Hoteller i Açores

Find på kortet
Hoteller - Açores

AçoresFra  253kr

Anbefalede hoteller - Açores

 • Quinta Santa Barbara Casas Turisticas
  Fra437krPr. nat

  Quinta Santa Barbara Casas Turisticasstars

  Ilha Sao Miguel - Lagoa, Açores , Canada de santa bárbara 40 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 188 meninger fra rejsendeBaseret på 188 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Sao Miguel Island - Lagoa. Placeret indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra stedet. Stedet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Den nærmeste strand ligger indenfor 4. 0 kilometer fra hotellet . Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 0 kilometer. Denne hyggelige feriebolig garanterer et stille ophold med sine kun 6 gæsteværelser. Dette sted blev opført i 2014. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Quinta Santa Barbara Casas Turisticas har ikke 24 timers åbent. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt soveværelse. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Quinta Santa Barbara Casas Turisticas har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Denne ejendom følger miljømæssigt bæredygtig praksis. Middagslokalet inviterer de rejsende til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Besøgende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes i boligen. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Quinta Santa Barbara Casas Turisticas, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Comfort Inn Ponta Delgada
  Fra450krPr. nat

  Comfort Inn Ponta Delgadastars

  Ilha Sao Miguel - Ponta Delgada, Açores , Rua dr. bruno tavares carreiro, 61 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 160 meninger fra rejsendeBaseret på 160 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt i Ponta Delgada, som er hovedstaden på øen São Miguel, også kendt som Den Grønne Ø på grund af dens mange naturressourcer. Fra dette hotel er der kun få minutter til Azorernes universitet, Universidade dos Açores. Fra hotellet kan gæsterne også nemt og bekvemt tage på udflugter til øens flotte laguner, herunder Lagoa do Fogo (Ildens Lagune), Lagoa das Sete Cidades (De Syv Byers Lagune), Lagoa das Furnas (Hulernes Lagune) og mange andre. Ponta Delgada er det turistiske hjerte af Azorerne, som er en klase af portugisiske øer midt i Atlanterhavet. Der ligger museer og monumenter overalt, og de historiske gader tjener som forbindelser mellem alt lige fra museer og kirker til forskellige forretninger og restauranter. Her vil gæsterne kunne nyde en betagende udsigt ud over hele øen. Her finder man desuden en kæmpestor, førsteklasses lystbådehavn med skibe fra alle verdenshjørner. Byens natteliv tiltrækker turister alle vegne fra, og om aftenen, særligt om sommeren, går folk ture langs kystpromenaden Avenida Infante Dom Henrique.Dette klimatiserede etablissement består af 46 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out. Endvidere vil en vekselbørs og mulighed for at leje bil gøre opholdet i ejendommen bekvemt for gæsterne. Denne ejendom er det perfekte hotel for såvel forretningsrejsende som feriegæster. Det venlige personale på stedet glæder sig til at kunne give gæsterne en dejlig ferie i Ponta Delgada. Ydermere tilbydes forretningsrejsende et businesscenter og mulighed for at kopiere og faxe. Tillige tilbyder hotellet en safeboks, en aviskiosk, en bar og en morgenmadsrestaurant, ligesom der er internetadgang, mulighed for at bestille vasketøjsservice og parkeringsplads til bilen.

  Se mere
 • The Lince Azores Great
  Fra535krPr. nat

  The Lince Azores Greatstars

  Ilha Sao Miguel - Ponta Delgada, Açores , Avenida dom joao iii 29 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 798 meninger fra rejsendeBaseret på 798 meninger fra rejsende

  Dette business- og konference-hotel ligger blot 700 m fra centrum af Ponta Delgada. Etablissementets bekvemme beliggenhed betyder, at der blot er 500 m til motorvejen, ligesom det står som det perfekte udgangspunkt, hvorfra man kan udforske byen og øen. Den nærmeste strand ligger 4 km væk, Ribeira Grande ligger 15 km væk og lufthavnen João Paulo II ligger ca. 6 km fra etablissementet.Dette familievenlige hotel blev designet for både forretnings- og ferierejsende. Hotellet, som tilbyder catering til handicappede og ikke-rygende gæster og som er et består af i alt 154 værelser og suiter fordelt på etager. Det klimatiserede hotel byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og en safeboks. Herudover er der elevator, en bar, en eksklusiv restaurant, en legeplads og et moderne kongrescenter med konferencefaciliteter. Der er ydermere mod betaling mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, mens gæster i bil kan parkere køretøjet i den private parkeringsgarage.Alle hotellets rummelige og moderne værelser er udstyret med kabel-tv, minibar, en safeboks, klimaanlæg og en telefon. Ydermere er der eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer samt en radio, internetadgang og centralvarme.Hotellet rummer opvarmede, indendørs og udendørs swimmingpools og en sundhedsklub med et fitness-studie, boblebad, sauna og massageservice. Mod betaling kan man benytte sundhedsklubben.Dette etablissement tilbyder ophold med halvpension og fuldpension. En morgenbuffet tilbydes hver morgen og frokoster er tilgængelige fra menuen.

  Se mere
 • Caloura Hotel Resort
  Fra717krPr. nat

  Caloura Hotel Resortstars

  Ilha Sao Miguel - Lagoa, Açores , Rua do jubileu - agua de pau s/n - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 497 meninger fra rejsendeBaseret på 497 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige strand-hotel ligger i området Lagoa med øens bedste mikroklima på klipperne ud mod bugten Baixa da Areia og passer smukt ind i den storslåede natur af træer, vinmarker, blomster og sorte, vulkanske stenmure. Gæsterne vil finde forretninger, restauranter og forbindelser med offentlige transportmidler i centrum af Agua de Pau ca. 1 km fra klub-feriestedet. Der er tale om en bekvem beliggenhed tæt på de største seværdigheder - til byen Ponta Delgada er der ca. 17 km og til lufthavnen Nordela (på øen São Miguel) kun 20 km.Det klimatiserede hotel er et unikt sted med 72 værelser, rummelige fællesområder og elegant interiør, som giver de besøgende mulighed for at nyde en enestående udsigt over omgivelser og havet, mens de slapper af i komfortable rammer inden døre. Af yderligere faciliteter er der en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks, elevator, bar og restaurant, konferenceindretninger og en parkeringsplads. Mod betaling er der også WLAN/internetadgang og udlejning af cykler for gæsterne samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.De komfortable, moderne og rummelige værelser har fremragende faciliteter og egen altan med fantastisk udsigt over havet. Alle er udstyret med eget komplet badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, regulerbart klimaanlæg, telefon, internetadgang via modem, kabel-tv, minibar og safeboks (mod betaling).Den store, udendørs swimmingpool med klorvand og anlagt solterrasse tilbyder en storslået udsigt over havet. Gæsterne kan slappe af i snackbaren langs swimmingpoolen ved brug af liggestole og parasoller eller træne i det moderne fitness-studie på stedet. Der er også en sauna med plads til 6 personer og dykkerfaciliteter (begge dele mod betaling). Den nærliggende strand er af sand.orgenmaden og aftensmaden tilbydes som buffeter. Gæsterne kan vælge deres frokost som menu, mens både frokosten og aftensmaden ligeledes er til rådighed a la carte.

  Se mere
 • Azor Hotel
  Fra1.151krPr. nat

  Azor Hotelstars

  Ilha Sao Miguel - Ponta Delgada, Açores , Avenida dr joao bosco mota amaral s/n - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 807 meninger fra rejsendeBaseret på 807 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er placeret i Sao Miguel Island- Ponta Delgada. Lokaliteten har 101 indbydende værelser. Besøgende kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Denne ejendom har 24 timer åbent i døgnet for de rejsendes bekvemmelighed. Fællesarealerne i denne feriebolig har kørestolsadgang. Kæledyr op til en vægt på 5 kg er tilladt på området. Endvidere har Azor Hotel en garage til dem, der kommer i bil. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Talisman
  Fra605krPr. nat

  Talismanstars

  Ilha Sao Miguel - Ponta Delgada, Açores , Marquês da praia monforte 40 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 837 meninger fra rejsendeBaseret på 837 meninger fra rejsende

  Hotellet har en privilegeret beliggenhed i Ponta Delgada, det historiske centrum af øen São Miguel, som er et udgangspunkt, hvis man ønsker at besøge hele øen og dens lokale arkitektoniske skatte. Til Populo Beach er der desuden ca. 5 km.Dette city-hotel, som blev renoveret i 2007, består af 53 værelser og 5 suiter fordelt på 5 etager. Interiøret afslører hemmeligheden bag god smag fra de åbne farver, subtile teksturer og antydning af luksus til trappernes strøm og vinterhavens varme blød. Hotellet rummer klimaanlæg, foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, en café og en fjernsynsstue. Hertil kommer restaurant, bar, stue, esplanade, mødelokale og banketfaciliteter. Endvidere er der roomservice og vasketøjsservice samt WLAN/internetadgang i receptionen og baren mod betaling. Endelig er der parkeringspladser til bilen (mod betaling).Alle værelser er indrettet med eget badeværelse, hårtørrer, satellit-/kabel-tv, video-afspiller, radio, telefon, internetadgang, minibar, dobbeltsenge, regulerbart klimaanlæg og radiator samt safeboks og altan eller terrasse.Gæsterne kan benytte hotellets opvarmede swimmingpool og fitness-studie. Herudover er der solterrasse med liggestole (mod betaling). Den nærmeste golfbane ligger omkring 15 km væk i Batalha.Restauranten tilbyder et dejligt udvalg af regionale smagsoplevelser side om side med international kost, som alt sammen kan nydes i den imødekommende, storslåede atmosfære.

  Se mere
 • São Vicente Lodge
  Fra469krPr. nat

  São Vicente Lodgestars

  Ilha Sao Miguel - Ponta Delgada, Açores , Canada da tapada 14 1 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 19 meninger fra rejsendeBaseret på 19 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Sao Miguel Island- Ponta Delgada. Placeret indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1000 meter fra stedet. Hotellet ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Dette hyggelige hotel garanterer et stille ophold med sine kun 8 gæsteværelser. Denne feriebolig undergik en renovering i 2016. Ferieboligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt gæsteværelse. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt hotel. Alle gæster der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Besøgende kan bruge transportservice til lufthavnen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Casa Das Calhetas
  Fra856krPr. nat

  Casa Das Calhetasstars

  Ilha Sao Miguel - Ponta Delgada, Açores , Travessa do morgado - calhetas 0 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8 meninger fra rejsendeBaseret på 8 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige bed and breakfast kan findes i Sao Miguel Island- Ponta Delgada. Med i alt 3 værelser, er det et dejligt sted at være. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Kæledyr er ikke tilladt i denne bolig

  Se mere
 • Ponta Delgada
  Fra432krPr. nat

  Ponta Delgadastars

  Ilha Sao Miguel - Ponta Delgada, Açores , Rua joao francisco cabral 49 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 385 meninger fra rejsendeBaseret på 385 meninger fra rejsende

  Situated in the heart of the city of Ponta Delgada, 5 min away from the Airport and next to the Church of Santo Cristo, it is very close to various points of cultural and historical interest. It is the ideal base from which to explore this interesting city and the island.

  Se mere
 • Hotel São Miguel
  Fra443krPr. nat

  Hotel São Miguelstars

  Ilha Sao Miguel - Ponta Delgada, Açores , Rua dr. bruno tavares carreiro 28 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 49 meninger fra rejsendeBaseret på 49 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel er placeret i Sao Miguel Island- Ponta Delgada. Med sin placering indenfor 800 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 11. 8 kilometer fra ejendommen. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Der er i alt 19 soveværelser på stedet. Denne feriebolig undergik en renovering i 2011. Endvidere er der trådløs internetforbindelse ved hånden på fællesområder. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen værelser, hvor de der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  66  Hoteller - Açores
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  Den uafhængige region Azorerne er gruppe af ni øer som ligger midt i Atlanterhavet, den tilhører Portugal og ligger 1200 km øst for landet. Den deles i en central gruppe som udgøres af Terceira, Graciosa, São Jorge, Pico og Faial; en i øst med São Miguel og Santa Maria og den vestlige øgruppe udgjort af Flores og Corvo. Den vulkanske afstamning af disse øer er tydelig med geografien præget af kratere og vulkanske spidser fra gammel tid. Azorerne er er naturligt paradis for enhver smag, hvor det er muligt at nyde alle nuancer af grønt som den smukke natur tilbyder, havets dybde og de idylliske strande og bjergtoppe med en fantastisk panoramaudsigt. Søer og laguner af en utrolig skønhed strækker sig ud over nogle af øerne, fyldt med steder med ro og fred som inviterer til at nyde det og slappe af. Dette naturlige paradis er også fyldt med historie og kultur, med steder og traditioner som lader dig opleve gammel tid. Azorerne bliver ved med at overraske dig og dit ophold på dem vil blive en uforglemmelig oplevelse.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Açores

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination