Hoteller i Açores

Find på kortet
Hoteller - Açores

AçoresFra  48kr

Anbefalede hoteller - Açores

 • Marina Atlantico
  Fra590krPr. nat

  Marina Atlanticostars

  Ilha Sao Miguel - Ponta Delgada, Açores , Avenida joao bosco mota amaral 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 958 meninger fra rejsendeBaseret på 958 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på havnepromenaden i Ponta Delgada lige ned til stranden Praia do Pópulo. Fra hotellet er der en fremragende udsigt ud over lystbådehavnen og bjergtinderne. Der er ca. 3 minutters gang til bymidten i Ponta Delgada. Der er desuden ca. 20 km til Vila Franca do Campo, ca. 28 km til Lagoa do Fogo samt 46 km til Lagao das Furnas.Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse, åbnede i år 2004 og har en smuk glasstruktur samt en fremragende udsigt ud over omgivelserne og havet. Det råder over 7 etager med i alt 184 værelser, heraf 4 suiter og 2 handicapvenlige værelser. I den klimatiserede foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt fire elevatorer. Herudover rummer bygningen, hvis indretning er inspireret af en marina, en café, en bar, forskellige forretninger, en frisørsalon, et spillelokale, en fjernsynsstue, en klimatiseret restaurant med børnestole, en spisestue og et konferencelokale, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (også trådløst). Prikken over i'et er roomservice og vaskeservice (mod betaling). Der er tilmed en parkeringsplads og en garage.Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, safeboks (mod betaling) og væg-til-væg tæpper, ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe. Gæsterne kan desuden selv indstille temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne.På de udendørs arealer finder man en solterrasse. Indendøre finder man desuden en swimmingpool, en whirlpool (mod betaling) og en sauna (mod betaling), ligesom gæsterne kan få massage (mod betaling). Sportsbegejstrede kan endvidere dyrke aerobic, gymnastiks og anden motion i hotellets fitnessstudie. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Sao Miguel Park Hotel
  Fra467krPr. nat

  Sao Miguel Park Hotelstars

  Ilha Sao Miguel - Ponta Delgada, Açores , Rua manuel augusto amaral s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 586 meninger fra rejsendeBaseret på 586 meninger fra rejsende

  Dette moderne hotel ligger i centrum af Ponta Delgada og er omgivet af skønne botaniske haver. Til stranden Praia do Pópulo er der ca. 10 minutters kørsel i bil, mens der til byen Ribeira Grande og landsbyen Sete Cidades er omkring 20 minutter. Endvidere er der ca. 30 minutters kørsel til søerne Lagoa das Furnas og Lagoa do Fogo samt til Vila Franca do Campo.Dette cityhotel kan tilbyde alt, hvad man forventer og ligger i harmoni med de typiske azorske grønne omgivelser. Det åbnede i år 2001 og råder over 5 etager med i alt 163 værelser, heraf 1 suite og 2 handicapvenlige værelser. Det klimatiserede hotel kan tilbyde en foyer, en døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs og 2 elevatorer. På hotellet står der desuden en café, en frisør, en bar, en restaurant, en restaurant, et spillelokale, en fjernsynsstue samt konferenceindretninger til rådighed for gæsterne. Mod betaling kan man naturligvis bestille roomservice og vasketøjsservice eller benytte den trådløse internetadgang. Sluttelig råder hotellet over en parkeringsplads.Værelserne har eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, kabel-tv, internetadgang, safeboks (mod betaling), minibar, klimaanlæg, radiator, dobbeltseng og terrasse.Til hotellet hører der 2 swimmingpools med liggestole, heraf en indendørs swimmingpool. Derudover kan gæsterne slappe af i hotellets whirlpool eller sauna, dyrke motion i fitness-studiet, gøre aerobic eller gymnastik, spille billard eller deltage i underholdningsprogrammer (og så for børn). Der er mulighed for at få massage (mod betaling).Såvel morgenmad (kontinental) som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte eller som menu.Ponta Delgadas lufthavn ligger i kredsen Ramalho omkring 4 km fra byen Ponta Delgada. Følg skiltene mod byens centrum, Hvor hotellet ligger (omkring 10 minutter).

  Se mere
 • Terceira Mar Hotel
  Fra387krPr. nat

  Terceira Mar Hotelstars

  Ilha Terceira - Angra do Heroismo, Açores , Portoes de sao pedro 1 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 859 meninger fra rejsendeBaseret på 859 meninger fra rejsende

  Det prægtige ressorthotel har en perfekt beliggenhed på øen Terceira, som er en af Azorerne. Det er ligeså velegnet til forretningsrejsende som til turister, der blot trænger til at slappe af. Hotellets omgivelser er enestående. Det ligger i nærheden af den historiske bymidte i den charmerende by Angra do Heroísmo, som er en by, der er fredet af UNESCO. Der er ca. 1 km til Monte Brasil, ca. 11 km til Lagoa do Negro samt 21 km til Serra Santa Bárbara og Quatro Ribeiras.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og åbnede i år 2003. Det er stilfuldt indrettet og råder over 4 etager med i alt 139 værelser, heraf 7 juniorsuiter, 1 suite og 2 handicapvenlige værelser. Hotellet er markant indrettet med klassisk design og har desuden en klimatiseret foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og tre elevatorer. Herudover rummer bygningen en café, forskellige forretninger, en frisørsalon, en bar, et spillelokale, en fjernsynsstue, en klimatiseret restaurant med børnestole og en spisestue, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (også trådløst). Prikken over i'et er roomservice og vaskeservice (mod betaling). Hotellet har tilmed en parkeringsplads og en garage.Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv med pay-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper og safeboks (mod betaling) samt altan. Gæsterne kan desuden selv indstille temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne.

  Se mere
 • Do Canal
  Fra419krPr. nat

  Do Canalstars

  Ilha do Faial - Horta, Açores , Largo doutor manuel de arriaga s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 529 meninger fra rejsendeBaseret på 529 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Horta over for havnen i Largo Dr. Manuel de Arriaga ved siden af en af verdens mest berømte cafeer Peter's Café Sport. Fra hotellet er der omkring 100 m til stranden, mens der til lufthavnen er omkring 10 km. Til Faial Crater Nature Reserve Park er der ca. 18 km, til Varadouro ca. 20 km og til Capelinhos Volcano omkring 25 km.Det pragtfulde hotel kan tilbyde en betagende udsigt over bugten og Pico Mountain samt en hjertelig gæstfrihed for alle, uanset om man ønsker sjov, afslapning eller arbejdsro. I foyeren på det klimatiserede hotel er receptionen åben alle døgnets 24 timer, ligesom man her også finder 4 elevatorer, safeboks og vekselbørs. Endvidere er der også frisør, café, bar, fjernsynsstue, restaurant, konferenceindretninger og internetadgang (WLAN). Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling). Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg, radiator og safeboks (mod betaling).Hotellet har eget fitness-studie. Der er mulighed for at spille billard. Der arrangeres endvidere et aktivitetsprogram (også for børnene) og tilbydes et gymnastikprogram. Mod betaling kan man desuden benytte hotellets whirlpool, sauna eller få massage.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte eller som menu.Fra lufthavnen skal man bare følge skiltene mod Horta. Hotellet vil dukke op efter ca. 10 minutters kørsel.

  Se mere
 • VIP Executive Azores
  Fra300krPr. nat

  VIP Executive Azoresstars

  Ilha Sao Miguel - Ponta Delgada, Açores , Rua de sao goncalo 131 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 684 meninger fra rejsendeBaseret på 684 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun ca. 5 minutters kørsel fra byens historiske centrum og havnen Ponta Delgada. Lige i nærheden finder man endvidere et stoppested samt diverse barer og restauranter. Ca. 2 km finder man stranden Praia das Milicias. Det kan desuden varmt anbefales at tage en tur til lagunerne Lagoa do Fogo (ca. 20 km) og Lagoa das Sete Cidades (ca. 30 km). Der er endvidere ca. 1 times kørsel til Furnas. Til lufthavnen er der kun omkring 10 minutters kørsel.Hotellet åbnede i 2005 og er det største på Acorerne. Den moderne og imponerende bygning rummer 229 værelser. Herudover er der en blanding af førsteklasses service, komfort og luksus samt enestående betingelser for forretningsfolk. Til faciliteterne på det klimatiserede hotel hører en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevatorer. Hertil kommer en café, en bar, 2 restauranter, en frisør, konference- og mødelokaler, internetadgang samt parkeringsplads og garage. Endvidere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Værelserne rummer al tænkelig komfort. Herudover er der eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er værelserne udstyret med telefon, kabel-tv, internetadgang, minibar, dobbeltseng, safeboks samt altan eller terrasse. Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret centralt.Til hotellet hører der en indendørs swimmingpool samt whirlpool, sauna, dampbad, fitness-studie og solterrasse. Mod betaling tilbydes der massage.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan endvidere bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Vila Nova
  Fra47krPr. nat

  Vila Novastars

  Ilha Sao Miguel - Ponta Delgada, Açores , Rua joao francisco cabral 1 - 3 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 986 meninger fra rejsendeBaseret på 986 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er perfekt til familier og er placeret i Sao Miguel Island- Ponta Delgada. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 8 kilometer fra stedet. Indenfor 25 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 4. 0 kilometer fra hotellet . Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Hotellet er indenfor 500 meter fra havnen. Der er i alt 102 gæsteværelser på Vila Nova. Vila Nova blev bygget i 2002. Denne ejendom er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionen er åben 24/7. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige soveværelser. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil også værdsætte parkeringspladsen og garagen. Rejsende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Stedet har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Gæster kan svælge i lækre måltider udbudt på stedet. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Vila Nova. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • do Caracol
  Fra475krPr. nat

  do Caracolstars

  Ilha Terceira - Angra do Heroismo, Açores , Estrada regional - silveira 1 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 544 meninger fra rejsendeBaseret på 544 meninger fra rejsende

  In a priviledged location, on the western side of Angra do Heroísmo, the hotel stands by the Atlantic Ocean, in the Silveira bathing area, framed by the Monte Brasil Crater, which oversees the entire bay. It offers breathtaking views of the sea, mixed harmoniously with the green of the vegetation. The hotel is 15 minutes walking distance from Angra do Heroísmo historical centre, classified as World Heritage by Unesco, since 1983. It's architectural lines connect graciously with the envolving landscapes, inviting relaxation and enjoyment of its peacefullness and beauty.Comfortably furnished rooms, all are equipped with safe, minibar, Cable TV and video channel, direct dial telephone, Internet connection, air conditioned, full bathroom with hairdryer and voltage transformers.Leaving the Airport, follow the Via Rápida (motorway) towards Angra do Heroísmo. Proceed until the final roundabout, which faces the hotel.

  Se mere
 • Azoris Faial Garden - Resort Hotel
  Fra422krPr. nat
  4,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 352 meninger fra rejsendeBaseret på 352 meninger fra rejsende

  Just 10km away from the Airport, and in an excellent location in parkland on the edge of the historical city of Horta, the hotel offers fabulous views over the marina, the ocean and Mount Pico. The city centre and the marina are only a few minutes away.With views over the sea, the mountains or the city, the rooms are comfortably furnished and offer a range of modern amenities. All are equipped with Air Conditioned, Cable TV, Telephone, Internet, Complete Bath-Room, Hair Dryer and Mini Bar.

  Se mere
 • The Lince Azores Great
  Fra408krPr. nat

  The Lince Azores Greatstars

  Ilha Sao Miguel - Ponta Delgada, Açores , Avenida dom joao iii 29 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 798 meninger fra rejsendeBaseret på 798 meninger fra rejsende

  Dette business- og konference-hotel ligger blot 700 m fra centrum af Ponta Delgada. Etablissementets bekvemme beliggenhed betyder, at der blot er 500 m til motorvejen, ligesom det står som det perfekte udgangspunkt, hvorfra man kan udforske byen og øen. Den nærmeste strand ligger 4 km væk, Ribeira Grande ligger 15 km væk og lufthavnen João Paulo II ligger ca. 6 km fra etablissementet.Dette familievenlige hotel blev designet for både forretnings- og ferierejsende. Hotellet, som tilbyder catering til handicappede og ikke-rygende gæster og som er et består af i alt 154 værelser og suiter fordelt på etager. Det klimatiserede hotel byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og en safeboks. Herudover er der elevator, en bar, en eksklusiv restaurant, en legeplads og et moderne kongrescenter med konferencefaciliteter. Der er ydermere mod betaling mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, mens gæster i bil kan parkere køretøjet i den private parkeringsgarage.Alle hotellets rummelige og moderne værelser er udstyret med kabel-tv, minibar, en safeboks, klimaanlæg og en telefon. Ydermere er der eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer samt en radio, internetadgang og centralvarme.Hotellet rummer opvarmede, indendørs og udendørs swimmingpools og en sundhedsklub med et fitness-studie, boblebad, sauna og massageservice. Mod betaling kan man benytte sundhedsklubben.Dette etablissement tilbyder ophold med halvpension og fuldpension. En morgenbuffet tilbydes hver morgen og frokoster er tilgængelige fra menuen.

  Se mere
 • Grand Hotel Açores Atlantico - Totally Renovated
  Fra739krPr. nat
  4,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Hotellet ligger lige ved havet i Ponta Delgada bugt og tilbyder uforlignelig udsigt over havnen og lystbådehavnen. Herudover ligger lufthavn og forskellige interessante steder på øen få kilometer væk.Denne moderne ejendom betragtes som eksemplarisk med hensyn til kvaliteten af service, komfort og funktionalitet. Dette familievenlige hotel rummer 140 værelser, en foyer med døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, business-center og forskellige mødelokaler. Desuden kan gæsterne spise og drikke i baren og restauranten, ligesom man mod betaling kan bestille roomservice og vasketøjsservice samt parkere bilen på hotellets parkeringsplads.Hotellet tilbyder rummelige og komfortabelt indrettede værelser med altan, klimaanlæg, telefon, kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks og en hårtørrer. Alle værelser er desuden også indrettet med eget badeværelse med brusebad og badekar.Hotellet tilbyder en sauna (mod betaling), opvarmet indendørs swimmingpool og et fitness-studie (mod betaling). Stranden i nærheden er af sand.Der tilbydes morgenbuffet samt frokost og aftensmad i restaurant Barcarola. Restauranten tilbyder lokal og international kogekunst.Ponta Delgada lufthavn ligger 4 km fra byen. For at nå hotellet i centrum af byen skal man følge skiltene til centrum, og turen vil tage omkring 10 minutter. Hotellet står på den store boulevard ved havet og vender ud mod lystbådehavnen og havnen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  47  Hoteller - Açores
Side  1  af  5
 

Beskrivelse af destination

  Den uafhængige region Azorerne er gruppe af ni øer som ligger midt i Atlanterhavet, den tilhører Portugal og ligger 1200 km øst for landet. Den deles i en central gruppe som udgøres af Terceira, Graciosa, São Jorge, Pico og Faial; en i øst med São Miguel og Santa Maria og den vestlige øgruppe udgjort af Flores og Corvo. Den vulkanske afstamning af disse øer er tydelig med geografien præget af kratere og vulkanske spidser fra gammel tid. Azorerne er er naturligt paradis for enhver smag, hvor det er muligt at nyde alle nuancer af grønt som den smukke natur tilbyder, havets dybde og de idylliske strande og bjergtoppe med en fantastisk panoramaudsigt. Søer og laguner af en utrolig skønhed strækker sig ud over nogle af øerne, fyldt med steder med ro og fred som inviterer til at nyde det og slappe af. Dette naturlige paradis er også fyldt med historie og kultur, med steder og traditioner som lader dig opleve gammel tid. Azorerne bliver ved med at overraske dig og dit ophold på dem vil blive en uforglemmelig oplevelse.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Açores

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination