Hoteller i Alentejo

Find på kortet
Hoteller - Alentejo

AlentejoFra  249kr

Anbefalede hoteller - Alentejo

 • Troia Design Hotel
  Fra877krPr. nat

  Troia Design Hotelstars

  Troia, Alentejo , Troia - carvalhal - grandola s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1340 meninger fra rejsendeBaseret på 1340 meninger fra rejsende

  Dette unikke feriested vender ud mod floden Sados munding og imponerer ved hjælp af sit unikke design og beliggenheden på halvøen Tróia. Herudover ligger det lige ved siden af lystbådehavnen og kun 1 time fra Lissabons lufthavn.Her overgås den fremragende havudsigt kun af mystikken ved Arrábidas Bakker. Fra altanen kan man se delfinerne, der tumler rundt i havet, ligesom man kan se en udsendelse på fladskærmsfjernsynet. Hotellet tilbyder desuden et stort konferencecenter og et sted, hvor forestillinger afholdes, hvilket er perfekt til særlige begivenheder af enhver slags. Dette designer-hotel blev bygget i 2009, tilbyder 205 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception, elevator og frisørsalon. Det klimatiserede etablissement rummer også en fjernsynsstue, en bar, en restaurant, internetadgang og en garage, ligesom gæsterne mod betaling kan benytte miniklubben og bestille roomservice og vasketøjsservice.Hotellet tilbyder en række luksuriøse værelser og suiter. Alting er blevet designet med gæsternes komfort i tankerne, og der tilbydes særlige, tidssvarende indretninger. Brugen af glas til at skabe forskellige rum giver værelserne en følelse af plads og fremhæver det unikke forhold mellem bygningens interiør og naturlandskab. Møbelsamlingen er eksklusivt designet til hotellet og suppleres af visse møbler af internationale mærker. Ydermere rummer alle værelser og suiter eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt kingsize-senge, som er indbegrebet af komfort. Af yderligere behageligheder på værelserne er der fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, safeboks, minibar og regulerbart klimaanlæg samt enten altan eller terrasse.

  Se mere
 • Evora Olive Hotel
  Fra462krPr. nat

  Evora Olive HotelstarsGreenProgram Icon

  Evora, Alentejo , Rua de eborim, 18 0 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 453 meninger fra rejsendeBaseret på 453 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er homovenligt og ligger i Evora. Med en beliggenhed indenfor 250 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger 1. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. I alt 69 værelser er til rådighed for gæsterne. Evora Olive Hotel blev opført i 2016. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Visse typer soveværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige soveværelser. Kæledyr er ikke tilladt på området. Denne ejendom tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Denne feriebolig har forpligtet sig til at overholde en miljøvenlig praksis. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at de der bor her, nyder alle dele af deres ophold. Der er konferencefaciliteter på dette sted. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • De Moura
  Fra360krPr. nat

  De MourastarsGreenProgram Icon

  Moura, Alentejo , Praça gago coutinho 1 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 259 meninger fra rejsendeBaseret på 259 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i midten af den gyldne region Alentejo i den lille hvidkalkede mauriske by Moura. Regionens folklore, kunsthåndværk, monumenter, historie, arkitektur, køkken, vin, musik og traditioner er alt sammen med til at gengive den bemærkelsesværdige fortid, hvor romere, maurere og spaniere har sat deres præg. Fra hotellet er der ca. 1 minuts gang til centrum af Moura og inden for 100 m ligger der en restaurant. Endelig er der en sø ca. 1,2 km væk ved Alqueva Dam samt omkring 200 km til lufthavnen i Lissabon.Hotellet blev opført i år 1900 i et forhenværende kloster under militærisk restriktion af São João de Deus siden det 17. århundrede. Det ligger ved siden af den gamle kirke Santo Agostinho Church og Mouras Olivenoliemuseum. I dag nyder hotellet godt af den komfortable moderne teknologi uden at give afkald på dets antikke særegenheder. I alt rummer hotellet 36 værelser, herunder værelser til 1, 2, eller 3 personer samt 3 lejligheder. Til faciliteterne på det klimatiserede historiske etablissement hører en døgnåben reception samt en safeboks, en café, et spillelokale, en fjernsynsstue og en morgenmadsrestaurant. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice eller strygeservice samt babysitning/børnepasning. Ydermere er der også mulighed for at leje cykler. Til faciliteterne hører endvidere også konferenceindretninger, internetadgang og fax med mulighed for at tage kopier. Endelig kan der arrangeres madpakke, ligesom der også er mulighed for at bestille udflugter i receptionen.Alle værelser er udstyret med et komplet badeværelse samt telefon, fjernsyn, dobbeltseng og regulerbart klimaanlæg. Af de 3 lejligheder er der 2 med to soveværelser og 1 med et soveværelse, mens alle 3 er udstyret med et køkken. Alle værelser er komfortabelt og godt udstyret og standardværelserne er generelt rummelige.

  Se mere
 • Vila Gale Evora
  Fra749krPr. nat

  Vila Gale Evorastars

  Evora, Alentejo , Avenida tulio espanca s/n - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 993 meninger fra rejsendeBaseret på 993 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Evora. Placeret indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Ejendommen har i alt 185 værelser. Vila Gale Evora blev bygget i 2015. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Vila Gale Evora har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Vila Gale Evora. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Troia Residence Apartamentos Praia
  Fra893krPr. nat

  Troia Residence Apartamentos Praiastars

  Troia, Alentejo , Troia resort - carvalhal sn - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  Denne ejendom, der er bekvemt beliggende i Troia} , er det ideelle udgangspunkt for både forretnings- og ferierejse. Hotel blev bygget i 2008. Der er i alt 211 værelser på stedet. Ejendommen udgøres af 211 lejligheder. Hotel s nærhed til metro- og busstoppesteder giver gæsterne mulighed for at udforske området. Hotel er indenfor en kort gåafstand fra byens hovedunderholdningsområder. Golfelskere vil glæde sig over at finde den nærmeste golfbane lige i nærheden. Stranden er blot nogle få meter væk fra Hotel. Hotel er beliggende nogle få skridt fra havnen. Gæsterne kan benytte parkeringspladsen på stedet.

  Se mere
 • Aqualuz Troia Mar & Rio Family Hotel & Apartments
  Fra818krPr. nat

  Aqualuz Troia Mar & Rio Family Hotel & Apartmentsstars

  Troia, Alentejo , Troiaresort-carvalhal-grandola s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Der er tale om et unikt paradis i helt naturlige omgivelser mindre end 1 times kørsel fra Lissabon, efterfulgt af en kort rejse med færge via floden Sado. Adgang til feriestedet er sikret via en moderne og lettilgængelig motorvej. Busstationen ligger omkring 500 m fra lejligheds-hotellet, og gæsterne kan gå til stranden på 5 minutter. Lejligheds-hotellet ligger ca. 1 times kørsel fra Lissabons lufthavn Portela og mindre end 3 timer fra alle andre nationale lufthavne.Lejligheds-hotellet blev renoveret i 2008 og består af 301 moderne studie- og suite-lignende lejligheder designet med enkle linjer. Modernitet, komfort og funktionalitet forenes i en enestående kombination, der sikrer et uforglemmeligt ophold. Gæster bydes velkommen på dette klimatiserede lejligheds-hotel i en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Gæsterne, unge som gamle, tilbydes underholdningsmuligheder såsom kasino og legeplads. Restauranten tilbyder et sted at spise middag, og konferenceindretningerne kan være til nytte for forretningsrejsende. Af øvrige faciliteter er der WLAN/internetadgang (muligvis mod betaling), mulighed for at bestille vasketøjsservice samt parkeringsplads og garage (sidstnævnte mod betaling).Alle lejligheder har egen altan eller terrasse med udsigt til havet, søen eller bjergene. Af faciliteter på værelset er der satellit-tv, internetadgang og regulerbare klimaanlæg og radiatorer samt telefon og safeboks. Der er også et veludstyret tekøkken med minikøleskab. Herudover tilbydes eget badeværelse med brusebad/badekar, hårtørrer og bekvemmeligheder.

  Se mere
 • The Noble House
  Fra623krPr. nat

  The Noble Housestars

  Evora, Alentejo , Rua freiria de baixo 16-20 16-20 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 145 meninger fra rejsendeBaseret på 145 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Evora. Ejendommen har i alt 24 soveværelser. Stedets fællesarealer har Wi-Fi internetforbindelse. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Kun store kæledyr accepteres på The Noble House. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på The Noble House. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Convento do Espinheiro, Historic Hotel & Spa
  Fra1.386krPr. nat

  Convento do Espinheiro, Historic Hotel & Spastars

  Evora, Alentejo , Convento do espinheiro - evora 7000 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dominating the Alentejo plain lies Évora, city of an outstanding beauty, classified as World Heritage by Unesco since 1986. It is a treasure with much to offer, not only historically and culturally- there are about 300 monuments and churches to visit - but also in terms of gastronomy. Here, one may discover the genuine flavours of the Alentejo given the enormous variety of restaurants, located in a city embraced by fortress walls, lined by medieval streets and squares and filled with historic memories.

  Se mere
 • Stay Hotel Evora Centro
  Fra298krPr. nat

  Stay Hotel Evora Centrostars

  Evora, Alentejo , Travessa da milheira 19 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 366 meninger fra rejsendeBaseret på 366 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i det historiske centrum af byen Évora blot 100 m fra Praça do Giraldo. Til Convento de Santa Clara er der ligeledes blot 100 m.Det klimatiserede hotel blev renoveret i 2005 og har 41 værelser fordelt på 2 etager. Hotellets indretning består af marmor og træ samt gobeliner af Arraiolos, Pyrogravur og Pastelfarver perfekt forenet med Alentejos varme stil - man føler sig velkommen! Endvidere er der foyer med døgnåben reception, café, bar, internetadgang, parkeringsplads samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser har eget badeværelse samt hårtørrer, telefon, fjernsyn, klimaanlæg og internetadgang.Om morgenen serveres der morgenmadsbuffet.

  Se mere
 • Aqualuz Troia Lagoa Hotel Apartments S.Hotels
  Fra694krPr. nat

  Aqualuz Troia Lagoa Hotel Apartments S.Hotelsstars

  Troia, Alentejo , Troiaresort-carvalhal-grandola s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Der er tale om et unikt paradis i helt naturlige omgivelser mindre end 1 times kørsel fra Lissabon, efterfulgt af en kort rejse med færge via floden Sado. Adgang til feriestedet er sikret via en moderne og lettilgængelig motorvej. Busstationen ligger omkring 500 m fra lejligheds-hotellet, og gæsterne kan gå til stranden på 5 minutter. Lejligheds-hotellet ligger ca. 1 times kørsel fra Lissabons lufthavn Portela og mindre end 3 timer fra alle andre nationale lufthavne.Lejligheds-hotellet blev renoveret i 2008 og består af 301 moderne studie- og suite-lignende lejligheder designet med enkle linjer. Modernitet, komfort og funktionalitet forenes i en enestående kombination, der sikrer et uforglemmeligt ophold. Gæster bydes velkommen på dette klimatiserede lejligheds-hotel i en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Gæsterne, unge som gamle, tilbydes underholdningsmuligheder såsom kasino og legeplads. Forretningsrejsende kan benytte konferenceindretningerne, og af øvrige faciliteter er der WLAN/internetadgang (muligvis mod betaling), mulighed for at bestille vasketøjsservice, parkeringsplads og garage (sidstnævnte mod betaling).Alle lejligheder har egen altan eller terrasse med udsigt til havet, søen eller bjergene samt satellit-tv, internetadgang, regulerbart klimaanlæg og radiator, telefon og safeboks. Der er også et veludstyret tekøkken med minikøleskab. Herudover tilbydes eget badeværelse med brusebad/badekar, hårtørrer og bekvemmeligheder.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  75  Hoteller - Alentejo
Side  1  af  8
 

Beskrivelse af destination

  Sul do Tejo ligger i Portugal, og det er et af de nitten områder i amtet Abrantes. Portugal har 4.257 områder (ifølge data fra 2004), som er de civile repræsentanter af de gamle katolske sogn, som i mange tilfælde opstod fra de gejstlige enheder under middelalderen. I Rossio ao Sul do Tejo, ned til floden Tejo, finder du parken Parque Urbano Ribeirinho de Abrantes, et nyt område hvor man kan dyrke vandaktiviteter mens du nyder det smukke landskab fyldt med blomster. Du kan besøge kirken Nossa senhora da Conceicâo, dens museum og smage de lækre konditorvarer fra regionen. Gå ned ad gaderne i det historiske centrum af Abrantes, med lave og maleriske bygninger, besøg el Castelo-Fæstningen, som er rig på historie og gamle monumenter. Med hensyn til gastronomien, kan du nyde specialiteterne indenfor fisk og de lækre retter med kød (gedekid, vildsvin, agerhøne, fasan, hare), selvfølgelig sammen med en af områdets mange vine, som er kendt verden over. Besøg dette smukke sted for afslapning og underholdning, oplev Sul do Tejo!

De mest populære områder i  Alentejo

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination