Hoteller i Alentejo

Find på kortet
Hoteller - Alentejo

AlentejoFra  247kr

Anbefalede hoteller - Alentejo

 • Lago Montargil Hotel & Villas
  Fra650krPr. nat

  Lago Montargil Hotel & Villasstars

  Montargil, Alentejo , Estrada nacional 2 km 459 sn - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1065 meninger fra rejsendeBaseret på 1065 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun 60 minutter fra Lissabon samt byen Evora på den anden side af søen Montargil i Alentejo, som er det ideelle ferietilflugtssted. Til Portela lufthavn er der ca. 100 km og til Faro lufthavn omkring 300 km.Dette designer-hotel åbnede sine døre første gang i 2011 og tilbyder i alt 104 værelser og suiter. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception. Endvidere tilbyder dette spa-kompleks et udvalg af restauranter og barer samt en fritidsklub, en kyststrækning med vidunderlige faciliteter og den fineste udsigt over søen Montargil. Herudover gør stedets fleksible business-suiter, konferenceindretningerne og muligheden for udendørs personalearrangementer hotellet til et naturligt eftertragtet sted at afholde møder, ligesom der er plads til at slappe af og hvile ud. Dette er det ideelle ferietilflugtssted med en vifte af 5-stjernede faciliteter, som vil sikre, at gæsterne får et mindeværdigt ophold. Af yderligere faciliteter er der også klimaanlæg, safeboks, elevator, internetadgang og til bilen en parkeringsplads og en garage.Alle værelser rummer brusebad, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, safeboks, minibar og en terrasse. Herudover er klimaanlæggene og radiatorerne regulerbare.Hotellet råder over et luksuriøst spa-område og Marina Club, hvor gæsterne kan bestille massage og spa-behandlinger mod betaling. Gæsterne kan tage en forfriskende dukkert i den indendørs swimmingpool eller i en af de 4 udendørs swimmingpools, herunder et børnebassin. Endvidere tilbydes der en snackbar langs swimmingpoolen og liggestole med parasoller. Desuden kan gæsterne træne fysikken i fitness-studiet (mod betaling) eller hvile sig i saunaen. Af vandsportsaktiviteter er der mulighed for at stå på vandski og jetski, windsurfe, dyrke sejlsport eller sejle i motorbåd, katamaran og kano. Tillige kan man ride eller cykle en tur (mod betaling), og hotellet arrangerer tilmed et underholdningsprogram for børn.

  Se mere
 • Evora Olive Hotel
  Fra441krPr. nat

  Evora Olive Hotelstars

  Evora, Alentejo , Rua de eborim, 18 0 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 453 meninger fra rejsendeBaseret på 453 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er homovenligt og ligger i Evora. Med en beliggenhed indenfor 250 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger 1. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. I alt 69 værelser er til rådighed for gæsterne. Evora Olive Hotel blev opført i 2016. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Visse typer soveværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige soveværelser. Kæledyr er ikke tilladt på området. Denne ejendom tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Denne feriebolig har forpligtet sig til at overholde en miljøvenlig praksis. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at de der bor her, nyder alle dele af deres ophold. Der er konferencefaciliteter på dette sted. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Casa do Vale
  Fra247krPr. nat

  Casa do Valestars

  Evora, Alentejo , En 114 quinta de vale vazios 114 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 286 meninger fra rejsendeBaseret på 286 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Evora. Med sin placering indenfor 2 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Der er i alt 27 værelser på stedet. Casa do Vale blev opført i 2010. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Casa do Vale har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette sted tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Fællesarealerne på denne ejendom har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Casa do Vale har parkering til gæsternes bekvemmelighed. De der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler.

  Se mere
 • Sinerama
  Fra493krPr. nat

  Sineramastars

  Sines, Alentejo , Rua marques de pombal 110 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 171 meninger fra rejsendeBaseret på 171 meninger fra rejsende

  Det spændende lejlighedshotel ligger i centrum af Sines. 500 m væk er der forbindelse med offentlig transport, stranden ligger 400 m væk, mens der kun er 200 m til de nærmeste barer og pubber. Restauranter finder man umiddelbart foran hotellet. Det nærmeste diskotek ligger ca. 18 km væk.Lejlighedshotellet består af en 8-etagers hovedbygning med i alt 105 lejligheder. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og elevator. Herudover er der en bar, et spillerum og en tv-stue. Naturligvis er der også et konferencerum og en internetterminal. På hotellet er der desuden mulighed for at leje cykler. Sidst, men ikke mindst, er der vaskeservice, ligesom der også tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De hyggeligt indrettede lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, tekøkken, køleskab og centralvarme.Gæsterne kan spille billard/snooker. Ca. 70 km fra hotellet ligger der desuden en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Pousada Convento de Evora
  Fra620krPr. nat

  Pousada Convento de Evorastars

  Evora, Alentejo , Largo conde vila-flor 7000-804 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1108 meninger fra rejsendeBaseret på 1108 meninger fra rejsende

  Dette historiske hotel ligger i hjertet af det historiske centrum af Évora, en by, som UNESCO har sat på Verdensarvslisten. Både det romerske tempel Templo Romano de Diana, kirken Igreja dos Lóios, den gotiske katedral, bymurene og kirken Igreja de São Francisco ligger inden for gåafstand. Lissabons lufthavn Portela ligger omkring 130 km fra hotellet.Hotellet var oprindeligt et kloster og er en af Évoras værdifuldeste arkitektoniske bygninger. I 1965 åbnede klosteret dørene som et historisk luksushotel. De tidligere celler, som tilhørte den rettroende menighed, Cónegos Regrantes, blev lavet om til 36 luksuriøst indrettede værelser, som hver især adskiller sig fra hinanden. Dette klimatiserede hotel rummer en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en bar og en restaurant.Alle værelser tilbyder eget badeværelse med brusebad/badekar, en hårtørrer, en dobbelt- eller kingsize seng, telefon, satellit-/kabel-tv, en minibar og et køleskab. Endvidere er der klimaanlæg, en altan eller terrasse og en safeboks.Hotellet råder over en indendørs swimmingpool.

  Se mere
 • Troia Design Hotel
  Fra834krPr. nat

  Troia Design Hotelstars

  Troia, Alentejo , Troia - carvalhal - grandola s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1340 meninger fra rejsendeBaseret på 1340 meninger fra rejsende

  Dette unikke feriested vender ud mod floden Sados munding og imponerer ved hjælp af sit unikke design og beliggenheden på halvøen Tróia. Herudover ligger det lige ved siden af lystbådehavnen og kun 1 time fra Lissabons lufthavn.Her overgås den fremragende havudsigt kun af mystikken ved Arrábidas Bakker. Fra altanen kan man se delfinerne, der tumler rundt i havet, ligesom man kan se en udsendelse på fladskærmsfjernsynet. Hotellet tilbyder desuden et stort konferencecenter og et sted, hvor forestillinger afholdes, hvilket er perfekt til særlige begivenheder af enhver slags. Dette designer-hotel blev bygget i 2009, tilbyder 205 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception, elevator og frisørsalon. Det klimatiserede etablissement rummer også en fjernsynsstue, en bar, en restaurant, internetadgang og en garage, ligesom gæsterne mod betaling kan benytte miniklubben og bestille roomservice og vasketøjsservice.Hotellet tilbyder en række luksuriøse værelser og suiter. Alting er blevet designet med gæsternes komfort i tankerne, og der tilbydes særlige, tidssvarende indretninger. Brugen af glas til at skabe forskellige rum giver værelserne en følelse af plads og fremhæver det unikke forhold mellem bygningens interiør og naturlandskab. Møbelsamlingen er eksklusivt designet til hotellet og suppleres af visse møbler af internationale mærker. Ydermere rummer alle værelser og suiter eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt kingsize-senge, som er indbegrebet af komfort. Af yderligere behageligheder på værelserne er der fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, safeboks, minibar og regulerbart klimaanlæg samt enten altan eller terrasse.

  Se mere
 • Moinho Do Alamo
  Fra2.241krPr. nat

  Moinho Do Alamostars

  Evora, Alentejo , S.gens - caixa postal 1222 sn - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 15 meninger fra rejsendeBaseret på 15 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige bed and breakfast er placeret i Evora. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på fællesarealer. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Besøgende kan benytte parkeringspladsen. Boligen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov.

  Se mere
 • Stay Hotel Evora Centro
  Fra261krPr. nat

  Stay Hotel Evora Centrostars

  Evora, Alentejo , Travessa da milheira 19 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 366 meninger fra rejsendeBaseret på 366 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i det historiske centrum af byen Évora blot 100 m fra Praça do Giraldo. Til Convento de Santa Clara er der ligeledes blot 100 m.Det klimatiserede hotel blev renoveret i 2005 og har 41 værelser fordelt på 2 etager. Hotellets indretning består af marmor og træ samt gobeliner af Arraiolos, Pyrogravur og Pastelfarver perfekt forenet med Alentejos varme stil - man føler sig velkommen! Endvidere er der foyer med døgnåben reception, café, bar, internetadgang, parkeringsplads samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser har eget badeværelse samt hårtørrer, telefon, fjernsyn, klimaanlæg og internetadgang.Om morgenen serveres der morgenmadsbuffet.

  Se mere
 • Aqualuz Troia Mar & Rio Family Hotel & Apartments
  Fra717krPr. nat

  Aqualuz Troia Mar & Rio Family Hotel & Apartmentsstars

  Troia, Alentejo , Troiaresort-carvalhal-grandola s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder

  Der er tale om et unikt paradis i helt naturlige omgivelser mindre end 1 times kørsel fra Lissabon, efterfulgt af en kort rejse med færge via floden Sado. Adgang til feriestedet er sikret via en moderne og lettilgængelig motorvej. Busstationen ligger omkring 500 m fra lejligheds-hotellet, og gæsterne kan gå til stranden på 5 minutter. Lejligheds-hotellet ligger ca. 1 times kørsel fra Lissabons lufthavn Portela og mindre end 3 timer fra alle andre nationale lufthavne.Lejligheds-hotellet blev renoveret i 2008 og består af 301 moderne studie- og suite-lignende lejligheder designet med enkle linjer. Modernitet, komfort og funktionalitet forenes i en enestående kombination, der sikrer et uforglemmeligt ophold. Gæster bydes velkommen på dette klimatiserede lejligheds-hotel i en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Gæsterne, unge som gamle, tilbydes underholdningsmuligheder såsom kasino og legeplads. Restauranten tilbyder et sted at spise middag, og konferenceindretningerne kan være til nytte for forretningsrejsende. Af øvrige faciliteter er der WLAN/internetadgang (muligvis mod betaling), mulighed for at bestille vasketøjsservice samt parkeringsplads og garage (sidstnævnte mod betaling).Alle lejligheder har egen altan eller terrasse med udsigt til havet, søen eller bjergene. Af faciliteter på værelset er der satellit-tv, internetadgang og regulerbare klimaanlæg og radiatorer samt telefon og safeboks. Der er også et veludstyret tekøkken med minikøleskab. Herudover tilbydes eget badeværelse med brusebad/badekar, hårtørrer og bekvemmeligheder.

  Se mere
 • CASA DO GOVERNADOR
  Fra859krPr. nat

  CASA DO GOVERNADORstars

  Evora, Alentejo , Quinta da alta da queimada - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 46 meninger fra rejsendeBaseret på 46 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel har beliggenhed i Evora. Med i alt 7 gæsteværelser, er det et dejligt sted at være. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Gæster behøver ikke efterlade deres kæledyr hjemme, fordi dette er en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er parkeringsplads ved CASA DO GOVERNADOR. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  67  Hoteller - Alentejo
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  Sul do Tejo ligger i Portugal, og det er et af de nitten områder i amtet Abrantes. Portugal har 4.257 områder (ifølge data fra 2004), som er de civile repræsentanter af de gamle katolske sogn, som i mange tilfælde opstod fra de gejstlige enheder under middelalderen. I Rossio ao Sul do Tejo, ned til floden Tejo, finder du parken Parque Urbano Ribeirinho de Abrantes, et nyt område hvor man kan dyrke vandaktiviteter mens du nyder det smukke landskab fyldt med blomster. Du kan besøge kirken Nossa senhora da Conceicâo, dens museum og smage de lækre konditorvarer fra regionen. Gå ned ad gaderne i det historiske centrum af Abrantes, med lave og maleriske bygninger, besøg el Castelo-Fæstningen, som er rig på historie og gamle monumenter. Med hensyn til gastronomien, kan du nyde specialiteterne indenfor fisk og de lækre retter med kød (gedekid, vildsvin, agerhøne, fasan, hare), selvfølgelig sammen med en af områdets mange vine, som er kendt verden over. Besøg dette smukke sted for afslapning og underholdning, oplev Sul do Tejo!

De mest populære områder i  Alentejo

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination