Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  47kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Baia Grande
  Fra373krPr. nat

  Baia Grandestars

  Albufeira, Algarve , Sesmarias praia da coelha s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1206 meninger fra rejsendeBaseret på 1206 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 800 m fra havet. Til en idyllisk badebugt er der ca. 15 minutters gang. Der er desuden blot 2,5 km til Albufeiras bymidte, hvortil der kører en bus, og hvor man finder et hav af barer, restauranter og diskoteker samt talrige indkøbs.Hotellet rummer en afslappet atmosfære. Det blev bygget i år 2000, er på 3 etager og har i alt 131 værelser. Det kan tilbyde sine gæster et stort have- og poollandskab, en stilfuld foyer med elevatorer, vekselbørs, garderobe samt døgnåben reception. Bygningen rummer tilmed et spillelokale/tv-stue, en kiosk, en hyggelig bar og den klimatiserede a la carte restaurant med buffet (Mermaid) og en a la carte restaurant. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet, ligesom der er mulighed for at gå på internettet over WLAN i alle rum. Naturligvis tilbydes der også roomservice og vasketøjsservice. Endvidere er der mulighed for at leje cykler, ligesom der er parkeringsmuligheder til bilen.De moderne indrettede værelser har eget badeværelse med fliser og hårtørrer samt telefon, satellit-tv og radio. Hertil kommer en minibar, klimaanlæg, safeboks og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Herudover har hotellet et fitness-studie og en indendørs swimmingpool med whirlpool og sauna, og hvor der er mulighed for at få massage. Gæsterne kan også spille bordtennis og leje mountainbikes. Flere gange om ugen er der livemusik.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan også vælges a la carte. Naturligvis tilbydes der også diverse special- og diætretter. Der tilbydes halvpension.

  Se mere
 • Baia Cristal Beach & Spa Resort
  Fra343krPr. nat

  Baia Cristal Beach & Spa Resortstars

  Carvoeiro, Algarve , Vale de centeanes s/n - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 621 meninger fra rejsendeBaseret på 621 meninger fra rejsende

  Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger på et klippestykke oven over en badebugt (sandstrand). Der er en vidunderlig udsigt fra hotellet. Carvoeiros bymidte ligger ca. 2 km væk, mens der er ca. 300 m til stranden, som man kommer til ad en trappe fra hotellet. Der er forbindelse med offentlig transport lige foran døren. Forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubber og diskoteker ligger 1,7 km fra hotellet.Hotellet blev renoveret i 2010. Dets hovedbygning er på 3 etager og har i alt 120 værelser, heraf 96 dobbeltværelser og 24 suiter. Bygningen rummer en foyer med døgnåben reception. På hotellet er der ligeledes en cocktailbar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Herudover er der et konferencerum og en internetterminal (mod betaling). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Der er desuden mulighed for at bestille vaskeservice (mod betaling) og leje cykler.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og badekar. Herudover er der satellit-/kabel-tv, radio, tekøkken, flisegulv, regulerbart klimaanlæg, centralvarme, sofagruppe og altan eller terrasse. Mod betaling kan man benytte telefon, safeboks og minibar.Hotellet råder over en swimmingpool, som ligger i hotellets meget smukke have. Denne er placeret lige ud til havet. Her er der desuden pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Der er endvidere forskellige wellnesstilbud såsom tyrkisk bad, whirlpool, sauna, solarium og dampbad. Mod betaling tilbydes der også massage. På sportsområdet er der en indendørs swimmingpool, mulighed for at spille tennis (mod betaling) og bordtennis samt dyrke motion i hotellets fitness-studie. Man kan også nyde et spil billard/snooker eller boccia. Herudover er der et aktivitetsprogram, hvor der flere gange om ugen arrangeres livemusik.

  Se mere
 • Luna Clube Oceano
  Fra535krPr. nat

  Luna Clube Oceanostars

  Albufeira, Algarve , Rua columbano bordalo pinheiro . - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 574 meninger fra rejsendeBaseret på 574 meninger fra rejsende

  Det komfortable lejlighedshotel ligger ca. 150 m fra den vidunderlige sandstrand Forte de São João i Albufeira. Der afgår offentlige transportmidler blot 300 m væk. Man finder endvidere et supermarked og diverse restauranter og barer ca. 500 m væk, mens der er 1 km til diskotekerne.Hotellet blev renoveret i 2000 og har fordelt på 5 etager i alt 77 studios og 1-værelses lejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med lobby, døgnåben reception og to elevatorer. Herudover er der en bar og en frisørsalon, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Hotellet har tilmed en parkeringsplads.De smagfuldt indrettede studier og lejligheder er veludstyret og har eget flisebelagt badeværelse. Derudover er der telefon, satellit-tv, tekøkken med køleskab og safeboks, ligesom der er udsigt ud over poolen fra alle værelser.Hotellet råder over en udendørs pool med et separat børnebassin og en poolbar samt liggestole og parasoller. Der ligger endvidere en golfbane 2 km væk.

  Se mere
 • Brisa Sol
  Fra229krPr. nat

  Brisa Solstars

  Albufeira, Algarve , Do municipio, lote 27 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 51 Muligheder

  Lejlighedshotellet ligger midt i centrum. Der er kun 50 m til diverse indkøbsmuligheder og restauranter, ligesom der heller ikke er langt til det nærmeste stoppested. Endvidere er der 100 m til forskellige barer og pubber, mens havet og stranden ligger ca. 900 m væk. Diskoteker og klubber ligger ca. 2 km fra hotellet.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i 1992 og blev renoveret i 2007. Fordelt på 8 etager har det i alt 165 lejligheder. Hotellet råder endvidere over en foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevator samt en café, en kiosk, et spillelokale, en klimatiseret à la carte restaurant og et konferencelokale. Herudover er der en parkeringsplads og en garage.De rummelige værelser er alle indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, tekøkken, centralvarme, safeboks og en opholdsstue.Hotellet har såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Desuden er der en whirlpool, en sauna, et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at spille tennis, squash, billard/snooker og golf. På sandstranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Pinhal Da Marina
  Fra347krPr. nat

  Pinhal Da Marinastars

  Vilamoura, Algarve , Praça dos três caminhos 0 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 551 meninger fra rejsendeBaseret på 551 meninger fra rejsende

  Lejlighederne ligger i en rolig fyrreskov i Vilamoura tæt på centrum og marinaen. Stranden ligger blot 2 km væk, ligesom der kun er 15 minutters gang til barer og restauranter. Det nærmeste diskotek, Black Jack, ligger 10 minutters kørsel derfra. Busstationen ligger 5 minutters kørsel væk, mens banegården i Loulé ligger 20 minutters kørsel væk. Vandlandet Aquashow ligger blot 10 minutters kørsel derfra, og parken Zoomarine ligger 40 minutters kørsel væk. Fra hotellet er der omkring 20 km til lufthavnen Faro (FAO).Dette hotel, som ligger i en fyrreskov og blev renoveret i 2008, tilbyder 128 lejligheder og rummer en foyer, safeboks og elevator. Der er en restaurant og bar, en legeplads, et lille supermarked, spillerum, fjernsynsstue, internetadgang samt en parkeringsplads. Mod betaling er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom man også kan leje cykler.Lejlighederne er luksuriøst indrettet og har store terrasser med udsigt over harverne og swimmingpoolerne. Der findes 4 typer lejligheder (studier, T1, T2 og T3), alle har de en moderne indretning. Ligeledes er de veludstyret med eget badeværelse, telefon, satellit-tv, radio, et strygejern og strygebræt samt en safeboks. Internetadgang tilbydes også. Køkkenerne rummer kogeplader, køleskab, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, brødrister, mulighed for at lave te og kaffe samt redskaber til madlavning.Hotellet råder over 2 udendørs swimmingpools samt et børnebassin, liggestole og parasoller. Gæsterne kan frit benytte sig af fodbold-, volleyball- og basketballbaner. Mod betaling kan gæsterne tillige benytte tennisbanen, spille bordtennis og cykle. 15 minutters kørsel fra hotellet ligger Pinhal golfbane.En kontinental morgenmad tilbydes i restauranten.

  Se mere
 • Vila Petra
  Fra269krPr. nat

  Vila Petrastars

  Albufeira, Algarve , Rua mouzinho de albuquerque 2 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1352 meninger fra rejsendeBaseret på 1352 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i bydelen "Montechoro" i nærheden af bymidten (ca. 4 km). Der er 1,2 km til stranden. I de umiddelbare omgivelser (ca. 100 m) er der et hav af indkøbsmuligheder, restauranter og barer. På en kort spadseretur når man diverse diskoteker (ca. 200 m) samt en forbindelse med offentlig transport (ca. 300 m).Hotellet ligger i en 2.000 m² stor have. Det består af en femetagers hovedbygning og en tre- og en fire-etagers sidebygning med i alt 143 lejligheder og studios. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellet råder desuden over en café, et minimarked, en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hertil kommer et konferencerum, en offentlig internetterminal, en cykelkælder, en parkeringsplads og en legeplads. Der er mulighed for at vaske på hotellet.De venligt indrettede lejligheder og studios har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, køkken med vaskemaskine, toaster, mikrobølgeovn og komfur samt køleskab, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og kombineret stue/soveværelse. Lejlighederne har desuden et separat soveværelse. Der gøres rent dagligt.På de velplejede udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt liggestole og parasoller. Hotellet kan desuden tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool, en whirlpool og et fitness-studie. Mod betaling kan man endvidere benytte saunaen, solariet, dampbadet, få massage, spille tennis, bordtennis, squash og billard. Der er desuden mulighed for at spille golf ca. 4 km væk. Der præsenteres desuden et sæsonafhængigt underholdningsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte. Gæsterne tilbydes desuden special- og diætretter.

  Se mere
 • Quinta do Mar - Country & Sea Village
  Fra278krPr. nat

  Quinta do Mar - Country & Sea Villagestars

  Praia da Luz, Algarve , Cama de vaca - praia da luz . - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder

  Dette charmerende resort er placeret i Praia da Luz. Der er i alt 60 soveværelser på stedet. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed i de offentlige områder. Der er ikke 24 timers åben reception. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Quinta do Mar - Country & Sea Village. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Clube VilaRosa
  Fra208krPr. nat

  Clube VilaRosastars

  Praia da Rocha, Algarve , Urb. vila rosa, beco dos mosaicos romanos lote 1 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 337 meninger fra rejsendeBaseret på 337 meninger fra rejsende

  Det hyggelige middelklassehotel ligger i Praia da Rochas midtby ca. 1 km fra den vidunderlige strand.Lejlighedskomplekset er på 3 etager. I den indbydende foyer finder man en reception og en bar. Herudover er der en restaurant på hotellets område. Gæsternes privatbiler kan parkeres på kompleksets egen parkeringsplads eller i garagen.De hyggeligt indrettede lejligheder har eget badeværelse samt kombineret stue/soveværelse. Desuden er de udstyret med safeboks (mod betaling) og separat soveværelse samt altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool. Der er endvidere mulighed for at udfolde sig fysisk på tennisbanen.Vigtigt - mellem november og april - modtagelse - fra 9:00 til 21:00- lukket restaurant

  Se mere
 • Vilamoura Golf Hotel e Apartamentos
  Fra185krPr. nat

  Vilamoura Golf Hotel e Apartamentosstars

  Vilamoura, Algarve , Alto do golfe 2974 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 421 meninger fra rejsendeBaseret på 421 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i et roligt kvarter i nærheden af Vilamouras centrum. Man kan desuden uden problemer gå til fods til det nærmeste stoppested ca. 200 m fra hotellet. Der er 3,5 km til havet og den fine sandstrand samt talrige indkøbsmuligheder og hyggelige barer, mens de nærmeste diskoteker befinder sig ca. 7 km væk. Endelig ligger Faros lufthavn ca. 25 km fra hotellet.Det familievenlige lejlighedshotel blev renoveret i 2002. Det råder over i alt 59 lejligheder samt en vidunderlig anlagt have på 2.000 m² og en terrasse. Herudover er der en stilfuld foyer med døgnåben reception, safeboks og vekselbørs. Dertil kommer en hyggelig café, en bar, et spillelokale samt en a la carte restaurant. Ydermere kan hotelgæsterne benytte sig af den offentlige internetadgang med WLAN, ligesom der er vasketøjsservice og mulighed for at leje cykler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De komfortabelt indrettede lejligheder har badeværelse med brusebad og hårtørrer samt telefon, satellit-tv, internetadgang og safeboks. Herudover er de indrettet med tekøkken, køleskab, mikrobølgeovn, elkedel, strygejern og strygebræt samt et opholdsrum. Endvidere har de alle altan eller terrasse. Hotellets personale gør rent ved afrejse. Værelserne er klimatiserede og rengøres dagligt.I den store have er der en swimmingpool med parasoller og liggestole samt en snackbar. Endvidere er der mulighed for at spille billard. Der er yderligere en golfbane blot 200 m væk. Prikken over i'et er hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte.

  Se mere
 • Jardins da Rocha
  Fra245krPr. nat

  Jardins da Rochastars

  Praia da Rocha, Algarve , Av. v 3 - praia da rocha . - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 357 meninger fra rejsendeBaseret på 357 meninger fra rejsende

  Komplekset ligger i det livlige Praia da Rocha. Der er ca. 3 km til centrum af Praia da Rocha, hvor man finder et væld af butikker, barer og værtshuse, ligesom området er kendt for sit vilde natteliv. Playa da Rochas skønne strand ligger blot 80 m fra hotellet. Desuden afgår der offentlige transportmidler lige foran døren. Køretiden fra lufthavnen Faro til hotellet er ca. 50 minutter.Komplekset har fordelt på 26 etager i alt 129 lejligheder. Desuden råder det over en foyer med reception samt elevatorer, en bar og en klimatiseret restaurant. Der er tilmed et spillerum. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De praktisk indrettede lejligheder har kombineret stue/soveværelse og eget badeværelse samt et tekøkken med køleskab, ovn, mikroovn, kaffemaskine, elkedel og brødrister. Desuden er de udstyret med satellit-tv, safeboks (mod betaling), strygejern og strygebræt, et individuelt regulerbart klimaanlæg samt en altan eller en terrasse. Der bliver gjort rent fem gange om ugen, sengetøjet bliver skiftet to gange om ugen, og der bliver skiftet håndklæder tre gange ugentligt.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og parasoller samt en pool/snackbar (mod betaling). Herudover er der mulighed for at spille tennis. Der ligger desuden en golfbane ca. 3 km væk.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  305  Hoteller - Algarve
Side  1  af  31
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser