Hoteller i Algarve

Find på kortet
Hoteller - Algarve

AlgarveFra  132kr

Anbefalede hoteller - Algarve

 • Albufeira Jardim Apartments
  Fra226krPr. nat

  Albufeira Jardim Apartmentsstars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade apartado 2101 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 75 Muligheder

  Det moderne hotel har en ideel beliggenhed i centrum af turistbyen Albufeira. Der er ca. 1,5 km eller ca. 10 minutter til den dejlige sandstrand. Blot 1,5 m væk ligger byens centrum, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Man kommer nemt og bekvemt hertil med bus. Stoppestedet ligger lige foran hotellet.Hotellet blev bygget i 1972 og komplet renoveret i år 2000. Det består af 2 bygninger på hver 4 etager med i alt 398 lejligheder. I den stilfulde foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt elevatorer (kun i Jardim). Desuden rummer bygningen et spillelokale/en fjernsynsstue, en kiosk, et lille supermarked, en café, en hyggelig bar og en fortræffelig a la carte restaurant med børnestole. Der tilbydes endvidere også internetadgang, vasketøjsservice samt udlejning af cykler. Sidst, men ikke mindst, er der en legeplads til børnene og en parkeringsplads til bilen.De moderne og smagfuldt indrettede lejligheder har alle et flisebelagt badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv (mod betaling), et lille køkken, køleskab, centralvarme og safeboks (mod betaling). Sengene i studierne samt i stuerne i lejlighederne T1 og T2 udgøres af folde-ud-sofaer.På de udendørs arealer finder man tre swimmingpools med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Gæsterne kan ydermere spille bordtennis og billard. I højsæsonen er prikken over i'et det daglige, afvekslende aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Belver Hotel da Aldeia
  Fra277krPr. nat

  Belver Hotel da Aldeiastars

  Albufeira, Algarve , Areias de são joão 280 280 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 528 meninger fra rejsendeBaseret på 528 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger kun 600 m fra den smukke sandstrand Praia da Ouro (Den Gyldne Strand). Det ligger på gaden kaldet 'Strip' med dens mange barer, restauranter og underholdningsmuligheder. Albufeira ligger 2 km fra hotellet og er lettilgængeligt ved hjælp af den lokale buslinje. Her finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder.Dette indbydende hotel blev bygget i 1973, renoveret i 2003 og rummer i alt 133 værelser fordelt på 5 etager. Gæsterne tilbydes en rummelig foyer med elevatorer, vekselbørs, spillelokale, fjernsynsstue, konferencelokale og døgnåben reception. Der er også en café, hotellets hyggelige bar og 2 restauranter. Ydermere har gæsterne mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og tilkalde læge i tilfælde af sygdom. Desuden tilbyder hotellet parkeringsmuligheder og en miniklub til børnene. Hertil kommer også trådløs internetadgang i fællesområderne, restauranter, bar og konferencelokaler.Hvert værelse har eget badeværelse med brusebad og badekar. Ydermere rummer værelserne telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme, klimaanlæg, safeboks og en altan eller terrasse.Hotellet tilbyder 2 swimmingpools, heraf én for voksne og én for børn med liggestole og parasoller samt en snackbar. Til rådighed står også et billardværelse og en miniklub med underholdningsprogram, en tennisbane og en minigolfbane mod betaling. Der er kun lidt over 8 km til den nærmeste golfbane.Der tilbydes en fin buffet til morgen og aften. Til frokost og aftensmad kan gæsterne herudover vælge retter fra en menu eller a la carte. Der sørges tilmed for gæster med særlige kostbehov, herunder er der mulighed for at bestille fedtfattig mad.Ankommer man i bil fra Faro lufthavn, skal man følge vejanvisningerne til Albufeira. Når man er ankommet dertil, skal man følge skiltene til Areias de S.João-Praia da Oura. Man finder hotellet på hovedvejen (Dr.Francisco Sá Carneiro)-Strip.

  Se mere
 • Janelas do Mar
  Fra263krPr. nat

  Janelas do Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua correiera lote 215 . - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 73 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 623 meninger fra rejsendeBaseret på 623 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Montechoroa på en bakketop med en betagende panoramaudsigt. Gæsterne har indkøbsmuligheder tæt på hotellet med et væld af butikker, restauranter og barer. Levende Albufeira og det fantastiske natteliv er blot 2,5 kilometer derfra, og der er forbindelser til offentlig transport blot få meter fra hotellet. Oura-stranden er 2,5 kilometer derfra. Faro Lufthavn ligger omkring 40 km fra ejendommen. Hotellet har værelser på 9 etager, som er renoverede, så de sikrer komfort og bekvemmelighed for gæsterne. Hvert værelse er udstyret med klimaanlæg, fladskærmsfjernsyn med internationale kanaler, sikkerhedsboks, hårtørrer, telefon og strygebræt. De fleste enheder har panoramaudsigt over Atlanterhavet og Albufeira by. Hotellet tilbyder også aktiviteter såsom direkte sportsbegivenheder, vandland, aftenunderholdning, swimming pool, motionsrum, boblebad og massage.

  Se mere
 • Ouratlantico
  Fra341krPr. nat

  OuratlanticostarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Jose fontana areias de s.joao aptd.908 . - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 613 meninger fra rejsendeBaseret på 613 meninger fra rejsende

  Dette indbydende lejlighedshotel ligger eksklusivt i det populære ferieresort Albufeira blot 500 meter fra Oura-stranden og få minutter fra den berømte gade fyldt med restauranter, barer, pubs og indkøbsmuligheder. Continente Shopping Centre, stranden Santa Eulália og Albufeiras arena er inden for gåafstand, mens Faros internationale lufthavn er 32 km derfra. Hotellet har værelser, der varierer fra små værelser til toværelses lejligheder, og hvor der kan bo op til 6 personer. Hver af dem er indrettet i europæisk stil og udstyret med fladskærmsfjernsyn, klimaanlæg, et amerikansk køkken, spiseområde og stue, mulighed for at lave kaffe og te, sikkerhedsboks, hårtørrer, køleskab osv. Nogle af værelserne har udsigt over svømmepølen eller haven samt balkon eller terrasse.

  Se mere
 • Luna Miramar Club
  Fra288krPr. nat

  Luna Miramar Clubstars

  Albufeira, Algarve , Do pacifico, lote 24 . - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 656 meninger fra rejsendeBaseret på 656 meninger fra rejsende

  Det moderne lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i Albuefeiras nye bymidte kun ca. 1 km fra stranden og fra det historiske centrum. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet.Lejlighedshotellet består af en hovedbygning med i alt 90 lejligheder. Den klimatiserede bygning rummer desuden en reception og en bar. Personbiler kan parkeres på hotellets.De stilfuldt indrettede lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse, eget badeværelse samt et tekøkken. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg (centralt styret), safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool med tilhørende solterrasse.

  Se mere
 • Yellow Praia Monte Gordo Hotel
  Fra355krPr. nat

  Yellow Praia Monte Gordo Hotelstars

  Monte Gordo, Algarve , Avenida infante dom henrique s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 180 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 656 meninger fra rejsendeBaseret på 656 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel ligger i et turistområde kun ca. 100 m fra bymidten og den lange sandstrand. Desuden afgår der offentlige transportmidler ca. 20 m fra hotellet. Omkring 150 m væk finder man endvidere et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubber, diskoteker og klubber. Der er 3 km til grænsebyen Vila Real de Santo António. Lufthavnen ligger ca. 75 km væk.Hotellet, der ligger på en hovedgade, blev renoveret i 2002. Fordelt på 15 etager har det i alt 366 værelser, heraf 313 juniorsuiter og 53 suiter. Hotellet råder desuden over en foyer med døgnåben reception og fire elevatorer. Herudover er der en en kiosk, to barer, et spillelokale, en fjernsynsstue, en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole og et konferencelokale. Hotellet har også en parkeringsplads og en garage samt en cykelkælder og en miniklub. Endvidere er der mulighed for at gå på Internettet. Naturligvis tilbydes der også roomservice og vasketøjsservice.De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg, sofagruppe, altan og safeboks.Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med børnebassin, snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Herudover er der en whirlpool (mod betaling), en sauna (mod betaling), et dampbad og et fitnessstudie, ligesom der er mulighed for at få massage (mod betaling). Gæsterne kan desuden spille billard/snooker og golf (ca. 8 km væk) samt leje cykler/mountainbikes (mod betaling). På sandstranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster. Prikken over i'et er et spændende underholdningsprogram.Gæsterne kan på egen hånd sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Paraiso Albufeira
  Fra258krPr. nat

  Paraiso Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Do municipio lote 31 31 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 110 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3408 meninger fra rejsendeBaseret på 3408 meninger fra rejsende

  Det attraktive luksushotel har en central beliggenhed i et turistområde i Albufeira. Til hovedstranden er der ca. 1 km, og til bymidten med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder er der ligeledes få minutters gang. Den nærmeste golfbane ligger ca. 3 km væk. Ydermere afgår der offentlige transportmidler blot 300 m fra hotellet.Hotellet åbnede i 2001 og har i alt 414 lejligheder fordelt på 8 etager. Det råder desuden over et 2000 m2 stort have- og poollandskab samt en stilfuld foyer med 10 elevatorer, en loungebar, en garderobe, en vekselbørs og en døgnåben reception med safebokse. Hotellet har endvidere et spillelokale, en fjernsynsstue, en kiosk, et minimarked, et par forretninger, en frisørsalon, et diskotek, en teatersal, en café, en hyggelig pianobar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt gå på Internettet (også trådløst). Endvidere tilbyder hotellet hjælp i tilfælde af sygdom. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads, og til de mindste er der en miniklub og en legeplads.De moderne og smagfuldt indrettede lejligheder har alle et flisebelagt badeværelse samt et tekøkken og en lounge. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Hotellet har endvidere en indendørs swimmingpool, et fitnessstudie og et spa- og wellnessområde med whirlpool, sauna, solarium og tyrkisk dampbad, og hvor det er muligt at få massage. Ydermere kan man dyrke spille tennis, bordtennis, basketball, billard/snooker, minigolf og golf. I højsæsonen er der hver dag et afvekslende og underholdende aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Luz Bay
  Fra430krPr. nat

  Luz Baystars

  Praia da Luz, Algarve , Rua do jardim . - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 390 meninger fra rejsendeBaseret på 390 meninger fra rejsende

  Dette elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger kun ca. 150 m fra den smukke sandstrand Praia da Luz. Blot 100 m væk ligger bymidten med talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Med de offentlige transportmidler kan man desuden nemt og bekvemt komme rundt til nabolandsbyerne samt byen Lagos, der ligger ca. 8 km væk. Der ligger endvidere et busstoppested lige foran hotellet (50 m). Lufthavnen Faro ligger ca. 85 km fra hotellet.Hotellet åbnede i 2003 og har fordelt på 3 etager i alt 73 værelser, heraf 29 dobbeltværelser og 44 familieværelser. Det råder endvidere over en 100 m² stor have samt en foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en hyggelig bar og en restaurant med børnestole. Gæsterne kan desuden benytte den offentlige internetadgang med WLAN.De komfortable dobbeltværelser er holdt i varme farver og råder over eget badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minikøleskab, klimaanlæg og safeboks. Fra værelserne er der en fantastisk udsigt ud over hotellets have.På de udendørs arealer finder man to swimmingpools med separat børnebassin, en poolbar (sæsonafhængige åbningstider) samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Derudover har hotellet sauna og tyrkisk dampbad (mod betaling) samt tennisbane. Der ligger endvidere en golfbane ca. 2 km fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Aftensmaden kan endvidere vælges som menu. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Luna Olympus
  Fra793krPr. nat

  Luna Olympusstars

  Vilamoura, Algarve , Av. da marina lote h1 . - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 390 meninger fra rejsendeBaseret på 390 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i Vilamouras turistområder blot få minutters gang fra bymidten. 100 m herfra finder man desuden mange forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubber samt en forbindelse med offentlig transport. 200 m væk finder man diverse diskoteker og klubber. Den smukke sandstrand (Praia da Marina) og havet ligger ca. 500 m væk.Hotellet er bygget i 1991 og blev renoveret i 2003. Fordelt på sine 9 etager råder det i alt over 83 hotellejligheder. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs og 3 elevatorer. Desuden er der også offentlig internetadgang, mulighed for at leje cykler samt en parkeringsplads og en garage. Hotellet har desuden en 400 m2 have.De rummelige og komfortable værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, flisebelægning og safeboks. Hotellets personale gør rent ved afrejse.Hotellets gæster kan benytte swimmingpoolen med børnebassin, en snack-poolbar samt hotellets liggestole og parasoller. Mod betaling tilbydes der endvidere tennis.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Pateo Village
  Fra263krPr. nat

  Pateo Villagestars

  Albufeira, Algarve , Rua do bem parece - pateo . - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 59 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 539 meninger fra rejsendeBaseret på 539 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger mindre end 1 kilometer fra Albufeiras gamle bydel og Praia dos Pescadores-stranden. Restauranter og offentlig transport ligger blot få meter fra hotellet. Havet, stranden, adskillige indkøbsmuligheder, barer og natklubber er alle inden for 3 km af hotellet. Der er også shuttleservice, der bringer gæsterne til den gamle bydel og strandboulevarden. Faro lufthavn ligger omkring 45 km fra hotellet. Hotellet har 75 rummelige værelser indrettet med traditionelle europæiske møbler, der har udsigt til en træfyldt have, en gårdhave og svømmepølen. Hvert værelse har fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler, klimaanlæg, mulighed for at brygge kaffe og te, sikkerhedsboks, hårtørrer, amerikansk køkken, skrivebord og toiletsager. Denne ejendom er et godt valg for rejsende der ønsker natteliv, dage med familien og den bedste ferie i Algarve.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  372  Hoteller - Algarve
Side  1  af  38
 

Beskrivelse af destination

  I den sydlige region af Portugal ligger Algarve, som er en af de mest besøgte provinser i Portugal. Med kyster til Altanterhavet, er strandene i Algarve kendt for sin skønhed og forskellighed, da det er muligt at finde roligt eller oprørt vand med forskellige dybder, strande i forskellige størrelser og med mange eller få besøgende. Klimaet er altid behageligt og vandet er varmt og krystalklart. På Algarve findes der utallige aktiviteter ved havet, fra gåture på stranden til vandsport, fiskeri eller dykning. Dette fantastiske sted har mange interessante byer med et livligt natteliv og mange rolige og charmerende landsbyer som Santa Luzia og Tavira, som kendetegnes ved deres naturlandskaber. Natten på Algarvekysten er fyldt med forlystelser takket være kasinoer og diskoteker, en glimrende gastronomi, hvis specialitet er fisk og skaldyr som tilberedes på de forskellige restauranter. Lad dig blive grebet af Algarve!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Algarve

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser