Hoteller i Costa de Estoril

Find på kortet
Hoteller - Costa de Estoril

Costa de EstorilFra  239kr

Anbefalede hoteller - Costa de Estoril

 • VIP Inn Miramonte
  Fra238krPr. nat

  VIP Inn Miramontestars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Do atlantico - pinhal da nazare 155 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 141 meninger fra rejsendeBaseret på 141 meninger fra rejsende

  Det hyggelige hotel ligger midt i en vidunderlig velholdt have ca. 2 km fra centrum, hvor man finder talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger desuden en vidunderlig strand ca. 1,5 km væk, mens der er ca. 35 km til lufthavnen. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet.Familiehotellet er omgivet af pinjetræer og har en hyggelig og afslappet beliggenhed mellem Sintra og Colares. Fordelt på 3 etager har det i alt 91 værelser. Det råder desuden over en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, spillerum og tv-stue. Derudover rummer bygningen en hyggelig bar og en restaurant. Endvidere tilbydes der også vaskeservice og roomservice. Uden for hotellet er der tilmed mulighed for at parkere.Værelserne er praktisk indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Der er endvidere telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole og parasoller samt en poolbar. Gæsterne har desuden mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Arribas
  Fra334krPr. nat

  Arribasstars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Alfredo coelho 28 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Hotellet ligger ved stranden Praia Grande ca. 12 km fra Sintra og ca. 20 km fra Cascis. Der er forbindelse med offentlig transport lige foran hotellet, og der er ca. 35 km til lufthavnen.Det klimatiserede hotel består af en 4-etagers hovedbygning med i alt 59 værelser. For gæsterne står der en reception, selskabslokaler, internetadgang, en café, en bar og en restaurant med panoramaudsigt til rådighed. Prikken over i'et er vasketøjsservice og roomservice. Herudover er der parkeringspladser og en garage til bilen.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, minibar/køleskab, babyseng, altan/terrasse med udsigt over swimmingpoolen/havet og safeboks (mod betaling). Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret centralt.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med havvand (omkring 100 m lang og dermed den største i Portugal) med børnebassin og solterrasse med parasoller og liggestole.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hotel Alvorada
  Fra314krPr. nat

  Hotel Alvoradastars

  Estoril, Costa de Estoril , Rua de lisboa 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 336 meninger fra rejsendeBaseret på 336 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et af Estorils turistområder kun ca. 300 m fra den indbydende strand. Lige i nærheden finder man diverse indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt en forbindelse med offentlig transport. Der ligger desuden et diskotek ca. 2 km fra hotellet.Hotellet blev renoveret i år 2005. Dets hovedbygning er på 5 etager og råder over i alt 51 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellets gæster kan desuden benytte tv-stuen, konferencerummet og internetterminalen. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).På de udendørs arelaer finder man en dejlig solterrasse. Der ligger desuden en golfbane 1 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Martinhal Lisbon Cascais Family Hotel
  Fra1.520krPr. nat

  Martinhal Lisbon Cascais Family Hotelstars

  Cascais, Costa de Estoril , Quinta da marinha, rua do clube 1 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Dette hotel ligger meget tæt (4 km) på centrum af Cascais, og der ligger også 2 strande inden for samme rækkevidde. I nærheden finder man desuden byen Sintra, som er anført på UNESCO's Verdensarvsliste, og hvor hele naturens skønhed kan iagttages. Endvidere er der kun 30 km til lufthavnen.Dette boutique-hotel rummer i alt 60 boligenheder i kategorien deluxe, herunder 8 deluxe-værelser med terrasse og boblebad, 2 suiter med terrasse og boblebad og 12 øvrige villaer. Hotellet tilbyder desuden en døgnåben reception og 9 mødelokaler. Herudover kan gæsterne spise og drikke i de 2 restauranter.Af behageligheder på værelserne er der klimaanlæg, altan, kabel-tv med mulighed for at se videofilm og en intern fjernsynskanal samt telefon, hårtørrer, badekåber og hjemmesko. Ydermere tilbydes minibar, radio, safeboks og trådløs internetadgang på alle værelser som standardindretning.Gæsterne kan tage en dukkert i en af de 3 swimmingpools eller nyde en behandling i Thalasso-spa-området.

  Se mere
 • Riviera Hotel Carcavelos
  Fra642krPr. nat

  Riviera Hotel Carcavelosstars

  Carcavelos, Costa de Estoril , Rua bartolomeu dias- bº do junqueiro s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 418 meninger fra rejsendeBaseret på 418 meninger fra rejsende

  Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger centralt mellem Lissabon og Cascais. Der er blot 300 m til den smukke sandstrand "Praia de Carcavelos". Der er desuden 5 km til Estoril og 10 km til Cascais. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man desuden utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger ligeledes et busstoppested lige foran hotellet (200 m). Der er endvidere ca. 25 km til lufthavnen.Hotellet nyåbnede i år 2000. Det er på 4 etager og har i alt 130 værelser, heraf 115 dobbeltværelser og 15 suiter. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevatorer, safebokse (mod betaling), vekselbørs og døgnåben reception. Hertil kommer flere opholdsstuer, et par forretninger, en frisørsalon, en hyggelig bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Forretningsfolk kan benytte konferencerummene samt hotellets internetterminal. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, er der gode muligheder for at parkere.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Herudover er der minibar/køleskab, king size seng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Der ligger endvidere en golfbane 5 km væk.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spa
  Fra1.287krPr. nat

  Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spastars

  Cascais, Costa de Estoril , Avenida marginal 8554 - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1446 meninger fra rejsendeBaseret på 1446 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the Coast of Estoril in front of the Atlantic ocean within a 25 min drive from the international airport of Lisbon, one of the main European capitals where history and culture get mixed with contemporary architecture.

  Se mere
 • Vila Gale Estoril
  Fra595krPr. nat

  Vila Gale Estorilstars

  Estoril, Costa de Estoril , Estrada marginal - aprtado 49 49 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 560 meninger fra rejsendeBaseret på 560 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Estoril kun ca. 50 m fra sandstranden Praia de Tamariz. På få minutters gang kommer man til et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Ca. 1 km fra hotellet afgår der desuden offentlige transportmidler. Til byen Cascais er der ca. 5 km, mens der er 25 km til lufthavnen.Hotellet er på 8 etager og har i alt 126 værelser. Herudover har det en storslået foyer med elevatorer, safebokse og en døgnåben reception. Hertil kommer en hyggelig bar, en restaurant og et spillelokale. Forretningsfolk kan desuden benytte konferencerummet samt hotellets internetadgang. Der tilbydes naturligvis mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom der også kan ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Herudover er der parkeringsmuligheder mod forhåndsreservering og betaling.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og egen internetadgang. Derudover er de udstyret med minibar, gulvtæpper, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hotellets gæster kan desuden dyrke motion i fitness-studiet (mod betaling). Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen. Der ligger desuden en golfbane 3 km fra hotellet.orgenmad, frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Pestana Sintra Golf Resort & Spa
  Fra575krPr. nat

  Pestana Sintra Golf Resort & Spastars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Rua mato da mina - quinta da beloura 19 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder

  Dette dejlige hotel kan findes i Praia Grande/Sintra. Ejendommen, der putter sig indenfor 5. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 20 meter fra hotellet . Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Stedet ligger indenfor 7. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. I alt 137 værelser er til rådighed for gæsterne på Pestana Sintra Golf Resort & Spa. Hotellet blev opført i 2006. Både lednings- og trådløse forbindelser er til rådighed for gæsterne i fællesarealerne. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Pestana Sintra Golf Resort & Spa. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Pestana Sintra Golf Resort & Spa. Hvis der er brug for forkælelse, kan de rejsende drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Estalagem Muchaxo Hotel
  Fra460krPr. nat

  Estalagem Muchaxo Hotelstars

  Cascais, Costa de Estoril , Praia do guincho s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 291 meninger fra rejsendeBaseret på 291 meninger fra rejsende

  Looking over the Atlantic from Guincho beach close to the western-most point of the European Continent (Cabo da Roca), "where the land ends and the sea begins", in this natural park, with superb scenery and facilities for access lies this hotel, on the Lisbon, Cascais, Sintra tourism triangle. The air is bracing in the midst of a pleasant landscape giving on the vast ocean. The bright sunshine is tempered by refreshing breezes from the Sintra hills. For golf enthusiasts there are 7 golf courses close by.

  Se mere
 • Vila Gale Cascais
  Fra635krPr. nat

  Vila Gale Cascaisstars

  Cascais, Costa de Estoril , R. frei nicolau de oliveira. parque da gandarinha 80 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1287 meninger fra rejsendeBaseret på 1287 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i udkanten af Cascais. Det er kun adskilt fra en smuk sandstrand af en have og en kystpromenade (ca. 800 m). Der er desuden ca. 800 m til byens centrum, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger et busstoppested lige foran hotellet (100 m). Der er endvidere ca. 30 km til lufthavnen.Hotellet blev komplet renoveret i 2004 og råder fordelt på 7 etager over i alt 233 værelser, heraf 163 dobbeltværelser og 70 suiter. Herudover har det et herligt pool- og havelandskab samt en storslået foyer med elevatorer, safebokse (mod betaling), vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer diverse selskabslokaler, en skønhedssalon, en hyggelig bar, et morgenmadsrum og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan herudover benytte konferencerummene. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Herudover er der gode parkeringsmuligheder, ligesom der er en legeplads til børnene.De smagfuldt indrettede værelser har eget flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Hertil kommer et tekøkken med minibar/køleskab, et klimaanlæg og centralvarme samt safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hotellets gæster har endvidere mulighed for at benytte spa- og wellnesområdet, hvor man finder en sauna, og hvor der er mulighed for at få massage. Herudover er der mulighed for at spille billard/snooker, ligesom hotellet har et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Der ligger desuden en golfbane 2 km fra hotellet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  54  Hoteller - Costa de Estoril
Side  1  af  6
 

Beskrivelse af destination

  Kysten Estoril tilhører Portugal og ligger i amtet Cascais, som udgøres af kyster der ligger i en smuk bugt ud til Atlanterhavet, nær ved Lissabon. Strandenes skønhed, sammen med stedets infrastruktur, gør det til et populært sted at afholde turneringer inden for golf, sejlads, ridning, polo, tennis eller rallies, som afholdes i Europa. Fordi Estoril ligger nær ved havet, bjergene, og skoven og lægger omgivelser til adskillige sportsgrene. I Cascais kan du besøge museer, fæstninger, kirker, kunstgallerier og kulturcentre. I Sintra kan du besøge det mauriske slot, paladserne i Monserrate, i Regaleira og i Queluz; eller Mafra, som har et palads sammen med et kloster. Naturelskere bør besøge naturparken Sintra-Cascais, parken da Pena, med sit slot og Cabo da Roca. Hoteltilbuddet er meget varieret og godt, ligesom gastronomien, som er kendt for sine fiskespecialiteter og desserter, eller sin gastronomi af international klasse. Der findes typiske markeder og festhøjtideligheder, ligesom festivaller og kunstneriske forestillinger. Nattelivet er meget attraktivt, med diskoteker, barer og det største kasino i Europa. Kom og mor dig i Estoril.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Costa de Estoril

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser