Hoteller i Costa de Estoril

Find på kortet
Hoteller - Costa de Estoril

Costa de EstorilFra  263kr

Anbefalede hoteller - Costa de Estoril

 • Grande Real Villa Italia Hotel & Spa
  Fra1.183krPr. nat

  Grande Real Villa Italia Hotel & Spastars

  Cascais, Costa de Estoril , Rua frei nicolau de oliveira 100 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2550 meninger fra rejsendeBaseret på 2550 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Cascais, er en fantastisk mulighed for familier. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger indenfor en afstand af 10. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 5 kilometer fra hotellet . Besøgende kan bruge de offentlige transportmidler 2. 0 kilometer borte. Ferieboligen ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 37. 0 kilometer. Grande Real Villa Italia Hotel & Spa har i alt 124 værelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2007. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Endvidere tilbyder Grande Real Villa Italia Hotel & Spa vugger til småbørn efter anmodning. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenligt værelse. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Grande Real Villa Italia Hotel & Spa inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. Hvis der er brug for forkælelse, kan de de der bor på denne ejendom, drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. Besøgende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette sted et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Grande Real Villa Italia Hotel & Spa.

  Se mere
 • Pestana Cascais Ocean & Conference Aparthotel
  Fra810krPr. nat

  Pestana Cascais Ocean & Conference Aparthotelstars

  Cascais, Costa de Estoril , Avenida manuel julio carvalho e costa 115 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 976 meninger fra rejsendeBaseret på 976 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotelkompleks ligger midt i Cascais aristokratiske kvarter blot få minutter fra centrum (omkring 3 km) og ca. 2 km fra Praia dos Pescadores stranden. Om sommeren kører der en shuttlebus til det livlige centrum og til stranden Praia do Guincho. I de nærmere omgivelser finder man desuden et væld af indkøbsmuligheder, restauranter (ca. 500 m), barer og diskoteker (ca. 1 km) samt en forbindelse med offentlig transport (ca. 100 m).Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i år 2003. Det er på 6 etager og råder over i alt 132 værelser, heraf 7 suiter. I hotellets elegante foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der også er safebokse og elevatorer. Den klimatiserede bygning rummer endvidere en café, en bar, en tv-stue, en à la carte restaurant, et business-center med i alt seks moderne konferencerum og en offentlig internetterminal (mod betaling). Herudover er der også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Til de mindste gæster er der endvidere en miniklub og en legeplads. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.Værelserne er komfortable og er indrettet i stil med studier. De har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, tekøkken, køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan (flere med havudsigt).På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin og pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der også en whirlpool, en sauna, et dampbad og et fitness-studie samt mulighed for mod betaling at få massage. Gæsterne kan desuden windsurfe, spille tennis (hardcourt baner med projektørbelysning), ride og spille beachvolleyball (delvist mod betaling). Herudover sørger et aktivitetsprogram for afveksling (tre gange om ugen med livemusik).

  Se mere
 • Vila Gale Cascais
  Fra878krPr. nat

  Vila Gale Cascaisstars

  Cascais, Costa de Estoril , R. frei nicolau de oliveira. parque da gandarinha 80 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1287 meninger fra rejsendeBaseret på 1287 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i udkanten af Cascais. Det er kun adskilt fra en smuk sandstrand af en have og en kystpromenade (ca. 800 m). Der er desuden ca. 800 m til byens centrum, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger et busstoppested lige foran hotellet (100 m). Der er endvidere ca. 30 km til lufthavnen.Hotellet blev komplet renoveret i 2004 og råder fordelt på 7 etager over i alt 233 værelser, heraf 163 dobbeltværelser og 70 suiter. Herudover har det et herligt pool- og havelandskab samt en storslået foyer med elevatorer, safebokse (mod betaling), vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer diverse selskabslokaler, en skønhedssalon, en hyggelig bar, et morgenmadsrum og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan herudover benytte konferencerummene. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Herudover er der gode parkeringsmuligheder, ligesom der er en legeplads til børnene.De smagfuldt indrettede værelser har eget flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Hertil kommer et tekøkken med minibar/køleskab, et klimaanlæg og centralvarme samt safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hotellets gæster har endvidere mulighed for at benytte spa- og wellnesområdet, hvor man finder en sauna, og hvor der er mulighed for at få massage. Herudover er der mulighed for at spille billard/snooker, ligesom hotellet har et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Der ligger desuden en golfbane 2 km fra hotellet.

  Se mere
 • Pestana Cidadela Cascais - Pousada & Art District
  Fra749krPr. nat

  Pestana Cidadela Cascais - Pousada & Art DistrictstarsGreenProgram Icon

  Cascais, Costa de Estoril , Fortaleza da cidadela - avenida d. carlos i sn - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1733 meninger fra rejsendeBaseret på 1733 meninger fra rejsende

  Denne fremragende pousada er i Cascais. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 300 meter. Denne pousada er indenfor 20 meter fra havnen. Stedet kan tilbyde i alt 126 soveværelser. Bygget i 1488, blev stedet fuldt moderniseret og renoveret i 2012. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Pestana Cidadela Cascais - Pousada & Art District har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. Gæster kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes på stedet. Dette sted har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Intercontinental Cascais-Estoril
  Fra1.039krPr. nat

  Intercontinental Cascais-Estorilstars

  Estoril, Costa de Estoril , Avenida marginal 8023 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 485 meninger fra rejsendeBaseret på 485 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel kan findes i Estoril. Det samlede antal værelser er 59. Intercontinental Cascais-Estoril blev opført i 2015. Stedets fællesarealer har Wi-Fi internetforbindelse. Ejendommen har 24 timers åbent. Dette hotel accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • Orbitur Guincho
  Fra477krPr. nat

  Orbitur Guinchostars

  Cascais, Costa de Estoril , E.n.247-6 - lugar areia / guincho - - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 672 meninger fra rejsendeBaseret på 672 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Cascais, er denne uhøjtidelige campingplads optimal for familier. Campingpladsen, der putter sig indenfor 6 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger lige ud til stranden. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 37 meter. Gæster vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Orbitur Guincho, som kun består af 2 gæsteværelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. Orbitur Guincho har ikke 24 timers åbent. Endvidere tilbyder Orbitur Guincho vugger til småbørn efter anmodning. Fællesarealerne på Orbitur Guincho har kørestolsadgang. Kæledyr må medbringes i denne ejendom. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Orbitur Guincho. Orbitur Guincho anvender en bæredygtig politik. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på dette sted, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Besøgende kan svælge i lækre måltider udbudt på ejendommen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Fortaleza Do Guincho
  Fra1.122krPr. nat

  Fortaleza Do Guinchostars

  Cascais, Costa de Estoril , Estrada do guincho, sintra-cascais natural park, - - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Det fantastiske hotel ligger i et af de skønneste landskaber i den nordlige del af Portugal. Fra hotellet er der en vidunderlig udsigt over havet og stranden Guincho. Til centrum med restauranter og indkøbsmuligheder er der omkring 10 minutter i bil. Der er blot få minutters gang til stranden.Luksushotellet ligger i en komplet saneret fæstning fra det 17. århundrede og råder over i alt 27 værelser, herunder 3 suiter. Det klimatiserede og luksuriøse hotel kan endvidere tilbyde gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Endvidere rummer hotellet en restaurant, som er udmærket med en Michelinstjerne og specialiseret i den franske og portugisiske gastronomi. Der er desuden mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice eller vaske sit eget tøj. Ydermere råder hotellet også over en parkeringsplads.De elegante værelser og suiter råder over dobbeltseng, badeværelse/brusebad/toilet, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, minibar og safeboks (mod betaling). Endvidere er der altan eller terrasse på alle værelser, hvorfra man har en betagende udsigt over havet og det omkringliggende landskab.

  Se mere
 • Hotel Cascais Miragem Health & Spa
  Fra1.322krPr. nat

  Hotel Cascais Miragem Health & Spastars

  Cascais, Costa de Estoril , Avenida marginal 8554 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1446 meninger fra rejsendeBaseret på 1446 meninger fra rejsende

  The hotel is located on the Coast of Estoril in front of the Atlantic ocean within a 25 min drive from the international airport of Lisbon, one of the main European capitals where history and culture get mixed with contemporary architecture.

  Se mere
 • Estoril Eden
  Fra603krPr. nat

  Estoril Edenstars

  Estoril, Costa de Estoril , Avenida sabóia, 209 209 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 578 meninger fra rejsendeBaseret på 578 meninger fra rejsende

  Det komfortable lejlighedshotel ligger i et turistområde og udmærker sig ved sin centrale beliggenhed. Der afgår offentlige transportmidler ca. 200 m fra hotellet. Desuden er der blot 200 m til den indbydende strand og det turkisblå hav. Inden for en radius af ca. 1 km finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, diverse barer, pubber og caféer og et væld af andre underholdningsmuligheder. Der ligger tilmed et diskotek kun 1 km væk. Det tager heller ikke lang tid at spadsere ind til bymidten.Lejlighedshotellet blev renoveret i år 2002 og råder over en 14-etagers hovedbygning med i alt 162 lejligheder. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Bygningen rummer desuden en kiosk, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Hertil kommer et konferencerum og en internetterminal samt en parkeringsplads og en garage, ligesom der er mulighed for at bestille vaskeservice og få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, tekøkken, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, centralvarme, sofagruppe og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med liggestole og parasoller. Hertil kommer en solterrasse, en whirlpool og en sauna, ligesom der er mulighed for at få massage. Sportsbegejstrede kan endvidere spille golf eller tennis. Herudover er det også muligt at ride på heste. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.orgenmad, frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Sheraton Cascais
  Fra881krPr. nat

  Sheraton Cascaisstars

  Cascais, Costa de Estoril , Rua das palmeiras, lote 5, qta da marinha 5 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 989 meninger fra rejsendeBaseret på 989 meninger fra rejsende

  Located in a natural environment just 5 minutes from the village of Cascais. Integrated in a special resort with 2 beatiful golf courses, horse back riding centre and a tennis and health centre. Just 2 minutes away from some very nice beaches.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  66  Hoteller - Costa de Estoril
Side  1  af  7
 

Beskrivelse af destination

  Kysten Estoril tilhører Portugal og ligger i amtet Cascais, som udgøres af kyster der ligger i en smuk bugt ud til Atlanterhavet, nær ved Lissabon. Strandenes skønhed, sammen med stedets infrastruktur, gør det til et populært sted at afholde turneringer inden for golf, sejlads, ridning, polo, tennis eller rallies, som afholdes i Europa. Fordi Estoril ligger nær ved havet, bjergene, og skoven og lægger omgivelser til adskillige sportsgrene. I Cascais kan du besøge museer, fæstninger, kirker, kunstgallerier og kulturcentre. I Sintra kan du besøge det mauriske slot, paladserne i Monserrate, i Regaleira og i Queluz; eller Mafra, som har et palads sammen med et kloster. Naturelskere bør besøge naturparken Sintra-Cascais, parken da Pena, med sit slot og Cabo da Roca. Hoteltilbuddet er meget varieret og godt, ligesom gastronomien, som er kendt for sine fiskespecialiteter og desserter, eller sin gastronomi af international klasse. Der findes typiske markeder og festhøjtideligheder, ligesom festivaller og kunstneriske forestillinger. Nattelivet er meget attraktivt, med diskoteker, barer og det største kasino i Europa. Kom og mor dig i Estoril.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Costa de Estoril

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser