Hoteller i Lissabon - Costa de Estoril

Find på kortet
Hoteller - Lissabon - Costa de Estoril

Lissabon - Costa de EstorilFra  172kr

Anbefalede hoteller - Lissabon - Costa de Estoril

 • Grande Real Villa Italia Hotel & Spa
  Fra1.183krPr. nat

  Grande Real Villa Italia Hotel & Spastars

  Cascais, Costa de Estoril , Rua frei nicolau de oliveira 100 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2550 meninger fra rejsendeBaseret på 2550 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Cascais, er en fantastisk mulighed for familier. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger indenfor en afstand af 10. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 1. 5 kilometer fra hotellet . Besøgende kan bruge de offentlige transportmidler 2. 0 kilometer borte. Ferieboligen ligger indenfor 100 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 37. 0 kilometer. Grande Real Villa Italia Hotel & Spa har i alt 124 værelser. Opførelsesåret for denne feriebolig daterer sig tilbage til 2007. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Endvidere tilbyder Grande Real Villa Italia Hotel & Spa vugger til småbørn efter anmodning. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenligt værelse. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Grande Real Villa Italia Hotel & Spa inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. En bekvem transportservice stilles til rådighed af stedet. Hvis der er brug for forkælelse, kan de de der bor på denne ejendom, drage fordel af de sundhedsfaciliteter, der tilbydes. Besøgende kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette sted et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Grande Real Villa Italia Hotel & Spa.

  Se mere
 • Luna Esperança Centro
  Fra430krPr. nat

  Luna Esperança Centrostars

  Setubal, Lissabon , Avenida luisa todi 220 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 217 meninger fra rejsendeBaseret på 217 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i midten af Portugal i nærheden af Setubal, hvor man finder forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Det nærmeste stoppested ligger ca. 1 km fra hotellet, mens der ca. er 5 km stranden.Det moderne hotel åbnede i år 2001 og råder over 5 etager med i alt 80 værelser, heraf 10 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception og en internetterminal (mod betaling). Herudover er der mulighed for at besøge hotellets bar og den klimatiserede restaurant. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab og safeboks (mod betaling). Endvidere er der telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv.Der ligger en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Casual Belle Epoque Lisboa
  Fra439krPr. nat

  Casual Belle Epoque Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da madalena 125 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette dejlige hotel kan findes i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Stedet består af 28 gæsteværelser. Denne bolig undergik en renovering i 2019. Casual Belle Epoque Lisboa omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Casual Belle Epoque Lisboa er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Med henblik på de rejsendes specialbehov har Casual Belle Epoque Lisboa nogle soveværelser med kørestolsadgang. Dyrevenner vil nyde deres ophold i ejendommen, da den er kæledyrsvenlig. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Pestana Cascais Ocean & Conference Aparthotel
  Fra810krPr. nat

  Pestana Cascais Ocean & Conference Aparthotelstars

  Cascais, Costa de Estoril , Avenida manuel julio carvalho e costa 115 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 37 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 976 meninger fra rejsendeBaseret på 976 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotelkompleks ligger midt i Cascais aristokratiske kvarter blot få minutter fra centrum (omkring 3 km) og ca. 2 km fra Praia dos Pescadores stranden. Om sommeren kører der en shuttlebus til det livlige centrum og til stranden Praia do Guincho. I de nærmere omgivelser finder man desuden et væld af indkøbsmuligheder, restauranter (ca. 500 m), barer og diskoteker (ca. 1 km) samt en forbindelse med offentlig transport (ca. 100 m).Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i år 2003. Det er på 6 etager og råder over i alt 132 værelser, heraf 7 suiter. I hotellets elegante foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der også er safebokse og elevatorer. Den klimatiserede bygning rummer endvidere en café, en bar, en tv-stue, en à la carte restaurant, et business-center med i alt seks moderne konferencerum og en offentlig internetterminal (mod betaling). Herudover er der også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Til de mindste gæster er der endvidere en miniklub og en legeplads. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.Værelserne er komfortable og er indrettet i stil med studier. De har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, tekøkken, køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan (flere med havudsigt).På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin og pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover er der også en whirlpool, en sauna, et dampbad og et fitness-studie samt mulighed for mod betaling at få massage. Gæsterne kan desuden windsurfe, spille tennis (hardcourt baner med projektørbelysning), ride og spille beachvolleyball (delvist mod betaling). Herudover sørger et aktivitetsprogram for afveksling (tre gange om ugen med livemusik).

  Se mere
 • Vila Gale Cascais
  Fra878krPr. nat

  Vila Gale Cascaisstars

  Cascais, Costa de Estoril , R. frei nicolau de oliveira. parque da gandarinha 80 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1287 meninger fra rejsendeBaseret på 1287 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i udkanten af Cascais. Det er kun adskilt fra en smuk sandstrand af en have og en kystpromenade (ca. 800 m). Der er desuden ca. 800 m til byens centrum, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger et busstoppested lige foran hotellet (100 m). Der er endvidere ca. 30 km til lufthavnen.Hotellet blev komplet renoveret i 2004 og råder fordelt på 7 etager over i alt 233 værelser, heraf 163 dobbeltværelser og 70 suiter. Herudover har det et herligt pool- og havelandskab samt en storslået foyer med elevatorer, safebokse (mod betaling), vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer diverse selskabslokaler, en skønhedssalon, en hyggelig bar, et morgenmadsrum og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan herudover benytte konferencerummene. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Herudover er der gode parkeringsmuligheder, ligesom der er en legeplads til børnene.De smagfuldt indrettede værelser har eget flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Hertil kommer et tekøkken med minibar/køleskab, et klimaanlæg og centralvarme samt safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hotellets gæster har endvidere mulighed for at benytte spa- og wellnesområdet, hvor man finder en sauna, og hvor der er mulighed for at få massage. Herudover er der mulighed for at spille billard/snooker, ligesom hotellet har et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Der ligger desuden en golfbane 2 km fra hotellet.

  Se mere
 • Pestana Cidadela Cascais - Pousada & Art District
  Fra749krPr. nat

  Pestana Cidadela Cascais - Pousada & Art DistrictstarsGreenProgram Icon

  Cascais, Costa de Estoril , Fortaleza da cidadela - avenida d. carlos i sn - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1733 meninger fra rejsendeBaseret på 1733 meninger fra rejsende

  Denne fremragende pousada er i Cascais. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Den nærmeste strand ligger indenfor 500 meter fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 300 meter. Denne pousada er indenfor 20 meter fra havnen. Stedet kan tilbyde i alt 126 soveværelser. Bygget i 1488, blev stedet fuldt moderniseret og renoveret i 2012. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Pestana Cidadela Cascais - Pousada & Art District har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Gæster kan på egen hånd opleve madarrangementer udbudt af boligen. Gæster kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes på stedet. Dette sted har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Intercontinental Cascais-Estoril
  Fra1.039krPr. nat

  Intercontinental Cascais-Estorilstars

  Estoril, Costa de Estoril , Avenida marginal 8023 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 485 meninger fra rejsendeBaseret på 485 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel kan findes i Estoril. Det samlede antal værelser er 59. Intercontinental Cascais-Estoril blev opført i 2015. Stedets fællesarealer har Wi-Fi internetforbindelse. Ejendommen har 24 timers åbent. Dette hotel accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • Hotel do Chiado
  Fra587krPr. nat

  Hotel do Chiadostars

  Lissabon by, Lissabon , Nova do almada 114 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 631 meninger fra rejsendeBaseret på 631 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 30. 0 kilometer fra ferieboligen. Ejendommen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. Ferieboligen består af 38 soveværelser. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2013. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Hotel do Chiado har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Hotel do Chiado tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Fællesarealerne på Hotel do Chiado har kørestolsadgang. Hotel do Chiado er ikke et kæledyrsvenligt sted. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Dette hotel har en række middagsoplevelser. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Zenit Lisboa
  Fra402krPr. nat

  Zenit Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Av. 5 de outubro 11 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 54 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 904 meninger fra rejsendeBaseret på 904 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på adressen Avenida 5 de Outubro, nr. 11 i den portugisiske hovedstads bedste forretningskvarter mellem pladsen Marquês de Pombal og pladsen Duque de Saldanha. Lige i nærheden af hotellet finder man Avenida da Liberdade med forbindelse til offentlig transport samt forskellige restauranter og barer. Der er ca. 1 km til det berømte Barrio Alto og øvrige turistattraktioner såsom Alfama, mens der til Belém og EXPO udstillingslokaliteter er omkring 5 km. Den internationale lufthavn i Lissabon ligger ca. 4 km fra hotellet.Hotellet er beliggende i en historisk bygning med originalfacade og de nyeste standardindretninger. Kombinationen af begge genrer skaber en komfortabel og moderne atmosfære. Hotellet er ideelt for forretningsrejsende og feriegæster. Det klimatiserede hotel har i alt 86 værelser fordelt på 7 etager, heraf 1 handicapvenligt værelse, 1 suite, 3 juniorsuiter samt nogle ikke-rygerværelser. Hotellet har endvidere en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevatorer, café, bar, restaurant, tv-stue, internetadgang (mod betaling), konferenceindretninger, roomservice, vaskemuligheder samt en parkeringsgarage (mod betaling).De rummelige og moderne værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt plejeartikler. De råder endvidere over telefon, fax, satellit-tv med kanal+, stereoanlæg, minibar og internetadgang. Desuden er de udstyret med safeboks, dobbelt- eller kingsize seng, et udvalg af puder samt individuelt regulerbart klimaanlæg/radiator og en terrasse. Hver morgen er der en gratis avis.orgenmad serveres som buffet i den fremragende restaurant Marqués de Pombal. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Køkkenet kan tilbyde velsmagende og innovative madretter af naturprodukter til enestående priser. Endvidere er det store udvalg af vine med til at gøre den gastronomiske oplevelse helt perfekt.

  Se mere
 • America Diamonds
  Fra327krPr. nat

  America Diamondsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua tomas ribeiro 47 47 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1200 meninger fra rejsendeBaseret på 1200 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 5 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 5 kilometer. Ferieboligen omfatter 66 hyggelige gæsteværelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. America Diamonds har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette hotel er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr er ikke tilladt på området. America Diamonds har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Det er et øko-venligt hotel. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på America Diamonds.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  379  Hoteller - Lissabon - Costa de Estoril
Side  1  af  38
 

Steder af interesse

De mest populære områder i  Lissabon - Costa de Estoril

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser