Hoteller i Lissabon - Costa de Estoril

Find på kortet
Hoteller - Lissabon - Costa de Estoril

Lissabon - Costa de EstorilFra  57kr

Anbefalede hoteller - Lissabon - Costa de Estoril

 • VIP Inn Miramonte
  Fra238krPr. nat

  VIP Inn Miramontestars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Do atlantico - pinhal da nazare 155 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 141 meninger fra rejsendeBaseret på 141 meninger fra rejsende

  Det hyggelige hotel ligger midt i en vidunderlig velholdt have ca. 2 km fra centrum, hvor man finder talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger desuden en vidunderlig strand ca. 1,5 km væk, mens der er ca. 35 km til lufthavnen. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet.Familiehotellet er omgivet af pinjetræer og har en hyggelig og afslappet beliggenhed mellem Sintra og Colares. Fordelt på 3 etager har det i alt 91 værelser. Det råder desuden over en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, spillerum og tv-stue. Derudover rummer bygningen en hyggelig bar og en restaurant. Endvidere tilbydes der også vaskeservice og roomservice. Uden for hotellet er der tilmed mulighed for at parkere.Værelserne er praktisk indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Der er endvidere telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole og parasoller samt en poolbar. Gæsterne har desuden mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker.orgenmaden serveres som buffet. Aftensmaden kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Arribas
  Fra334krPr. nat

  Arribasstars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Alfredo coelho 28 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Hotellet ligger ved stranden Praia Grande ca. 12 km fra Sintra og ca. 20 km fra Cascis. Der er forbindelse med offentlig transport lige foran hotellet, og der er ca. 35 km til lufthavnen.Det klimatiserede hotel består af en 4-etagers hovedbygning med i alt 59 værelser. For gæsterne står der en reception, selskabslokaler, internetadgang, en café, en bar og en restaurant med panoramaudsigt til rådighed. Prikken over i'et er vasketøjsservice og roomservice. Herudover er der parkeringspladser og en garage til bilen.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang, minibar/køleskab, babyseng, altan/terrasse med udsigt over swimmingpoolen/havet og safeboks (mod betaling). Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret centralt.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med havvand (omkring 100 m lang og dermed den største i Portugal) med børnebassin og solterrasse med parasoller og liggestole.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hotel Alvorada
  Fra314krPr. nat

  Hotel Alvoradastars

  Estoril, Costa de Estoril , Rua de lisboa 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 336 meninger fra rejsendeBaseret på 336 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et af Estorils turistområder kun ca. 300 m fra den indbydende strand. Lige i nærheden finder man diverse indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt en forbindelse med offentlig transport. Der ligger desuden et diskotek ca. 2 km fra hotellet.Hotellet blev renoveret i år 2005. Dets hovedbygning er på 5 etager og råder over i alt 51 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellets gæster kan desuden benytte tv-stuen, konferencerummet og internetterminalen. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).På de udendørs arelaer finder man en dejlig solterrasse. Der ligger desuden en golfbane 1 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Martinhal Lisbon Cascais Family Hotel
  Fra1.520krPr. nat

  Martinhal Lisbon Cascais Family Hotelstars

  Cascais, Costa de Estoril , Quinta da marinha, rua do clube 1 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder

  Dette hotel ligger meget tæt (4 km) på centrum af Cascais, og der ligger også 2 strande inden for samme rækkevidde. I nærheden finder man desuden byen Sintra, som er anført på UNESCO's Verdensarvsliste, og hvor hele naturens skønhed kan iagttages. Endvidere er der kun 30 km til lufthavnen.Dette boutique-hotel rummer i alt 60 boligenheder i kategorien deluxe, herunder 8 deluxe-værelser med terrasse og boblebad, 2 suiter med terrasse og boblebad og 12 øvrige villaer. Hotellet tilbyder desuden en døgnåben reception og 9 mødelokaler. Herudover kan gæsterne spise og drikke i de 2 restauranter.Af behageligheder på værelserne er der klimaanlæg, altan, kabel-tv med mulighed for at se videofilm og en intern fjernsynskanal samt telefon, hårtørrer, badekåber og hjemmesko. Ydermere tilbydes minibar, radio, safeboks og trådløs internetadgang på alle værelser som standardindretning.Gæsterne kan tage en dukkert i en af de 3 swimmingpools eller nyde en behandling i Thalasso-spa-området.

  Se mere
 • Vip Inn Berna
  Fra61krPr. nat

  Vip Inn Bernastars

  Lissabon by, Lissabon , Antonio serpa 13 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 753 meninger fra rejsendeBaseret på 753 meninger fra rejsende

  Det moderniserede hotel ligger ca. 3,5 km fra Lissabons centrum med dets mange kulturelle tilbud og seværdigheder. I hotellets omgivelser finder man en forbindelse med offentlig transport (ca. 100 m), talrige indkøbsmuligheder (ca. 500 m), diverse restauranter (ligeledes 500 m), livlige barer/pubber (ca. to km) samt flere diskoteker (ca. 2,5 km). Lufthavnen ligger fem km fra hotellet, mens der er 20 km til stranden.Hotellet blev renoveret i 2004 og består af en 10-etagers hovedbygning med i alt 240 værelser, heraf 12 enkelt- og 226 dobbeltværelser samt to suiter. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. For gæsterne står der endvidere en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant til rådighed. Hotellet råder endvidere over et konferencerum og egen internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Vip Executive Zurique
  Fra368krPr. nat

  Vip Executive Zuriquestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua ivone silva 18 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 576 meninger fra rejsendeBaseret på 576 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Lissabons centrum. I de nærmere omgivelser (ca. 250 m) finder man diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden et busstoppested ca. 100 m fra hotellet og den nærmeste strand ligger ca. 30 km væk.Hotellet åbnede i 1990 og blev komplet renoveret i 2003. Det er på 15 etager og råder over i alt 252 værelser, heraf 248 dobbeltværelser og fire suiter. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, elevator, safeboks og vekselbørs. På hotellet finder man desuden en bar, 10 konferencerum med plads til mellem 25 og 250 personer, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Gæsterne har desuden mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en offentlig internetadgang på hotellet. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads og en garage.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de indrettet med telefon, satellit-tv, radio, centralvarme, safeboks (mod betaling) og minibar.Hotellet råder over en swimmingpool med pool-/snackbar (afhængig af sæsonen). I Lissabon finder man desuden et væld af sports- og underholdningsmuligheder.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Roma
  Fra504krPr. nat

  Romastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida de roma 33 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1840 meninger fra rejsendeBaseret på 1840 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger på "Avenida de Roma", som er en af Lissabons mest populære indkøbsgader. Lige i nærheden finder man forskellige indkøbsmuligheder og restauranter samt en forbindelse med offentlig transport. Ca. 500 m herfra finder man desuden diverse barer. Til de nærmeste diskoteker er der omkring tre km, mens havet og stranden ligger ca. 30 km væk.iddelklassehotellet er på 10 etager og råder over i alt 263 værelser, heraf fem enkelt- og 258 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, garderobe, elevatorer, forskellige forretninger, frisør, teatersal, konferencerum, Health Club, parkeringsplads og garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bar og en klimatiseret á la carte restaurant. Herudover er der mulighed for at benytte internetadgangen, ligesom man også kan bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Herudover er der også væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Mundial
  Fra756krPr. nat

  Mundialstars

  Lissabon by, Lissabon , Praça martim moniz 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 121 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4259 meninger fra rejsendeBaseret på 4259 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger få minutters gang fra centrum. I en omkreds af ca. 500 m finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer, restauranter, diskoteker og en forbindelse med offentlig transport. Ca. 15 km herfra ligger havet og stranden.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2004. Det er på ni etager og råder over i alt 350 værelser, 340 dobbeltværelser samt 7 trippleværelser og 3 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en bar, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (også trådløst). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/pay-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Altis Grand Hotel
  Fra909krPr. nat

  Altis Grand Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua castilho 11 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1423 meninger fra rejsendeBaseret på 1423 meninger fra rejsende

  Det eksklusive luksushotel har en central beliggenhed i nærheden af den berømte Avenida Liberdade samt parken Eduardo VII. Det er beliggende i Lissabons forretnings- og kulturcentrum. Der er kun få minutters gang til talrige restauranter, barer og butikker. Endvidere ligger den nærmeste metrostation Avenida 100 m væk.Det fortryllende luksushotel udmærker sig ved de veludstyrede værelser og den gode service. Det blev renoveret i år 2011 og råder over 13 etager med i alt 295 værelser, heraf 12 fornemme suiter. Den imponerende foyer rummer en hyggelig, døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og elevatorer, ligesom der også er en tv-stue og et konferencerum med internetadgang. Hotellet har tilmed diverse forretninger, en frisørsalon, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant. Endvidere tilbydes der også roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der desuden gode parkeringsmuligheder.Værelserne er smagfuldt og individuelt indrettet. De er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, king size seng, radio, centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i den indendørs pool, eller træne i hotellets fitness-studie. Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes endvidere diverse special- og diætretter. Drikkevarer er inklusive.

  Se mere
 • VIP Executive Entrecampos – Hotel & Conference
  Fra511krPr. nat

  VIP Executive Entrecampos – Hotel & Conferencestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida 5 de outubro 295 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 618 meninger fra rejsendeBaseret på 618 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i Lissabon. For at komme ind til centrum må gæsterne køre ca. 10 minutter med undergrundsbanen. Ca. 150 m fra hotellet finder man mange forskellige indkøbsmuligheder og restauranter samt en forbindelse med offentlig transport. Til de nærmeste diskoteker og barer er der ca. 500 m, mens stranden ligger 25 km fra hotellet.Hotellet råder på sine 10 etager over i alt 171 værelser, heraf 166 dobbeltværelser og 5 suiter. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, elevatorer, kiosk, konferenceindretninger, parkeringsplads og garage. På det gastronomiske område er der en bar og 3 klimatiserede à la carte restauranter. Herudover er der mulighed for at benytte internetadgangen, ligesom man også kan bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De moderne indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Hertil kommer minibar, dobbeltseng, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool, en udendørs swimmingpool, en sauna, et dampbad samt forskellige former for massage. Herudover er der et fitness-studie, ligesom der også præsenteres et aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  344  Hoteller - Lissabon - Costa de Estoril
Side  1  af  35
 

Steder af interesse

De mest populære områder i  Lissabon - Costa de Estoril

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser