Hoteller i Lissabon

Find på kortet
Hoteller - Lissabon

LissabonFra  141kr

Anbefalede hoteller - Lissabon

 • Lutecia Smart Design Hotel
  Fra505krPr. nat

  Lutecia Smart Design Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida frei miguel contreiras 52 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 57 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1153 meninger fra rejsendeBaseret på 1153 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i Lisboa. Beliggende indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Hotellet kan tilbyde i alt 175 gæsteværelser. Lutecia Smart Design Hotel blev fuldstændig moderniseret i 2014. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Lutecia Smart Design Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder dette hotel vugger til småbørn efter anmodning. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt gæsteværelse. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Dette hotel har en række middagsoplevelser. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Upon Lisbon Prime Residences
  Fra631krPr. nat

  Upon Lisbon Prime Residencesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua luciana stegnano picchio, 12 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 119 meninger fra rejsendeBaseret på 119 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Lisboa. Besøgende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 9 kilometer. Ferieboligen består af i alt 113 dejlige gæsteværelser. Ferieboligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Upon Lisbon Prime Residences. Fællesarealerne på Upon Lisbon Prime Residences har kørestolsadgang. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. Besøgende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Upon Lisbon Prime Residences har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Pestana Palace Lisboa - Hotel & National Monument
  Fra1.447krPr. nat
  4,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2276 meninger fra rejsendeBaseret på 2276 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger ca. fem km fra byens centrum med de mange tilbud til turister. I en omkreds af syv km finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, diverse barer samt forskellige restauranter og diskoteker. Ca. én km herfra er der forbindelse med offentlig transport og ca. 25 km væk ligger stranden og havet.Dette første klasses hotellet er bygget i 1998 og råder på sine tre etager over i alt 190 værelser, heraf 173 dobbeltværelser og 17 suiter. Med stor omhyggelighed pustede man nyt liv i det tidligere Valle-Flôr Palads. Den originale facade fra det 19. århundrede stråler nu i ny glans og kombinationen af historie og moderne teknik spiller harmonisk sammen. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Hertil kommer en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser er flisebelagte og har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme og safe.Gæsterne kan slappe af i den indendørs såvel som den udendørs swimmingpool med dertilhørende liggestole og parasoller. Herudover tilbydes der sauna og massage. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Do Chiado
  Fra880krPr. nat

  Do Chiadostars

  Lissabon by, Lissabon , Nova do almada 114 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 592 meninger fra rejsendeBaseret på 592 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. Boligen består af 40 gæsteværelser. Dette sted blev renoveret i 2013. Do Chiado har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Ferieboligen har 24 timers åbent. Denne feriebolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Fællesarealerne på Do Chiado har kørestolsadgang. Denne feriebolig accepterer ikke kæledyr. Denne feriebolig byder på en række madoplevelser, for at garantere at gæster nyder alle dele af deres ophold. Do Chiado vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Evolution Lisboa Hotel
  Fra671krPr. nat

  Evolution Lisboa Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Praça do duque de saldanha 4 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 919 meninger fra rejsendeBaseret på 919 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Lisboa. Boligen omfatter 129 hyggelige værelser. Stedet blev opført i 2015. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Evolution Lisboa Hotel har 24 timers åbent. Evolution Lisboa Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Alle badeværelser på Evolution Lisboa Hotel er handicapvenlige. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Stedet inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. Der er konferencefaciliteter på dette sted. Evolution Lisboa Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • BessaHotel Liberdade
  Fra783krPr. nat

  BessaHotel Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 29 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1441 meninger fra rejsendeBaseret på 1441 meninger fra rejsende

  BessaHotel ligger centralt i Lissabons prestigefyldte Avenida da Liberdade, blot få minutter fra Restauradores-pladsen. Der tilbydes fitnesscenter, tyrkisk bad, sauna og indendørs pool. Der tilbydes også gratis WiFi.De luksuriøse værelser på BessaHotel har aircondition og er indrettet i vintage-stil. Samtlige værelser har integreret Bluetooth-lydsystem, skrivebord og fladskærms-tv med satellit- og kabelkanaler. Nogle af værelserne har balkon med udsigt over byen.På BessaHotel tilbydes der døgnåben reception, à la carte-restaurant, business-center og terapeutisk massage efter anmodning. Der tilbydes desuden bagageopbevaring og vaskeri på selve ejendommen.

  Se mere
 • America Diamonds
  Fra444krPr. nat

  America Diamondsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua tomas ribeiro 47 47 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1154 meninger fra rejsendeBaseret på 1154 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 5 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 5 kilometer. Hotellet består af i alt 66 dejlige gæsteværelser. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. America Diamonds er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Dette hotel har en minimal påvirkning på miljøet, takket være sin bæredygtige praksis. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • O Artista Hotel Apartamento
  Fra1.452krPr. nat

  O Artista Hotel Apartamentostars

  Lissabon by, Lissabon , Das portas de santo antao 9 - Kort
   

  Dette dejlige hotel kan findes i Lisboa. Der er i alt 21 soveværelser på stedet. Boligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig.

  Se mere
 • Radisson Blu
  Fra571krPr. nat

  Radisson Blustars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida marechal craveiro lopes 390 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2048 meninger fra rejsendeBaseret på 2048 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger ca. 6 km fra centrum. I en omkreds af ca. en km finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder og restauranter. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport og ca. 25 km herfra finder man havet og stranden.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2001. Det er på 12 etager og råder over i alt 221 værelser, heraf 205 dobbeltværelser og 16 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, elevator. Herudover er der en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en offentlig internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Aftensmaden kan også vælges à la carte.

  Se mere
 • Vincci Liberdade
  Fra611krPr. nat

  Vincci Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rosa araujo 16 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 804 meninger fra rejsendeBaseret på 804 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Lisboa. I alt 83 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Vincci Liberdade. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ejendommen. Receptionen er åben 24/7. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Denne feriebolig forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det gæsteværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. De besøgende ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Denne feriebolig følger miljømæssigt bæredygtig praksis. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Vincci Liberdade vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  260  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  26
 

Beskrivelse af destination

  Hovedstaden i Portugal, Lissabon er den største by i landet. Den har et meget varmt og solrigt klima, som er perfekt til at gå ud og lære hele byen at kende. Lissabon er en by med et livligt kulturliv, og byens kvarterer skal simpelthen opleves. Navnene på de vigtigste kvarterer er Baixa, Alfama, Barrio Alto og barrio Belém. Charmen i gader og gyder og det arkitektoniske landskab gør gåture rundt i Lissabons kvarterer til en uforglemmelig oplevelse. I disse er det muligt at opleve forskellige monumenter og steder som nationalteatret Dona María II, la Praca de Comércio og el Rossio i kvarteret Baixa, katedralen og slottet San Jorge i Alfama og det imponerende kloster Monasterio de los Jerónimos og Belem-tårnet, i Belem-kvarteret, som er erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. I Barrio Alto, i centrum af Lissabon, er der mange butikker, forskellig underholdning og et attraktivt natteliv. Lissabon er en by som vil vække alle dine sanser med sin historie og sit livlige kultur og natteliv. Kom op oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Lissabon

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser