Hoteller i Lissabon

Find på kortet
Hoteller - Lissabon

LissabonFra  193kr

Anbefalede hoteller - Lissabon

 • SANA Metropolitan
  Fra685krPr. nat

  SANA Metropolitanstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua soeiro pereira gomes 2 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 789 meninger fra rejsendeBaseret på 789 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger ca. fire km fra Rossiopladsen, som er en af Lissabons smukkeste plads. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man en forbindelse med offentlig transport (ca. 300 m), talrige indkøbsmuligheder (ca. 600 m), diverse restauranter (ligeledes 600 m), barer (to km) og diskoteker (ca. 2,5 km). Lufthavnen ligger ca. fem km væk, mens der er 35 km til stranden.Hotellet består af en 12-etagers hovedbygning med i alt 315 værelser, heraf 306 dobbeltværelser og ni suiter. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. Herudover er der forskellige forretninger, bar, pub og en klimatiseret restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Dom Pedro Lisboa
  Fra971krPr. nat

  Dom Pedro Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida engenheiro duarte pacheco 24 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1885 meninger fra rejsendeBaseret på 1885 meninger fra rejsende

  Det eksklusive byhotel ligger ca. 200 m fra et væld af indkøbsmuligheder og talrige restauranter. Tæt ved hotellet er der desuden forbindelse med offentlige transportmidler (ca. 500 m). Ca. tre km væk finder man diverse barer og pubber, mens der er seks km til det nærmeste diskotek. Den nærliggende bymidte kan man gå til på en halv time. Stranden ligger kun 5-6 km fra hotellet og kan hurtigt nås med bil.Hotellet er bygget i 1998 og blev renoveret i 2002. Dets hovedbygning er på 21 etager og har i alt 263 værelser, heraf 254 dobbeltværelser og ni suiter. På hotellet er der desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs og elevator. Herudover er der forskellige forretninger, en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Der er endvidere et konferencerum, en internetterminal, roomservice, vaskeservice samt en parkeringsplads og en garage.De eksklusivt indrettede værelser har eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme, sofahjørne og safeboks.Gæsterne har mulighed for at få massage. Sportsbegejstrede kan endvidere benytte hotellets fitness-studie.orgenmaden kan sammensættes fra buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • SANA Capitol
  Fra545krPr. nat

  SANA Capitolstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua eca de queiroz 24 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 663 meninger fra rejsendeBaseret på 663 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet er på ni etager og har i alt 56 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, elevator, tv-stue, konferencerum og parkeringsplads.

  Se mere
 • A.S. Lisboa
  Fra530krPr. nat

  A.S. Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida almirante reis 188 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 531 meninger fra rejsendeBaseret på 531 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel tilbyder en ideel beliggenhed i hjertet af Lissabon tæt på metrostationen ikke ret langt væk fra den historiske del af byen og forretningskvarteret. Hermed ligger der forretninger, butikker, caféer, barer og restauranter i nærheden, mens der til den nærmeste strand er omkring 30 km.Dette hotel, som har en ideel, central beliggenhed i Lissabon tæt på metroen og kun få skridt fra det historiske kvarter og forretningskvarteret, består af 75 værelser fordelt på 11 etager. Herudover tilbydes storslået udsigt over den grønne park Alameda, og fra de øverste etager er der udsigt over byen helt til floden Tagus.De indbydende værelser rummer moderne møbler og eget badeværelse, telefon, minibar/køleskab, centralvarme og safeboks som standardindretning.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en stor buffet.

  Se mere
 • Lisboa Plaza
  Fra853krPr. nat

  Lisboa Plazastars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa salitre 7 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1740 meninger fra rejsendeBaseret på 1740 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i nærheden af Avenida da Liberdade og den botaniske have. Bymidten ligger ca. en km fra hotellet. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af indkøbsmuligheder, restauranter, livlige barer og diskoteker. Der er desuden forbindelse med offentlig transport lige ved hotellet. Lufthavnen ligger ca. syv km væk, mens der er 25 km til den nærmeste strand.Det charmerende hotel blev renoveret i 2002 og er en kombination af det klassiske og det moderne. På sine seks etager har det i alt 106 værelser, heraf 17 enkelt- og 77 dobbeltværelser samt 12 suiter. Til det historiske hotels faciliteter hører endvidere en foyer med en døgnåben reception, safebokse og vekselbørs samt en elevator, en café og en bar. Herudover er der en klimatiseret à la carte restaurant, en tv-stue, et konferencerum samt en internetterminal. Man kan desuden bestille roomservice og vaskeservice, ligesom man også kan få hjælp i tilfælde af sygdom. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen (mod betaling) eller i parkeringsgaragen.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-TV, internetadgang og safeboks (mod betaling). Herudover er der en minibar, en dobbeltseng samt væg-til-væg-tæpper og centralvarme.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Marques de Pombal
  Fra702krPr. nat

  Marques de Pombalstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 243 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 55 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1998 meninger fra rejsendeBaseret på 1998 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i Lissabons turistområder blot få minutters gang fra bymidten. I en omkreds af ca. en km finder man forskellige indkøbsmuligheder, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlige transportmidler. Stranden og havet ligger ca. 20 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev bygget i år 2000. Det består af en 10-etagers hovedbygning med i alt 123 værelser, heraf 32 enkelt- og 88 dobbeltværelser samt tre suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Herudover er der en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen. Der er desuden mulighed for at bestille vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er flisebelagte og har eget badeværelse med hårtørrer. De er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet har en sauna, et dampbad og et fitness-studie. Endelig sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdning og afveksling.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Turim Lisboa Hotel
  Fra521krPr. nat

  Turim Lisboa Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Filipe folque 20 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 728 meninger fra rejsendeBaseret på 728 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i et turistområde i Lissabon. Tæt ved hotellet afgår der offentlige transportmidler og her finder man også diverse restauranter. Der ligger endvidere et health- og beautycenter i nærheden. Ca. 200 m fra hotellet finder man et væld af indkøbsmuligheder. Lufthavnen ligger 5 km fra hotellet og der er ca. 26 km til havet og til stranden.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og er bygget i 2002. Det er på 7 etager og råder over i alt 56 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører endvidere en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og garderobe og elevatorer. Herudover er der et health- og beautycenter (mod betaling), en frisørsalon, en tv-stue samt en parkeringsplads og en garage (mod betaling). På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bar og en klimatiseret á la carte restaurant. Herudover er der mulighed for at benytte internetterminalen, ligesom man også kan bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, radio og internetadgang. Herudover er der også minibar (mod betaling), klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Der tilbydes morgenmad. Morgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Sana Rex Hotel
  Fra493krPr. nat

  Sana Rex Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua castilho 169 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 505 meninger fra rejsendeBaseret på 505 meninger fra rejsende

  Det smagfuldt indrettede hotel ligger centralt ikke langt fra Rossiopladsen, som er en af Lissabons smukkeste plads. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m herfra, mens man i en omkreds af ca. 200 m finder diverse indkøbsmuligheder og restauranter. Barer/pubber finder man 1,5 km fa hotellet, mens der er to km til det nærmeste diskotek. Til Lissabons lufthavn er der ca. syv og til stranden 25 km.Hotellet blev renoveret i år 2007 og består af en 11-etagers hovedbygning med i alt 68 værelser, heraf 59 dobbeltværelser og ni suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, elevator og café. Herudover er der bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, altan, centralvarme og safeboks (mod betaling).Der er ca. 200 m til en Health-Club. (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Sana Reno
  Fra645krPr. nat

  Sana Renostars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida duque de avila 195 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 822 meninger fra rejsendeBaseret på 822 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt og hører til blandt de bedste i sin klasse. Der er få minutters gang til Parque Eduardo VII og mange af byens yderligere seværdigheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet og i en omkreds af 500 m finder man forskellige indkøbsmuligheder og restauranter. Barer/pubber finder man 1,5 km fa hotellet, mens der er to km til det nærmeste diskotek. Det tager 15 minutter med bil at komme til Lissabons lufthavn og der er 25 km til stranden.Hotellet består af en otteetagers hovedbygning med 92 værelser, heraf 89 dobbeltværelser og tre suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, garderobe og elevator. Herudover er der bar. Hotellet råder endvidere over konferencerum og egen internetadgang. Personbiler kan mod betaling parkeres på hotellets parkeringsplads. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en lille swimmingpool, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool/snackbar. Herudover er der mulighed for mod betaling at benytte den indendørs swimmingpool, whirlpoolen og saunaen.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • SANA Executive
  Fra515krPr. nat

  SANA Executivestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida conde de valbom 56 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 617 meninger fra rejsendeBaseret på 617 meninger fra rejsende

  Det komfortable og moderne hotel ligger ca. tre km fra bymidten. Der afgår offentlige transportmidler ca. 150 m herfra. I en omkreds af 500 m finder man flere restauranter og indkøbsmuligheder, mens der er ca. 1,5 km til de nærmeste barer/pubber. Der ligger ydermere diskoteker ca. to km fra hotellet, mens man finder stranden 25 km herfra.Hotellet blev renoveret i år 2000. Dets hovedbygning er på 10 etager og råder over i alt 72 dobbeltværelser. Hertil kommer en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, elevator og café. Herudover er der bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet råder endvidere over et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  249  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  Hovedstaden i Portugal, Lissabon er den største by i landet. Den har et meget varmt og solrigt klima, som er perfekt til at gå ud og lære hele byen at kende. Lissabon er en by med et livligt kulturliv, og byens kvarterer skal simpelthen opleves. Navnene på de vigtigste kvarterer er Baixa, Alfama, Barrio Alto og barrio Belém. Charmen i gader og gyder og det arkitektoniske landskab gør gåture rundt i Lissabons kvarterer til en uforglemmelig oplevelse. I disse er det muligt at opleve forskellige monumenter og steder som nationalteatret Dona María II, la Praca de Comércio og el Rossio i kvarteret Baixa, katedralen og slottet San Jorge i Alfama og det imponerende kloster Monasterio de los Jerónimos og Belem-tårnet, i Belem-kvarteret, som er erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. I Barrio Alto, i centrum af Lissabon, er der mange butikker, forskellig underholdning og et attraktivt natteliv. Lissabon er en by som vil vække alle dine sanser med sin historie og sit livlige kultur og natteliv. Kom op oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Lissabon

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser