Hoteller i Lissabon

Find på kortet
Hoteller - Lissabon

LissabonFra  263kr

Anbefalede hoteller - Lissabon

 • America Diamonds
  Fra635krPr. nat

  America Diamondsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua tomas ribeiro 47 47 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1200 meninger fra rejsendeBaseret på 1200 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Lisboa. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Indenfor 5 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 5 kilometer. I alt 66 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. America Diamonds har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved America Diamonds. Dette hotel har opnået certificering. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • PortoBay Marques
  Fra1.444krPr. nat

  PortoBay Marquesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua duque de palmela 32 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 571 meninger fra rejsendeBaseret på 571 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er beliggende i Lisboa . Der er i alt 72 værelser på stedet.

  Se mere
 • Excelsior
  Fra704krPr. nat

  Excelsiorstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rodrigues sampaio 172 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 431 meninger fra rejsendeBaseret på 431 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Lisboa. Der er i alt 81 soveværelser på stedet. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Excelsior er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkeringsplads ved Excelsior. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • PortoBay Liberdade
  Fra1.891krPr. nat

  PortoBay Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rosa araujo 8 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1302 meninger fra rejsendeBaseret på 1302 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er placeret i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 800 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 8 kilometer. Hotellet består af 98 gæsteværelser. PortoBay Liberdade blev bygget i 2014. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionsskranken er åben hele dagen. Denne ejendom er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 3 handicapvenlige soveværelser. Kæledyr må ikke medbringes til PortoBay Liberdade. PortoBay Liberdade inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. PortoBay Liberdade har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at alle der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. PortoBay Liberdade vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel do Chiado
  Fra1.784krPr. nat

  Hotel do Chiadostars

  Lissabon by, Lissabon , Nova do almada 114 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 631 meninger fra rejsendeBaseret på 631 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 30. 0 kilometer fra ferieboligen. Ejendommen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. Ferieboligen består af 38 soveværelser. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2013. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Hotel do Chiado har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Hotel do Chiado tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Fællesarealerne på Hotel do Chiado har kørestolsadgang. Hotel do Chiado er ikke et kæledyrsvenligt sted. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Dette hotel har en række middagsoplevelser. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Browns Central Hotel
  Fra1.523krPr. nat

  Browns Central Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da assunção 75 (car access rua dos sapateiros) - - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1288 meninger fra rejsendeBaseret på 1288 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Lisboa. Med sin placering indenfor 10 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 5 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 25 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Ferieboligen kan tilbyde i alt 40 værelser. Browns Central Hotel blev bygget i 2014. Browns Central Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Browns Central Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge på dette sted. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige værelser. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Gæsterne ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • behotelisboa
  Fra1.019krPr. nat

  behotelisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua dos correeiros 136 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 566 meninger fra rejsendeBaseret på 566 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 5 kilometer fra stedet. Indenfor 250 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Stedet består af i alt 39 dejlige værelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Visse typer soveværelser kan tilbyde børnesenge til de små. behotelisboa har kørestolsadgang til fællesarealerne. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Avenida Palace
  Fra1.385krPr. nat

  Avenida Palacestars

  Lissabon by, Lissabon , 1º de dezembro 123 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3573 meninger fra rejsendeBaseret på 3573 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel ligger på Rossiopladsen ved Praça dos Restauradores ved siden af Rossiobanegården i hjertet af byen. Hotellet kan tilbyde en vidunderlig udsigt mod det nærtliggende slot São Jorge og den gamle bydel Alfama. Der er kun få skridt til offentlige transportmidler. Mange af seværdighederne kan besigtiges til fods. Endelig ligger Lissabons lufthavn ca. 15 km fra hotellet.Luksushotellet er bygget i 1892 og består af en 6-etagers bygning med i alt 82 værelser, heraf 4 suiter og 13 juniorsuiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception. Hertil kommer en bar, en fjernsynsstue, en morgenmadsrestaurant og konferencefaciliteter. Endvidere er der internetadgang mod betaling. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vasketøjsservice og roomservice.De moderne indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, radio, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret), safeboks (mod betaling) og sofagruppe.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Vincci Liberdade
  Fra1.769krPr. nat

  Vincci Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rosa araujo 16 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 902 meninger fra rejsendeBaseret på 902 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Lisboa. Det samlede antal soveværelser er 83. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Receptionen er åben 24/7. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Denne ejendom forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det soveværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Kæledyr må ikke medbringes til Vincci Liberdade. For ekstra bekvemmelighed kan besøgende måske bruge garagefaciliteterne. Denne bolig er certificeret af internationalt anerkendte miljøstyresystemer som f. eks. ISO/EMAS og/eller en Sustainable Tourism CERTIFICATION (certificering for bæredygtig turisme), der er anerkendt af Global Sustainable Tourism Council (GSTC) (international organisation for bæredygtig turisme), og har forpligtet sig til at opretholde miljøvenlig praksis. Denne bolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Vincci Liberdade vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto
  Fra683krPr. nat

  Lisbon Serviced Apartments - Bairro Altostars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa do judeu 7 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 35 meninger fra rejsendeBaseret på 35 meninger fra rejsende

  Denne dejler ige lejler ighed er i Lisboa. Ejendommen, der putter sig indenfor 800 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 750 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto blev fuldstændig renoveret i 2016. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Dette sted tilbyder ikke 24 timers åbent. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto er ikke et kæledyrsvenligt sted. Gæster der bor i denne bolig, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  294  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  30
 

Beskrivelse af destination

  Hovedstaden i Portugal, Lissabon er den største by i landet. Den har et meget varmt og solrigt klima, som er perfekt til at gå ud og lære hele byen at kende. Lissabon er en by med et livligt kulturliv, og byens kvarterer skal simpelthen opleves. Navnene på de vigtigste kvarterer er Baixa, Alfama, Barrio Alto og barrio Belém. Charmen i gader og gyder og det arkitektoniske landskab gør gåture rundt i Lissabons kvarterer til en uforglemmelig oplevelse. I disse er det muligt at opleve forskellige monumenter og steder som nationalteatret Dona María II, la Praca de Comércio og el Rossio i kvarteret Baixa, katedralen og slottet San Jorge i Alfama og det imponerende kloster Monasterio de los Jerónimos og Belem-tårnet, i Belem-kvarteret, som er erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. I Barrio Alto, i centrum af Lissabon, er der mange butikker, forskellig underholdning og et attraktivt natteliv. Lissabon er en by som vil vække alle dine sanser med sin historie og sit livlige kultur og natteliv. Kom op oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Lissabon

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser