Hoteller i Lissabon

Find på kortet
Hoteller - Lissabon

LissabonFra  346kr

Anbefalede hoteller - Lissabon

 • PortoBay Marquês
  Fra1.175krPr. nat

  PortoBay Marquêsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua duque de palmela 32 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 564 meninger fra rejsendeBaseret på 564 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er beliggende i Lisboa . Der er i alt 72 værelser på stedet.

  Se mere
 • Mundial
  Fra1.194krPr. nat

  Mundialstars

  Lissabon by, Lissabon , Praça martim moniz 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 120 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4244 meninger fra rejsendeBaseret på 4244 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger få minutters gang fra centrum. I en omkreds af ca. 500 m finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer, restauranter, diskoteker og en forbindelse med offentlig transport. Ca. 15 km herfra ligger havet og stranden.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2004. Det er på ni etager og råder over i alt 350 værelser, 340 dobbeltværelser samt 7 trippleværelser og 3 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en bar, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (også trådløst). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/pay-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • 3K Madrid
  Fra701krPr. nat

  3K Madridstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do conde de redondo 24 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 607 meninger fra rejsendeBaseret på 607 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i Lissabons turistområder blot få minutters gang fra bymidten. I en omkreds af ca. én km finder man forskellige indkøbsmuligheder, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlige transportmidler. Stranden og havet ligger ca. 20 km væk.Hotellet hører til i den øvre del af middelklassen, er bygget i 1998 og blev renoveret i 2003. Det består af en seksetagers hovedbygning med i alt 86 værelser, heraf 23 enkelt- og 51 dobbeltværelser samt seks suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks og elevator. Herudover er der en bar. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Ca. 20 km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Corpo Santo Lisbon Historical Hotel
  Fra1.475krPr. nat

  Corpo Santo Lisbon Historical Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Largo do corpo santo 23-25 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1020 meninger fra rejsendeBaseret på 1020 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger i Lisboa. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 8 kilometer. Corpo Santo Lisbon Historical Hotel har i alt 79 gæsteværelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Receptionen er åben 24/7. Corpo Santo Lisbon Historical Hotel forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle gæster. Af denne årsag er der værelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Kæledyr må ikke medbringes til Corpo Santo Lisbon Historical Hotel. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Corpo Santo Lisbon Historical Hotel. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • behotelisboa
  Fra1.235krPr. nat

  behotelisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua dos correeiros 136 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 558 meninger fra rejsendeBaseret på 558 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 5 kilometer fra stedet. Indenfor 250 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Stedet består af i alt 39 dejlige værelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Visse typer soveværelser kan tilbyde børnesenge til de små. behotelisboa har kørestolsadgang til fællesarealerne. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Excelsior
  Fra681krPr. nat

  Excelsiorstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rodrigues sampaio 172 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 426 meninger fra rejsendeBaseret på 426 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Lisboa. Der er i alt 81 soveværelser på stedet. Alle der bor på denne ejendom, kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i soveværelser. Excelsior har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Excelsior har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • Vincci Liberdade
  Fra1.050krPr. nat

  Vincci Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rosa araujo 16 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 893 meninger fra rejsendeBaseret på 893 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Lisboa. Det samlede antal soveværelser er 83. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Receptionen er åben 24/7. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Denne ejendom forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det soveværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Kæledyr må ikke medbringes til Vincci Liberdade. For ekstra bekvemmelighed kan besøgende måske bruge garagefaciliteterne. Denne bolig er certificeret af internationalt anerkendte miljøstyresystemer som f. eks. ISO/EMAS og/eller en Sustainable Tourism CERTIFICATION (certificering for bæredygtig turisme), der er anerkendt af Global Sustainable Tourism Council (GSTC) (international organisation for bæredygtig turisme), og har forpligtet sig til at opretholde miljøvenlig praksis. Denne bolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Vincci Liberdade vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • VIP Executive Art's
  Fra812krPr. nat

  VIP Executive Art'sstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida dom joao ii 47 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1273 meninger fra rejsendeBaseret på 1273 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Lissabons centrum ca. 1 km fra havet. I hotellets omegn finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden et busstoppested kun ca. 100 m væk, mens den nærmeste strand ligger ca. 25 km væk.Hotellet åbnede i 2004 og har i alt 300 værelser fordelt på 14 etager, heraf 289 dobbeltværelser og 11 suiter. Den moderne hotelbygning råder over en døgnåben reception, en elevator, en safeboks og en vekselbørs. På hotellet er der desuden to barer, 8 konferencerum med plads til op til 200 personer, et auditorium, en shop, en café, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hertil kommer en internetterminal, ligesom der tilbydes roomservice og vaskeservice. Desuden er der parkeringsplads og garage.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de indrettet med telefon, satellit-tv, stereoanlæg med radio, internetadgang, centralvarme, safeboks (mod betaling) samt minibar.I Lissabon finder man et væld af sports- og underholdningsmuligheder.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Doubletree by Hilton-Fontana Park
  Fra1.298krPr. nat

  Doubletree by Hilton-Fontana Parkstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua eng vieira da silva 2 lisboa 2 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1785 meninger fra rejsendeBaseret på 1785 meninger fra rejsende

  Located in central Lisbon (near Saldanha square) 10 min away from all major entertainment and points of interest. About 10 min away from two big congress centers. Meet and mingle with the local crowd at the hotel restaurants, bar, lounge spaces and interior garden. Also close to Bairro Alto and Chiado district with nice restaurants, bars and night life just one of ten Lisbon's sevens hills away.

  Se mere
 • PortoBay Liberdade
  Fra1.323krPr. nat

  PortoBay Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rosa araujo 8 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1296 meninger fra rejsendeBaseret på 1296 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er placeret i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 800 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 8 kilometer. Hotellet består af 98 gæsteværelser. PortoBay Liberdade blev bygget i 2014. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionsskranken er åben hele dagen. Denne ejendom er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 3 handicapvenlige soveværelser. Kæledyr må ikke medbringes til PortoBay Liberdade. PortoBay Liberdade inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. PortoBay Liberdade har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at alle der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. PortoBay Liberdade vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  236  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  24
 

Beskrivelse af destination

  Hovedstaden i Portugal, Lissabon er den største by i landet. Den har et meget varmt og solrigt klima, som er perfekt til at gå ud og lære hele byen at kende. Lissabon er en by med et livligt kulturliv, og byens kvarterer skal simpelthen opleves. Navnene på de vigtigste kvarterer er Baixa, Alfama, Barrio Alto og barrio Belém. Charmen i gader og gyder og det arkitektoniske landskab gør gåture rundt i Lissabons kvarterer til en uforglemmelig oplevelse. I disse er det muligt at opleve forskellige monumenter og steder som nationalteatret Dona María II, la Praca de Comércio og el Rossio i kvarteret Baixa, katedralen og slottet San Jorge i Alfama og det imponerende kloster Monasterio de los Jerónimos og Belem-tårnet, i Belem-kvarteret, som er erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. I Barrio Alto, i centrum af Lissabon, er der mange butikker, forskellig underholdning og et attraktivt natteliv. Lissabon er en by som vil vække alle dine sanser med sin historie og sit livlige kultur og natteliv. Kom op oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Lissabon

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser