Hoteller i Lissabon

Find på kortet
Hoteller - Lissabon

LissabonFra  182kr

Anbefalede hoteller - Lissabon

 • Real Parque
  Fra488krPr. nat

  Real Parquestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida luis bivar 67 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1785 meninger fra rejsendeBaseret på 1785 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger på en hovedgade ca. 2,5 km fra Lissabons bymidte. Lige i nærheden finder man et væld af indkøbsmuligheder. Til diverse restauranter og til en forbindelse med offentlig transport er der ca. 200 m og de nærmeste barer ligger 350 m herfra. Fem km fra hotellet ligger der diverse diskoteker, mens der er omkring seks km til lufthavnen. Til havet er der ca. 15 km og til stranden ca. 25 km.iddelklassehotellet er på 10 etager og har i alt 153 værelser, heraf 11 enkelt- og 139 dobbeltværelser samt seks suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, elevator, forskellige forretninger, en tv-stue, et vaskeri, en parkeringsplads og en parkeringskælder (mod betaling). På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bistro, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte den offentlige internetcomputer, hotellets roomservice, som er åben for bestilling døgnet rundt samt husets vaskeservice.De traditionelt indrettede værelser råder over et flisebelagt badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, satellit-tv, radio og internetadgang. Værelserne har desuden lydisolerende vinduer, et skrivebord, et lille sofahjørne, en minibar, centralvarme og safeboks. Suiterne har endvidere terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en whirlpool, en sauna, et dampbad samt forskellige former for massage. Herudover er der også et fitness-studie. Den nærmeste golfbane ligger ca. 40 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • America Diamonds
  Fra720krPr. nat

  America Diamondsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua tomas ribeiro 47 47 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1167 meninger fra rejsendeBaseret på 1167 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 5 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 5 kilometer. I alt 66 værelser er til rådighed for gæsterne på America Diamonds. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Dette sted er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder gæsteværelser med vugger til de små. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Dette hotel følger miljømæssigt bæredygtig praksis. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hotel do Chiado
  Fra1.639krPr. nat

  Hotel do Chiadostars

  Lissabon by, Lissabon , Nova do almada 114 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 601 meninger fra rejsendeBaseret på 601 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Lisboa. Hotellet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. Ferieboligen kan tilbyde i alt 38 soveværelser. Hotel do Chiado blev fuldstændig moderniseret i 2013. Hotel do Chiado tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Hotel do Chiado tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Hotel do Chiado har kørestolsadgang til fællesarealerne. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Endvidere har Hotel do Chiado en garage til dem, der kommer i bil. Gæster kan bruge transportservice til lufthavnen. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne i denne ejendom. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Expo Astória
  Fra560krPr. nat

  Expo Astóriastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua braamcamp 10 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1166 meninger fra rejsendeBaseret på 1166 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Lissabon. Til talrige af byens kulturelle indretninger og seværdigheder er der blot få minutters gang. Lige foran døren finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. I relation til de øvrige attraktioner som ligger længere væk fra hotellet (såsom Torre de Belém eller Hieronymus (kloster)) kan de offentlige transportmidler anbefales. Stoppestedet ligger lige foran hotellet. Byens lufthavn ligger endvidere ca. 6 km udenfor centrum.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Inspira Santa Marta Hotel
  Fra980krPr. nat

  Inspira Santa Marta HotelstarsGreenProgram Icon

  Lissabon by, Lissabon , Rua de santa marta 48 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3499 meninger fra rejsendeBaseret på 3499 meninger fra rejsende

  Dette charmerende city-hotel har en enestående beliggenhed kun et stenkast fra Avenida da Liberdade. Dette betyder, at gæster kan få mest muligt ud af deres ophold i Lissabon og kombinere afslapning og velvære med det bedste fra den kosmopolitiske verden. Gæsterne vil finde forbindelser med offentlige transportmidler kun 200 m væk og den nærmeste metrostation 300 m fra hotellet. Herudover der er fra dette familievenlige business-hotel ca. 3 km til messeområdet, og til kysten er der ca. 15 km. Endvidere er der ca. 7 km til Portela lufthavn fra konference-hotellet.Hotellet blev bygget i 2010, har en tidssvarende indretning og tilbyder 89 værelser i forskellige kategorier. Dette er et mellemstort, 4-stjernet hotel, der tilbyder et urbant tilflugtssted for dem, der besøger Lissabon som forretningsrejsende eller feriegæst. På dette klimatiserede spa-kompleks er der døgnåben reception, check-out service, elevator, legeplads og en restaurant. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads (mod betaling).Alle værelser har regulerbare radiatorer og klimaanlæg samt safeboks, satellit-tv, gratis og trådløs internetadgang og en vifte af 'plug and play'-faciliteter (elektronisk afspilningsudstyr til bærbar computer, iPod og kameraer). De er alle indrettet ud fra Feng Shui-principper. Hvert enkelt værelse har eget badeværelse med brusebad, badekåbe og hjemmesko. Uden beregning er der mulighed for at lave te og kaffe, ligesom sodavand og øl findes i minibaren.Hotellet er udstyret med sauna (mod betaling), dampbad og boblebad samt 6 behandlingsrum, som udgør perfekte betingelser for afslapning og behandlingsformer, der giver ny energi. Der tilbydes også en massageservice (mod betaling) og et fitness-studie med moderne udstyr, så gæsterne kan stresse af ved hjælp af fysisk udfoldelse.

  Se mere
 • The Independente Hostel & Suites
  Fra1.050krPr. nat

  The Independente Hostel & Suitesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de sao pedro de alcantara 81 - Kort
   

  Dette hyggelige hotel kan findes i Lisboa. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Indenfor 20 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Denne hyggelige ejendom garanterer et stille ophold med sine kun 15 værelser. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. The Independente Hostel & Suites er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Kæledyr må ikke medbringes til The Independente Hostel & Suites.

  Se mere
 • BessaHotel Liberdade
  Fra610krPr. nat

  BessaHotel Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 29 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1470 meninger fra rejsendeBaseret på 1470 meninger fra rejsende

  BessaHotel ligger centralt i Lissabons prestigefyldte Avenida da Liberdade, blot få minutter fra Restauradores-pladsen. Der tilbydes fitnesscenter, tyrkisk bad, sauna og indendørs pool. Der tilbydes også gratis WiFi.De luksuriøse værelser på BessaHotel har aircondition og er indrettet i vintage-stil. Samtlige værelser har integreret Bluetooth-lydsystem, skrivebord og fladskærms-tv med satellit- og kabelkanaler. Nogle af værelserne har balkon med udsigt over byen.På BessaHotel tilbydes der døgnåben reception, à la carte-restaurant, business-center og terapeutisk massage efter anmodning. Der tilbydes desuden bagageopbevaring og vaskeri på selve ejendommen.

  Se mere
 • Travel Park
  Fra502krPr. nat

  Travel Parkstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida almirante reis 64 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 56 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 863 meninger fra rejsendeBaseret på 863 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i nærheden af Parca de Figueira (ca. to til fire kilometer fra bymidten). Den nærmeste strand ligger 35 km fra hotellet. Ca. 150 m herfra finder man endvidere utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet.Værelserne er smagfuldt indrettet og har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de flisebelagte og udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, centralvarme og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Hotel Borges Chiado
  Fra392krPr. nat

  Hotel Borges Chiadostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua garrett 108 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1308 meninger fra rejsendeBaseret på 1308 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Lisboa. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 6 kilometer. De 96 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette hotel blev opført i en bygning, der daterer sig tilbage til 1, men som er blevet fuldstændig moderniseret i 2015. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Gæsterne bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder Hotel Borges Chiado vugger til småbørn efter anmodning. Fællesarealerne på denne ejendom har kørestolsadgang. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Pestana Palace Lisboa - Hotel & National Monument
  Fra1.171krPr. nat
  4,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2318 meninger fra rejsendeBaseret på 2318 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger ca. fem km fra byens centrum med de mange tilbud til turister. I en omkreds af syv km finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, diverse barer samt forskellige restauranter og diskoteker. Ca. én km herfra er der forbindelse med offentlig transport og ca. 25 km væk ligger stranden og havet.Dette første klasses hotellet er bygget i 1998 og råder på sine tre etager over i alt 190 værelser, heraf 173 dobbeltværelser og 17 suiter. Med stor omhyggelighed pustede man nyt liv i det tidligere Valle-Flôr Palads. Den originale facade fra det 19. århundrede stråler nu i ny glans og kombinationen af historie og moderne teknik spiller harmonisk sammen. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Hertil kommer en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser er flisebelagte og har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme og safe.Gæsterne kan slappe af i den indendørs såvel som den udendørs swimmingpool med dertilhørende liggestole og parasoller. Herudover tilbydes der sauna og massage. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  272  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  28
 

Beskrivelse af destination

  Hovedstaden i Portugal, Lissabon er den største by i landet. Den har et meget varmt og solrigt klima, som er perfekt til at gå ud og lære hele byen at kende. Lissabon er en by med et livligt kulturliv, og byens kvarterer skal simpelthen opleves. Navnene på de vigtigste kvarterer er Baixa, Alfama, Barrio Alto og barrio Belém. Charmen i gader og gyder og det arkitektoniske landskab gør gåture rundt i Lissabons kvarterer til en uforglemmelig oplevelse. I disse er det muligt at opleve forskellige monumenter og steder som nationalteatret Dona María II, la Praca de Comércio og el Rossio i kvarteret Baixa, katedralen og slottet San Jorge i Alfama og det imponerende kloster Monasterio de los Jerónimos og Belem-tårnet, i Belem-kvarteret, som er erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. I Barrio Alto, i centrum af Lissabon, er der mange butikker, forskellig underholdning og et attraktivt natteliv. Lissabon er en by som vil vække alle dine sanser med sin historie og sit livlige kultur og natteliv. Kom op oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Lissabon

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser