Hoteller i Lissabon

Find på kortet
Hoteller - Lissabon

LissabonFra  330kr

Anbefalede hoteller - Lissabon

 • America Diamonds
  Fra887krPr. nat

  America Diamondsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua tomas ribeiro 47 47 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1184 meninger fra rejsendeBaseret på 1184 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 5 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 5 kilometer. Boligen består af i alt 66 dejlige soveværelser. America Diamonds omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Nogle værelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Denne bolig følger grøn praksis. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Mundial
  Fra1.349krPr. nat

  Mundialstars

  Lissabon by, Lissabon , Praça martim moniz 2 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 120 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4194 meninger fra rejsendeBaseret på 4194 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger få minutters gang fra centrum. I en omkreds af ca. 500 m finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer, restauranter, diskoteker og en forbindelse med offentlig transport. Ca. 15 km herfra ligger havet og stranden.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2004. Det er på ni etager og råder over i alt 350 værelser, 340 dobbeltværelser samt 7 trippleværelser og 3 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en bar, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (også trådløst). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/pay-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Der tilbydes morgenmad. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Hotel do Chiado
  Fra2.131krPr. nat

  Hotel do Chiadostars

  Lissabon by, Lissabon , Nova do almada 114 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 613 meninger fra rejsendeBaseret på 613 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Lisboa. Hotellet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. Ferieboligen kan tilbyde i alt 38 soveværelser. Hotel do Chiado blev fuldstændig moderniseret i 2013. Hotel do Chiado tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Hotel do Chiado tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Hotel do Chiado har kørestolsadgang til fællesarealerne. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. Endvidere har Hotel do Chiado en garage til dem, der kommer i bil. Gæster kan bruge transportservice til lufthavnen. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne i denne ejendom. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Dom Carlos Park
  Fra1.149krPr. nat

  Dom Carlos Parkstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida duque de loule 121 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 539 meninger fra rejsendeBaseret på 539 meninger fra rejsende

  Det hyggelige middelklassehotel ligger kun få minutters gang fra Praça Marquês de Pombal i et forretningskvarter i Lissabon. Tæt på hotellet finder man desuden en forbindelse med offentlig transport samt mange forskellige indkøbsmuligheder. Der er ca. 200 m til diverse restauranter, mens der er 2 km til forskellige barer og pubber. Det nærmeste diskotek ligger endvidere 2,5 km fra hotellet. Stranden, som ligger 25 km fra hotellet, er et yderst populært udflugtsmål.iddelklassehotellet blev renoveret i år 2004 og består af en 8-etagers hovedbygning med i alt 76 værelser, heraf 7 suiter. Den klimatiserede bygning rummer desuden en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevatorer. Hertil kommer en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Naturligvis er der også et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hÃ¥rtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, flisegulv, klimaanlæg (centralt reguleret), centralvarme og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Gat Rossio
  Fra1.042krPr. nat

  Gat Rossiostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do jardim do regedor 27-35 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1601 meninger fra rejsendeBaseret på 1601 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Lisboa. Ferieboligen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 14. 1 kilometer fra ejendommen. Indenfor 50 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Stedet har i alt 71 værelser. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Desværre er der ingen værelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Gat Rossio forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle besøgende. Af denne årsag er der gæsteværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Der er konferencefaciliteter på dette hotel. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • behotelisboa
  Fra1.661krPr. nat

  behotelisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua dos correeiros 136 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 550 meninger fra rejsendeBaseret på 550 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 5 kilometer fra stedet. Indenfor 250 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Stedet består af i alt 39 dejlige værelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Visse typer soveværelser kan tilbyde børnesenge til de små. behotelisboa har kørestolsadgang til fællesarealerne. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Sofitel Lisbon Liberdade
  Fra1.646krPr. nat

  Sofitel Lisbon Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 127 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4499 meninger fra rejsendeBaseret på 4499 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i et rekreativt område i Lissabon. Der er kun et par minutters gang til bymidten, hvor man finder et væld af barer, restauranter, biografer og seværdigheder samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Det ligger på den prestigefyldte gade Avenida da Liberdade i hjertet af Lissabon. Tæt herved finder man det historiske kvarter Alma. Desuden er der kun ca. 7 km til lufthavnen. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet og den nærmeste strand ligger 15 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over en 9-etagers bygning med i alt 171 værelser, heraf 5 suiter. Bygningen rummer derudover en foyer med reception og elevatorer. Hotellet har ligeledes en bar, en pianobar og en klimatiseret restaurant. Endvidere rummer bygningen otte konferencerum med plads til op til 250 personer samt en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller mod betaling i garagen. Slutteligt tilbydes der naturligvis vaskeservice og roomservice, ligesom der også er et bibliotek.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med badekåbe, badetøfler og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret), centralvarme og safeboks (mod betaling) samt en sofagruppe.Ca. 10 km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Vincci Liberdade
  Fra1.325krPr. nat

  Vincci Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rosa araujo 16 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 862 meninger fra rejsendeBaseret på 862 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Lisboa. Det samlede antal soveværelser er 83. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Receptionen er åben 24/7. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Denne ejendom forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det soveværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Kæledyr må ikke medbringes til Vincci Liberdade. For ekstra bekvemmelighed kan besøgende måske bruge garagefaciliteterne. Denne bolig er certificeret af internationalt anerkendte miljøstyresystemer som f. eks. ISO/EMAS og/eller en Sustainable Tourism CERTIFICATION (certificering for bæredygtig turisme), der er anerkendt af Global Sustainable Tourism Council (GSTC) (international organisation for bæredygtig turisme), og har forpligtet sig til at opretholde miljøvenlig praksis. Denne bolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Vincci Liberdade vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Alif Campo Pequeno
  Fra945krPr. nat

  Alif Campo Pequenostars

  Lissabon by, Lissabon , Av. joao xxi 80 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 643 meninger fra rejsendeBaseret på 643 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel ligger i Lissabon, blot 100 m fra en forbindelse med offentlig transport.Hotellet har i alt 115 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en offentlig internettermninal, en parkeringsplads og en garage. Endvidere har hotellet en indbydende, klimatiseret restaurant. Prikken over i et er hotellets roomservice og vaskeservice.Værelserne har eget badeværelse, hårtørrer, telefon, internetadgang, minibar/køleskab, safeboks (betaling) samt centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • VIP Executive Art's
  Fra779krPr. nat

  VIP Executive Art'sstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida dom joao ii 47 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1262 meninger fra rejsendeBaseret på 1262 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Lissabons centrum ca. 1 km fra havet. I hotellets omegn finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden et busstoppested kun ca. 100 m væk, mens den nærmeste strand ligger ca. 25 km væk.Hotellet åbnede i 2004 og har i alt 300 værelser fordelt på 14 etager, heraf 289 dobbeltværelser og 11 suiter. Den moderne hotelbygning råder over en døgnåben reception, en elevator, en safeboks og en vekselbørs. På hotellet er der desuden to barer, 8 konferencerum med plads til op til 200 personer, et auditorium, en shop, en café, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hertil kommer en internetterminal, ligesom der tilbydes roomservice og vaskeservice. Desuden er der parkeringsplads og garage.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de indrettet med telefon, satellit-tv, stereoanlæg med radio, internetadgang, centralvarme, safeboks (mod betaling) samt minibar.I Lissabon finder man et væld af sports- og underholdningsmuligheder.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  268  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  27
 

Beskrivelse af destination

  Hovedstaden i Portugal, Lissabon er den største by i landet. Den har et meget varmt og solrigt klima, som er perfekt til at gå ud og lære hele byen at kende. Lissabon er en by med et livligt kulturliv, og byens kvarterer skal simpelthen opleves. Navnene på de vigtigste kvarterer er Baixa, Alfama, Barrio Alto og barrio Belém. Charmen i gader og gyder og det arkitektoniske landskab gør gåture rundt i Lissabons kvarterer til en uforglemmelig oplevelse. I disse er det muligt at opleve forskellige monumenter og steder som nationalteatret Dona María II, la Praca de Comércio og el Rossio i kvarteret Baixa, katedralen og slottet San Jorge i Alfama og det imponerende kloster Monasterio de los Jerónimos og Belem-tårnet, i Belem-kvarteret, som er erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO. I Barrio Alto, i centrum af Lissabon, er der mange butikker, forskellig underholdning og et attraktivt natteliv. Lissabon er en by som vil vække alle dine sanser med sin historie og sit livlige kultur og natteliv. Kom op oplev den!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Lissabon

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser