Hoteller i Lisboa Større

Find på kortet
 • VIP Executive Santa Iria Hotel
  Fra617krPr. nat

  VIP Executive Santa Iria Hotelstars

  Santa Iria de Azoia, Lissabon , Estrada nacional 10 1260 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 190 meninger fra rejsendeBaseret på 190 meninger fra rejsende

  Det moderne byhotel ligger i nærheden af centrum samt ca. 2,5 km fra havet. I de nærmere omgivelser (ca. 1 km) finder man diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Herudover ligger der et stoppested ca. 100 m fra hotellet. Der er ca. 20 km til centrum af Lissabon, mens der er 25 km til den nærmeste strand.Hotellet nyåbnede i 2004, er på fire etager og råder over i alt 124 værelser, heraf 60 enkelt- og 59 dobbeltværelser samt fem suiter. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, elevator, safeboks og vekselbørs. Herudover er der en bar, seks konferencerum med plads til mellem 50 og 750 personer, en forretning, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Gæsterne har desuden mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en internetterminal på hotellet. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads og en garage.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de indrettet med telefon, satellit-tv, radio, internetadgang, centralvarme, safeboks (mod betaling) og minibar.Hotellet råder over en swimmingpool og et fitness-studie. I Lissabon finder man desuden et væld af sports- og underholdningsmuligheder.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Do Sado Business & Nature
  Fra604krPr. nat

  Do Sado Business & Naturestars

  Setubal, Lissabon , Rua irene lisboa 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 438 meninger fra rejsendeBaseret på 438 meninger fra rejsende

  Det eksklusive byhotel ligger i et turistområde i Setubal kun få meter fra bymidten. Lige i nærheden venter der gæsterne et væld af forretninger, butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og et pulserende natteliv. Der er heller ikke særligt langt til et stoppested.Luksushotellet råder over 8 etager med i alt 66 værelser. I den elegante foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt flere elevatorer. Endvidere har hotellet forskellige forretninger, en frisørsalon samt diverse konference- og mødelokaler. Herudover er der mulighed for at benytte hotellets internetterminal. Bygningen rummer desuden en vidunderlig hotelbar og en klimatiseret restaurant. Biler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen. Prikken over i'et er hotellets roomservice og vaskeservice.De meget smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. De hyggelige værelser er endvidere udstyret med telefon, satellit-tv, minibar, safeboks (mod betaling) og centralvarme.Hotellet råder over en solterrasse. Herudover sørger et afvekslende aktivitetsprogram for underholdning og afveksling.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Praia do Sol
  Fra336krPr. nat

  Praia do Solstars

  Costa da Caparica, Lissabon , Rua dos pescadores 12 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 141 meninger fra rejsendeBaseret på 141 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 100 m fra den smukke strand - kun adskilt herfra af en kystvej. Det ligger i et turistområde lidt uden for bymidten. På få minutters gang kommer man til et væld af butikker, restauranter (250 m), barer og diskoteker (500 m), ligesom der heller ikke er langt til det nærmeste stoppested (ca. 300 m).Strandhotellet blev renoveret i år 2004 og har fordelt på 3 etager i alt 54 værelser, heraf 3 suiter. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevator. Ydermere rummer bygningen en bar og en tv-stue. Naturligvis kan gæsterne også bestille roomservice og vaskeservice.De praktisk indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse. Herudover er der telefon, satellit/kabel-tv og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Do Mar
  Fra676krPr. nat

  Do Marstars

  Sesimbra, Lissabon , Rua general humberto delgado - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 767 meninger fra rejsendeBaseret på 767 meninger fra rejsende

  Located at 40 km from the Lisbon Internation airport, facing Sesimbra beach with a fantastic sea view offering to its distinguished guests.

  Se mere
 • Luna Esperança Centro
  Fra782krPr. nat

  Luna Esperança Centrostars

  Setubal, Lissabon , Avenida luisa todi 220 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 217 meninger fra rejsendeBaseret på 217 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i midten af Portugal i nærheden af Setubal, hvor man finder forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Det nærmeste stoppested ligger ca. 1 km fra hotellet, mens der ca. er 5 km stranden.Det moderne hotel åbnede i år 2001 og råder over 5 etager med i alt 80 værelser, heraf 10 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception og en internetterminal (mod betaling). Herudover er der mulighed for at besøge hotellets bar og den klimatiserede restaurant. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab og safeboks (mod betaling). Endvidere er der telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv.Der ligger en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Leziria Parque Hotel
  Fra385krPr. nat

  Leziria Parque Hotelstars

  Vila Franca de Xira, Lissabon , Avenida barranco de cegos 22 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 178 meninger fra rejsendeBaseret på 178 meninger fra rejsende

  Dette city- og business-hotel ligger ved siden af de hovedveje, der fører til byerne Lissabon, Porto, Faro og Madrid. Etablissementet ligger omkring 1,5 km fra centrum af Vila Franca de Xira, hvor gæsterne vil finde en række restauranter, barer, pubber, butikker og forbindelser med offentlige transportmidler, herunder en banegård. Portugals hovedstad, Lissabon, ligger ca. 25 km væk og til Portela lufthavn er der en tilsvarende afstand fra boligen.Dette konference-hotel tilbyder moderne arkitektur og en rolig atmosfære. Det klimatiserede etablissement består af i alt 66 værelser, 1 værelse velegnet til handicappede gæster, 4 suiter samt en døgnåben reception og en safeboks. Af faciliteter på stedet er der herudover elevator, en bar, en restaurant og 6 forskellige mødelokaler med en række kapaciteter. Forretningsrejsende vil sætte pris på stedets kontorcenter og internetadgang (mod betaling). Ligeså mod betaling kan gæsterne også bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere kan gæster i bil efterlade deres køretøjer på den nærliggende parkeringsplads.Disse moderne værelser og suiter er smagfuldt indrettede, så de kan tilbyde gæsterne et komfortabelt ophold. Der tilbydes egne badeværelser med et brusebad, badekar og hårtørrer, mens der af standardfaciliteter er en dobbeltseng, en telefon, satellit-/kabel-tv, en radio, internetadgang, safeboks og minibar. Desuden er værelserne udstyrede med regulerbart klimaanlæg og altan eller terrasse.De gæster, der ønsker at spille et slag golf, vil finde golfbanen Ribagolf inden for 30 minutters kørsel af hotellet.Hver morgen tilbydes en morgenbuffet i hotellets morgenmadsrestaurant. Frokost og aftensmad tilbydes a la carte.

  Se mere
 • Evidencia Belverde Hotel
  Fra600krPr. nat

  Evidencia Belverde Hotelstars

  Belverde, Lissabon , Avenida de belverde 70 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 524 meninger fra rejsendeBaseret på 524 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Belverde. Stedet er 3. 5 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 8 kilometer. Ejendommen har i alt 71 gæsteværelser. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. De der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne ejendom ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Melia Setubal
  Fra607krPr. nat

  Melia Setubalstars

  Setubal, Lissabon , Avenida alexandre herculano 58 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 63 meninger fra rejsendeBaseret på 63 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Setubal. I alt 112 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Boligen har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Melia Setubal. Melia Setubal har kørestolsadgang til fællesarealerne. Melia Setubal er ikke et kæledyrsvenligt sted. De besøgende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Melia Setubal.

  Se mere
 • Aldeia dos Capuchos Golf & Spa
  Fra626krPr. nat

  Aldeia dos Capuchos Golf & Spastars

  Costa da Caparica, Lissabon , Largo aldeia dos capuchos 87006 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 784 meninger fra rejsendeBaseret på 784 meninger fra rejsende

  This hotel is located on the main entrance of the Historical Village of Capuchos. It has simple road access facilities, and is 20 min from Lisbon International Airport and 15 min from the Cosmopolitan Lisbon offer, 2 km from the white sandy beaches of Costa da Caparica, 2 km from the Universities area of Monte da Caparica, 4 km from Almada City, 3 km from the Train Station of Pragal, 3 km of the Ferryboat Station in Trafaria and 7 km from the Ferryboat in Cacilhas.

  Se mere
 • Orbitur Costa De Caparica
  Fra312krPr. nat

  Orbitur Costa De Caparicastars

  Costa da Caparica, Lissabon , Av.afonso albuquerque - - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 60 meninger fra rejsendeBaseret på 60 meninger fra rejsende

  Denne hyggelige campingplads, som kan findes i Costa da Caparica, er en fantastisk mulighed for familier. Stedet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 11. 6 kilometer fra ejendommen. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 21 meter. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Orbitur Costa De Caparica, som kun består af 3 soveværelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder på Orbitur Costa De Caparica. Orbitur Costa De Caparica har ikke 24 timers åben reception. Babysenge til børn fås efter anmodning. Orbitur Costa De Caparica har kørestolsadgang til fællesarealerne. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Orbitur Costa De Caparica. De rejsende kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Orbitur Costa De Caparica vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  22  Hoteller - Lisboa Større
Side  1  af  3
 

De mest solgte hoteller - Lisboa Større

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination