Hoteller i Lisboa Større

Find på kortet
 • Do Sado Business & Nature
  Fra551krPr. nat

  Do Sado Business & Naturestars

  Setubal, Lissabon , Rua irene lisboa 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 438 meninger fra rejsendeBaseret på 438 meninger fra rejsende

  Det eksklusive byhotel ligger i et turistområde i Setubal kun få meter fra bymidten. Lige i nærheden venter der gæsterne et væld af forretninger, butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og et pulserende natteliv. Der er heller ikke særligt langt til et stoppested.Luksushotellet råder over 8 etager med i alt 66 værelser. I den elegante foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt flere elevatorer. Endvidere har hotellet forskellige forretninger, en frisørsalon samt diverse konference- og mødelokaler. Herudover er der mulighed for at benytte hotellets internetterminal. Bygningen rummer desuden en vidunderlig hotelbar og en klimatiseret restaurant. Biler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen. Prikken over i'et er hotellets roomservice og vaskeservice.De meget smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. De hyggelige værelser er endvidere udstyret med telefon, satellit-tv, minibar, safeboks (mod betaling) og centralvarme.Hotellet råder over en solterrasse. Herudover sørger et afvekslende aktivitetsprogram for underholdning og afveksling.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Leziria Parque Hotel
  Fra486krPr. nat

  Leziria Parque Hotelstars

  Vila Franca de Xira, Lissabon , Avenida barranco de cegos 22 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 178 meninger fra rejsendeBaseret på 178 meninger fra rejsende

  Dette city- og business-hotel ligger ved siden af de hovedveje, der fører til byerne Lissabon, Porto, Faro og Madrid. Etablissementet ligger omkring 1,5 km fra centrum af Vila Franca de Xira, hvor gæsterne vil finde en række restauranter, barer, pubber, butikker og forbindelser med offentlige transportmidler, herunder en banegård. Portugals hovedstad, Lissabon, ligger ca. 25 km væk og til Portela lufthavn er der en tilsvarende afstand fra boligen.Dette konference-hotel tilbyder moderne arkitektur og en rolig atmosfære. Det klimatiserede etablissement består af i alt 66 værelser, 1 værelse velegnet til handicappede gæster, 4 suiter samt en døgnåben reception og en safeboks. Af faciliteter på stedet er der herudover elevator, en bar, en restaurant og 6 forskellige mødelokaler med en række kapaciteter. Forretningsrejsende vil sætte pris på stedets kontorcenter og internetadgang (mod betaling). Ligeså mod betaling kan gæsterne også bestille roomservice og vasketøjsservice. Ydermere kan gæster i bil efterlade deres køretøjer på den nærliggende parkeringsplads.Disse moderne værelser og suiter er smagfuldt indrettede, så de kan tilbyde gæsterne et komfortabelt ophold. Der tilbydes egne badeværelser med et brusebad, badekar og hårtørrer, mens der af standardfaciliteter er en dobbeltseng, en telefon, satellit-/kabel-tv, en radio, internetadgang, safeboks og minibar. Desuden er værelserne udstyrede med regulerbart klimaanlæg og altan eller terrasse.De gæster, der ønsker at spille et slag golf, vil finde golfbanen Ribagolf inden for 30 minutters kørsel af hotellet.Hver morgen tilbydes en morgenbuffet i hotellets morgenmadsrestaurant. Frokost og aftensmad tilbydes a la carte.

  Se mere
 • Luna Esperança Centro
  Fra344krPr. nat

  Luna Esperança Centrostars

  Setubal, Lissabon , Avenida luisa todi 220 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 217 meninger fra rejsendeBaseret på 217 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i midten af Portugal i nærheden af Setubal, hvor man finder forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Det nærmeste stoppested ligger ca. 1 km fra hotellet, mens der ca. er 5 km stranden.Det moderne hotel åbnede i år 2001 og råder over 5 etager med i alt 80 værelser, heraf 10 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception og en internetterminal (mod betaling). Herudover er der mulighed for at besøge hotellets bar og den klimatiserede restaurant. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab og safeboks (mod betaling). Endvidere er der telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv.Der ligger en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Aldeia dos Capuchos Golf & Spa
  Fra500krPr. nat

  Aldeia dos Capuchos Golf & Spastars

  Costa da Caparica, Lissabon , Largo aldeia dos capuchos 87006 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 784 meninger fra rejsendeBaseret på 784 meninger fra rejsende

  This hotel is located on the main entrance of the Historical Village of Capuchos. It has simple road access facilities, and is 20 min from Lisbon International Airport and 15 min from the Cosmopolitan Lisbon offer, 2 km from the white sandy beaches of Costa da Caparica, 2 km from the Universities area of Monte da Caparica, 4 km from Almada City, 3 km from the Train Station of Pragal, 3 km of the Ferryboat Station in Trafaria and 7 km from the Ferryboat in Cacilhas.

  Se mere
 • Amazonia Jamor
  Fra553krPr. nat

  Amazonia Jamorstars

  Queijas, Lissabon , Avenida tomas ribeiro 129 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 111 meninger fra rejsendeBaseret på 111 meninger fra rejsende

  Det tiltalende hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger lige foran nationalstadionet. 500 m fra hotellet er der desuden forbindelse med offentlig transport. De nærmeste indkøbsmuligheder og restauranter ligger ca. 3 km væk, mens barer, pubber og diskoteker ligger ca. 6 km herfra. Stranden ligger ca. 2 km fra hotellet.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i år 2002. Det råder over 5 etager med i alt 97 værelser, heraf 16 suiter. I den klimatiserede bygning er der desuden en foyer med en døgnåben reception, en vekselbørs og flere elevatorer. Herudover er der en hyggelig bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Desuden er der 7 fuldt udstyrede konferencerum og en offentlig internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg (centralt styret) og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i hotellets indendørs swimmingpool. Desuden står der også en swimmingpool samt liggestole og parasoller til rådighed på de udendørs arealer. Hotellet råder endvidere over et wellnessområde med sauna, dampbad, massagetilbud og et tyrkisk bad. Sidst, men ikke mindst, kan man dyrke motion på tennisbanen eller i fitness-studiet.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Evidencia Belverde Hotel
  Fra577krPr. nat

  Evidencia Belverde Hotelstars

  Belverde, Lissabon , Avenida de belverde 70 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 524 meninger fra rejsendeBaseret på 524 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Belverde. Stedet er 3. 5 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 8 kilometer. Ejendommen har i alt 71 gæsteværelser. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. De der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne ejendom ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Praia do Sol
  Fra320krPr. nat

  Praia do Solstars

  Costa da Caparica, Lissabon , Rua dos pescadores 12 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 141 meninger fra rejsendeBaseret på 141 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 100 m fra den smukke strand - kun adskilt herfra af en kystvej. Det ligger i et turistområde lidt uden for bymidten. På få minutters gang kommer man til et væld af butikker, restauranter (250 m), barer og diskoteker (500 m), ligesom der heller ikke er langt til det nærmeste stoppested (ca. 300 m).Strandhotellet blev renoveret i år 2004 og har fordelt på 3 etager i alt 54 værelser, heraf 3 suiter. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevator. Ydermere rummer bygningen en bar og en tv-stue. Naturligvis kan gæsterne også bestille roomservice og vaskeservice.De praktisk indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse. Herudover er der telefon, satellit/kabel-tv og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Aranguês
  Fra350krPr. nat

  Aranguêsstars

  Setubal, Lissabon , Rua jose pedro da silva 15 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 120 meninger fra rejsendeBaseret på 120 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Setubal. Hotellet , der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra ejendommen. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Ejendommen ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Der er i alt 50 gæsteværelser på stedet. Aranguês undergik en renovering i 2008. Aranguês har både lednings- og trådløse internetforbindelser. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. De der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres værelse, hvis de beder om det. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 4 handicapvenlige gæsteværelser. Denne kæledyrsvenlige bolig accepterer kæledyr i alle størrelser. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Aranguês. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Do Mar
  Fra647krPr. nat

  Do Marstars

  Sesimbra, Lissabon , Rua general humberto delgado - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 767 meninger fra rejsendeBaseret på 767 meninger fra rejsende

  Located at 40 km from the Lisbon Internation airport, facing Sesimbra beach with a fantastic sea view offering to its distinguished guests.

  Se mere
 • Orbitur Costa De Caparica
  Fra319krPr. nat

  Orbitur Costa De Caparicastars

  Costa da Caparica, Lissabon , Av.afonso albuquerque - - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 60 meninger fra rejsendeBaseret på 60 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Costa da Caparica, er denne uhøjtidelige campingplads optimal for familier. Campingpladsen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 11. 6 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 21 meter. Med kun 3 værelser er denne bolig perfekt til et roligt ophold. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Fællesarealerne på Orbitur Costa De Caparica har kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til Orbitur Costa De Caparica. Der findes en parkeringsplads. Takket være fritidstilbuddene kan alle de der bor på denne ejendom, få en sjov oplevelse. Orbitur Costa De Caparica vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  27  Hoteller - Lisboa Større
Side  1  af  3
 

De mest solgte hoteller - Lisboa Større

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination