Hoteller i Setubal

Find på kortet
 • Do Sado Business & Nature
  Fra604krPr. nat

  Do Sado Business & Naturestars

  Setubal, Lissabon , Rua irene lisboa 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 438 meninger fra rejsendeBaseret på 438 meninger fra rejsende

  Det eksklusive byhotel ligger i et turistområde i Setubal kun få meter fra bymidten. Lige i nærheden venter der gæsterne et væld af forretninger, butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og et pulserende natteliv. Der er heller ikke særligt langt til et stoppested.Luksushotellet råder over 8 etager med i alt 66 værelser. I den elegante foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt flere elevatorer. Endvidere har hotellet forskellige forretninger, en frisørsalon samt diverse konference- og mødelokaler. Herudover er der mulighed for at benytte hotellets internetterminal. Bygningen rummer desuden en vidunderlig hotelbar og en klimatiseret restaurant. Biler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen. Prikken over i'et er hotellets roomservice og vaskeservice.De meget smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. De hyggelige værelser er endvidere udstyret med telefon, satellit-tv, minibar, safeboks (mod betaling) og centralvarme.Hotellet råder over en solterrasse. Herudover sørger et afvekslende aktivitetsprogram for underholdning og afveksling.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Luna Esperança Centro
  Fra782krPr. nat

  Luna Esperança Centrostars

  Setubal, Lissabon , Avenida luisa todi 220 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 217 meninger fra rejsendeBaseret på 217 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i midten af Portugal i nærheden af Setubal, hvor man finder forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Det nærmeste stoppested ligger ca. 1 km fra hotellet, mens der ca. er 5 km stranden.Det moderne hotel åbnede i år 2001 og råder over 5 etager med i alt 80 værelser, heraf 10 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception og en internetterminal (mod betaling). Herudover er der mulighed for at besøge hotellets bar og den klimatiserede restaurant. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab og safeboks (mod betaling). Endvidere er der telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv.Der ligger en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Melia Setubal
  Fra607krPr. nat

  Melia Setubalstars

  Setubal, Lissabon , Avenida alexandre herculano 58 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 63 meninger fra rejsendeBaseret på 63 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Setubal. I alt 112 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Firmarejsende kan drage fordel af den internetforbindelse, der er til rådighed gennem hotellet. Boligen har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Melia Setubal. Melia Setubal har kørestolsadgang til fællesarealerne. Melia Setubal er ikke et kæledyrsvenligt sted. De besøgende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Melia Setubal.

  Se mere
 • Praia Do Sal
  Fra776krPr. nat

  Praia Do Salstars

  Setubal, Lissabon , Empreendimento praia do sal - praia dos moinhos - Kort
   

  Dette charmerende lejligheds-hotel har beliggenhed i Setubal. Boligen kan tilbyde i alt 28 gæsteværelser. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. De rejsende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Praia Do Sal. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for gæster. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Campanile Setubal
  Fra340krPr. nat

  Campanile Setubalstars

  Setubal, Lissabon , Antiga estrada de algeruz - - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 86 meninger fra rejsendeBaseret på 86 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel er i Setubal. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 12. 0 kilometer fra ferieboligen. Offentlige transportmidler findes 3. 0 kilometer borte. Ejendommen ligger indenfor 4. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Der er i alt 72 gæsteværelser på stedet. Campanile Setubal blev bygget i 1193 og blev fuldstændig renoveret i 2011. De der bor på dette sted, kan surfe på internettet takket være den Wi-Fi adgang, der er klar til brug på offentlige områder. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Ferieboligen accepterer kun små kæledyr. De der bor på denne ejendom og som kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Denne ejendom byder på en række madoplevelser, for at garantere at alle der bor her, nyder alle dele af deres ophold. Boligen tilbyder forretningsfaciliteter. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Ibis Setubal
  Fra448krPr. nat

  Ibis Setubalstars

  Setubal, Lissabon , Rua cidade do porto seguro alto da guerra 322 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 491 meninger fra rejsendeBaseret på 491 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Setubal ca. 30 km fra Lissabon. Setubals bymidte ligger ca. 5 km væk, mens der er omkring 40 km til lufthavnen i Lissabon.Det klimatiserede hotel råder over 102 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med vekselbørs samt faxmaskine og fotokopimaskine. Endvidere er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusekabine. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, individuelt reguleret klimaanlæg samt en altan eller en terrasse. Der er mulighed for at bestille ikke-rygerværelser.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Setubal

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination