Hoteller i Setubal

Find på kortet
 • Do Sado Business & Nature
  Fra551krPr. nat

  Do Sado Business & Naturestars

  Setubal, Lissabon , Rua irene lisboa 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 438 meninger fra rejsendeBaseret på 438 meninger fra rejsende

  Det eksklusive byhotel ligger i et turistområde i Setubal kun få meter fra bymidten. Lige i nærheden venter der gæsterne et væld af forretninger, butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og et pulserende natteliv. Der er heller ikke særligt langt til et stoppested.Luksushotellet råder over 8 etager med i alt 66 værelser. I den elegante foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt flere elevatorer. Endvidere har hotellet forskellige forretninger, en frisørsalon samt diverse konference- og mødelokaler. Herudover er der mulighed for at benytte hotellets internetterminal. Bygningen rummer desuden en vidunderlig hotelbar og en klimatiseret restaurant. Biler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen. Prikken over i'et er hotellets roomservice og vaskeservice.De meget smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. De hyggelige værelser er endvidere udstyret med telefon, satellit-tv, minibar, safeboks (mod betaling) og centralvarme.Hotellet råder over en solterrasse. Herudover sørger et afvekslende aktivitetsprogram for underholdning og afveksling.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Luna Esperança Centro
  Fra344krPr. nat

  Luna Esperança Centrostars

  Setubal, Lissabon , Avenida luisa todi 220 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 217 meninger fra rejsendeBaseret på 217 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i midten af Portugal i nærheden af Setubal, hvor man finder forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Det nærmeste stoppested ligger ca. 1 km fra hotellet, mens der ca. er 5 km stranden.Det moderne hotel åbnede i år 2001 og råder over 5 etager med i alt 80 værelser, heraf 10 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception og en internetterminal (mod betaling). Herudover er der mulighed for at besøge hotellets bar og den klimatiserede restaurant. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab og safeboks (mod betaling). Endvidere er der telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv.Der ligger en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Aranguês
  Fra350krPr. nat

  Aranguêsstars

  Setubal, Lissabon , Rua jose pedro da silva 15 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 120 meninger fra rejsendeBaseret på 120 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Setubal. Hotellet , der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra ejendommen. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Ejendommen ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Der er i alt 50 gæsteværelser på stedet. Aranguês undergik en renovering i 2008. Aranguês har både lednings- og trådløse internetforbindelser. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. De der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres værelse, hvis de beder om det. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 4 handicapvenlige gæsteværelser. Denne kæledyrsvenlige bolig accepterer kæledyr i alle størrelser. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Aranguês. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Praia Do Sal
  Fra777krPr. nat

  Praia Do Salstars

  Setubal, Lissabon , Empreendimento praia do sal - praia dos moinhos - Kort
   

  Dette dejlige lejligheds-hotel placeret i Setubal. Boligen kan tilbyde i alt 28 værelser. Praia Do Sal omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Praia Do Sal har 24 timers åbent. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Ibis Setubal
  Fra426krPr. nat

  Ibis Setubalstars

  Setubal, Lissabon , Rua cidade do porto seguro alto da guerra 322 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 491 meninger fra rejsendeBaseret på 491 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Setubal ca. 30 km fra Lissabon. Setubals bymidte ligger ca. 5 km væk, mens der er omkring 40 km til lufthavnen i Lissabon.Det klimatiserede hotel råder over 102 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med vekselbørs samt faxmaskine og fotokopimaskine. Endvidere er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusekabine. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, individuelt reguleret klimaanlæg samt en altan eller en terrasse. Der er mulighed for at bestille ikke-rygerværelser.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool.

  Se mere
 • Campanile Setubal
  Fra336krPr. nat

  Campanile Setubalstars

  Setubal, Lissabon , Antiga estrada de algeruz - - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 86 meninger fra rejsendeBaseret på 86 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel har beliggenhed i Setubal. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 12. 0 kilometer fra ferieboligen. Gæsterne kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 3. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor 4. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Hotellet har i alt 72 gæsteværelser. Bygget i 1193, blev ejendommen fuldt moderniseret og renoveret i 2011. Campanile Setubal tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på fællesarealer. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Små kæledyr må medbringes til Campanile Setubal. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Campanile Setubal har en række middagsoplevelser. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Melia Setubal
  Fra528krPr. nat

  Melia Setubalstars

  Setubal, Lissabon , Avenida alexandre herculano 58 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 63 meninger fra rejsendeBaseret på 63 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Setubal. Der er i alt 112 værelser på stedet. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle de der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Desværre er der ingen værelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Fællesarealerne på Melia Setubal har kørestolsadgang. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Når det drejer sig om at slappe af, vil alle der bor på denne ejendom blive forkælet, når de skal vælge blandt den lange række sundhedsmuligheder, der er til rådighed.

  Se mere
 • Novotel Setubal
  Fra640krPr. nat

  Novotel SetubalstarsGreenProgram Icon

  Setubal, Lissabon , Nacional - monte belo 10 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 607 meninger fra rejsendeBaseret på 607 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i nærheden af Arrábidas naturpark og Sado Estuarys naturreservat, som er en af verdens skønneste kyster. Der er mulighed for at tage på udflugt i dette enestående naturområde, der bl.a. kan byde på delfiner, flamingoer og storke. Byens centrum ligger omtrent 3 km fra hotellet. Til lufthavnen i Lissabon er der desuden ca. 30 minutters kørsel.Det klimatiserede cityhotel råder over i alt 105 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception, en elevator og en vekselbørs. Bygningen rummer desuden en café, en bar og en à la carte restaurant. Hotellet har endvidere fem konferencelokaler, en terrasse samt offentlig internetadgang med WLAN Access Point. Yderligere er der en parkeringsplads.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. I de stilfulde rum findes også et individuelt reguleret klimaanlæg og en minibar.På de velholdte udendørs arealer finder man to swimmingpools. Til de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Setubal

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination