3-stjernede hoteller i Lissabon

Find på kortet
3-stjernede hoteller i Lissabon

3-stjernede hoteller i LissabonFra  228kr

Anbefalede 3-stjernede hoteller i Lissabon

 • America Diamonds
  Fra422krPr. nat

  America Diamondsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua tomas ribeiro 47 47 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1200 meninger fra rejsendeBaseret på 1200 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 5 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 5 kilometer. Ferieboligen omfatter 66 hyggelige gæsteværelser. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. America Diamonds har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette hotel er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr er ikke tilladt på området. America Diamonds har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Det er et øko-venligt hotel. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på America Diamonds.

  Se mere
 • Vip Executive Zurique
  Fra453krPr. nat

  Vip Executive Zuriquestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua ivone silva 18 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 576 meninger fra rejsendeBaseret på 576 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Lissabons centrum. I de nærmere omgivelser (ca. 250 m) finder man diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden et busstoppested ca. 100 m fra hotellet og den nærmeste strand ligger ca. 30 km væk.Hotellet åbnede i 1990 og blev komplet renoveret i 2003. Det er på 15 etager og råder over i alt 252 værelser, heraf 248 dobbeltværelser og fire suiter. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, elevator, safeboks og vekselbørs. På hotellet finder man desuden en bar, 10 konferencerum med plads til mellem 25 og 250 personer, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Gæsterne har desuden mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en offentlig internetadgang på hotellet. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads og en garage.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de indrettet med telefon, satellit-tv, radio, centralvarme, safeboks (mod betaling) og minibar.Hotellet råder over en swimmingpool med pool-/snackbar (afhængig af sæsonen). I Lissabon finder man desuden et væld af sports- og underholdningsmuligheder.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Roma
  Fra460krPr. nat

  Romastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida de roma 33 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1840 meninger fra rejsendeBaseret på 1840 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger på "Avenida de Roma", som er en af Lissabons mest populære indkøbsgader. Lige i nærheden finder man forskellige indkøbsmuligheder og restauranter samt en forbindelse med offentlig transport. Ca. 500 m herfra finder man desuden diverse barer. Til de nærmeste diskoteker er der omkring tre km, mens havet og stranden ligger ca. 30 km væk.iddelklassehotellet er på 10 etager og råder over i alt 263 værelser, heraf fem enkelt- og 258 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, garderobe, elevatorer, forskellige forretninger, frisør, teatersal, konferencerum, Health Club, parkeringsplads og garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bar og en klimatiseret á la carte restaurant. Herudover er der mulighed for at benytte internetadgangen, ligesom man også kan bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Herudover er der også væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Excelsior
  Fra555krPr. nat

  Excelsiorstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rodrigues sampaio 172 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 431 meninger fra rejsendeBaseret på 431 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Lisboa. Boligen har i alt 81 gæsteværelser. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Excelsior. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Der er ikke børnesenge i Excelsior. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der er parkeringsplads ved Excelsior. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Lis Baixa
  Fra1.485krPr. nat

  Lis Baixastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua dos douradores 146 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 463 meninger fra rejsendeBaseret på 463 meninger fra rejsende

  Dette charmerende boutique hotel kan findes i Lisboa. Stedet, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 11. 3 kilometer fra ejendommen. Indenfor 200 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Ejendommen kan tilbyde i alt 49 værelser. Denne ejendom daterer sig til 1834 og blev fuldstændig renoveret i 2015. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Lis Baixa har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealerne på Lis Baixa har kørestolsadgang. Dette er ikke et kæledyrsvenligt sted. Endvidere har denne bolig en garage til dem, der kommer i bil. Med mange middagsmuligheder, vil Lis Baixa imødekomme behovene fra alle typer gæster. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • The7Hotel
  Fra932krPr. nat

  The7Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua aurea 133 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 512 meninger fra rejsendeBaseret på 512 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Lisboa. Der er i alt 37 værelser på stedet. Der er Wi-Fi på hele hotellet. The7Hotel har 24 timers åbent. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Dette hotel accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • Flamingo
  Fra453krPr. nat

  Flamingostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua castilho 41 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 296 meninger fra rejsendeBaseret på 296 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Lisboa. Lokaliteten har 39 indbydende soveværelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Der er ikke børnesenge i Flamingo. Dette hotel accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • Expo Astória
  Fra888krPr. nat

  Expo Astóriastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua braamcamp 10 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1218 meninger fra rejsendeBaseret på 1218 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Lissabon. Til talrige af byens kulturelle indretninger og seværdigheder er der blot få minutters gang. Lige foran døren finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. I relation til de øvrige attraktioner som ligger længere væk fra hotellet (såsom Torre de Belém eller Hieronymus (kloster)) kan de offentlige transportmidler anbefales. Stoppestedet ligger lige foran hotellet. Byens lufthavn ligger endvidere ca. 6 km udenfor centrum.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • My Story Hotel Ouro
  Fra1.345krPr. nat

  My Story Hotel Ourostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua aurea 100 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1147 meninger fra rejsendeBaseret på 1147 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Lisboa. Der er i alt 51 gæsteværelser på stedet. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Ejendommen har 24 timers åbent. Hvis rejsende beder om det, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Se mere
 • Principe Lisboa
  Fra438krPr. nat

  Principe Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida duque de avila 201 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 69 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1727 meninger fra rejsendeBaseret på 1727 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Lissabons turistområder og har direkte forbindelse til offentlige transportmidler. Lissabons bymidte med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger ca. fem km herfra.Hotellet blev renoveret i 2009 og består af en otteetagers hovedbygning med i alt 70 værelser, heraf 69 dobbeltværelser og en suite. For gæsterne står der desuden en bar, en pub og en klimatiseret restaurant til rådighed. Hertil kommer en offentlig internetadgang. Der tilbydes selvfølgelig også vaskeservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, internetadgang og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  58  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  6
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination