3-stjernede hoteller i Lissabon

Find på kortet
3-stjernede hoteller i Lissabon

3-stjernede hoteller i LissabonFra  276kr

Anbefalede 3-stjernede hoteller i Lissabon

 • Excelsior
  Fra423krPr. nat

  Excelsiorstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rodrigues sampaio 172 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 431 meninger fra rejsendeBaseret på 431 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Lisboa. Der er i alt 81 soveværelser på stedet. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Excelsior er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkeringsplads ved Excelsior. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Miraparque
  Fra451krPr. nat

  Miraparquestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida sidonio pais 12 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 55 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1697 meninger fra rejsendeBaseret på 1697 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger få minutters gang fra centrum. I en omkreds af ca. 500 m finder man omfattende indkøbsmuligheder samt diverse barer, restauranter, diskoteker og en forbindelse med offentlig transport. Havet ligger ca. 15 km væk, mens der er 30 km til en strand.iddelklassehotellet blev renoveret i 2001, er på seks etager og råder over i alt 96 værelser, heraf seks enkelt- og 85 dobbeltværelser samt fem suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, garderobe og elevator. Herudover er der en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har desuden et konferencerum. Prikken over i?et er hotellets vaskeservice og roomservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar (mod betaling), væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Vip Executive Zurique
  Fra569krPr. nat

  Vip Executive Zuriquestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua ivone silva 18 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 576 meninger fra rejsendeBaseret på 576 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Lissabons centrum. I de nærmere omgivelser (ca. 250 m) finder man diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden et busstoppested ca. 100 m fra hotellet og den nærmeste strand ligger ca. 30 km væk.Hotellet åbnede i 1990 og blev komplet renoveret i 2003. Det er på 15 etager og råder over i alt 252 værelser, heraf 248 dobbeltværelser og fire suiter. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, elevator, safeboks og vekselbørs. På hotellet finder man desuden en bar, 10 konferencerum med plads til mellem 25 og 250 personer, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Gæsterne har desuden mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en offentlig internetadgang på hotellet. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads og en garage.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de indrettet med telefon, satellit-tv, radio, centralvarme, safeboks (mod betaling) og minibar.Hotellet råder over en swimmingpool med pool-/snackbar (afhængig af sæsonen). I Lissabon finder man desuden et væld af sports- og underholdningsmuligheder.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Vip Inn Berna
  Fra602krPr. nat

  Vip Inn Bernastars

  Lissabon by, Lissabon , Antonio serpa 13 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 753 meninger fra rejsendeBaseret på 753 meninger fra rejsende

  Det moderniserede hotel ligger ca. 3,5 km fra Lissabons centrum med dets mange kulturelle tilbud og seværdigheder. I hotellets omgivelser finder man en forbindelse med offentlig transport (ca. 100 m), talrige indkøbsmuligheder (ca. 500 m), diverse restauranter (ligeledes 500 m), livlige barer/pubber (ca. to km) samt flere diskoteker (ca. 2,5 km). Lufthavnen ligger fem km fra hotellet, mens der er 20 km til stranden.Hotellet blev renoveret i 2004 og består af en 10-etagers hovedbygning med i alt 240 værelser, heraf 12 enkelt- og 226 dobbeltværelser samt to suiter. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. For gæsterne står der endvidere en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret restaurant til rådighed. Hotellet råder endvidere over et konferencerum og egen internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Gat Rossio
  Fra1.030krPr. nat

  Gat Rossiostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do jardim do regedor 27-35 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1649 meninger fra rejsendeBaseret på 1649 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Lisboa. Ferieboligen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 14. 1 kilometer fra ejendommen. Indenfor 50 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Stedet har i alt 71 værelser. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Desværre er der ingen værelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Gat Rossio forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle besøgende. Af denne årsag er der gæsteværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Der er konferencefaciliteter på dette hotel. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Browns Boutique Hotel
  Fra733krPr. nat

  Browns Boutique Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da vitória 88 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 675 meninger fra rejsendeBaseret på 675 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Lisboa. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 6. 0 kilometer fra ejendommen. Indenfor 5 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. I alt 32 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Browns Boutique Hotel. Denne ejendom undergik en renovering i 2013. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Receptionen er åben 24/7. Visse typer gæsteværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Besøgende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Boligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Dette hotel har en række middagsoplevelser. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Star Inn Lisboa
  Fra884krPr. nat

  Star Inn Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua c 2 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 396 meninger fra rejsendeBaseret på 396 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Lisboa. Placeret indenfor 10. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Gæsterne kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 1. 1 kilometer. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 300 meter. De 173 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Stedet blev opført i 2016. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Babysenge til børn fås efter anmodning. Star Inn Lisboa har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr er ikke tilladt på området. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Star Inn Lisboa. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Denne feriebolig er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Pensão Residencial Horizonte
  Fra420krPr. nat

  Pensão Residencial Horizontestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida antónio augusto de aguiar 42 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 365 meninger fra rejsendeBaseret på 365 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Lissabons centrum ved siden af pladsen A Praça Marquês de Pombal. Metrostationen Parque på den blå linje ligger over for ejendommen. Herudover er der ca. 5 km til Portela lufthavn.Det klimatiserede hotel tilbyder 53 nyrenoverede værelser og byder sine gæster velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Gæsterne kan desuden benytte stedets fjernsynsstue, bar, morgenmadsrestaurant, WLAN/internetadgang og bestille vasketøjsservice.Alle værelser har eget badeværelse med hårtørrer, regulerbart klimaanlæg og radiator, radio, satellit-/kabel-tv og en telefon. Herudover er der en safeboks som standardindretning.Der tilbydes en morgenbuffet.Fra Portela lufthavn kan gæsterne tage lufthavnsbussen (AirBus) lige til pladsen Praça Marquês de Pombal. Hotellet ligger 100 m fra busstoppestedet.

  Se mere
 • Be Poet Baixa Hotel
  Fra725krPr. nat

  Be Poet Baixa Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua augusta 220 220 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette komfortable hotel er specielt designet til homomiljøet og er i Lisboa. Stedet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 13. 8 kilometer fra ejendommen. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Stedet er indenfor 450 meters gåafstand fra havnen. Be Poet Baixa Hotel har i alt 31 soveværelser. Be Poet Baixa Hotel omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. De rejsende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Be Poet Baixa Hotel er ideel til familier med børn, da de har nogle soveværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Fællesarealerne på denne ejendom har kørestolsadgang. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. De der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Dette hotel har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • My Story Hotel Rossio
  Fra1.656krPr. nat

  My Story Hotel Rossiostars

  Lissabon by, Lissabon , Praça d. pedro iv 59 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 899 meninger fra rejsendeBaseret på 899 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Lisboa. Ferieboligen har i alt 46 gæsteværelser. Rejsende kan gøre brug af den trådløse internetforbindelse, der findes på alle offentlige områder på ejendommen. My Story Hotel Rossio har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette sted accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  39  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  4
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination