4-stjernede hoteller i Lissabon

Find på kortet
4-stjernede hoteller i Lissabon

4-stjernede hoteller i LissabonFra  228kr

Anbefalede 4-stjernede hoteller i Lissabon

 • Zenit Lisboa
  Fra440krPr. nat

  Zenit Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Av. 5 de outubro 11 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 53 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 904 meninger fra rejsendeBaseret på 904 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på adressen Avenida 5 de Outubro, nr. 11 i den portugisiske hovedstads bedste forretningskvarter mellem pladsen Marquês de Pombal og pladsen Duque de Saldanha. Lige i nærheden af hotellet finder man Avenida da Liberdade med forbindelse til offentlig transport samt forskellige restauranter og barer. Der er ca. 1 km til det berømte Barrio Alto og øvrige turistattraktioner såsom Alfama, mens der til Belém og EXPO udstillingslokaliteter er omkring 5 km. Den internationale lufthavn i Lissabon ligger ca. 4 km fra hotellet.Hotellet er beliggende i en historisk bygning med originalfacade og de nyeste standardindretninger. Kombinationen af begge genrer skaber en komfortabel og moderne atmosfære. Hotellet er ideelt for forretningsrejsende og feriegæster. Det klimatiserede hotel har i alt 86 værelser fordelt på 7 etager, heraf 1 handicapvenligt værelse, 1 suite, 3 juniorsuiter samt nogle ikke-rygerværelser. Hotellet har endvidere en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevatorer, café, bar, restaurant, tv-stue, internetadgang (mod betaling), konferenceindretninger, roomservice, vaskemuligheder samt en parkeringsgarage (mod betaling).De rummelige og moderne værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt plejeartikler. De råder endvidere over telefon, fax, satellit-tv med kanal+, stereoanlæg, minibar og internetadgang. Desuden er de udstyret med safeboks, dobbelt- eller kingsize seng, et udvalg af puder samt individuelt regulerbart klimaanlæg/radiator og en terrasse. Hver morgen er der en gratis avis.orgenmad serveres som buffet i den fremragende restaurant Marqués de Pombal. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Køkkenet kan tilbyde velsmagende og innovative madretter af naturprodukter til enestående priser. Endvidere er det store udvalg af vine med til at gøre den gastronomiske oplevelse helt perfekt.

  Se mere
 • VIP Executive Entrecampos - Hotel & Conference
  Fra442krPr. nat

  VIP Executive Entrecampos - Hotel & Conferencestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida 5 de outubro 295 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 618 meninger fra rejsendeBaseret på 618 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i Lissabon. For at komme ind til centrum må gæsterne køre ca. 10 minutter med undergrundsbanen. Ca. 150 m fra hotellet finder man mange forskellige indkøbsmuligheder og restauranter samt en forbindelse med offentlig transport. Til de nærmeste diskoteker og barer er der ca. 500 m, mens stranden ligger 25 km fra hotellet.Hotellet råder på sine 10 etager over i alt 171 værelser, heraf 166 dobbeltværelser og 5 suiter. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, elevatorer, kiosk, konferenceindretninger, parkeringsplads og garage. På det gastronomiske område er der en bar og 3 klimatiserede à la carte restauranter. Herudover er der mulighed for at benytte internetadgangen, ligesom man også kan bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De moderne indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Hertil kommer minibar, dobbeltseng, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool, en udendørs swimmingpool, en sauna, et dampbad samt forskellige former for massage. Herudover er der et fitness-studie, ligesom der også præsenteres et aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 • Vip Executive Saldanha
  Fra477krPr. nat

  Vip Executive Saldanhastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua fernao lopes 25 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 375 meninger fra rejsendeBaseret på 375 meninger fra rejsende

  Dette business-hotel ligger i det centrale Lissabon kun 100 m fra metrostationen Picoas. Herudover tilbyder dette city-hotel en fordelagtig beliggenhed for gæster, der gerne vil gå på opdagelse i det umiddelbare nærområde med de mange restauranter i verdensklasse og diverse forretninger. Til busstationen er der kun 3 minutter til fods fra dette designer-hotel, mens Rossio banegård og byens centrum ligger ca. 2 km væk. I nærheden kan gæsterne besøge interessante steder, herunder er der 800 m til pladsen Praça do Marquês de Pombal, 2,5 km til fortet Castelo de São Jorge da Mina, 2,3 km til elevatoren Elevador de Santa Justa og ca. 5 km til Lissabon konferencecenter og bydelen Belém og dens monumenter. Portela lufthavn ligger kun 4 km fra hotellet.Dette 4-stjernede hotel ligger centralt i Lissabon og tilbyder gæster et tidssvarende logi med en stilfuld morgenmadsrestaurant og en moderne bar, hvor gæsterne kan nyde en cocktail. I hotellets foyer tilbydes der en døgnåben reception samt mulighed for gæsterne at veksle valuta, bestille vasketøjsservice og et renseri. Det klimatiserede etablissement blev renoveret i 2010 og tilbyder endvidere i alt 54 værelser såvel som mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet, safeboks, garderobe, elevator og en fjernsynsstue. Gæsterne kan også benytte stedets konferenceindretninger og trådløse internetadgang.Værelserne er stille og moderne og udstyret med hvidt sengelinned og designermøbler. Hvert enkelt værelse tilbyder endvidere gratis trådløs internetadgang, fladskærmsfjernsyn med satellit-kanaler, telefon, safeboks og en minibar. De er desuden indrettet med klimaanlæg, centralvarme og støjisolerede vinduer. Hertil kommer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt dobbelt- eller kingsize seng som standardindretning på alle værelser.I hotellets restaurant tilbydes gæsterne en morgenbuffet, og de kan få serveret en kontinental morgenmad på selve værelset.

  Se mere
 • VIP Executive Art's
  Fra537krPr. nat

  VIP Executive Art'sstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida dom joao ii 47 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1281 meninger fra rejsendeBaseret på 1281 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Lissabons centrum ca. 1 km fra havet. I hotellets omegn finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden et busstoppested kun ca. 100 m væk, mens den nærmeste strand ligger ca. 25 km væk.Hotellet åbnede i 2004 og har i alt 300 værelser fordelt på 14 etager, heraf 289 dobbeltværelser og 11 suiter. Den moderne hotelbygning råder over en døgnåben reception, en elevator, en safeboks og en vekselbørs. På hotellet er der desuden to barer, 8 konferencerum med plads til op til 200 personer, et auditorium, en shop, en café, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hertil kommer en internetterminal, ligesom der tilbydes roomservice og vaskeservice. Desuden er der parkeringsplads og garage.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de indrettet med telefon, satellit-tv, stereoanlæg med radio, internetadgang, centralvarme, safeboks (mod betaling) samt minibar.I Lissabon finder man et væld af sports- og underholdningsmuligheder.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • WC by The Beautique Hotels
  Fra586krPr. nat

  WC by The Beautique Hotelsstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida almirante reis 35 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 139 meninger fra rejsendeBaseret på 139 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er kun for voksne og ligger i Lisboa. Ejendommen er 1. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 5. 1 kilometer. Hotellet består af i alt 41 dejlige soveværelser. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. WC by The Beautique Hotels har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge på dette hotel. Gæster med reduceret mobilitet kan bo på denne kørestolsegnede ejendom, som omfatter handicapvenlige værelser. Kæledyr er ikke tilladt på området.

  Se mere
 • York House Hotel
  Fra597krPr. nat

  York House Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua das janelas verdes 32 - Kort
  2,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 299 meninger fra rejsendeBaseret på 299 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger 10 minutter fra centrum af Lissabon tæt på Museum for antik kunst, Museu Nacional de Arte Antiga, mellem kvartererne Lapa, Madragoa og Santos. På hotellet tilbydes gæsterne unik indkvartering og en urban oplevelse af at bo i hjertet af byen. Der findes endvidere en busstation og banegård inden for gåafstand, mens der til lufthavnen Portela er omkring 10 km.Det smukke, romantiske boutique-hotel ligger i et ombygget Karmeliter-kloster og er en af de få bygninger, der har overlevet det jordskælv, som hærgede Lissabon i det 18. århundrede. Det blev senest renoveret i 2007 med moderne og tidløse linjer, og hvor elementer fra det 17. århundredes arkitektur blev genskabt. En lang trappe af gamle stentrin rejser sig fra gadeniveau op til en attraktiv og eksklusiv gårdterrasse, som er omgivet af frodigt grønne områder og en 1600-tals-facade, og på denne måde skabes der en unik atmosfære og en følelse af ro og fred. Det klimatiserede etablissement tilbyder herudover i alt 32 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af yderligere faciliteter er der safeboks, vekselbørs, garderobe, aviskiosk, spillelokale og en fjernsynsstue. Ydermere tilbydes internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hertil kommer en café og en bar, som tilbyder mad og drikke. Hotellets restaurant, som ligger i et prestigefyldt, stille kvarter, rummer 3 lokaler til enhver begivenheder, et udendørs spiseområde og en lækker menu, som kokken med glæde tilpasser til særlige begivenheder.

  Se mere
 • Açores Lisboa
  Fra643krPr. nat

  Açores Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Columbano bordalo pinheiro 3 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 800 meninger fra rejsendeBaseret på 800 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel ligger i et bankkvarter i Lissabon omkring 5 km fra centrum og dets forskellige turistattraktioner og farverige natteliv. Få minutters gang fra hotellet (ca. 400 m) finder man talrige indkøbsmuligheder og restauranter. Der ligger desuden et busstoppested lige foran hotellet. Lufthavnen i ligger ca. 6 km væk, mens stranden ligger ca. 25 km fra hotellet.Det moderne hotel åbnede i år 2005 og råder over 16 etager med i alt 128 værelser, heraf 5 suiter. Den fuldt klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med døgnåben reception, tre elevatorer, safebokse og tv-lounge. Hertil kommer en bar og en klimatiseret restaurant, hvor der tilbydes forskellige kulinariske specialiteter. Gæsterne har desuden mulighed for at benytte hotellets offentlige internetadgang (mod betaling) eller et af de fem konferencelokaler. Yderligere har gæsterne mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er værelserne udstyret med minibar og safeboks. Sidst, men ikke mindst, er der telefon, internetadgang, radio og satellit-/kabel-tv på alle værelser.Desuden ligger der en golfbane ca. 40 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Internacional Design Hotel
  Fra731krPr. nat

  Internacional Design Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da betesga 3 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1871 meninger fra rejsendeBaseret på 1871 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. De 55 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder på Internacional Design Hotel. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Gæster der bor på dette sted kan benytte den transportservice, der tilbydes. Denne ejendom er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Figueira by The Beautique Hotels
  Fra796krPr. nat

  Figueira by The Beautique Hotelsstars

  Lissabon by, Lissabon , Praca da figueira 16 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1187 meninger fra rejsendeBaseret på 1187 meninger fra rejsende

  Dette dejler ige hotel er i Lisboa. Stedet, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 8 kilometer fra ejendommen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 8. 6 kilometer fra havnen. Lokaliteten har 50 indbydende værelser. Figueira by The Beautique Hotels blev opført i 2013. Gæster kan holde sig opdateret med internet- eller Wi-Fi-adgang, der findes på ejendommes fællesarealer. Figueira by The Beautique Hotels har 24 timers åbent. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. De besøgende kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • VIP Executive Eden Aparthotel
  Fra823krPr. nat

  VIP Executive Eden Aparthotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Praca dos restauradores 24 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1385 meninger fra rejsendeBaseret på 1385 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i Lissabons turistområder med en meget central beliggenhed på "Praca dos Restauradores". Således ligger der mange indkøbs- og underholdningsmuligheder i de umiddelbare omgivelser. Det nærmeste busstoppested ligger 100 m herfra og der er otte km til byens lufthavn.Hotellet åbnede i 1996 og har en meget typisk Art-Deco-facade. Det er på 10 etager og råder over i alt 134 boligenheder, heraf 75 studios og 59 lejligheder. Hotellets indretning forener minimalistiske, klare former med stilfulde materialer til en diskret komfort. Den moderne foyer råder over en døgnåben reception og en elevator. I hotelbygningen finder man desuden et konferencerum med plads til op til 50 personer og en tv-stue samt. Gæsterne har desuden mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en offentlig internetadgang på hotellet.Lejlighederne og studierne råder over kombineret stue/soveværelse, tekøkken og eget badeværelse med hårtørrer. Lejlighederne råder desuden over et ekstra soveværelse. Til begge boligenheders faciliteter hører telefon, satellit-tv, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og minibar.På taget finder man en solterrasse og en swimmingpool med poolbar. Der er desuden en herlig udsigt over byen. Gæsterne har endvidere mulighed for at benytte hotellets solarium.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  106  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  11
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination