4-stjernede hoteller i Lissabon

Find på kortet
4-stjernede hoteller i Lissabon

4-stjernede hoteller i LissabonFra  276kr

Anbefalede 4-stjernede hoteller i Lissabon

 • PortoBay Marques
  Fra974krPr. nat

  PortoBay Marquesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua duque de palmela 32 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 571 meninger fra rejsendeBaseret på 571 meninger fra rejsende

  Denne populære ejendom er beliggende i Lisboa . Der er i alt 72 værelser på stedet.

  Se mere
 • Holiday Inn Lisbon Continental
  Fra1.068krPr. nat

  Holiday Inn Lisbon Continentalstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua laura alves 9 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1100 meninger fra rejsendeBaseret på 1100 meninger fra rejsende

  Det komfortable byhotel ligger i nærheden af en forbindelse med offentlig transport (ca. 100 m) og er således kendetegnet ved sin centrale beliggenhed. I en omkreds af ca. 500 m finder man et utal af indkøbsmuligheder, talrige restauranter (ca. 500 m), diverse barer, pubber (ca. 1,5 km) og et diskotek (ca. to km). Med bil kommer man hurtigt til en indbydende strand, som ligger 25 km fra hotellet.Hotellet blev renoveret i 2010 og består af en 10-etagers hovedbygning med i alt 220 værelser, heraf 22 enkelt- og 188 dobbeltværelser samt 10 suiter. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Bygningen rummer desuden forskellige forretninger, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Ydermere er der et konferencerum, en offentlig internetadgang samt en parkeringsplads og en garage. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).Sportsbegejstrede kan benytte hotellets fitness-studie, ligesom der fem km herfra også ligger en golfbane.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Browns Central Hotel
  Fra1.478krPr. nat

  Browns Central Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da assunção 75 (car access rua dos sapateiros) - - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1288 meninger fra rejsendeBaseret på 1288 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Lisboa. Med sin placering indenfor 10 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 5 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 25 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. Ferieboligen kan tilbyde i alt 40 værelser. Browns Central Hotel blev bygget i 2014. Browns Central Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Browns Central Hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge på dette sted. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige værelser. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Gæsterne ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. Ejendommens forretningsfaciliteter er velegnede til alle typer forretningsevents, seminarer, møder eller konferencer. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Vincci Liberdade
  Fra1.515krPr. nat

  Vincci Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rosa araujo 16 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 902 meninger fra rejsendeBaseret på 902 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Lisboa. Det samlede antal soveværelser er 83. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Receptionen er åben 24/7. Der er ikke børnesenge i denne bolig. Denne ejendom forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det soveværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Kæledyr må ikke medbringes til Vincci Liberdade. For ekstra bekvemmelighed kan besøgende måske bruge garagefaciliteterne. Denne bolig er certificeret af internationalt anerkendte miljøstyresystemer som f. eks. ISO/EMAS og/eller en Sustainable Tourism CERTIFICATION (certificering for bæredygtig turisme), der er anerkendt af Global Sustainable Tourism Council (GSTC) (international organisation for bæredygtig turisme), og har forpligtet sig til at opretholde miljøvenlig praksis. Denne bolig har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Vincci Liberdade vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • BessaHotel Liberdade
  Fra903krPr. nat

  BessaHotel Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 29 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1532 meninger fra rejsendeBaseret på 1532 meninger fra rejsende

  BessaHotel ligger centralt i Lissabons prestigefyldte Avenida da Liberdade, blot få minutter fra Restauradores-pladsen. Der tilbydes fitnesscenter, tyrkisk bad, sauna og indendørs pool. Der tilbydes også gratis WiFi.De luksuriøse værelser på BessaHotel har aircondition og er indrettet i vintage-stil. Samtlige værelser har integreret Bluetooth-lydsystem, skrivebord og fladskærms-tv med satellit- og kabelkanaler. Nogle af værelserne har balkon med udsigt over byen.På BessaHotel tilbydes der døgnåben reception, à la carte-restaurant, business-center og terapeutisk massage efter anmodning. Der tilbydes desuden bagageopbevaring og vaskeri på selve ejendommen.

  Se mere
 • Príncipe Real
  Fra614krPr. nat

  Príncipe Realstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da alegria 53 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 253 meninger fra rejsendeBaseret på 253 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et af byens typiske bakkeområder rundt omkring centrum i et storslået kvarter for turister i den øvre kategori af hotelspektret. På få minutter kommer man til Liberdade Avenue.Huset, der blev renoveret i 2005, er overtaget af Belver Chain, der har omdannet det til et boutique-hotel. Der er i alt 18 værelser og suiter. Til de videre faciliteter hører en foyer med døgnåben reception og en morgenmadsrestaurant. Med en kop te i loungen eller en drink i baren kan man slappe af efter en oplevelsesrig spadseretur. Den behagelige atmosfære og den fremragende service må betragtes som det enestående hotels varemærker.De charmerende og komfortabelt indrettede værelser og suiter er udstyret med eget badeværelse samt telefon, kabel-tv, internetadgang og klimaanlæg.

  Se mere
 • Vincci Baixa
  Fra1.452krPr. nat

  Vincci Baixastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do comercio 32-38 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1857 meninger fra rejsendeBaseret på 1857 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel har en privilegeret beliggenhed i centrum af Lissabon, i indkøbs- og bankkvarteret Baixa. Etablissementets nære omgivelser er hjemsted for en vifte af restauranter, barer, pubber og natteliv, mens forbindelser med offentlige transportmidler kan findes blot 150 m væk i centrum af Baixa. Til Rossio banegård er der 15 minutter til fods, ligesom gæsterne vil finde et udvalg af butikker i Amoreiras, som ligger 3 km fra logiet. Attraktioner såsom Sé Catedral (300 m), Castelo de São Jorge (500 m), Praça do Rossio (500 m), Chiado (500 m) og Bairro Alto (700 m) finder man alt sammen i nærheden. Til Portela lufthavn er der mindre end 7 km fra etablissementet.Dette hotels privilegerede beliggenhed i byens centrum gør det til et ideelt indkvarteringsvalg for turister på besøg i Lissabon, idet de vigtigste attraktioner og førsteklasses restauranter ligger inden for rækkevidde. Etablissementet blev bygget i 2008 og består af 5 etager, som rummer i alt 66 værelser. Dette klimatiserede etablissement byder gæsterne velkomne i en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks. Til stedets faciliteter hører elevator, en café, en morgenmadsrestaurant og gratis trådløs internetadgang i hele bygningen. Der er ydermere mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, mens gæster i bil kan parkere køretøjet på parkeringspladsen.Dette hotel rummer en række værelser, hvoraf et af dem er egnet til gangbesværede gæster. Alle værelser er udstyret med regulerbart klimaanlæg og radiator samt satellit-tv, telefon, internetadgang, en gratis safeboks, minibar og en dobbeltseng. Værelserne har eget badeværelse, som er udstyret med badekar eller brusebad og en hårtørrer. Børnesenge står også til rådighed ved forespørgsel.Gæster, der ønsker at spille et slag golf, kan besøge Belas Campo golfbane, som ligger omkring 6 km fra etablissementet.Hver dag tilbydes en morgenbuffet i hotellets morgenmadsrestaurant.

  Se mere
 • 3K Madrid
  Fra597krPr. nat

  3K Madridstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do conde de redondo 24 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 609 meninger fra rejsendeBaseret på 609 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i Lissabons turistområder blot få minutters gang fra bymidten. I en omkreds af ca. én km finder man forskellige indkøbsmuligheder, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlige transportmidler. Stranden og havet ligger ca. 20 km væk.Hotellet hører til i den øvre del af middelklassen, er bygget i 1998 og blev renoveret i 2003. Det består af en seksetagers hovedbygning med i alt 86 værelser, heraf 23 enkelt- og 51 dobbeltværelser samt seks suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks og elevator. Herudover er der en bar. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Ca. 20 km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Eurostars Lisboa Parque Hotel
  Fra866krPr. nat

  Eurostars Lisboa Parque Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Largo andaluz 13b - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Dette charmerende hotel ligger i Lisboa. Placeret indenfor 1. 7 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ferieboligen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Hotellet består af 83 værelser. Eurostars Lisboa Parque Hotel undergik en renovering i 2013. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Eurostars Lisboa Parque Hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge på dette sted. Eurostars Lisboa Parque Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 • Inspira Santa Marta Hotel
  Fra971krPr. nat

  Inspira Santa Marta HotelstarsGreenProgram Icon

  Lissabon by, Lissabon , Rua de santa marta 48 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3554 meninger fra rejsendeBaseret på 3554 meninger fra rejsende

  Dette charmerende city-hotel har en enestående beliggenhed kun et stenkast fra Avenida da Liberdade. Dette betyder, at gæster kan få mest muligt ud af deres ophold i Lissabon og kombinere afslapning og velvære med det bedste fra den kosmopolitiske verden. Gæsterne vil finde forbindelser med offentlige transportmidler kun 200 m væk og den nærmeste metrostation 300 m fra hotellet. Herudover der er fra dette familievenlige business-hotel ca. 3 km til messeområdet, og til kysten er der ca. 15 km. Endvidere er der ca. 7 km til Portela lufthavn fra konference-hotellet.Hotellet blev bygget i 2010, har en tidssvarende indretning og tilbyder 89 værelser i forskellige kategorier. Dette er et mellemstort, 4-stjernet hotel, der tilbyder et urbant tilflugtssted for dem, der besøger Lissabon som forretningsrejsende eller feriegæst. På dette klimatiserede spa-kompleks er der døgnåben reception, check-out service, elevator, legeplads og en restaurant. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads (mod betaling).Alle værelser har regulerbare radiatorer og klimaanlæg samt safeboks, satellit-tv, gratis og trådløs internetadgang og en vifte af 'plug and play'-faciliteter (elektronisk afspilningsudstyr til bærbar computer, iPod og kameraer). De er alle indrettet ud fra Feng Shui-principper. Hvert enkelt værelse har eget badeværelse med brusebad, badekåbe og hjemmesko. Uden beregning er der mulighed for at lave te og kaffe, ligesom sodavand og øl findes i minibaren.Hotellet er udstyret med sauna (mod betaling), dampbad og boblebad samt 6 behandlingsrum, som udgør perfekte betingelser for afslapning og behandlingsformer, der giver ny energi. Der tilbydes også en massageservice (mod betaling) og et fitness-studie med moderne udstyr, så gæsterne kan stresse af ved hjælp af fysisk udfoldelse.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  76  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  8
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination