4-stjernede hoteller i Lissabon

Find på kortet
4-stjernede hoteller i Lissabon

4-stjernede hoteller i LissabonFra  157kr

Anbefalede 4-stjernede hoteller i Lissabon

 • Inspira Santa Marta Hotel
  Fra890krPr. nat

  Inspira Santa Marta HotelstarsGreenProgram Icon

  Lissabon by, Lissabon , Rua de santa marta 48 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3554 meninger fra rejsendeBaseret på 3554 meninger fra rejsende

  Dette charmerende city-hotel har en enestående beliggenhed kun et stenkast fra Avenida da Liberdade. Dette betyder, at gæster kan få mest muligt ud af deres ophold i Lissabon og kombinere afslapning og velvære med det bedste fra den kosmopolitiske verden. Gæsterne vil finde forbindelser med offentlige transportmidler kun 200 m væk og den nærmeste metrostation 300 m fra hotellet. Herudover der er fra dette familievenlige business-hotel ca. 3 km til messeområdet, og til kysten er der ca. 15 km. Endvidere er der ca. 7 km til Portela lufthavn fra konference-hotellet.Hotellet blev bygget i 2010, har en tidssvarende indretning og tilbyder 89 værelser i forskellige kategorier. Dette er et mellemstort, 4-stjernet hotel, der tilbyder et urbant tilflugtssted for dem, der besøger Lissabon som forretningsrejsende eller feriegæst. På dette klimatiserede spa-kompleks er der døgnåben reception, check-out service, elevator, legeplads og en restaurant. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads (mod betaling).Alle værelser har regulerbare radiatorer og klimaanlæg samt safeboks, satellit-tv, gratis og trådløs internetadgang og en vifte af 'plug and play'-faciliteter (elektronisk afspilningsudstyr til bærbar computer, iPod og kameraer). De er alle indrettet ud fra Feng Shui-principper. Hvert enkelt værelse har eget badeværelse med brusebad, badekåbe og hjemmesko. Uden beregning er der mulighed for at lave te og kaffe, ligesom sodavand og øl findes i minibaren.Hotellet er udstyret med sauna (mod betaling), dampbad og boblebad samt 6 behandlingsrum, som udgør perfekte betingelser for afslapning og behandlingsformer, der giver ny energi. Der tilbydes også en massageservice (mod betaling) og et fitness-studie med moderne udstyr, så gæsterne kan stresse af ved hjælp af fysisk udfoldelse.

  Se mere
 • Florida
  Fra485krPr. nat

  Floridastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua duque de palmela 34 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1284 meninger fra rejsendeBaseret på 1284 meninger fra rejsende

  Det komfortable byhotel ligger ved Praça Marquês de Pombal og lige i nærheden af en forbindelse med offentlig transport (ca. 50 m) samt et hav af restauranter (ligeledes 50 m). I umiddelbar nærhed af hotellet (ca. 1500 m) finder man talrige indkøbsmuligheder samt diverse barer, pubber (ca. 2000 m) og diskoteker (ca. 2000 m). Bymidten ligger ligeledes i nærheden og kan nås på ca. en halv time til fods. Havet og den indbydende strand ligger ca. 20 km fra hotellet og lader sig således nemt og bekvemt nå med bil.Hotellet består af en 9 etagers hovedbygning med i alt 72 værelser, heraf 7 enkeltværelser og 65 dobbeltværelser. Det kan desuden tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs og elevator. I huset er der desuden bar, tv-stue og en klimatiseret restaurant. Ydermere tilbydes der et 4 konferencerum, en internetcomputer, parkeringsplads i nærheden, roomservice og vaskeservice, ligesom der ydes hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget flisebelagt badeværelse med brusebad, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, pay-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg og safeboks (leje).Den nærmeste golfbane ligger 8 km væk og lader sig nemt nå med bil.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • behotelisboa
  Fra734krPr. nat

  behotelisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua dos correeiros 136 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 566 meninger fra rejsendeBaseret på 566 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Lisboa. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 5 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 250 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Ejendommen omfatter 39 hyggelige værelser. behotelisboa omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Dette hotel er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Fællesarealerne på dette sted har kørestolsadgang. behotelisboa er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Turim Saldanha
  Fra457krPr. nat

  Turim Saldanhastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua pedro nunes 16 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 492 meninger fra rejsendeBaseret på 492 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Lisboa. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 8. 1 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 200 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 1 kilometer. Lokaliteten har 86 indbydende gæsteværelser. Turim Saldanha blev opført i 2015. De der bor på denne ejendom, holder sig opdateret takket være lednings- og trådløs internetforbindelse, der er til rådighed på fællesarealerne. Turim Saldanha har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Fællesarealerne på dette hotel har kørestolsadgang. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for besøgende. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Turim Saldanha.

  Se mere
 • Radisson Blu Hotel, Lisbon
  Fra569krPr. nat

  Radisson Blu Hotel, Lisbonstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida marechal craveiro lopes 390 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2212 meninger fra rejsendeBaseret på 2212 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger ca. 6 km fra centrum. I en omkreds af ca. en km finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder og restauranter. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport og ca. 25 km herfra finder man havet og stranden.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2001. Det er på 12 etager og råder over i alt 221 værelser, heraf 205 dobbeltværelser og 16 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, elevator. Herudover er der en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en offentlig internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Aftensmaden kan også vælges à la carte.

  Se mere
 • Doubletree by Hilton Lisbon - Fontana Park
  Fra812krPr. nat

  Doubletree by Hilton Lisbon - Fontana Parkstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua eng vieira da silva 2 lisboa 2 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1792 meninger fra rejsendeBaseret på 1792 meninger fra rejsende

  Located in central Lisbon (near Saldanha square) 10 min away from all major entertainment and points of interest. About 10 min away from two big congress centers. Meet and mingle with the local crowd at the hotel restaurants, bar, lounge spaces and interior garden. Also close to Bairro Alto and Chiado district with nice restaurants, bars and night life just one of ten Lisbon's sevens hills away.

  Se mere
 • Internacional Design Hotel
  Fra797krPr. nat

  Internacional Design Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da betesga 3 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1871 meninger fra rejsendeBaseret på 1871 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. De 55 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder på Internacional Design Hotel. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Gæster der bor på dette sted kan benytte den transportservice, der tilbydes. Denne ejendom er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Alif Avenidas
  Fra411krPr. nat

  Alif Avenidasstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida duque de avila 189 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 858 meninger fra rejsendeBaseret på 858 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger kun få minutter fra byens centrum, hvor man finder mange forskellige indkøbsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler fra et stoppested 300 m fra hotellet, og Lissabons lufthavn ligger omkring 8 km væk.Hotellet tilbyder døgnåben reception, ikke-rygerværelser, handicapvenligt indrettede værelser, elevator, safeboks og rum til opbevaring af bagage. På det klimatiserede hotel er der mulighed for at bestille vasketøjsservice og en skopudsningsmaskine samt et erhvervscenter, trådløs internetadgang, bar og morgenmadsrestaurant. Hotellet kan ydermere foretage reservationer til restauranter og ture rundt i byen, ligesom der tilbydes bykort, turistinformation, biludlejning, aviser og mulighed for at faxe og kopiere.Alle værelser er udstyret med klimaanlæg, minibar, safeboks, hårtørrer, telefon, fladskærmsfjernsyn, forskellige behageligheder og en gratis flaske vand.Gæsterne kan selv sammensætte deres morgenmad ved morgenbuffeten.

  Se mere
 • Vip Executive Saldanha
  Fra443krPr. nat

  Vip Executive Saldanhastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua fernao lopes 25 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 375 meninger fra rejsendeBaseret på 375 meninger fra rejsende

  Dette business-hotel ligger i det centrale Lissabon kun 100 m fra metrostationen Picoas. Herudover tilbyder dette city-hotel en fordelagtig beliggenhed for gæster, der gerne vil gå på opdagelse i det umiddelbare nærområde med de mange restauranter i verdensklasse og diverse forretninger. Til busstationen er der kun 3 minutter til fods fra dette designer-hotel, mens Rossio banegård og byens centrum ligger ca. 2 km væk. I nærheden kan gæsterne besøge interessante steder, herunder er der 800 m til pladsen Praça do Marquês de Pombal, 2,5 km til fortet Castelo de São Jorge da Mina, 2,3 km til elevatoren Elevador de Santa Justa og ca. 5 km til Lissabon konferencecenter og bydelen Belém og dens monumenter. Portela lufthavn ligger kun 4 km fra hotellet.Dette 4-stjernede hotel ligger centralt i Lissabon og tilbyder gæster et tidssvarende logi med en stilfuld morgenmadsrestaurant og en moderne bar, hvor gæsterne kan nyde en cocktail. I hotellets foyer tilbydes der en døgnåben reception samt mulighed for gæsterne at veksle valuta, bestille vasketøjsservice og et renseri. Det klimatiserede etablissement blev renoveret i 2010 og tilbyder endvidere i alt 54 værelser såvel som mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet, safeboks, garderobe, elevator og en fjernsynsstue. Gæsterne kan også benytte stedets konferenceindretninger og trådløse internetadgang.Værelserne er stille og moderne og udstyret med hvidt sengelinned og designermøbler. Hvert enkelt værelse tilbyder endvidere gratis trådløs internetadgang, fladskærmsfjernsyn med satellit-kanaler, telefon, safeboks og en minibar. De er desuden indrettet med klimaanlæg, centralvarme og støjisolerede vinduer. Hertil kommer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer samt dobbelt- eller kingsize seng som standardindretning på alle værelser.I hotellets restaurant tilbydes gæsterne en morgenbuffet, og de kan få serveret en kontinental morgenmad på selve værelset.

  Se mere
 • Avani Avenida Liberdade
  Fra737krPr. nat

  Avani Avenida Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua julio cesar machado 7-9 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 430 meninger fra rejsendeBaseret på 430 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 220 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 4. 5 kilometer fra havnen. Boligen består af i alt 119 dejlige værelser. Avani Avenida Liberdade blev fuldstændig moderniseret i 2008. Avani Avenida Liberdade omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Avani Avenida Liberdade har 24 timers åbent. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Små kæledyr må bo på stedet. Gæsterne ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Middagslokalet inviterer de rejsende til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle de der bor på denne ejendom. Avani Avenida Liberdade vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  98  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  10
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination