5-stjernede hoteller i Lissabon

Find på kortet
5-stjernede hoteller i Lissabon

5-stjernede hoteller i LissabonFra  269kr

Anbefalede 5-stjernede hoteller i Lissabon

 • Eurostars Museum
  Fra1.284krPr. nat

  Eurostars Museumstars

  Lissabon by, Lissabon , St cais de santarem 40 40 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 171 meninger fra rejsendeBaseret på 171 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel ligger i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 900 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 170 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. Hotellet er indenfor 450 meter fra havnen. I alt 91 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Hotellet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Receptionen er åben 24/7. Hvis besøgende beder om det, kan de få en børneseng i deres gæsteværelse. Dette handicapvenlige hotel omfatter nogle badeværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Kæledyr må ikke medbringes til Eurostars Museum. Besøgende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Dette hotel har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Dom Pedro Lisboa
  Fra894krPr. nat

  Dom Pedro Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida engenheiro duarte pacheco 24 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1885 meninger fra rejsendeBaseret på 1885 meninger fra rejsende

  Det eksklusive byhotel ligger ca. 200 m fra et væld af indkøbsmuligheder og talrige restauranter. Tæt ved hotellet er der desuden forbindelse med offentlige transportmidler (ca. 500 m). Ca. tre km væk finder man diverse barer og pubber, mens der er seks km til det nærmeste diskotek. Den nærliggende bymidte kan man gå til på en halv time. Stranden ligger kun 5-6 km fra hotellet og kan hurtigt nås med bil.Hotellet er bygget i 1998 og blev renoveret i 2002. Dets hovedbygning er på 21 etager og har i alt 263 værelser, heraf 254 dobbeltværelser og ni suiter. På hotellet er der desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs og elevator. Herudover er der forskellige forretninger, en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Der er endvidere et konferencerum, en internetterminal, roomservice, vaskeservice samt en parkeringsplads og en garage.De eksklusivt indrettede værelser har eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme, sofahjørne og safeboks.Gæsterne har mulighed for at få massage. Sportsbegejstrede kan endvidere benytte hotellets fitness-studie.orgenmaden kan sammensættes fra buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Avenida Palace
  Fra1.271krPr. nat

  Avenida Palacestars

  Lissabon by, Lissabon , 1º de dezembro 123 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3573 meninger fra rejsendeBaseret på 3573 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel ligger på Rossiopladsen ved Praça dos Restauradores ved siden af Rossiobanegården i hjertet af byen. Hotellet kan tilbyde en vidunderlig udsigt mod det nærtliggende slot São Jorge og den gamle bydel Alfama. Der er kun få skridt til offentlige transportmidler. Mange af seværdighederne kan besigtiges til fods. Endelig ligger Lissabons lufthavn ca. 15 km fra hotellet.Luksushotellet er bygget i 1892 og består af en 6-etagers bygning med i alt 82 værelser, heraf 4 suiter og 13 juniorsuiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception. Hertil kommer en bar, en fjernsynsstue, en morgenmadsrestaurant og konferencefaciliteter. Endvidere er der internetadgang mod betaling. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vasketøjsservice og roomservice.De moderne indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, radio, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret), safeboks (mod betaling) og sofagruppe.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Pestana Palace Lisboa - Hotel & National Monument
  Fra1.329krPr. nat
  4,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2426 meninger fra rejsendeBaseret på 2426 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger ca. fem km fra byens centrum med de mange tilbud til turister. I en omkreds af syv km finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, diverse barer samt forskellige restauranter og diskoteker. Ca. én km herfra er der forbindelse med offentlig transport og ca. 25 km væk ligger stranden og havet.Dette første klasses hotellet er bygget i 1998 og råder på sine tre etager over i alt 190 værelser, heraf 173 dobbeltværelser og 17 suiter. Med stor omhyggelighed pustede man nyt liv i det tidligere Valle-Flôr Palads. Den originale facade fra det 19. århundrede stråler nu i ny glans og kombinationen af historie og moderne teknik spiller harmonisk sammen. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Hertil kommer en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser er flisebelagte og har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme og safe.Gæsterne kan slappe af i den indendørs såvel som den udendørs swimmingpool med dertilhørende liggestole og parasoller. Herudover tilbydes der sauna og massage. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Corpo Santo Lisbon Historical Hotel
  Fra1.182krPr. nat

  Corpo Santo Lisbon Historical Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Largo do corpo santo 23-25 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1055 meninger fra rejsendeBaseret på 1055 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er placeret i Lisboa. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 8 kilometer. Der er i alt 75 værelser på stedet. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Ejendommens værelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Dette hotel forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det gæsteværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. Besøgende kan benytte parkeringspladsen. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Raw Culture Bairro Alto
  Fra1.494krPr. nat

  Raw Culture Bairro Altostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua das gáveas 103 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 32 meninger fra rejsendeBaseret på 32 meninger fra rejsende

  Dette fremragende lejligheds-hotel er placeret i Lisboa. Besøgende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Raw Culture Bairro Alto, som kun består af 12 soveværelser. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Raw Culture Bairro Alto har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt gæsteværelse. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Rejsende kan benytte parkeringspladsen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Flora Chiado Apartments
  Fra2.086krPr. nat

  Flora Chiado Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua anchieta, 13 7 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 44 meninger fra rejsendeBaseret på 44 meninger fra rejsende

  Dette enestående lejligheds-hotel er homovenligt og ligger i Lisboa. Lejligheds-hotellet, der putter sig indenfor 50 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 9. 5 kilometer fra stedet. Indenfor 300 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 5 kilometer. Lejligheds-hotellet ligger indenfor indenfor 2. 7 kilometer fra havnen. Denne hyggelige ejendom garanterer et stille ophold med sine kun 10 soveværelser. Denne bolig blev renoveret i 2016. Ferieboligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Der er ikke 24 timers åben reception. Endvidere tilbyder denne ejendom vugger til småbørn efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Denne miljøvenlige og bæredygtige feriebolig har opnået certificering. En bekvem transportservice stilles til rådighed af boligen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Four Seasons Hotel Lisbon
  Fra3.902krPr. nat

  Four Seasons Hotel Lisbonstars

  Lissabon by, Lissabon , Rodrigo da fonseca 88 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1985 meninger fra rejsendeBaseret på 1985 meninger fra rejsende

  Det elegante luksushotel ligger i et turistområde i Lissabon blot 20 minutters gang fra bymidten, hvor man finder talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Det ligger lige over for den stort anlagte park Eduardo VII. Hotellets elegante restaurant er en af de bedste i byen. På grund af sit gode ry (bl.a. som følge af et moderne billedgalleri) bliver hotellet også brugt til repræsentative formål (f.eks. til statsgæster).Luksushotellet blev renoveret i år 2003 og består af en 10-etagers hovedbygning med i alt 282 værelser, heraf 20 suiter. Den klimatiserede bygning rummer desuden en reception og en frisørsalon. På hotellet finder man endvidere en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, badekåbe og badetøfler. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt styret), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder gæsterne en swimmingpool med solterrasse. Hotellet har endvidere en indendørs pool med et spa-område kaldet Ritz Spa. Herudover er der et wellnessområde med sauna og dampbar, og hvor man kan få diverse behandlinger (mod betaling). Gæsterne har desuden mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 • Eurostars das Letras
  Fra738krPr. nat

  Eurostars das Letrasstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua castilho 6-12 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1697 meninger fra rejsendeBaseret på 1697 meninger fra rejsende

  Med en beliggenhed i hjertet af byen er alt, hvad dette hotels gæster kan begære lige om hjørnet, herunder alle de vigtigste seværdigheder og forbindelse til den underjordiske jernbane. Hotellet er ligeledes let tilgængeligt i bil, ligesom busstationen ligger lige i nærheden. Til Portela lufthavn er der omkring 7 km.På dette nyåbnede (2008) og ideelt beliggende city-hotel udgør service og gæstfrihed fundamentet med luksuriøse faciliteter som et symbol på det moderne element af succes. Hotellet rummer i alt 107 værelser, heraf 99 dobbeltværelser, 6 suiter og 2 handicapvenligt indrettede værelser. Til de klimatiserede faciliteter hører der en foyer med døgnåben reception samt en safeboks, en vekselbørs, elevator, en fjernsynsstue, internetadgang, konferenceindretninger og mulighed for at bestille vasketøjsservice. Deslige er der mulighed for at bestille roomservice 24 timer i døgnet. Gæsterne kan spise middag i den hyggelige restaurant samt afslutte dagen med en drink i baren.Den stilfulde indretning i de veludstyrede værelser skaber en stemning af luksus, mens de behagelige møbler sikrer gæsterne et afslappende fristed. Ved indretningen af alle værelserne er der blevet brugt ædle materialer såsom valnøddetræ samt hvidt og sort marmor. Ydermere tilbydes der WLAN/internetadgang samt fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv. Endvidere rummer værelserne eget badeværelse, hårtørrer, telefon, radio, minibar, centralvarme, centralt reguleret klimaanlæg samt en safeboks.Gæsterne har mulighed for at slappe af i saunaen efter en aktiv dag.orgenmaden tilbydes som buffet.

  Se mere
 • Altis Belém Hotel & SPA
  Fra1.307krPr. nat

  Altis Belém Hotel & SPAstars

  Lissabon by, Lissabon , Doca do bom sucesso - - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1394 meninger fra rejsendeBaseret på 1394 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Lisboa. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 0 kilometer. Der er i alt 50 gæsteværelser på stedet. Denne ejendom blev bygget i 2009. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Altis Belém Hotel & SPA har 24 timers åbent. Altis Belém Hotel & SPA tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Denne ejendom er tilgængelig med kørestol. Der er -1 handicapvenlige gæsteværelser på området. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og få nye kræfter i områdets wellness-faciliteter. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Altis Belém Hotel & SPA har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  23  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination