Billige hoteller i Lissabon

Find på kortet
Billige hoteller i Lissabon

Billige hoteller i LissabonFra  225kr

Anbefalede Billige hoteller i Lissabon

 • DAH Dom Afonso Henriques
  Fra368krPr. nat

  DAH Dom Afonso Henriquesstars

  Lissabon by, Lissabon , Cristovao falcao 8 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 531 meninger fra rejsendeBaseret på 531 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i det kosmopolitiske område i Lissabon, 3 km fra byens centrum med barer, restauranter, forretninger og natteliv. Busstationen ligger desuden omkring 200 m fra hotellet, og til banegården er der ca. 4 km. Til Lissabon Portela lufthavn er der ca. 5 km fra hotellet.Hotellet blev moderniseret i 2010 og kan betragtes som en skjult perle i Lissabon med en bekvem beliggenhed tæt på Lissabons centrum og kulturelle seværdigheder. Som en kombination af sikkerhed og komfort tilbydes gæsterne gratis, privat parkering på en parkeringsplads og i en garage. Den tidssvarende stil og de indbydende omgivelser er ideelle at hvile ud og slappe af i, ligesom man har rig mulighed for at opleve Fado-musikkens hovedstad. Endvidere er der trådløs internetadgang på hotellet. Det klimatiserede etablissement byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og rummer i alt 39 værelser. Herudover er der elevator, fjernsynsstue, morgenmadsrestaurant og mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling).Indkvarteringen, der spænder fra enkelt- til firmandsværelser, er indrettet med en sofistikeret, charmerende og moderne atmosfære, som medfører komfort, ro og afslapning. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad og badekar samt regulerbart klimaanlæg, centralvarme, fladskærmsfjernsyn med kabel-tv, safeboks og vinduer med termoruder. Endvidere rummer værelserne dobbeltsenge. Som afrunding på standardindretningerne tilbydes der telefon og internetadgang på værelserne.Der tilbydes hver morgen en morgenbuffet.

  Se mere
 • Residencial Lar do Areeiro
  Fra370krPr. nat

  Residencial Lar do Areeirostars

  Lissabon by, Lissabon , Praça francisco sa carneiro 4 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 57 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 441 meninger fra rejsendeBaseret på 441 meninger fra rejsende

  This hostel is located at only 10 minutes driving from the Lisbon International Airport. With the subway station at only 2 minutes distance from the hostel, the city centre and the surroundings can be easily reach.This hostel is located on Areeiro, a corporate and commercial quarter. It was renovated in 2001, with a family and cosy service to welcome guests. This unit has 62 rooms, wake up service, daily newspapers, Net Coffee Shop, breakfast room, Internet access, laundry with dry cleaning service and a wide range of coffee shops, pastries, fast food and restaurant facilities in the quarter.Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-tv, safeboks (mod betaling) og der minibar.

  Se mere
 • Be Lisbon Hostel Estefânia
  Fra416krPr. nat

  Be Lisbon Hostel Estefâniastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua pascoal de melo 127 b 127 b - Kort
   

  Dette uhøjtidelige hostel kun for voksne, er placeret i Lisboa. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Indenfor 300 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Be Lisbon Hostel Estefânia garanterer for et roligt ophold med blot 8 gæsteværelser. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2016. Be Lisbon Hostel Estefânia tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Be Lisbon Hostel Estefânia. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Jardim da Amadora
  Fra421krPr. nat

  Jardim da Amadorastars

  Amadora, Lissabon , Largo major humberto da cruz 3 - Kort
  2,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 90 meninger fra rejsendeBaseret på 90 meninger fra rejsende

  Gæstehuset ligger ved krydset mellem hovedstadens vigtigste transportakser (A1, A5, A2, IC19, IC17 Cril og Crel (A9)) og 15 minutter fra centrum af Lissabon og centrum i Sintra. Der er 2 minutters gang fra Amadora banegård og 17 minutter fra Amadora-Este metrostation. Der findes LT Lissabon-transportbusser lige ved døren. Herudover er der flere steder af interesse inden for en halv times kørsel af gæstehuset, herunder Pena Nationalpalads, Jerónimos Kloster, São Jorge Slot, Lissabon Oceanarium og Bélem Tårn. Carcavelos strand ligger endvidere omkring 20 km fra gæstehuset. Desuden ligger det ca. 10 minutters kørsel fra Lissabon lufthavn.Dette gæstehus og vandrehjem for unge blev renoveret i 2008 og ligger i en 8-etagers selvstændig bygning, der sikrer gæsterne fuldkomment privatliv og maksimal komfort. Der er i alt 83 værelser, som rengøres dagligt og fyldes med frisk sengetøj og håndklæder. Vandrehjemmet tilbyder en foyer med døgnåben reception og check-out service, elevator og overvågning/sikkerhedssystem. Der er desuden også konferenceindretninger. Hertil kommer at, gæsterne mod betaling kan gå på internettet, leje biler eller benytte den eksterne vasketøjsservice. Der er også en café og restaurant.Der er værelser med fælles badeværelser og værelser med eget badeværelse. Alle værelser har en hårtørrer, fjernsyn, regulerbar radiator og en safeboks.Gæstehuset tilbyder sine gæster en morgenbuffet og en menu til frokost og aftensmad.Når man forlader Lissabons international lufthavn, tager man vejen mod Praça do Aeroporto/Rotunda do Relógio. I rundkørslen tager man 1. udkørsel og kører ligeud (ca. 10 km). Drej fra ved skiltet mod Amadora. Fortsæt ligeud (ca. 1,2 km) og i det 5. lyskryds drejer man til højre. Tag 2. vej til venstre og kør ligeud til rundkørslen. Tag 1. udkørsel, herefter 2. vej til venstre og endelig den 1. vej til højre.

  Se mere
 • Golden Tram 242 Lisbonne Hostel
  Fra622krPr. nat

  Golden Tram 242 Lisbonne Hostelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua aurea 242 242 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 306 meninger fra rejsendeBaseret på 306 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hostel er ideelt til familier og ligger i Lisboa. Ejendommen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 0 kilometer fra ejendommen. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. I alt 20 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2013. Golden Tram 242 Lisbonne Hostel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Golden Tram 242 Lisbonne Hostel har ikke børnesenge efter anmodning. Golden Tram 242 Lisbonne Hostel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Besøgende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Golden Tram 242 Lisbonne Hostel. Der er konferencefaciliteter ved denne feriebolig. De rejsende kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Der er ikke tid til at kede sig i denne feriebolig takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hotel Lx Rossio
  Fra780krPr. nat

  Hotel Lx Rossiostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da assuncao 52 2 sn - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 370 meninger fra rejsendeBaseret på 370 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel kan findes i Lisboa. Hotellet består af i alt 32 dejlige soveværelser. Hotel Lx Rossio har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette sted tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Denne bolig accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • The Independente Hostel & Suites
  Fra1.255krPr. nat

  The Independente Hostel & Suitesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de sao pedro de alcantara 81 - Kort
   

  Dette hyggelige hotel kan findes i Lisboa. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 20 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr må ikke medbringes til The Independente Hostel & Suites. De der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler.

  Se mere
 • Alecrim Ao Chiado
  Fra859krPr. nat

  Alecrim Ao Chiadostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do alecrim, 73, misericordia, s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 253 meninger fra rejsendeBaseret på 253 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige gæstehus ligger i Lisboa. Med kun 10 værelser er denne bolig perfekt til et roligt ophold. Alecrim Ao Chiado blev bygget i 1800 og blev fuldstændig renoveret i 2015. Alecrim Ao Chiado tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Der er ikke 24 timers åben reception. Endvidere tilbyder denne bolig vugger til småbørn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • V Dinastia
  Fra269krPr. nat

  V Dinastiastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua d joao v - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 198 meninger fra rejsendeBaseret på 198 meninger fra rejsende

  Dette enkle gæstehus har beliggenhed i Lisboa. Boligen omfatter 23 hyggelige værelser. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Boligen har 24 timers åbent. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til V Dinastia.

  Se mere
 • Dom Sancho I
  Fra359krPr. nat

  Dom Sancho Istars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 202 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 428 meninger fra rejsendeBaseret på 428 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel har beliggenhed i Lisboa. Stedet består af i alt 40 dejlige værelser. Selvom denne bolig blev opført i 1850, blev den moderniseret i 2008. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Dom Sancho I har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Hvis gæsterne beder om det, kan de få en børneseng i deres værelse. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Dom Sancho I vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  41  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  5
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination