Billige hoteller i Lissabon

Find på kortet
Billige hoteller i Lissabon

Billige hoteller i LissabonFra  193kr

Anbefalede Billige hoteller i Lissabon

 • Dinya Lisbon Hotel
  Fra374krPr. nat

  Dinya Lisbon Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua ilha do pico 3 s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 122 meninger fra rejsendeBaseret på 122 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel har beliggenhed i Lisboa. Med sin placering indenfor 220 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Der er i alt 18 gæsteværelser på stedet. Dinya Lisbon Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Dinya Lisbon Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette sted et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • São Pedro Lisbon
  Fra437krPr. nat

  São Pedro Lisbonstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua pascoal de melo 130 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 164 meninger fra rejsendeBaseret på 164 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel er placeret i Lisboa. Beliggende indenfor 1. 5 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 9. 8 kilometer fra ejendommen. Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 5 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 8. 0 kilometer fra havnen. Det samlede antal gæsteværelser er 50. Denne bolig blev renoveret i 2012. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • The Independente Hostel & Suites
  Fra817krPr. nat

  The Independente Hostel & Suitesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de sao pedro de alcantara 81 - Kort
   

  Dette hyggelige hotel kan findes i Lisboa. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 20 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr må ikke medbringes til The Independente Hostel & Suites. De der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler.

  Se mere
 • V Dinastia
  Fra324krPr. nat

  V Dinastiastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua d joao v - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 198 meninger fra rejsendeBaseret på 198 meninger fra rejsende

  Dette enkle gæstehus er i Lisboa. Boligen har i alt 23 gæsteværelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom.

  Se mere
 • Residencial Lar do Areeiro
  Fra370krPr. nat

  Residencial Lar do Areeirostars

  Lissabon by, Lissabon , Praça francisco sa carneiro 4 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 57 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 441 meninger fra rejsendeBaseret på 441 meninger fra rejsende

  This hostel is located at only 10 minutes driving from the Lisbon International Airport. With the subway station at only 2 minutes distance from the hostel, the city centre and the surroundings can be easily reach.This hostel is located on Areeiro, a corporate and commercial quarter. It was renovated in 2001, with a family and cosy service to welcome guests. This unit has 62 rooms, wake up service, daily newspapers, Net Coffee Shop, breakfast room, Internet access, laundry with dry cleaning service and a wide range of coffee shops, pastries, fast food and restaurant facilities in the quarter.Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-tv, safeboks (mod betaling) og der minibar.

  Se mere
 • Vila Garden Guesthouse
  Fra581krPr. nat

  Vila Garden Guesthousestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida almirante reis, 98 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 168 meninger fra rejsendeBaseret på 168 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel ligger i Lisboa. Ejendommen kan tilbyde i alt 24 gæsteværelser. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • The Indy House
  Fra468krPr. nat

  The Indy Housestars

  Lissabon by, Lissabon , Maria da fonte 27 - Kort
   

  Dette uhøjtidelige hotel kan findes i Lisboa. I alt 40 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. The Indy House har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom.

  Se mere
 • Princesa Lisboa Centro
  Fra374krPr. nat

  Princesa Lisboa Centrostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua gomes freire 130 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 70 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 506 meninger fra rejsendeBaseret på 506 meninger fra rejsende

  Dette hotel er beliggende i centrum af Lissabon, en kort gåtur fra Eduardo VII Park og Marquês de Pombal Square. Gæsterne kan gå ned ad Avenida da Liberdade og besøg de mange butikker og restauranter. Hotellet er også 10 minutters gang fra Anjos og Picoas metrostationerne. Der findes utallige butikker og restauranter i nærheden. Barer og natklubber ligger tæt på hotellet.

  Se mere
 • Almaria - Ex LIibris
  Fra779krPr. nat

  Almaria - Ex LIibrisstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da misericórdia 137 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 106 meninger fra rejsendeBaseret på 106 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige gæstehus kan findes i Lisboa. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Der er ikke 24 timers åben reception. Almaria - Ex LIibris tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Fællesarealerne på Almaria - Ex LIibris har kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til Almaria - Ex LIibris.

  Se mere
 • Dom Sancho I
  Fra403krPr. nat

  Dom Sancho Istars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 202 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 428 meninger fra rejsendeBaseret på 428 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hotel er i Lisboa. De 40 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette sted daterer sig til 1850 og blev fuldstændig renoveret i 2008. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Dom Sancho I. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Dom Sancho I er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  35  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  4
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination