Businesshoteller i Lissabon

Find på kortet
Businesshoteller i Lissabon

Businesshoteller i LissabonFra  193kr

Anbefalede Businesshoteller i Lissabon

 • Dinya Lisbon Hotel
  Fra374krPr. nat

  Dinya Lisbon Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua ilha do pico 3 s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 122 meninger fra rejsendeBaseret på 122 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel har beliggenhed i Lisboa. Med sin placering indenfor 220 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Der er i alt 18 gæsteværelser på stedet. Dinya Lisbon Hotel blev fuldstændig renoveret i 2010. Dinya Lisbon Hotel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er dette sted et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Aldeia dos Capuchos Golf & Spa
  Fra478krPr. nat

  Aldeia dos Capuchos Golf & Spastars

  Costa da Caparica, Lissabon , Largo aldeia dos capuchos 87006 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 784 meninger fra rejsendeBaseret på 784 meninger fra rejsende

  This hotel is located on the main entrance of the Historical Village of Capuchos. It has simple road access facilities, and is 20 min from Lisbon International Airport and 15 min from the Cosmopolitan Lisbon offer, 2 km from the white sandy beaches of Costa da Caparica, 2 km from the Universities area of Monte da Caparica, 4 km from Almada City, 3 km from the Train Station of Pragal, 3 km of the Ferryboat Station in Trafaria and 7 km from the Ferryboat in Cacilhas.

  Se mere
 • 3K Barcelona
  Fra482krPr. nat

  3K Barcelonastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua laura alves 10 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 697 meninger fra rejsendeBaseret på 697 meninger fra rejsende

  Det komfortable byhotel ligger lige i nærheden af en forbindelse med offentlig transport. Det tager en halv times tid at spadsere ind til bymidten. I de nærmere omgivelser (ca. 200 m) finder man et væld af restauranter samt omfattende indkøbsmuligheder (ca. 4000 m), barer, pubber (ca. 5000 m) og diverse spændende diskoteker (ligeledes 5000 m). Med bil kommer man hurtigt til havet og den indbydende strand, som ligger 25 km væk.Hotellet blev renoveret og består af en 12-etagers hovedbygning med i alt 125 værelser, heraf 30 enkelt- og 90 dobbeltværelser samt fem suiter. På hotellet er der desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe og elevator. Bygningen rummer desuden en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Herudover er der et konferencerum, en offentlig internetadgang (mod betaling) samt en parkeringsplads og en garage. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar (mod betaling), væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Sana Rex Hotel
  Fra493krPr. nat

  Sana Rex Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua castilho 169 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 505 meninger fra rejsendeBaseret på 505 meninger fra rejsende

  Det smagfuldt indrettede hotel ligger centralt ikke langt fra Rossiopladsen, som er en af Lissabons smukkeste plads. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m herfra, mens man i en omkreds af ca. 200 m finder diverse indkøbsmuligheder og restauranter. Barer/pubber finder man 1,5 km fa hotellet, mens der er to km til det nærmeste diskotek. Til Lissabons lufthavn er der ca. syv og til stranden 25 km.Hotellet blev renoveret i år 2007 og består af en 11-etagers hovedbygning med i alt 68 værelser, heraf 59 dobbeltværelser og ni suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, elevator og café. Herudover er der bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, altan, centralvarme og safeboks (mod betaling).Der er ca. 200 m til en Health-Club. (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Turim Europa Hotel
  Fra513krPr. nat

  Turim Europa Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua são sebastião da pedreira 19 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1027 meninger fra rejsendeBaseret på 1027 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Lisboa. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af stedet. Indenfor 200 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Der er i alt 100 gæsteværelser på Turim Europa Hotel. Turim Europa Hotel blev opført i 2002. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Der er ikke børnesenge i denne bolig. På dette sted er alle badeværelser handicapvenlige. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Denne ejendom har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • SANA Executive
  Fra515krPr. nat

  SANA Executivestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida conde de valbom 56 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 617 meninger fra rejsendeBaseret på 617 meninger fra rejsende

  Det komfortable og moderne hotel ligger ca. tre km fra bymidten. Der afgår offentlige transportmidler ca. 150 m herfra. I en omkreds af 500 m finder man flere restauranter og indkøbsmuligheder, mens der er ca. 1,5 km til de nærmeste barer/pubber. Der ligger ydermere diskoteker ca. to km fra hotellet, mens man finder stranden 25 km herfra.Hotellet blev renoveret i år 2000. Dets hovedbygning er på 10 etager og råder over i alt 72 dobbeltværelser. Hertil kommer en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, elevator og café. Herudover er der bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet råder endvidere over et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • A.S. Lisboa
  Fra530krPr. nat

  A.S. Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida almirante reis 188 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 531 meninger fra rejsendeBaseret på 531 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel tilbyder en ideel beliggenhed i hjertet af Lissabon tæt på metrostationen ikke ret langt væk fra den historiske del af byen og forretningskvarteret. Hermed ligger der forretninger, butikker, caféer, barer og restauranter i nærheden, mens der til den nærmeste strand er omkring 30 km.Dette hotel, som har en ideel, central beliggenhed i Lissabon tæt på metroen og kun få skridt fra det historiske kvarter og forretningskvarteret, består af 75 værelser fordelt på 11 etager. Herudover tilbydes storslået udsigt over den grønne park Alameda, og fra de øverste etager er der udsigt over byen helt til floden Tagus.De indbydende værelser rummer moderne møbler og eget badeværelse, telefon, minibar/køleskab, centralvarme og safeboks som standardindretning.Gæsterne kan vælge deres morgenmad fra en stor buffet.

  Se mere
 • Do Sado Business & Nature
  Fra551krPr. nat

  Do Sado Business & Naturestars

  Setubal, Lissabon , Rua irene lisboa 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 438 meninger fra rejsendeBaseret på 438 meninger fra rejsende

  Det eksklusive byhotel ligger i et turistområde i Setubal kun få meter fra bymidten. Lige i nærheden venter der gæsterne et væld af forretninger, butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og et pulserende natteliv. Der er heller ikke særligt langt til et stoppested.Luksushotellet råder over 8 etager med i alt 66 værelser. I den elegante foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og vekselbørs samt flere elevatorer. Endvidere har hotellet forskellige forretninger, en frisørsalon samt diverse konference- og mødelokaler. Herudover er der mulighed for at benytte hotellets internetterminal. Bygningen rummer desuden en vidunderlig hotelbar og en klimatiseret restaurant. Biler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen. Prikken over i'et er hotellets roomservice og vaskeservice.De meget smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. De hyggelige værelser er endvidere udstyret med telefon, satellit-tv, minibar, safeboks (mod betaling) og centralvarme.Hotellet råder over en solterrasse. Herudover sørger et afvekslende aktivitetsprogram for underholdning og afveksling.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Neya Lisboa Hotel
  Fra574krPr. nat

  Neya Lisboa Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de dona estefania 71-77 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1574 meninger fra rejsendeBaseret på 1574 meninger fra rejsende

  Dette miljøvenligt designede hotel ligger i centrum af Lissabon, kun 8 minutters gang fra metrostationen Picoas. Lissabon Lufthavn kan nås indenfor 15 minutter. Hotellet omfatter 76 værelser, 24-timers reception, valutaveksling, gratis Wi-Fi, mødelokaler, restaurant, bar, fitness-center, spa og wellness, tøjvask, biludlejning og parkering på stedet (mod betaling). Faciliteter til handicappede gæster.

  Se mere
 • Evidencia Belverde Hotel
  Fra577krPr. nat

  Evidencia Belverde Hotelstars

  Belverde, Lissabon , Avenida de belverde 70 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 524 meninger fra rejsendeBaseret på 524 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Belverde. Stedet er 3. 5 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 8 kilometer. Ejendommen har i alt 71 gæsteværelser. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. De der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne ejendom ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  112  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  12
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination