Charmerende hoteller i Lissabon

Find på kortet
Charmerende hoteller i Lissabon

Charmerende hoteller i LissabonFra  225kr

Anbefalede Charmerende hoteller i Lissabon

 • DAH Dom Afonso Henriques
  Fra368krPr. nat

  DAH Dom Afonso Henriquesstars

  Lissabon by, Lissabon , Cristovao falcao 8 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 531 meninger fra rejsendeBaseret på 531 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i det kosmopolitiske område i Lissabon, 3 km fra byens centrum med barer, restauranter, forretninger og natteliv. Busstationen ligger desuden omkring 200 m fra hotellet, og til banegården er der ca. 4 km. Til Lissabon Portela lufthavn er der ca. 5 km fra hotellet.Hotellet blev moderniseret i 2010 og kan betragtes som en skjult perle i Lissabon med en bekvem beliggenhed tæt på Lissabons centrum og kulturelle seværdigheder. Som en kombination af sikkerhed og komfort tilbydes gæsterne gratis, privat parkering på en parkeringsplads og i en garage. Den tidssvarende stil og de indbydende omgivelser er ideelle at hvile ud og slappe af i, ligesom man har rig mulighed for at opleve Fado-musikkens hovedstad. Endvidere er der trådløs internetadgang på hotellet. Det klimatiserede etablissement byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og rummer i alt 39 værelser. Herudover er der elevator, fjernsynsstue, morgenmadsrestaurant og mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling).Indkvarteringen, der spænder fra enkelt- til firmandsværelser, er indrettet med en sofistikeret, charmerende og moderne atmosfære, som medfører komfort, ro og afslapning. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad og badekar samt regulerbart klimaanlæg, centralvarme, fladskærmsfjernsyn med kabel-tv, safeboks og vinduer med termoruder. Endvidere rummer værelserne dobbeltsenge. Som afrunding på standardindretningerne tilbydes der telefon og internetadgang på værelserne.Der tilbydes hver morgen en morgenbuffet.

  Se mere
 • Vip Executive Zurique
  Fra422krPr. nat

  Vip Executive Zuriquestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua ivone silva 18 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 576 meninger fra rejsendeBaseret på 576 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Lissabons centrum. I de nærmere omgivelser (ca. 250 m) finder man diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden et busstoppested ca. 100 m fra hotellet og den nærmeste strand ligger ca. 30 km væk.Hotellet åbnede i 1990 og blev komplet renoveret i 2003. Det er på 15 etager og råder over i alt 252 værelser, heraf 248 dobbeltværelser og fire suiter. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, elevator, safeboks og vekselbørs. På hotellet finder man desuden en bar, 10 konferencerum med plads til mellem 25 og 250 personer, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Gæsterne har desuden mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en offentlig internetadgang på hotellet. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads og en garage.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de indrettet med telefon, satellit-tv, radio, centralvarme, safeboks (mod betaling) og minibar.Hotellet råder over en swimmingpool med pool-/snackbar (afhængig af sæsonen). I Lissabon finder man desuden et væld af sports- og underholdningsmuligheder.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Real Residência
  Fra445krPr. nat

  Real Residênciastars

  Lissabon by, Lissabon , Ramalho ortigao 41 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 436 meninger fra rejsendeBaseret på 436 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedshotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i et rekreativt område i Lissabon. Der er kun et par minutters gang til bymidten, hvor man finder et væld af barer og restauranter samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 500 m fra hotellet. Stranden ligger tilmed kun ca. 15 km væk.Lejlighedshotellet hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på 6 etager i alt 66 boligenheder. Den klimatiserede bygning rummer desuden en reception og en bar. Hertil kommer en indbydende, klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling. Hotellet har naturligvis også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede studios og lejligheder er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer og kombineret stue/soveværelse. Herudover er der telefon, internetadgang, tekøkken, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt styret), centralvarme og safeboks (mod betaling). Lejlighederne har endvidere et separat soveværelse.Der ligger en golfbane ca. 15 km væk.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • VIP Executive Art's
  Fra530krPr. nat

  VIP Executive Art'sstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida dom joao ii 47 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1281 meninger fra rejsendeBaseret på 1281 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Lissabons centrum ca. 1 km fra havet. I hotellets omegn finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden et busstoppested kun ca. 100 m væk, mens den nærmeste strand ligger ca. 25 km væk.Hotellet åbnede i 2004 og har i alt 300 værelser fordelt på 14 etager, heraf 289 dobbeltværelser og 11 suiter. Den moderne hotelbygning råder over en døgnåben reception, en elevator, en safeboks og en vekselbørs. På hotellet er der desuden to barer, 8 konferencerum med plads til op til 200 personer, et auditorium, en shop, en café, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hertil kommer en internetterminal, ligesom der tilbydes roomservice og vaskeservice. Desuden er der parkeringsplads og garage.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de indrettet med telefon, satellit-tv, stereoanlæg med radio, internetadgang, centralvarme, safeboks (mod betaling) samt minibar.I Lissabon finder man et væld af sports- og underholdningsmuligheder.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • VIP Executive Eden Aparthotel
  Fra695krPr. nat

  VIP Executive Eden Aparthotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Praca dos restauradores 24 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1385 meninger fra rejsendeBaseret på 1385 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i Lissabons turistområder med en meget central beliggenhed på "Praca dos Restauradores". Således ligger der mange indkøbs- og underholdningsmuligheder i de umiddelbare omgivelser. Det nærmeste busstoppested ligger 100 m herfra og der er otte km til byens lufthavn.Hotellet åbnede i 1996 og har en meget typisk Art-Deco-facade. Det er på 10 etager og råder over i alt 134 boligenheder, heraf 75 studios og 59 lejligheder. Hotellets indretning forener minimalistiske, klare former med stilfulde materialer til en diskret komfort. Den moderne foyer råder over en døgnåben reception og en elevator. I hotelbygningen finder man desuden et konferencerum med plads til op til 50 personer og en tv-stue samt. Gæsterne har desuden mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en offentlig internetadgang på hotellet.Lejlighederne og studierne råder over kombineret stue/soveværelse, tekøkken og eget badeværelse med hårtørrer. Lejlighederne råder desuden over et ekstra soveværelse. Til begge boligenheders faciliteter hører telefon, satellit-tv, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og minibar.På taget finder man en solterrasse og en swimmingpool med poolbar. Der er desuden en herlig udsigt over byen. Gæsterne har endvidere mulighed for at benytte hotellets solarium.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • The Lift Boutique Hotel
  Fra725krPr. nat

  The Lift Boutique Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua aurea 265 265 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 105 meninger fra rejsendeBaseret på 105 meninger fra rejsende

  Dette dejlige boutique hotel ligger i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Ejendommen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Der er i alt 27 værelser på stedet. Denne feriebolig daterer sig til 1760 og blev fuldstændig renoveret i 2017. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. The Lift Boutique Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen.

  Se mere
 • Hello Lisbon Rossio Collection Apartments
  Fra832krPr. nat

  Hello Lisbon Rossio Collection Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Calcada do carmo 43 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 162 meninger fra rejsendeBaseret på 162 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed er specielt designet til homomiljøet og er i Lisboa. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Lejligheden er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 2. 0 kilometer fra havnen. Boligen kan tilbyde i alt 20 værelser. Hello Lisbon Rossio Collection Apartments tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Hello Lisbon Rossio Collection Apartments har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Babysenge til børn fås efter anmodning. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Besøgende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Internacional Design Hotel
  Fra1.096krPr. nat

  Internacional Design Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da betesga 3 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1871 meninger fra rejsendeBaseret på 1871 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. De 55 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder på Internacional Design Hotel. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Gæster der bor på dette sted kan benytte den transportservice, der tilbydes. Denne ejendom er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • The Independente Hostel & Suites
  Fra1.255krPr. nat

  The Independente Hostel & Suitesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de sao pedro de alcantara 81 - Kort
   

  Dette hyggelige hotel kan findes i Lisboa. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 20 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr må ikke medbringes til The Independente Hostel & Suites. De der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler.

  Se mere
 • Altis Avenida
  Fra1.280krPr. nat

  Altis Avenidastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua 1º dezembro 120 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1699 meninger fra rejsendeBaseret på 1699 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i byens centrum ved siden af Lissabons mest symbolske plads kun en kort gåtur fra hovedgaden og ikke langt fra de mest berømte restauranter og butikker i Lissabon, og i nærheden finder man også alle de vigtigste transportsystemer. Dette business-hotel udgør et ideelt udgangspunkt for gæster, som vil rejse rundt i Lissabon og besøge interessante steder i nærområdet, herunder fæstningen Castelo São Jorge (3 km væk), den gamle bydel med diverse barer og natteliv (1,5 km væk), Chiado (1,2 km væk) og Belem (10 km væk). Herudover ligger stranden i Costa da Caparica ca. 15 km fra dette designer-hotel, mens der til Portela lufthavn er omkring 7 km.Dette klimatiserede city-hotel blev bygget i 1940, renoveret i 2010 og er det mest charmerende og stilfulde hotel i Lissabon. Der er tale om en bolig med en enestående beliggenhed med udsigt over Castelo São Jorge. Denne historiske bygnings bemærkelsesværdige arkitektur har inspireret al interiørets udsmykning og transformerer glamouren og elegancen fra 1940 om til vore dages standarder. Hotellet tilbyder herudover gæsterne i alt 72 værelser og byder dem velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Af yderligere faciliteter er der en bar og restaurant, konferenceindretninger, WLAN/internetadgang (mod betaling) og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Hotellets værelser er elegante og glamourøse og tilbyder det ypperste inden for komfort. Hvert enkelt værelse er indrettet med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, ligesom der er dobbelt- eller kingsize seng, regulerbart klimaanlæg og radiator og egen terrasse. Af andre behageligheder på værelserne er der en telefon, satellit-tv med HD, en radio, internetadgang og en safeboks.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  83  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  9
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination