Charmerende hoteller i Lissabon

Find på kortet
Charmerende hoteller i Lissabon

Charmerende hoteller i LissabonFra  269kr

Anbefalede Charmerende hoteller i Lissabon

 • Luna Esperança Centro
  Fra587krPr. nat

  Luna Esperança Centrostars

  Setubal, Lissabon , Avenida luisa todi 220 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 217 meninger fra rejsendeBaseret på 217 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i midten af Portugal i nærheden af Setubal, hvor man finder forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Det nærmeste stoppested ligger ca. 1 km fra hotellet, mens der ca. er 5 km stranden.Det moderne hotel åbnede i år 2001 og råder over 5 etager med i alt 80 værelser, heraf 10 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception og en internetterminal (mod betaling). Herudover er der mulighed for at besøge hotellets bar og den klimatiserede restaurant. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab og safeboks (mod betaling). Endvidere er der telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv.Der ligger en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Florida
  Fra567krPr. nat

  Floridastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua duque de palmela 34 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1284 meninger fra rejsendeBaseret på 1284 meninger fra rejsende

  Det komfortable byhotel ligger ved Praça Marquês de Pombal og lige i nærheden af en forbindelse med offentlig transport (ca. 50 m) samt et hav af restauranter (ligeledes 50 m). I umiddelbar nærhed af hotellet (ca. 1500 m) finder man talrige indkøbsmuligheder samt diverse barer, pubber (ca. 2000 m) og diskoteker (ca. 2000 m). Bymidten ligger ligeledes i nærheden og kan nås på ca. en halv time til fods. Havet og den indbydende strand ligger ca. 20 km fra hotellet og lader sig således nemt og bekvemt nå med bil.Hotellet består af en 9 etagers hovedbygning med i alt 72 værelser, heraf 7 enkeltværelser og 65 dobbeltværelser. Det kan desuden tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs og elevator. I huset er der desuden bar, tv-stue og en klimatiseret restaurant. Ydermere tilbydes der et 4 konferencerum, en internetcomputer, parkeringsplads i nærheden, roomservice og vaskeservice, ligesom der ydes hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget flisebelagt badeværelse med brusebad, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, pay-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg og safeboks (leje).Den nærmeste golfbane ligger 8 km væk og lader sig nemt nå med bil.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Solar do Castelo
  Fra1.210krPr. nat

  Solar do Castelostars

  Lissabon by, Lissabon , Ra. das cozinhas 2 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1118 meninger fra rejsendeBaseret på 1118 meninger fra rejsende

  Dette charmerende, familievenlige hotel er beliggende inden for murene af slottet São Jorge i hjertet af Lissabons historiske centrum. Gæsterne vil finde pubber, bus- og metrostationer, Basilica da Estrela og det historiske hus Casa dos Bicos inden for gåafstand. Jerónimos Kloster og Belémtårnet ligger ca. 5 km fra hotellet, mens Nationalmuseet for Antik Kunst ligger omkring 3 km væk. Til lufthavnen Lissabon Portela er der ca. 9 km fra hotellet.Dette hotel er et lille palæ bygget inden for slottet São Jorges mure på stedet, hvor det tidligere Alcaçova Palads stod. Den historiske bygning fra 1765 består af 2 etager og en mansard, en indre gårdsplads med en lille have og nogle middelalderlige levn såsom cisternen. Der er en foyer med døgnåben reception. Gæsterne vil finde 14 indbydende værelser med komplet moderne komfort såsom gratis WLAN/internetadgang. Hotellet rummer klimaanlæg, safeboks, vekselbørs, en bar og morgenmadsrestaurant. Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse, hårtørrer og dobbeltseng. Herudover står telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og safeboks til gæsternes rådighed, ligesom der for komfortens skyld tilbydes regulerbart klimaanlæg.Følg skiltene til centrum og Praça Marquês de Pombal. Derefter fortsætter man mod Praça dos Restauradores og slottet São Jorge. Når man er inden for slottet São Jorges mure, tager man den første vej til venstre.

  Se mere
 • Turim Alameda Hotel
  Fra556krPr. nat

  Turim Alameda Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida rovisco país 34 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 35 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 728 meninger fra rejsendeBaseret på 728 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger tæt på byens centrum i nærheden af Det Tekniske Institut mellem Avenida da Republica og Alameda D. Afonso Henriques. Til metrostationen Alameda er der mindre end 5 minutters gang. Der er også adskillige busruter i området mod byens centrum. Til Campo Pequeno, Calouste Gulbenkian Museum, Parque das Nações, Belem og den gamle bydel er der nem adgang.Dette moderne city-hotel blev bygget i 2008 og tilbyder 70 værelser fordelt på 8 etager. Det rummer klimaanlæg og en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, elevator, fjernsynsstue, internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Dette hotel rummer også en bar/snackbar, en restaurant, morgenmadsrestaurant og privat parkeringsgarage (mod betaling).Alle værelser er komfortable, rummelige og moderne. De er indrettet i lyse nuancer og får masser af sollys. Alle er ikke-rygere og veludstyret med den mest moderne teknologi. De er desuden udstyret med eget badeværelse, radio, satellit-tv, baggrundsmusik, safeboks, mulighed for at lave te og kaffe og et bredt udvalg af behageligheder til gæsternes tilfredsstillelse. De er endvidere indrettet med hårtørrer, telefon, internetadgang, en minibar, strygejern og strygebræt, dobbelt- eller kingsize senge, regulerbart klimaanlæg og radiator.orgenmaden tilbydes som buffet. Frokost og aftensmad serveres som menu.

  Se mere
 • Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto
  Fra477krPr. nat

  Lisbon Serviced Apartments - Bairro Altostars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa do judeu 7 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 35 meninger fra rejsendeBaseret på 35 meninger fra rejsende

  Denne dejler ige lejler ighed er i Lisboa. Ejendommen, der putter sig indenfor 800 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 750 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto blev fuldstændig renoveret i 2016. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Dette sted tilbyder ikke 24 timers åbent. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto er ikke et kæledyrsvenligt sted. Gæster der bor i denne bolig, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Lisboa Plaza
  Fra705krPr. nat

  Lisboa Plazastars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa salitre 7 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1740 meninger fra rejsendeBaseret på 1740 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i nærheden af Avenida da Liberdade og den botaniske have. Bymidten ligger ca. en km fra hotellet. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af indkøbsmuligheder, restauranter, livlige barer og diskoteker. Der er desuden forbindelse med offentlig transport lige ved hotellet. Lufthavnen ligger ca. syv km væk, mens der er 25 km til den nærmeste strand.Det charmerende hotel blev renoveret i 2002 og er en kombination af det klassiske og det moderne. På sine seks etager har det i alt 106 værelser, heraf 17 enkelt- og 77 dobbeltværelser samt 12 suiter. Til det historiske hotels faciliteter hører endvidere en foyer med en døgnåben reception, safebokse og vekselbørs samt en elevator, en café og en bar. Herudover er der en klimatiseret à la carte restaurant, en tv-stue, et konferencerum samt en internetterminal. Man kan desuden bestille roomservice og vaskeservice, ligesom man også kan få hjælp i tilfælde af sygdom. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen (mod betaling) eller i parkeringsgaragen.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-TV, internetadgang og safeboks (mod betaling). Herudover er der en minibar, en dobbeltseng samt væg-til-væg-tæpper og centralvarme.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • The7Hotel
  Fra637krPr. nat

  The7Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua aurea 133 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 512 meninger fra rejsendeBaseret på 512 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Lisboa. Der er i alt 37 værelser på stedet. Der er Wi-Fi på hele hotellet. The7Hotel har 24 timers åbent. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Dette hotel accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • Internacional Design Hotel
  Fra685krPr. nat

  Internacional Design Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da betesga 3 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1871 meninger fra rejsendeBaseret på 1871 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. De 55 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder på Internacional Design Hotel. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Gæster der bor på dette sted kan benytte den transportservice, der tilbydes. Denne ejendom er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Lisboa
  Fra723krPr. nat

  Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua barata salgueiro 5 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 961 meninger fra rejsendeBaseret på 961 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Lisboa. Med sin placering indenfor 750 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ferieboligen. Ejendommen har i alt 61 gæsteværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette sted fuldt renoveret i 2008. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Dette sted er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Evolution Lisboa Hotel
  Fra671krPr. nat

  Evolution Lisboa Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Praça do duque de saldanha 4 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 996 meninger fra rejsendeBaseret på 996 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Lisboa. Ejendommen består af i alt 129 dejlige værelser. Evolution Lisboa Hotel blev bygget i 2015. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Alle badeværelser på Evolution Lisboa Hotel er handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt på området. Endvidere har dette sted en garage til dem, der kommer i bil. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  75  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  8
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination