Charmerende hoteller i Lissabon

Find på kortet
Charmerende hoteller i Lissabon

Charmerende hoteller i LissabonFra  193kr

Anbefalede Charmerende hoteller i Lissabon

 • Luxe Hotel by Turim Hoteis
  Fra407krPr. nat

  Luxe Hotel by Turim Hoteisstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua passos manuel 28 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 766 meninger fra rejsendeBaseret på 766 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Lissabons historiske centrum. Metrostationen Anjos ligger lige i nærheden og centrum af Lissabon inden for gåafstand. Herudover ligger banegården og busstationen henholdsvis ca. 2 og 3 km væk. Der er ca. 5 km til Lissabons lufthavn Portela.Dette hotel kombinerer et overkommeligt prisniveau med et design, der passer til dets kategori. Hotellet er let tilgængeligt og rummer 50 moderne værelser med en sofistikeret indretning, der opfylder alle gæsters behov. Dette klimatiserede etablissement blev bygget i 2010 og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out. Herudover tilbydes også elevator, café, morgenmadsrestaurant og internetadgang.Værelserne er moderne og stilfulde. De tilbyder alle klimaanlæg, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv, hårtørrer, safeboks, radio og gratis trådløs internetadgang. Hertil kommer et brusebad, en dobbeltseng, en telefon og et minikøleskab som standardindretning på hvert enkelt værelse.Der tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen.

  Se mere
 • Luna Esperança Centro
  Fra531krPr. nat

  Luna Esperança Centrostars

  Setubal, Lissabon , Avenida luisa todi 220 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 217 meninger fra rejsendeBaseret på 217 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i midten af Portugal i nærheden af Setubal, hvor man finder forskellige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Det nærmeste stoppested ligger ca. 1 km fra hotellet, mens der ca. er 5 km stranden.Det moderne hotel åbnede i år 2001 og råder over 5 etager med i alt 80 værelser, heraf 10 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception og en internetterminal (mod betaling). Herudover er der mulighed for at besøge hotellets bar og den klimatiserede restaurant. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De hyggeligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab og safeboks (mod betaling). Endvidere er der telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv.Der ligger en golfbane ca. 15 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • SANA Capitol
  Fra545krPr. nat

  SANA Capitolstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua eca de queiroz 24 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 663 meninger fra rejsendeBaseret på 663 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet er på ni etager og har i alt 56 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, elevator, tv-stue, konferencerum og parkeringsplads.

  Se mere
 • Evidencia Belverde Hotel
  Fra577krPr. nat

  Evidencia Belverde Hotelstars

  Belverde, Lissabon , Avenida de belverde 70 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 524 meninger fra rejsendeBaseret på 524 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Belverde. Stedet er 3. 5 kilometer fra de vigtigste offentlige transportforbindelser. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 1. 8 kilometer. Ejendommen har i alt 71 gæsteværelser. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Endvidere tilbyder denne feriebolig vugger til småbørn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr. De der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne ejendom ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Da Estrela Small Luxury Hotels of the World
  Fra580krPr. nat

  Da Estrela Small Luxury Hotels of the Worldstars

  Lissabon by, Lissabon , Saraiva de carvalho 35 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 240 meninger fra rejsendeBaseret på 240 meninger fra rejsende

  Der er ikke noget sted, der egner sig bedre som base i Lissabon end dette hotels perfekte, centrale beliggenhed i hjertet af det historiske Lissabon. Her indbydes gæsterne til et besøg i Lissabon med chancen for at opleve alle byens vidundere. Kun 200 m fra hotellet finder man kvarteret Campo de Ourique med dets traditionelle forretninger, parken og domkirken Basílica da Estrela. Herudover kan gæsterne nå til kvartererne Chiado, Príncipe Real, Avenida da Liberdade, Santos & Baixa, Bairro Alto og Docas på mindre end 10 minutter. Deslige ligger hotellet bare 500 m fra metrostationen Rato, og til fods er der kun 10 minutter til et stoppested med den berømte sporvogn 28. Til Portela lufthavn er der omkring 7 km eller 20 minutter i bil.Der er tale om et lille boutique-hotel, som består af et udvalg på kun 19 værelser og suiter. Stedets indretning er komfortabel, intim, helt original og skræddersyet til gæsternes behov. Bygningen ligger inden for det historiske slot, som tilhører greven Conde de Parati, og hele interiøret er blevet indrettet af Miguel Câncio Martins (Buddha Bar Paris, Pacha Marrakech). Det er meningen, at designet skal vække følelsen af en ældre, klassisk stil med en helt unik tilgang til hoteloplevelsen. Hotellet er medlem af organisationen Verdens Små Luksushoteller (Small Luxury Hotels of the World). Gæsterne bydes velkommen i foyeren med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af yderligere faciliteter er der klimaanlæg, safeboks, konferenceindretninger og internetadgang. Gæsterne kan desuden nyde en drink i baren eller spise i restauranten. Hertil kommer mulighed for mod betaling at bestille roomservice og vasketøjsservice samt parkere bilen i parkeringsgaragen.

  Se mere
 • Turim Restauradores
  Fra593krPr. nat

  Turim Restauradoresstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da gloria 9 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 128 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 217 meninger fra rejsendeBaseret på 217 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the heart of Lisbon, near Praça dos Restauradores / Av. da Liberdade and close to Lisbon's main shopping area. It can also be found nearby main ways of transport such as bus, underground, train, taxi and is only 15 minutes far from the airport.

  Se mere
 • Hello Lisbon Santa Apolonia Apartments
  Fra662krPr. nat

  Hello Lisbon Santa Apolonia Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Calcada do cardeal 16 - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 131 meninger fra rejsendeBaseret på 131 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed er placeret i Lisboa. Beliggende indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten giver lejligheden nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra stedet. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Hello Lisbon Santa Apolonia Apartments, som kun består af 13 gæsteværelser. Hello Lisbon Santa Apolonia Apartments undergik en renovering i 2013. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen soveværelser, hvor besøgende kan bede om en vugge til de små. Hello Lisbon Santa Apolonia Apartments er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hello Lisbon Castelo Apartments
  Fra667krPr. nat

  Hello Lisbon Castelo Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de sao tome 24 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 176 meninger fra rejsendeBaseret på 176 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed er placeret i Lisboa. Stedet har i alt 23 soveværelser. Denne bolig blev fuldstændig moderniseret i 2014. Besøgende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Denne bolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Hello Lisbon Castelo Apartments. Kæledyr er ikke tilladt på området. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Métropole Lisboa
  Fra695krPr. nat

  Métropole Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rossio 30 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 414 meninger fra rejsendeBaseret på 414 meninger fra rejsende

  Det hyggelige og traditionsrige middelklassehotel ligger på Lissabons centrale plads Rossio og har en smuk udsigt til borgen São Jorge, nationalteatret Dona Maria II og den gamle bydel Alfama. Til lufthavnen er der ca. 8 km. Rossios centrum med de mange indkøbs- og underholdningsmuligheder samt restauranter, barer, diskoteker og klubber ligger blot 500 m væk. Herudover er der forbindelse med offentlig transport lige foran hotellet. Det kan varmt anbefales at tage på en dagsudflugt til stranden, som ligger ca. 15 km fra hotellet.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg (centralt styret) og sofagruppe.Ca. 40 km fra hotellet ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Evolution Lisboa Hotel
  Fra740krPr. nat

  Evolution Lisboa Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Praça do duque de saldanha 4 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 996 meninger fra rejsendeBaseret på 996 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Lisboa. Lokaliteten har 129 indbydende gæsteværelser. Bolig enblev opført i 2015. Evolution Lisboa Hotel er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Evolution Lisboa Hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Alle værelser i denne handicapvenlige feriebolig, har adgang for kørestole. Evolution Lisboa Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Gæsterne ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Denne ejendom har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  74  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  8
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination