Familiehoteller i Lissabon

Find på kortet
Familiehoteller i Lissabon

Familiehoteller i LissabonFra  269kr

Anbefalede Familiehoteller i Lissabon

 • Aldeia dos Capuchos Golf & Spa
  Fra541krPr. nat

  Aldeia dos Capuchos Golf & Spastars

  Costa da Caparica, Lissabon , Largo aldeia dos capuchos 87006 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 784 meninger fra rejsendeBaseret på 784 meninger fra rejsende

  This hotel is located on the main entrance of the Historical Village of Capuchos. It has simple road access facilities, and is 20 min from Lisbon International Airport and 15 min from the Cosmopolitan Lisbon offer, 2 km from the white sandy beaches of Costa da Caparica, 2 km from the Universities area of Monte da Caparica, 4 km from Almada City, 3 km from the Train Station of Pragal, 3 km of the Ferryboat Station in Trafaria and 7 km from the Ferryboat in Cacilhas.

  Se mere
 • BessaHotel Liberdade
  Fra718krPr. nat

  BessaHotel Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 29 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1532 meninger fra rejsendeBaseret på 1532 meninger fra rejsende

  BessaHotel ligger centralt i Lissabons prestigefyldte Avenida da Liberdade, blot få minutter fra Restauradores-pladsen. Der tilbydes fitnesscenter, tyrkisk bad, sauna og indendørs pool. Der tilbydes også gratis WiFi.De luksuriøse værelser på BessaHotel har aircondition og er indrettet i vintage-stil. Samtlige værelser har integreret Bluetooth-lydsystem, skrivebord og fladskærms-tv med satellit- og kabelkanaler. Nogle af værelserne har balkon med udsigt over byen.På BessaHotel tilbydes der døgnåben reception, à la carte-restaurant, business-center og terapeutisk massage efter anmodning. Der tilbydes desuden bagageopbevaring og vaskeri på selve ejendommen.

  Se mere
 • Pestana Palace Lisboa - Hotel & National Monument
  Fra1.329krPr. nat
  4,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2426 meninger fra rejsendeBaseret på 2426 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger ca. fem km fra byens centrum med de mange tilbud til turister. I en omkreds af syv km finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, diverse barer samt forskellige restauranter og diskoteker. Ca. én km herfra er der forbindelse med offentlig transport og ca. 25 km væk ligger stranden og havet.Dette første klasses hotellet er bygget i 1998 og råder på sine tre etager over i alt 190 værelser, heraf 173 dobbeltværelser og 17 suiter. Med stor omhyggelighed pustede man nyt liv i det tidligere Valle-Flôr Palads. Den originale facade fra det 19. århundrede stråler nu i ny glans og kombinationen af historie og moderne teknik spiller harmonisk sammen. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Hertil kommer en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser er flisebelagte og har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme og safe.Gæsterne kan slappe af i den indendørs såvel som den udendørs swimmingpool med dertilhørende liggestole og parasoller. Herudover tilbydes der sauna og massage. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Real Parque
  Fra522krPr. nat

  Real Parquestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida luis bivar 67 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1911 meninger fra rejsendeBaseret på 1911 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger på en hovedgade ca. 2,5 km fra Lissabons bymidte. Lige i nærheden finder man et væld af indkøbsmuligheder. Til diverse restauranter og til en forbindelse med offentlig transport er der ca. 200 m og de nærmeste barer ligger 350 m herfra. Fem km fra hotellet ligger der diverse diskoteker, mens der er omkring seks km til lufthavnen. Til havet er der ca. 15 km og til stranden ca. 25 km.iddelklassehotellet er på 10 etager og har i alt 153 værelser, heraf 11 enkelt- og 139 dobbeltværelser samt seks suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, elevator, forskellige forretninger, en tv-stue, et vaskeri, en parkeringsplads og en parkeringskælder (mod betaling). På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bistro, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte den offentlige internetcomputer, hotellets roomservice, som er åben for bestilling døgnet rundt samt husets vaskeservice.De traditionelt indrettede værelser råder over et flisebelagt badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, satellit-tv, radio og internetadgang. Værelserne har desuden lydisolerende vinduer, et skrivebord, et lille sofahjørne, en minibar, centralvarme og safeboks. Suiterne har endvidere terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en whirlpool, en sauna, et dampbad samt forskellige former for massage. Herudover er der også et fitness-studie. Den nærmeste golfbane ligger ca. 40 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Jupiter Lisboa
  Fra660krPr. nat

  Jupiter Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da republica 46 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2573 meninger fra rejsendeBaseret på 2573 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Lisboa, er en fantastisk mulighed for familier. Placeret indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hotellet er 2. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetRejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 6. 0 kilometer fra havnen. I alt 224 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Jupiter Lisboa. Denne bolig blev etableret i 2015. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Jupiter Lisboa. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dette hotel er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder soveværelser med vugger til de små. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt gæsteværelse. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Jupiter Lisboa. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne i denne feriebolig. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. De der bor på denne ejendom, kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Golden Tram 242 Lisbonne Hostel
  Fra596krPr. nat

  Golden Tram 242 Lisbonne Hostelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua aurea 242 242 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 306 meninger fra rejsendeBaseret på 306 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Lisboa, er dette enkle hostel optimalt for familier. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af dette hostel. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 0 kilometer fra ejendommen. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Stedet er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. Golden Tram 242 Lisbonne Hostel har i alt 20 soveværelser. Denne ejendom undergik en renovering i 2013. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Golden Tram 242 Lisbonne Hostel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Golden Tram 242 Lisbonne Hostel har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Rejsende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Golden Tram 242 Lisbonne Hostel. Forretningsrejsende vil værdsætte de forretningsfaciliteter, der er til rådighed på dette sted, der er ideel til at afholde alle typer events. Alle der bor på denne ejendom, vil få energi til hele dagen med dejlige retter, der serveres på de gastronomiske steder. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Golden Tram 242 Lisbonne Hostel.

  Se mere
 • Vila Gale Opera
  Fra760krPr. nat

  Vila Gale Operastars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa do conde da ponte 1300-141 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1002 meninger fra rejsendeBaseret på 1002 meninger fra rejsende

  Det charmerende by- og konferencehotel ligger i Lissabons turistområder. Lige i nærheden finder man en flod/sø. Bymidten Rossio ligger ca. fem km fra hotellet. Lige i nærheden finder man desuden et konferencecenter og der er forbindelse med offentlig transport 200 m herfra. Til de nærmeste barer, restauranter og diskoteker er der ca. 800 m. Fem km fra hotellet finder man et væld af indkøbsmuligheder. Til lufthavnen er der ca. 15 km.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og åbnede i 2002. Det er på ni etager og råder over i alt 243 dobbeltværelser og 16 suiter. Til faciliteterne hører endvidere en foyer med døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, garderobe, elevator, et spillerum, en tv-stue, flere konferencerum, en cykelkælder, en parkeringsplads og en garage. Der er desuden mulighed for at leje cykler. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Herudover er der mulighed for at benytte den offentlige internetadgang, ligesom man også kan bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De lyst og moderne indrettede værelser har eget flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, radio og fax-/modemforbindelse. Herudover er værelserne udstyret med sofahjørne, minibar, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling). Enkelte værelser og suiter har desuden parketgulve.Hotellet kan tilbyde sine gæster en health-club (mod betaling) med indendørs swimmingpool, sauna, tyrkisk bad, massage og et fitnessområde. Der er mulighed for at dyrke vandaerobic og almindelig aerobic, stå på vandski og jetski, dykke, surfe og sejle. Gæsterne kan også spille squash og billard/snooker samt ride. Hertil kommer motorbåde, vandcykler, katamaraner og cykler/mountainbikes. Hotellet præsenterer også et aktivitetsprogram og der ligger en golfbane ca. 15 km væk. Spørg på hotellet om vandsportsaktiviteter og andre aktiviteter.

  Se mere
 • Lutecia Smart Design Hotel
  Fra427krPr. nat

  Lutecia Smart Design Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida frei miguel contreiras 52 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 58 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1195 meninger fra rejsendeBaseret på 1195 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Lisboa. Ejendommen, der putter sig indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Lokaliteten har 175 indbydende værelser. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2014. Lutecia Smart Design Hotel er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Da dette hotel har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Der er 1 værelse med adgang for handicappede på Lutecia Smart Design Hotel. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Besøgende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne bolig et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Lutecia Smart Design Hotel. Lutecia Smart Design Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • NH Lisboa Campo Grande
  Fra626krPr. nat

  NH Lisboa Campo Grandestars

  Lissabon by, Lissabon , Campo grande 7 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1132 meninger fra rejsendeBaseret på 1132 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i turistområderne. Der er forbindelse med offentlig transport lige ved hotellet og i en omkreds af 200 m finder man talrige indkøbsmuligheder og diverse restauranter. Barer/pubber finder man en km fra hotellet, mens der er fem km til det nærmeste diskotek. Stranden ligger ca. 25 km væk.Hotellet og består af en 12-etagers hovedbygning med i alt 84 værelser, heraf 82 dobbeltværelser og to suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe og elevator. Hertil kommer en bar, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet råder desuden over et konferencerum og en offentlig internetadgang (WLAN). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper og safeboks (mod betaling).For hotellets gæster står der en whirlpool, en sauna og et fitness-studie til rådighed. Der ligger desuden en golfbane ca. 40 km fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Olissippo Lapa Palace - The Leading Hotels World
  Fra2.380krPr. nat

  Olissippo Lapa Palace - The Leading Hotels Worldstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do pau de bandeira 4 lisbon 1249-021 4 - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1257 meninger fra rejsendeBaseret på 1257 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i Lissabons mest eksklusive boligområde og er omgivet af statelige ambassadebygninger og noble hjem. Der er kun få minutter til de historiske områder og turistattraktioner samt havnemolen og indkøbskvarteret. I etablissementets nære omgivelser finder man restauranter, barer, pubber, natteliv og forbindelser til offentlige transportmidler. Til centrum af Lissabon er der 2 km og seværdigheder såsom Nationalmuseet for Antik Kunst (500 m), São Jorge Slot (2,5 km) og kvarteret Belém (3 km), som huser Jerónimos-klosteret, ligger alle i nærheden. Til lufthavnen Portela er der omkring 12 km fra logiet.Bygningen, hvor hotellet ligger, var et familiehus indtil 1992, hvor den adelige familie solgte den til familien Simões de Almeida, som så forvandlede det til et hotel. Villaen (en ny fløj) blev indviet i 2002 og råder over 2 suiter, 4 juniorsuiter og 8 værelser. Det 7-etagers klimatiserede etablissement består af i alt 109 værelser og suiter. Gæsterne bydes velkomne i hotellets foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en vekselbørs og en garderobe. Hertil kommer elevator, en frisørsalon, en bar og en restaurant. Gæster kan desuden slappe af i fjernsynsstuen, ligesom forretningsrejsende sikkert vil værdsætte konferenceindretningerne og WLAN/internetadgangen. Desuden kan man bestille roomservice, ligesom der både er garageplads og udendørs parkeringsplads til bilen. Yngre gæster kan muntre sig på legepladsen.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  22  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination