Familiehoteller i Lissabon

Find på kortet
Familiehoteller i Lissabon

Familiehoteller i LissabonFra  225kr

Anbefalede Familiehoteller i Lissabon

 • Açores Lisboa
  Fra515krPr. nat

  Açores Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Columbano bordalo pinheiro 3 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 800 meninger fra rejsendeBaseret på 800 meninger fra rejsende

  Det komfortable hotel ligger i et bankkvarter i Lissabon omkring 5 km fra centrum og dets forskellige turistattraktioner og farverige natteliv. Få minutters gang fra hotellet (ca. 400 m) finder man talrige indkøbsmuligheder og restauranter. Der ligger desuden et busstoppested lige foran hotellet. Lufthavnen i ligger ca. 6 km væk, mens stranden ligger ca. 25 km fra hotellet.Det moderne hotel åbnede i år 2005 og råder over 16 etager med i alt 128 værelser, heraf 5 suiter. Den fuldt klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med døgnåben reception, tre elevatorer, safebokse og tv-lounge. Hertil kommer en bar og en klimatiseret restaurant, hvor der tilbydes forskellige kulinariske specialiteter. Gæsterne har desuden mulighed for at benytte hotellets offentlige internetadgang (mod betaling) eller et af de fem konferencelokaler. Yderligere har gæsterne mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Endvidere er værelserne udstyret med minibar og safeboks. Sidst, men ikke mindst, er der telefon, internetadgang, radio og satellit-/kabel-tv på alle værelser.Desuden ligger der en golfbane ca. 40 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Real Parque
  Fra580krPr. nat

  Real Parquestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida luis bivar 67 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1911 meninger fra rejsendeBaseret på 1911 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger på en hovedgade ca. 2,5 km fra Lissabons bymidte. Lige i nærheden finder man et væld af indkøbsmuligheder. Til diverse restauranter og til en forbindelse med offentlig transport er der ca. 200 m og de nærmeste barer ligger 350 m herfra. Fem km fra hotellet ligger der diverse diskoteker, mens der er omkring seks km til lufthavnen. Til havet er der ca. 15 km og til stranden ca. 25 km.iddelklassehotellet er på 10 etager og har i alt 153 værelser, heraf 11 enkelt- og 139 dobbeltværelser samt seks suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, elevator, forskellige forretninger, en tv-stue, et vaskeri, en parkeringsplads og en parkeringskælder (mod betaling). På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bistro, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte den offentlige internetcomputer, hotellets roomservice, som er åben for bestilling døgnet rundt samt husets vaskeservice.De traditionelt indrettede værelser råder over et flisebelagt badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, satellit-tv, radio og internetadgang. Værelserne har desuden lydisolerende vinduer, et skrivebord, et lille sofahjørne, en minibar, centralvarme og safeboks. Suiterne har endvidere terrasse.Hotellet kan tilbyde sine gæster en whirlpool, en sauna, et dampbad samt forskellige former for massage. Herudover er der også et fitness-studie. Den nærmeste golfbane ligger ca. 40 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Golden Tram 242 Lisbonne Hostel
  Fra622krPr. nat

  Golden Tram 242 Lisbonne Hostelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua aurea 242 242 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 306 meninger fra rejsendeBaseret på 306 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hostel er ideelt til familier og ligger i Lisboa. Ejendommen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 0 kilometer fra ejendommen. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 1000 meters gåafstand fra havnen. I alt 20 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne feriebolig fuldt renoveret i 2013. Golden Tram 242 Lisbonne Hostel har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Golden Tram 242 Lisbonne Hostel har ikke børnesenge efter anmodning. Golden Tram 242 Lisbonne Hostel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Besøgende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Golden Tram 242 Lisbonne Hostel. Der er konferencefaciliteter ved denne feriebolig. De rejsende kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Der er ikke tid til at kede sig i denne feriebolig takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Expo Astória
  Fra526krPr. nat

  Expo Astóriastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua braamcamp 10 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1218 meninger fra rejsendeBaseret på 1218 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Lissabon. Til talrige af byens kulturelle indretninger og seværdigheder er der blot få minutters gang. Lige foran døren finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. I relation til de øvrige attraktioner som ligger længere væk fra hotellet (såsom Torre de Belém eller Hieronymus (kloster)) kan de offentlige transportmidler anbefales. Stoppestedet ligger lige foran hotellet. Byens lufthavn ligger endvidere ca. 6 km udenfor centrum.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Legendary Lisboa Suites
  Fra679krPr. nat

  Legendary Lisboa Suitesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rodrigo da fonseca 44-50 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 756 meninger fra rejsendeBaseret på 756 meninger fra rejsende

  Det dejlige lejlighedshotel ligger i byens nye indkøbs- og forretningskvarter. Fra hotellet kommer man desuden hurtigt og bekvemt til Lissabons centrum. Herudover afgår der offentlige transportmidler lige ved hotellet. De nærmeste indkøbsmuligheder og restauranter finder man ca. 500 m fra hotellet, mens der er barer og pubber omkring 2 km herfra og et diskotek ca. 2,5 km væk. Der er endvidere ca. 30 km til stranden.Lejlighedshotellet blev renoveret i 2008 og består af en 8-etagers hovedbygning med i alt 57 værelser, heraf 48 suiter og 9 lejligheder. Bygningen råder over en foyer med døgnåben reception, forretninger elevatorer og en vekselbørs. Naturligvis tilbyder hotellet også internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Ydermere kan man også bestille vasketøjsservice og roomservice, ligesom der også tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De tiltalende studier og lejligheder råder over kombineret stue/soveværelse og eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, tekøkken, minibar, kingsize seng, centralt reguleret klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og støjisolering. Lejlighederne råder endvidere over et separat soveværelse. Hotellets personale gør rent ved afrejse.Swimmingpoolen er ude af drift. Ca. 6 km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Lutecia Smart Design Hotel
  Fra573krPr. nat

  Lutecia Smart Design Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida frei miguel contreiras 52 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 58 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1195 meninger fra rejsendeBaseret på 1195 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Lisboa. Ejendommen, der putter sig indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Lokaliteten har 175 indbydende værelser. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2014. Lutecia Smart Design Hotel er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Da dette hotel har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Der er 1 værelse med adgang for handicappede på Lutecia Smart Design Hotel. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Besøgende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne bolig et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Lutecia Smart Design Hotel. Lutecia Smart Design Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Vila Gale Opera
  Fra702krPr. nat

  Vila Gale Operastars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa do conde da ponte 1300-141 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1002 meninger fra rejsendeBaseret på 1002 meninger fra rejsende

  Det charmerende by- og konferencehotel ligger i Lissabons turistområder. Lige i nærheden finder man en flod/sø. Bymidten Rossio ligger ca. fem km fra hotellet. Lige i nærheden finder man desuden et konferencecenter og der er forbindelse med offentlig transport 200 m herfra. Til de nærmeste barer, restauranter og diskoteker er der ca. 800 m. Fem km fra hotellet finder man et væld af indkøbsmuligheder. Til lufthavnen er der ca. 15 km.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og åbnede i 2002. Det er på ni etager og råder over i alt 243 dobbeltværelser og 16 suiter. Til faciliteterne hører endvidere en foyer med døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, garderobe, elevator, et spillerum, en tv-stue, flere konferencerum, en cykelkælder, en parkeringsplads og en garage. Der er desuden mulighed for at leje cykler. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Herudover er der mulighed for at benytte den offentlige internetadgang, ligesom man også kan bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De lyst og moderne indrettede værelser har eget flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, radio og fax-/modemforbindelse. Herudover er værelserne udstyret med sofahjørne, minibar, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling). Enkelte værelser og suiter har desuden parketgulve.Hotellet kan tilbyde sine gæster en health-club (mod betaling) med indendørs swimmingpool, sauna, tyrkisk bad, massage og et fitnessområde. Der er mulighed for at dyrke vandaerobic og almindelig aerobic, stå på vandski og jetski, dykke, surfe og sejle. Gæsterne kan også spille squash og billard/snooker samt ride. Hertil kommer motorbåde, vandcykler, katamaraner og cykler/mountainbikes. Hotellet præsenterer også et aktivitetsprogram og der ligger en golfbane ca. 15 km væk. Spørg på hotellet om vandsportsaktiviteter og andre aktiviteter.

  Se mere
 • BessaHotel Liberdade
  Fra1.526krPr. nat

  BessaHotel Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 29 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1532 meninger fra rejsendeBaseret på 1532 meninger fra rejsende

  BessaHotel ligger centralt i Lissabons prestigefyldte Avenida da Liberdade, blot få minutter fra Restauradores-pladsen. Der tilbydes fitnesscenter, tyrkisk bad, sauna og indendørs pool. Der tilbydes også gratis WiFi.De luksuriøse værelser på BessaHotel har aircondition og er indrettet i vintage-stil. Samtlige værelser har integreret Bluetooth-lydsystem, skrivebord og fladskærms-tv med satellit- og kabelkanaler. Nogle af værelserne har balkon med udsigt over byen.På BessaHotel tilbydes der døgnåben reception, à la carte-restaurant, business-center og terapeutisk massage efter anmodning. Der tilbydes desuden bagageopbevaring og vaskeri på selve ejendommen.

  Se mere
 • Tivoli Oriente
  Fra864krPr. nat

  Tivoli Orientestars

  Lissabon by, Lissabon , Av. dom joao ii - parque das nacoes 27 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4455 meninger fra rejsendeBaseret på 4455 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Lisboa, er dette charmerende hotel optimalt for familier. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 300 meter fra hotellet . Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Ferieboligen ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 5 kilometer. Tivoli Oriente har i alt 279 værelser. Denne feriebolig undergik en renovering i 2016. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Besøgende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Babysenge til børn fås efter anmodning. Fællesarealerne på Tivoli Oriente har kørestolsadgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Stedet tilbyder sundheds- og wellness-services. Forretningsrejsende kan benytte eventrum, der er ideelle til at afholde forretningsseminarer eller til særlige lejligheder. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Aldeia dos Capuchos Golf & Spa
  Fra500krPr. nat

  Aldeia dos Capuchos Golf & Spastars

  Costa da Caparica, Lissabon , Largo aldeia dos capuchos 87006 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 784 meninger fra rejsendeBaseret på 784 meninger fra rejsende

  This hotel is located on the main entrance of the Historical Village of Capuchos. It has simple road access facilities, and is 20 min from Lisbon International Airport and 15 min from the Cosmopolitan Lisbon offer, 2 km from the white sandy beaches of Costa da Caparica, 2 km from the Universities area of Monte da Caparica, 4 km from Almada City, 3 km from the Train Station of Pragal, 3 km of the Ferryboat Station in Trafaria and 7 km from the Ferryboat in Cacilhas.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  22  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination