Hostels og vandrerhjem i Lissabon

Find på kortet
Hostels og vandrerhjem i Lissabon

Hostels og vandrerhjem i LissabonFra  193kr

Anbefalede Hostels og vandrerhjem i Lissabon

 • The Independente Hostel & Suites
  Fra817krPr. nat

  The Independente Hostel & Suitesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de sao pedro de alcantara 81 - Kort
   

  Dette hyggelige hotel kan findes i Lisboa. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 20 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr må ikke medbringes til The Independente Hostel & Suites. De der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler.

  Se mere
 • Pensão Residencial Horizonte
  Fra346krPr. nat

  Pensão Residencial Horizontestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida antónio augusto de aguiar 42 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 365 meninger fra rejsendeBaseret på 365 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Lissabons centrum ved siden af pladsen A Praça Marquês de Pombal. Metrostationen Parque på den blå linje ligger over for ejendommen. Herudover er der ca. 5 km til Portela lufthavn.Det klimatiserede hotel tilbyder 53 nyrenoverede værelser og byder sine gæster velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Gæsterne kan desuden benytte stedets fjernsynsstue, bar, morgenmadsrestaurant, WLAN/internetadgang og bestille vasketøjsservice.Alle værelser har eget badeværelse med hårtørrer, regulerbart klimaanlæg og radiator, radio, satellit-/kabel-tv og en telefon. Herudover er der en safeboks som standardindretning.Der tilbydes en morgenbuffet.Fra Portela lufthavn kan gæsterne tage lufthavnsbussen (AirBus) lige til pladsen Praça Marquês de Pombal. Hotellet ligger 100 m fra busstoppestedet.

  Se mere
 • Residencial Lar do Areeiro
  Fra370krPr. nat

  Residencial Lar do Areeirostars

  Lissabon by, Lissabon , Praça francisco sa carneiro 4 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 57 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 441 meninger fra rejsendeBaseret på 441 meninger fra rejsende

  This hostel is located at only 10 minutes driving from the Lisbon International Airport. With the subway station at only 2 minutes distance from the hostel, the city centre and the surroundings can be easily reach.This hostel is located on Areeiro, a corporate and commercial quarter. It was renovated in 2001, with a family and cosy service to welcome guests. This unit has 62 rooms, wake up service, daily newspapers, Net Coffee Shop, breakfast room, Internet access, laundry with dry cleaning service and a wide range of coffee shops, pastries, fast food and restaurant facilities in the quarter.Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-tv, safeboks (mod betaling) og der minibar.

  Se mere
 • V Dinastia
  Fra7.463krPr. nat

  V Dinastiastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua d joao v - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 198 meninger fra rejsendeBaseret på 198 meninger fra rejsende

  Dette enkle gæstehus er i Lisboa. Boligen har i alt 23 gæsteværelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom.

  Se mere
 • Vila Garden Guesthouse
  Fra521krPr. nat

  Vila Garden Guesthousestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida almirante reis, 98 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 168 meninger fra rejsendeBaseret på 168 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel ligger i Lisboa. Ejendommen kan tilbyde i alt 24 gæsteværelser. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • The Indy House
  Fra468krPr. nat

  The Indy Housestars

  Lissabon by, Lissabon , Maria da fonte 27 - Kort
   

  Dette uhøjtidelige hotel kan findes i Lisboa. I alt 40 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. The Indy House har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom.

  Se mere
 • Almaria - Ex LIibris
  Fra741krPr. nat

  Almaria - Ex LIibrisstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da misericórdia 137 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 106 meninger fra rejsendeBaseret på 106 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige gæstehus kan findes i Lisboa. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Der er ikke 24 timers åben reception. Almaria - Ex LIibris tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Fællesarealerne på Almaria - Ex LIibris har kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til Almaria - Ex LIibris.

  Se mere
 • Residencial Florescente
  Fra464krPr. nat

  Residencial Florescentestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua portas de santo antao 99 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1746 meninger fra rejsendeBaseret på 1746 meninger fra rejsende

  Denne hyggelige bolig har beliggenhed i Lisboa. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra boligen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er 1. 5 kilometer fra stedet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 5 kilometer fra stedet. Indenfor 40 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Boligen ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 1. 5 kilometer fra havnen. Boligen består af i alt 65 dejlige gæsteværelser. Bolig enblev opført i 1950. Residencial Florescente er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Ejendommen har 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Residencial Florescente. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Be Lisbon Hostel Estefânia
  Fra466krPr. nat

  Be Lisbon Hostel Estefâniastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua pascoal de melo 127 b 127 b - Kort
   

  Dette uhøjtidelige hostel kun for voksne, er placeret i Lisboa. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Indenfor 300 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Be Lisbon Hostel Estefânia garanterer for et roligt ophold med blot 8 gæsteværelser. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2016. Be Lisbon Hostel Estefânia tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Be Lisbon Hostel Estefânia. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Lisbon Terrace Suites III
  Fra344krPr. nat

  Lisbon Terrace Suites IIIstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do telhal, 89,santo antónio 89 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1 meninger fra rejsendeBaseret på 1 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige bed and breakfast er specielt designet til homomiljøet og er i Lisboa. Med sin placering indenfor 210 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Denne Bed & Breakfast er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Der er ikke børnesenge i Lisbon Terrace Suites III. Kæledyr må ikke medbringes til Lisbon Terrace Suites III. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Lisbon Terrace Suites III har en række middagsoplevelser. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  24  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination