Hostels og vandrerhjem i Lissabon

Find på kortet
Hostels og vandrerhjem i Lissabon

Hostels og vandrerhjem i LissabonFra  269kr

Anbefalede Hostels og vandrerhjem i Lissabon

 • Residencial Horizonte
  Fra457krPr. nat

  Residencial Horizontestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida antónio augusto de aguiar 42 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 365 meninger fra rejsendeBaseret på 365 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Lissabons centrum ved siden af pladsen A Praça Marquês de Pombal. Metrostationen Parque på den blå linje ligger over for ejendommen. Herudover er der ca. 5 km til Portela lufthavn.Det klimatiserede hotel tilbyder 53 nyrenoverede værelser og byder sine gæster velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Gæsterne kan desuden benytte stedets fjernsynsstue, bar, morgenmadsrestaurant, WLAN/internetadgang og bestille vasketøjsservice.Alle værelser har eget badeværelse med hårtørrer, regulerbart klimaanlæg og radiator, radio, satellit-/kabel-tv og en telefon. Herudover er der en safeboks som standardindretning.Der tilbydes en morgenbuffet.Fra Portela lufthavn kan gæsterne tage lufthavnsbussen (AirBus) lige til pladsen Praça Marquês de Pombal. Hotellet ligger 100 m fra busstoppestedet.

  Se mere
 • Residencial Florescente
  Fra642krPr. nat

  Residencial Florescentestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua portas de santo antao 99 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1746 meninger fra rejsendeBaseret på 1746 meninger fra rejsende

  Denne enkle bolig kan findes i Lisboa. Stedet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger indenfor en afstand af 1. 5 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 5 kilometer fra boligen. Indenfor 40 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 1. 5 kilometer fra havnen. Stedet består af 65 gæsteværelser. Dette sted blev bygget i 1950. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Residencial Florescente. De der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Residencial Florescente. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for besøgende. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • ALTIDO Guest House Cozy Avenida
  Fra838krPr. nat

  ALTIDO Guest House Cozy Avenidastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do telhal, 89,santo antónio 89 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1 meninger fra rejsendeBaseret på 1 meninger fra rejsende

  Dette enkle bed and breakfast har beliggenhed i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 210 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Denne Bed & Breakfast ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. De der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Lisbon Terrace Suites III, som kun består af 5 værelser. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Denne ejendom tilbyder ikke 24 timers åbent. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Alle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. De der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Lisbon Terrace Suites III vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • V Dinastia
  Fra268krPr. nat

  V Dinastiastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua d joao v - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 198 meninger fra rejsendeBaseret på 198 meninger fra rejsende

  Dette enkle gæstehus har beliggenhed i Lisboa. Boligen omfatter 23 hyggelige værelser. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Boligen har 24 timers åbent. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til V Dinastia.

  Se mere
 • Lisbon Terrace Suites
  Fra6.777krPr. nat

  Lisbon Terrace Suitesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do telhal, 89,santo antónio 89 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette hyggelige bed and breakfast har beliggenhed i Lisboa. Stedet, der putter sig indenfor 210 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ejendommen. Rejsende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 550 meter. Besøgende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 9 værelser. Denne bolig blev moderniseret i 2015. Lisbon Terrace Suites tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Denne ejendom har ikke 24 timers åbent. Desværre er der ingen værelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Gæster, der bor på Lisbon Terrace Suites, kan benytte den transportservice, der tilbydes. De der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Le Consulat
  Fra1.073krPr. nat

  Le Consulatstars

  Lissabon by, Lissabon , Praça luis de camões nº 22 22 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 96 meninger fra rejsendeBaseret på 96 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige gæstehus er placeret i Lisboa. Denne hyggelige feriebolig garanterer et stille ophold med sine kun 8 værelser. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Le Consulat. Le Consulat har ikke 24 timers åben reception. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for de der bor på ejendommen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Le Consulat.

  Se mere
 • The Indy House
  Fra350krPr. nat

  The Indy Housestars

  Lissabon by, Lissabon , Maria da fonte 27 - Kort
   

  Dette uhøjtidelige hotel kan findes i Lisboa. I alt 40 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Boligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle der bor på denne ejendom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. The Indy House har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig ejendom.

  Se mere
 • VER BELEM SUITES
  Fra414krPr. nat

  VER BELEM SUITESstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua vieira portuense, 82 - Kort
   

  Dette enkle gæstehus har beliggenhed i Lisboa. VER BELEM SUITES garanterer for et roligt ophold med blot 4 værelser. Denne bolig undergik en renovering i 2018. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. VER BELEM SUITES er ikke et kæledyrsvenligt sted. Denne miljøvenlige og bæredygtige ejendom har opnået certificering.

  Se mere
 • Tagus Royal Residence
  Fra374krPr. nat

  Tagus Royal Residencestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua alexandre herculano, nº11 - Kort
   

  Dette enkle gæstehus kan findes i Lisboa. Stedet omfatter 62 hyggelige gæsteværelser. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. De besøgende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Denne bolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder gæsteværelser med vugger til de små. Besøgende med reduceret mobilitet kan bo på Tagus Royal Residence, som omfatter nogle handicapvenlige gæsteværelser. Kæledyr må ikke medbringes til Tagus Royal Residence. Besøgende kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Tagus Royal Residence.

  Se mere
 • 161 Norte Guesthouse
  Fra268krPr. nat

  161 Norte Guesthousestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua douradores 159/161 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 174 meninger fra rejsendeBaseret på 174 meninger fra rejsende

  Dette enkle gæstehus ligger i Lisboa. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af gæstehuset. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 8. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Ferieboligen er indenfor 500 meters gåafstand fra havnen. 161 Norte Guesthouse har i alt 35 gæsteværelser. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Der er ikke børnesenge i 161 Norte Guesthouse. Kæledyr må ikke medbringes til 161 Norte Guesthouse.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  26  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination