Hoteller med spa i Lissabon

Find på kortet
Hoteller med spa i Lissabon

Hoteller med spa i LissabonFra  225kr

Anbefalede Hoteller med spa i Lissabon

 • Altis Grand Hotel
  Fra1.038krPr. nat

  Altis Grand Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua castilho 11 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1423 meninger fra rejsendeBaseret på 1423 meninger fra rejsende

  Det eksklusive luksushotel har en central beliggenhed i nærheden af den berømte Avenida Liberdade samt parken Eduardo VII. Det er beliggende i Lissabons forretnings- og kulturcentrum. Der er kun få minutters gang til talrige restauranter, barer og butikker. Endvidere ligger den nærmeste metrostation Avenida 100 m væk.Det fortryllende luksushotel udmærker sig ved de veludstyrede værelser og den gode service. Det blev renoveret i år 2011 og råder over 13 etager med i alt 295 værelser, heraf 12 fornemme suiter. Den imponerende foyer rummer en hyggelig, døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og elevatorer, ligesom der også er en tv-stue og et konferencerum med internetadgang. Hotellet har tilmed diverse forretninger, en frisørsalon, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant. Endvidere tilbydes der også roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der desuden gode parkeringsmuligheder.Værelserne er smagfuldt og individuelt indrettet. De er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, king size seng, radio, centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i den indendørs pool, eller træne i hotellets fitness-studie. Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes endvidere diverse special- og diætretter. Drikkevarer er inklusive.

  Se mere
 • Neya Lisboa Hotel
  Fra490krPr. nat

  Neya Lisboa Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de dona estefania 71-77 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1574 meninger fra rejsendeBaseret på 1574 meninger fra rejsende

  Dette miljøvenligt designede hotel ligger i centrum af Lissabon, kun 8 minutters gang fra metrostationen Picoas. Lissabon Lufthavn kan nås indenfor 15 minutter. Hotellet omfatter 76 værelser, 24-timers reception, valutaveksling, gratis Wi-Fi, mødelokaler, restaurant, bar, fitness-center, spa og wellness, tøjvask, biludlejning og parkering på stedet (mod betaling). Faciliteter til handicappede gæster.

  Se mere
 • The Vintage Lisboa
  Fra1.011krPr. nat

  The Vintage Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rodrigo da fonseca 2 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 910 meninger fra rejsendeBaseret på 910 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i byens centrum ved siden af en af byens hovedgader, Avenida da Liberdade med dens indkøbsmuligheder (400 m). Til Avenida metrostation er der 400 m, og i nærheden vil gæsterne finde pladsen Marques de Pombal, de botaniske haver, Sao Roque kirke, Nationalteatret Sao Carlos, Rua Augusta og området Alfama. Ejendommen ligger heller ikke langt fra Rock in Rio-arenaen, Padrão dos Descobrimentos (monument over opdagelsesrejsende), fodboldstadioner, Colombo indkøbscenter, Lissabons internationale messeområde, oceanarium og Cristo Rei-monumentet. Til Rossio banegård er der 1 km, til det historiske bycentrum (i kvarteret Chiado) 1,2 km, til Barrio Alto 1,4 km, til Paço de Arcos Strand ca. 1,5 km, til St. George Slot 1,7 kilometer, til Jeronimos Kloster (på UNESCO's Verdensarvsliste) 5,5 km og til Belémtårnet (ligeledes på UNESCO's Verdensarvsliste) 7,3 km. Herudover er der 7 km til Lissabons lufthavn.Dette city-hotel blev renoveret i 2010, ligger i en historisk bygning med i alt 56 stilfulde værelser og tilbyder det ultimative inden for tidssvarende design. Gæsterne kan tage en drink i baren i panoramasalonen og nyde den betagende udsigt over byen. Teatre, restauranter, parker og metrostationer ligger alt sammen i nærheden blandt andre attraktioner. Stedet egner sig ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med døgnåben reception og vekselbørs. Der tilbydes også café, 2 barer og restaurant, og til gæsternes rådighed står der ydermere konferencefaciliteter og internetadgang. Gæsterne kan tilmed bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen i hotellets overdækkede garage.

  Se mere
 • Altis Belém Hotel & SPA
  Fra1.337krPr. nat

  Altis Belém Hotel & SPAstars

  Lissabon by, Lissabon , Doca do bom sucesso - - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1394 meninger fra rejsendeBaseret på 1394 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Lisboa. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 0 kilometer. Der er i alt 50 gæsteværelser på stedet. Denne ejendom blev bygget i 2009. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Altis Belém Hotel & SPA har 24 timers åbent. Altis Belém Hotel & SPA tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Denne ejendom er tilgængelig med kørestol. Der er -1 handicapvenlige gæsteværelser på området. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og få nye kræfter i områdets wellness-faciliteter. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Altis Belém Hotel & SPA har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Corinthia Lisbon
  Fra3.731krPr. nat

  Corinthia Lisbonstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida columbano bordalo pinheiro 105 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6516 meninger fra rejsendeBaseret på 6516 meninger fra rejsende

  Fra luksushotellet er der blot 100 m til en forbindelse med offentlig transport. Hermed kommer man hurtigt og bekvemt til talrige indkøbsmuligheder (to km), diverse restauranter (ligeledes to km) og til stranden (35 km).Hotellet blev renoveret i 2003 og består af en 24-etagers hovedbygning med 393 dobbeltværelser og 27 suiter. Bygningen rummer derudover en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og garderobe. Hertil kommer forskellige forretninger, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet råder endvidere over et konferencerum og egen internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De tiltalende værelser er udstyret med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en udendørs swimmingpool.Der tilbydes morgenmad. Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 • The Lumiares
  Fra1.428krPr. nat

  The Lumiaresstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua diario de noticias 142 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 275 meninger fra rejsendeBaseret på 275 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Lisboa. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 4 kilometer. I alt 52 værelser er til rådighed for gæsterne. Denne feriebolig blev bygget i 2017. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. The Lumiares har kørestolsadgang til fællesarealerne. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. The Lumiares inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle gæster der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. De rejsende kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Epic Sana Lisboa
  Fra1.815krPr. nat

  Epic Sana Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida engenheiro duarte pacheco 15 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2546 meninger fra rejsendeBaseret på 2546 meninger fra rejsende

  Med den strategiske beliggenhed i Lissabon i Amoreiras i kort afstand fra Marquês de Pombal og Avenidas Novas tilbyder hotellet 291 værelser og 20 suiter med udsigt over byen og Tagus-floden. Det har to restauranter, en bar med terrasse i lobbyen, en Sky-bar, en stor urban spa og et opvarmet udendørs ”infinity” svømmebassin på toppen af hotellet med panoramaudsigt over Lissabon by. Til møder og begivenheder kan de 1750 kvadratmeter, fordelt på 13 møderum, herunder et 900 m2 danserum, betjene begivenheder med op til 1300 mennesker.

  Se mere
 • Inspira Santa Marta Hotel
  Fra1.022krPr. nat

  Inspira Santa Marta HotelstarsGreenProgram Icon

  Lissabon by, Lissabon , Rua de santa marta 48 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3554 meninger fra rejsendeBaseret på 3554 meninger fra rejsende

  Dette charmerende city-hotel har en enestående beliggenhed kun et stenkast fra Avenida da Liberdade. Dette betyder, at gæster kan få mest muligt ud af deres ophold i Lissabon og kombinere afslapning og velvære med det bedste fra den kosmopolitiske verden. Gæsterne vil finde forbindelser med offentlige transportmidler kun 200 m væk og den nærmeste metrostation 300 m fra hotellet. Herudover der er fra dette familievenlige business-hotel ca. 3 km til messeområdet, og til kysten er der ca. 15 km. Endvidere er der ca. 7 km til Portela lufthavn fra konference-hotellet.Hotellet blev bygget i 2010, har en tidssvarende indretning og tilbyder 89 værelser i forskellige kategorier. Dette er et mellemstort, 4-stjernet hotel, der tilbyder et urbant tilflugtssted for dem, der besøger Lissabon som forretningsrejsende eller feriegæst. På dette klimatiserede spa-kompleks er der døgnåben reception, check-out service, elevator, legeplads og en restaurant. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads (mod betaling).Alle værelser har regulerbare radiatorer og klimaanlæg samt safeboks, satellit-tv, gratis og trådløs internetadgang og en vifte af 'plug and play'-faciliteter (elektronisk afspilningsudstyr til bærbar computer, iPod og kameraer). De er alle indrettet ud fra Feng Shui-principper. Hvert enkelt værelse har eget badeværelse med brusebad, badekåbe og hjemmesko. Uden beregning er der mulighed for at lave te og kaffe, ligesom sodavand og øl findes i minibaren.Hotellet er udstyret med sauna (mod betaling), dampbad og boblebad samt 6 behandlingsrum, som udgør perfekte betingelser for afslapning og behandlingsformer, der giver ny energi. Der tilbydes også en massageservice (mod betaling) og et fitness-studie med moderne udstyr, så gæsterne kan stresse af ved hjælp af fysisk udfoldelse.

  Se mere
 • Tivoli Avenida Liberdade Lisboa
  Fra1.300krPr. nat

  Tivoli Avenida Liberdade Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 185 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4505 meninger fra rejsendeBaseret på 4505 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Lisboa, er dette enestående hotel optimalt for familier. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ferieboligen. Hotellet har i alt 306 soveværelser. Denne ejendom blev moderniseret i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Tivoli Avenida Liberdade Lisboa har 24 timers åbent. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenlige værelser. Denne kæledyrsvenlige feriebolig accepterer kæledyr med en vægt på maksimalt 5 kg. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Middagslokalet inviterer de der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Ferieboligen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til gæster der vil genoplade mentalt og fysisk. Tivoli Avenida Liberdade Lisboa har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der er ikke tid til at kede sig i denne ejendom takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Med mange middagsmuligheder, vil Tivoli Avenida Liberdade Lisboa imødekomme behovene fra alle typer gæster. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Altis Prime Hotel
  Fra815krPr. nat

  Altis Prime Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rodrigo da fonseca 4 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 858 meninger fra rejsendeBaseret på 858 meninger fra rejsende

  City-hotellet har en unik beliggenhed i hjertet af Lissabon, ved byens vigtigste forretnings- og finanspulsåre. Herudover ligger det tæt på Lissabons mest modeprægede butiksområder med gader såsom Avenida da Liberdade og Rua Castilho, historiske kvarterer såsom Príncipe Real, Bairro Alto såvel som førende museer. Til den gamle bydel er der 10 minutters gang fra dette business-hotel, mens der til São Jorge Slot er 2 km, til Lissabons Kongrescenter 5 km og til Lissabons Internationale Messeområde omkring 11 km. Endvidere ligger lejligheds-hotellet ca. 6 km fra Lissabon-Portela lufthavn.Dette klimatiserede lufthavns-hotel blev opført i 2010 og består af 78 lejligheder i moderne design, som blander en sofistikeret urban atmosfære med en bekvemmelig, skræddersyet service. Dette sted tilbyder gæsterne et rent, subtilt design, glatte linjer og moderne møbler samt en perfekt balance mellem hyggelig komfort og elegance, hvor man kan nyde alt, hvad der hører sig til i en diskret luksuriøs atmosfære. Hertil kommer faciliteter såsom en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og bar. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger, internetadgang, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og parkeringsgarage til bilen.De 78 suiter tilbyder et innovativt design med en elegant og funktionel indretning. De er delt op i 4 stilfulde kategorier og rummer alle 1 eller flere soveværelser, en opholdsstue, et arbejdsområde og WLAN/internetadgang såvel som eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer og et veludstyret tekøkken med minibar og mulighed for at lave te og kaffe. Temaerne er holdt primært i neutrale nuancer og skaber dermed en trendy og hyggelig atmosfære, ligesom de omhyggeligt udvalgte og specialfremstillede behageligheder gør gæsternes ophold fuldendt og unikt. Af standardmæssige behageligheder på værelserne er der ydermere telefon, fjernsyn, safeboks og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  19  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  2
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination