Hoteller med spa i Lissabon

Find på kortet
Hoteller med spa i Lissabon

Hoteller med spa i LissabonFra  269kr

Anbefalede Hoteller med spa i Lissabon

 • Neya Lisboa Hotel
  Fra429krPr. nat

  Neya Lisboa HotelstarsGreenProgram Icon

  Lissabon by, Lissabon , Rua de dona estefania 71-77 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1574 meninger fra rejsendeBaseret på 1574 meninger fra rejsende

  Dette miljøvenligt designede hotel ligger i centrum af Lissabon, kun 8 minutters gang fra metrostationen Picoas. Lissabon Lufthavn kan nås indenfor 15 minutter. Hotellet omfatter 76 værelser, 24-timers reception, valutaveksling, gratis Wi-Fi, mødelokaler, restaurant, bar, fitness-center, spa og wellness, tøjvask, biludlejning og parkering på stedet (mod betaling). Faciliteter til handicappede gæster.

  Se mere
 • Aldeia dos Capuchos Golf & Spa
  Fra541krPr. nat

  Aldeia dos Capuchos Golf & Spastars

  Costa da Caparica, Lissabon , Largo aldeia dos capuchos 87006 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 784 meninger fra rejsendeBaseret på 784 meninger fra rejsende

  This hotel is located on the main entrance of the Historical Village of Capuchos. It has simple road access facilities, and is 20 min from Lisbon International Airport and 15 min from the Cosmopolitan Lisbon offer, 2 km from the white sandy beaches of Costa da Caparica, 2 km from the Universities area of Monte da Caparica, 4 km from Almada City, 3 km from the Train Station of Pragal, 3 km of the Ferryboat Station in Trafaria and 7 km from the Ferryboat in Cacilhas.

  Se mere
 • Inspira Santa Marta Hotel
  Fra648krPr. nat

  Inspira Santa Marta HotelstarsGreenProgram Icon

  Lissabon by, Lissabon , Rua de santa marta 48 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3554 meninger fra rejsendeBaseret på 3554 meninger fra rejsende

  Dette charmerende city-hotel har en enestående beliggenhed kun et stenkast fra Avenida da Liberdade. Dette betyder, at gæster kan få mest muligt ud af deres ophold i Lissabon og kombinere afslapning og velvære med det bedste fra den kosmopolitiske verden. Gæsterne vil finde forbindelser med offentlige transportmidler kun 200 m væk og den nærmeste metrostation 300 m fra hotellet. Herudover der er fra dette familievenlige business-hotel ca. 3 km til messeområdet, og til kysten er der ca. 15 km. Endvidere er der ca. 7 km til Portela lufthavn fra konference-hotellet.Hotellet blev bygget i 2010, har en tidssvarende indretning og tilbyder 89 værelser i forskellige kategorier. Dette er et mellemstort, 4-stjernet hotel, der tilbyder et urbant tilflugtssted for dem, der besøger Lissabon som forretningsrejsende eller feriegæst. På dette klimatiserede spa-kompleks er der døgnåben reception, check-out service, elevator, legeplads og en restaurant. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt en parkeringsplads (mod betaling).Alle værelser har regulerbare radiatorer og klimaanlæg samt safeboks, satellit-tv, gratis og trådløs internetadgang og en vifte af 'plug and play'-faciliteter (elektronisk afspilningsudstyr til bærbar computer, iPod og kameraer). De er alle indrettet ud fra Feng Shui-principper. Hvert enkelt værelse har eget badeværelse med brusebad, badekåbe og hjemmesko. Uden beregning er der mulighed for at lave te og kaffe, ligesom sodavand og øl findes i minibaren.Hotellet er udstyret med sauna (mod betaling), dampbad og boblebad samt 6 behandlingsrum, som udgør perfekte betingelser for afslapning og behandlingsformer, der giver ny energi. Der tilbydes også en massageservice (mod betaling) og et fitness-studie med moderne udstyr, så gæsterne kan stresse af ved hjælp af fysisk udfoldelse.

  Se mere
 • SANA Malhoa
  Fra969krPr. nat

  SANA Malhoastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida jose malhoa 8 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 907 meninger fra rejsendeBaseret på 907 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger ca. fire km fra Rossiopladsen, som er en af Lissabons smukkeste plads. I en omkreds af ca. 500 m finder man et væld af indkøbsmuligheder og restauranter samt en forbindelse med offentlig transport. Der er ca. to km til de nærmeste barer/pubber, 2,5 km til diverse diskoteker og fem km til Lissabons lufthavn. Stranden ligger ca. 25 km fra hotellet.ed fri adgang til spa (sauna, jacuzzi, tyrkisk bad og træningscenter), hotellet er bygget i 2004. Dets hovedbygning er på 14 etager og råder over i alt 185 værelser, heraf 16 enkelt- og 165 dobbeltværelser samt fire suiter. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe, vaskeri, elevator og café. Herudover er der forskellige forretninger, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet råder endvidere over et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling). Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).od betaling kan gæsterne benytte whirlpoolen, hotellets Health Club, solariet, saunaen og fitness-studiet. Endeligt sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdning og afveksling.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan endvidere bestilles som menu, aftensmaden tillige à la carte.

  Se mere
 • Tivoli Avenida Liberdade Lisboa
  Fra1.710krPr. nat

  Tivoli Avenida Liberdade Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 185 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4505 meninger fra rejsendeBaseret på 4505 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel, som kan findes i Lisboa, er en fantastisk mulighed for familier. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ejendommen. Der er i alt 306 gæsteværelser på stedet. Tivoli Avenida Liberdade Lisboa undergik en renovering i 2011. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenligt værelse. Tivoli Avenida Liberdade Lisboa accepterer små kæledyr. Ejendommen har parkering og garage. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne i denne bolig. De rejsende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Tivoli Avenida Liberdade Lisboa. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Ejendommen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de rejsendes behov. Rejsende vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Tivoli Avenida Liberdade Lisboa. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Lisboa Pessoa Hotel
  Fra1.196krPr. nat

  Lisboa Pessoa Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da oliveira ao carmo 8 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 381 meninger fra rejsendeBaseret på 381 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Lisboa. Ejendommen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. Det samlede antal værelser er 75. Dette sted blev etableret i 2016. Lisboa Pessoa Hotel tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Nogle værelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. For ekstra bekvemmelighed kan besøgende måske bruge garagefaciliteterne. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte spisemulighederne. Gæsterne kan slappe af ved slutningen af dagen med denne ejendoms forskellige sundhedstilbud. Lisboa Pessoa Hotel har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Lumiares
  Fra1.297krPr. nat

  The Lumiaresstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua diario de noticias 142 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 275 meninger fra rejsendeBaseret på 275 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Lisboa. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 4 kilometer. I alt 52 værelser er til rådighed for gæsterne. Denne feriebolig blev bygget i 2017. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. The Lumiares har kørestolsadgang til fællesarealerne. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. The Lumiares inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle gæster der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. De rejsende kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Pestana Palace Lisboa - Hotel & National Monument
  Fra1.329krPr. nat
  4,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2426 meninger fra rejsendeBaseret på 2426 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger ca. fem km fra byens centrum med de mange tilbud til turister. I en omkreds af syv km finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, diverse barer samt forskellige restauranter og diskoteker. Ca. én km herfra er der forbindelse med offentlig transport og ca. 25 km væk ligger stranden og havet.Dette første klasses hotellet er bygget i 1998 og råder på sine tre etager over i alt 190 værelser, heraf 173 dobbeltværelser og 17 suiter. Med stor omhyggelighed pustede man nyt liv i det tidligere Valle-Flôr Palads. Den originale facade fra det 19. århundrede stråler nu i ny glans og kombinationen af historie og moderne teknik spiller harmonisk sammen. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Hertil kommer en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser er flisebelagte og har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme og safe.Gæsterne kan slappe af i den indendørs såvel som den udendørs swimmingpool med dertilhørende liggestole og parasoller. Herudover tilbydes der sauna og massage. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Jupiter Lisboa
  Fra660krPr. nat

  Jupiter Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da republica 46 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2573 meninger fra rejsendeBaseret på 2573 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Lisboa, er en fantastisk mulighed for familier. Placeret indenfor 2. 5 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Hotellet er 2. 0 kilometer fra hovedforlystelsesområdetRejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 5. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 6. 0 kilometer fra havnen. I alt 224 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Jupiter Lisboa. Denne bolig blev etableret i 2015. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Jupiter Lisboa. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dette hotel er ideelt for familier der rejser med børn og tilbyder soveværelser med vugger til de små. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt gæsteværelse. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Jupiter Lisboa. De der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Firmarejsende kan benytte forretningsfaciliteter og services. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne i denne feriebolig. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. De der bor på denne ejendom, kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Stedets underholdning blev designet til at more alle typer rejsende. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Corinthia Lisbon
  Fra1.713krPr. nat

  Corinthia Lisbonstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida columbano bordalo pinheiro 105 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6516 meninger fra rejsendeBaseret på 6516 meninger fra rejsende

  Fra luksushotellet er der blot 100 m til en forbindelse med offentlig transport. Hermed kommer man hurtigt og bekvemt til talrige indkøbsmuligheder (to km), diverse restauranter (ligeledes to km) og til stranden (35 km).Hotellet blev renoveret i 2003 og består af en 24-etagers hovedbygning med 393 dobbeltværelser og 27 suiter. Bygningen rummer derudover en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og garderobe. Hertil kommer forskellige forretninger, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet råder endvidere over et konferencerum og egen internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De tiltalende værelser er udstyret med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en udendørs swimmingpool.Der tilbydes morgenmad. Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  21  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination