Kæledyrsegnet hotel i Lissabon

Find på kortet
Kæledyrsegnet hotel i Lissabon

Kæledyrsegnet hotel i LissabonFra  269kr

Anbefalede Kæledyrsegnet hotel i Lissabon

 • Lisboa Plaza
  Fra705krPr. nat

  Lisboa Plazastars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa salitre 7 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1740 meninger fra rejsendeBaseret på 1740 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i nærheden af Avenida da Liberdade og den botaniske have. Bymidten ligger ca. en km fra hotellet. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af indkøbsmuligheder, restauranter, livlige barer og diskoteker. Der er desuden forbindelse med offentlig transport lige ved hotellet. Lufthavnen ligger ca. syv km væk, mens der er 25 km til den nærmeste strand.Det charmerende hotel blev renoveret i 2002 og er en kombination af det klassiske og det moderne. På sine seks etager har det i alt 106 værelser, heraf 17 enkelt- og 77 dobbeltværelser samt 12 suiter. Til det historiske hotels faciliteter hører endvidere en foyer med en døgnåben reception, safebokse og vekselbørs samt en elevator, en café og en bar. Herudover er der en klimatiseret à la carte restaurant, en tv-stue, et konferencerum samt en internetterminal. Man kan desuden bestille roomservice og vaskeservice, ligesom man også kan få hjælp i tilfælde af sygdom. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen (mod betaling) eller i parkeringsgaragen.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-TV, internetadgang og safeboks (mod betaling). Herudover er der en minibar, en dobbeltseng samt væg-til-væg-tæpper og centralvarme.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Casual Belle Epoque Lisboa
  Fra521krPr. nat

  Casual Belle Epoque Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da madalena 125 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette dejlige hotel kan findes i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Stedet består af 28 gæsteværelser. Denne bolig undergik en renovering i 2019. Casual Belle Epoque Lisboa omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Casual Belle Epoque Lisboa er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Med henblik på de rejsendes specialbehov har Casual Belle Epoque Lisboa nogle soveværelser med kørestolsadgang. Dyrevenner vil nyde deres ophold i ejendommen, da den er kæledyrsvenlig. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Altis Suites
  Fra845krPr. nat

  Altis Suitesstars

  Lissabon by, Lissabon , R. castilho, 13 13 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder

  Det elegante luksuskompleks har en central beliggenhed midt i turistområderne ca. 15 km fra havet. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 1 km væk. Herudover er der omkring 250 m til de nærmeste indkøbsmuligheder, 150 m til diverse restauranter og 5 km til forskellige barer, pubber og diskoteker. Stranden ligger endvidere ca. 25 km væk og med bil kommer man hurtigt hertil.Det luksuriøse lejlighedskompleks består af en 13-etagers hovedbygning med i alt 42 lejligheder. I den klimatiserede bygning er der desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs og elevatorer. På området finder man desuden forskellige forretninger, en frisørsalon, en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. På komplekset finder man endvidere et konferencerum og en offentlig internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringskælderen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede lejligheder har kombineret stue/soveværelse, eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, tekøkken, minibar/køleskab, dobbeltseng, klimaanlæg (centralt styret), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Hotellets personale gør rent ved afrejse.gæsterne kan endvidere nyde hotellet indendørs swimmingpool, mens der på de udendørs arealer er en solterasse. Herudover er der et wellnessområde med whilrpool, sauna og massage. Gæsterne har også mulighed for at dyrke motion i fitness-studiet. Prikken over i'et er et underholdende og afvekslende aktivitetsprogram. Ca. 40 km væk finder man desuden den nærmeste golfbane.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Hertil kommer, at der tilbydes diverse special- og diætretter. Drikkevarer er inklusive.

  Se mere
 • Artvilla
  Fra570krPr. nat

  Artvillastars

  Cadaval, Lissabon , Largo nossa sra. da conceicao, 3 3 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 39 meninger fra rejsendeBaseret på 39 meninger fra rejsende

  Dette enkle landhotel er i Cadaval. Artvilla garanterer for et roligt ophold med blot 9 soveværelser. Ejendommen blev opført i 2012. Artvilla har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Dette sted har ikke 24 timers åbent. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Områdets fællesarealer er handicapvenlige. Ejendommen har også et handicapvenligt soveværelse. Rejsende behøver ikke efterlade deres små kæledyr hjemme, mens de opholder sig i boligen. Der er parkeringsplads ved Artvilla. Besøgende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Artvilla, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Artvilla.

  Se mere
 • Aranguês
  Fra516krPr. nat

  Aranguêsstars

  Setubal, Lissabon , Rua jose pedro da silva 15 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 120 meninger fra rejsendeBaseret på 120 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Setubal. Hotellet , der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra ejendommen. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Ejendommen ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Der er i alt 50 gæsteværelser på stedet. Aranguês undergik en renovering i 2008. Aranguês har både lednings- og trådløse internetforbindelser. De rejsende kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. De der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres værelse, hvis de beder om det. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 4 handicapvenlige gæsteværelser. Denne kæledyrsvenlige bolig accepterer kæledyr i alle størrelser. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på Aranguês. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Four Seasons Hotel Lisbon
  Fra3.902krPr. nat

  Four Seasons Hotel Lisbonstars

  Lissabon by, Lissabon , Rodrigo da fonseca 88 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1985 meninger fra rejsendeBaseret på 1985 meninger fra rejsende

  Det elegante luksushotel ligger i et turistområde i Lissabon blot 20 minutters gang fra bymidten, hvor man finder talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Det ligger lige over for den stort anlagte park Eduardo VII. Hotellets elegante restaurant er en af de bedste i byen. På grund af sit gode ry (bl.a. som følge af et moderne billedgalleri) bliver hotellet også brugt til repræsentative formål (f.eks. til statsgæster).Luksushotellet blev renoveret i år 2003 og består af en 10-etagers hovedbygning med i alt 282 værelser, heraf 20 suiter. Den klimatiserede bygning rummer desuden en reception og en frisørsalon. På hotellet finder man endvidere en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, badekåbe og badetøfler. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt styret), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder gæsterne en swimmingpool med solterrasse. Hotellet har endvidere en indendørs pool med et spa-område kaldet Ritz Spa. Herudover er der et wellnessområde med sauna og dampbar, og hvor man kan få diverse behandlinger (mod betaling). Gæsterne har desuden mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 • Avani Avenida Liberdade
  Fra849krPr. nat

  Avani Avenida Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua julio cesar machado 7-9 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 430 meninger fra rejsendeBaseret på 430 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Lisboa. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra stedet. Indenfor 220 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 4. 5 kilometer fra havnen. Ferieboligen har i alt 119 soveværelser. Avani Avenida Liberdade blev fuldstændig moderniseret i 2008. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Endvidere tilbyder Avani Avenida Liberdade vugger til småbørn efter anmodning. Denne bolig accepterer små kæledyr. Endvidere har dette hotel en garage til dem, der kommer i bil. Avani Avenida Liberdade tilbyder lufthavnstransportservice. Repræsentanter kan holde et møde på dette hotel, der er ideel til forretningsrejser. Avani Avenida Liberdade er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. De rejsende kan gribe muligheden for at smage de måltider, der serveres på stedets middagsfaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Tivoli Avenida Liberdade Lisboa
  Fra1.710krPr. nat

  Tivoli Avenida Liberdade Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 185 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4505 meninger fra rejsendeBaseret på 4505 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel, som kan findes i Lisboa, er en fantastisk mulighed for familier. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ejendommen. Der er i alt 306 gæsteværelser på stedet. Tivoli Avenida Liberdade Lisboa undergik en renovering i 2011. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dette sted er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenligt værelse. Tivoli Avenida Liberdade Lisboa accepterer små kæledyr. Ejendommen har parkering og garage. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne i denne bolig. De rejsende vil værdsætte de sundheds- og wellness-services, der tilbydes på Tivoli Avenida Liberdade Lisboa. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Ejendommen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de rejsendes behov. Rejsende vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Tivoli Avenida Liberdade Lisboa. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Holiday Inn Express Av.Liberdade
  Fra771krPr. nat

  Holiday Inn Express Av.Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua alexandre herculano 40 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1000 meninger fra rejsendeBaseret på 1000 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Lisboa. Ejendommen, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra ejendommen. Indenfor 100 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 4 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 34. 0 kilometer fra havnen. I alt 108 værelser er til rådighed for gæsterne. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Fællesarealerne på Holiday Inn Express Av. Liberdade har kørestolsadgang. Rejsende behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på Holiday Inn Express Av. Liberdade. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og –faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. Holiday Inn Express Av. Liberdade vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • MY SUITE LISBON GUEST HOUSE – PRINCIPE REAL
  Fra671krPr. nat

  MY SUITE LISBON GUEST HOUSE – PRINCIPE REALstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua são boaventura 23 - Kort
   

  Denne hyggelige lejlighed har beliggenhed i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 2. 5 kilometer borte. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 22. 0 kilometer fra ejendommen. Lejligheden er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Lejligheden ligger indenfor indenfor 2. 7 kilometer fra havnen. Med i alt 15 soveværelser, er det et dejligt sted at være. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2019. Stedets fællesarealer har Wi-Fi internetforbindelse. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. MY SUITE LISBON GUEST HOUSE – PRINCIPE REAL accepterer små kæledyr. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  27  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination