Kæledyrsegnet hotel i Lissabon

Find på kortet
Kæledyrsegnet hotel i Lissabon

Kæledyrsegnet hotel i LissabonFra  225kr

Anbefalede Kæledyrsegnet hotel i Lissabon

 • Zenit Lisboa
  Fra489krPr. nat

  Zenit Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Av. 5 de outubro 11 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 53 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 904 meninger fra rejsendeBaseret på 904 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på adressen Avenida 5 de Outubro, nr. 11 i den portugisiske hovedstads bedste forretningskvarter mellem pladsen Marquês de Pombal og pladsen Duque de Saldanha. Lige i nærheden af hotellet finder man Avenida da Liberdade med forbindelse til offentlig transport samt forskellige restauranter og barer. Der er ca. 1 km til det berømte Barrio Alto og øvrige turistattraktioner såsom Alfama, mens der til Belém og EXPO udstillingslokaliteter er omkring 5 km. Den internationale lufthavn i Lissabon ligger ca. 4 km fra hotellet.Hotellet er beliggende i en historisk bygning med originalfacade og de nyeste standardindretninger. Kombinationen af begge genrer skaber en komfortabel og moderne atmosfære. Hotellet er ideelt for forretningsrejsende og feriegæster. Det klimatiserede hotel har i alt 86 værelser fordelt på 7 etager, heraf 1 handicapvenligt værelse, 1 suite, 3 juniorsuiter samt nogle ikke-rygerværelser. Hotellet har endvidere en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevatorer, café, bar, restaurant, tv-stue, internetadgang (mod betaling), konferenceindretninger, roomservice, vaskemuligheder samt en parkeringsgarage (mod betaling).De rummelige og moderne værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt plejeartikler. De råder endvidere over telefon, fax, satellit-tv med kanal+, stereoanlæg, minibar og internetadgang. Desuden er de udstyret med safeboks, dobbelt- eller kingsize seng, et udvalg af puder samt individuelt regulerbart klimaanlæg/radiator og en terrasse. Hver morgen er der en gratis avis.orgenmad serveres som buffet i den fremragende restaurant Marqués de Pombal. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Køkkenet kan tilbyde velsmagende og innovative madretter af naturprodukter til enestående priser. Endvidere er det store udvalg af vine med til at gøre den gastronomiske oplevelse helt perfekt.

  Se mere
 • Altis Avenida
  Fra1.280krPr. nat

  Altis Avenidastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua 1º dezembro 120 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1699 meninger fra rejsendeBaseret på 1699 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i byens centrum ved siden af Lissabons mest symbolske plads kun en kort gåtur fra hovedgaden og ikke langt fra de mest berømte restauranter og butikker i Lissabon, og i nærheden finder man også alle de vigtigste transportsystemer. Dette business-hotel udgør et ideelt udgangspunkt for gæster, som vil rejse rundt i Lissabon og besøge interessante steder i nærområdet, herunder fæstningen Castelo São Jorge (3 km væk), den gamle bydel med diverse barer og natteliv (1,5 km væk), Chiado (1,2 km væk) og Belem (10 km væk). Herudover ligger stranden i Costa da Caparica ca. 15 km fra dette designer-hotel, mens der til Portela lufthavn er omkring 7 km.Dette klimatiserede city-hotel blev bygget i 1940, renoveret i 2010 og er det mest charmerende og stilfulde hotel i Lissabon. Der er tale om en bolig med en enestående beliggenhed med udsigt over Castelo São Jorge. Denne historiske bygnings bemærkelsesværdige arkitektur har inspireret al interiørets udsmykning og transformerer glamouren og elegancen fra 1940 om til vore dages standarder. Hotellet tilbyder herudover gæsterne i alt 72 værelser og byder dem velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Af yderligere faciliteter er der en bar og restaurant, konferenceindretninger, WLAN/internetadgang (mod betaling) og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Hotellets værelser er elegante og glamourøse og tilbyder det ypperste inden for komfort. Hvert enkelt værelse er indrettet med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, ligesom der er dobbelt- eller kingsize seng, regulerbart klimaanlæg og radiator og egen terrasse. Af andre behageligheder på værelserne er der en telefon, satellit-tv med HD, en radio, internetadgang og en safeboks.

  Se mere
 • Lisboa Plaza
  Fra1.167krPr. nat

  Lisboa Plazastars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa salitre 7 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1740 meninger fra rejsendeBaseret på 1740 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i nærheden af Avenida da Liberdade og den botaniske have. Bymidten ligger ca. en km fra hotellet. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af indkøbsmuligheder, restauranter, livlige barer og diskoteker. Der er desuden forbindelse med offentlig transport lige ved hotellet. Lufthavnen ligger ca. syv km væk, mens der er 25 km til den nærmeste strand.Det charmerende hotel blev renoveret i 2002 og er en kombination af det klassiske og det moderne. På sine seks etager har det i alt 106 værelser, heraf 17 enkelt- og 77 dobbeltværelser samt 12 suiter. Til det historiske hotels faciliteter hører endvidere en foyer med en døgnåben reception, safebokse og vekselbørs samt en elevator, en café og en bar. Herudover er der en klimatiseret à la carte restaurant, en tv-stue, et konferencerum samt en internetterminal. Man kan desuden bestille roomservice og vaskeservice, ligesom man også kan få hjælp i tilfælde af sygdom. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen (mod betaling) eller i parkeringsgaragen.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-TV, internetadgang og safeboks (mod betaling). Herudover er der en minibar, en dobbeltseng samt væg-til-væg-tæpper og centralvarme.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Avani Avenida Liberdade
  Fra926krPr. nat

  Avani Avenida Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua julio cesar machado 7-9 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 430 meninger fra rejsendeBaseret på 430 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 220 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 4. 5 kilometer fra havnen. Boligen består af i alt 119 dejlige værelser. Avani Avenida Liberdade blev fuldstændig moderniseret i 2008. Avani Avenida Liberdade omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Avani Avenida Liberdade har 24 timers åbent. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Små kæledyr må bo på stedet. Gæsterne ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Middagslokalet inviterer de rejsende til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle de der bor på denne ejendom. Avani Avenida Liberdade vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Corinthia Lisbon
  Fra3.731krPr. nat

  Corinthia Lisbonstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida columbano bordalo pinheiro 105 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6516 meninger fra rejsendeBaseret på 6516 meninger fra rejsende

  Fra luksushotellet er der blot 100 m til en forbindelse med offentlig transport. Hermed kommer man hurtigt og bekvemt til talrige indkøbsmuligheder (to km), diverse restauranter (ligeledes to km) og til stranden (35 km).Hotellet blev renoveret i 2003 og består af en 24-etagers hovedbygning med 393 dobbeltværelser og 27 suiter. Bygningen rummer derudover en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og garderobe. Hertil kommer forskellige forretninger, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet råder endvidere over et konferencerum og egen internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De tiltalende værelser er udstyret med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en udendørs swimmingpool.Der tilbydes morgenmad. Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 • Tivoli Avenida Liberdade Lisboa
  Fra1.300krPr. nat

  Tivoli Avenida Liberdade Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 185 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4505 meninger fra rejsendeBaseret på 4505 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Lisboa, er dette enestående hotel optimalt for familier. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ferieboligen. Hotellet har i alt 306 soveværelser. Denne ejendom blev moderniseret i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Tivoli Avenida Liberdade Lisboa har 24 timers åbent. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenlige værelser. Denne kæledyrsvenlige feriebolig accepterer kæledyr med en vægt på maksimalt 5 kg. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Middagslokalet inviterer de der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Ferieboligen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til gæster der vil genoplade mentalt og fysisk. Tivoli Avenida Liberdade Lisboa har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der er ikke tid til at kede sig i denne ejendom takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Med mange middagsmuligheder, vil Tivoli Avenida Liberdade Lisboa imødekomme behovene fra alle typer gæster. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Altis Prime Hotel
  Fra815krPr. nat

  Altis Prime Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rodrigo da fonseca 4 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 858 meninger fra rejsendeBaseret på 858 meninger fra rejsende

  City-hotellet har en unik beliggenhed i hjertet af Lissabon, ved byens vigtigste forretnings- og finanspulsåre. Herudover ligger det tæt på Lissabons mest modeprægede butiksområder med gader såsom Avenida da Liberdade og Rua Castilho, historiske kvarterer såsom Príncipe Real, Bairro Alto såvel som førende museer. Til den gamle bydel er der 10 minutters gang fra dette business-hotel, mens der til São Jorge Slot er 2 km, til Lissabons Kongrescenter 5 km og til Lissabons Internationale Messeområde omkring 11 km. Endvidere ligger lejligheds-hotellet ca. 6 km fra Lissabon-Portela lufthavn.Dette klimatiserede lufthavns-hotel blev opført i 2010 og består af 78 lejligheder i moderne design, som blander en sofistikeret urban atmosfære med en bekvemmelig, skræddersyet service. Dette sted tilbyder gæsterne et rent, subtilt design, glatte linjer og moderne møbler samt en perfekt balance mellem hyggelig komfort og elegance, hvor man kan nyde alt, hvad der hører sig til i en diskret luksuriøs atmosfære. Hertil kommer faciliteter såsom en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og bar. Desuden tilbydes gæsterne konferenceindretninger, internetadgang, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og parkeringsgarage til bilen.De 78 suiter tilbyder et innovativt design med en elegant og funktionel indretning. De er delt op i 4 stilfulde kategorier og rummer alle 1 eller flere soveværelser, en opholdsstue, et arbejdsområde og WLAN/internetadgang såvel som eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer og et veludstyret tekøkken med minibar og mulighed for at lave te og kaffe. Temaerne er holdt primært i neutrale nuancer og skaber dermed en trendy og hyggelig atmosfære, ligesom de omhyggeligt udvalgte og specialfremstillede behageligheder gør gæsternes ophold fuldendt og unikt. Af standardmæssige behageligheder på værelserne er der ydermere telefon, fjernsyn, safeboks og regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Casual Belle Epoque Lisboa
  Fra758krPr. nat

  Casual Belle Epoque Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da madalena 125 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette dejlige hotel kan findes i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Stedet består af 28 gæsteværelser. Denne bolig undergik en renovering i 2019. Casual Belle Epoque Lisboa omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Casual Belle Epoque Lisboa er ideel til familier med børn, da de har nogle værelser med børnesenge efter anmodning til de små. Med henblik på de rejsendes specialbehov har Casual Belle Epoque Lisboa nogle soveværelser med kørestolsadgang. Dyrevenner vil nyde deres ophold i ejendommen, da den er kæledyrsvenlig. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Sofitel Lisbon Liberdade
  Fra1.449krPr. nat

  Sofitel Lisbon Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 127 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4545 meninger fra rejsendeBaseret på 4545 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i et rekreativt område i Lissabon. Der er kun et par minutters gang til bymidten, hvor man finder et væld af barer, restauranter, biografer og seværdigheder samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Det ligger på den prestigefyldte gade Avenida da Liberdade i hjertet af Lissabon. Tæt herved finder man det historiske kvarter Alma. Desuden er der kun ca. 7 km til lufthavnen. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet og den nærmeste strand ligger 15 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over en 9-etagers bygning med i alt 171 værelser, heraf 5 suiter. Bygningen rummer derudover en foyer med reception og elevatorer. Hotellet har ligeledes en bar, en pianobar og en klimatiseret restaurant. Endvidere rummer bygningen otte konferencerum med plads til op til 250 personer samt en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller mod betaling i garagen. Slutteligt tilbydes der naturligvis vaskeservice og roomservice, ligesom der også er et bibliotek.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med badekåbe, badetøfler og hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret), centralvarme og safeboks (mod betaling) samt en sofagruppe.Ca. 10 km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Pousada De Lisboa
  Fra1.972krPr. nat

  Pousada De Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Praca do comercio 31-34 lisbon 1149-018 portugal 31-34 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 954 meninger fra rejsendeBaseret på 954 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Lisboa, er denne enkle pousada optimal for homoseksuelle. Ferieboligen, der putter sig indenfor 5 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ejendommen. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 1 kilometer fra stedet. Indenfor 10 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Ferieboligen består af i alt 90 dejlige værelser. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 2015. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionsskranken er åben hele dagen. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt soveværelse. Boligen accepterer kun små kæledyr. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne bolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  30  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination