Kæledyrsegnet hotel i Lissabon

Find på kortet
Kæledyrsegnet hotel i Lissabon

Kæledyrsegnet hotel i LissabonFra  193kr

Anbefalede Kæledyrsegnet hotel i Lissabon

 • Lisboa Plaza
  Fra853krPr. nat

  Lisboa Plazastars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa salitre 7 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1740 meninger fra rejsendeBaseret på 1740 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i nærheden af Avenida da Liberdade og den botaniske have. Bymidten ligger ca. en km fra hotellet. I de umiddelbare omgivelser finder man et utal af indkøbsmuligheder, restauranter, livlige barer og diskoteker. Der er desuden forbindelse med offentlig transport lige ved hotellet. Lufthavnen ligger ca. syv km væk, mens der er 25 km til den nærmeste strand.Det charmerende hotel blev renoveret i 2002 og er en kombination af det klassiske og det moderne. På sine seks etager har det i alt 106 værelser, heraf 17 enkelt- og 77 dobbeltværelser samt 12 suiter. Til det historiske hotels faciliteter hører endvidere en foyer med en døgnåben reception, safebokse og vekselbørs samt en elevator, en café og en bar. Herudover er der en klimatiseret à la carte restaurant, en tv-stue, et konferencerum samt en internetterminal. Man kan desuden bestille roomservice og vaskeservice, ligesom man også kan få hjælp i tilfælde af sygdom. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen (mod betaling) eller i parkeringsgaragen.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-TV, internetadgang og safeboks (mod betaling). Herudover er der en minibar, en dobbeltseng samt væg-til-væg-tæpper og centralvarme.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Four Seasons Hotel Lisbon
  Fra10.024krPr. nat

  Four Seasons Hotel Lisbonstars

  Lissabon by, Lissabon , Rodrigo da fonseca 88 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1985 meninger fra rejsendeBaseret på 1985 meninger fra rejsende

  Det elegante luksushotel ligger i et turistområde i Lissabon blot 20 minutters gang fra bymidten, hvor man finder talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Det ligger lige over for den stort anlagte park Eduardo VII. Hotellets elegante restaurant er en af de bedste i byen. På grund af sit gode ry (bl.a. som følge af et moderne billedgalleri) bliver hotellet også brugt til repræsentative formål (f.eks. til statsgæster).Luksushotellet blev renoveret i år 2003 og består af en 10-etagers hovedbygning med i alt 282 værelser, heraf 20 suiter. Den klimatiserede bygning rummer desuden en reception og en frisørsalon. På hotellet finder man endvidere en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, badekåbe og badetøfler. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt styret), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder gæsterne en swimmingpool med solterrasse. Hotellet har endvidere en indendørs pool med et spa-område kaldet Ritz Spa. Herudover er der et wellnessområde med sauna og dampbar, og hvor man kan få diverse behandlinger (mod betaling). Gæsterne har desuden mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 • Avani Avenida Liberdade
  Fra847krPr. nat

  Avani Avenida Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua julio cesar machado 7-9 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 430 meninger fra rejsendeBaseret på 430 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 220 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 4. 5 kilometer fra havnen. Boligen består af i alt 119 dejlige værelser. Avani Avenida Liberdade blev fuldstændig moderniseret i 2008. Avani Avenida Liberdade omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Avani Avenida Liberdade har 24 timers åbent. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Små kæledyr må bo på stedet. Gæsterne ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Alle kan drage fordel af de konferenceservices og –faciliteter, der tilbydes, til at fejre enhver begivenhed. Middagslokalet inviterer de rejsende til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Gastronomi-elskere vil værdsætte de udsøgte kulinariske muligheder, der er til rådighed for at tilfredsstille smagsløgene hos alle de der bor på denne ejendom. Avani Avenida Liberdade vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Altis Avenida
  Fra1.181krPr. nat

  Altis Avenidastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua 1º dezembro 120 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1699 meninger fra rejsendeBaseret på 1699 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i byens centrum ved siden af Lissabons mest symbolske plads kun en kort gåtur fra hovedgaden og ikke langt fra de mest berømte restauranter og butikker i Lissabon, og i nærheden finder man også alle de vigtigste transportsystemer. Dette business-hotel udgør et ideelt udgangspunkt for gæster, som vil rejse rundt i Lissabon og besøge interessante steder i nærområdet, herunder fæstningen Castelo São Jorge (3 km væk), den gamle bydel med diverse barer og natteliv (1,5 km væk), Chiado (1,2 km væk) og Belem (10 km væk). Herudover ligger stranden i Costa da Caparica ca. 15 km fra dette designer-hotel, mens der til Portela lufthavn er omkring 7 km.Dette klimatiserede city-hotel blev bygget i 1940, renoveret i 2010 og er det mest charmerende og stilfulde hotel i Lissabon. Der er tale om en bolig med en enestående beliggenhed med udsigt over Castelo São Jorge. Denne historiske bygnings bemærkelsesværdige arkitektur har inspireret al interiørets udsmykning og transformerer glamouren og elegancen fra 1940 om til vore dages standarder. Hotellet tilbyder herudover gæsterne i alt 72 værelser og byder dem velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Af yderligere faciliteter er der en bar og restaurant, konferenceindretninger, WLAN/internetadgang (mod betaling) og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Hotellets værelser er elegante og glamourøse og tilbyder det ypperste inden for komfort. Hvert enkelt værelse er indrettet med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, ligesom der er dobbelt- eller kingsize seng, regulerbart klimaanlæg og radiator og egen terrasse. Af andre behageligheder på værelserne er der en telefon, satellit-tv med HD, en radio, internetadgang og en safeboks.

  Se mere
 • Tivoli Avenida Liberdade Lisboa
  Fra1.630krPr. nat

  Tivoli Avenida Liberdade Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 185 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4505 meninger fra rejsendeBaseret på 4505 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Lisboa, er dette enestående hotel optimalt for familier. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ferieboligen. Hotellet har i alt 306 soveværelser. Denne ejendom blev moderniseret i 2011. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan gæster drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Tivoli Avenida Liberdade Lisboa har 24 timers åbent. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 2 handicapvenlige værelser. Denne kæledyrsvenlige feriebolig accepterer kæledyr med en vægt på maksimalt 5 kg. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. Middagslokalet inviterer de der bor på denne ejendom, til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. Ferieboligen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til gæster der vil genoplade mentalt og fysisk. Tivoli Avenida Liberdade Lisboa har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Der er ikke tid til at kede sig i denne ejendom takket være de underholdningsmuligheder, der tilbydes. Med mange middagsmuligheder, vil Tivoli Avenida Liberdade Lisboa imødekomme behovene fra alle typer gæster. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Pousada De Lisboa
  Fra2.353krPr. nat

  Pousada De Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Praca do comercio 31-34 lisbon 1149-018 portugal 31-34 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 954 meninger fra rejsendeBaseret på 954 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Lisboa, er denne enkle pousada optimal for homoseksuelle. Ferieboligen, der putter sig indenfor 5 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ejendommen. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 1 kilometer fra stedet. Indenfor 10 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Ferieboligen består af i alt 90 dejlige værelser. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 2015. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionsskranken er åben hele dagen. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt soveværelse. Boligen accepterer kun små kæledyr. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne bolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Zenit Lisboa
  Fra601krPr. nat

  Zenit Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Av. 5 de outubro 11 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 53 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 904 meninger fra rejsendeBaseret på 904 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på adressen Avenida 5 de Outubro, nr. 11 i den portugisiske hovedstads bedste forretningskvarter mellem pladsen Marquês de Pombal og pladsen Duque de Saldanha. Lige i nærheden af hotellet finder man Avenida da Liberdade med forbindelse til offentlig transport samt forskellige restauranter og barer. Der er ca. 1 km til det berømte Barrio Alto og øvrige turistattraktioner såsom Alfama, mens der til Belém og EXPO udstillingslokaliteter er omkring 5 km. Den internationale lufthavn i Lissabon ligger ca. 4 km fra hotellet.Hotellet er beliggende i en historisk bygning med originalfacade og de nyeste standardindretninger. Kombinationen af begge genrer skaber en komfortabel og moderne atmosfære. Hotellet er ideelt for forretningsrejsende og feriegæster. Det klimatiserede hotel har i alt 86 værelser fordelt på 7 etager, heraf 1 handicapvenligt værelse, 1 suite, 3 juniorsuiter samt nogle ikke-rygerværelser. Hotellet har endvidere en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevatorer, café, bar, restaurant, tv-stue, internetadgang (mod betaling), konferenceindretninger, roomservice, vaskemuligheder samt en parkeringsgarage (mod betaling).De rummelige og moderne værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer samt plejeartikler. De råder endvidere over telefon, fax, satellit-tv med kanal+, stereoanlæg, minibar og internetadgang. Desuden er de udstyret med safeboks, dobbelt- eller kingsize seng, et udvalg af puder samt individuelt regulerbart klimaanlæg/radiator og en terrasse. Hver morgen er der en gratis avis.orgenmad serveres som buffet i den fremragende restaurant Marqués de Pombal. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Køkkenet kan tilbyde velsmagende og innovative madretter af naturprodukter til enestående priser. Endvidere er det store udvalg af vine med til at gøre den gastronomiske oplevelse helt perfekt.

  Se mere
 • Holiday Inn Express Lisbon Airport
  Fra695krPr. nat

  Holiday Inn Express Lisbon Airportstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua guine 18-18b - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 944 meninger fra rejsendeBaseret på 944 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger inden for 5 minutters kørsel af messeområdet FIL og koncerthuset Pavilhao Atlantico. Til den nærmeste banegård og metrostation (Lisboa Oriente) kan man køre på 5 minutter, ligesom der er et indkøbscenter ved siden af stationen. Ligeledes mindre end 8 km væk finder man Lisbon Casino (kasino) og Oceanarium. Sidst, men ikke mindst er der omkring 9 km fra hotellet til byens centrum, og Lissabons internationale lufthavn ligger lige ved siden af hotellet.Der er tale om et splinternyt, moderne hotel med 120 værelser fordelt på 6 etager. Hotellet egner sig ideelt til forretningsrejsende eller feriegæster, som ønsker at se Lissabons historiske seværdigheder. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter på det klimatiserede hotel er der en safeboks, elevator, bar, morgenmadsrestaurant, konferenceindretninger og en parkeringsplads til bilen. Mod betaling kan gæsterne ligeledes benytte stedets internetadgang og bestille vasketøjsservice.Alle værelser med eget badeværelse er også udstyret med brusebad, badekar og hårtørrer samt dobbeltseng, telefon, fladskærmsfjernsyn med kabel-tv og betalings-tv, radio og internetadgang med hurtig forbindelse (mod betaling). Af yderligere faciliteter er der mulighed for at lave te og kaffe (gratis), strygejern og strygebræt, regulerbart klimaanlæg, radiator, et stort skrivebord og en spand til is.Hotellet tilbyder en morgenbuffet.

  Se mere
 • Casual Belle Epoque Lisboa
  Fra650krPr. nat

  Casual Belle Epoque Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da madalena 125 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette komfortable hotel kan findes i Lisboa. Med sin placering indenfor 50 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Ferieboligen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. I alt 28 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Casual Belle Epoque Lisboa. Casual Belle Epoque Lisboa undergik en renovering i 2019. Casual Belle Epoque Lisboa omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres værelse, hvis de beder om det. Dette hotel er blevet designet til at gøre gæsternes ophold så nem som mulig, og har nogle handicapvenlige badeværelser. Kæledyr må medbringes til Casual Belle Epoque Lisboa. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for besøgende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • InterContinental Lisbon
  Fra1.243krPr. nat

  InterContinental Lisbonstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua castilho 149 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1600 meninger fra rejsendeBaseret på 1600 meninger fra rejsende

  Det eksklusive byhotel ligger i et af Lissabons turistområder lige ved Parque Eduardo VII. I de nærmere omgivelser finder man mange forskellige indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Til fods kommer man desuden hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Luksushotellet blev omfattende renoveret i år 2004 og råder på sine 18 etager over i alt 331 værelser, heraf 17 suiter. Pga. den let hævede beliggenhed er der en betagende udsigt over byen. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer forskellige en bar en klimatiseret à la carte restaurant. Desuden har hotellet et konferencerum og en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets garagen.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, king size seng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  22  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination