Lejligheder og aparthoteller i Lissabon

Find på kortet
Lejligheder og aparthoteller i Lissabon

Lejligheder og aparthoteller i LissabonFra  225kr

Anbefalede Lejligheder og aparthoteller i Lissabon

 • Hello Lisbon São Bento Valley Apartments
  Fra540krPr. nat

  Hello Lisbon São Bento Valley Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de pedro dias 19 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 60 meninger fra rejsendeBaseret på 60 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er homovenligt og ligger i Lisboa. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Det samlede antal soveværelser er 19. Denne bolig blev sidst renoveret i 2016. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Hello Lisbon São Bento Valley Apartments har 24 timers åbent. Hello Lisbon São Bento Valley Apartments er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Hello Lisbon São Bento Valley Apartments. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hello Lisbon Bairro Alto
  Fra575krPr. nat

  Hello Lisbon Bairro Altostars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa dos fiéis de deus, 34 34 - Kort
   

  Ejendommen ligger kun 200 m fra Chiado, som er det nye hjerte af Lissabons attraktioner. Til Alfama og Baixa Pombalina er der blot nogle få meter. Herudover er der ikke langt til '24 de Julho' samt Docas og Santa Apolónia med det bedste natteliv i Lissabon. Ligeledes ligger der et busstoppested ca. 2 minutters gang fra hotellet, ligesom der til den nærmeste metrostation er omkring 5 minutter til fods.De i alt 11 lejligheder og studier ligger i en helt ny bygning med en central beliggenhed i en af de ældste dele af Lissabon. Her kombineres luksuriøs indkvartering i en komfortabelt indrettet lejlighed med serviceudbuddet på et hotel. Af faciliteter er der foyer, mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet, frisørsalon, trådløs internetadgang og mulighed for at bestille roomservice.Studie-lejlighederne i kategorien deluxe tilbyder en moderne, indbydende bolig, som passer ideelt til 3 personer. De luksuriøse lejligheder har et stort værelse med dobbeltseng og en sovesofa, et separat, veludstyret køkken, et moderne badeværelse og et stort værelse med sovesofa, et veludstyret tekøkken og et separat soveværelse med dobbeltseng. Boligenhederne tilbyder eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Af yderligere værelsesbehageligheder er der satellit-/kabel-tv, internetadgang, køleskab, komfur, mikrobølgeovn, mulighed for at lave te og kaffe, vaskemaskine, strygejern og strygebræt samt regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Hello Lisbon Rossio Teatro Nacional Apartments
  Fra662krPr. nat
   

  Denne charmerende lejlighed er specielt designet til homomiljøet og er i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver lejligheden nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger indenfor en afstand af 1. 1 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Hello Lisbon Rossio Teatro Nacional Apartments garanterer for et roligt ophold med blot 9 soveværelser. Hello Lisbon Rossio Teatro Nacional Apartments omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Receptionsskranken er åben hele dagen. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hello Lisbon Rossio Collection Apartments
  Fra832krPr. nat

  Hello Lisbon Rossio Collection Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Calcada do carmo 43 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 162 meninger fra rejsendeBaseret på 162 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed er specielt designet til homomiljøet og er i Lisboa. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Lejligheden er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 2. 0 kilometer fra havnen. Boligen kan tilbyde i alt 20 værelser. Hello Lisbon Rossio Collection Apartments tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Hello Lisbon Rossio Collection Apartments har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Babysenge til børn fås efter anmodning. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Besøgende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto
  Fra766krPr. nat

  Lisbon Serviced Apartments - Bairro Altostars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa do judeu 7 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 35 meninger fra rejsendeBaseret på 35 meninger fra rejsende

  Denne dejler ige lejler ighed er i Lisboa. Ejendommen, der putter sig indenfor 800 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 750 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto blev fuldstændig renoveret i 2016. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Dette sted tilbyder ikke 24 timers åbent. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto er ikke et kæledyrsvenligt sted. Gæster der bor i denne bolig, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Lisbon Serviced Apartments - Avenida
  Fra570krPr. nat

  Lisbon Serviced Apartments - Avenidastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do telhal, 4 - Kort
   

  Denne komfortable lejlighed har beliggenhed i Lisboa. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 5 kilometer. Lokaliteten har 19 indbydende gæsteværelser. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Lisbon Serviced Apartments - Avenida har ikke 24 timers åbent. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Lisbon Serviced Apartments - Liberdade
  Fra635krPr. nat

  Lisbon Serviced Apartments - Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua mouzinho da silveira 34 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 135 meninger fra rejsendeBaseret på 135 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed er placeret i Lisboa. Ferieboligen består af i alt 35 dejlige soveværelser. Denne feriebolig blev opført i 2015. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ejendommen. Der er ikke 24 timers åben reception. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Lisbon Serviced Apartments - Liberdade er ikke et kæledyrsvenligt sted. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Almaria - Edifício Da Corte
  Fra1.179krPr. nat

  Almaria - Edifício Da Cortestars

  Lissabon by, Lissabon , Do ferragial 11 11 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 56 meninger fra rejsendeBaseret på 56 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed er i Lisboa. Almaria - Edifício Da Corte garanterer for et roligt ophold med blot 15 soveværelser.

  Se mere
 • Lisbon Serviced Apartments - Ascensor da Bica
  Fra555krPr. nat

  Lisbon Serviced Apartments - Ascensor da Bicastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de s. paulo, 234-largo de santo antoninho 1 1 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 68 meninger fra rejsendeBaseret på 68 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed er i Lisboa. Ferieboligen har i alt 25 soveværelser. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2016. Lisbon Serviced Apartments - Ascensor da Bica tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Der er ikke 24 timers åben reception. Lisbon Serviced Apartments - Ascensor da Bica tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Lisbon Serviced Apartments - Ascensor da Bica er ikke et kæledyrsvenligt sted. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Lisbon Serviced Apartments - Ascensor da Bica.

  Se mere
 • Hello Lisbon Marques de Pombal
  Fra600krPr. nat

  Hello Lisbon Marques de Pombalstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua eca de queiros 4 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 59 meninger fra rejsendeBaseret på 59 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed kan findes i Lisboa. Ejendommen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger indenfor en afstand af 1. 2 kilometer fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 9. 5 kilometer fra ferieboligen. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne feriebolig. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2015. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Hello Lisbon Marques de Pombal har ikke 24 timers åben reception. Der er ikke børnesenge i Hello Lisbon Marques de Pombal. Kæledyr må ikke medbringes til Hello Lisbon Marques de Pombal. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ejendommen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  43  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  5
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination