Lejligheder og aparthoteller i Lissabon

Find på kortet
Lejligheder og aparthoteller i Lissabon

Lejligheder og aparthoteller i LissabonFra  269kr

Anbefalede Lejligheder og aparthoteller i Lissabon

 • Lisbon Serviced Apartments - Avenida
  Fra365krPr. nat

  Lisbon Serviced Apartments - Avenidastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do telhal, 4 ou 63 4 - Kort
   

  Denne komfortable lejlighed har beliggenhed i Lisboa. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 5 kilometer. Lokaliteten har 19 indbydende gæsteværelser. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Lisbon Serviced Apartments - Avenida har ikke 24 timers åbent. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hello Lisbon Santos Design Apartments
  Fra385krPr. nat

  Hello Lisbon Santos Design Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa dos pescadores 2 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 45 meninger fra rejsendeBaseret på 45 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed er i Lisboa. Denne hyggelige ejendom garanterer et stille ophold med sine kun 4 gæsteværelser. Portugal Ways Santos Design Apartments blev opført i 2010. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Denne feriebolig har ikke 24 timers åbent. Denne bolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder gæsteværelser med vugger til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Portugal Ways Santos Design Apartments. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Lisbon Serviced Apartments - Palacio Camoes
  Fra449krPr. nat

  Lisbon Serviced Apartments - Palacio Camoesstars

  Lissabon by, Lissabon , Largo do calhariz 16-a - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 109 meninger fra rejsendeBaseret på 109 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed har beliggenhed i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De der bor på ejendommen, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 10 værelser. Denne bolig blev sidst renoveret i 2012. De der bor på denne ejendom, kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Kæledyr er ikke tilladt på området.

  Se mere
 • Hello Lisbon Santos Azulejos Apartments
  Fra637krPr. nat

  Hello Lisbon Santos Azulejos Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Calçada marquês de abrantes 10 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 25 meninger fra rejsendeBaseret på 25 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed har beliggenhed i Lisboa. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne feriebolig. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Gæster kan bruge transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Portugal Ways Santos Azulejos.

  Se mere
 • Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto
  Fra417krPr. nat

  Lisbon Serviced Apartments - Bairro Altostars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa do judeu 7 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 35 meninger fra rejsendeBaseret på 35 meninger fra rejsende

  Denne dejler ige lejler ighed er i Lisboa. Ejendommen, der putter sig indenfor 800 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 750 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto blev fuldstændig renoveret i 2016. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Dette sted tilbyder ikke 24 timers åbent. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto er ikke et kæledyrsvenligt sted. Gæster der bor i denne bolig, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Dalma Old Town Suites
  Fra541krPr. nat

  Dalma Old Town Suitesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua dos cegos 2 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 54 meninger fra rejsendeBaseret på 54 meninger fra rejsende

  Dette dejlige lejligheds-hotel er homovenligt og ligger i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 10 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Stedet er indenfor 1000 meter fra havnen. De der bor på ejendommen, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 13 værelser. Denne bolig blev etableret i 2017. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Dalma Old Town Suites har ikke 24 timers åben reception. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Dalma Old Town Suites. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Gæster kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hello Lisbon Bairro Alto
  Fra673krPr. nat

  Hello Lisbon Bairro Altostars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa dos fiéis de deus, 34 34 - Kort
   

  Ejendommen ligger kun 200 m fra Chiado, som er det nye hjerte af Lissabons attraktioner. Til Alfama og Baixa Pombalina er der blot nogle få meter. Herudover er der ikke langt til '24 de Julho' samt Docas og Santa Apolónia med det bedste natteliv i Lissabon. Ligeledes ligger der et busstoppested ca. 2 minutters gang fra hotellet, ligesom der til den nærmeste metrostation er omkring 5 minutter til fods.De i alt 11 lejligheder og studier ligger i en helt ny bygning med en central beliggenhed i en af de ældste dele af Lissabon. Her kombineres luksuriøs indkvartering i en komfortabelt indrettet lejlighed med serviceudbuddet på et hotel. Af faciliteter er der foyer, mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet, frisørsalon, trådløs internetadgang og mulighed for at bestille roomservice.Studie-lejlighederne i kategorien deluxe tilbyder en moderne, indbydende bolig, som passer ideelt til 3 personer. De luksuriøse lejligheder har et stort værelse med dobbeltseng og en sovesofa, et separat, veludstyret køkken, et moderne badeværelse og et stort værelse med sovesofa, et veludstyret tekøkken og et separat soveværelse med dobbeltseng. Boligenhederne tilbyder eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Af yderligere værelsesbehageligheder er der satellit-/kabel-tv, internetadgang, køleskab, komfur, mikrobølgeovn, mulighed for at lave te og kaffe, vaskemaskine, strygejern og strygebræt samt regulerbart klimaanlæg.

  Se mere
 • Villa Baixa – Lisbon Luxury Apartments
  Fra712krPr. nat

  Villa Baixa – Lisbon Luxury Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua santa justa 45 45 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 89 meninger fra rejsendeBaseret på 89 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed, som kan findes i Lisboa, er en fantastisk mulighed for homoer. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 2. 0 kilometer fra havnen. Gæster vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Villa Baixa – Lisbon Luxury Apartments, som kun består af 14 gæsteværelser. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2016. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Alle soveværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Villa Baixa – Lisbon Luxury Apartments.

  Se mere
 • Hello Lisbon São Bento Valley Apartments
  Fra728krPr. nat

  Hello Lisbon São Bento Valley Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de pedro dias 19 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 60 meninger fra rejsendeBaseret på 60 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Lisboa. Ferieboligen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Hello Lisbon São Bento Valley Apartments har i alt 19 værelser. Denne ejendom blev sidst renoveret i 2016. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Hello Lisbon São Bento Valley Apartments har ikke 24 timers åbent. Denne feriebolig tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • City Stays Bica Apartments
  Fra1.197krPr. nat

  City Stays Bica Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da bica duarte belo 6 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 55 meninger fra rejsendeBaseret på 55 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er perfekt til homomiljøet og er placeret i Lisboa. Med kun 4 værelser er dette sted perfekt til et roligt ophold. Dette sted blev etableret i 2017. De der bor på dette hotel, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. City Stays Bica Apartments har ikke 24 timers åbent. Babysenge til børn fås efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på City Stays Bica Apartments.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  47  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  5
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination