Lejligheder og aparthoteller i Lissabon

Find på kortet
Lejligheder og aparthoteller i Lissabon

Lejligheder og aparthoteller i LissabonFra  193kr

Anbefalede Lejligheder og aparthoteller i Lissabon

 • Hello Lisbon Santa Apolonia Apartments
  Fra667krPr. nat

  Hello Lisbon Santa Apolonia Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Calcada do cardeal 16 - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 131 meninger fra rejsendeBaseret på 131 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed er placeret i Lisboa. Beliggende indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten giver lejligheden nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra stedet. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Hello Lisbon Santa Apolonia Apartments, som kun består af 13 gæsteværelser. Hello Lisbon Santa Apolonia Apartments undergik en renovering i 2013. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen soveværelser, hvor besøgende kan bede om en vugge til de små. Hello Lisbon Santa Apolonia Apartments er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Hello Lisbon Castelo Apartments
  Fra667krPr. nat

  Hello Lisbon Castelo Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de sao tome 24 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 176 meninger fra rejsendeBaseret på 176 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed er placeret i Lisboa. Stedet har i alt 23 soveværelser. Denne bolig blev fuldstændig moderniseret i 2014. Besøgende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Denne bolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Hello Lisbon Castelo Apartments. Kæledyr er ikke tilladt på området. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto
  Fra570krPr. nat

  Lisbon Serviced Apartments - Bairro Altostars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa do judeu 7 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 35 meninger fra rejsendeBaseret på 35 meninger fra rejsende

  Denne dejler ige lejler ighed er i Lisboa. Ejendommen, der putter sig indenfor 800 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 750 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 0 kilometer. Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto blev fuldstændig renoveret i 2016. Rejsende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Dette sted tilbyder ikke 24 timers åbent. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto er ikke et kæledyrsvenligt sted. Gæster der bor i denne bolig, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Portugal Ways Santos Azulejos
  Fra434krPr. nat

  Portugal Ways Santos Azulejosstars

  Lissabon by, Lissabon , Calçada marquês de abrantes 10 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 25 meninger fra rejsendeBaseret på 25 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed har beliggenhed i Lisboa. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne feriebolig. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Gæster kan bruge transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Portugal Ways Santos Azulejos.

  Se mere
 • Lisbon Serviced Apartments - Palacio Camoes
  Fra766krPr. nat

  Lisbon Serviced Apartments - Palacio Camoesstars

  Lissabon by, Lissabon , Largo do calhariz 16-a - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 109 meninger fra rejsendeBaseret på 109 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed har beliggenhed i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De der bor på ejendommen, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 10 værelser. Denne bolig blev sidst renoveret i 2012. De der bor på denne ejendom, kan få adgang til internettet, så de er i forbindelse med arbejdet eller hjemmet. Kæledyr er ikke tilladt på området.

  Se mere
 • Almaria - Edifício Da Corte
  Fra782krPr. nat

  Almaria - Edifício Da Cortestars

  Lissabon by, Lissabon , Do ferragial 11 11 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 56 meninger fra rejsendeBaseret på 56 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed er i Lisboa. Almaria - Edifício Da Corte garanterer for et roligt ophold med blot 15 soveværelser.

  Se mere
 • Portugal Ways Santos Design Apartments
  Fra301krPr. nat

  Portugal Ways Santos Design Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa dos pescadores 2 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 45 meninger fra rejsendeBaseret på 45 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed er i Lisboa. Med kun 4 værelser er denne feriebolig perfekt til et roligt ophold. Denne feriebolig blev etableret i 2010. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Portugal Ways Santos Design Apartments. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Portugal Ways Conde Barao Apartments
  Fra345krPr. nat

  Portugal Ways Conde Barao Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Largo conde barão 18 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 115 meninger fra rejsendeBaseret på 115 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed ligger i Lisboa. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne bolig. Portugal Ways Conde Barao Apartments undergik en renovering i 2008. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Portugal Ways Conde Barao Apartments har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Portugal Ways Conde Barao Apartments. Portugal Ways Conde Barao Apartments vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Lisbon Serviced Apartments - Ascensor da Bica
  Fra538krPr. nat

  Lisbon Serviced Apartments - Ascensor da Bicastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de s. paulo, 234-largo de santo antoninho 1 1 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 68 meninger fra rejsendeBaseret på 68 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed er i Lisboa. Ferieboligen har i alt 25 soveværelser. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2016. Lisbon Serviced Apartments - Ascensor da Bica tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Der er ikke 24 timers åben reception. Lisbon Serviced Apartments - Ascensor da Bica tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Lisbon Serviced Apartments - Ascensor da Bica er ikke et kæledyrsvenligt sted. En bekvem transportservice stilles til rådighed af ferieboligen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Lisbon Serviced Apartments - Ascensor da Bica.

  Se mere
 • Portugal Ways Bairro Alto Apartments
  Fra386krPr. nat

  Portugal Ways Bairro Alto Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do vale 17 17 - Kort
  3,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 38 meninger fra rejsendeBaseret på 38 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed ligger i Lisboa. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ejendommen. Ferieboligen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Med kun 7 værelser er denne ejendom perfekt til et roligt ophold. De der bor i denne bolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Denne feriebolig har ikke 24 timers åbent. Nogle værelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Portugal Ways Bairro Alto Apartments er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  26  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  3
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination