Luksushoteller i Lissabon

Find på kortet
Luksushoteller i Lissabon

Luksushoteller i LissabonFra  225kr

Anbefalede Luksushoteller i Lissabon

 • VIP Grand Lisboa
  Fra582krPr. nat

  VIP Grand Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida 5 de outubro 197 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1093 meninger fra rejsendeBaseret på 1093 meninger fra rejsende

  Located between the historical centre and the main business area of Lisbon, this is a modern and stylish hotel where one can find all facilities in a sophisticated atmosphere.

  Se mere
 • Altis Grand Hotel
  Fra1.038krPr. nat

  Altis Grand Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua castilho 11 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1423 meninger fra rejsendeBaseret på 1423 meninger fra rejsende

  Det eksklusive luksushotel har en central beliggenhed i nærheden af den berømte Avenida Liberdade samt parken Eduardo VII. Det er beliggende i Lissabons forretnings- og kulturcentrum. Der er kun få minutters gang til talrige restauranter, barer og butikker. Endvidere ligger den nærmeste metrostation Avenida 100 m væk.Det fortryllende luksushotel udmærker sig ved de veludstyrede værelser og den gode service. Det blev renoveret i år 2011 og råder over 13 etager med i alt 295 værelser, heraf 12 fornemme suiter. Den imponerende foyer rummer en hyggelig, døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og elevatorer, ligesom der også er en tv-stue og et konferencerum med internetadgang. Hotellet har tilmed diverse forretninger, en frisørsalon, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant. Endvidere tilbydes der også roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der desuden gode parkeringsmuligheder.Værelserne er smagfuldt og individuelt indrettet. De er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, king size seng, radio, centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i den indendørs pool, eller træne i hotellets fitness-studie. Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Gæsterne tilbydes endvidere diverse special- og diætretter. Drikkevarer er inklusive.

  Se mere
 • Corpo Santo Lisbon Historical Hotel
  Fra1.101krPr. nat

  Corpo Santo Lisbon Historical Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Largo do corpo santo 23-25 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1055 meninger fra rejsendeBaseret på 1055 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er i Lisboa. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 8 kilometer. Der er i alt 79 gæsteværelser på stedet. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Alle værelser på dette handicapvenlige hotel, har adgang for kørestole. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er parkeringsplads ved Corpo Santo Lisbon Historical Hotel. Corpo Santo Lisbon Historical Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Altis Avenida
  Fra1.280krPr. nat

  Altis Avenidastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua 1º dezembro 120 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1699 meninger fra rejsendeBaseret på 1699 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i byens centrum ved siden af Lissabons mest symbolske plads kun en kort gåtur fra hovedgaden og ikke langt fra de mest berømte restauranter og butikker i Lissabon, og i nærheden finder man også alle de vigtigste transportsystemer. Dette business-hotel udgør et ideelt udgangspunkt for gæster, som vil rejse rundt i Lissabon og besøge interessante steder i nærområdet, herunder fæstningen Castelo São Jorge (3 km væk), den gamle bydel med diverse barer og natteliv (1,5 km væk), Chiado (1,2 km væk) og Belem (10 km væk). Herudover ligger stranden i Costa da Caparica ca. 15 km fra dette designer-hotel, mens der til Portela lufthavn er omkring 7 km.Dette klimatiserede city-hotel blev bygget i 1940, renoveret i 2010 og er det mest charmerende og stilfulde hotel i Lissabon. Der er tale om en bolig med en enestående beliggenhed med udsigt over Castelo São Jorge. Denne historiske bygnings bemærkelsesværdige arkitektur har inspireret al interiørets udsmykning og transformerer glamouren og elegancen fra 1940 om til vore dages standarder. Hotellet tilbyder herudover gæsterne i alt 72 værelser og byder dem velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Af yderligere faciliteter er der en bar og restaurant, konferenceindretninger, WLAN/internetadgang (mod betaling) og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Hotellets værelser er elegante og glamourøse og tilbyder det ypperste inden for komfort. Hvert enkelt værelse er indrettet med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, ligesom der er dobbelt- eller kingsize seng, regulerbart klimaanlæg og radiator og egen terrasse. Af andre behageligheder på værelserne er der en telefon, satellit-tv med HD, en radio, internetadgang og en safeboks.

  Se mere
 • Martinhal Chiado Family Suites
  Fra1.503krPr. nat

  Martinhal Chiado Family Suitesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua das flores, 44 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 359 meninger fra rejsendeBaseret på 359 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel ligger i Lisboa. Ejendommen, der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. I alt 37 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Martinhal Chiado Family Suites. Martinhal Chiado Family Suites blev bygget i 2016. Martinhal Chiado Family Suites tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Denne feriebolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de besøgendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder Martinhal Chiado Family Suites vugger til småbørn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Endvidere har dette sted en garage til dem, der kommer i bil. Martinhal Chiado Family Suites tilbyder lufthavnstransportservice. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Martinhal Chiado Family Suites.

  Se mere
 • The Vintage Lisboa
  Fra1.011krPr. nat

  The Vintage Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rodrigo da fonseca 2 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 910 meninger fra rejsendeBaseret på 910 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i byens centrum ved siden af en af byens hovedgader, Avenida da Liberdade med dens indkøbsmuligheder (400 m). Til Avenida metrostation er der 400 m, og i nærheden vil gæsterne finde pladsen Marques de Pombal, de botaniske haver, Sao Roque kirke, Nationalteatret Sao Carlos, Rua Augusta og området Alfama. Ejendommen ligger heller ikke langt fra Rock in Rio-arenaen, Padrão dos Descobrimentos (monument over opdagelsesrejsende), fodboldstadioner, Colombo indkøbscenter, Lissabons internationale messeområde, oceanarium og Cristo Rei-monumentet. Til Rossio banegård er der 1 km, til det historiske bycentrum (i kvarteret Chiado) 1,2 km, til Barrio Alto 1,4 km, til Paço de Arcos Strand ca. 1,5 km, til St. George Slot 1,7 kilometer, til Jeronimos Kloster (på UNESCO's Verdensarvsliste) 5,5 km og til Belémtårnet (ligeledes på UNESCO's Verdensarvsliste) 7,3 km. Herudover er der 7 km til Lissabons lufthavn.Dette city-hotel blev renoveret i 2010, ligger i en historisk bygning med i alt 56 stilfulde værelser og tilbyder det ultimative inden for tidssvarende design. Gæsterne kan tage en drink i baren i panoramasalonen og nyde den betagende udsigt over byen. Teatre, restauranter, parker og metrostationer ligger alt sammen i nærheden blandt andre attraktioner. Stedet egner sig ideelt til både forretningsrejsende og feriegæster. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med døgnåben reception og vekselbørs. Der tilbydes også café, 2 barer og restaurant, og til gæsternes rådighed står der ydermere konferencefaciliteter og internetadgang. Gæsterne kan tilmed bestille roomservice og vasketøjsservice og parkere bilen i hotellets overdækkede garage.

  Se mere
 • PortoBay Liberdade
  Fra1.378krPr. nat

  PortoBay Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua rosa araujo 8 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1302 meninger fra rejsendeBaseret på 1302 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er placeret i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 800 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 8 kilometer. Hotellet består af 98 gæsteværelser. PortoBay Liberdade blev bygget i 2014. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Receptionsskranken er åben hele dagen. Denne ejendom er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 3 handicapvenlige soveværelser. Kæledyr må ikke medbringes til PortoBay Liberdade. PortoBay Liberdade inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. Ferieboligen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. PortoBay Liberdade har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at alle der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. PortoBay Liberdade vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Altis Belém Hotel & SPA
  Fra1.337krPr. nat

  Altis Belém Hotel & SPAstars

  Lissabon by, Lissabon , Doca do bom sucesso - - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1394 meninger fra rejsendeBaseret på 1394 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Lisboa. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 0 kilometer. Der er i alt 50 gæsteværelser på stedet. Denne ejendom blev bygget i 2009. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Altis Belém Hotel & SPA har 24 timers åbent. Altis Belém Hotel & SPA tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Denne ejendom er tilgængelig med kørestol. Der er -1 handicapvenlige gæsteværelser på området. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og få nye kræfter i områdets wellness-faciliteter. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Altis Belém Hotel & SPA har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Iberostar Lisboa
  Fra1.042krPr. nat

  Iberostar Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do castilho 64 64 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 410 meninger fra rejsendeBaseret på 410 meninger fra rejsende

  Dette fremragende hotel er i Lisboa. Placeret indenfor 1. 2 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Besøgende kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 1. 7 kilometer. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 5 kilometer. I alt 166 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Iberostar Lisboa. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Receptionen er åben 24/7. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealerne på dette sted har kørestolsadgang. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for rejsende. Dem, der søger fred og ro, vil finde deres bedste logimulighed på dette Iberostar Lisboa med masser af sundheds- og wellness-muligheder. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Corinthia Lisbon
  Fra3.731krPr. nat

  Corinthia Lisbonstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida columbano bordalo pinheiro 105 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 6516 meninger fra rejsendeBaseret på 6516 meninger fra rejsende

  Fra luksushotellet er der blot 100 m til en forbindelse med offentlig transport. Hermed kommer man hurtigt og bekvemt til talrige indkøbsmuligheder (to km), diverse restauranter (ligeledes to km) og til stranden (35 km).Hotellet blev renoveret i 2003 og består af en 24-etagers hovedbygning med 393 dobbeltværelser og 27 suiter. Bygningen rummer derudover en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og garderobe. Hertil kommer forskellige forretninger, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet råder endvidere over et konferencerum og egen internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De tiltalende værelser er udstyret med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en udendørs swimmingpool.Der tilbydes morgenmad. Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  33  Hoteller - Lissabon
Side  1  af  4
 

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination