Anbefalede hoteller tæt på Ajuda palads

Find på kortet
Hoteller - Ajuda palads

Ajuda paladsFra  145kr

Anbefalede hoteller

 • Pestana Palace Lisboa - Hotel & National Monument
  Fra1.335krPr. nat
  1.04 km fra Ajuda palads
  4,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2426 meninger fra rejsendeBaseret på 2426 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger ca. fem km fra byens centrum med de mange tilbud til turister. I en omkreds af syv km finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, diverse barer samt forskellige restauranter og diskoteker. Ca. én km herfra er der forbindelse med offentlig transport og ca. 25 km væk ligger stranden og havet.Dette første klasses hotellet er bygget i 1998 og råder på sine tre etager over i alt 190 værelser, heraf 173 dobbeltværelser og 17 suiter. Med stor omhyggelighed pustede man nyt liv i det tidligere Valle-Flôr Palads. Den originale facade fra det 19. århundrede stråler nu i ny glans og kombinationen af historie og moderne teknik spiller harmonisk sammen. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Hertil kommer en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser er flisebelagte og har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme og safe.Gæsterne kan slappe af i den indendørs såvel som den udendørs swimmingpool med dertilhørende liggestole og parasoller. Herudover tilbydes der sauna og massage. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Jerónimos 8
  Fra722krPr. nat

  Jerónimos 8stars

  Lissabon by, Lissabon , Rua dos jeronimos 8 - Kort
  1.17 km fra Ajuda palads
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 354 meninger fra rejsendeBaseret på 354 meninger fra rejsende

  To the side of the hotel, lays the imposing Jerónimos Monastery and Belém Cultural Centre, which boasts the famous Berardo Collection Museum. Only a few steps away from the hotel, the Belém Tower, the Monument of the Discoveries, the Royal Coaches National Museum, the Navy Museum, the Tropical Garden, the sea walk with different docks and the famous "Pastéis de Belém". Offering easy access and proximity to Lisbon's Congress Centre and to the main busicess centres.

  Se mere
 • VER BELEM SUITES
  Fra383krPr. nat

  VER BELEM SUITESstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua vieira portuense, 82 - Kort
  1.28 km fra Ajuda palads
   

  Dette enkle gæstehus har beliggenhed i Lisboa. VER BELEM SUITES garanterer for et roligt ophold med blot 4 værelser. Denne bolig undergik en renovering i 2018. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. VER BELEM SUITES er ikke et kæledyrsvenligt sted. Denne miljøvenlige og bæredygtige ejendom har opnået certificering.

  Se mere
 • Vila Gale Opera
  Fra702krPr. nat

  Vila Gale Operastars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa do conde da ponte 1300-141 - Kort
  1.69 km fra Ajuda palads
  4,0/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1002 meninger fra rejsendeBaseret på 1002 meninger fra rejsende

  Det charmerende by- og konferencehotel ligger i Lissabons turistområder. Lige i nærheden finder man en flod/sø. Bymidten Rossio ligger ca. fem km fra hotellet. Lige i nærheden finder man desuden et konferencecenter og der er forbindelse med offentlig transport 200 m herfra. Til de nærmeste barer, restauranter og diskoteker er der ca. 800 m. Fem km fra hotellet finder man et væld af indkøbsmuligheder. Til lufthavnen er der ca. 15 km.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og åbnede i 2002. Det er på ni etager og råder over i alt 243 dobbeltværelser og 16 suiter. Til faciliteterne hører endvidere en foyer med døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, garderobe, elevator, et spillerum, en tv-stue, flere konferencerum, en cykelkælder, en parkeringsplads og en garage. Der er desuden mulighed for at leje cykler. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Herudover er der mulighed for at benytte den offentlige internetadgang, ligesom man også kan bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De lyst og moderne indrettede værelser har eget flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, radio og fax-/modemforbindelse. Herudover er værelserne udstyret med sofahjørne, minibar, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling). Enkelte værelser og suiter har desuden parketgulve.Hotellet kan tilbyde sine gæster en health-club (mod betaling) med indendørs swimmingpool, sauna, tyrkisk bad, massage og et fitnessområde. Der er mulighed for at dyrke vandaerobic og almindelig aerobic, stå på vandski og jetski, dykke, surfe og sejle. Gæsterne kan også spille squash og billard/snooker samt ride. Hertil kommer motorbåde, vandcykler, katamaraner og cykler/mountainbikes. Hotellet præsenterer også et aktivitetsprogram og der ligger en golfbane ca. 15 km væk. Spørg på hotellet om vandsportsaktiviteter og andre aktiviteter.

  Se mere
 • Altis Belém Hotel & SPA
  Fra1.337krPr. nat

  Altis Belém Hotel & SPAstars

  Lissabon by, Lissabon , Doca do bom sucesso - - Kort
  1.95 km fra Ajuda palads
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1394 meninger fra rejsendeBaseret på 1394 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Lisboa. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 0 kilometer. Der er i alt 50 gæsteværelser på stedet. Denne ejendom blev bygget i 2009. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Altis Belém Hotel & SPA har 24 timers åbent. Altis Belém Hotel & SPA tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Denne ejendom er tilgængelig med kørestol. Der er -1 handicapvenlige gæsteværelser på området. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og få nye kræfter i områdets wellness-faciliteter. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Altis Belém Hotel & SPA har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Palacio do Governador
  Fra1.240krPr. nat

  Palacio do Governadorstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua bartolomeu dias 117 - Kort
  1.99 km fra Ajuda palads
  4,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 361 meninger fra rejsendeBaseret på 361 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Lisboa. Beliggende indenfor 7. 5 kilometer fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 11. 3 kilometer fra hotellet . Indenfor 1 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Stedet er indenfor 400 meters gåafstand fra havnen. De 60 indbydende værelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Hotellet blev opført i 2015. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Babysenge til børn fås efter anmodning. Dette er et handicapvenligt hotel, hvor der er adgang til fællesområder og badeværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæsterne ønsker måske at bruge ejendommens egen garage. Der findes en bekvem transportservice til lufthavnen. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. Palacio do Governador har en række middagsoplevelser. Besøgende kan vælge af forkæle sig selv med sundhedsfaciliteterne der forefindes på stedet. De besøgende vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Med mange middagsmuligheder, vil Palacio do Governador imødekomme behovene fra alle typer gæster. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • ibis Lisboa Alfragide
  Fra403krPr. nat

  ibis Lisboa AlfragidestarsGreenProgram Icon

  Alfragide, Lissabon , Alto de cabreiraestrada da circunvalação - Kort
  2.18 km fra Ajuda palads
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 661 meninger fra rejsendeBaseret på 661 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Alfragide, er dette hyggelige hotel optimalt for familier. I alt 129 værelser er til rådighed for gæsterne på ibis Lisboa Alfragide. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder. Fællesarealerne på ibis Lisboa Alfragide har kørestolsadgang. Kæledyr er tilladt i denne bolig. Derudover vil de, der rejser i deres eget køretøj, gøre god brug af parkeringsfaciliteterne på ibis Lisboa Alfragide. Dette sted er certificeret af internationalt anerkendte miljøstyresystemer som f. eks. ISO/EMAS og/eller en Sustainable Tourism CERTIFICATION (certificering for bæredygtig turisme), der er anerkendt af Global Sustainable Tourism Council (GSTC) (international organisation for bæredygtig turisme), og har forpligtet sig til at opretholde miljøvenlig praksis. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Holiday Inn Express Lisbon Alfragide
  Fra508krPr. nat

  Holiday Inn Express Lisbon Alfragidestars

  Alfragide, Lissabon , Rua da quinta do paizinho, lugar da outurela - - Kort
  2.37 km fra Ajuda palads
  4,3/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 257 meninger fra rejsendeBaseret på 257 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Alfragide. Boligen kan tilbyde i alt 128 soveværelser. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Holiday Inn Express Lisbon Alfragide har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Endvidere må besøgende bo sammen med deres kæledyr på Holiday Inn Express Lisbon Alfragide. Besøgende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Olissippo Lapa Palace - The Leading Hotels World
  Fra2.390krPr. nat

  Olissippo Lapa Palace - The Leading Hotels Worldstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do pau de bandeira 4 lisbon 1249-021 4 - Kort
  2.93 km fra Ajuda palads
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1257 meninger fra rejsendeBaseret på 1257 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i Lissabons mest eksklusive boligområde og er omgivet af statelige ambassadebygninger og noble hjem. Der er kun få minutter til de historiske områder og turistattraktioner samt havnemolen og indkøbskvarteret. I etablissementets nære omgivelser finder man restauranter, barer, pubber, natteliv og forbindelser til offentlige transportmidler. Til centrum af Lissabon er der 2 km og seværdigheder såsom Nationalmuseet for Antik Kunst (500 m), São Jorge Slot (2,5 km) og kvarteret Belém (3 km), som huser Jerónimos-klosteret, ligger alle i nærheden. Til lufthavnen Portela er der omkring 12 km fra logiet.Bygningen, hvor hotellet ligger, var et familiehus indtil 1992, hvor den adelige familie solgte den til familien Simões de Almeida, som så forvandlede det til et hotel. Villaen (en ny fløj) blev indviet i 2002 og råder over 2 suiter, 4 juniorsuiter og 8 værelser. Det 7-etagers klimatiserede etablissement består af i alt 109 værelser og suiter. Gæsterne bydes velkomne i hotellets foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en vekselbørs og en garderobe. Hertil kommer elevator, en frisørsalon, en bar og en restaurant. Gæster kan desuden slappe af i fjernsynsstuen, ligesom forretningsrejsende sikkert vil værdsætte konferenceindretningerne og WLAN/internetadgangen. Desuden kan man bestille roomservice, ligesom der både er garageplads og udendørs parkeringsplads til bilen. Yngre gæster kan muntre sig på legepladsen.

  Se mere
 
[x]
 

Hoteller i nærheden af  Ajuda palads

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination