Anbefalede hoteller tæt på Basilica da Estrela

Find på kortet
Hoteller - Basilica da Estrela

Basilica da EstrelaFra  145kr

Anbefalede hoteller

 • Da Estrela Small Luxury Hotels of the World
  Fra580krPr. nat

  Da Estrela Small Luxury Hotels of the Worldstars

  Lissabon by, Lissabon , Saraiva de carvalho 35 - Kort
  0.5 km fra Basilica da Estrela
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 240 meninger fra rejsendeBaseret på 240 meninger fra rejsende

  Der er ikke noget sted, der egner sig bedre som base i Lissabon end dette hotels perfekte, centrale beliggenhed i hjertet af det historiske Lissabon. Her indbydes gæsterne til et besøg i Lissabon med chancen for at opleve alle byens vidundere. Kun 200 m fra hotellet finder man kvarteret Campo de Ourique med dets traditionelle forretninger, parken og domkirken Basílica da Estrela. Herudover kan gæsterne nå til kvartererne Chiado, Príncipe Real, Avenida da Liberdade, Santos & Baixa, Bairro Alto og Docas på mindre end 10 minutter. Deslige ligger hotellet bare 500 m fra metrostationen Rato, og til fods er der kun 10 minutter til et stoppested med den berømte sporvogn 28. Til Portela lufthavn er der omkring 7 km eller 20 minutter i bil.Der er tale om et lille boutique-hotel, som består af et udvalg på kun 19 værelser og suiter. Stedets indretning er komfortabel, intim, helt original og skræddersyet til gæsternes behov. Bygningen ligger inden for det historiske slot, som tilhører greven Conde de Parati, og hele interiøret er blevet indrettet af Miguel Câncio Martins (Buddha Bar Paris, Pacha Marrakech). Det er meningen, at designet skal vække følelsen af en ældre, klassisk stil med en helt unik tilgang til hoteloplevelsen. Hotellet er medlem af organisationen Verdens Små Luksushoteller (Small Luxury Hotels of the World). Gæsterne bydes velkommen i foyeren med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af yderligere faciliteter er der klimaanlæg, safeboks, konferenceindretninger og internetadgang. Gæsterne kan desuden nyde en drink i baren eller spise i restauranten. Hertil kommer mulighed for mod betaling at bestille roomservice og vasketøjsservice samt parkere bilen i parkeringsgaragen.

  Se mere
 • Hello Lisbon Santos Apartments
  Fra528krPr. nat

  Hello Lisbon Santos Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa nova de santos 39 - Kort
  0.6 km fra Basilica da Estrela
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 84 meninger fra rejsendeBaseret på 84 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed har beliggenhed i Lisboa. Lejligheden, der putter sig indenfor 3. 2 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 3 kilometer. Gæster vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 9 gæsteværelser. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2013. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Der er ikke 24 timers åben reception. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Kæledyr må ikke medbringes til Hello Lisbon Santos Apartments. Alle der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hello Lisbon Santos Apartments vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Portugal Ways Lisbon City Apartments
  Fra313krPr. nat

  Portugal Ways Lisbon City Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Calçada castelo picão 26 - Kort
  0.61 km fra Basilica da Estrela
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 62 meninger fra rejsendeBaseret på 62 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed er placeret i Lisboa. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne ejendom. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Se mere
 • Dear Lisbon Gallery House
  Fra931krPr. nat

  Dear Lisbon Gallery Housestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de saƒo bento 31 31 - Kort
  0.62 km fra Basilica da Estrela
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 119 meninger fra rejsendeBaseret på 119 meninger fra rejsende

  Dette fremragende bed and breakfast kan findes i Lisboa. Denne Bed & Breakfast, der putter sig indenfor 20 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. I alt 26 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Denne bolig undergik en renovering i 2017. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionen er åben 24/7. Desværre er der ingen værelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted.

  Se mere
 • Lisbon São Bento Hotel
  Fra560krPr. nat

  Lisbon São Bento Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de são bento 347 - Kort
  0.62 km fra Basilica da Estrela
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Lisboa. Hotellet , der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Hotellet består af 52 gæsteværelser. Lisbon São Bento Hotel tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Lisbon São Bento Hotel tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige soveværelser. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Lisbon São Bento Hotel.

  Se mere
 • Olissippo Lapa Palace - The Leading Hotels World
  Fra2.390krPr. nat

  Olissippo Lapa Palace - The Leading Hotels Worldstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do pau de bandeira 4 lisbon 1249-021 4 - Kort
  0.75 km fra Basilica da Estrela
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1257 meninger fra rejsendeBaseret på 1257 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i Lissabons mest eksklusive boligområde og er omgivet af statelige ambassadebygninger og noble hjem. Der er kun få minutter til de historiske områder og turistattraktioner samt havnemolen og indkøbskvarteret. I etablissementets nære omgivelser finder man restauranter, barer, pubber, natteliv og forbindelser til offentlige transportmidler. Til centrum af Lissabon er der 2 km og seværdigheder såsom Nationalmuseet for Antik Kunst (500 m), São Jorge Slot (2,5 km) og kvarteret Belém (3 km), som huser Jerónimos-klosteret, ligger alle i nærheden. Til lufthavnen Portela er der omkring 12 km fra logiet.Bygningen, hvor hotellet ligger, var et familiehus indtil 1992, hvor den adelige familie solgte den til familien Simões de Almeida, som så forvandlede det til et hotel. Villaen (en ny fløj) blev indviet i 2002 og råder over 2 suiter, 4 juniorsuiter og 8 værelser. Det 7-etagers klimatiserede etablissement består af i alt 109 værelser og suiter. Gæsterne bydes velkomne i hotellets foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en vekselbørs og en garderobe. Hertil kommer elevator, en frisørsalon, en bar og en restaurant. Gæster kan desuden slappe af i fjernsynsstuen, ligesom forretningsrejsende sikkert vil værdsætte konferenceindretningerne og WLAN/internetadgangen. Desuden kan man bestille roomservice, ligesom der både er garageplads og udendørs parkeringsplads til bilen. Yngre gæster kan muntre sig på legepladsen.

  Se mere
 • Dear Lisbon Living House
  Fra601krPr. nat

  Dear Lisbon Living Housestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua poiais são bento 121 - Kort
  0.76 km fra Basilica da Estrela
   

  Dette fremragende hotel ligger i Lisboa. Med kun 6 værelser er dette hotel perfekt til et roligt ophold. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Dear Lisbon Living House har ikke 24 timers åben reception. Dette hotel har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området.

  Se mere
 • York House Hotel
  Fra598krPr. nat

  York House Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua das janelas verdes 32 - Kort
  0.78 km fra Basilica da Estrela
  2,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 299 meninger fra rejsendeBaseret på 299 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger 10 minutter fra centrum af Lissabon tæt på Museum for antik kunst, Museu Nacional de Arte Antiga, mellem kvartererne Lapa, Madragoa og Santos. På hotellet tilbydes gæsterne unik indkvartering og en urban oplevelse af at bo i hjertet af byen. Der findes endvidere en busstation og banegård inden for gåafstand, mens der til lufthavnen Portela er omkring 10 km.Det smukke, romantiske boutique-hotel ligger i et ombygget Karmeliter-kloster og er en af de få bygninger, der har overlevet det jordskælv, som hærgede Lissabon i det 18. århundrede. Det blev senest renoveret i 2007 med moderne og tidløse linjer, og hvor elementer fra det 17. århundredes arkitektur blev genskabt. En lang trappe af gamle stentrin rejser sig fra gadeniveau op til en attraktiv og eksklusiv gårdterrasse, som er omgivet af frodigt grønne områder og en 1600-tals-facade, og på denne måde skabes der en unik atmosfære og en følelse af ro og fred. Det klimatiserede etablissement tilbyder herudover i alt 32 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af yderligere faciliteter er der safeboks, vekselbørs, garderobe, aviskiosk, spillelokale og en fjernsynsstue. Ydermere tilbydes internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hertil kommer en café og en bar, som tilbyder mad og drikke. Hotellets restaurant, som ligger i et prestigefyldt, stille kvarter, rummer 3 lokaler til enhver begivenheder, et udendørs spiseområde og en lækker menu, som kokken med glæde tilpasser til særlige begivenheder.

  Se mere
 • As Janelas Verdes
  Fra1.394krPr. nat

  As Janelas Verdesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua das janelas verdes 47 - Kort
  0.85 km fra Basilica da Estrela
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1259 meninger fra rejsendeBaseret på 1259 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og er beliggende i nærheden af National Art Museum på den romantiske Rua das Janelas Verdes. Lufthavnen ligger ca. 9 km væk, mens der er ca. 5 km til centrum (Rossio). Der afgår endvidere offentlige transportmidler lige foran hotellet. Diverse indkøbsmuligheder finder man omkring 2 km fra hotellet. Der ligger restauranter ca. 500 m fra hotellet, mens der er ca. 2 km til diverse barer og pubber samt det nærmeste diskotek. Det kan varmt anbefales at tage på en dagsudflugt til stranden, det ligger ca. 25 km fra hotellet.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i år 2002. Det råder over 3 etager med i alt 29 værelser. Den klimatiserede bygning rummer derudover en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, café samt elevatorer. På hotellet er der desuden en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (ca. 100 m fra hotellet, mod betaling). Slutteligt tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom hotellet også har en smuk gårdhave.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer og badekåber samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg (centralt reguleret), centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en solterrasse. Ca. 14 km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Hello Lisbon São Bento Valley Apartments
  Fra540krPr. nat

  Hello Lisbon São Bento Valley Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de pedro dias 19 - Kort
  0.85 km fra Basilica da Estrela
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 60 meninger fra rejsendeBaseret på 60 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er homovenligt og ligger i Lisboa. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra hotellet til en række interessante steder. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Det samlede antal soveværelser er 19. Denne bolig blev sidst renoveret i 2016. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Hello Lisbon São Bento Valley Apartments har 24 timers åbent. Hello Lisbon São Bento Valley Apartments er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Hello Lisbon São Bento Valley Apartments. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  215  Hoteller - Basilica da Estrela
Side  1  af  22
 

Hoteller i nærheden af  Basilica da Estrela

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser