Anbefalede hoteller tæt på Basilica da Estrela

Find på kortet
Hoteller - Basilica da Estrela

Basilica da EstrelaFra  276kr

Anbefalede hoteller

 • Dear Lisbon Gallery House
  Fra1.262krPr. nat

  Dear Lisbon Gallery Housestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de saƒo bento 31 31 - Kort
  0.62 km fra Basilica da Estrela
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 119 meninger fra rejsendeBaseret på 119 meninger fra rejsende

  Dette fremragende bed and breakfast kan findes i Lisboa. Denne Bed & Breakfast, der putter sig indenfor 20 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. I alt 26 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Denne bolig undergik en renovering i 2017. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionen er åben 24/7. Desværre er der ingen værelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted.

  Se mere
 • Lisbon São Bento Hotel
  Fra895krPr. nat

  Lisbon São Bento Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de são bento 347 - Kort
  0.62 km fra Basilica da Estrela
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Lisboa. Hotellet , der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Hotellet består af 52 gæsteværelser. Lisbon São Bento Hotel tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Lisbon São Bento Hotel tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige soveværelser. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Lisbon São Bento Hotel.

  Se mere
 • Olissippo Lapa Palace - The Leading Hotels World
  Fra2.636krPr. nat

  Olissippo Lapa Palace - The Leading Hotels Worldstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do pau de bandeira 4 lisbon 1249-021 4 - Kort
  0.75 km fra Basilica da Estrela
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1257 meninger fra rejsendeBaseret på 1257 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i Lissabons mest eksklusive boligområde og er omgivet af statelige ambassadebygninger og noble hjem. Der er kun få minutter til de historiske områder og turistattraktioner samt havnemolen og indkøbskvarteret. I etablissementets nære omgivelser finder man restauranter, barer, pubber, natteliv og forbindelser til offentlige transportmidler. Til centrum af Lissabon er der 2 km og seværdigheder såsom Nationalmuseet for Antik Kunst (500 m), São Jorge Slot (2,5 km) og kvarteret Belém (3 km), som huser Jerónimos-klosteret, ligger alle i nærheden. Til lufthavnen Portela er der omkring 12 km fra logiet.Bygningen, hvor hotellet ligger, var et familiehus indtil 1992, hvor den adelige familie solgte den til familien Simões de Almeida, som så forvandlede det til et hotel. Villaen (en ny fløj) blev indviet i 2002 og råder over 2 suiter, 4 juniorsuiter og 8 værelser. Det 7-etagers klimatiserede etablissement består af i alt 109 værelser og suiter. Gæsterne bydes velkomne i hotellets foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en vekselbørs og en garderobe. Hertil kommer elevator, en frisørsalon, en bar og en restaurant. Gæster kan desuden slappe af i fjernsynsstuen, ligesom forretningsrejsende sikkert vil værdsætte konferenceindretningerne og WLAN/internetadgangen. Desuden kan man bestille roomservice, ligesom der både er garageplads og udendørs parkeringsplads til bilen. Yngre gæster kan muntre sig på legepladsen.

  Se mere
 • York House Hotel
  Fra746krPr. nat

  York House Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua das janelas verdes 32 - Kort
  0.78 km fra Basilica da Estrela
  2,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 299 meninger fra rejsendeBaseret på 299 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger 10 minutter fra centrum af Lissabon tæt på Museum for antik kunst, Museu Nacional de Arte Antiga, mellem kvartererne Lapa, Madragoa og Santos. På hotellet tilbydes gæsterne unik indkvartering og en urban oplevelse af at bo i hjertet af byen. Der findes endvidere en busstation og banegård inden for gåafstand, mens der til lufthavnen Portela er omkring 10 km.Det smukke, romantiske boutique-hotel ligger i et ombygget Karmeliter-kloster og er en af de få bygninger, der har overlevet det jordskælv, som hærgede Lissabon i det 18. århundrede. Det blev senest renoveret i 2007 med moderne og tidløse linjer, og hvor elementer fra det 17. århundredes arkitektur blev genskabt. En lang trappe af gamle stentrin rejser sig fra gadeniveau op til en attraktiv og eksklusiv gårdterrasse, som er omgivet af frodigt grønne områder og en 1600-tals-facade, og på denne måde skabes der en unik atmosfære og en følelse af ro og fred. Det klimatiserede etablissement tilbyder herudover i alt 32 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af yderligere faciliteter er der safeboks, vekselbørs, garderobe, aviskiosk, spillelokale og en fjernsynsstue. Ydermere tilbydes internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hertil kommer en café og en bar, som tilbyder mad og drikke. Hotellets restaurant, som ligger i et prestigefyldt, stille kvarter, rummer 3 lokaler til enhver begivenheder, et udendørs spiseområde og en lækker menu, som kokken med glæde tilpasser til særlige begivenheder.

  Se mere
 • As Janelas Verdes
  Fra1.411krPr. nat

  As Janelas Verdesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua das janelas verdes 47 - Kort
  0.85 km fra Basilica da Estrela
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1259 meninger fra rejsendeBaseret på 1259 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og er beliggende i nærheden af National Art Museum på den romantiske Rua das Janelas Verdes. Lufthavnen ligger ca. 9 km væk, mens der er ca. 5 km til centrum (Rossio). Der afgår endvidere offentlige transportmidler lige foran hotellet. Diverse indkøbsmuligheder finder man omkring 2 km fra hotellet. Der ligger restauranter ca. 500 m fra hotellet, mens der er ca. 2 km til diverse barer og pubber samt det nærmeste diskotek. Det kan varmt anbefales at tage på en dagsudflugt til stranden, det ligger ca. 25 km fra hotellet.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i år 2002. Det råder over 3 etager med i alt 29 værelser. Den klimatiserede bygning rummer derudover en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, café samt elevatorer. På hotellet er der desuden en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (ca. 100 m fra hotellet, mod betaling). Slutteligt tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom hotellet også har en smuk gårdhave.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer og badekåber samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg (centralt reguleret), centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en solterrasse. Ca. 14 km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Portugal Ways Santos Design Apartments
  Fra433krPr. nat

  Portugal Ways Santos Design Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa dos pescadores 2 - Kort
  0.85 km fra Basilica da Estrela
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 45 meninger fra rejsendeBaseret på 45 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed er i Lisboa. Med kun 4 værelser er denne feriebolig perfekt til et roligt ophold. Denne feriebolig blev etableret i 2010. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Portugal Ways Santos Design Apartments. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Portugal Ways Bairro Alto Apartments
  Fra903krPr. nat

  Portugal Ways Bairro Alto Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do vale 17 17 - Kort
  0.89 km fra Basilica da Estrela
  3,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 38 meninger fra rejsendeBaseret på 38 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed ligger i Lisboa. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ejendommen. Ferieboligen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Med kun 7 værelser er denne ejendom perfekt til et roligt ophold. De der bor i denne bolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Denne feriebolig har ikke 24 timers åbent. Nogle værelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Portugal Ways Bairro Alto Apartments er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 • V Dinastia
  Fra481krPr. nat

  V Dinastiastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua d joao v - Kort
  0.89 km fra Basilica da Estrela
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 198 meninger fra rejsendeBaseret på 198 meninger fra rejsende

  Dette enkle gæstehus er i Lisboa. Boligen har i alt 23 gæsteværelser. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan rejsende drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse, der findes i de offentlige områder. Gæster vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom.

  Se mere
 • Portugal Ways Conde Barao Apartments
  Fra518krPr. nat

  Portugal Ways Conde Barao Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Largo conde barão 18 - Kort
  0.93 km fra Basilica da Estrela
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 115 meninger fra rejsendeBaseret på 115 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed ligger i Lisboa. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne bolig. Portugal Ways Conde Barao Apartments undergik en renovering i 2008. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Portugal Ways Conde Barao Apartments har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Portugal Ways Conde Barao Apartments. Portugal Ways Conde Barao Apartments vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Dear Lisbon Charming House
  Fra858krPr. nat

  Dear Lisbon Charming Housestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua marcos marreiros 13 - Kort
  0.95 km fra Basilica da Estrela
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 409 meninger fra rejsendeBaseret på 409 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er placeret i Lisboa. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Indenfor 300 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Boligen består af i alt 20 dejlige værelser. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2016. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Dear Lisbon Charming House har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Dear Lisbon Charming House tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  150  Hoteller - Basilica da Estrela
Side  1  af  15
 

Hoteller i nærheden af  Basilica da Estrela

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser