Anbefalede hoteller tæt på Belémtårnet (Torre de Belém)

Find på kortet
Hoteller - Belémtårnet (Torre de Belém)

Belémtårnet (Torre de Belém)Fra  276kr

Anbefalede hoteller

 • Altis Belém Hotel & SPA
  Fra2.012krPr. nat

  Altis Belém Hotel & SPAstars

  Lissabon by, Lissabon , Doca do bom sucesso - - Kort
  0.48 km fra Belémtårnet (Torre de Belém)
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1394 meninger fra rejsendeBaseret på 1394 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel kan findes i Lisboa. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 0 kilometer. Der er i alt 50 gæsteværelser på stedet. Denne ejendom blev bygget i 2009. Dette sted er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Altis Belém Hotel & SPA har 24 timers åbent. Altis Belém Hotel & SPA tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Denne ejendom er tilgængelig med kørestol. Der er -1 handicapvenlige gæsteværelser på området. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte parkeringspladsen. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. De der bor på denne ejendom, kan slappe af og få nye kræfter i områdets wellness-faciliteter. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Altis Belém Hotel & SPA har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Jerónimos 8
  Fra1.218krPr. nat

  Jerónimos 8stars

  Lissabon by, Lissabon , Rua dos jeronimos 8 - Kort
  1.24 km fra Belémtårnet (Torre de Belém)
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 354 meninger fra rejsendeBaseret på 354 meninger fra rejsende

  To the side of the hotel, lays the imposing Jerónimos Monastery and Belém Cultural Centre, which boasts the famous Berardo Collection Museum. Only a few steps away from the hotel, the Belém Tower, the Monument of the Discoveries, the Royal Coaches National Museum, the Navy Museum, the Tropical Garden, the sea walk with different docks and the famous "Pastéis de Belém". Offering easy access and proximity to Lisbon's Congress Centre and to the main busicess centres.

  Se mere
 • VER BELEM SUITES
  Fra572krPr. nat

  VER BELEM SUITESstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua vieira portuense, 82 - Kort
  1.26 km fra Belémtårnet (Torre de Belém)
   

  Dette enkle gæstehus har beliggenhed i Lisboa. VER BELEM SUITES garanterer for et roligt ophold med blot 4 værelser. Denne bolig undergik en renovering i 2018. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. VER BELEM SUITES er ikke et kæledyrsvenligt sted. Denne miljøvenlige og bæredygtige ejendom har opnået certificering.

  Se mere
 • Pestana Palace Lisboa - Hotel & National Monument
  Fra1.245krPr. nat
  2.85 km fra Belémtårnet (Torre de Belém)
  4,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2426 meninger fra rejsendeBaseret på 2426 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger ca. fem km fra byens centrum med de mange tilbud til turister. I en omkreds af syv km finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, diverse barer samt forskellige restauranter og diskoteker. Ca. én km herfra er der forbindelse med offentlig transport og ca. 25 km væk ligger stranden og havet.Dette første klasses hotellet er bygget i 1998 og råder på sine tre etager over i alt 190 værelser, heraf 173 dobbeltværelser og 17 suiter. Med stor omhyggelighed pustede man nyt liv i det tidligere Valle-Flôr Palads. Den originale facade fra det 19. århundrede stråler nu i ny glans og kombinationen af historie og moderne teknik spiller harmonisk sammen. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Hertil kommer en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser er flisebelagte og har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme og safe.Gæsterne kan slappe af i den indendørs såvel som den udendørs swimmingpool med dertilhørende liggestole og parasoller. Herudover tilbydes der sauna og massage. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 
[x]
 

Hoteller i nærheden af  Belémtårnet (Torre de Belém)

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination