Anbefalede hoteller tæt på Castelo de São Jorge

Find på kortet
Hoteller - Castelo de São Jorge

Castelo de São JorgeFra  276kr

Anbefalede hoteller

 • Lisbon Serviced Apartments - Castelo de S. Jorge
  Fra503krPr. nat

  Lisbon Serviced Apartments - Castelo de S. Jorgestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua marquês ponte de lima, n. 27 27 - Kort
  0.18 km fra Castelo de São Jorge
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 22 meninger fra rejsendeBaseret på 22 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed er placeret i Lisboa. De der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 9 soveværelser. Boligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Denne feriebolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Lisbon Serviced Apartments - Castelo de S. Jorge tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Lisbon Serviced Apartments - Castelo de S. Jorge. Alle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Solar do Castelo
  Fra1.817krPr. nat

  Solar do Castelostars

  Lissabon by, Lissabon , Ra. das cozinhas 2 - Kort
  0.21 km fra Castelo de São Jorge
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1118 meninger fra rejsendeBaseret på 1118 meninger fra rejsende

  Dette charmerende, familievenlige hotel er beliggende inden for murene af slottet São Jorge i hjertet af Lissabons historiske centrum. Gæsterne vil finde pubber, bus- og metrostationer, Basilica da Estrela og det historiske hus Casa dos Bicos inden for gåafstand. Jerónimos Kloster og Belémtårnet ligger ca. 5 km fra hotellet, mens Nationalmuseet for Antik Kunst ligger omkring 3 km væk. Til lufthavnen Lissabon Portela er der ca. 9 km fra hotellet.Dette hotel er et lille palæ bygget inden for slottet São Jorges mure på stedet, hvor det tidligere Alcaçova Palads stod. Den historiske bygning fra 1765 består af 2 etager og en mansard, en indre gårdsplads med en lille have og nogle middelalderlige levn såsom cisternen. Der er en foyer med døgnåben reception. Gæsterne vil finde 14 indbydende værelser med komplet moderne komfort såsom gratis WLAN/internetadgang. Hotellet rummer klimaanlæg, safeboks, vekselbørs, en bar og morgenmadsrestaurant. Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse, hårtørrer og dobbeltseng. Herudover står telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og safeboks til gæsternes rådighed, ligesom der for komfortens skyld tilbydes regulerbart klimaanlæg.Følg skiltene til centrum og Praça Marquês de Pombal. Derefter fortsætter man mod Praça dos Restauradores og slottet São Jorge. Når man er inden for slottet São Jorges mure, tager man den første vej til venstre.

  Se mere
 • Portugal Boutique Hotel
  Fra981krPr. nat

  Portugal Boutique Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua joao das regras 4 - Kort
  0.25 km fra Castelo de São Jorge
  4,9/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1369 meninger fra rejsendeBaseret på 1369 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ejendommen. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 314 meters gåafstand fra havnen. I alt 53 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Portugal Boutique Hotel. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Portugal Boutique Hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Portugal Boutique Hotel tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Dette er et hotel der er tilgængeligt for kørestole og inkluderer en række handicapvenlige faciliteter. Det omfatter 1 handicapvenlige værelser. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. For ekstra bekvemmelighed kan alle gæster der bor på denne ejendom, måske bruge garagefaciliteterne. Boligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Esqina Cosmopolitan Lodge
  Fra1.007krPr. nat

  Esqina Cosmopolitan Lodgestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da madalena 195 - Kort
  0.28 km fra Castelo de São Jorge
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette dejler ige hotel er i Lisboa. Stedet består af i alt 35 dejlige soveværelser. Esqina Cosmopolitan Lodge omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder Esqina Cosmopolitan Lodge vugger til småbørn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Denne ejendom er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Bluesock Hostels Lisboa
  Fra823krPr. nat

  Bluesock Hostels Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua manuel jesus coelho 1 - Kort
  0.31 km fra Castelo de São Jorge
   

  Dette enkle hostel kan findes i Lisboa. Der er i alt 42 værelser på stedet. Bluesock Hostels Lisboa tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24/7. Bluesock Hostels Lisboa er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • Tandem Palacio Alfama
  Fra974krPr. nat

  Tandem Palacio Alfamastars

  Lissabon by, Lissabon , Dos remedios str. 139 - Kort
  0.31 km fra Castelo de São Jorge
   

  Denne enestående lejlighed kan findes i Lisboa. Ferieboligen kan tilbyde i alt 27 gæsteværelser. Dette sted blev bygget i 2019. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24/7. Tandem Palacio Alfama tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Tandem Palacio Alfama har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr må ikke medbringes til Tandem Palacio Alfama.

  Se mere
 • B in Lisbon Downtown Suites
  Fra910krPr. nat

  B in Lisbon Downtown Suitesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua dos douradores, 126 - Kort
  0.34 km fra Castelo de São Jorge
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette enkle gæstehus ligger i Lisboa. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på B in Lisbon Downtown Suites, som kun består af 12 værelser. Denne feriebolig undergik en renovering i 2018. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Der er ikke børnesenge på dette sted. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Casual Belle Epoque Lisboa
  Fra1.137krPr. nat

  Casual Belle Epoque Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da madalena 125 - Kort
  0.36 km fra Castelo de São Jorge
  3,7/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Dette charmerende hotel er placeret i Lisboa. Ejendommen, der putter sig indenfor 50 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Ferieboligen består af 28 værelser. Dette sted blev renoveret i 2019. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Receptionen er åben 24/7. Ejendommens gæsteværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Denne bolig er tilgængelig med kørestol. Der er -1 handicapvenligt værelse på området. Ikke kun små kæledyr er tilladt på området, men også de store. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • The 8 Down Town Suites
  Fra1.014krPr. nat

  The 8 Down Town Suitesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da vitória 8 - Kort
  0.37 km fra Castelo de São Jorge
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 285 meninger fra rejsendeBaseret på 285 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel er placeret i Lisboa. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Det samlede antal værelser er 25. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted.

  Se mere
 • Hostel4U
  Fra318krPr. nat

  Hostel4Ustars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da madalena 96 - Kort
  0.39 km fra Castelo de São Jorge
  3,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 400 meninger fra rejsendeBaseret på 400 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hostel kan findes i Lisboa. Lokaliteten har 24 indbydende værelser. Hostel4U blev fuldstændig moderniseret i 2012. Alle der bor på denne ejendom, holder sig opdateret takket være lednings- og trådløs internetforbindelse, der er til rådighed på fællesarealerne. Da denne ejendom har åbent 24 timer i døgnet, er de rejsende altid velkomne. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig feriebolig.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  147  Hoteller - Castelo de São Jorge
Side  1  af  15
 

Hoteller i nærheden af  Castelo de São Jorge

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser