Anbefalede hoteller tæt på Castelo de São Jorge

Find på kortet
Hoteller - Castelo de São Jorge

Castelo de São JorgeFra  225kr

Anbefalede hoteller

 • DALMA FLATS
  Fra807krPr. nat

  DALMA FLATSstars

  Lissabon by, Lissabon , Costa do castelo 82-84 - Kort
  0.1 km fra Castelo de São Jorge
   

  Denne dejlige lejlighed ligger i Lisboa. DALMA FLATS garanterer for et roligt ophold med blot 4 soveværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette sted fuldt renoveret i 2017. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. DALMA FLATS har ikke 24 timers åben reception. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • Olissippo Castelo
  Fra946krPr. nat

  Olissippo Castelostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua costa do castelo 126 - Kort
  0.16 km fra Castelo de São Jorge
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 529 meninger fra rejsendeBaseret på 529 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i Bairro do Castelo oven over Baixa. Der er kun et par minutters gang til Lissabons bymidte, hvor man finder et væld af barer og restauranter samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Hotellet er beliggende ved murene til slottet Castelo de São Jorge og har en familiær atmosfære præget af en vellykket blanding mellem det traditionelle og det moderne. Fra hotellet er der en betagende udsigt ud over hele byen. Desuden er der ca. 8 km til lufthavnen, mens centrum (Rossio) kun ligger 500 m fra hotellet. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Det kan endvidere varmt anbefales at foretage en udflugt til stranden, der ligger ca. 25 væk.Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse, åbnede i år 2003 og råder over en 4-etagers hovedbygning med i alt 24 værelser, heraf 2 suiter. Den klimatiserede bygning rummer desuden en reception og en bar samt en klimatiseret restaurant. Hotellet har tilmed et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling). Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De moderne indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Hertil kommer minibar, klimaanlæg (individuelt regulerbart), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse samt nogle store garderobeskabe. Suiterne råder desuden over et separat soveværelse. Alle værelser er lydisoleret.Der ligger en golfbane ca. 15 km væk.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Lisbon Serviced Apartments - Castelo de S. Jorge
  Fra505krPr. nat

  Lisbon Serviced Apartments - Castelo de S. Jorgestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua marquês ponte de lima, n. 27 27 - Kort
  0.18 km fra Castelo de São Jorge
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 22 meninger fra rejsendeBaseret på 22 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed er placeret i Lisboa. De der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 9 soveværelser. Boligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Denne feriebolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Lisbon Serviced Apartments - Castelo de S. Jorge tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Lisbon Serviced Apartments - Castelo de S. Jorge. Alle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Solar do Castelo
  Fra1.190krPr. nat

  Solar do Castelostars

  Lissabon by, Lissabon , Ra. das cozinhas 2 - Kort
  0.21 km fra Castelo de São Jorge
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1118 meninger fra rejsendeBaseret på 1118 meninger fra rejsende

  Dette charmerende, familievenlige hotel er beliggende inden for murene af slottet São Jorge i hjertet af Lissabons historiske centrum. Gæsterne vil finde pubber, bus- og metrostationer, Basilica da Estrela og det historiske hus Casa dos Bicos inden for gåafstand. Jerónimos Kloster og Belémtårnet ligger ca. 5 km fra hotellet, mens Nationalmuseet for Antik Kunst ligger omkring 3 km væk. Til lufthavnen Lissabon Portela er der ca. 9 km fra hotellet.Dette hotel er et lille palæ bygget inden for slottet São Jorges mure på stedet, hvor det tidligere Alcaçova Palads stod. Den historiske bygning fra 1765 består af 2 etager og en mansard, en indre gårdsplads med en lille have og nogle middelalderlige levn såsom cisternen. Der er en foyer med døgnåben reception. Gæsterne vil finde 14 indbydende værelser med komplet moderne komfort såsom gratis WLAN/internetadgang. Hotellet rummer klimaanlæg, safeboks, vekselbørs, en bar og morgenmadsrestaurant. Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse, hårtørrer og dobbeltseng. Herudover står telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og safeboks til gæsternes rådighed, ligesom der for komfortens skyld tilbydes regulerbart klimaanlæg.Følg skiltene til centrum og Praça Marquês de Pombal. Derefter fortsætter man mod Praça dos Restauradores og slottet São Jorge. Når man er inden for slottet São Jorges mure, tager man den første vej til venstre.

  Se mere
 • Dalma Old Town Suites
  Fra656krPr. nat

  Dalma Old Town Suitesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua dos cegos 2 2 - Kort
  0.24 km fra Castelo de São Jorge
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 54 meninger fra rejsendeBaseret på 54 meninger fra rejsende

  Dette dejlige lejligheds-hotel er homovenligt og ligger i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 10 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Stedet er indenfor 1000 meter fra havnen. De der bor på ejendommen, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 13 værelser. Denne bolig blev etableret i 2017. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Dalma Old Town Suites har ikke 24 timers åben reception. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Dalma Old Town Suites. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Gæster kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Portugal Boutique Hotel
  Fra946krPr. nat

  Portugal Boutique Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua joao das regras 4 - Kort
  0.25 km fra Castelo de São Jorge
  4,9/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1369 meninger fra rejsendeBaseret på 1369 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ejendommen. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 314 meters gåafstand fra havnen. I alt 53 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Portugal Boutique Hotel. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Portugal Boutique Hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Portugal Boutique Hotel tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Dette er et hotel der er tilgængeligt for kørestole og inkluderer en række handicapvenlige faciliteter. Det omfatter 1 handicapvenlige værelser. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. For ekstra bekvemmelighed kan alle gæster der bor på denne ejendom, måske bruge garagefaciliteterne. Boligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Hello Lisbon Castelo Apartments
  Fra538krPr. nat

  Hello Lisbon Castelo Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de sao tome 24 - Kort
  0.26 km fra Castelo de São Jorge
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 176 meninger fra rejsendeBaseret på 176 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed er placeret i Lisboa. Stedet har i alt 23 soveværelser. Denne bolig blev fuldstændig moderniseret i 2014. Besøgende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Denne bolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Hello Lisbon Castelo Apartments. Kæledyr er ikke tilladt på området. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Madalena By the Beautique Hotels
  Fra993krPr. nat

  Madalena By the Beautique Hotelsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da madalena 271 - Kort
  0.26 km fra Castelo de São Jorge
   

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Lisboa. Stedet omfatter 38 hyggelige soveværelser. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Madalena By the Beautique Hotels har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Madalena By the Beautique Hotels har ikke børnesenge efter anmodning. Madalena By the Beautique Hotels er blevet designet til at gøre gæsternes ophold så nemt som muligt, og har nogle handicapvenlige badeværelser. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Besøgende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Solar dos Mouros
  Fra1.188krPr. nat

  Solar dos Mourosstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do milagre de santo antonio 6 - Kort
  0.27 km fra Castelo de São Jorge
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 352 meninger fra rejsendeBaseret på 352 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Lisboa, er dette charmerende hotel udelukkende for voksne. Hotellet , der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af hotellet. Indenfor 100 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Stedet er indenfor 1000 meter fra havnen. Med kun 11 værelser er denne ejendom perfekt til et roligt ophold. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2014. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i soveværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Derudover har Solar dos Mouros udført vigtige miljømæssige forbedringer for at minimere påvirkningen af miljøet, og er certificeret. Gæster kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. Besøgende vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Ejendommens spiselokale leverer et lækkert køkken og en fantastisk service. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • My Story Hotel Tejo
  Fra540krPr. nat

  My Story Hotel Tejostars

  Lissabon by, Lissabon , Dos condes de monsanto 2 - Kort
  0.27 km fra Castelo de São Jorge
  4,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 222 meninger fra rejsendeBaseret på 222 meninger fra rejsende

  Det tiltalende middelklassehotel er et af de mest moderne hoteller i Lissabon. Det har en central beliggenhed kun ca. 100 m fra Rossio. I nærheden ligger der to parkeringspladser. Der er 7 km til lufthavnen i Lissabon.iddelklassehotellet blev renoveret i år 2003 og består af en 4-etagers hovedbygning med i alt 58 værelser, heraf 7 suiter. Herudover har hotellet en reception og en bar. På hotellet finder man endvidere en klimatiseret restaurant. Der er naturligvis også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på en offentlig parkeringsplads i nærheden (mod betaling). Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De hyggeligt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt reguleret) og safeboks (mod betaling). Suiterne har desuden en whirlpool.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  222  Hoteller - Castelo de São Jorge
Side  1  af  23
 

Hoteller i nærheden af  Castelo de São Jorge

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser