Anbefalede hoteller tæt på Eduardo VII Park

Find på kortet
Hoteller - Eduardo VII Park

Eduardo VII ParkFra  145kr

Anbefalede hoteller

 • Miraparque
  Fra417krPr. nat

  Miraparquestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida sidonio pais 12 - Kort
  0.24 km fra Eduardo VII Park
  4,1/5
  Kundevurderingaf 56 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1697 meninger fra rejsendeBaseret på 1697 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger få minutters gang fra centrum. I en omkreds af ca. 500 m finder man omfattende indkøbsmuligheder samt diverse barer, restauranter, diskoteker og en forbindelse med offentlig transport. Havet ligger ca. 15 km væk, mens der er 30 km til en strand.iddelklassehotellet blev renoveret i 2001, er på seks etager og råder over i alt 96 værelser, heraf seks enkelt- og 85 dobbeltværelser samt fem suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, garderobe og elevator. Herudover er der en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har desuden et konferencerum. Prikken over i?et er hotellets vaskeservice og roomservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar (mod betaling), væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • InterContinental Lisbon
  Fra1.223krPr. nat

  InterContinental Lisbonstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua castilho 149 - Kort
  0.25 km fra Eduardo VII Park
  4,6/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1600 meninger fra rejsendeBaseret på 1600 meninger fra rejsende

  Det eksklusive byhotel ligger i et af Lissabons turistområder lige ved Parque Eduardo VII. I de nærmere omgivelser finder man mange forskellige indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Til fods kommer man desuden hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Luksushotellet blev omfattende renoveret i år 2004 og råder på sine 18 etager over i alt 331 værelser, heraf 17 suiter. Pga. den let hævede beliggenhed er der en betagende udsigt over byen. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer forskellige en bar en klimatiseret à la carte restaurant. Desuden har hotellet et konferencerum og en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets garagen.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, king size seng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Sana Rex Hotel
  Fra426krPr. nat

  Sana Rex Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua castilho 169 - Kort
  0.28 km fra Eduardo VII Park
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 505 meninger fra rejsendeBaseret på 505 meninger fra rejsende

  Det smagfuldt indrettede hotel ligger centralt ikke langt fra Rossiopladsen, som er en af Lissabons smukkeste plads. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m herfra, mens man i en omkreds af ca. 200 m finder diverse indkøbsmuligheder og restauranter. Barer/pubber finder man 1,5 km fa hotellet, mens der er to km til det nærmeste diskotek. Til Lissabons lufthavn er der ca. syv og til stranden 25 km.Hotellet blev renoveret i år 2007 og består af en 11-etagers hovedbygning med i alt 68 værelser, heraf 59 dobbeltværelser og ni suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, elevator og café. Herudover er der bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, altan, centralvarme og safeboks (mod betaling).Der er ca. 200 m til en Health-Club. (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Hotel Avenida Park
  Fra352krPr. nat

  Hotel Avenida Parkstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida sidonio pais 6 - Kort
  0.29 km fra Eduardo VII Park
  3,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 453 meninger fra rejsendeBaseret på 453 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Lisboa. Hotellet , der putter sig indenfor 100 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Der er i alt 44 værelser på Hotel Avenida Park. Dette sted blev fuldstændig moderniseret i 2012. Derudover tilbydes der Wi-Fi i ferieboligen. Receptionen er åben 24/7. Denne bolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har soveværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Hotel Avenida Park. Alle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Pensão Residencial Horizonte
  Fra346krPr. nat

  Pensão Residencial Horizontestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida antónio augusto de aguiar 42 - Kort
  0.31 km fra Eduardo VII Park
  3,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 365 meninger fra rejsendeBaseret på 365 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Lissabons centrum ved siden af pladsen A Praça Marquês de Pombal. Metrostationen Parque på den blå linje ligger over for ejendommen. Herudover er der ca. 5 km til Portela lufthavn.Det klimatiserede hotel tilbyder 53 nyrenoverede værelser og byder sine gæster velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Gæsterne kan desuden benytte stedets fjernsynsstue, bar, morgenmadsrestaurant, WLAN/internetadgang og bestille vasketøjsservice.Alle værelser har eget badeværelse med hårtørrer, regulerbart klimaanlæg og radiator, radio, satellit-/kabel-tv og en telefon. Herudover er der en safeboks som standardindretning.Der tilbydes en morgenbuffet.Fra Portela lufthavn kan gæsterne tage lufthavnsbussen (AirBus) lige til pladsen Praça Marquês de Pombal. Hotellet ligger 100 m fra busstoppestedet.

  Se mere
 • HF Fenix Urban
  Fra601krPr. nat

  HF Fenix Urbanstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida antonio augusto de aguiar 14 - Kort
  0.34 km fra Eduardo VII Park
  4,2/5
  Kundevurderingaf 78 Muligheder

  City-hotellet ligger lige i byens centrum, tæt ved Marquês de Pombal, den største grønne park i Lissabon samt nogle få skridt fra Avenida da Liberdade, det historiske centrum, floden og byens mest farverige kommercielle og forretningskvarter. Ligeledes tæt på hotellet finder man forbindelser til alle transportnet, ligesom der er omkring 8 km til Portela lufthavn.Ved hjælp af de 148 værelser vil gæsterne helt sikkert finde noget, som passer til deres behov, uanset om de rejser i forretningsærinde eller i deres fritid. Dette moderne hotel tilbyder mange af det 21. århundredes faciliteter og kombinerer raffinement og afslapning, hvilket er ideelt for folk, som kan finde ud af at værdsætte de bedste ting i livet, og som ved, at de ikke behøver at bestille tid eller iføre sig jakkesættet. Gæsterne vil herudover helt bestemt blive forbavset over hotellets betagende interiør. Af yderligere faciliteter på det klimatiserede hotel er der en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks, vekselbørs, morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger.Hotellets værelser tilbyder udsigt over Parque Eduardo VII og Lissabons mest centrale plads. Værelserne er specialdesignet for gæster, som skal arbejde eller deltage i møder i løbet af deres ophold. Hvert værelse rummer eget badeværelse med badekar, fjernsyn, safeboks, minibar og klimaanlæg.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • HF Fenix Music
  Fra622krPr. nat

  HF Fenix Musicstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua joaquim antonio de aguiar 5 - Kort
  0.36 km fra Eduardo VII Park
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1438 meninger fra rejsendeBaseret på 1438 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Lisboa. Indenfor 20 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 13. 0 kilometer. Hotellet kan tilbyde i alt 109 soveværelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. HF Fenix Music har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i HF Fenix Music. Fællesarealerne på dette hotel har kørestolsadgang. HF Fenix Music er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 • HF Fenix Garden
  Fra580krPr. nat

  HF Fenix Gardenstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua joaquim antonio de aguiar 3 - Kort
  0.36 km fra Eduardo VII Park
  4,3/5
  Kundevurderingaf 111 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1902 meninger fra rejsendeBaseret på 1902 meninger fra rejsende

  Located only 6 km away from the international airport, the hotel also has an entire network of public transport at its doorstep. The most important park in the city (Parque Eduardo VII) and the famous Avenida da Liberdade are just a short walk away, not to mention the equally famous Praça do Rossio, Praça dos Restauradores, Praça do Comércio and the Tagus River.Dieses Stadthotel mit 94 Zimmern in der Praça Marquês de Pombal bietet einen Blick auf den Park Eduardo VII, dem Juwel von Lissabon Pombalina. Die Gäste werden in der Hotellobby des klimatisierten Hotels begrüßt, wo sich auch die 24h-Rezeption sowie der Hotelsafe und die Aufzüge befinden. Zu den weiteren Annehmlichkeiten zählen ein Café, eine Bar und ein Frühstücksraum. Kostenlose Internet Wi-Fi ist ebenso verfügbar wie ein Wäscheservice. Die Gäste können ihre Fahrzeuge in der hoteleigenen Garage abstellen.

  Se mere
 • Four Seasons Hotel Lisbon
  Fra3.660krPr. nat

  Four Seasons Hotel Lisbonstars

  Lissabon by, Lissabon , Rodrigo da fonseca 88 - Kort
  0.36 km fra Eduardo VII Park
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1985 meninger fra rejsendeBaseret på 1985 meninger fra rejsende

  Det elegante luksushotel ligger i et turistområde i Lissabon blot 20 minutters gang fra bymidten, hvor man finder talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Det ligger lige over for den stort anlagte park Eduardo VII. Hotellets elegante restaurant er en af de bedste i byen. På grund af sit gode ry (bl.a. som følge af et moderne billedgalleri) bliver hotellet også brugt til repræsentative formål (f.eks. til statsgæster).Luksushotellet blev renoveret i år 2003 og består af en 10-etagers hovedbygning med i alt 282 værelser, heraf 20 suiter. Den klimatiserede bygning rummer desuden en reception og en frisørsalon. På hotellet finder man endvidere en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, badekåbe og badetøfler. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt styret), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder gæsterne en swimmingpool med solterrasse. Hotellet har endvidere en indendørs pool med et spa-område kaldet Ritz Spa. Herudover er der et wellnessområde med sauna og dampbar, og hvor man kan få diverse behandlinger (mod betaling). Gæsterne har desuden mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 • Turim Europa Hotel
  Fra401krPr. nat

  Turim Europa Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua são sebastião da pedreira 19 - Kort
  0.37 km fra Eduardo VII Park
  4,0/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1027 meninger fra rejsendeBaseret på 1027 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er placeret i Lisboa. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Indenfor 200 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Der er i alt 100 gæsteværelser på Turim Europa Hotel. Dette hotel blev opført i 2002. Turim Europa Hotel er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Turim Europa Hotel. Alle værelser i denne handicapvenlige bolig, har adgang for kørestole. Kæledyr er ikke tilladt på området. Besøgende kan benytte parkeringspladsen. Turim Europa Hotel har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Denne bolig har en række middagsoplevelser. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  234  Hoteller - Eduardo VII Park
Side  1  af  24
 

Hoteller i nærheden af  Eduardo VII Park

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser