Anbefalede hoteller tæt på Eduardo VII Park

Find på kortet
Hoteller - Eduardo VII Park

Eduardo VII ParkFra  276kr

Anbefalede hoteller

 • Miraparque
  Fra451krPr. nat

  Miraparquestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida sidonio pais 12 - Kort
  0.24 km fra Eduardo VII Park
  4,1/5
  Kundevurderingaf 55 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1697 meninger fra rejsendeBaseret på 1697 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger få minutters gang fra centrum. I en omkreds af ca. 500 m finder man omfattende indkøbsmuligheder samt diverse barer, restauranter, diskoteker og en forbindelse med offentlig transport. Havet ligger ca. 15 km væk, mens der er 30 km til en strand.iddelklassehotellet blev renoveret i 2001, er på seks etager og råder over i alt 96 værelser, heraf seks enkelt- og 85 dobbeltværelser samt fem suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, garderobe og elevator. Herudover er der en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har desuden et konferencerum. Prikken over i?et er hotellets vaskeservice og roomservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar (mod betaling), væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • InterContinental Lisbon
  Fra1.737krPr. nat

  InterContinental Lisbonstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua castilho 149 - Kort
  0.25 km fra Eduardo VII Park
  4,6/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1600 meninger fra rejsendeBaseret på 1600 meninger fra rejsende

  Det eksklusive byhotel ligger i et af Lissabons turistområder lige ved Parque Eduardo VII. I de nærmere omgivelser finder man mange forskellige indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Til fods kommer man desuden hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Luksushotellet blev omfattende renoveret i år 2004 og råder på sine 18 etager over i alt 331 værelser, heraf 17 suiter. Pga. den let hævede beliggenhed er der en betagende udsigt over byen. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer forskellige en bar en klimatiseret à la carte restaurant. Desuden har hotellet et konferencerum og en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets garagen.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, king size seng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Sana Rex Hotel
  Fra929krPr. nat

  Sana Rex Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua castilho 169 - Kort
  0.28 km fra Eduardo VII Park
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 505 meninger fra rejsendeBaseret på 505 meninger fra rejsende

  Det smagfuldt indrettede hotel ligger centralt ikke langt fra Rossiopladsen, som er en af Lissabons smukkeste plads. Der afgår offentlige transportmidler ca. 100 m herfra, mens man i en omkreds af ca. 200 m finder diverse indkøbsmuligheder og restauranter. Barer/pubber finder man 1,5 km fa hotellet, mens der er to km til det nærmeste diskotek. Til Lissabons lufthavn er der ca. syv og til stranden 25 km.Hotellet blev renoveret i år 2007 og består af en 11-etagers hovedbygning med i alt 68 værelser, heraf 59 dobbeltværelser og ni suiter. Bygningen rummer endvidere en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, elevator og café. Herudover er der bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, altan, centralvarme og safeboks (mod betaling).Der er ca. 200 m til en Health-Club. (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Pensão Residencial Horizonte
  Fra420krPr. nat

  Pensão Residencial Horizontestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida antónio augusto de aguiar 42 - Kort
  0.31 km fra Eduardo VII Park
  3,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 365 meninger fra rejsendeBaseret på 365 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Lissabons centrum ved siden af pladsen A Praça Marquês de Pombal. Metrostationen Parque på den blå linje ligger over for ejendommen. Herudover er der ca. 5 km til Portela lufthavn.Det klimatiserede hotel tilbyder 53 nyrenoverede værelser og byder sine gæster velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Gæsterne kan desuden benytte stedets fjernsynsstue, bar, morgenmadsrestaurant, WLAN/internetadgang og bestille vasketøjsservice.Alle værelser har eget badeværelse med hårtørrer, regulerbart klimaanlæg og radiator, radio, satellit-/kabel-tv og en telefon. Herudover er der en safeboks som standardindretning.Der tilbydes en morgenbuffet.Fra Portela lufthavn kan gæsterne tage lufthavnsbussen (AirBus) lige til pladsen Praça Marquês de Pombal. Hotellet ligger 100 m fra busstoppestedet.

  Se mere
 • HF Fenix Urban
  Fra835krPr. nat

  HF Fenix Urbanstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida antonio augusto de aguiar 14 - Kort
  0.34 km fra Eduardo VII Park
  4,2/5
  Kundevurderingaf 77 Muligheder

  City-hotellet ligger lige i byens centrum, tæt ved Marquês de Pombal, den største grønne park i Lissabon samt nogle få skridt fra Avenida da Liberdade, det historiske centrum, floden og byens mest farverige kommercielle og forretningskvarter. Ligeledes tæt på hotellet finder man forbindelser til alle transportnet, ligesom der er omkring 8 km til Portela lufthavn.Ved hjælp af de 148 værelser vil gæsterne helt sikkert finde noget, som passer til deres behov, uanset om de rejser i forretningsærinde eller i deres fritid. Dette moderne hotel tilbyder mange af det 21. århundredes faciliteter og kombinerer raffinement og afslapning, hvilket er ideelt for folk, som kan finde ud af at værdsætte de bedste ting i livet, og som ved, at de ikke behøver at bestille tid eller iføre sig jakkesættet. Gæsterne vil herudover helt bestemt blive forbavset over hotellets betagende interiør. Af yderligere faciliteter på det klimatiserede hotel er der en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks, vekselbørs, morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger.Hotellets værelser tilbyder udsigt over Parque Eduardo VII og Lissabons mest centrale plads. Værelserne er specialdesignet for gæster, som skal arbejde eller deltage i møder i løbet af deres ophold. Hvert værelse rummer eget badeværelse med badekar, fjernsyn, safeboks, minibar og klimaanlæg.Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet.

  Se mere
 • Ritz Four Seasons Hotel Lisboa
  Fra6.401krPr. nat

  Ritz Four Seasons Hotel Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rodrigo da fonseca 88 - Kort
  0.36 km fra Eduardo VII Park
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1985 meninger fra rejsendeBaseret på 1985 meninger fra rejsende

  Det elegante luksushotel ligger i et turistområde i Lissabon blot 20 minutters gang fra bymidten, hvor man finder talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Det ligger lige over for den stort anlagte park Eduardo VII. Hotellets elegante restaurant er en af de bedste i byen. På grund af sit gode ry (bl.a. som følge af et moderne billedgalleri) bliver hotellet også brugt til repræsentative formål (f.eks. til statsgæster).Luksushotellet blev renoveret i år 2003 og består af en 10-etagers hovedbygning med i alt 282 værelser, heraf 20 suiter. Den klimatiserede bygning rummer desuden en reception og en frisørsalon. På hotellet finder man endvidere en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, badekåbe og badetøfler. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg (centralt styret), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.På de udendørs arealer finder gæsterne en swimmingpool med solterrasse. Hotellet har endvidere en indendørs pool med et spa-område kaldet Ritz Spa. Herudover er der et wellnessområde med sauna og dampbar, og hvor man kan få diverse behandlinger (mod betaling). Gæsterne har desuden mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.

  Se mere
 • Turim Europa Hotel
  Fra685krPr. nat

  Turim Europa Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua são sebastião da pedreira 19 - Kort
  0.37 km fra Eduardo VII Park
  4,0/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1027 meninger fra rejsendeBaseret på 1027 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Lisboa. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af stedet. Indenfor 200 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Der er i alt 100 gæsteværelser på Turim Europa Hotel. Turim Europa Hotel blev opført i 2002. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Der er ikke børnesenge i denne bolig. På dette sted er alle badeværelser handicapvenlige. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Denne ejendom har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. De der bor på denne ejendom, vil nyde de retter, der serveres på stedets gastronomiske alternativer. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Sana Lisboa
  Fra1.018krPr. nat

  Sana Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida fontes pereira de melo 8 - Kort
  0.38 km fra Eduardo VII Park
  4,5/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2050 meninger fra rejsendeBaseret på 2050 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og er med sin centrale beliggenhed et godt udgangspunkt for at lære Lissabon med dens mange kulturelle tilbud og seværdigheder at kende. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 100 m fra hotellet og i omgivelserne finder man talrige indkøbsmuligheder (ca. 250 m), diverse restauranter (ca. 500 m), barer/pubber (ca. to km) samt flere spændende diskoteker (ca. 2,5 km). Lissabons lufthavn ligger seks km fra hotellet og der er 22 km til stranden.Hotellet er bygget i 2004. Dets hovedbygning er på 12 etager og råder over i alt 287 værelser, heraf 27 enkelt- og 254 dobbeltværelser samt seks suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, garderobe og elevatorer. Hertil kommer et indkøbscenter, handicapfaciliteter, vaskeri, forskellige forretninger, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet råder desuden over et konferencerum og en offentlig internetterminal (WLAN). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling). Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safe (leje).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Aftensmaden kan også vælges à la carte.

  Se mere
 • SANA Capitol
  Fra974krPr. nat

  SANA Capitolstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua eca de queiroz 24 - Kort
  0.42 km fra Eduardo VII Park
  4,3/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 663 meninger fra rejsendeBaseret på 663 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet er på ni etager og har i alt 56 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, elevator, tv-stue, konferencerum og parkeringsplads.

  Se mere
 • Eurostars Lisboa Parque Hotel
  Fra866krPr. nat

  Eurostars Lisboa Parque Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Largo andaluz 13b - Kort
  0.44 km fra Eduardo VII Park
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Dette charmerende hotel ligger i Lisboa. Placeret indenfor 1. 7 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ferieboligen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Hotellet består af 83 værelser. Eurostars Lisboa Parque Hotel undergik en renovering i 2013. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Eurostars Lisboa Parque Hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge på dette sted. Eurostars Lisboa Parque Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  164  Hoteller - Eduardo VII Park
Side  1  af  17
 

Hoteller i nærheden af  Eduardo VII Park

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser