Anbefalede hoteller tæt på Graça synspunkt

Find på kortet
Hoteller - Graça synspunkt

Graça synspunktFra  225kr

Anbefalede hoteller

 • Tandem Palacio Alfama
  Fra567krPr. nat

  Tandem Palacio Alfamastars

  Lissabon by, Lissabon , Dos remedios str. 139 - Kort
  0.17 km fra Graça synspunkt
  4,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Denne charmerende lejlighed kan findes i Lisboa. Lokaliteten har 27 indbydende værelser. Denne ejendom blev etableret i 2019. Tandem Palacio Alfama tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Der er ikke 24 timers åben reception. Tandem Palacio Alfama tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Fællesarealerne på Tandem Palacio Alfama har kørestolsadgang. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. Derudover har Tandem Palacio Alfama udført vigtige miljømæssige forbedringer for at minimere påvirkningen af miljøet, og er certificeret.

  Se mere
 • Bluesock Hostels Lisboa
  Fra457krPr. nat

  Bluesock Hostels Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua manuel jesus coelho 1 - Kort
  0.17 km fra Graça synspunkt
   

  Dette enkle hostel kan findes i Lisboa. Der er i alt 42 værelser på stedet. Bluesock Hostels Lisboa tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24/7. Bluesock Hostels Lisboa er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • Olissippo Castelo
  Fra946krPr. nat

  Olissippo Castelostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua costa do castelo 126 - Kort
  0.19 km fra Graça synspunkt
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 529 meninger fra rejsendeBaseret på 529 meninger fra rejsende

  Det moderne hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i Bairro do Castelo oven over Baixa. Der er kun et par minutters gang til Lissabons bymidte, hvor man finder et væld af barer og restauranter samt diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Hotellet er beliggende ved murene til slottet Castelo de São Jorge og har en familiær atmosfære præget af en vellykket blanding mellem det traditionelle og det moderne. Fra hotellet er der en betagende udsigt ud over hele byen. Desuden er der ca. 8 km til lufthavnen, mens centrum (Rossio) kun ligger 500 m fra hotellet. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Det kan endvidere varmt anbefales at foretage en udflugt til stranden, der ligger ca. 25 væk.Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse, åbnede i år 2003 og råder over en 4-etagers hovedbygning med i alt 24 værelser, heraf 2 suiter. Den klimatiserede bygning rummer desuden en reception og en bar samt en klimatiseret restaurant. Hotellet har tilmed et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling). Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De moderne indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Hertil kommer minibar, klimaanlæg (individuelt regulerbart), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse samt nogle store garderobeskabe. Suiterne råder desuden over et separat soveværelse. Alle værelser er lydisoleret.Der ligger en golfbane ca. 15 km væk.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • DALMA FLATS
  Fra807krPr. nat

  DALMA FLATSstars

  Lissabon by, Lissabon , Costa do castelo 82-84 - Kort
  0.24 km fra Graça synspunkt
   

  Denne dejlige lejlighed ligger i Lisboa. DALMA FLATS garanterer for et roligt ophold med blot 4 soveværelser. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette sted fuldt renoveret i 2017. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. DALMA FLATS har ikke 24 timers åben reception. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har gæsteværelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr.

  Se mere
 • Dalma Old Town Suites
  Fra656krPr. nat

  Dalma Old Town Suitesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua dos cegos 2 2 - Kort
  0.28 km fra Graça synspunkt
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 54 meninger fra rejsendeBaseret på 54 meninger fra rejsende

  Dette dejlige lejligheds-hotel er homovenligt og ligger i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 10 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Stedet er indenfor 1000 meter fra havnen. De der bor på ejendommen, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 13 værelser. Denne bolig blev etableret i 2017. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Dalma Old Town Suites har ikke 24 timers åben reception. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Dalma Old Town Suites. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Gæster kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Hello Lisbon Castelo Apartments
  Fra538krPr. nat

  Hello Lisbon Castelo Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de sao tome 24 - Kort
  0.3 km fra Graça synspunkt
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 176 meninger fra rejsendeBaseret på 176 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed er placeret i Lisboa. Stedet har i alt 23 soveværelser. Denne bolig blev fuldstændig moderniseret i 2014. Besøgende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Denne bolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge i Hello Lisbon Castelo Apartments. Kæledyr er ikke tilladt på området. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Lisbon Serviced Apartments - Castelo de S. Jorge
  Fra505krPr. nat

  Lisbon Serviced Apartments - Castelo de S. Jorgestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua marquês ponte de lima, n. 27 27 - Kort
  0.3 km fra Graça synspunkt
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 22 meninger fra rejsendeBaseret på 22 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed er placeret i Lisboa. De der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 9 soveværelser. Boligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Denne feriebolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Lisbon Serviced Apartments - Castelo de S. Jorge tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Lisbon Serviced Apartments - Castelo de S. Jorge. Alle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Portugal Ways Graça Modern Apartments
  Fra575krPr. nat

  Portugal Ways Graça Modern Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa santo antónio á graça 8 - Kort
  0.44 km fra Graça synspunkt
   

  Dette dejlige hotel ligger i Lisboa. Besøgende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Portugal Ways Graça Modern Apartments, som kun består af 13 værelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen værelser, hvor alle gæster der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Portugal Ways Graça Modern Apartments er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Alfama Yellow House
  Fra573krPr. nat

  Alfama Yellow Housestars

  Lissabon by, Lissabon , Escolas gerais 46, s/n - Kort
  0.46 km fra Graça synspunkt
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette enkle gæstehus ligger i Lisboa. Alfama Yellow House garanterer for et roligt ophold med blot 1 værelser. Stedet omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Dette sted har ikke 24 timers åbent. Endvidere tilbyder Alfama Yellow House vugger til småbørn efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Portugal Boutique Hotel
  Fra946krPr. nat

  Portugal Boutique Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua joao das regras 4 - Kort
  0.48 km fra Graça synspunkt
  4,9/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1369 meninger fra rejsendeBaseret på 1369 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ejendommen. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 314 meters gåafstand fra havnen. I alt 53 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Portugal Boutique Hotel. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Portugal Boutique Hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Portugal Boutique Hotel tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Dette er et hotel der er tilgængeligt for kørestole og inkluderer en række handicapvenlige faciliteter. Det omfatter 1 handicapvenlige værelser. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. For ekstra bekvemmelighed kan alle gæster der bor på denne ejendom, måske bruge garagefaciliteterne. Boligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  223  Hoteller - Graça synspunkt
Side  1  af  23
 

Hoteller i nærheden af  Graça synspunkt

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser