Anbefalede hoteller tæt på Graça synspunkt

Find på kortet
Hoteller - Graça synspunkt

Graça synspunktFra  276kr

Anbefalede hoteller

 • Tandem Palacio Alfama
  Fra974krPr. nat

  Tandem Palacio Alfamastars

  Lissabon by, Lissabon , Dos remedios str. 139 - Kort
  0.17 km fra Graça synspunkt
   

  Denne enestående lejlighed kan findes i Lisboa. Ferieboligen kan tilbyde i alt 27 gæsteværelser. Dette sted blev bygget i 2019. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Receptionen er åben 24/7. Tandem Palacio Alfama tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Tandem Palacio Alfama har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr må ikke medbringes til Tandem Palacio Alfama.

  Se mere
 • Bluesock Hostels Lisboa
  Fra823krPr. nat

  Bluesock Hostels Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua manuel jesus coelho 1 - Kort
  0.17 km fra Graça synspunkt
   

  Dette enkle hostel kan findes i Lisboa. Der er i alt 42 værelser på stedet. Bluesock Hostels Lisboa tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24/7. Bluesock Hostels Lisboa er designet med omtanke for de mindste gæster, og har soveværelser med senge til små børn. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • Lisbon Serviced Apartments - Castelo de S. Jorge
  Fra503krPr. nat

  Lisbon Serviced Apartments - Castelo de S. Jorgestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua marquês ponte de lima, n. 27 27 - Kort
  0.3 km fra Graça synspunkt
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 22 meninger fra rejsendeBaseret på 22 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed er placeret i Lisboa. De der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 9 soveværelser. Boligen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og i gæsteværelser. Denne feriebolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Lisbon Serviced Apartments - Castelo de S. Jorge tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Kæledyr må ikke medbringes til Lisbon Serviced Apartments - Castelo de S. Jorge. Alle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Portugal Ways Graça Modern Apartments
  Fra643krPr. nat

  Portugal Ways Graça Modern Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa santo antónio á graça 8 - Kort
  0.44 km fra Graça synspunkt
   

  Dette dejlige hotel ligger i Lisboa. Besøgende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Portugal Ways Graça Modern Apartments, som kun består af 13 værelser. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Desværre er der ingen værelser, hvor alle gæster der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Portugal Ways Graça Modern Apartments er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Portugal Boutique Hotel
  Fra981krPr. nat

  Portugal Boutique Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua joao das regras 4 - Kort
  0.48 km fra Graça synspunkt
  4,9/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1369 meninger fra rejsendeBaseret på 1369 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel ligger i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra ejendommen. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 314 meters gåafstand fra havnen. I alt 53 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Portugal Boutique Hotel. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Portugal Boutique Hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Portugal Boutique Hotel tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Dette er et hotel der er tilgængeligt for kørestole og inkluderer en række handicapvenlige faciliteter. Det omfatter 1 handicapvenlige værelser. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. For ekstra bekvemmelighed kan alle gæster der bor på denne ejendom, måske bruge garagefaciliteterne. Boligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Solar do Castelo
  Fra1.817krPr. nat

  Solar do Castelostars

  Lissabon by, Lissabon , Ra. das cozinhas 2 - Kort
  0.49 km fra Graça synspunkt
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1118 meninger fra rejsendeBaseret på 1118 meninger fra rejsende

  Dette charmerende, familievenlige hotel er beliggende inden for murene af slottet São Jorge i hjertet af Lissabons historiske centrum. Gæsterne vil finde pubber, bus- og metrostationer, Basilica da Estrela og det historiske hus Casa dos Bicos inden for gåafstand. Jerónimos Kloster og Belémtårnet ligger ca. 5 km fra hotellet, mens Nationalmuseet for Antik Kunst ligger omkring 3 km væk. Til lufthavnen Lissabon Portela er der ca. 9 km fra hotellet.Dette hotel er et lille palæ bygget inden for slottet São Jorges mure på stedet, hvor det tidligere Alcaçova Palads stod. Den historiske bygning fra 1765 består af 2 etager og en mansard, en indre gårdsplads med en lille have og nogle middelalderlige levn såsom cisternen. Der er en foyer med døgnåben reception. Gæsterne vil finde 14 indbydende værelser med komplet moderne komfort såsom gratis WLAN/internetadgang. Hotellet rummer klimaanlæg, safeboks, vekselbørs, en bar og morgenmadsrestaurant. Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse, hårtørrer og dobbeltseng. Herudover står telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og safeboks til gæsternes rådighed, ligesom der for komfortens skyld tilbydes regulerbart klimaanlæg.Følg skiltene til centrum og Praça Marquês de Pombal. Derefter fortsætter man mod Praça dos Restauradores og slottet São Jorge. Når man er inden for slottet São Jorges mure, tager man den første vej til venstre.

  Se mere
 • Portugal Ways Alfama River Apartments
  Fra578krPr. nat

  Portugal Ways Alfama River Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua guilherme braga 12 - Kort
  0.49 km fra Graça synspunkt
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Denne komfortable lejlighed har beliggenhed i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 200 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Portugal Ways Alfama River Apartments garanterer for et roligt ophold med blot 9 værelser. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Esqina Cosmopolitan Lodge
  Fra1.007krPr. nat

  Esqina Cosmopolitan Lodgestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da madalena 195 - Kort
  0.61 km fra Graça synspunkt
  4,7/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette dejler ige hotel er i Lisboa. Stedet består af i alt 35 dejlige soveværelser. Esqina Cosmopolitan Lodge omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Dette hotel har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Endvidere tilbyder Esqina Cosmopolitan Lodge vugger til småbørn efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Denne ejendom er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Portugal Ways Culture Guest House
  Fra277krPr. nat

  Portugal Ways Culture Guest Housestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida almirante reis 6 - Kort
  0.63 km fra Graça synspunkt
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 166 meninger fra rejsendeBaseret på 166 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige gæstehus kan findes i Lisboa. I alt 31 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Portugal Ways Culture Guest House. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Portugal Ways Culture Guest House har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Gæster der bor i denne bolig, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • B in Lisbon Downtown Suites
  Fra910krPr. nat

  B in Lisbon Downtown Suitesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua dos douradores, 126 - Kort
  0.67 km fra Graça synspunkt
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette enkle gæstehus ligger i Lisboa. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på B in Lisbon Downtown Suites, som kun består af 12 værelser. Denne feriebolig undergik en renovering i 2018. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. De der bor på denne ejendom, kan kontakte receptionsskranken når som helst hele dagen. Der er ikke børnesenge på dette sted. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  147  Hoteller - Graça synspunkt
Side  1  af  15
 

Hoteller i nærheden af  Graça synspunkt

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser