Anbefalede hoteller tæt på Museu da Cidade ( Palácio Pimenta)

Find på kortet
Hoteller - Museu da Cidade ( Palácio Pimenta)

Museu da Cidade ( Palácio Pimenta)Fra  145kr

Anbefalede hoteller

 • Radisson Blu Hotel, Lisbon
  Fra583krPr. nat

  Radisson Blu Hotel, Lisbonstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida marechal craveiro lopes 390 - Kort
  0.26 km fra Museu da Cidade ( Palácio Pimenta)
  4,4/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2212 meninger fra rejsendeBaseret på 2212 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger ca. 6 km fra centrum. I en omkreds af ca. en km finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder og restauranter. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport og ca. 25 km herfra finder man havet og stranden.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2001. Det er på 12 etager og råder over i alt 221 værelser, heraf 205 dobbeltværelser og 16 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, elevator. Herudover er der en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en offentlig internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Aftensmaden kan også vælges à la carte.

  Se mere
 • NH Lisboa Campo Grande
  Fra710krPr. nat

  NH Lisboa Campo Grandestars

  Lissabon by, Lissabon , Campo grande 7 - Kort
  1.25 km fra Museu da Cidade ( Palácio Pimenta)
  4,0/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1132 meninger fra rejsendeBaseret på 1132 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i turistområderne. Der er forbindelse med offentlig transport lige ved hotellet og i en omkreds af 200 m finder man talrige indkøbsmuligheder og diverse restauranter. Barer/pubber finder man en km fra hotellet, mens der er fem km til det nærmeste diskotek. Stranden ligger ca. 25 km væk.Hotellet og består af en 12-etagers hovedbygning med i alt 84 værelser, heraf 82 dobbeltværelser og to suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe og elevator. Hertil kommer en bar, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet råder desuden over et konferencerum og en offentlig internetadgang (WLAN). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper og safeboks (mod betaling).For hotellets gæster står der en whirlpool, en sauna og et fitness-studie til rådighed. Der ligger desuden en golfbane ca. 40 km fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • VIP Executive Entrecampos – Hotel & Conference
  Fra421krPr. nat

  VIP Executive Entrecampos – Hotel & Conferencestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida 5 de outubro 295 - Kort
  1.37 km fra Museu da Cidade ( Palácio Pimenta)
  4,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 618 meninger fra rejsendeBaseret på 618 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i Lissabon. For at komme ind til centrum må gæsterne køre ca. 10 minutter med undergrundsbanen. Ca. 150 m fra hotellet finder man mange forskellige indkøbsmuligheder og restauranter samt en forbindelse med offentlig transport. Til de nærmeste diskoteker og barer er der ca. 500 m, mens stranden ligger 25 km fra hotellet.Hotellet råder på sine 10 etager over i alt 171 værelser, heraf 166 dobbeltværelser og 5 suiter. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, elevatorer, kiosk, konferenceindretninger, parkeringsplads og garage. På det gastronomiske område er der en bar og 3 klimatiserede à la carte restauranter. Herudover er der mulighed for at benytte internetadgangen, ligesom man også kan bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De moderne indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Hertil kommer minibar, dobbeltseng, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool, en udendørs swimmingpool, en sauna, et dampbad samt forskellige former for massage. Herudover er der et fitness-studie, ligesom der også præsenteres et aktivitetsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 • SANA Metropolitan
  Fra665krPr. nat

  SANA Metropolitanstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua soeiro pereira gomes 2 - Kort
  1.5 km fra Museu da Cidade ( Palácio Pimenta)
  4,3/5
  Kundevurderingaf 30 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 789 meninger fra rejsendeBaseret på 789 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger ca. fire km fra Rossiopladsen, som er en af Lissabons smukkeste plads. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man en forbindelse med offentlig transport (ca. 300 m), talrige indkøbsmuligheder (ca. 600 m), diverse restauranter (ligeledes 600 m), barer (to km) og diskoteker (ca. 2,5 km). Lufthavnen ligger ca. fem km væk, mens der er 35 km til stranden.Hotellet består af en 12-etagers hovedbygning med i alt 315 værelser, heraf 306 dobbeltværelser og ni suiter. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. Herudover er der forskellige forretninger, bar, pub og en klimatiseret restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Vip Executive Zurique
  Fra422krPr. nat

  Vip Executive Zuriquestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua ivone silva 18 - Kort
  1.85 km fra Museu da Cidade ( Palácio Pimenta)
  3,8/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 576 meninger fra rejsendeBaseret på 576 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i nærheden af Lissabons centrum. I de nærmere omgivelser (ca. 250 m) finder man diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden et busstoppested ca. 100 m fra hotellet og den nærmeste strand ligger ca. 30 km væk.Hotellet åbnede i 1990 og blev komplet renoveret i 2003. Det er på 15 etager og råder over i alt 252 værelser, heraf 248 dobbeltværelser og fire suiter. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, elevator, safeboks og vekselbørs. På hotellet finder man desuden en bar, 10 konferencerum med plads til mellem 25 og 250 personer, en tv-stue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Gæsterne har desuden mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en offentlig internetadgang på hotellet. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads og en garage.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de indrettet med telefon, satellit-tv, radio, centralvarme, safeboks (mod betaling) og minibar.Hotellet råder over en swimmingpool med pool-/snackbar (afhængig af sæsonen). I Lissabon finder man desuden et væld af sports- og underholdningsmuligheder.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • VIP Grand Lisboa
  Fra582krPr. nat

  VIP Grand Lisboastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida 5 de outubro 197 - Kort
  1.93 km fra Museu da Cidade ( Palácio Pimenta)
  3,9/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1093 meninger fra rejsendeBaseret på 1093 meninger fra rejsende

  Located between the historical centre and the main business area of Lisbon, this is a modern and stylish hotel where one can find all facilities in a sophisticated atmosphere.

  Se mere
 • Roma
  Fra484krPr. nat

  Romastars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida de roma 33 - Kort
  2 km fra Museu da Cidade ( Palácio Pimenta)
  4,1/5
  Kundevurderingaf 36 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1840 meninger fra rejsendeBaseret på 1840 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger på "Avenida de Roma", som er en af Lissabons mest populære indkøbsgader. Lige i nærheden finder man forskellige indkøbsmuligheder og restauranter samt en forbindelse med offentlig transport. Ca. 500 m herfra finder man desuden diverse barer. Til de nærmeste diskoteker er der omkring tre km, mens havet og stranden ligger ca. 30 km væk.iddelklassehotellet er på 10 etager og råder over i alt 263 værelser, heraf fem enkelt- og 258 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, garderobe, elevatorer, forskellige forretninger, frisør, teatersal, konferencerum, Health Club, parkeringsplads og garage. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en bar og en klimatiseret á la carte restaurant. Herudover er der mulighed for at benytte internetadgangen, ligesom man også kan bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Herudover er der også væg-til-væg tæpper, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Holiday Inn Lisbon Continental
  Fra540krPr. nat

  Holiday Inn Lisbon Continentalstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua laura alves 9 - Kort
  2.01 km fra Museu da Cidade ( Palácio Pimenta)
  4,0/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1100 meninger fra rejsendeBaseret på 1100 meninger fra rejsende

  Det komfortable byhotel ligger i nærheden af en forbindelse med offentlig transport (ca. 100 m) og er således kendetegnet ved sin centrale beliggenhed. I en omkreds af ca. 500 m finder man et utal af indkøbsmuligheder, talrige restauranter (ca. 500 m), diverse barer, pubber (ca. 1,5 km) og et diskotek (ca. to km). Med bil kommer man hurtigt til en indbydende strand, som ligger 25 km fra hotellet.Hotellet blev renoveret i 2010 og består af en 10-etagers hovedbygning med i alt 220 værelser, heraf 22 enkelt- og 188 dobbeltværelser samt 10 suiter. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Bygningen rummer desuden forskellige forretninger, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Ydermere er der et konferencerum, en offentlig internetadgang samt en parkeringsplads og en garage. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).Sportsbegejstrede kan benytte hotellets fitness-studie, ligesom der fem km herfra også ligger en golfbane.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • 3K Barcelona
  Fra455krPr. nat

  3K Barcelonastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua laura alves 10 - Kort
  2.04 km fra Museu da Cidade ( Palácio Pimenta)
  3,9/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 697 meninger fra rejsendeBaseret på 697 meninger fra rejsende

  Det komfortable byhotel ligger lige i nærheden af en forbindelse med offentlig transport. Det tager en halv times tid at spadsere ind til bymidten. I de nærmere omgivelser (ca. 200 m) finder man et væld af restauranter samt omfattende indkøbsmuligheder (ca. 4000 m), barer, pubber (ca. 5000 m) og diverse spændende diskoteker (ligeledes 5000 m). Med bil kommer man hurtigt til havet og den indbydende strand, som ligger 25 km væk.Hotellet blev renoveret og består af en 12-etagers hovedbygning med i alt 125 værelser, heraf 30 enkelt- og 90 dobbeltværelser samt fem suiter. På hotellet er der desuden en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe og elevator. Bygningen rummer desuden en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Herudover er der et konferencerum, en offentlig internetadgang (mod betaling) samt en parkeringsplads og en garage. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar (mod betaling), væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Lutecia Smart Design Hotel
  Fra511krPr. nat

  Lutecia Smart Design Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida frei miguel contreiras 52 - Kort
  2.06 km fra Museu da Cidade ( Palácio Pimenta)
  4,2/5
  Kundevurderingaf 58 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1195 meninger fra rejsendeBaseret på 1195 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til familier og er i Lisboa. Ejendommen, der putter sig indenfor 6. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Lokaliteten har 175 indbydende værelser. Denne ejendom blev fuldt moderniseret i 2014. Lutecia Smart Design Hotel er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Da dette hotel har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Der er 1 værelse med adgang for handicappede på Lutecia Smart Design Hotel. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Besøgende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne bolig et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Spiselokalerne serverer overdådige middage i en elegant atmosfære. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil svælge i smagfulde måltider, der tilbydes på Lutecia Smart Design Hotel. Lutecia Smart Design Hotel vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  37  Hoteller - Museu da Cidade ( Palácio Pimenta)
Side  1  af  4
 

Hoteller i nærheden af  Museu da Cidade ( Palácio Pimenta)

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser