Anbefalede hoteller tæt på Oriente Museum

Find på kortet
Hoteller - Oriente Museum

Oriente MuseumFra  276kr

Anbefalede hoteller

 • Olissippo Lapa Palace - The Leading Hotels World
  Fra2.636krPr. nat

  Olissippo Lapa Palace - The Leading Hotels Worldstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do pau de bandeira 4 lisbon 1249-021 4 - Kort
  0.78 km fra Oriente Museum
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1257 meninger fra rejsendeBaseret på 1257 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i Lissabons mest eksklusive boligområde og er omgivet af statelige ambassadebygninger og noble hjem. Der er kun få minutter til de historiske områder og turistattraktioner samt havnemolen og indkøbskvarteret. I etablissementets nære omgivelser finder man restauranter, barer, pubber, natteliv og forbindelser til offentlige transportmidler. Til centrum af Lissabon er der 2 km og seværdigheder såsom Nationalmuseet for Antik Kunst (500 m), São Jorge Slot (2,5 km) og kvarteret Belém (3 km), som huser Jerónimos-klosteret, ligger alle i nærheden. Til lufthavnen Portela er der omkring 12 km fra logiet.Bygningen, hvor hotellet ligger, var et familiehus indtil 1992, hvor den adelige familie solgte den til familien Simões de Almeida, som så forvandlede det til et hotel. Villaen (en ny fløj) blev indviet i 2002 og råder over 2 suiter, 4 juniorsuiter og 8 værelser. Det 7-etagers klimatiserede etablissement består af i alt 109 værelser og suiter. Gæsterne bydes velkomne i hotellets foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en vekselbørs og en garderobe. Hertil kommer elevator, en frisørsalon, en bar og en restaurant. Gæster kan desuden slappe af i fjernsynsstuen, ligesom forretningsrejsende sikkert vil værdsætte konferenceindretningerne og WLAN/internetadgangen. Desuden kan man bestille roomservice, ligesom der både er garageplads og udendørs parkeringsplads til bilen. Yngre gæster kan muntre sig på legepladsen.

  Se mere
 • Vila Gale Opera
  Fra850krPr. nat

  Vila Gale Operastars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa do conde da ponte 1300-141 - Kort
  0.88 km fra Oriente Museum
  4,0/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1002 meninger fra rejsendeBaseret på 1002 meninger fra rejsende

  Det charmerende by- og konferencehotel ligger i Lissabons turistområder. Lige i nærheden finder man en flod/sø. Bymidten Rossio ligger ca. fem km fra hotellet. Lige i nærheden finder man desuden et konferencecenter og der er forbindelse med offentlig transport 200 m herfra. Til de nærmeste barer, restauranter og diskoteker er der ca. 800 m. Fem km fra hotellet finder man et væld af indkøbsmuligheder. Til lufthavnen er der ca. 15 km.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og åbnede i 2002. Det er på ni etager og råder over i alt 243 dobbeltværelser og 16 suiter. Til faciliteterne hører endvidere en foyer med døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, garderobe, elevator, et spillerum, en tv-stue, flere konferencerum, en cykelkælder, en parkeringsplads og en garage. Der er desuden mulighed for at leje cykler. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Herudover er der mulighed for at benytte den offentlige internetadgang, ligesom man også kan bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De lyst og moderne indrettede værelser har eget flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, radio og fax-/modemforbindelse. Herudover er værelserne udstyret med sofahjørne, minibar, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling). Enkelte værelser og suiter har desuden parketgulve.Hotellet kan tilbyde sine gæster en health-club (mod betaling) med indendørs swimmingpool, sauna, tyrkisk bad, massage og et fitnessområde. Der er mulighed for at dyrke vandaerobic og almindelig aerobic, stå på vandski og jetski, dykke, surfe og sejle. Gæsterne kan også spille squash og billard/snooker samt ride. Hertil kommer motorbåde, vandcykler, katamaraner og cykler/mountainbikes. Hotellet præsenterer også et aktivitetsprogram og der ligger en golfbane ca. 15 km væk. Spørg på hotellet om vandsportsaktiviteter og andre aktiviteter.

  Se mere
 • As Janelas Verdes
  Fra1.411krPr. nat

  As Janelas Verdesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua das janelas verdes 47 - Kort
  1 km fra Oriente Museum
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1259 meninger fra rejsendeBaseret på 1259 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og er beliggende i nærheden af National Art Museum på den romantiske Rua das Janelas Verdes. Lufthavnen ligger ca. 9 km væk, mens der er ca. 5 km til centrum (Rossio). Der afgår endvidere offentlige transportmidler lige foran hotellet. Diverse indkøbsmuligheder finder man omkring 2 km fra hotellet. Der ligger restauranter ca. 500 m fra hotellet, mens der er ca. 2 km til diverse barer og pubber samt det nærmeste diskotek. Det kan varmt anbefales at tage på en dagsudflugt til stranden, det ligger ca. 25 km fra hotellet.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i år 2002. Det råder over 3 etager med i alt 29 værelser. Den klimatiserede bygning rummer derudover en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, café samt elevatorer. På hotellet er der desuden en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (ca. 100 m fra hotellet, mod betaling). Slutteligt tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom hotellet også har en smuk gårdhave.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer og badekåber samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg (centralt reguleret), centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en solterrasse. Ca. 14 km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • York House Hotel
  Fra746krPr. nat

  York House Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua das janelas verdes 32 - Kort
  1.1 km fra Oriente Museum
  2,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 299 meninger fra rejsendeBaseret på 299 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger 10 minutter fra centrum af Lissabon tæt på Museum for antik kunst, Museu Nacional de Arte Antiga, mellem kvartererne Lapa, Madragoa og Santos. På hotellet tilbydes gæsterne unik indkvartering og en urban oplevelse af at bo i hjertet af byen. Der findes endvidere en busstation og banegård inden for gåafstand, mens der til lufthavnen Portela er omkring 10 km.Det smukke, romantiske boutique-hotel ligger i et ombygget Karmeliter-kloster og er en af de få bygninger, der har overlevet det jordskælv, som hærgede Lissabon i det 18. århundrede. Det blev senest renoveret i 2007 med moderne og tidløse linjer, og hvor elementer fra det 17. århundredes arkitektur blev genskabt. En lang trappe af gamle stentrin rejser sig fra gadeniveau op til en attraktiv og eksklusiv gårdterrasse, som er omgivet af frodigt grønne områder og en 1600-tals-facade, og på denne måde skabes der en unik atmosfære og en følelse af ro og fred. Det klimatiserede etablissement tilbyder herudover i alt 32 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af yderligere faciliteter er der safeboks, vekselbørs, garderobe, aviskiosk, spillelokale og en fjernsynsstue. Ydermere tilbydes internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hertil kommer en café og en bar, som tilbyder mad og drikke. Hotellets restaurant, som ligger i et prestigefyldt, stille kvarter, rummer 3 lokaler til enhver begivenheder, et udendørs spiseområde og en lækker menu, som kokken med glæde tilpasser til særlige begivenheder.

  Se mere
 • Pestana Palace Lisboa - Hotel & National Monument
  Fra1.245krPr. nat
  1.36 km fra Oriente Museum
  4,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2426 meninger fra rejsendeBaseret på 2426 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger ca. fem km fra byens centrum med de mange tilbud til turister. I en omkreds af syv km finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, diverse barer samt forskellige restauranter og diskoteker. Ca. én km herfra er der forbindelse med offentlig transport og ca. 25 km væk ligger stranden og havet.Dette første klasses hotellet er bygget i 1998 og råder på sine tre etager over i alt 190 værelser, heraf 173 dobbeltværelser og 17 suiter. Med stor omhyggelighed pustede man nyt liv i det tidligere Valle-Flôr Palads. Den originale facade fra det 19. århundrede stråler nu i ny glans og kombinationen af historie og moderne teknik spiller harmonisk sammen. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Hertil kommer en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser er flisebelagte og har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme og safe.Gæsterne kan slappe af i den indendørs såvel som den udendørs swimmingpool med dertilhørende liggestole og parasoller. Herudover tilbydes der sauna og massage. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Portugal Ways Santos Design Apartments
  Fra433krPr. nat

  Portugal Ways Santos Design Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa dos pescadores 2 - Kort
  1.76 km fra Oriente Museum
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 45 meninger fra rejsendeBaseret på 45 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed er i Lisboa. Med kun 4 værelser er denne feriebolig perfekt til et roligt ophold. Denne feriebolig blev etableret i 2010. Ejendommen omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og på værelser. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Portugal Ways Santos Design Apartments. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Portugal Ways Conde Barao Apartments
  Fra518krPr. nat

  Portugal Ways Conde Barao Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Largo conde barão 18 - Kort
  1.84 km fra Oriente Museum
  4,0/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 115 meninger fra rejsendeBaseret på 115 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed ligger i Lisboa. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne bolig. Portugal Ways Conde Barao Apartments undergik en renovering i 2008. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Portugal Ways Conde Barao Apartments har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne på Portugal Ways Conde Barao Apartments. Portugal Ways Conde Barao Apartments vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Dear Lisbon Charming House
  Fra858krPr. nat

  Dear Lisbon Charming Housestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua marcos marreiros 13 - Kort
  2 km fra Oriente Museum
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 409 meninger fra rejsendeBaseret på 409 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er placeret i Lisboa. Placeret indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Indenfor 300 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 0 kilometer. Boligen består af i alt 20 dejlige værelser. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2016. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Dear Lisbon Charming House har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Dear Lisbon Charming House tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom.

  Se mere
 • Lisbon São Bento Hotel
  Fra895krPr. nat

  Lisbon São Bento Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de são bento 347 - Kort
  2.01 km fra Oriente Museum
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette charmerende hotel har beliggenhed i Lisboa. Hotellet , der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Stedet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Hotellet består af 52 gæsteværelser. Lisbon São Bento Hotel tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Lisbon São Bento Hotel tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Ferieboligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige soveværelser. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Lisbon São Bento Hotel.

  Se mere
 • Dear Lisbon Gallery House
  Fra1.262krPr. nat

  Dear Lisbon Gallery Housestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de saƒo bento 31 31 - Kort
  2.02 km fra Oriente Museum
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 119 meninger fra rejsendeBaseret på 119 meninger fra rejsende

  Dette fremragende bed and breakfast kan findes i Lisboa. Denne Bed & Breakfast, der putter sig indenfor 20 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af ferieboligen. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. I alt 26 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Denne bolig undergik en renovering i 2017. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionen er åben 24/7. Desværre er der ingen værelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  73  Hoteller - Oriente Museum
Side  1  af  8
 

Hoteller i nærheden af  Oriente Museum

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser