Anbefalede hoteller tæt på Oriente Museum

Find på kortet
Hoteller - Oriente Museum

Oriente MuseumFra  145kr

Anbefalede hoteller

 • Olissippo Lapa Palace - The Leading Hotels World
  Fra2.390krPr. nat

  Olissippo Lapa Palace - The Leading Hotels Worldstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do pau de bandeira 4 lisbon 1249-021 4 - Kort
  0.78 km fra Oriente Museum
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1257 meninger fra rejsendeBaseret på 1257 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i Lissabons mest eksklusive boligområde og er omgivet af statelige ambassadebygninger og noble hjem. Der er kun få minutter til de historiske områder og turistattraktioner samt havnemolen og indkøbskvarteret. I etablissementets nære omgivelser finder man restauranter, barer, pubber, natteliv og forbindelser til offentlige transportmidler. Til centrum af Lissabon er der 2 km og seværdigheder såsom Nationalmuseet for Antik Kunst (500 m), São Jorge Slot (2,5 km) og kvarteret Belém (3 km), som huser Jerónimos-klosteret, ligger alle i nærheden. Til lufthavnen Portela er der omkring 12 km fra logiet.Bygningen, hvor hotellet ligger, var et familiehus indtil 1992, hvor den adelige familie solgte den til familien Simões de Almeida, som så forvandlede det til et hotel. Villaen (en ny fløj) blev indviet i 2002 og råder over 2 suiter, 4 juniorsuiter og 8 værelser. Det 7-etagers klimatiserede etablissement består af i alt 109 værelser og suiter. Gæsterne bydes velkomne i hotellets foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en vekselbørs og en garderobe. Hertil kommer elevator, en frisørsalon, en bar og en restaurant. Gæster kan desuden slappe af i fjernsynsstuen, ligesom forretningsrejsende sikkert vil værdsætte konferenceindretningerne og WLAN/internetadgangen. Desuden kan man bestille roomservice, ligesom der både er garageplads og udendørs parkeringsplads til bilen. Yngre gæster kan muntre sig på legepladsen.

  Se mere
 • Vila Gale Opera
  Fra702krPr. nat

  Vila Gale Operastars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa do conde da ponte 1300-141 - Kort
  0.88 km fra Oriente Museum
  4,0/5
  Kundevurderingaf 48 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1002 meninger fra rejsendeBaseret på 1002 meninger fra rejsende

  Det charmerende by- og konferencehotel ligger i Lissabons turistområder. Lige i nærheden finder man en flod/sø. Bymidten Rossio ligger ca. fem km fra hotellet. Lige i nærheden finder man desuden et konferencecenter og der er forbindelse med offentlig transport 200 m herfra. Til de nærmeste barer, restauranter og diskoteker er der ca. 800 m. Fem km fra hotellet finder man et væld af indkøbsmuligheder. Til lufthavnen er der ca. 15 km.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og åbnede i 2002. Det er på ni etager og råder over i alt 243 dobbeltværelser og 16 suiter. Til faciliteterne hører endvidere en foyer med døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, garderobe, elevator, et spillerum, en tv-stue, flere konferencerum, en cykelkælder, en parkeringsplads og en garage. Der er desuden mulighed for at leje cykler. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Herudover er der mulighed for at benytte den offentlige internetadgang, ligesom man også kan bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De lyst og moderne indrettede værelser har eget flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, radio og fax-/modemforbindelse. Herudover er værelserne udstyret med sofahjørne, minibar, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling). Enkelte værelser og suiter har desuden parketgulve.Hotellet kan tilbyde sine gæster en health-club (mod betaling) med indendørs swimmingpool, sauna, tyrkisk bad, massage og et fitnessområde. Der er mulighed for at dyrke vandaerobic og almindelig aerobic, stå på vandski og jetski, dykke, surfe og sejle. Gæsterne kan også spille squash og billard/snooker samt ride. Hertil kommer motorbåde, vandcykler, katamaraner og cykler/mountainbikes. Hotellet præsenterer også et aktivitetsprogram og der ligger en golfbane ca. 15 km væk. Spørg på hotellet om vandsportsaktiviteter og andre aktiviteter.

  Se mere
 • As Janelas Verdes
  Fra1.394krPr. nat

  As Janelas Verdesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua das janelas verdes 47 - Kort
  1 km fra Oriente Museum
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1259 meninger fra rejsendeBaseret på 1259 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og er beliggende i nærheden af National Art Museum på den romantiske Rua das Janelas Verdes. Lufthavnen ligger ca. 9 km væk, mens der er ca. 5 km til centrum (Rossio). Der afgår endvidere offentlige transportmidler lige foran hotellet. Diverse indkøbsmuligheder finder man omkring 2 km fra hotellet. Der ligger restauranter ca. 500 m fra hotellet, mens der er ca. 2 km til diverse barer og pubber samt det nærmeste diskotek. Det kan varmt anbefales at tage på en dagsudflugt til stranden, det ligger ca. 25 km fra hotellet.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i år 2002. Det råder over 3 etager med i alt 29 værelser. Den klimatiserede bygning rummer derudover en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, café samt elevatorer. På hotellet er der desuden en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (ca. 100 m fra hotellet, mod betaling). Slutteligt tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom hotellet også har en smuk gårdhave.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer og badekåber samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg (centralt reguleret), centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en solterrasse. Ca. 14 km væk ligger der en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • York House Hotel
  Fra598krPr. nat

  York House Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua das janelas verdes 32 - Kort
  1.1 km fra Oriente Museum
  2,6/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 299 meninger fra rejsendeBaseret på 299 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger 10 minutter fra centrum af Lissabon tæt på Museum for antik kunst, Museu Nacional de Arte Antiga, mellem kvartererne Lapa, Madragoa og Santos. På hotellet tilbydes gæsterne unik indkvartering og en urban oplevelse af at bo i hjertet af byen. Der findes endvidere en busstation og banegård inden for gåafstand, mens der til lufthavnen Portela er omkring 10 km.Det smukke, romantiske boutique-hotel ligger i et ombygget Karmeliter-kloster og er en af de få bygninger, der har overlevet det jordskælv, som hærgede Lissabon i det 18. århundrede. Det blev senest renoveret i 2007 med moderne og tidløse linjer, og hvor elementer fra det 17. århundredes arkitektur blev genskabt. En lang trappe af gamle stentrin rejser sig fra gadeniveau op til en attraktiv og eksklusiv gårdterrasse, som er omgivet af frodigt grønne områder og en 1600-tals-facade, og på denne måde skabes der en unik atmosfære og en følelse af ro og fred. Det klimatiserede etablissement tilbyder herudover i alt 32 værelser, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af yderligere faciliteter er der safeboks, vekselbørs, garderobe, aviskiosk, spillelokale og en fjernsynsstue. Ydermere tilbydes internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Hertil kommer en café og en bar, som tilbyder mad og drikke. Hotellets restaurant, som ligger i et prestigefyldt, stille kvarter, rummer 3 lokaler til enhver begivenheder, et udendørs spiseområde og en lækker menu, som kokken med glæde tilpasser til særlige begivenheder.

  Se mere
 • Hello Lisbon Santos Apartments
  Fra528krPr. nat

  Hello Lisbon Santos Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa nova de santos 39 - Kort
  1.26 km fra Oriente Museum
  4,3/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 84 meninger fra rejsendeBaseret på 84 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed har beliggenhed i Lisboa. Lejligheden, der putter sig indenfor 3. 2 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 3 kilometer. Gæster vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 9 gæsteværelser. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2013. Der findes internetforbindelse til dem, der har brug for at være på nettet i både offentlige og private rum. Der er ikke 24 timers åben reception. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Kæledyr må ikke medbringes til Hello Lisbon Santos Apartments. Alle der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Hello Lisbon Santos Apartments vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Pestana Palace Lisboa - Hotel & National Monument
  Fra1.335krPr. nat
  1.36 km fra Oriente Museum
  4,6/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2426 meninger fra rejsendeBaseret på 2426 meninger fra rejsende

  Luksushotellet ligger ca. fem km fra byens centrum med de mange tilbud til turister. I en omkreds af syv km finder man et stort udbud af indkøbsmuligheder, diverse barer samt forskellige restauranter og diskoteker. Ca. én km herfra er der forbindelse med offentlig transport og ca. 25 km væk ligger stranden og havet.Dette første klasses hotellet er bygget i 1998 og råder på sine tre etager over i alt 190 værelser, heraf 173 dobbeltværelser og 17 suiter. Med stor omhyggelighed pustede man nyt liv i det tidligere Valle-Flôr Palads. Den originale facade fra det 19. århundrede stråler nu i ny glans og kombinationen af historie og moderne teknik spiller harmonisk sammen. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Hertil kommer en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser er flisebelagte og har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme og safe.Gæsterne kan slappe af i den indendørs såvel som den udendørs swimmingpool med dertilhørende liggestole og parasoller. Herudover tilbydes der sauna og massage. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Portugal Ways Lisbon City Apartments
  Fra313krPr. nat

  Portugal Ways Lisbon City Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Calçada castelo picão 26 - Kort
  1.46 km fra Oriente Museum
  2,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 62 meninger fra rejsendeBaseret på 62 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed er placeret i Lisboa. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne ejendom. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Det er ikke tilladt at have kæledyr på området.

  Se mere
 • LISBON SERVICED APARTMENTS – SANTOS
  Fra374krPr. nat

  LISBON SERVICED APARTMENTS – SANTOSstars

  Lissabon by, Lissabon , Calcada de abrantes, 23 - Kort
  1.73 km fra Oriente Museum
   

  Denne dejlige lejlighed placeret i Lisboa. Det samlede antal værelser er 28. LISBON SERVICED APARTMENTS – SANTOS blev fuldstændig moderniseret i 2019. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Rejsende vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Portugal Ways Santos Azulejos
  Fra651krPr. nat

  Portugal Ways Santos Azulejosstars

  Lissabon by, Lissabon , Calçada marquês de abrantes 10 2 - Kort
  1.75 km fra Oriente Museum
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 25 meninger fra rejsendeBaseret på 25 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed har beliggenhed i Lisboa. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne feriebolig. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Gæster kan bruge transportservice til lufthavnen. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Portugal Ways Santos Azulejos.

  Se mere
 • Portugal Ways Santos Design Apartments
  Fra307krPr. nat

  Portugal Ways Santos Design Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa dos pescadores 2 - Kort
  1.76 km fra Oriente Museum
  3,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 45 meninger fra rejsendeBaseret på 45 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed er i Lisboa. Denne hyggelige ejendom garanterer et stille ophold med sine kun 4 gæsteværelser. Portugal Ways Santos Design Apartments blev opført i 2010. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Denne feriebolig har ikke 24 timers åbent. Denne bolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder gæsteværelser med vugger til de små. Kæledyr må ikke medbringes til Portugal Ways Santos Design Apartments. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  103  Hoteller - Oriente Museum
Side  1  af  11
 

Hoteller i nærheden af  Oriente Museum

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser