Anbefalede hoteller tæt på San Pedro de Alcantara synspunkt

Find på kortet
Hoteller - San Pedro de Alcantara synspunkt

San Pedro de Alcantara synspunktFra  145kr

Anbefalede hoteller

 • The Independente Suites & Terrace
  Fra741krPr. nat

  The Independente Suites & Terracestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de sao pedro de alcantara, 83 83 - Kort
  0.04 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette enkle bed and breakfast er i Lisboa. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra denne Bed & Breakfast til en række interessante steder. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. The Independente Suites & Terrace har i alt 18 soveværelser. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Boligen har 24 timers åbent. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. The Independente Suites & Terrace er ikke et kæledyrsvenligt sted. De besøgende kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler.

  Se mere
 • The Independente Hostel & Suites
  Fra889krPr. nat

  The Independente Hostel & Suitesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de sao pedro de alcantara 81 - Kort
  0.05 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
   

  Dette hyggelige hotel kan findes i Lisboa. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 20 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr må ikke medbringes til The Independente Hostel & Suites. De der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler.

  Se mere
 • B.A. Hostel(Bairro Alto Hostel)
  Fra269krPr. nat

  B.A. Hostel(Bairro Alto Hostel)stars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa da cara,6 6 - Kort
  0.1 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 106 meninger fra rejsendeBaseret på 106 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hostel er placeret i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 5 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Ferieboligen ligger indenfor 10. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Alle der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på B. A. Hostel(Bairro Alto Hostel), som kun består af 10 gæsteværelser. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. B. A. Hostel(Bairro Alto Hostel) har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til B. A. Hostel(Bairro Alto Hostel).

  Se mere
 • Turim Restauradores
  Fra530krPr. nat

  Turim Restauradoresstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da gloria 9 - Kort
  0.13 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
  3,5/5
  Kundevurderingaf 128 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 217 meninger fra rejsendeBaseret på 217 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the heart of Lisbon, near Praça dos Restauradores / Av. da Liberdade and close to Lisbon's main shopping area. It can also be found nearby main ways of transport such as bus, underground, train, taxi and is only 15 minutes far from the airport.

  Se mere
 • The Lumiares
  Fra1.428krPr. nat

  The Lumiaresstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua diario de noticias 142 - Kort
  0.15 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 275 meninger fra rejsendeBaseret på 275 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Lisboa. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 4 kilometer. I alt 52 værelser er til rådighed for gæsterne. Denne feriebolig blev bygget i 2017. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. The Lumiares har kørestolsadgang til fællesarealerne. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. The Lumiares inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle gæster der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. De rejsende kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Memmo Principe Real
  Fra1.793krPr. nat

  Memmo Principe Realstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua dom pedro v, 56 56 - Kort
  0.17 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 416 meninger fra rejsendeBaseret på 416 meninger fra rejsende

  Dette enestående hotel er placeret i Lisboa. Hotellet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 1 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 8 meter. Der er i alt 41 værelser på stedet. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Memmo Principe Real tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Områdets fællesarealer er handicapvenlige. Ferieboligen har også et handicapvenligt værelse. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. Denne bolig tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • VIP Executive Eden Aparthotel
  Fra604krPr. nat

  VIP Executive Eden Aparthotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Praca dos restauradores 24 - Kort
  0.2 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
  3,8/5
  Kundevurderingaf 43 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1385 meninger fra rejsendeBaseret på 1385 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i Lissabons turistområder med en meget central beliggenhed på "Praca dos Restauradores". Således ligger der mange indkøbs- og underholdningsmuligheder i de umiddelbare omgivelser. Det nærmeste busstoppested ligger 100 m herfra og der er otte km til byens lufthavn.Hotellet åbnede i 1996 og har en meget typisk Art-Deco-facade. Det er på 10 etager og råder over i alt 134 boligenheder, heraf 75 studios og 59 lejligheder. Hotellets indretning forener minimalistiske, klare former med stilfulde materialer til en diskret komfort. Den moderne foyer råder over en døgnåben reception og en elevator. I hotelbygningen finder man desuden et konferencerum med plads til op til 50 personer og en tv-stue samt. Gæsterne har desuden mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en offentlig internetadgang på hotellet.Lejlighederne og studierne råder over kombineret stue/soveværelse, tekøkken og eget badeværelse med hårtørrer. Lejlighederne råder desuden over et ekstra soveværelse. Til begge boligenheders faciliteter hører telefon, satellit-tv, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og minibar.På taget finder man en solterrasse og en swimmingpool med poolbar. Der er desuden en herlig udsigt over byen. Gæsterne har endvidere mulighed for at benytte hotellets solarium.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • MY SUITE LISBON GUEST HOUSE – PRINCIPE REAL
  Fra618krPr. nat

  MY SUITE LISBON GUEST HOUSE – PRINCIPE REALstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua são boaventura 23 - Kort
  0.21 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
   

  Denne hyggelige lejlighed har beliggenhed i Lisboa. Med en beliggenhed lige i bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende finder hovedforlystelsesområdet 2. 5 kilometer borte. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 22. 0 kilometer fra ejendommen. Lejligheden er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Lejligheden ligger indenfor indenfor 2. 7 kilometer fra havnen. Med i alt 15 soveværelser, er det et dejligt sted at være. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2019. Stedets fællesarealer har Wi-Fi internetforbindelse. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. MY SUITE LISBON GUEST HOUSE – PRINCIPE REAL accepterer små kæledyr. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • BessaHotel Liberdade
  Fra889krPr. nat

  BessaHotel Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 29 - Kort
  0.21 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
  4,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1532 meninger fra rejsendeBaseret på 1532 meninger fra rejsende

  BessaHotel ligger centralt i Lissabons prestigefyldte Avenida da Liberdade, blot få minutter fra Restauradores-pladsen. Der tilbydes fitnesscenter, tyrkisk bad, sauna og indendørs pool. Der tilbydes også gratis WiFi.De luksuriøse værelser på BessaHotel har aircondition og er indrettet i vintage-stil. Samtlige værelser har integreret Bluetooth-lydsystem, skrivebord og fladskærms-tv med satellit- og kabelkanaler. Nogle af værelserne har balkon med udsigt over byen.På BessaHotel tilbydes der døgnåben reception, à la carte-restaurant, business-center og terapeutisk massage efter anmodning. Der tilbydes desuden bagageopbevaring og vaskeri på selve ejendommen.

  Se mere
 • Gat Rossio
  Fra565krPr. nat

  Gat Rossiostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do jardim do regedor 27-35 - Kort
  0.27 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
  4,2/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1649 meninger fra rejsendeBaseret på 1649 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Lisboa. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 14. 1 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 50 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Gat Rossio har i alt 71 værelser. Gat Rossio har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Gat Rossio. Alle gæsteværelser i Gat Rossio har kørestolsadgang. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Ejendommen har sine egne forretningsfaciliteter, der er velegnede til seminarer, træning eller møder af alle typer. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  225  Hoteller - San Pedro de Alcantara synspunkt
Side  1  af  23
 

Hoteller i nærheden af  San Pedro de Alcantara synspunkt

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser