Anbefalede hoteller tæt på San Pedro de Alcantara synspunkt

Find på kortet
Hoteller - San Pedro de Alcantara synspunkt

San Pedro de Alcantara synspunktFra  276kr

Anbefalede hoteller

 • The Independente Suites & Terrace
  Fra995krPr. nat

  The Independente Suites & Terracestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de sao pedro de alcantara, 83 83 - Kort
  0.04 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette enkle bed and breakfast er i Lisboa. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra denne Bed & Breakfast til en række interessante steder. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. The Independente Suites & Terrace har i alt 18 soveværelser. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Boligen har 24 timers åbent. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. The Independente Suites & Terrace er ikke et kæledyrsvenligt sted. De besøgende kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler.

  Se mere
 • Safestay lisbon
  Fra370krPr. nat

  Safestay lisbonstars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa do fala-só 9 - Kort
  0.1 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
   

  Dette hyggelige hostel er i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 9 kilometer. Ferieboligen kan tilbyde i alt 23 gæsteværelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi i boligen. Receptionen er åben 24/7. Der er ikke børnesenge i denne feriebolig. Safestay lisbon er ikke et kæledyrsvenligt sted. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • B.A. Hostel(Bairro Alto Hostel)
  Fra298krPr. nat

  B.A. Hostel(Bairro Alto Hostel)stars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa da cara,6 6 - Kort
  0.1 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 106 meninger fra rejsendeBaseret på 106 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hostel har beliggenhed i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 5 meter fra bymidten giver dette hostel nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Stedet ligger indenfor 10. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. B. A. Hostel(Bairro Alto Hostel) garanterer for et roligt ophold med blot 10 soveværelser. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne bolig

  Se mere
 • Turim Restauradores
  Fra557krPr. nat

  Turim Restauradoresstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da gloria 9 - Kort
  0.13 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
  3,5/5
  Kundevurderingaf 128 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 217 meninger fra rejsendeBaseret på 217 meninger fra rejsende

  The hotel is located in the heart of Lisbon, near Praça dos Restauradores / Av. da Liberdade and close to Lisbon's main shopping area. It can also be found nearby main ways of transport such as bus, underground, train, taxi and is only 15 minutes far from the airport.

  Se mere
 • The Lumiares
  Fra2.146krPr. nat

  The Lumiaresstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua diario de noticias 142 - Kort
  0.15 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 275 meninger fra rejsendeBaseret på 275 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Lisboa, er en fantastisk mulighed for homoer. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af stedet. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 4 kilometer. Det samlede antal værelser er 52. The Lumiares blev opført i 2017. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Babysenge til børn fås efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Kæledyr må ikke medbringes til The Lumiares. Stedet inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. En bekvem transportservice stilles til rådighed af hotellet. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af ved slutningen af dagen med de forskellige sundhedstilbud. The Lumiares vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • VIP Executive Eden Aparthotel
  Fra836krPr. nat

  VIP Executive Eden Aparthotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Praca dos restauradores 24 - Kort
  0.2 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
  3,7/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1385 meninger fra rejsendeBaseret på 1385 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i Lissabons turistområder med en meget central beliggenhed på "Praca dos Restauradores". Således ligger der mange indkøbs- og underholdningsmuligheder i de umiddelbare omgivelser. Det nærmeste busstoppested ligger 100 m herfra og der er otte km til byens lufthavn.Hotellet åbnede i 1996 og har en meget typisk Art-Deco-facade. Det er på 10 etager og råder over i alt 134 boligenheder, heraf 75 studios og 59 lejligheder. Hotellets indretning forener minimalistiske, klare former med stilfulde materialer til en diskret komfort. Den moderne foyer råder over en døgnåben reception og en elevator. I hotelbygningen finder man desuden et konferencerum med plads til op til 50 personer og en tv-stue samt. Gæsterne har desuden mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en offentlig internetadgang på hotellet.Lejlighederne og studierne råder over kombineret stue/soveværelse, tekøkken og eget badeværelse med hårtørrer. Lejlighederne råder desuden over et ekstra soveværelse. Til begge boligenheders faciliteter hører telefon, satellit-tv, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og minibar.På taget finder man en solterrasse og en swimmingpool med poolbar. Der er desuden en herlig udsigt over byen. Gæsterne har endvidere mulighed for at benytte hotellets solarium.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • BessaHotel Liberdade
  Fra903krPr. nat

  BessaHotel Liberdadestars

  Lissabon by, Lissabon , Avenida da liberdade 29 - Kort
  0.21 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
  4,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1532 meninger fra rejsendeBaseret på 1532 meninger fra rejsende

  BessaHotel ligger centralt i Lissabons prestigefyldte Avenida da Liberdade, blot få minutter fra Restauradores-pladsen. Der tilbydes fitnesscenter, tyrkisk bad, sauna og indendørs pool. Der tilbydes også gratis WiFi.De luksuriøse værelser på BessaHotel har aircondition og er indrettet i vintage-stil. Samtlige værelser har integreret Bluetooth-lydsystem, skrivebord og fladskærms-tv med satellit- og kabelkanaler. Nogle af værelserne har balkon med udsigt over byen.På BessaHotel tilbydes der døgnåben reception, à la carte-restaurant, business-center og terapeutisk massage efter anmodning. Der tilbydes desuden bagageopbevaring og vaskeri på selve ejendommen.

  Se mere
 • Gat Rossio
  Fra1.030krPr. nat

  Gat Rossiostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do jardim do regedor 27-35 - Kort
  0.27 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
  4,2/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1649 meninger fra rejsendeBaseret på 1649 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Lisboa. Ferieboligen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 14. 1 kilometer fra ejendommen. Indenfor 50 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Stedet har i alt 71 værelser. Denne bolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Desværre er der ingen værelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Gat Rossio forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle besøgende. Af denne årsag er der gæsteværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Der er konferencefaciliteter på dette hotel. Ejendommen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Almaria - Ex LIibris
  Fra1.035krPr. nat

  Almaria - Ex LIibrisstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da misericórdia 137 - Kort
  0.28 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 106 meninger fra rejsendeBaseret på 106 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige gæstehus kan findes i Lisboa. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Der er ikke 24 timers åben reception. Almaria - Ex LIibris tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Fællesarealerne på Almaria - Ex LIibris har kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til Almaria - Ex LIibris.

  Se mere
 • Altis Avenida
  Fra1.295krPr. nat

  Altis Avenidastars

  Lissabon by, Lissabon , Rua 1º dezembro 120 - Kort
  0.3 km fra San Pedro de Alcantara synspunkt
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1699 meninger fra rejsendeBaseret på 1699 meninger fra rejsende

  Dette city-hotel ligger i byens centrum ved siden af Lissabons mest symbolske plads kun en kort gåtur fra hovedgaden og ikke langt fra de mest berømte restauranter og butikker i Lissabon, og i nærheden finder man også alle de vigtigste transportsystemer. Dette business-hotel udgør et ideelt udgangspunkt for gæster, som vil rejse rundt i Lissabon og besøge interessante steder i nærområdet, herunder fæstningen Castelo São Jorge (3 km væk), den gamle bydel med diverse barer og natteliv (1,5 km væk), Chiado (1,2 km væk) og Belem (10 km væk). Herudover ligger stranden i Costa da Caparica ca. 15 km fra dette designer-hotel, mens der til Portela lufthavn er omkring 7 km.Dette klimatiserede city-hotel blev bygget i 1940, renoveret i 2010 og er det mest charmerende og stilfulde hotel i Lissabon. Der er tale om en bolig med en enestående beliggenhed med udsigt over Castelo São Jorge. Denne historiske bygnings bemærkelsesværdige arkitektur har inspireret al interiørets udsmykning og transformerer glamouren og elegancen fra 1940 om til vore dages standarder. Hotellet tilbyder herudover gæsterne i alt 72 værelser og byder dem velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Af yderligere faciliteter er der en bar og restaurant, konferenceindretninger, WLAN/internetadgang (mod betaling) og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Hotellets værelser er elegante og glamourøse og tilbyder det ypperste inden for komfort. Hvert enkelt værelse er indrettet med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, ligesom der er dobbelt- eller kingsize seng, regulerbart klimaanlæg og radiator og egen terrasse. Af andre behageligheder på værelserne er der en telefon, satellit-tv med HD, en radio, internetadgang og en safeboks.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  154  Hoteller - San Pedro de Alcantara synspunkt
Side  1  af  16
 

Hoteller i nærheden af  San Pedro de Alcantara synspunkt

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser