Anbefalede hoteller tæt på São Roque kirke

Find på kortet
Hoteller - São Roque kirke

São Roque kirkeFra  235kr

Anbefalede hoteller

 • The Lumiares
  Fra1.145krPr. nat

  The Lumiaresstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua diario de noticias 142 - Kort
  0.11 km fra São Roque kirke
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 275 meninger fra rejsendeBaseret på 275 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel er placeret i Lisboa. Ejendommen, der putter sig indenfor 1000 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hotellet ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Stedet er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 4 kilometer. I alt 52 værelser er til rådighed for gæsterne. Denne feriebolig blev bygget i 2017. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Rejsende vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. The Lumiares har kørestolsadgang til fællesarealerne. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. The Lumiares inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. Gæster der bor i denne feriebolig kan benytte den transportservice, der tilbydes. Alle gæster der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. De rejsende kan forkæle sig i de sundheds- og wellness-behandlinger, der er til rådighed på stedet. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • 9 Hotel Mercy
  Fra841krPr. nat

  9 Hotel Mercystars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da misericordia 76 - Kort
  0.11 km fra São Roque kirke
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1226 meninger fra rejsendeBaseret på 1226 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Lisboa. Stedet, der putter sig indenfor 50 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 9 kilometer fra ejendommen. Indenfor 450 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 16. 0 kilometer. I alt 47 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. 9 Hotel Mercy blev bygget i 2012. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i 9 Hotel Mercy. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt gæsteværelse. 9 Hotel Mercy er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der findes en parkeringsplads. Der er konferencefaciliteter på dette sted. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på 9 Hotel Mercy.

  Se mere
 • City Stays Chiado Apartments
  Fra903krPr. nat

  City Stays Chiado Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da oliveira ao carmo, 57 57 - Kort
  0.13 km fra São Roque kirke
   

  Denne charmerende lejlighed kan findes i Lisboa. Ferieboligen, der putter sig indenfor 50 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra lejligheden. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Med i alt 3 værelser, er det et dejligt sted at være. City Stays Chiado Apartments blev fuldstændig renoveret i 2013. City Stays Chiado Apartments omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Denne feriebolig har ikke 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • Raw Culture Bairro Alto
  Fra1.354krPr. nat

  Raw Culture Bairro Altostars

  Lissabon by, Lissabon , Rua das gáveas 103 - Kort
  0.13 km fra São Roque kirke
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 32 meninger fra rejsendeBaseret på 32 meninger fra rejsende

  Dette fremragende lejligheds-hotel er placeret i Lisboa. Besøgende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Raw Culture Bairro Alto, som kun består af 12 soveværelser. De der bor i denne feriebolig, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Raw Culture Bairro Alto har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt gæsteværelse. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Rejsende kan benytte parkeringspladsen. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Lisboa Carmo Hotel
  Fra789krPr. nat

  Lisboa Carmo Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da oliveira do carmo 1-3 - Kort
  0.17 km fra São Roque kirke
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1185 meninger fra rejsendeBaseret på 1185 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er i Lisboa. Det samlede antal soveværelser er 45. Lisboa Carmo Hotel omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og soveværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i Lisboa Carmo Hotel. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • City Stays Atalaia
  Fra805krPr. nat

  City Stays Atalaiastars

  Lissabon by, Lissabon , R. da atalaia 81 - Kort
  0.17 km fra São Roque kirke
   

  Denne komfortable lejlighed er i Lisboa. Besøgende vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 3 soveværelser. Opførelsesåret for dette sted daterer sig tilbage til 2018. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Der er ikke 24 timers åben reception. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Kæledyr må ikke medbringes til City Stays Atalaia. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på City Stays Atalaia.

  Se mere
 • Lisboa Pessoa Hotel
  Fra699krPr. nat

  Lisboa Pessoa Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da oliveira ao carmo 8 - Kort
  0.2 km fra São Roque kirke
  4,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 381 meninger fra rejsendeBaseret på 381 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Lisboa. Ejendommen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. Det samlede antal værelser er 75. Dette sted blev etableret i 2016. Lisboa Pessoa Hotel tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Nogle værelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. For ekstra bekvemmelighed kan besøgende måske bruge garagefaciliteterne. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte spisemulighederne. Gæsterne kan slappe af ved slutningen af dagen med denne ejendoms forskellige sundhedstilbud. Lisboa Pessoa Hotel har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Independente Hostel & Suites
  Fra293krPr. nat

  The Independente Hostel & Suitesstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de sao pedro de alcantara 81 - Kort
  0.2 km fra São Roque kirke
   

  Dette hyggelige hotel kan findes i Lisboa. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Indenfor 20 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. De der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Alle gæster der bor på denne ejenom, bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Denne feriebolig er designet med omtanke for unge gæsters behov og har værelser med vugger til børn, hvis det anmodes. Kæledyr må ikke medbringes til The Independente Hostel & Suites. De der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler.

  Se mere
 • The Independente Suites & Terrace
  Fra498krPr. nat

  The Independente Suites & Terracestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de sao pedro de alcantara, 83 83 - Kort
  0.21 km fra São Roque kirke
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette enkle bed and breakfast er i Lisboa. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra denne Bed & Breakfast til en række interessante steder. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. The Independente Suites & Terrace har i alt 18 soveværelser. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Boligen har 24 timers åbent. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. The Independente Suites & Terrace er ikke et kæledyrsvenligt sted. De besøgende kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler.

  Se mere
 • Hello Lisbon Rossio Apartments
  Fra423krPr. nat

  Hello Lisbon Rossio Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Calcada do carmo 43 - Kort
  0.22 km fra São Roque kirke
  4,0/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 162 meninger fra rejsendeBaseret på 162 meninger fra rejsende

  Denne dejlige lejlighed er specielt designet til homomiljøet og er i Lisboa. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Lejligheden er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 2. 0 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 2. 0 kilometer fra havnen. Boligen kan tilbyde i alt 20 værelser. Hello Lisbon Rossio Collection Apartments tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Hello Lisbon Rossio Collection Apartments har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Babysenge til børn fås efter anmodning. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Besøgende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Boligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  237  Hoteller - São Roque kirke
Side  1  af  24
 

Hoteller i nærheden af  São Roque kirke

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser