Anbefalede hoteller tæt på São Roque kirke

Find på kortet
Hoteller - São Roque kirke

São Roque kirkeFra  276kr

Anbefalede hoteller

 • Almaria - Ex LIibris
  Fra1.035krPr. nat

  Almaria - Ex LIibrisstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da misericórdia 137 - Kort
  0.07 km fra São Roque kirke
  4,4/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 106 meninger fra rejsendeBaseret på 106 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige gæstehus kan findes i Lisboa. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Der er ikke 24 timers åben reception. Almaria - Ex LIibris tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Fællesarealerne på Almaria - Ex LIibris har kørestolsadgang. Kæledyr må ikke medbringes til Almaria - Ex LIibris.

  Se mere
 • The Lumiares
  Fra2.146krPr. nat

  The Lumiaresstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua diario de noticias 142 - Kort
  0.11 km fra São Roque kirke
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 275 meninger fra rejsendeBaseret på 275 meninger fra rejsende

  Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Lisboa, er en fantastisk mulighed for homoer. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af stedet. Ferieboligen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 4 kilometer. Det samlede antal værelser er 52. The Lumiares blev opført i 2017. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Denne bolig har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Babysenge til børn fås efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Kæledyr må ikke medbringes til The Lumiares. Stedet inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. En bekvem transportservice stilles til rådighed af hotellet. Alle der bor på denne ejendom, kan slappe af ved slutningen af dagen med de forskellige sundhedstilbud. The Lumiares vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • 9 Hotel Mercy
  Fra1.403krPr. nat

  9 Hotel Mercystars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da misericordia 76 - Kort
  0.11 km fra São Roque kirke
  4,4/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1226 meninger fra rejsendeBaseret på 1226 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Lisboa. Stedet, der putter sig indenfor 50 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ejendommen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 3. 9 kilometer fra ejendommen. Indenfor 450 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 16. 0 kilometer. I alt 47 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. 9 Hotel Mercy blev bygget i 2012. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Der er ikke børnesenge i 9 Hotel Mercy. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt gæsteværelse. 9 Hotel Mercy er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der findes en parkeringsplads. Der er konferencefaciliteter på dette sted. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på 9 Hotel Mercy.

  Se mere
 • City Stays Chiado Apartments
  Fra470krPr. nat

  City Stays Chiado Apartmentsstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da oliveira ao carmo, 57 57 - Kort
  0.13 km fra São Roque kirke
   

  Denne charmerende lejlighed kan findes i Lisboa. Ferieboligen, der putter sig indenfor 50 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra lejligheden. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. Med i alt 3 værelser, er det et dejligt sted at være. City Stays Chiado Apartments blev fuldstændig renoveret i 2013. City Stays Chiado Apartments omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Denne feriebolig har ikke 24 timers åbent. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne feriebolig ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • B.A. Hostel(Bairro Alto Hostel)
  Fra298krPr. nat

  B.A. Hostel(Bairro Alto Hostel)stars

  Lissabon by, Lissabon , Travessa da cara,6 6 - Kort
  0.13 km fra São Roque kirke
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 106 meninger fra rejsendeBaseret på 106 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hostel har beliggenhed i Lisboa. Med en beliggenhed indenfor 5 meter fra bymidten giver dette hostel nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende har nem adgang til de offentlige transportmidler. Stedet ligger indenfor 10. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 0 kilometer. B. A. Hostel(Bairro Alto Hostel) garanterer for et roligt ophold med blot 10 soveværelser. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne bolig

  Se mere
 • Lisboa Carmo Hotel
  Fra1.584krPr. nat

  Lisboa Carmo Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da oliveira do carmo 1-3 - Kort
  0.17 km fra São Roque kirke
  4,8/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1185 meninger fra rejsendeBaseret på 1185 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Lisboa. I alt 45 soveværelser er til rådighed for de rejsende på Lisboa Carmo Hotel. Derudover tilbydes der Wi-Fi i boligen. Lisboa Carmo Hotel har 24 timers åbent. Lisboa Carmo Hotel tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Stedet har parkering og garage. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Lisboa Pessoa Hotel
  Fra1.514krPr. nat

  Lisboa Pessoa Hotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua da oliveira ao carmo 8 - Kort
  0.2 km fra São Roque kirke
  4,9/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 381 meninger fra rejsendeBaseret på 381 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Lisboa. Ejendommen putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Ejendommen er inden for nem rækkevidde fra byens vigtigste offentlige transportmidler. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 8. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 4. 0 kilometer fra havnen. Det samlede antal værelser er 75. Dette sted blev etableret i 2016. Lisboa Pessoa Hotel tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Nogle værelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. For ekstra bekvemmelighed kan besøgende måske bruge garagefaciliteterne. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte spisemulighederne. Gæsterne kan slappe af ved slutningen af dagen med denne ejendoms forskellige sundhedstilbud. Lisboa Pessoa Hotel har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • The Independente Suites & Terrace
  Fra995krPr. nat

  The Independente Suites & Terracestars

  Lissabon by, Lissabon , Rua de sao pedro de alcantara, 83 83 - Kort
  0.21 km fra São Roque kirke
  4,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette enkle bed and breakfast er i Lisboa. Med sin placering indenfor 500 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra denne Bed & Breakfast til en række interessante steder. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Gæsterne finder talrige offentlige transportmidler i gåafstand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 10. 0 kilometer. The Independente Suites & Terrace har i alt 18 soveværelser. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Boligen har 24 timers åbent. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. The Independente Suites & Terrace er ikke et kæledyrsvenligt sted. De besøgende kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler.

  Se mere
 • Almaria - Edificio Officina Real
  Fra1.178krPr. nat

  Almaria - Edificio Officina Realstars

  Lissabon by, Lissabon , Rua do loreto 58 58 - Kort
  0.23 km fra São Roque kirke
   

  Denne charmerende lejlighed er placeret i Lisboa. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro i denne feriebolig. Denne ejendom blev bygget i 2018. Almaria - Edificio Officina Real tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Babysenge til børn fås efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området.

  Se mere
 • VIP Executive Eden Aparthotel
  Fra836krPr. nat

  VIP Executive Eden Aparthotelstars

  Lissabon by, Lissabon , Praca dos restauradores 24 - Kort
  0.26 km fra São Roque kirke
  3,7/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1385 meninger fra rejsendeBaseret på 1385 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i Lissabons turistområder med en meget central beliggenhed på "Praca dos Restauradores". Således ligger der mange indkøbs- og underholdningsmuligheder i de umiddelbare omgivelser. Det nærmeste busstoppested ligger 100 m herfra og der er otte km til byens lufthavn.Hotellet åbnede i 1996 og har en meget typisk Art-Deco-facade. Det er på 10 etager og råder over i alt 134 boligenheder, heraf 75 studios og 59 lejligheder. Hotellets indretning forener minimalistiske, klare former med stilfulde materialer til en diskret komfort. Den moderne foyer råder over en døgnåben reception og en elevator. I hotelbygningen finder man desuden et konferencerum med plads til op til 50 personer og en tv-stue samt. Gæsterne har desuden mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en offentlig internetadgang på hotellet.Lejlighederne og studierne råder over kombineret stue/soveværelse, tekøkken og eget badeværelse med hårtørrer. Lejlighederne råder desuden over et ekstra soveværelse. Til begge boligenheders faciliteter hører telefon, satellit-tv, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og minibar.På taget finder man en solterrasse og en swimmingpool med poolbar. Der er desuden en herlig udsigt over byen. Gæsterne har endvidere mulighed for at benytte hotellets solarium.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  147  Hoteller - São Roque kirke
Side  1  af  15
 

Hoteller i nærheden af  São Roque kirke

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser