Hoteller i Madeira

Find på kortet
Hoteller - Madeira

MadeiraFra  158kr

Anbefalede hoteller - Madeira

 • Residencial Mariazinha
  Fra471krPr. nat

  Residencial Mariazinhastars

  Funchal, Madeira , Rua de santa maria 155 s/n - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 121 meninger fra rejsendeBaseret på 121 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Funchal. Med en beliggenhed indenfor 200 meter fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 7. 0 kilometer fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 0 kilometer. Ferieboligen er indenfor 850 meter fra havnen. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på området, som består af 10 soveværelser. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Denne ejendom har ikke 24 timers åbent. Visse typer værelser kan tilbyde børnesenge til de små. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel.

  Se mere
 • Pestana Carlton Madeira Ocean Resort Hotel
  Fra736krPr. nat

  Pestana Carlton Madeira Ocean Resort Hotelstars

  Funchal, Madeira , Largo antonio nobre 1 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3243 meninger fra rejsendeBaseret på 3243 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Funcals centrum, kun ca. 10 minutter fra stranden. I hotellets umiddelbare omgivelser ligger der diverse indkøbsområder med forskellige forretninger, butikker, barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man hurtigt til det nærmeste stoppested.Luksushotellet er på 18 etager og råder over i alt 287 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og en 3.500 m2 stor have. Herudover er der også forretninger, kiosk, minimarked, bar, diskotek, spillerum og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har endvidere et konferencerum, en offentlig internetadgang, en miniklub og en legeplads. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, king size seng, væg-til-væg tæpper og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool (saltvand), sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool, sauna, solarium og dampbad, ligesom der også tilbydes massage. Sportsbegejstrede kan dyrke vandaerobic, dykke, windsurfe, spille tennis, bordtennis og billard eller dyrke motion i fitness-studiet. Sidst, men ikke mindst, sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling og underholdning. Ca. 4 km væk ligger der endvidere en golfbane.orgenmad, frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan endvidere bestilles à la carte, aftensmaden tillige som menu. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Allegro Madeira - Adults Only -
  Fra559krPr. nat

  Allegro Madeira - Adults Only -stars

  Funchal, Madeira , Rua do gorgulho 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 330 meninger fra rejsendeBaseret på 330 meninger fra rejsende

  Det attraktive lejlighedshotel ligger midt i ferieområdet Funchal kun få skridt fra det turkisblå hav, den indbydende strand og friluftsbadet Lido, med havvand. Der afgår offentlige transportmidler ca. 50 m fra hotellet. I de nærmere omgivelser ligger der et utal af butikker, talrige restauranter, diverse barer og caféer samt mange andre underholdningsmuligheder. Det tager desuden ikke lang tid at spadsere ind til Funchals bymidte, der ligger ca. 3 km væk, og hvor man finder et væld af fritidstilbud. Der er ca. 23 km til lufthavnen.Det moderne lejlighedshotel råder over en 10-etagers hovedbygning med i alt 38 dobbeltværelser og 77 studios. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Endvidere har hotellet en bar, en tv-stue og en à la carte restaurant med børnestole samt en morgenmadssal. Ydermere har det egen parkeringsplads.De moderne indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, væg-til-væg tæpper og safeboks (mod betaling). Endvidere har de smagfulde værelser en altan (delvist med havudsigt). Hotellets studios har derudover et tekøkken.Hotellet råder over to swimmingpools med separat børnebassin, snackbar, liggestole, parasoller og badehåndklæder. Desuden er der en vidunderlig solterrasse. Sportsbegejstrede har mulighed for at spille tennis (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte, aftensmaden tilmed som menu.

  Se mere
 • Se Boutique Hotel
  Fra578krPr. nat

  Se Boutique Hotelstars

  Funchal, Madeira , Rua do sabão 53 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 137 meninger fra rejsendeBaseret på 137 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Funchal. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ejendommen er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 8. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 280 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 18. 3 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 1. 5 kilometer fra havnen. Se Boutique Hotel har i alt 54 værelser. Denne bolig undergik en renovering i 2017. Se Boutique Hotel omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og gæsteværelser. Denne bolig har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Denne bolig er ideel for familier der rejser med børn og tilbyder gæsteværelser med vugger til de små. Dette sted accepterer ikke kæledyr. Der er transportservice til bekvem rådighed for gæsterne. De der bor på ejendommen, kan på egen hånd opleve madarrangementer der udbydes. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Dom Pedro Garajau
  Fra327krPr. nat

  Dom Pedro Garajaustars

  Canico, Madeira , Estrada do garajau 131 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 668 meninger fra rejsendeBaseret på 668 meninger fra rejsende

  Feriekomplekset ligger på en skrænt oven for havet og har en betagende udsigt ud over Atlanterhavet. Der er ca. 2 km til Caniço. Til den nærmeste strand er der ligeledes ca. 2 km. Desuden ligger der et busstoppested lige foran komplekset, hvor man kan tage bussen til Funchal, der ligger ca. 8 km væk.Anlægget råder over seks 3-etagers sidebygninger og en hovedbygning, der alle er forbundet med hinanden. Bygningerne indeholder i alt 104 dobbeltværelser og 178 studios. I hovedbygningen finder man en foyer med en døgnåben receptionen. Derudover har hotellet en bar, en fjernsynsstue, en restaurant og en internetterminal (gratis). Gæsterne kan naturligvis også bestille vaskeservice.Værelserne har alle eget badeværelse samt altan. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, centralvarme og safeboks (mod betaling).I den velholdte have finder man en pool med børnebassin og pool-/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Hotellet har ligeledes en indendørs pool med et tag, der kan skydes til side, og hvorfra der er en vidunderlig udsigt. Herudover kan gæsterne prøve kræfter med bordtennis, bueskydning og dart. Hotellets aktivitetsprogram sørger for adspredelse og underholdning såvel om dagen som om aftenen.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Frokosten kan endvidere vælges som menu. Der er mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Madeira Panoramico
  Fra472krPr. nat

  Madeira Panoramicostars

  Funchal, Madeira , Rua dos estados unidos da america 34 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 777 meninger fra rejsendeBaseret på 777 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger i den vestlige del af Funcals og har en fantastisk udsigt over havet, bjergene og den gamle bydel. Der er ca. 2 km til stranden og 3 km til hotellet. I en omkreds af ca. 2,5 km finder man et væld af indkøbsmuligheder, barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man hurtigt til det nærmeste stoppested.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2003. Det er på 5 etager og råder over i alt 131 dobbeltværelser og 1 suite. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en kiosk, et spillerum og en klimatiseret à la carte restaurant. Endvidere er der en cykelkælder, et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Selvfølgelig tilbydes der også vaskeservice og roomservice.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool, sidstnævnte med børnebassin, snackbar og parasoller. Hertil kommer whirlpool, sauna og dambad. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis, squash og billard eller dyrke motion i hotellets fitness-studie. Ca. 8 km herfra ligger der endvidere en golfbane.orgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan tillige vælges som menu.

  Se mere
 • Suite Hotel Eden Mar
  Fra796krPr. nat

  Suite Hotel Eden Marstars

  Funchal, Madeira , Rua do gorgulho 2 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1637 meninger fra rejsendeBaseret på 1637 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i Funcals turistområder ca. 2 km fra bymidten. Efter at have tilbagelagt et par hundrede meter kommer man til havet, havbadet samt forskellige barer, restauranter og indkøbsmuligheder (ca. 200 m), ligesom der herfra også afgår offentlige transportmidler (ca. 150 m).Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, elevatorer, en kiosk, 2 konferencerum, en parkeringsplads, en garage og en legeplads (uden opsyn). På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster 2 barer og flere klimatiserede à la carte restauranter med børnestole. Herudover er der internetadgang samt mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling). Gæsterne kan benytte alle resortet Vila Porto Mares faciliteter.De komfortabelt og rummeligt indrettede studios råder over eget badeværelse med enten brusekabine eller badekar samt hårtørrer. Hertil kommer telefon, kabel-tv og stereoanlæg. Herudover er studierne udstyret med kombineret stue/soveværelse, tekøkken, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan med udsigt skråt ud over havet. Suiterne har desuden fax/modemforbindelse.Hotellet kan tilbyde sine gæster 2 opvarmede, indendørs swimmingpools samt en udendørs swimmingpool med børnebassin, pool-/snackbar, solterrasse med liggestole, parasoller og hynder. Herudover kan man mod betaling benytte saunaen, whirlpoolen, dampbadet, få massage eller andre wellnessbehandlinger, spille tennis, squash og minigolf samt dyrke aerobic. Det er gratis at spille bordtennis og billard/snooker samt dyrke motion i hotellets fitness-studie. Den nærmeste golfbane ligger ca. 20 km væk. Herudover tilbydes gæsterne også et underholdende aktivitetsprogram med daglig livemusik og regelmæssige show-aftener.

  Se mere
 • VidaMar Resorts Madeira - Half Board
  Fra1.356krPr. nat

  VidaMar Resorts Madeira - Half Boardstars

  Funchal, Madeira , Estrada monumental 175-177 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3330 meninger fra rejsendeBaseret på 3330 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Funchal, er dette enestående hotel optimalt for familier. Placeret indenfor 2. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Hotellet ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Hotellet ligger indenfor 10 meter fra den nærmeste strand. I alt 300 værelser er til rådighed for gæsterne. VidaMar Resorts Madeira - Half Board undergik en renovering i 2007. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Alle der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. VidaMar Resorts Madeira - Half Board forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle besøgende. Af denne årsag er der gæsteværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Kæledyr må ikke medbringes til VidaMar Resorts Madeira - Half Board. De der bor på denne ejendom, kan nemt komme til lufthavnen takket være den tilgængelige transportservice. VidaMar Resorts Madeira - Half Board har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at alle gæster der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. Besøgende kan nyde de måltider der serveres på hotellet. De rejsende kan more sig med stedets underholdning. VidaMar Resorts Madeira - Half Board tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Ejendommens middagslokaler serverer et udvalg af smagfulde retter og drikkevarer. VidaMar Resorts Madeira - Half Board vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Madeira Regency Cliff
  Fra587krPr. nat

  Madeira Regency Cliffstars

  Funchal, Madeira , Travessa da quinta calaça 6 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1391 meninger fra rejsendeBaseret på 1391 meninger fra rejsende

  Byhotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i nærheden af en strandpromenade og en grusstrand. Umiddelbart i nærheden afgår der endvidere offentlige transportmidler, ligesom der heller ikke er langt til diverse indkøbsmuligheder. Til de nærmeste restauranter og barer er der desuden ca. 300 m. Der ligger tilmed et diskotek kun ca. 500 m væk. Der er ca. 3 km til Funchals centrum.Hotellet åbnede i år 2001 og råder over en 6-etagers bygning med i alt 57 dobbeltværelser og 2 suiter. Alle værelser og suiter har havudsigt. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception og safeboks. Endvidere har hotellet en café, en bar, en pub, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole. Naturligvis er der også en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. På hotellet har man tilmed mulighed for at leje cykler. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt og komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med snackbar, liggestole og parasoller. Hotellet har ligeledes et dampbad. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.orgenmaden serveres som buffet. Frokosten kan vælges à la carte. Om aftenen kan man vælge mellem buffet og menu. Ydermere er der mulighed for at bestille diæt-retter.

  Se mere
 • Quinta da Bela Vista
  Fra1.129krPr. nat

  Quinta da Bela VistastarsGreenProgram Icon

  Funchal, Madeira , Caminho do avista navios 4 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1047 meninger fra rejsendeBaseret på 1047 meninger fra rejsende

  Det charmerende luksushotel har en fantastisk usigt ud over Funchals bugt og ligger kun ca. 3 km fra den livlige bymidte, hvortil der kører en gratis shuttlebus i hverdagene. Der er kun ca. 500 til det nærmeste stoppested, mens der er 2 km til stranden. Køretiden fra hotellet til lufthavnen er på ca. 30 minutter.Det 2-etagers luksushotel ligger i en stilfuldt restaureret vingård fra 1844 samt i en bygning opført i samme stil. Det råder over i alt 82 dobbeltværelser og 7 suiter. Til komplekset hører endvidere en ca. 20.000 m² stor have. Hovedbygningen rummer en komfortabel foyer med døgnåben reception og elevator. Hertil kommer en hyggelig bar, diverse saloner, en klimatiseret à la carte restaurant, et konferencerum og en internetterminal (trådløs adgang er muligt). Endvidere kan gæsterne selvfølgelig bestille vaskeservice og roomservice, ligesom der også ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De individuelt og komfortabelt indrettede værelser er klimatiseret og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, væg-til-væg tæpper, centralvarme, sofagruppe og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snack-poolbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der en fitness-studie, ligesom man også mod betaling kan benytte whirlpoolen, saunaen og dampbadet. Man kan tilmed spille tennis og squash samt ride på heste (mod betaling). Herudover kan man dyrke et væld af forskellige vandsportsgrene, ligesom hotellet også har sin egen yacht. De to 18-hullers golfbaner Palheiro og Santo da Serra ligger henholdsvis 6 og 30 km fra hotellet (hotellets gæster får 20% rabat på green fee'en).

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  148  Hoteller - Madeira
Side  1  af  15
 

Beskrivelse af destination

  Madeira er navnet på øgruppen i Atlanterhavet i Portugal. Der er to beboede øer, Madeira og Porto Santo, og tre mindre ubeboede øer, som samlet kaldes for las Desertas, og yderligere som en del af Madeira ligger øgruppen Ilhas Selvagens. Øen Porto Santo som er en af de vigtigste attraktioner i området, har en perfekt natur og en fantastisk strand med fint sand. Nogle siger at vandet har terapeutiske egenskaber og havet er mørkeblåt og meget varmt: et virkeligt paradis. Madeira har mange parker og haver, alle af stor skønhed, blandt andre kan vi nævne: den botaniske have, som har en stor udstilling af indenlandske og eksotiske planter, stedet udfører videnskabelige udforskninger i bevarelsen af de forskellige arter, og har også et museum for naturhistorie og et sted hvor man kan købe de forskellige planter og urter. Du kan også se: haven Quinta das Cruzes, haverne do Palheiro, haverne Quintada Boa Vista og haven Quinta Magnolia, blandt andre. Madeira har alt hvad du leder efter, smukke strande, skønne haver og et fantastisk natteliv.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Madeira

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser