Hoteller i Porto og det nordlige Portugal

Find på kortet
Hoteller - Porto og det nordlige Portugal

Porto og det nordlige PortugalFra  162kr

Anbefalede hoteller - Porto og det nordlige Portugal

 • Da Bolsa
  Fra394krPr. nat

  Da Bolsastars

  Porto by, Porto og det nordlige Portugal , Rua de ferreira borges 101 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 792 meninger fra rejsendeBaseret på 792 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Portos historiske centrum i nærheden af Palacio da Bolsa, portvinsinstituttet og kirken San Francisco. I de umiddelbare omgivelser finder man forskellige indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt en forbindelse med offentlig transport (ca. 100 m).iddelklassehotellet råder over 36 dobbeltværelser. Hertil kommer en bar og en klimatiseret restaurant. Der er desuden mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom der også er en parkeringsplads og en garage på hotellet.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse samt centralvarme og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Casual Inca Porto
  Fra458krPr. nat

  Casual Inca Portostars

  Porto by, Porto og det nordlige Portugal , Praca do coronel pacheco 52 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 666 meninger fra rejsendeBaseret på 666 meninger fra rejsende

  Byhotellet ligger midt i centrum. Der afgår offentlige transportmidler ca. 50 m herfra. I de nærmere omgivelser er der desuden forskellige indkøbsmuligheder samt et utal af restauranter, barer og caféer. På få minutters gang (ca. 200 m) kommer man desuden til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre del af middelklassen og råder på sine 6 etager over i alt 62 værelser, heraf 4 suiter. Hotellet kan tilbyde sine gæster en foyer med reception, elevator og café. Hertil kommer en bar og en tv-stue. Hotellet har også et konferencerum, en internetterminal og en parkeringsplads, ligesom der naturligvis også er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, radio, king size seng, minibar, internetadgang, væg-til-væg tæpper og radiatorer.Om morgenen serveres der morgenmadsbuffet. .

  Se mere
 • Aquae Flaviae - Premium Chaves
  Fra389krPr. nat

  Aquae Flaviae - Premium Chavesstars

  Chaves, Porto og det nordlige Portugal , Praça do brasil - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 73 meninger fra rejsendeBaseret på 73 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Chaves. I alt 165 værelser er til rådighed for gæsterne. Denne ejendom blev fuldstændig renoveret i 2017. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Aquae Flaviae - Premium Chaves har 24 timers åbent. Aquae Flaviae - Premium Chaves tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Gæster med reduceret mobilitet kan bo på dette kørestolsegnede sted, som omfatter handicapvenlige gæsteværelser. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Aquae Flaviae - Premium Chaves har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Aquae Flaviae - Premium Chaves er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Alle der bor på denne ejendom, vil helt sikkert værdsætte den lange række underholdnings- og fritidsservices og –faciliteter, der tilbydes. Hotellet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Premium Porto Maia
  Fra392krPr. nat

  Premium Porto Maiastars

  Maia, Porto og det nordlige Portugal , Rua simão bolívar 375 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 140 meninger fra rejsendeBaseret på 140 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel ligger i Maia. Stedet kan tilbyde i alt 88 værelser. Denne feriebolig er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. De besøgende kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Premium Porto Maia tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Fællesarealerne på Premium Porto Maia har kørestolsadgang. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Gæster der bor i denne bolig, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Der er konferencefaciliteter på dette sted. Besøgende vil værdsætte spisemulighederne i denne feriebolig. Med mange middagsmuligheder, vil denne feriebolig imødekomme behovene fra alle typer besøgende. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • iStay Hotel Porto Centro
  Fra274krPr. nat

  iStay Hotel Porto Centrostars

  Porto by, Porto og det nordlige Portugal , Rua alexandre herculano 296 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 575 meninger fra rejsendeBaseret på 575 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige hotel ligger i Porto. Med en beliggenhed indenfor 10 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 5 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. De 56 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Dette sted blev etableret i 2011. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. iStay Hotel Porto Centro tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Dette er ikke en kæledyrsvenlig feriebolig. Der er parkeringsplads ved iStay Hotel Porto Centro. iStay Hotel Porto Centro tilbyder lufthavnstransportservice. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Premium Porto Downtown
  Fra491krPr. nat

  Premium Porto Downtownstars

  Porto by, Porto og det nordlige Portugal , Rodrigues de freitas 427 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 493 meninger fra rejsendeBaseret på 493 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Porto. Hotellet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 3 kilometer fra ejendommen. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 17. 0 kilometer. Ferieboligen ligger i umiddelbar nærhed af havnen. Der er i alt 56 værelser på Premium Porto Downtown. Denne bolig blev opført i 2015. Premium Porto Downtown er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Premium Porto Downtown tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige værelser. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Stedet har parkering og garage. Rejsende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Premium Porto Downtown er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Gæster kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres i ferieboligen. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Luna Arcos Hotel Nature & Welness
  Fra435krPr. nat

  Luna Arcos Hotel Nature & Welnessstars

  Braga, Porto og det nordlige Portugal , Lugar requeijo s/n s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 201 meninger fra rejsendeBaseret på 201 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Braga. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ejendommen. I alt 75 værelser er til rådighed for gæsterne på Luna Arcos Hotel Nature & Welness. Luna Arcos Hotel Nature & Welness blev opført i 2015. Luna Arcos Hotel Nature & Welness tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Luna Arcos Hotel Nature & Welness har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Fællesarealerne i denne feriebolig har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt på området. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Dette hotel har en minimal påvirkning på miljøet, takket være sin bæredygtige praksis. De der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. I denne ejendom er der masser af sundheds- og wellness-services, som de rejsende kan drage fordel af. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • BessaHotel Boavista
  Fra555krPr. nat

  BessaHotel Boavistastars

  Porto by, Porto og det nordlige Portugal , Rua doutor marques de carvalho 111 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 42 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1138 meninger fra rejsendeBaseret på 1138 meninger fra rejsende

  BessaHotel ligger centralt i Portos prestigefyldte bydel Boavista, blot få minutter fra Casa da Musica. Der tilbydes fitnesscenter og tyrkisk bad, og der er gratis WiFi.De luksuriøse værelser på BessaHotel har aircondition og er indrettede i moderne stil. Samtlige værelser har integreret Bluetooth-lydsystem, skrivebord og fladskærms-tv med kabel- og satellitkanaler. Nogle af værelserne har stor balkon med udsigt over byen.BessaHotel tilbyder døgnåben reception, à la carte-restaurant, business-center og terapeutisk massage efter anmodning. Ejendommen tilbyder desuden bagageopbevaring og vaskeri.

  Se mere
 • Porto River – Hotel Apartamento
  Fra897krPr. nat

  Porto River – Hotel Apartamentostars

  Porto by, Porto og det nordlige Portugal , Rua dos canastreiros 50 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 494 meninger fra rejsendeBaseret på 494 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i Porto. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Indenfor 500 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 6. 0 kilometer fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 19. 0 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 12. 0 kilometer fra havnen. Porto River – Hotel Apartamento har i alt 16 gæsteværelser. Porto River – Hotel Apartamento blev bygget i 2015. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Porto River – Hotel Apartamento. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. Visse typer soveværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Porto River – Hotel Apartamento har kørestolsadgang til fællesarealerne. Kæledyr er ikke tilladt i denne feriebolig. Ferieboligen har funktionelle forretningsfaciliteter, der er ideelle for forretningsrejsende. Porto River – Hotel Apartamento vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Casas do Porto - Ribeira Apartments
  Fra536krPr. nat

  Casas do Porto - Ribeira Apartmentsstars

  Porto by, Porto og det nordlige Portugal , Rua ferreira borges 69 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 405 meninger fra rejsendeBaseret på 405 meninger fra rejsende

  Denne komfortable lejlighed ligger i Porto. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Stedet er indenfor en kort gåafstand fra hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Lejligheden ligger indenfor 6. 8 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 12. 5 kilometer. Ferieboligen ligger indenfor indenfor 2. 0 kilometer fra havnen. De der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Casas do Porto - Ribeira Apartments, som kun består af 6 værelser. Casas do Porto - Ribeira Apartments tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Casas do Porto - Ribeira Apartments har ikke 24 timers åbent. Endvidere tilbyder Casas do Porto - Ribeira Apartments vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligAlle der bor på denne ejendom, kan bruge transportservice til lufthavnen. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  312  Hoteller - Porto og det nordlige Portugal
Side  1  af  32
 

Beskrivelse af destination

  Byen Porto er efter Lissabon, den vigtigste by i Portugal. Den ligger i den nordlige del af landet (Nordregionen i Portugal), ved udmundingen af floden Duero til Atlanterhavet. Den har et smukt historisk centrum som er blevet erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO, takket være dens smukke bygninger og fremragende bevaring. Vi anbefaler at besøge tårnet Torre Dos Clérigos, som er et af byens symboler og som er fra det XVIII århundrede. Det er også interessant at besøge Casa de la Música (musikhuset) og bodegaerne og kældrene, som er en af byens klassikere og en af de obligatoriske udflugter på dit besøg i byen, hvor du kan opleve fremstillingen af portvin og yderligere smage den. Samtidig anbefaler vi at besøge den gamle flodhavn i Porto, et meget malerisk område med en smuk udsigt til byen. Et andet af byens emblemer er broen Ponte Luiz I, et arkitektonisk mesterværk som blev opført i 1886 af en af lærlingene til den berømte Eiffel. Oplev denne smukke portugisiske by, lad dig forføre af Porto!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Porto og det nordlige Portugal

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser