Hoteller i Porto og det nordlige Portugal

Find på kortet
Hoteller - Porto og det nordlige Portugal

Porto og det nordlige PortugalFra  212kr

Anbefalede hoteller - Porto og det nordlige Portugal

 • Axis Ofir Beach Resort
  Fra550krPr. nat

  Axis Ofir Beach Resortstars

  Esposende, Porto og det nordlige Portugal , Av. raul sousa martins s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 416 meninger fra rejsendeBaseret på 416 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på en landtunge mellem flod og hav samt i nærheden af bymidten. Lige i nærheden finder man talrige indkøbsmuligheder (ca. 200 m), restauranter og barer (ca. 500 m), ligesom der kun er få skridt til stranden. Det nærmeste diskotek ligger ca. 1 km væk, og der er ligeledes 1 km til det nærmeste stoppested. Lufthavnen ligger endvidere 35 km fra hotellet.Det 6-etagers hotel hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 191 værelser, heraf 171 dobbeltværelser og 4 enkeltværelser samt 16 suiter. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og elevator. Endvidere rummer bygningen en café, en kiosk, en bar, en teatersal, et spillerum, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant, et konferencerum og en internetterminal. Herudover er der også en parkeringsplads og en miniklub, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Til hotellet hører endvidere en smuk og velplejet, 2.000 m² stor have.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiserede og har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, internetadgang, minibar/køleskab, væg-til-væg tæpper, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan (delvist med udsigt ud over haven).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snack-/poolbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der et fitness-studie, ligesom man kan spille tennis, bordtennis, billard og golf (putting-green) samt bowle (delvist mod betaling). Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling og underholdning. Den nærmeste golfbane ligger ca. 1 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte.

  Se mere
 • Axis Ponte de Lima Golf Resort
  Fra448krPr. nat

  Axis Ponte de Lima Golf Resortstars

  Ponte de lima, Porto og det nordlige Portugal , Quinta de pias - fornelos s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 236 meninger fra rejsendeBaseret på 236 meninger fra rejsende

  Det hyggelige middelklassehotel ligger i et rekreativt område i Ponte de Lima blot få minutters gang fra bymidten. Lufthavnen ligger ca. 50 km fra hotellet og centrum omkring 2 km, mens der er 25 km til Viana do Castelo. 500 m fra hotellet afgår der endvidere offentlige transportmidler. Det kan varmt anbefales at tage på en dagsudflugt til stranden, som ligger ca. 30 km fra hotellet.iddelklassehotellet åbnede i år 2003 og råder over en 2-etagers hovedbygning med i alt 40 værelser. Den klimatiserede bygning rummer desuden en reception med safebokse. På hotellet finder man ligeledes en bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der er tilmed mulighed for at bestille vaskeservice og roomservice. Sidst, men ikke mindst, har hotellet diverse selskabslokaler og en terrasse.De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, klimaanlæg (centralt reguleret), centralvarme og altan eller terrasse.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool samt en solterrasse. Man kan endvidere dyrke motion på tennisbanen eller i fitnessstudiet. Blot 100 m væk finder man en golfbane.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Santana Hotel & SPA
  Fra500krPr. nat

  Santana Hotel & SPAstars

  Vila Do Conde, Porto og det nordlige Portugal , Monte santana-azurara . - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 464 meninger fra rejsendeBaseret på 464 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel, som kan findes i Vila do Conde, er en fantastisk mulighed for familier. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra hotellet . Indenfor 500 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 1000 meter fra stedet. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 17. 0 kilometer. Stedet består af i alt 75 dejlige gæsteværelser. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2002. Endvidere er der trådløs internetforbindelse ved hånden på fællesområder. Dette sted har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenligt gæsteværelse. Alle gæster der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Santana Hotel & SPA. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte lufthavnstransportservicen. Santana Hotel & SPA har en række middagsoplevelser. Hvis der er behov for det, kan de besøgende benytte sig af sundheds- og wellness-services. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. Gæsterne vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Santana Hotel & SPA. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Villa C Boutique Hotel
  Fra732krPr. nat

  Villa C Boutique Hotelstars

  Vila Do Conde, Porto og det nordlige Portugal , Av. mouzinho de albuquerque, estrada nacional 13 s/n - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 307 meninger fra rejsendeBaseret på 307 meninger fra rejsende

  The hotel is located in Azurara, Vila do Conde and Oporto is only 20 km away. In the area you can find nice beaches and important monuments.

  Se mere
 • Carris Porto Ribeira
  Fra536krPr. nat

  Carris Porto Ribeirastars

  Porto by, Porto og det nordlige Portugal , Rua do infante dom henrique 1 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1186 meninger fra rejsendeBaseret på 1186 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Porto. Ejendommen ligger tæt på byens vigtigste offentlige transportforbindelser. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 11. 6 kilometer. Der er i alt 90 soveværelser på stedet. Carris Porto Ribeira blev opført i 2011. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24/7. Nogle gæsteværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. De der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan bruge stedets mødefaciliteter. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Basic Hotel Braga by Axis
  Fra247krPr. nat

  Basic Hotel Braga by Axisstars

  Braga, Porto og det nordlige Portugal , Largo da estação - maximinos s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 411 meninger fra rejsendeBaseret på 411 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Braga, tæt på byens hovedattraktioner. I nærheden finder man Braga banegård og det historiske centrum, herunder katedralen Sé de Braga kun omkring 5 minutters gang væk. Herudover ligger forretningsgaderne kun 1 km fra ejendommen, mens der til den nærmeste strand er omkring 29 km. Endvidere er der fra hotellet godt og vel 43 km til Francisco Sá Carneiro lufthavn i Porto.Dette moderne hotel har en ideel beliggenhed og tilbyder 145 designer-værelser og en bar på stedet. City-hotellet byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Af faciliteter er der desuden klimaanlæg, morgenmadsrestaurant, konferenceindretninger, parkeringsplads og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Dette moderne hotel består af 145 værelser, hvoraf de 73 er uden luksus, 60 af dem standardværelser og 12 af dem studieværelser (til 4 personer, med tekøkken). Værelserne er indrettet med eget badeværelse med badekar samt telefon, dobbeltseng, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg og centralvarme.

  Se mere
 • Premium Porto Downtown
  Fra477krPr. nat

  Premium Porto Downtownstars

  Porto by, Porto og det nordlige Portugal , Rodrigues de freitas 427 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 493 meninger fra rejsendeBaseret på 493 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Porto. Hotellet putter sig nogle få skridt fra bymidten og har nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 3 kilometer fra ejendommen. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 5. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 17. 0 kilometer. Ferieboligen ligger i umiddelbar nærhed af havnen. Der er i alt 56 værelser på Premium Porto Downtown. Denne bolig blev opført i 2015. Premium Porto Downtown er ideel til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Alle der bor på denne ejendom, kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Premium Porto Downtown tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Hotellet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige værelser. Denne bolig accepterer ikke kæledyr. Stedet har parkering og garage. Rejsende kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Premium Porto Downtown er stolt af at tilbyde et udvalg af middagsfaciliteter, som serverer dejlige kulinariske specialiteter. Gæster kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres i ferieboligen. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Luna Arcos Hotel Nature & Welness
  Fra442krPr. nat

  Luna Arcos Hotel Nature & Welnessstars

  Braga, Porto og det nordlige Portugal , Lugar requeijo s/n s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 201 meninger fra rejsendeBaseret på 201 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel har beliggenhed i Braga. Med sin placering indenfor 100 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. De nærmeste offentlige transportmidler findes i gåafstand fra ejendommen. I alt 75 værelser er til rådighed for gæsterne på Luna Arcos Hotel Nature & Welness. Luna Arcos Hotel Nature & Welness blev opført i 2015. Luna Arcos Hotel Nature & Welness tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Luna Arcos Hotel Nature & Welness har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Fællesarealerne i denne feriebolig har kørestolsadgang. Kæledyr er ikke tilladt på området. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Dette hotel har en minimal påvirkning på miljøet, takket være sin bæredygtige praksis. De der bor på ejendommen, kan nyde dejlige retter på stedets spiselokaler. Der er forretningsfaciliteter og services til større bekvemmelighed for gæsterne. I denne ejendom er der masser af sundheds- og wellness-services, som de rejsende kan drage fordel af. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • The House of Sandeman – Hostel & Suites
  Fra735krPr. nat

  The House of Sandeman – Hostel & Suitesstars

  Vila Nova de Gaia, Porto og det nordlige Portugal , Largo miguel bombarda 3 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 64 meninger fra rejsendeBaseret på 64 meninger fra rejsende

  Dette enkle hostel er i Vila Nova de Gaia. Det samlede antal gæsteværelser er 16. Denne bolig blev opført i 2018. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Der er ikke børnesenge i The House of Sandeman – Hostel & Suites. Med henblik på de rejsendes specialbehov har The House of Sandeman – Hostel & Suites nogle soveværelser med kørestolsadgang. Rejsende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig ejendom. På grund af de funktionelle mødefaciliteter, er denne bolig et perfekt sted for gæster, der rejser i forretningsøjemed. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Belver Beta Porto
  Fra329krPr. nat

  Belver Beta Portostars

  Porto by, Porto og det nordlige Portugal , Rua do amial 601 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 542 meninger fra rejsendeBaseret på 542 meninger fra rejsende

  Feriehotellet ligger centralt i Porto. På få minutters gang kommer man til byens centrum, hvor man finder et væld af restauranter, barer og forretninger samt byens messecenter. Den nærmeste forbindelse med offentlig transport ligger indenfor få minutters gåafstand. Lufthavnen Francisco Sá Carneiro ligger ca. 10 km væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev totalt renoveret og moderniseret i 2002. Det råder over 7 etager med i alt 126 komfortable værelser, heraf 6 suiter. I hotellets elegante foyer finder man en døgnåben reception samt elevatorer og frisør. Der er tilmed gode muligheder for at få stillet sulten og slukket tørsten, da hotellet både råder over en behagelig bar og en restaurant med et regionalt, solidt køkken. Til hotellets faciliteter hører offentlig internetadgang. Forretningsfolk kan benytte de veludstyrede konferencerum. Fra hotellet har gæsterne mulighed for at leje biler eller booke udflugter. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang (trådløs).Hotellet råder over et dejligt Health- og spa-område med indendørs swimmingpool, sauna, whirlpool og dampbad.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  305  Hoteller - Porto og det nordlige Portugal
Side  1  af  31
 

Beskrivelse af destination

  Byen Porto er efter Lissabon, den vigtigste by i Portugal. Den ligger i den nordlige del af landet (Nordregionen i Portugal), ved udmundingen af floden Duero til Atlanterhavet. Den har et smukt historisk centrum som er blevet erklæret for at være menneskehedens kulturarv af UNESCO, takket være dens smukke bygninger og fremragende bevaring. Vi anbefaler at besøge tårnet Torre Dos Clérigos, som er et af byens symboler og som er fra det XVIII århundrede. Det er også interessant at besøge Casa de la Música (musikhuset) og bodegaerne og kældrene, som er en af byens klassikere og en af de obligatoriske udflugter på dit besøg i byen, hvor du kan opleve fremstillingen af portvin og yderligere smage den. Samtidig anbefaler vi at besøge den gamle flodhavn i Porto, et meget malerisk område med en smuk udsigt til byen. Et andet af byens emblemer er broen Ponte Luiz I, et arkitektonisk mesterværk som blev opført i 1886 af en af lærlingene til den berømte Eiffel. Oplev denne smukke portugisiske by, lad dig forføre af Porto!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Porto og det nordlige Portugal

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser