Hoteller i Portugal Center

Find på kortet
Hoteller - Portugal Center

Portugal CenterFra  211kr

Anbefalede hoteller - Portugal Center

 • Miramar Hotel & SPA
  Fra491krPr. nat

  Miramar Hotel & SPAstars

  Nazare, Portugal Center , Rua abel da silva 36 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 675 meninger fra rejsendeBaseret på 675 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i den typisk portugisiske by Nazaré. Stranden ligger ca. 800 m fra hotellet. Endvidere er der ca. 100 km til Lissabons lufthavn.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret og moderniseret i år 2003. Det råder over i alt 38 værelser og 7 lejligheder fordelt på 3 etager. I foyeren er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer. Bygningen rummer endvidere en bar, en klimatiseret restaurant og en internetterminal. Der er naturligvis også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hostellets parkeringsplads eller i garagen.De tiltalende og moderne værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan. De lejligheder, der kan huse op til 4 personer, råder endvidere over stue/soveværelse med sovesofaer, et badeværelse, et tekøkken og et soveværelse. De lejligheder, der kan huse op til 6 personer, har herudover et separat soveværelse. Der stilles gerne en gratis babyseng til rådighed. Der bliver gjort rent og skiftet håndklæder og sengetøj hver dag (i lejlighederne to gange om ugen).På de smukke udendørs arealer finder man en swimmingpool samt en vidunderlig solterrasse med liggestole, hynder og parasoller. Gæsterne har desuden mulighed for at besøge hotellets Health-Club med sauna, tyrkisk bad og fitness-studie.orgenmad serveres som kontinental buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension. Aftensmaden kan vælges som menu, hvis man har bestilt halvpension.

  Se mere
 • Luna Fátima
  Fra354krPr. nat

  Luna Fátimastars

  Fatima, Portugal Center , Avenida beato nuno 465 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 130 meninger fra rejsendeBaseret på 130 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et rekreativt område i Fatima blot få minutters gang fra bymidten, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 1 km væk.iddelklassehotellet åbnede i år 2004 og råder over 5 etager med i alt 100 værelser samt 5 suiter. Herudover er der også en reception og flere elevatorer. Den klimatiserede bygning rummer desuden en bar, en restaurant med ikke-rygerområde og en internetterminal. Prikken over i?et er vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de klimatiserede værelser udstyret med telefon, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Fatima
  Fra303krPr. nat

  Fatimastars

  Fatima, Portugal Center , Rua joão paulo ii, 241 241 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 226 meninger fra rejsendeBaseret på 226 meninger fra rejsende

  Hotellet er beliggende i centrum af det berømte valfartssted. Det ligger lige i nærheden af basilikaen og kapellet. Der er ca. 115 km til lufthavnen i Lissabon.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på 3 etager i alt 126 værelser, heraf 3 suiter. I den hyggelige foyer finder man en reception med safeboks samt en elevator og en lobbybar. Herudover rummer bygningen en souvenirshop, en tv- og opholdsstue og en klimatiseret restaurant. Der er naturligvis mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en garage med plads til 40 biler.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer, ligesom nogle af dem også har en altan. Herudover er de hyggelige værelser udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar samt centralt reguleret klimaanlæg/centralvarme.

  Se mere
 • Luna Hotel Turismo
  Fra465krPr. nat

  Luna Hotel Turismostars

  Abrantes, Portugal Center , Largo de santo antonio . - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The hotel is located in the highest place in of the city. Right next to the big communications tower, that the guests can see from every place enter the city.

  Se mere
 • Santa Eufémia
  Fra409krPr. nat

  Santa Eufémiastars

  Covilha, Portugal Center , Avenida da universidade - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 38 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 261 meninger fra rejsendeBaseret på 261 meninger fra rejsende

  This hotel is located just 1 km from the centre of Covilhã where guests will discover various shopping and entertainment facilities and lies close to the Serra da Estrela mountain range. Links to the public transport network can be found at the front of the hotel.

  Se mere
 • Luna Hotel dos Carqueijais
  Fra454krPr. nat

  Luna Hotel dos Carqueijaisstars

  Covilha, Portugal Center , Estrada nacional 339 - serra da estrela . - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 350 meninger fra rejsendeBaseret på 350 meninger fra rejsende

  Dette skisports-hotel ligger privilegeret med en enestående udsigt over hele Cova da Beira. Hotellet ligger kun 5 km fra byen Covilhã og 15 km fra skisportsstedet Vodafone. Der er 300 km til Francisco Sá Carneiro lufthavn og 320 km til Portela lufthavn.Dette hotel ligger i en bjerglandsby i hjertet af Serra da Estrela. Det ligger harmonisk omringet af det urbane Penhas da Saúde i 1.500 meters højde. Hotellet er bygget i en unik arkitekturstil på et plateau i bjergkæden Serra da Estrela og rummer i alt 49 værelser. God stil og en fremragende komfortstandard udgør dette feriesteds hjørnestene, hvilket vil give gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Dette nyindrettede og klimatiserede hotel byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Til faciliteterne hører en frisørsalon, et spillelokale, en bar, en restaurant og konferenceindretninger. Der tilbydes desuden internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom gæster i bil kan parkere deres køretøj på parkeringspladsen. For gæster, som imidlertid ønsker at udforske omgivelserne, er der mulighed for at leje cykler i receptionen.Værelserne er blevet indrettet med en række faciliteter såsom eget badeværelse (badekar/brusebad), en hårtørrer, en telefon, satellit-tv, internetadgang, en safeboks og klimaanlæg.Ydermere tilbyder dette etablissement en udendørs swimmingpool og et solarium.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast, halvpension og fuldpension. Morgenmaden tilbydes som buffet eller i kontinental stil, mens frokosten og aftensmaden kan vælges fra a la carte menuen.Kommer man fra Lissabon, tager man motorvej A1 i nordgående retning og drejer fra ved Torres Novas (A23). Man følger A23 og kører forbi byen Castelo Branco. Når man har passeret byen, drejer man fra i afkørslen Covilhã Syd. Man kører ind til byens centrum og kigger efter vejen til Serra da Estrela (køreturen varer ca. 2,5 time).

  Se mere
 • Luna Chalets da Montanha
  Fra1.322krPr. nat

  Luna Chalets da Montanhastars

  Covilha, Portugal Center , Penhas da saúde - serra da estrela . - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The mountain village sits right in the heart of Serra da Estrela, harmoniously settled within the urban setting of Penhas da Saúde,at an altitude of 1,500 metres. It consists of the Serra da Estrela hotel and the mountain chalets, 10 minutes away from the ski resort. And slightly below the mountain village, overlooking Cova da Beira, sits the typical estalagem Varanda dos Carqueijais. Discover this group of hotel resorts that are built to standards of excellence that match the highest mountain in Portugal.

  Se mere
 • Miramar Sul
  Fra491krPr. nat

  Miramar Sulstars

  Nazare, Portugal Center , Rua caminho real - pederneira - - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 967 meninger fra rejsendeBaseret på 967 meninger fra rejsende

  Fra toppen af den høj, hvor dette hotel ligger, kan gæsterne beundre udsigten til de hvide, typiske fiskerhuse, som gav Nazaré titlen som Portugals pæneste strand. Hotellet ligger godt og vel 1 km fra byens centrum og forbindelser til den offentlige transport, mens der er omkring 5 km til banegården. Der er herudover mindre end 1 km til stranden. Sidst, men ikke mindst er der ca. 110 km til Portela lufthavn.Dette moderne strand-hotel blev bygget i 2009 og rummer 62 værelser, herunder 9 suiter og 1 præsidentsuite, hvoraf alle tilbyder havudsigt. Af yderligere behageligheder er der en elevator og en panoramarestaurant med plads til afholdelse af begivenheder. Desuden er der en bar, mødelokaler med visuelt udstyr, WLAN/internetadgang i fællesområderne samt mulighed for at bestille vasketøjsservice. På det klimatiserede hotel er der ligeledes en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og en garderobe. Tilmed kan gæsterne forkæle sig selv i frisørsalonen eller tage en pause i caféen eller pubben. Med hensyn til gæsterne velbehag tilbydes mulighed for at bestille roomservice.Værelserne er udstyrede med eget badeværelse med badekar og hårtørrer samt vinduer med dobbeltruder, klimaanlæg, personlig safeboks, minibar, telefon, radio, satellit-tv og internetadgang. I soveværelserne er der dobbeltsenge, ligesom selve værelserne enten rummer en altan eller en terrasse.Hotellet har en udendørs swimmingpool med børnebassin og en snackbar langs swimmingpoolen. Liggestole og parasoller er blevet lagt ud på hotellets solterrasse klar til brug. Golfentusiaster kan besøge golfbanen, som ligger ca. 20 km væk.

  Se mere
 • Tivoli Coimbra
  Fra508krPr. nat

  Tivoli Coimbrastars

  Coimbra, Portugal Center , Rua joao machado 4/5 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1601 meninger fra rejsendeBaseret på 1601 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i centrum af Coimbra kun ca. 500 m fra den historiske bymidte. Talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder ligger ligeledes blot få minutters gang fra hotellet. Der afgår offentlige transportmidler ca. 200 m væk. Der er ca. 120 km til lufthavnen og til centrum af Porto.Byhotellet har fordelt på 4 etager i alt 100 værelser, heraf 93 dobbelt- og 2 enkeltværelser samt 5 suiter. Bygningen blev renoveret for sidste gang i år 2000. I foyeren finder man en døgnåben reception og elevator. Hertil kommer et konferencerum, en tv-stue, en opholdsstue, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. På hotellet er der endvidere en internetterminal, ligesom der er mulighed for at få hjælp i tilfælde af sygdom samt at bestille roomservice og vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt en king size seng. Derudover er de hyggelige værelser udstyret med telefon, satellit-tv, radio, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling).orgenmad, frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

  Se mere
 • Santa Maria
  Fra358krPr. nat

  Santa Mariastars

  Fatima, Portugal Center , Rua de santo antonio - - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder

  Det elegante hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i et turistområde kun få meter fra centrum af Fatima, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder.Hotellet åbnede i år 2001 og har i alt 120 dobbeltværelser fordelt på 4 etager. Herudover er der en internetterminal, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, er der gode parkeringsmuligheder.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, internetadgang og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  179  Hoteller - Portugal Center
Side  1  af  18
 

Beskrivelse af destination

  Midterregionen udgør alle de følgende portugisiske distrikter: Coimbra, Castelo Branco og Leiria og en stor del af distrikterne i Aveiro, Viseu og Guarda, og en lille del af distriktet Santarém. Vi anbefaler at besøge det gamle centrum i Viseu, fæstningen Almeida (XVII århundrede), naturreservatet las Dunas de São Jacinto i Aveiro, skoven Sacro de los Carmelitas Descalzos (1630) og museet Vino Bairrada, blandt andre. En anden interessant udflugt at tage på er “Camino de las Cerezas” ved Sierra de Gardunha, hvor du kan se de forskellige kirsebærplantager i området. I Coimbra kan du opleve klostret Santa Cruz (1131), klostret Santa Clara-a-Velha (1286), og parken Parque Verde del Montego, blandt andre spændende steder. En af de vigtigste naturattraktioner i regionen er naturparken Serra da Estrela, med en bjergtop der er 1993 meter høj. Oplev denne smukke region, oplev dens gader og parker, oplev dens smukke landskaber og museerne, besøg midterregionen i Portugal!

De mest populære områder i  Portugal Center

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination