Hoteller i Portugal Center

Find på kortet
Hoteller - Portugal Center

Portugal CenterFra  201kr

Anbefalede hoteller - Portugal Center

 • Luna Fátima
  Fra316krPr. nat

  Luna Fátimastars

  Fatima, Portugal Center , Avenida beato nuno 465 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 130 meninger fra rejsendeBaseret på 130 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et rekreativt område i Fatima blot få minutters gang fra bymidten, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 1 km væk.iddelklassehotellet åbnede i år 2004 og råder over 5 etager med i alt 100 værelser samt 5 suiter. Herudover er der også en reception og flere elevatorer. Den klimatiserede bygning rummer desuden en bar, en restaurant med ikke-rygerområde og en internetterminal. Prikken over i?et er vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de klimatiserede værelser udstyret med telefon, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Luna Hotel Turismo
  Fra563krPr. nat

  Luna Hotel Turismostars

  Abrantes, Portugal Center , Largo de santo antonio . - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The hotel is located in the highest place in of the city. Right next to the big communications tower, that the guests can see from every place enter the city.

  Se mere
 • Luna Hotel dos Carqueijais
  Fra529krPr. nat

  Luna Hotel dos Carqueijaisstars

  Covilha, Portugal Center , Estrada nacional 339 - serra da estrela . - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 350 meninger fra rejsendeBaseret på 350 meninger fra rejsende

  Dette skisports-hotel ligger privilegeret med en enestående udsigt over hele Cova da Beira. Hotellet ligger kun 5 km fra byen Covilhã og 15 km fra skisportsstedet Vodafone. Der er 300 km til Francisco Sá Carneiro lufthavn og 320 km til Portela lufthavn.Dette hotel ligger i en bjerglandsby i hjertet af Serra da Estrela. Det ligger harmonisk omringet af det urbane Penhas da Saúde i 1.500 meters højde. Hotellet er bygget i en unik arkitekturstil på et plateau i bjergkæden Serra da Estrela og rummer i alt 49 værelser. God stil og en fremragende komfortstandard udgør dette feriesteds hjørnestene, hvilket vil give gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Dette nyindrettede og klimatiserede hotel byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Til faciliteterne hører en frisørsalon, et spillelokale, en bar, en restaurant og konferenceindretninger. Der tilbydes desuden internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom gæster i bil kan parkere deres køretøj på parkeringspladsen. For gæster, som imidlertid ønsker at udforske omgivelserne, er der mulighed for at leje cykler i receptionen.Værelserne er blevet indrettet med en række faciliteter såsom eget badeværelse (badekar/brusebad), en hårtørrer, en telefon, satellit-tv, internetadgang, en safeboks og klimaanlæg.Ydermere tilbyder dette etablissement en udendørs swimmingpool og et solarium.Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast, halvpension og fuldpension. Morgenmaden tilbydes som buffet eller i kontinental stil, mens frokosten og aftensmaden kan vælges fra a la carte menuen.Kommer man fra Lissabon, tager man motorvej A1 i nordgående retning og drejer fra ved Torres Novas (A23). Man følger A23 og kører forbi byen Castelo Branco. Når man har passeret byen, drejer man fra i afkørslen Covilhã Syd. Man kører ind til byens centrum og kigger efter vejen til Serra da Estrela (køreturen varer ca. 2,5 time).

  Se mere
 • Luna Chalets da Montanha
  Fra551krPr. nat

  Luna Chalets da Montanhastars

  Covilha, Portugal Center , Penhas da saúde - serra da estrela . - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  The mountain village sits right in the heart of Serra da Estrela, harmoniously settled within the urban setting of Penhas da Saúde,at an altitude of 1,500 metres. It consists of the Serra da Estrela hotel and the mountain chalets, 10 minutes away from the ski resort. And slightly below the mountain village, overlooking Cova da Beira, sits the typical estalagem Varanda dos Carqueijais. Discover this group of hotel resorts that are built to standards of excellence that match the highest mountain in Portugal.

  Se mere
 • Luna Hotel Serra da Estrela
  Fra387krPr. nat

  Luna Hotel Serra da Estrelastars

  Covilha, Portugal Center , Estrada nacional 339 - serra da estrela . - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder

  Dette skisports-hotel ligger i en bjerglandsby i hjertet af Serra da Estrela, harmonisk omgivet af det urbane Penhas da Saúde. Landsbyen ligger i 1.500 meters højde kun 10 minutter fra skisportsstedet Vodafone og består af hotellet og bjerghytterne. Hotellet Varanda dos Carqueijais er placeret lige under bjerglandsbyen med udsigt over Cova da Beira. Gæsterne inviteres til at gå på opdagelse i denne gruppe af skisports-hoteller, som er blevet bygget for at imødekomme de fortræffelige standarder til at matche højden på det højeste bjerg i Portugal. Fra logiet er der 300 km til Francisco Sá Carneiro lufthavn og omkring 320 km til Portela lufthavn.Allerede før moderniseringen var dette hotel et finhedsmærke for vinterturismen i Portugal og var kendt for at være landets mest stemningsfulde bjerg-hotel. Siden den totale modernisering er dette etablissement blevet gjort klar til at blive det mest eftertragtede rejsemål for gæster, som ønsker at bo i Serra da Estrela, ligegyldigt om det er med ferie- eller forretningsøjemed. Dette skisports-hotel er klimatiseret og består af i alt 79 værelser og suiter. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks, en frisørsalon, en bar og restaurant. Gæsterne vil finde underholdning i spillelokalet, ligesom forretningsrejsende kan benytte sig af konferenceindretningerne og internetadgangen. Der er desuden mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom gæster i bil kan parkere deres køretøj på hotellets parkeringsplads. Ønsker man at udforske omgivelserne, kan man leje cykler i receptionen, mens de yngre gæster har mulighed for at få nye venner i miniklubben.Værelserne er indrettet med eget badeværelse (badekar/brusebad) og hårtørrer samt en telefon, satellit-tv, en safeboks og internetadgang. Der tilbydes ligeledes klimaanlæg og dobbelt- eller kingsize senge.Hotellet råder over 2 tennisbaner, ligesom der er mulighed for at cykle.

  Se mere
 • Da Montanha
  Fra395krPr. nat

  Da Montanhastars

  Pedrogao Pequeño, Portugal Center , Monte da senhora da confianca . - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 506 meninger fra rejsendeBaseret på 506 meninger fra rejsende

  Pedrogão Pequeno is part of the municipality of Sertã, which sits in the central region of Portugal. The many mountains, rivers and forests make the region an adventurous area which is worthwhile to discover in an active way. The hotel is situated on one of the highest points in the area. On walking distance from the hotel can find the Filipina bridge, an ancient bridge which was of major importance in 17th century.

  Se mere
 • TRYP Coimbra Hotel
  Fra520krPr. nat

  TRYP Coimbra Hotelstars

  Coimbra, Portugal Center , Alameda armando gonsalves 20 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 835 meninger fra rejsendeBaseret på 835 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i boligkvarter i Ciombra i nærheden af universitetsklinikken. I området hersker der en rolig og fredfyldt atmosfære. Hotellet er et godt udgangspunkt hvis man ønsker en nem og hurtig vej til byens businesscentrum. Inden for en afstand af 500 m finder man endvidere et væld af barer og restauranter. Man kan uden problemer gå til det nærmeste stoppested (ca. 1 km fra hotellet). Der er ca. 3 km til mange, gode indkøbsmuligheder.Det fuldt klimatiserede hotel blev renoveret i år 2004 og råder over 7 etager med i alt 133 værelser, heraf 13 suiter. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception. Herudover er der mulighed for at opbevare værdigenstande i hotellets safebokse samt at veksle penge. Der er også to elevatorer. Til hotellets særlige faciliteter hører en hyggelig bar, flere dejlige cafeer og flere elegante restauranter med børnestole. Forretningsfolk kan benytte de 2 konferencerum til at afholde møder og seminarer i. Naturligvis er der også mulighed for at gå på internettet. Naturligvis kan man også bestille vaskeservice og roomservice, ligesom der også tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.De moderne og hyggeligt indrettede værelser har alle eget badeværelse. Til faciliteterne hører endvidere hårtørrer, satellit-/kabel-tv, radio og minibar. Temperaturen reguleres over klimaanlægget. Alle værelser har en fantastisk udsigt over bjergene.

  Se mere
 • Ilhavo Plaza
  Fra536krPr. nat

  Ilhavo Plazastars

  Aveiro, Portugal Center , Avenida mario sacramento 113 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 253 meninger fra rejsendeBaseret på 253 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Aveiro. Placeret indenfor 7. 0 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Rejsende kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 7. 4 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 9. 0 kilometer fra stedet. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 9. 1 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 8. 1 kilometer fra havnen. Der er i alt 45 værelser på Ilhavo Plaza. Denne feriebolig blev sidst renoveret i 2016. Ilhavo Plaza har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Ilhavo Plaza har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Ilhavo Plaza tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Ilhavo Plaza er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der findes en parkeringsplads. De rejsende kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. Takket være sundheds- og wellness-services, er denne bolig ideel til en afslappende pause fra stress og jag i dagligdagen. Ilhavo Plaza har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. De der bor på denne ejendom, kan nyde stedets underholdningsmuligheder. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Ilhavo Plaza.

  Se mere
 • Marriott Praia D'El Rey Golf & Beach Resort
  Fra965krPr. nat

  Marriott Praia D'El Rey Golf & Beach Resortstars

  Obidos, Portugal Center , Avenida d. ines de castro 1 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1469 meninger fra rejsendeBaseret på 1469 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ca. 15 km fra den historiske by Óbidos ved Portugals vestkyst. Stranden ligger ca. 100 m væk. Det tager desuden omkring 50 minutter at køre til Lissabon.Hotellet er på 3 etager og råder over i alt 179 værelser, heraf 9 suiter. Bygningen rummer desuden en reception med safeboks, vekselbørs og elevator samt en kiosk, en frisør, en café, en bar og 2 restauranter i bygningen. Der er endvidere mulighed for at arrangere møder og seminarer, idet hotellet råder over konferencerum med udsigt over havet. Vasketøjsservice og roomservice 24 timer i døgnet samt internetadgang er ligeledes en del faciliteterne. Desuden er der parkeringspladser og en garage.Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer samt en dobbeltseng. Til indretningen hører endvidere 2 telefoner med telefonsvarer, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang med høj hastighed, minibar, centralvarme, safeboks (mod betaling) samt strygejern og strygebræt. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlægget. Fra altanen er der en vidunderlig udsigt over havet og golfbanen.På de udendørs arealer finder man en opvarmet swimmingpool samt liggestole og parasoller. Herudover er der også en opvarmet, indendørs swimmingpool, en helseklub og et spa. Det moderne wellness-område kan tilbyde rekreation. Af sportslige aktiviteter er der joggingstier, belyste tennisbaner og den naboliggende 18-hullers golfbane med driving range.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles a la carte eller som menu.

  Se mere
 • Six Senses Douro Valley
  Fra3.286krPr. nat

  Six Senses Douro ValleystarsGreenProgram Icon

  Viseu, Portugal Center , Quinta de vale abraao - - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Dette enestående resort er specielt designet til familier og er i Viseu. Six Senses Douro Valley har i alt 60 soveværelser. Denne ejendom blev fuldstændig moderniseret i 2015. Gæster kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24/7. Dette sted tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. Boligen tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 1 handicapvenlige gæsteværelser. Stedet accepterer kun små kæledyr. Parkeringspladsen kan være nyttig for dem, der ankommer i bil. Six Senses Douro Valley tilbyder lufthavnstransportservice. Besøgende kan drage fordel af ejendommens catering. Sundheds- og wellness-tilbudet på stedet sikrer den ultimative foryngelseskur og afslapning. Six Senses Douro Valley har en række forretningsfaciliteter for at kunne tilbyde den perfekte kombination af komfort og bekvemmelighed til en forretningsrejse. Gæster kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på ejendommen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  208  Hoteller - Portugal Center
Side  1  af  21
 

Beskrivelse af destination

  Midterregionen udgør alle de følgende portugisiske distrikter: Coimbra, Castelo Branco og Leiria og en stor del af distrikterne i Aveiro, Viseu og Guarda, og en lille del af distriktet Santarém. Vi anbefaler at besøge det gamle centrum i Viseu, fæstningen Almeida (XVII århundrede), naturreservatet las Dunas de São Jacinto i Aveiro, skoven Sacro de los Carmelitas Descalzos (1630) og museet Vino Bairrada, blandt andre. En anden interessant udflugt at tage på er “Camino de las Cerezas” ved Sierra de Gardunha, hvor du kan se de forskellige kirsebærplantager i området. I Coimbra kan du opleve klostret Santa Cruz (1131), klostret Santa Clara-a-Velha (1286), og parken Parque Verde del Montego, blandt andre spændende steder. En af de vigtigste naturattraktioner i regionen er naturparken Serra da Estrela, med en bjergtop der er 1993 meter høj. Oplev denne smukke region, oplev dens gader og parker, oplev dens smukke landskaber og museerne, besøg midterregionen i Portugal!

De mest populære områder i  Portugal Center

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination