Hoteller i Barcelona

Find på kortet
Hoteller - Barcelona

BarcelonaFra  283kr

Anbefalede hoteller - Barcelona

 • Rialto
  Fra399krPr. nat

  Rialtostars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Ferran 40-42 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2053 meninger fra rejsendeBaseret på 2053 meninger fra rejsende

  Dette populære, historiske byhotel ligger centralt i Barcelonas smukke, gamle midtby. Indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubs og diskoteker ligger blot få skridt fra hotellet. Undergrundsstationen Liceu ligger ca. 50 m væk. Stranden 1 km væk.Hotellet er bygget i midten af det 19. århundrede og blev renoveret i 1992. Det kan tilbyde sine gæster i alt 197 tiltalende værelser (16 enkelt- og 163 doppeltværelser) fordelt på 6 etager. Hotellet har en foyer med en døgnåben reception, elevator og vekselbørs. En café, en TV-stue, en klimatiseret restaurant, konferencerum samt room-, vaske- og medicinsk service er med til at forsøde opholdet.Standardværelserne er venligt indrettede med badeværelse, hårtørrer, telefon, internet, centralvarme og pengeskab.orgenmaden kan gæsterne selv sammensætte fra en buffet.

  Se mere
 • Barcelona Hotel Colonial
  Fra546krPr. nat

  Barcelona Hotel Colonialstars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Via layetana 3 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 967 meninger fra rejsendeBaseret på 967 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Barrio Gotico. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 10 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Stedet ligger indenfor 1000 meter fra den nærmeste strand. Ejendommen er indenfor 50 meter fra havnen. I alt 81 værelser er til rådighed for gæsterne. Hotellet blev opført i 1992. Endvidere er der trådløs internetforbindelse ved hånden på fællesområder. Receptionen er åben 24/7. Barcelona Hotel Colonial har ikke børnesenge efter anmodning. Alle badeværelser på Barcelona Hotel Colonial er handicapvenlige. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Denne ejendom tilbyder parkerings- og garagefaciliteter. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Fairmont Rey Juan Carlos I
  Fra2.270krPr. nat

  Fairmont Rey Juan Carlos Istars

  Camp Nou Stadion området, Barcelona , Avinguda diagonal 661-671 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 31 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1522 meninger fra rejsendeBaseret på 1522 meninger fra rejsende

  Det majestætiske by- og konferencehotel ligger i nærheden af en park ikke langt fra en smuk og velholdt have fra midten af det 19. århundrede. Det ligger få meter fra Avenida Diagonal, som er en af Barcelonas hovedpulsåregader, i nærheden af de nye, store indkøbscentre. Fra hotellet har man endvidere en vidunderlig udsigt over havet og byen.Fordelt på 16 etager (1 for forretningsrejsende) har hotellet i alt 432 værelser, heraf 395 dobbeltværelser og 37 suiter. Til hotellet hører en 25.000 m² stor have og en terrasse. Hotellet kan tilbyde en imponerende foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og panorama-elevatorer. Endvidere er der en bar, restauranter, diverse forretninger samt i alt 14 konferencerum fordelt på 21 moduler. Herudover tilbyder hotellet internetadgang (mod betaling) samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage til bilen.De ekstravagant indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Desuden er de udstyret med siddeplads, minibar, dobbeltseng, gulvtæpper, safeboks og centralvarme.Hotellet kan tilbyde sine gæster en indendørs swimmingpool samt solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover råder hotellet over et eksklusivt spa- og wellness-område, som man sent vil glemme. Endvidere er der sauna, solarium, whirlpool og dampbad, ligesom man kan få massage. Sportsbegejstrede kan desuden dyrke motion i hotellets fitness-studie.På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en hyggelig bar i skotsk stil, en buffet- og a la carte restaurant mit showkøkken samt kreativt middelhavskøkken og den frodige vegetation omkring restauranten. Morgenmaden serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan endvidere vælges a la carte.

  Se mere
 • The Gates Diagonal Barcelona
  Fra1.462krPr. nat

  The Gates Diagonal Barcelonastars

  Nord Diagonal, Barcelona , Avinguda diagonal 205 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 27 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 579 meninger fra rejsendeBaseret på 579 meninger fra rejsende

  Dette eksklusive hotel ligger lige ved siden af Plaza de las Glorias og Agbar Tower. Koncertsalen Auditori, nationalteateret Catalunya og det internationale kongrescentrum ligger blot få minutter til fods fra hotellet. Der er ca. 1 km til diverse restauranter, barer, diskoteker og klubber. Der er forbindelse med offentlig transport lige i nærheden (20 m). Til stranden er der ca. 1500 m.Byhotellet åbnede i 2004 og har i alt 240 værelser fordelt på 9 etager, heraf er 220 dobbeltværelser og 20 suiter. Det kan tilbyde sine gæster en flot foyer med døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs og en elevator. Herudover har hotellet en café, en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling, konferencerum samt en WiFi. Endvidere er der såvel roomservice som vaskeservice samt en parkeringsplads.Alle værelser er smagfuldt indrettede og råder over bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, dobbeltseng (king size seng), væg-til-væg tæpper samt klimaanlæg eller centralvarme.Hotellet tilbyder en swimming pool og terrasse på øverste etageorgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Grandom Suites
  Fra1.637krPr. nat

  Grandom Suitesstars

  Eixample, Barcelona , Placa del doctor letamendi 26 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 197 meninger fra rejsendeBaseret på 197 meninger fra rejsende

  Dette charmerende city-hotel ligger i byens centrum på en stille plads i kvarteret Eixample blot 3 husblokke fra gaderne Paseo de Gracia og Ramblaen. Fra hotellet kan man gå hen til de mest interessante seværdigheder samt et utal af restauranter og indkøbsmuligheder. I nærheden ligger også metrostationen Paseo de Gracia (1 km væk), busstationen Barcelona Nord (2,5 km væk) og banegården (1,5 km væk), mens Barcelonas internationale lufthavn ligger 15 km fra hotellet.Lejlighederne kan rumme op til 5 personer. Der er 2 dobbeltværelser med 1 eller 2 badeværelser med badekar, brusebad og hårtørrer, en stue med en dobbeltsofa samt et veludstyret køkken med et komfur, mikrobølgeovn, køleskab, fryser, køkkenredskaber, elkedel, kaffemaskine og en vaskemaskine. Endvidere er lejlighederne udstyret med en dobbeltseng, strygejern og strygebræt, fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, radio, eget telefonnummer og voicemail, WiFi/internetadgang samt klimaanlæg og radiator, som kan reguleres i lejlighederne. Ydermere er egen altan eller terrasse som standardindretning i alle lejligheder. Lejlighederne (herunder køkkenet) rengøres dagligt.I bil skal man køre ind i Barcelona via alléen Avinguda Diagonal (diagonal allé) og fortsætte ligeud. Ved Plaza Francesc Macia skal man følge det højre spor, indtil man kommer til gaden Carrer de Balmes. Man drejer til højre og kører ligeud, indtil man kommer til gaden Aragon. Man drejer til højre og finder pladsen som det første på højre hånd.

  Se mere
 • Gotico
  Fra532krPr. nat

  Goticostars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Carrer de jaume i 14 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 311 meninger fra rejsendeBaseret på 311 meninger fra rejsende

  Det komfortable middelklassehotel ligger i hjertet af den gamle bydel. I de umiddelbare omgivelser finder man forretninger, restauranter, barer, pubs, diskoteker og klubber. Til stranden er der kun få minutters gang (1000 m), ligesom der kun er 100 m til den nærmeste undergrundsstation (Jaume).Allerede i 1802 blev den historiske bygning rejst. I 1999 blev det 5 etager høje hotel renoveret. Det har i alt 81 værelser (2 enkelt- og 64 dobbeltværelser). Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception og elevator. Herudover er der en café, room-,vaske- samt hjælp i forbindelse med eventuel sygdom.Alle de moderne indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, internetadgang, minibar, centralvarme og pengeskab.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra buffeten.

  Se mere
 • Negresco Princess
  Fra1.532krPr. nat

  Negresco Princessstars

  Eixample, Barcelona , Roger de lluria 16-18 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1138 meninger fra rejsendeBaseret på 1138 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er placeret i Eixample. Ejendommen består af 129 soveværelser. Besøgende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Denne ejendom har receptionsservice 24 timer i døgnet, så de rejsendes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Negresco Princess tilbyder et specialdesignet familierum, der er ideelt til familier, der rejser med små børn. Dette hotel er tilgængeligt med kørestol. Der er -1 handicapvenlige soveværelser på området. Kæledyr er ikke tilladt på området. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Medinaceli
  Fra634krPr. nat

  Medinacelistars

  Las Ramblas, Barcelona , Placa del duc de medinaceli 8 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 33 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 756 meninger fra rejsendeBaseret på 756 meninger fra rejsende

  Det historiske hotel ligger i den gamle bydel i Barcelona i nærheden af Ramblaen. Endvidere er der ca. 2 minutters gang til busstationen, mens forskellige restauranter og barer samt indkøbsmuligheden El Corte Inglés og metro-/S-togsstationen Drassanes ligger ca. 5 minutters gang fra hotellet. Til havnen, banegården, Cataluñapladsen og Middelhavet med stranden Barceloneta er der ca. 1 km, mens byens lufthavn ligger ca. 20 km væk.Byhotellet åbnede i 2006. Det ligger i det gotiske kvarter i hertug Medinacelis gamle palads og har i alt 44 værelser. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med døgnåben reception samt en spisesal og et fællesrum. Naturligvis kan man også bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Værelserne råder alle over badeværelse med hårtørrer samt safeboks (mod betaling), centralvarme og et centralt reguleret klimaanlæg. Alle værelser er desuden udstyret med telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Gran Hotel Barcino
  Fra546krPr. nat

  Gran Hotel Barcinostars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Carrer de jaume i 6 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 71 meninger fra rejsendeBaseret på 71 meninger fra rejsende

  Dette populære, luksuriøse hotel ligger i Barcelonas gotiske kvarter i hjertet af byen. Til fods eller med byens offentlige transportmidler kommer man nemt til mange forretninger og mødesteder med underholdning.Hotellet tilbyder i alt 53 værelser fordelt på 6 etager, herunder 3 enkelt- og 47 dobbeltværelser. Hotellet har desuden en komfortabel foyer med døgnåben reception og elevatorer. Herudover der fjernsynsstue, café, bar, beværtning og en klimatiseret restaurant. Ligeledes kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice og få lægehjælp i tilfælde af sygdom.Alle værelser er komfortabelt indrettet og rummer eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, minibar og safeboks. Hertil kommer centralt regulerede radiatorer.Hver morgen tilbydes en morgenbuffet.

  Se mere
 • Pestana Arena Barcelona
  Fra1.261krPr. nat

  Pestana Arena Barcelonastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Consell de cent 51-53 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 786 meninger fra rejsendeBaseret på 786 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i kvarteret Sants-Montjuic i nærheden af messeområdet Fira de Barcelona og Plaza España. Fra hotellet kommer man hurtigt til byens vigtigste steder. I umiddelbar nærhed finder man diverse restauranter og barer samt en forbindelse med offentlig transport. Der er ca. 400 m til en busstation og banegården Barcelona-Sants. Stranden ligger omkring 3 km væk. Endeligt ligger lufthavnen i Barcelona ca. 15 km fra hotellet.Det moderne hotel hører til i den øvre middelklasse og består af en hovedbygning (7 etager) med i alt 84 værelser, heraf 3 suiter. Hotellet er ideelt for såvel forretningsfolk som turister. Det rummer en døgnåben reception med safeboks og elevator. Endvidere er der internetadgang, konferencerum, cykeludlejning, café, bar samt restaurant med børnestole. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.Gæsterne kan slappe af på hotellets terrasse. Hotellet råder endvidere over en sauna, et dampbad og et fitnessstudie.Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast. Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet, mens aftensmaden serveres à la carte.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  467  Hoteller - Barcelona
Side  1  af  47
 

Beskrivelse af destination

  Byen Barcelona er hovedstaden i Catalonien og i provinsen Barcelona i Spanien. Byen ligger på middelhavskysten, mindre end 100 kilometer fra Pyrenæerne og grænsen til Frankrig. Denne kosmopolitby har en fremragende kontrast mellem det moderne med romerske bygninger, middelalderkvarterer og den moderne bys faciliteter. Yderligere findes der en række bygninger i Gaudí som er på listen over verdens kulturarv fra UNESCO, blandt andre kan vi nævne Casa Milá (La Pedrera), Palau Güell og Parc Güell. Vi anbefaler at besøge katedralen i Barcelona (Catedral de la Santa Cruz og Santa Eulalia fra Barcelona) som har en markant gotisk stil, det magiske springvand i Montjuic (1929) som fremviser et smukt show med lys, musik, vand og farver, yderligere kan du besøge huset hvor poeten Joan Maragall boede som den dag i dag er et museum. Du kan også besøge de forskellige parker og haver hvor du vil finde dejlige steder at slappe af. Oplev denne fantastiske by fyldt med attraktioner, besøg Barcelona!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Barcelona

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Two Hotel Barcelona By Axel
  Two Hotel Barcelona By Axel
  4,5/5
  Kundevurderingaf  11 Muligheder

  Excellent reception Staff.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 27/08/2017

  Fra1.202krSe mere

 • Vincci Maritimo
  Vincci Maritimo
  4,2/5
  Kundevurderingaf  34 Muligheder

  Sengene blev redt hver dag, morgenbordet var perfekt og stort udvalg. Personalet var venlige.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 13/06/2017

  Fra1.651krSe mere

 • Onix Liceo
  Onix Liceo
  4,3/5
  Kundevurderingaf  35 Muligheder

  Really central hotel, but away from La Rambla, so very quiet at night. Lovely modern hotel, with a great courtyard with a pool. The breakfast was ok, but not stunning. Not other food/drinks to get aft ...

  Julie
  Hotelopia-kunde, 30/08/2016

  Fra867krSe mere