Hoteller i Barcelona

Find på kortet
Hoteller - Barcelona

BarcelonaFra  237kr

Anbefalede hoteller - Barcelona

 • Condado
  Fra810krPr. nat

  Condadostars

  Eixample, Barcelona , Carrer d aribau 201 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 108 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1406 meninger fra rejsendeBaseret på 1406 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i et indkøbs- og forretningskvarter ved Avenue Diagonal i Barcelona. Der er kun få skridt til diverse kulturelle og historiske seværdigheder. Lige i nærheden af hotellet finder man desuden et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Der er heller ikke langt til det nærmeste stoppested, hvorfra man kan komme rundt til alle byens kvarterer.Byhotellet blev renoveret i 2006. Det har fordelt på 8 etager i alt 76 værelser, heraf 6 enkelt- og 69 dobbeltværelser samt 1 suite. Den charmerende og avantgardistiske bygning kan tilbyde behagelighed og er typisk for bydelen Eixample. Bygningen rummer desuden en foyer med opmagasineringsrum og fællesrum.De komfortable værelser er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Ydermere er de udstyret med safeboks, skrivebord, make up-spejl samt individuelt regulerbar centralvarme og klimaanlæg. 25 af værelserne har en terrasse.orgenmad serveres som en omfattende buffet.

  Se mere
 • Del Mar
  Fra614krPr. nat

  Del Marstars

  El Born, Barcelona , Pla de palau 19 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 63 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 798 meninger fra rejsendeBaseret på 798 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i det gotiske kvarter i hjertet af Barcelona. Lige i nærheden finder man forskellige seværdigheder som f.eks. Sagrada Familia, Christopher Columbus statuen og Picasso-museet. Der afgår offentlige transportmidler et par skridt fra hotellet, ligesom der kun er 350 m til stranden. Der er endvidere ca. 20 km til lufthavnen (20 minutters kørsel).Det fuldt klimatiserede hotel ligger på en livlig gade og blev komplet renoveret i år 2005. Fordelt på 6 etager råder det over i alt 75 værelser. Bygningen rummer desuden en stilfuld foyer med elevatorer, vekselbørs og en døgnåben reception. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Der er desuden klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Gran Hotel Barcino
  Fra637krPr. nat

  Gran Hotel Barcinostars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Carrer de jaume i 6 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 71 meninger fra rejsendeBaseret på 71 meninger fra rejsende

  Nyd en førsteklasses placering i hjertet af Barcelona på dette hotel, som er omgivet af gotisk arkitektur. Det er kun 13 kilometer fra lufthavnen El Prat. Den fremragende placering giver gæsterne mulighed for at besøge de mange berømte og underholdende steder inden for kort gåafstand. De forskellige museer, såsom Picasso-museet, giver mulighed for at lære om den lokale kultur og historie. Der er også indkøbsmuligheder i form af boutiques og supermarkeder. Den berømte katolske katedral Sagrada Família er kun 2 kilometer fra hotellet. Den nærliggende metrostation gør det let at komme rundt. En anden mulighed er at nyde en forfriskende og sjov dag på stranden i det hvide og gyldne sand, som ligger blot 1 kilometer borte. Dette elegante og moderne hotel er et perfekt valg for rejsende, der gerne vil udforske de mange attraktioner, som denne by byder på. De store, komfortable værelser har gode senge, og alt i faciliteter, herunder private badeværelser og tv.

  Se mere
 • Gotico
  Fra637krPr. nat

  Goticostars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Carrer de jaume i 14 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 311 meninger fra rejsendeBaseret på 311 meninger fra rejsende

  Dette elegante hotel er perfekt placeret i Barcelonas gamle bydel Barri Gòtic og har en lækker tagterrasse. I nærheden findes adskillige butikker, restauranter, barer og caféer, og metrostationen Jaume I er blot 50 meter derfra, hvilket giver let adgang til alle områder af byen. Las Ramblas, Port Olímpic, Plaça de Catalunya, katedralen og Picasso Museum er inden for gåafstand. Barcelona El Prat lufthavn ligger 16 km væk. Hotellet tilbyder 81 lydtætte værelser dekoreret med smukke gulve i neutrale toner. Alle værelser har skrivebord, klimaanlæg, opvarmning, gratis wi-fi og et stort badeværelse med toiletsager og en hårtørrer. Hotelpersonalet kan hjælpe med turistinformationer og parkeringspladser uden for hotellet.

  Se mere
 • Suizo
  Fra499krPr. nat

  Suizostars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Plaza del angel 12 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 474 meninger fra rejsendeBaseret på 474 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i det gotiske kvarter i hjertet af Barcelona i nærheden af katedralen og Picasso Museet. Således ligger det midt i turistcentrummet ikke langt fra den indre by. Indkøbsmuligheder, restauranter og barer/pubs ligger blot 20 meter væk. Et par diskoteker/klubber sørger for underholdningen blot 50 m. væk. Til havet er der kun 1000 meter. Hertil kommer man hurtigt til fods eller med det offentlige transportsystem (forbindelse lige foran hotellet).Hotellet er bygget i 1886 og blev komplet renoveret i 1981. Cityhotellet er på 5 etager og råder over i alt 59 værelser, heraf 53 dobbeltværelser samt 1 junior-suite. Det kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception, elevator, café, tv-stue og en bar/pub. Til servicen hører endvidere en vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortable værelser er ikke blot praktisk men også tiltalende indrettede med eget bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv og centralvarme. Ydermere står der minibar og safe til rådighed for gæsterne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Senator Barcelona Spa
  Fra709krPr. nat

  Senator Barcelona Spastars

  Camp Nou Stadion området, Barcelona , Carrer del cardenal reig 11 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1607 meninger fra rejsendeBaseret på 1607 meninger fra rejsende

  Dette byhotel ligger i et af Barcelonas bedre kvarterer i nærheden af Avenida Diagonal, 15 minutter fra lufthavnen Prat de Llobregat og hovedbanegården. Der er forbindelse med det offentlige transportsystem lige i nærheden (ca. 300 m) og der er ca. 6 km til den nærmeste strand.Luksushotellet er bygget i 2001 og er på 7 etager med i alt 213 værelser, herunder 34 enkelt- og 179 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en bar, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling samt en offentlig internetcomputer. Herudover står der også room- og vaskeservice samt parkeringsplads og garage (betaling) til rådighed.De luksuriøst indrettede værelser råder over bad/WC, hårtørrer, telefon, internetadgang og minibar. Der er endvidere centralvarme og safeboks.På dette område tilbyder hotellet mange muligheder. En swimmingpool, en sauna, et solarium og et fitness-studie tilbydes.

  Se mere
 • Medinaceli
  Fra637krPr. nat

  Medinacelistars

  Las Ramblas, Barcelona , Placa del duc de medinaceli 8 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 756 meninger fra rejsendeBaseret på 756 meninger fra rejsende

  Det historiske hotel ligger i den gamle bydel i Barcelona i nærheden af Ramblaen. Endvidere er der ca. 2 minutters gang til busstationen, mens forskellige restauranter og barer samt indkøbsmuligheden El Corte Inglés og metro-/S-togsstationen Drassanes ligger ca. 5 minutters gang fra hotellet. Til havnen, banegården, Cataluñapladsen og Middelhavet med stranden Barceloneta er der ca. 1 km, mens byens lufthavn ligger ca. 20 km væk.Byhotellet åbnede i 2006. Det ligger i det gotiske kvarter i hertug Medinacelis gamle palads og har i alt 44 værelser. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med døgnåben reception samt en spisesal og et fællesrum. Naturligvis kan man også bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling).Værelserne råder alle over badeværelse med hårtørrer samt safeboks (mod betaling), centralvarme og et centralt reguleret klimaanlæg. Alle værelser er desuden udstyret med telefon, internetadgang og satellit-/kabel-tv.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Barcelona Hotel Colonial
  Fra637krPr. nat

  Barcelona Hotel Colonialstars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Via layetana 3 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 967 meninger fra rejsendeBaseret på 967 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Barcelonas gotiske kvarter. Dette hotel har en fremragende placering ved siden af Las Ramblas, Plaza Catalunya og Paseo Marítimo-esplanaden. Barcelona El Prat lufthavn ligger 20 minutters kørsel derfra. Denne indkvartering er i en imponerende kolonistil med 81 lyse og lydtætte værelser med trægulve. Alle værelserne er udstyrede med klimaanlæg, fladskærmsfjernsyn og komplet badeværelse med badefaciliteter. Hotellet tilbyder en døgnåben reception, en sikkerhedsboks, morgenmadslokale og en lounge. Der er WLAN-internetadgang på hele hotellet, og gæsterne kan desuden bruge hotellets roomservice. Gæsterne kan også nyde den lækre mad samt drikkevarer i hotellets cafeteria.

  Se mere
 • Acacia Suite
  Fra530krPr. nat

  Acacia Suitestars

  Eixample, Barcelona , Carrer del comte d'urgell 194 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 293 meninger fra rejsendeBaseret på 293 meninger fra rejsende

  Dette elegante hotel er centralt placeret i Barcelona i det berømte Eixample-distrikt, der er kendt for sit store antal kunstværker og modernistiske arkitektur. Hospital Clinic-metrostationen på den blå linje er blot 50 meter derfra og forbinder med alle metrolinjer i Barcelona. Det finansielle distrikt, Passeig de Gràcia, Plaça de Catalunya og Las Ramblas er lette at komme til, og Barcelona-El Prat lufthavn ligger 15 km derfra. Dette hotel tilbyder indkvartering, hvor gæsterne kan bo fra 1 til 5 personer. Hvert værelse har et praktisk køkken med køleskab, kogeplader, mikrobølgeovn, LCD-fladskærmsfjernsyn, hårtørrer og badefaciliteter. Gæsterne kan slappe af ved svømmepølen og fællesrummet på øverste etage med en smuk udsigt over centrum af Barcelona. Gæster, der kommer i bil, kan bruge hotellets parkeringsplads.

  Se mere
 • Rialto
  Fra499krPr. nat

  Rialtostars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Ferran 40-42 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 53 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2053 meninger fra rejsendeBaseret på 2053 meninger fra rejsende

  Lidt historie: Dette elegante hotel ligger i Barri Gòtic i Barcelonas gamle bydel. Det er en bygning fra det 19. århundrede, der også var fødestedet for den verdensberømte kunstner Joan Mirò. Den kombinerer på perfekt vis tidligere tider med moderne faciliteter. I den umiddelbare nærhed findes et stort udvalg af butikker, restauranter, barer og caféer. La Rambla og Plaça de Catalunya samt Boqueria Marked er kun få skridt derfra. Metrostationen ligger 4 minutter derfra til fods. Barcelona Airport - El Prat (BCN) er 16 kilometer fra hotellet. Hotellet byder på rummelige og elegante værelser med trægulve og moderne badeværelser. Hvert værelse er udstyret med klimaanlæg og varmer, en-suite badeværelse med brusebad eller badekar, hårtørrer, forstørrelsesspejl og tilbehør som telefon, sikkerhedsboks og fladskærmsfjernsyn. Gæsterne kan nyde stedets bar/restaurant, der serverer middelhavsspecialiteter af ingredienser af høj kvalitet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  442  Hoteller - Barcelona
Side  1  af  45
 

Beskrivelse af destination

  Byen Barcelona er hovedstaden i Catalonien og i provinsen Barcelona i Spanien. Byen ligger på middelhavskysten, mindre end 100 kilometer fra Pyrenæerne og grænsen til Frankrig. Denne kosmopolitby har en fremragende kontrast mellem det moderne med romerske bygninger, middelalderkvarterer og den moderne bys faciliteter. Yderligere findes der en række bygninger i Gaudí som er på listen over verdens kulturarv fra UNESCO, blandt andre kan vi nævne Casa Milá (La Pedrera), Palau Güell og Parc Güell. Vi anbefaler at besøge katedralen i Barcelona (Catedral de la Santa Cruz og Santa Eulalia fra Barcelona) som har en markant gotisk stil, det magiske springvand i Montjuic (1929) som fremviser et smukt show med lys, musik, vand og farver, yderligere kan du besøge huset hvor poeten Joan Maragall boede som den dag i dag er et museum. Du kan også besøge de forskellige parker og haver hvor du vil finde dejlige steder at slappe af. Oplev denne fantastiske by fyldt med attraktioner, besøg Barcelona!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Barcelona

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser

 • Two Hotel Barcelona By Axel
  Two Hotel Barcelona By Axel
  4,4/5
  Kundevurderingaf  14 Muligheder

  Excellent reception Staff.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 27/08/2017

  Fra553krSe mere

 • Vincci Maritimo
  Vincci Maritimo
  4,2/5
  Kundevurderingaf  35 Muligheder

  Sengene blev redt hver dag, morgenbordet var perfekt og stort udvalg. Personalet var venlige.

  Anonym
  Hotelopia-kunde, 13/06/2017

  Fra590krSe mere

 • Onix Liceo
  Onix Liceo
  4,3/5
  Kundevurderingaf  35 Muligheder

  Really central hotel, but away from La Rambla, so very quiet at night. Lovely modern hotel, with a great courtyard with a pool. The breakfast was ok, but not stunning. Not other food/drinks to get aft ...

  Julie
  Hotelopia-kunde, 30/08/2016

  Fra554krSe mere