Hoteller i Barcelona

Find på kortet
Hoteller - Barcelona

BarcelonaFra  248kr

Anbefalede hoteller - Barcelona

 • Zenit Barcelona
  Fra730krPr. nat

  Zenit Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , Carrer de santalo 8 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 552 meninger fra rejsendeBaseret på 552 meninger fra rejsende

  Det indbydende hotel har en trafikalt god beliggenhed midt i Barcelonas forretnings- og finanskvarter kun få skridt fra gaden Avenida Diagonal. Der er ikke langt til metrostationen Hospital Clinic, hvorfra man nemt og bekvemt kommer rundt til byens mange seværdigheder som f.eks. Ramblaen, det gotiske kvarter og den historiske bymidte samt Picassomuseet. Bystranden ligger ca. 4 km fra hotellet.Det klimatiserede hotel består af en 7-etagers hovedbygning med i alt 71 værelser. Hotellets personale taler flere sprog og står til enhver tid parat til at hjælpe gæsterne med informationer om byen og dens omegn. Bygningen rummer desuden en stilfuld hotelbar og en moderne restaurant med et sydeuropæisk køkken. Hotellet har tilmed fire konferencelokaler. I hele bygningen er der trådløs internetadgang. Der er naturligvis også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.De klimatiserede værelser er indrettet i en klassisk, tidløs stil og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, trådløs internetadgang, minibar og safeboks.Hvis man kommer med bil, skal man køre ind mod Barcelona ad Avenida Diagonal, og på Plaza Francesc Macià skal man dreje til venstre ind af Calle Comte Urgell. Herefter skal man dreje ned af første gade på venstre hånd (C/Buenos Aires) og derefter ned af anden vej på venstre hånd (C/Casanova). Man skal forsætte ligeud til Traversera de Gracia, derefter dreje til højre og derefter med det samme til venstre igen ad gaden Santaló. Hvis man kommer med metro, skal man tage den blå linie nr. 5 til stationen Hospital Clinic og gå op ved gaden Villarroel. Man skal følge denne gade, til man kommer til Calle Londres, som man skal dreje til højre indad. Den første gade på venstre hånd er Calle Casanova. Man skal fortsætte af denne gade, til man kommer til Traversera de Gracia, som man skal dreje til højre ad, og derefter skal man med det samme til venstre af Calle Santaló.

  Se mere
 • Hilton Barcelona
  Fra1.151krPr. nat

  Hilton Barcelonastars

  Syd Diagonal, Barcelona , Avinguda diagonal 589-591 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder

  Med sin beliggenhed i Diagonal S. , er dette komfortable hotel optimalt for familier. Ferieboligen, der putter sig indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Den nærmeste strand ligger indenfor 5. 0 kilometer fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 0 kilometer. Stedet ligger indenfor indenfor 6. 0 kilometer fra havnen. Det samlede antal gæsteværelser er 290. Dette sted blev moderniseret i 2012. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Ferieboligen har 24 timers åbent. Hilton Barcelona er ideel til familier med børn, da de har nogle gæsteværelser med børnesenge efter anmodning til de små. Stedet tilbyder tilgængelige fælles arealer og der er 4 handicapvenligt soveværelse. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Hilton Barcelona har alle de nødvendige services og bekvemmeligheder for en vellykket forretningsevent. Besøgende kan på egen hånd opleve flere cateringlokaler, der tilbydes af Hilton Barcelona. Rejsende kan vælge blandt et bredt udvalg af smagfulde retter, der serveres på ejendommen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Lleo
  Fra629krPr. nat

  Lleostars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Calle pelayo 22-24 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1480 meninger fra rejsendeBaseret på 1480 meninger fra rejsende

  Dette populære hotel i middelklassen ligger ideelt i centrum lige i nærheden af Plaza Catalunya. Til fods eller med offentlig transport kommer man hurtigt til utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt de smukkeste seværdigheder.Hotellet har i alt 89 værelser fordelt på 6 etager. Heraf er 3 enkelt- og 80 doppeltværelser. Hotellet tilbyder sine gæster mange bekvemmeligheder såsom en hyggelig foyer med elevator, pengeskabe en garderobe og en døgnåben reception. Ydermere er der en TV-stue, en café, en bar samt en klimatiseret a la carte restaurant med en separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk tilbyder hotellet bl.a. konferencerum samt en offentligt tilgængelig internetadgang. Som yderligere services tilbydes gæsterne room-, vaskeservice samt medicinsk service.Alle værelser er smagfuldt indrettet og har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-TV, egen internetadgang, centralvarme, minibar og pengeskab. Hvert enkelt har ligeledes væg-til-væg tæpper af høj kvalitet.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra buffeten.

  Se mere
 • Hotel Sant Agusti
  Fra728krPr. nat

  Hotel Sant Agustistars

  Las Ramblas, Barcelona , Placa de sant agusti 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 63 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1121 meninger fra rejsendeBaseret på 1121 meninger fra rejsende

  Dette hotel befinder sig i de historiske ruiner af Sankt Augustins tidligere konvent (1720). Foran hotellet ligger der en rolig plads. Hotellet befinder sig direkte i centrum, 50 meter fra Ramblaen, i nærheden af operahuset Liceu og markedshallen Boqueria. Messehallerne ligger blot 10 minutter fra hotellet. Der ligger et parkeringshus 80 m. fra hotellet, og desuden ligger bus- og metro-stoppestedet Liceu kun 50 m. fra hotellet. Der er ca. 1,5 km til stranden.Hotellet blev bygget i 1728 og er dermed Barcelonas ældste hotel. I år 2001 blev det komplet renoveret og råder nu over 4 etager med i alt 75 værelser, heraf 6 enkelt- og 58 dobbeltværelser samt 8 suiter. Hotellets reception er døgnåben. Derudover er der en elevator, en klimatiseret à la carte restaurant, en tv-stue, en internetterminal samt et konferencerum. Naturligvis er der også roomservice og vaskeservice.iddelklassehotellets komfortable værelser råder alle over eget bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Desuden har alle værelser en king-size-seng, en safeboks samt centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Aparthotel Atenea Calabria
  Fra574krPr. nat

  Aparthotel Atenea Calabriastars

  Eixample, Barcelona , Calle calabria 129-131 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 98 Muligheder

  Det moderne middelklassehotel har en central beliggenhed i nærheden af Gran Via. Til fods eller med offentlig transport kommer man hurtigt til diverse seværdigheder samt utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder.Hotellet blev åbnet i 1992 og har i alt 80 værelser fordelt på 7 etager. Indendøre venter der gæsterne en stilfuld foyer med elevatorer samt en døgnåben reception med safebokse. Bygningen rummer endvidere en fjernsynsstue. Gæsterne har desuden mulighed for at bestille vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, internetadgang, tekøkken med køleskab og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Abba Rambla
  Fra627krPr. nat

  Abba Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla del raval 4 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 506 meninger fra rejsendeBaseret på 506 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er placeret i Las Ramblas. Ferieboligen, der putter sig indenfor 500 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde talrige offentlige transportmidler indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Der er i alt 49 gæsteværelser på Abba Rambla. Abba Rambla har både lednings- og trådløse internetforbindelser. Abba Rambla har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Yngre gæster indlogeres i babysenge (fås efter anmodning). Fællesarealerne på Abba Rambla har kørestolsadgang. Abba Rambla er ikke et kæledyrsvenligt sted. Abba Rambla vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • El Palace
  Fra2.000krPr. nat

  El Palacestars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 668 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2115 meninger fra rejsendeBaseret på 2115 meninger fra rejsende

  First Class hotellet ligger midt i et turistområde. I kraft af hotellets beliggenhed tæt på bymidten og Ramblaen kan berømte seværdigheder, restauranter (500 m), talrige forretninger (500 m), livlige værtshuse (500 m) samt diskoteker (500 m) og byens strand (2 km) nemt og bekvemt gæstes og opleves til fods. Tæt på hotellet afgår der desuden offentlige transportmidler (ca. 200 m). Lufthavnen ligger ca. 20 km fra hotellet.Det historiske byhotel er bygget i 1919 og renoveret. Det er på 3 etager og råder over i alt 125 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekslebørs, elevatorer, café, bar, tv- og konferencerum samt offentlig internetadgang. Herudover råder hotellet over en à la carte restaurant, en parkeringsplads og en garage. Yderligere kan der tilbydes vaskeservice og roomservice.De charmerende indrettede og klimatiserede værelser har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og safeboks. Yderligere er de udstyret med minibar, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper og centralvarme.

  Se mere
 • Actual
  Fra1.203krPr. nat

  Actualstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer del rossello 238 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 573 meninger fra rejsendeBaseret på 573 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger tæt på centrum i kvarteret L'Eixample, kun 5 minutter fra Ramblaen. Umiddelbart i nærheden finder man utallige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker (ca. 10 m). Hertil kommer, at den nærmeste forbindelse med offentlig transport blot ligger 10 m fra hotellet. Den nærmeste strand ligger ca. 5 km fra hotellet.iddelklassehotellet er bygget i 2002 og har fordelt på 6 etager i alt 29 værelser. I hotellets foyer venter der gæsterne en døgnåben reception, hvor man kan få opbevaret sine værdigenstande i en safeboks. Hotellet er storslået indrettet: Der er elevator, café, bar, tv-stue, konferencerum, en offentlig internetterminal samt parkeringsplads og garage. Endvidere er der mulighed for roomservice og vaskeservice.De omhyggeligt indrettede værelser har bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng (king size seng), centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Guitart Grand Passage
  Fra952krPr. nat

  Guitart Grand Passagestars

  Eixample, Barcelona , Carrer de muntaner 212 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 203 meninger fra rejsendeBaseret på 203 meninger fra rejsende

  Det komfortable cityhotel ligger i et rekreativt område i Barcelona. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbsmuligheder samt forskellige barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man endvidere hurtigt til en forbindelse med offentlig transport. Endvidere er der ca. 2,5 km til havet.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev omfattende renoveret i år 2000. Det råder over 4 etager med i alt 40 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, garderobe og elevator. Hertil kommer en café, en bar, et diskotek, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har naturligvis også et konferencerum og en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De tiltalende værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit- kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar køleskab, centralvarme, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, safeboks (mod betaling) og altan.

  Se mere
 • Zenit Borrell
  Fra661krPr. nat

  Zenit Borrellstars

  Eixample, Barcelona , Carrer del comte borrell 208 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 53 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 622 meninger fra rejsendeBaseret på 622 meninger fra rejsende

  Hotellet befinder sig midt i Barcelonas forretningscentrum. Det ligger lige ved Avenue Roma, Ninot-markedet samt Avenue Diagonal. Hotellets ideelle beliggenhed betyder, at det er let at komme til med bil eller offentlig transport. Inden for en radius af 100 m. finder man en del indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Diverse diskoteker ligger omkring 500 m fra hotellet. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden af hotellet.Hotellet blev bygget i 2004 og har fordelt på sine 5 etager i alt 74 værelser, heraf 26 enkelt- og 47 dobbeltværelser samt 1 suite. Hotellet råder over en foyer med en døgnåben reception. Endvidere finder man på hotellet en elevator, en café, terrasse, et spillerum, en tv-stue samt en klimatiseret à la carte restaurant. Ydermere kan hotelgæsterne benytte sig af hotellets internetterminal (WLAN) og konferencerum samt dets roomservice og vaskeservice. Ydermere tilbydes der hjælp i tilfælde af sygdom. Garage og parkeringsplads er ligeledes en del faciliteterne.De komfortable værelser er indrettet med eget badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Hertil kommer minibar, safeboks, telefon, satellit- og kabel-tv, klimaanlæg og regulerbare radiatorer. Herudover er der også trådløs internetadgang og vækkeservice.Gæsterne har mulighed for at slappe af ved en massage.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  451  Hoteller - Barcelona
Side  1  af  46
 

Beskrivelse af destination

  Byen Barcelona er hovedstaden i Catalonien og i provinsen Barcelona i Spanien. Byen ligger på middelhavskysten, mindre end 100 kilometer fra Pyrenæerne og grænsen til Frankrig. Denne kosmopolitby har en fremragende kontrast mellem det moderne med romerske bygninger, middelalderkvarterer og den moderne bys faciliteter. Yderligere findes der en række bygninger i Gaudí som er på listen over verdens kulturarv fra UNESCO, blandt andre kan vi nævne Casa Milá (La Pedrera), Palau Güell og Parc Güell. Vi anbefaler at besøge katedralen i Barcelona (Catedral de la Santa Cruz og Santa Eulalia fra Barcelona) som har en markant gotisk stil, det magiske springvand i Montjuic (1929) som fremviser et smukt show med lys, musik, vand og farver, yderligere kan du besøge huset hvor poeten Joan Maragall boede som den dag i dag er et museum. Du kan også besøge de forskellige parker og haver hvor du vil finde dejlige steder at slappe af. Oplev denne fantastiske by fyldt med attraktioner, besøg Barcelona!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Barcelona

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser