Hoteller i Barcelona

Find på kortet
Hoteller - Barcelona

BarcelonaFra  80kr

Anbefalede hoteller - Barcelona

 • Roma Reial
  Fra358krPr. nat

  Roma Reialstars

  Las Ramblas, Barcelona , Plaça reial 11 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1048 meninger fra rejsendeBaseret på 1048 meninger fra rejsende

  Dette enkle hotel ligger direkte ved Plaza Reial lige ved siden af Ramblaen. Der afgår offentlige transportmidler kun ca. 100 m. fra hotellet. Hotellet er først og fremmest velegnet til unge mennesker, der gerne vil bo centralt.Det klimatiserede byhotel blev bygget i 1940 og har fordelt på sine 5 etager i alt 52 værelser, heraf 4 enkelt- og 18 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, safeboks samt elevatorer.De praktisk indrettede værelser har eget bad/WC, telefon samt satellit-/kabel-tv. Der er endvidere centralvarme.

  Se mere
 • U232
  Fra552krPr. nat

  U232stars

  Eixample, Barcelona , Carrer del comte d urgell 232 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 3632 meninger fra rejsendeBaseret på 3632 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger i hjertet af indkøbs- og forretningskvarteret, over for udstillingscenteret. Herudover ligger det kun omkring 1 km fra turistområdet, hvor man finder adskillige seværdigheder, herunder Ramblaen. Der er endvidere ca. 200 m til offentlige transportmidler, og omkring 2 km til stranden, ligesom der til lufthavnene er henholdsvis 2 og 12 km fra hotellet.Dette moderne hotel blev renoveret i 2007 og består af i alt 102 værelser fordelt på 10 etager, heraf 8 enkeltværelser, 90 dobbeltværelser og 1 juniorsuite. Hotellets mange faciliteter omfatter en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer, fjernsynsstue, internetadgang, aviskiosk og en café, ligesom man kan bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Endvidere er hotellets konferencelokaler indrettet med teknisk udstyr, som gør det ideelt for forretningsrejsende. Der er også parkeringspladser og en garage til rådighed for gæster i bil.Alle værelser er dejligt indrettet og rummer eget badeværelse med hårtørrer samt minibar, satellit-tv, telefon, centralvarme, safeboks og internetadgang.Hotellet tilbyder en morgenbuffet hver morgen.

  Se mere
 • Atenea Barcelona Aparthotel
  Fra583krPr. nat

  Atenea Barcelona Aparthotelstars

  Camp Nou Stadion området, Barcelona , Carrer de joan guell 207-211 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 62 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 737 meninger fra rejsendeBaseret på 737 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger på Avenida Diagonal i centrum af Barcelona. Gæsterne vil kunne gå fra hotellet til diverse forbindelser med offentlige transportmidler, indkøbsmuligheder, restauranter, barer og forskellige andre underholdningsmuligheder.Lejlighedshotellet hører under kæden Cityhotels og rummer i alt 105 lejligheder fordelt på 7 etager. Der er en foyer med døgnåben reception samt safebokse, vekselbørs, elevatorer, café og en fjernsynsstue. Ydermere er der også en klimatiseret a la carte-restaurant. Forretningsrejsende kan nyde godt af hotellets mange faciliteter som f.eks. skriveborde, konferencelokaler, telefoner, en faxemaskine, en kopimaskine, en computer og internetterminal, ligesom man kan bestille sekretærservice og benytte den private parkeringsplads. Endvidere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.De komfortable værelser rummer eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, tekøkken og køleskab såvel som en kingsize seng, gulvtæppe, centralvarme og tilmed safeboks og en separat opholdsstue.

  Se mere
 • Europark
  Fra737krPr. nat

  Europarkstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer d arago 323-325 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 4795 meninger fra rejsendeBaseret på 4795 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger blot 15 minutters gang fra Rambla de Catalunya og Plaça de Catalunya. Indkøbsmuligheder, restauranter og barer finder man blot 100 m fra hotellet i byens centrum. Ikke langt herfra er der endvidere forbindelse med offentlig transport (ca. 100 m). Efter blot 500 m er man ved de nærmeste diskoteker og klubber.Hotellet blev bygget i 1970 og er på 10 etager. I 1992 blev det komplet renoveret. I alt kan hotellet tilbyde 66 dobbeltværelser. Ydermere er der en indbydende foyer, en døgnåben reception med pengeskab og vekselbørs, elevatorer samt en café. Der er desuden en bar på hotellet. Hotellet kan videre tilbyde en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område. Vaskeservice, parkeringsplads og garage forefindes naturligvis også. Hotellet har tillige et handicapvenligt indgangsparti.De komfortable værelser er indrettet med bad/WC med hårtørrer, telefon, minibar, køleskab og pengeskab. Ved renoveringen af hotellet blev alle værelser udstyret med støjnedsættende vinduer. Hermed kan gæsterne nyde den optimale ro samt den gode beliggenhed og moderne komfort.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Derby
  Fra482krPr. nat

  Derbystars

  Syd Diagonal, Barcelona , Carrer de loreto 21 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 840 meninger fra rejsendeBaseret på 840 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger i et forretnings- og kontorkvarter i hjertet af Barcelona kun 5 minutter fra messehallerne. Der er direkte forbindelse fra hotellet til lufthavnen. Hotellet er beliggende i en overraskende rolig gade uden den sædvanlige storby-larm. Der er ikke langt fra hotellet til en del af Barcelonas gamle og berømte seværdigheder. Desuden er der kun få minutters gang til diverse butikker og forretninger, restauranter, barer og pubber samt et busstoppested. Det nærmeste diskotek ligger ca. 500 m væk.Hotellet er bygget i 1965 og blev renoveret i 1999. Dets 6-etagers hovedbygning rummer i alt 115 værelser, heraf 18 enkelt- og 93 dobbeltværelser samt 4 suiter. Bygningen indeholder endvidere en foyer med døgnåben reception, safebokse, vekselbørs, café samt elevator. Desuden råder hotellet over en coffeeshop, en bar, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant. Herudover er der et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling). Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, stereoanlæg, internetadgang, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Amrey Sant Pau
  Fra415krPr. nat

  Amrey Sant Paustars

  Sagrada Familia området, Barcelona , Sant antoni maria claret 173 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 95 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 849 meninger fra rejsendeBaseret på 849 meninger fra rejsende

  Dette hotel har en ideel beliggenhed midt i Barcelona ca. 1 km fra Ramblaen og bymidten. Inden for en radius af 500 m finder man diverse indkøbsmuligheder, barer, restauranter og diskoteker. Tilmed er der kun 100 m til den nærmeste forbindelse med offentlig transport, mens der er ca. 2 km til den nærmeste strand.iddelklassehotellet er bygget i 1999 og råder fordelt på 6 etager over i alt 93 værelser, heraf 7 enkelt- og 87 dobbeltværelser. I hotellets foyer er receptionen (med safeboks) åben for ekspedition alle døgnets 24 timer. Desuden finder man elevatorer, en bar, et konferencerum samt en internetterminal på hotellet. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De omhyggeligt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, kabel-/ satellit-tv, WiFi og centralvarme.

  Se mere
 • Abba Sants
  Fra641krPr. nat

  Abba Santsstars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Carrer de numancia 32 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 34 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 723 meninger fra rejsendeBaseret på 723 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger lige i nærheden af Estació de Sants (banegård og busstoppested). Til fods kommer man hurtigt til forskellige indkøbsmuligheder (500 m), restauranter og barer (ca. 300 m). Den nærmeste strand ligger ca. 4 km fra hotellet.Hotellet blev bygget i år 2000. Det er på 8 etager og rummer 140 doppeltværelser og en foyer med en døgnåben reception. Til faciliteterne hører endvidere en elevator, en bar, en klimatiseret a la carte restaurant, et konferencerum, en parkeringsplads, en garage og en offentlig internetcomputer. Herudover tilbydes der room- og vaskeservice.De komfortabelt indrettede værelser er veludstyrede med bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-TV, internetadgang, minibar, safeboks, king size seng, væg-til-væg tæpper og centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Midmost Barcelona
  Fra733krPr. nat

  Midmost Barcelonastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de pelai 14 - Kort
  4,9/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 462 meninger fra rejsendeBaseret på 462 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i det gotiske kvarter i centrum af Barcelona. Lige i nærheden ligger Ramblaen, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder samt et stoppested. Desuden er der ca. 2 km til bystranden.Hotellet er bygget i 1999 og har fordelt på 6 etager i alt 60 dobbeltværelser. Receptionen er åben døgnet rundt og råder over et pengeskab. Derudover har hotellet elevatorer, ligesom der også er en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Sidst, men ikke mindst, er der et konferencerum og en internetterminal, og der er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.De moderne og komfortable værelser er udstyret med WiFi, bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit- og kabel-tv samt minibar.På hotellet har gæsterne mulighed for at slappe af i liggestolene. Derudover er der parasoller samt et solarium.

  Se mere
 • Serhs Rivoli Rambla
  Fra464krPr. nat

  Serhs Rivoli Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 128 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1870 meninger fra rejsendeBaseret på 1870 meninger fra rejsende

  Dette luksushotel ligger i den berømte fodgængerzone Las Ramblas. I de umiddelbare omgivelser (omkring 100 m) finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Offentlig transport, med hvilken man kan udforske hele byen, ligger kun få meter fra hotellet (ca. 5 m).Hotellet er bygget i 1925 og blev for nyligt renoveret. Fordelt på 7 etager har det i alt 129 værelser, heraf 12 enkelt- og 102 doppeltværelser samt 15 suiter. Til hotellets noble og moderne indretning hører en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, garderobe og elevator. Hotellet kan yderligere tilbyde sine gæster en stilfuld bar samt en klimatiseret a la carte restaurant. Herudover kan man som gæst benytte sig af room- og vaskeservice samt hotellets medicinske service.De komfortabelt og moderne indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio og internetadgang. Yderligere er de udstyret med minibar, pengeskab, centralvarme samt med væg-til-væg tæpper.Gæsterne kan som afslapning benytte saunaen og solariet. Endvidere står hotellets fitnessstudio gæsterne til rådighed.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Abba Garden
  Fra538krPr. nat

  Abba Gardenstars

  Esplugues de Llobregat, Barcelona , Carrer de santa rosa 33 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 537 meninger fra rejsendeBaseret på 537 meninger fra rejsende

  Dette hotelkompleks råder over fantastiske grønne områder med vidunderlig udsigt over byen Barcelona. Blot 1.5 km fra hotellet finder man indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubs og klubber. Der afgår offentlige transportmidler blot 200 m. fra hotellet, så man kan nemt og bekvemt komme hurtigt ind til byen. Stranden ligger ca. 10 km. væk.Hotellet er bygget i 2002 og råder over i alt 5 etager og en dejlig 1500 m² stor have.WIFI FREE, Det har i alt 138 værelser, heraf 125 dobbeltværelser og 13 suiter. Denne komfort er optimal for såvel turister som forretningsfolk. En tiltalende foyer med en døgnåben reception (med hotelsafe og vekselbørs) byder gæsterne velkommen. Hotellet kan endvidere tilbyde elevatorer, café, tv-stue samt en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling. Hertil kommer et konferencerum samt computer med internetadgang. Roomservice, vaskeservice, parkeringsplads og garage forefindes naturligvis også.De ryddelige værelser har badeværelse med WC og hårtørrer,FREE WIFI, telefon, satellit- og kabel-tv samt internetadgang. Ydermere er der minibar og safe at finde på værelserne. Værelserne har endvidere væg-til-væg tæpper og centralvarme.På hotellet er der et fitness-studie samt en swimmingpool. Der står liggestole, parasoller, whirlpool, sauna og solarium til rådighed for gæsterne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  465  Hoteller - Barcelona
Side  1  af  47
 

Beskrivelse af destination

  Byen Barcelona er hovedstaden i Catalonien og i provinsen Barcelona i Spanien. Byen ligger på middelhavskysten, mindre end 100 kilometer fra Pyrenæerne og grænsen til Frankrig. Denne kosmopolitby har en fremragende kontrast mellem det moderne med romerske bygninger, middelalderkvarterer og den moderne bys faciliteter. Yderligere findes der en række bygninger i Gaudí som er på listen over verdens kulturarv fra UNESCO, blandt andre kan vi nævne Casa Milá (La Pedrera), Palau Güell og Parc Güell. Vi anbefaler at besøge katedralen i Barcelona (Catedral de la Santa Cruz og Santa Eulalia fra Barcelona) som har en markant gotisk stil, det magiske springvand i Montjuic (1929) som fremviser et smukt show med lys, musik, vand og farver, yderligere kan du besøge huset hvor poeten Joan Maragall boede som den dag i dag er et museum. Du kan også besøge de forskellige parker og haver hvor du vil finde dejlige steder at slappe af. Oplev denne fantastiske by fyldt med attraktioner, besøg Barcelona!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Barcelona

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser