Hoteller i Barcelona

Find på kortet
Hoteller - Barcelona

BarcelonaFra  189kr

Anbefalede hoteller - Barcelona

 • Onix Rambla
  Fra486krPr. nat

  Onix Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla de catalunya 24 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 638 meninger fra rejsendeBaseret på 638 meninger fra rejsende

  Hotellet står på Barcelonas vigtigste kommercielle og forretningsmæssige færdselsåre, Rambla de Catalunya. Bygningen ligger kun få meter fra nogle af de mest populære turistseværdigheder såsom Plaça Catalunya, Passeig de Gràcia og La Pedrera (Casa Milà). Ikke langt fra hotellet vil gæsterne finde metrostationerne Passeig de Gràcia og Plaça Catalunya såvel som busstoppesteder med forbindelse til forskellige city- og intercity-linjer og Aerobus (direkte transportservice til Barcelonas lufthavn), hvilket alt sammen garanterer nem adgang til alle dele af byen.Hotellet har en moderne arkitektonisk struktur, som genspejler kvarteret Eixamples gamle, statslige karaktertræk. Hotellet tilbyder 40 veludstyrede værelser og et privat spiselokale, hvor morgenbuffeten serveres om morgenen. Etablissementet er udstyret til at afholde alle slags møder, kongresser og seminarer i lokaler med forskellige kapaciteter og størrelser med et udvalg af serviceydelser. Af andre faciliteter på det klimatiserede hotel er der en privat parkeringsplads og garage samt en foyer med døgnåben reception, check-out service, elevator, wifi/internetadgang, morgenmadsrestaurant og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Hotellet tilbyder gæsterne veludstyrede værelser med et stort udvalg af servicer, rummelighed, eget veludstyret badeværelse med badekar og hårtørrer, regulerbart klimaanlæg, centralvarme, telefon, satellit-tv, minibar, safeboks og internetadgang på alle værelser. Hertil kommer også en dobbelt- eller kingsize seng og en altan eller terrasse.Af faciliteter er der et fitness-studie, en udendørs swimmingpool og et solarium. Gæsterne kan benytte liggestole og parasoller, som er lagt ud på solterrassen og på den nærliggende strand (mod betaling på stranden).Der tilbydes en morgenbuffet.

  Se mere
 • BCN Urban Hotels Gran Ducat
  Fra655krPr. nat

  BCN Urban Hotels Gran Ducatstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda de sant pere 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 663 meninger fra rejsendeBaseret på 663 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Barcelona lige i nærheden af Ramblaen. Diverse forretninger finder man blot 50 m. væk, og der er kun 25 m. til de nærmeste restauranter og barer/pubs samt 500 m. til diverse diskoteker/klubber. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Der er ca. 2 km til stranden.Hotellet blev bygget i 2001. Dets 6-etagers hovedbygning råder over i alt 64 værelser, heraf 8 enkelt- og 56 dobbeltværelser. Receptionen er åben døgnet rundt. Hotellet har endvidere elevatorer, en café, en bar, en tv-stue samt en klimatiseret à la carte restaurant. Desuden er der en internetterminal, lige som der også tilbydes vaskeservice.De komfortable værelser har eget bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, king-size-seng, centralvarme og safeboks.Alle Triple room består af 2 senge + 1 opredning lilleorgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • California
  Fra489krPr. nat

  Californiastars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Carrer d en rauric 14 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 723 meninger fra rejsendeBaseret på 723 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er specielt designet til homomiljøet og er i Barrio Gotico. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. De nærmeste offentlige transportmidler ligger 1. 5 kilometer fra stedet. Ferieboligen ligger indenfor 1. 5 kilometer fra den nærmeste strand. De 29 indbydende soveværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Denne feriebolig blev fuldstændig moderniseret i 2010. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Da denne bolig har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. California tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. California har kørestolsadgang til fællesarealerne. Dette er ikke et kæledyrsvenligt hotel. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sunotel Club Central
  Fra380krPr. nat

  Sunotel Club Centralstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de valencia 157 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 495 meninger fra rejsendeBaseret på 495 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Eixample. Gæsterne kan nemt gå til de offentlige transportmidler. Ejendommen kan tilbyde i alt 88 værelser. Dette sted blev bygget i 2013. Dette hotel er ideelt til et produktivt ophold takket være den internetadgang, der er til rådighed over alt. Gæsterne kan benytte receptionen 24 timer i døgnet. Sunotel Club Central har ikke børnesenge efter anmodning. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Sunotel Club Central. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • BCN Urban Hotels Gran Rossellon
  Fra478krPr. nat

  BCN Urban Hotels Gran Rossellonstars

  Eixample, Barcelona , Carrer del rossello 174-176 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 276 meninger fra rejsendeBaseret på 276 meninger fra rejsende

  Med sin beliggenhed i Eixample, er dette charmerende hotel optimalt for homoer. Placeret indenfor 1. 3 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Indenfor 250 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra ferieboligen. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 5 kilometer. Hotellet ligger indenfor indenfor 13. 6 kilometer fra havnen. I alt 62 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Denne bolig blev fuldstændig renoveret i 2015. BCN Urban Hotels Gran Rossellon omfatter Wi-Fi internetforbindelse på alle offentlige områder og værelser. Dette hotel har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Alle gæsteværelser på dette handicapvenlige sted, har adgang for kørestole. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligDer er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Middagslokalet inviterer gæster til at smage udsøgte retter i et elegant miljø. BCN Urban Hotels Gran Rossellon vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Sunotel Junior
  Fra288krPr. nat

  Sunotel Juniorstars

  Eixample, Barcelona , Avinguda de sarria 9 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 363 meninger fra rejsendeBaseret på 363 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger ikke langt fra et væld af turistattraktioner og indkøbsmuligheder. Talrige indbydende restauranter, barer og pubber samt diskoteker finder man lige i nærheden af hotellet. Der afgår desuden offentlige transportmidler et par skridt fra hotellet (ca. 10 m).Dette nybyggede hotel er enkelt, men hyggeligt, indrettet. Fordelt på 5 etager har det i alt 35 værelser, heraf 6 enkelt- og 29 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, elevator, samt en café. Endvidere kan hotellet tilbyde roomservice og vaskeservice, ligesom der er et internethjørne med WLAN.Alle værelserne har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang og individuelt regulerbar radiator/klimaanlæg.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • BCN Urban Hotels Gran Ronda
  Fra511krPr. nat

  BCN Urban Hotels Gran Rondastars

  Eixample, Barcelona , Ronda de sant antoni 49 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 755 meninger fra rejsendeBaseret på 755 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i hjertet af Barcelona blot få minutters gang fra Plaza Catalunya og Ramblaen. Lufthavnen "Aeropuerto Barcelona" ligger ca. 20 km fra hotellet.iddelklassehotellet blev åbnet i år 2005 og har i alt 65 værelser, heraf 16 enkelt- og 48 dobbeltværelser samt 1 suite. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med safebokse samt. Herudover er der en internetterminal. Naturligvis tilbydes der vaskeservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar og en safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • BCN Urban Hotels Bonavista
  Fra351krPr. nat

  BCN Urban Hotels Bonavistastars

  Eixample, Barcelona , Carrer de francisco giner 5 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 241 meninger fra rejsendeBaseret på 241 meninger fra rejsende

  Dette vandrerhjem har en livlig ramme i Gracia-distriktet i Barcelona. Vandrerhjemmet er beliggende blot 200 meter fra Diagonal metrostationen. Gæsterne finder sig omgivet af masser af muligheder for udforskning og opdagelse. Ejendommen er beliggende med nem adgang til Park Güell, Las Ramblas, Gaudi's Casa Batllo og Casa Mila. Gracias smukke pladser findes i nærheden med en række restauranter, barer og caféer, der kan udforskes. Plaza del Sol er blot 400 meter borte. Denne vidunderlige ejendom byder gæsterne velkommen med varm gæstfrihed. Indkvarteringsmulighederne er smagfuldt designet og tilbyder en komfortabel ramme, hvor du kan slappe af efter en lang dags udforskning af byen. Vigtig bemærkning: Morgenmad serveres på en café uden for hotellet, cirka 300 meter borte.

  Se mere
 • Adagio Gastronòmic
  Fra336krPr. nat

  Adagio Gastronòmicstars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Carrer de ferran 21 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 580 meninger fra rejsendeBaseret på 580 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger midt i Barcelonas kulturelle og historiske centrum kun 100 m fra teateret og bymidten. Diverse butikker, cafeteriaer, barer og restauranter ligger blot 200 m fra væk. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 50 m fra hotellet, mens havet ligger ca. 1 km væk.Hotellet er bygget i 1850 og blev renoveret i 1992. Fordelt på 5 etager har det i alt 38 værelser, heraf 4 enkelt- og 34 dobbeltværelser. Det har en døgnåben reception med pengeskab og elevator. Derudover finder man på det klimatiserede hotel en tv-stue og en café, ligesom der er vaskeservice.De lyse og rummelige værelser er alle praktisk indrettede med eget bad/WC, hårtørrer, telefon, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Mariano Cubi
  Fra537krPr. nat

  Mariano Cubistars

  Sarria området, Barcelona , Carrer mariano cubi 62-64 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 566 meninger fra rejsendeBaseret på 566 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedshotel ligger i nærheden af Balmesgaden samt forretnings- og finansområdet. Der er desuden kun få minutters gang til diverse forretninger, restauranter, værtshuse og livlige diskoteker (ca. 200 m). Fra hotellet er der gode forbindelser med offentlig transport (100 m).Det elegante byhotel er bygget i 1975 og renoveret i år 2000. Det er på 5 etager og råder over 67 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevator samt en en café og en bar. Ydermere er der en klimatiseret à la carte restaurant, et konferencerum, en offentlig internetterminal samt gode parkeringsmuligheder. Endvidere kan gæsterne bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der også tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit- kabel-tv, internetadgang og safeboks. De er desuden udstyret med et tekøkken, en minibar, et køleskab, en dobbeltseng (king size senge) og væg-til-væg tæpper. De klimatiserede værelser opvarmes centralt.Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  501  Hoteller - Barcelona
Side  1  af  51
 

Beskrivelse af destination

  Byen Barcelona er hovedstaden i Catalonien og i provinsen Barcelona i Spanien. Byen ligger på middelhavskysten, mindre end 100 kilometer fra Pyrenæerne og grænsen til Frankrig. Denne kosmopolitby har en fremragende kontrast mellem det moderne med romerske bygninger, middelalderkvarterer og den moderne bys faciliteter. Yderligere findes der en række bygninger i Gaudí som er på listen over verdens kulturarv fra UNESCO, blandt andre kan vi nævne Casa Milá (La Pedrera), Palau Güell og Parc Güell. Vi anbefaler at besøge katedralen i Barcelona (Catedral de la Santa Cruz og Santa Eulalia fra Barcelona) som har en markant gotisk stil, det magiske springvand i Montjuic (1929) som fremviser et smukt show med lys, musik, vand og farver, yderligere kan du besøge huset hvor poeten Joan Maragall boede som den dag i dag er et museum. Du kan også besøge de forskellige parker og haver hvor du vil finde dejlige steder at slappe af. Oplev denne fantastiske by fyldt med attraktioner, besøg Barcelona!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Barcelona

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser