Hoteller i Barcelona

Find på kortet
Hoteller - Barcelona

BarcelonaFra  161kr

Anbefalede hoteller - Barcelona

 • NH Sants Barcelona
  Fra516krPr. nat

  NH Sants BarcelonastarsGreenProgram Icon

  Sants-Montjuic, Barcelona , Carrer de numancia 74 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 71 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1667 meninger fra rejsendeBaseret på 1667 meninger fra rejsende

  Det moderne og centralt beliggende hotel ligger i Balmes/Diagonas indkøbs- og forretningskvarter. Lige i nærheden finder man et væld af indkøbsmuligheder (ca. 500 m) samt forskellige restauranter og barer (ca. 200 m). Der afgår endvidere offentlige transportmidler lige uden for døren, mens der er 2 km til det nærmeste diskotek. Stranden ligger ca. 4 km væk.Hotellet blev renoveret i 2006. Det består af en otteetagers hovedbygning med i alt 208 værelser, heraf 20 enkelt- og 188 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, garderobe og café. Herudover er der en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet råder naturligvis også over et konferencerum og har egen internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • NH Collection Barcelona Gran Hotel Calderón
  Fra989krPr. nat

  NH Collection Barcelona Gran Hotel CalderónstarsGreenProgram Icon

  Plaza Catalunya, Barcelona , Rambla de catalunya 26 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 956 meninger fra rejsendeBaseret på 956 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger på Plaza de Catalunya midt i Barcelonas centrum. Lige i nærheden finder man forskellige forretninger og butikker, barer og restauranter samt diskoteker og klubber. Desuden er der kun 50 m til det nærmeste stoppested.Bygningen er bygget i 1973 og renoveret i 2003. Fordelt på sine 10 etager er der i alt 253 værelser, heraf 225 dobbelt- og 8 enkeltværelser samt 20 suiter. Hotellet råder over en døgnåben reception med pengeskab. Til faciliteterne hører desuden en vekselbørs, en garderobe, elevatorer, en café, en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger afdeling, et konferencerum samt en internetterminal. Hotellet tilbyder desuden roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Ydermere råder hotellet over en parkeringsplads og en garage.De komfortable og rummelige værelser er som standard udstyret med eget bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, køleskab og dobbeltseng (king size seng). Ydermere er der væg-til-væg tæpper, centralvarme samt safeboks.På hotellet finder man liggestole og parasoller samt et solarium.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Senator Barcelona Spa
  Fra513krPr. nat

  Senator Barcelona Spastars

  Camp Nou Stadion området, Barcelona , Carrer del cardenal reig 11 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 50 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1607 meninger fra rejsendeBaseret på 1607 meninger fra rejsende

  Dette byhotel ligger i et af Barcelonas bedre kvarterer i nærheden af Avenida Diagonal, 15 minutter fra lufthavnen Prat de Llobregat og hovedbanegården. Der er forbindelse med det offentlige transportsystem lige i nærheden (ca. 300 m) og der er ca. 6 km til den nærmeste strand.Luksushotellet er bygget i 2001 og er på 7 etager med i alt 213 værelser, herunder 34 enkelt- og 179 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en bar, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling samt en offentlig internetcomputer. Herudover står der også room- og vaskeservice samt parkeringsplads og garage (betaling) til rådighed.De luksuriøst indrettede værelser råder over bad/WC, hårtørrer, telefon, internetadgang og minibar. Der er endvidere centralvarme og safeboks.På dette område tilbyder hotellet mange muligheder. En swimmingpool, en sauna, et solarium og et fitness-studie tilbydes.

  Se mere
 • Grandom Suites
  Fra441krPr. nat

  Grandom Suitesstars

  Eixample, Barcelona , Placa del doctor letamendi 26 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 197 meninger fra rejsendeBaseret på 197 meninger fra rejsende

  Dette charmerende city-hotel ligger i byens centrum på en stille plads i kvarteret Eixample blot 3 husblokke fra gaderne Paseo de Gracia og Ramblaen. Fra hotellet kan man gå hen til de mest interessante seværdigheder samt et utal af restauranter og indkøbsmuligheder. I nærheden ligger også metrostationen Paseo de Gracia (1 km væk), busstationen Barcelona Nord (2,5 km væk) og banegården (1,5 km væk), mens Barcelonas internationale lufthavn ligger 15 km fra hotellet.Lejlighederne kan rumme op til 5 personer. Der er 2 dobbeltværelser med 1 eller 2 badeværelser med badekar, brusebad og hårtørrer, en stue med en dobbeltsofa samt et veludstyret køkken med et komfur, mikrobølgeovn, køleskab, fryser, køkkenredskaber, elkedel, kaffemaskine og en vaskemaskine. Endvidere er lejlighederne udstyret med en dobbeltseng, strygejern og strygebræt, fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, radio, eget telefonnummer og voicemail, WiFi/internetadgang samt klimaanlæg og radiator, som kan reguleres i lejlighederne. Ydermere er egen altan eller terrasse som standardindretning i alle lejligheder. Lejlighederne (herunder køkkenet) rengøres dagligt.I bil skal man køre ind i Barcelona via alléen Avinguda Diagonal (diagonal allé) og fortsætte ligeud. Ved Plaza Francesc Macia skal man følge det højre spor, indtil man kommer til gaden Carrer de Balmes. Man drejer til højre og kører ligeud, indtil man kommer til gaden Aragon. Man drejer til højre og finder pladsen som det første på højre hånd.

  Se mere
 • Suizo
  Fra377krPr. nat

  Suizostars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Plaza del angel 12 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 474 meninger fra rejsendeBaseret på 474 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i det gotiske kvarter i hjertet af Barcelona i nærheden af katedralen og Picasso Museet. Således ligger det midt i turistcentrummet ikke langt fra den indre by. Indkøbsmuligheder, restauranter og barer/pubs ligger blot 20 meter væk. Et par diskoteker/klubber sørger for underholdningen blot 50 m. væk. Til havet er der kun 1000 meter. Hertil kommer man hurtigt til fods eller med det offentlige transportsystem (forbindelse lige foran hotellet).Hotellet er bygget i 1886 og blev komplet renoveret i 1981. Cityhotellet er på 5 etager og råder over i alt 59 værelser, heraf 53 dobbeltværelser samt 1 junior-suite. Det kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception, elevator, café, tv-stue og en bar/pub. Til servicen hører endvidere en vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortable værelser er ikke blot praktisk men også tiltalende indrettede med eget bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv og centralvarme. Ydermere står der minibar og safe til rådighed for gæsterne.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Barcelona Hotel Colonial
  Fra435krPr. nat

  Barcelona Hotel Colonialstars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Via layetana 3 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 967 meninger fra rejsendeBaseret på 967 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel ligger i Barcelonas gotiske kvarter. Dette hotel har en fremragende placering ved siden af Las Ramblas, Plaza Catalunya og Paseo Marítimo-esplanaden. Barcelona El Prat lufthavn ligger 20 minutters kørsel derfra. Denne indkvartering er i en imponerende kolonistil med 81 lyse og lydtætte værelser med trægulve. Alle værelserne er udstyrede med klimaanlæg, fladskærmsfjernsyn og komplet badeværelse med badefaciliteter. Hotellet tilbyder en døgnåben reception, en sikkerhedsboks, morgenmadslokale og en lounge. Der er WLAN-internetadgang på hele hotellet, og gæsterne kan desuden bruge hotellets roomservice. Gæsterne kan også nyde den lækre mad samt drikkevarer i hotellets cafeteria.

  Se mere
 • Acacia Suite
  Fra588krPr. nat

  Acacia Suitestars

  Eixample, Barcelona , Carrer del comte d'urgell 194 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 293 meninger fra rejsendeBaseret på 293 meninger fra rejsende

  Dette elegante hotel er centralt placeret i Barcelona i det berømte Eixample-distrikt, der er kendt for sit store antal kunstværker og modernistiske arkitektur. Hospital Clinic-metrostationen på den blå linje er blot 50 meter derfra og forbinder med alle metrolinjer i Barcelona. Det finansielle distrikt, Passeig de Gràcia, Plaça de Catalunya og Las Ramblas er lette at komme til, og Barcelona-El Prat lufthavn ligger 15 km derfra. Dette hotel tilbyder indkvartering, hvor gæsterne kan bo fra 1 til 5 personer. Hvert værelse har et praktisk køkken med køleskab, kogeplader, mikrobølgeovn, LCD-fladskærmsfjernsyn, hårtørrer og badefaciliteter. Gæsterne kan slappe af ved svømmepølen og fællesrummet på øverste etage med en smuk udsigt over centrum af Barcelona. Gæster, der kommer i bil, kan bruge hotellets parkeringsplads.

  Se mere
 • Del Mar
  Fra377krPr. nat

  Del Marstars

  El Born, Barcelona , Pla de palau 19 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 63 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 798 meninger fra rejsendeBaseret på 798 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i det gotiske kvarter i hjertet af Barcelona. Lige i nærheden finder man forskellige seværdigheder som f.eks. Sagrada Familia, Christopher Columbus statuen og Picasso-museet. Der afgår offentlige transportmidler et par skridt fra hotellet, ligesom der kun er 350 m til stranden. Der er endvidere ca. 20 km til lufthavnen (20 minutters kørsel).Det fuldt klimatiserede hotel ligger på en livlig gade og blev komplet renoveret i år 2005. Fordelt på 6 etager råder det over i alt 75 værelser. Bygningen rummer desuden en stilfuld foyer med elevatorer, vekselbørs og en døgnåben reception. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Der er desuden klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Gotico
  Fra435krPr. nat

  Goticostars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Carrer de jaume i 14 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 311 meninger fra rejsendeBaseret på 311 meninger fra rejsende

  Dette elegante hotel er perfekt placeret i Barcelonas gamle bydel Barri Gòtic og har en lækker tagterrasse. I nærheden findes adskillige butikker, restauranter, barer og caféer, og metrostationen Jaume I er blot 50 meter derfra, hvilket giver let adgang til alle områder af byen. Las Ramblas, Port Olímpic, Plaça de Catalunya, katedralen og Picasso Museum er inden for gåafstand. Barcelona El Prat lufthavn ligger 16 km væk. Hotellet tilbyder 81 lydtætte værelser dekoreret med smukke gulve i neutrale toner. Alle værelser har skrivebord, klimaanlæg, opvarmning, gratis wi-fi og et stort badeværelse med toiletsager og en hårtørrer. Hotelpersonalet kan hjælpe med turistinformationer og parkeringspladser uden for hotellet.

  Se mere
 • Bonanova Suite
  Fra562krPr. nat

  Bonanova Suitestars

  Sarria området, Barcelona , Carrer del bisbe sivilla 7 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 152 meninger fra rejsendeBaseret på 152 meninger fra rejsende

  Lejligheds-hotellet ligger i boligområdet Sarrià Sant Gervasi, tæt på universitetet og Barcelonas prestigefyldte Institut for Medicin. Den nærmeste banegård hedder Putxet (200 m fra hotellet). Plaça de Catalunya ligger 5 stationer fra Putxet banegård (10 minutter). Endvidere er der omkring 20 km fra hotellet til Barcelona lufthavn.Lejligheds-hotellet tilbyder komfortable boligenheder, som egner sig ideelt til en familieferie eller et længere forretningsophold. Det tilbyder et hotels serviceydelser og et hjerteligt og opmærksomt personales assistance samt muligheden for at få et uafhængigt ophold i en rummelig, hyggelig og veludstyret bolig. Der er i alt 21 lejligheder og 2 suiter. Af faciliteter tilbydes der klimaanlæg, døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out såvel som elevator, WLAN/internetadgang og en parkeringsgarage (mod betaling).Lejlighederne tilbyder nogle omhyggeligt fordelte rum og er udstyret med køkken med køleskab, mikrobølgeovn og mulighed for at lave te og kaffe. Af andre behageligheder er der klimaanlæg, radiator, fjernsyn, strygejern, strygebræt, telefon, minibar, safeboks og WLAN/internetadgang.Fra Barcelonas lufthavn kører der en bus, Aerobus, direkte til Plaça de Catalunya (Plaza de Cataluña). Herfra skal gæsterne tage regionaltoget (metropolitano) linje L7 til Tibidabo og stå af på stationen Putxet, som ligger 200 m fra lejligheds-hotellet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  380  Hoteller - Barcelona
Side  1  af  38
 

Beskrivelse af destination

  Byen Barcelona er hovedstaden i Catalonien og i provinsen Barcelona i Spanien. Byen ligger på middelhavskysten, mindre end 100 kilometer fra Pyrenæerne og grænsen til Frankrig. Denne kosmopolitby har en fremragende kontrast mellem det moderne med romerske bygninger, middelalderkvarterer og den moderne bys faciliteter. Yderligere findes der en række bygninger i Gaudí som er på listen over verdens kulturarv fra UNESCO, blandt andre kan vi nævne Casa Milá (La Pedrera), Palau Güell og Parc Güell. Vi anbefaler at besøge katedralen i Barcelona (Catedral de la Santa Cruz og Santa Eulalia fra Barcelona) som har en markant gotisk stil, det magiske springvand i Montjuic (1929) som fremviser et smukt show med lys, musik, vand og farver, yderligere kan du besøge huset hvor poeten Joan Maragall boede som den dag i dag er et museum. Du kan også besøge de forskellige parker og haver hvor du vil finde dejlige steder at slappe af. Oplev denne fantastiske by fyldt med attraktioner, besøg Barcelona!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Barcelona

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser