Hoteller i Barcelona

Find på kortet
Hoteller - Barcelona

BarcelonaFra  238kr

Anbefalede hoteller - Barcelona

 • BCN Urban Hotels Gran Ronda
  Fra993krPr. nat

  BCN Urban Hotels Gran Rondastars

  Eixample, Barcelona , Ronda de sant antoni 49 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 768 meninger fra rejsendeBaseret på 768 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i hjertet af Barcelona blot få minutters gang fra Plaza Catalunya og Ramblaen. Lufthavnen "Aeropuerto Barcelona" ligger ca. 20 km fra hotellet.iddelklassehotellet blev åbnet i år 2005 og har i alt 65 værelser, heraf 16 enkelt- og 48 dobbeltværelser samt 1 suite. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med safebokse samt. Herudover er der en internetterminal. Naturligvis tilbydes der vaskeservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar og en safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • California
  Fra1.001krPr. nat

  Californiastars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Carrer d en rauric 14 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 84 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 731 meninger fra rejsendeBaseret på 731 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er homovenligt og ligger i Barrio Gotico. Med en beliggenhed indenfor 50 meter fra bymidten giver hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Offentlige transportmidler findes 1. 5 kilometer borte. Stedet ligger indenfor 1. 5 kilometer fra den nærmeste strand. I alt 29 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende. Dette hotel blev sidst renoveret i 2010. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Denne feriebolig har 24 timer åbent i døgnet for de besøgendes bekvemmelighed. California tilbyder et specialdesignet familierum med barneseng. California har kørestolsadgang til fællesarealerne. Dette er ikke en kæledyrsvenlig bolig. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på California.

  Se mere
 • BCN Urban Hotels Gran Rosellon
  Fra655krPr. nat

  BCN Urban Hotels Gran Rosellonstars

  Eixample, Barcelona , Carrer del rosello 174-176 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 291 meninger fra rejsendeBaseret på 291 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til homomiljøet og er i Eixample. Beliggende indenfor 1. 3 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 250 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 5 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 13. 6 kilometer fra havnen. Stedet består af i alt 62 dejlige gæsteværelser. BCN Urban Hotels Gran Rosellon blev fuldstændig moderniseret i 2015. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder BCN Urban Hotels Gran Rosellon vugger til småbørn efter anmodning. I denne feriebolig er alle badegæsteværelser handicapvenlige. Kæledyr må ikke medbringes til BCN Urban Hotels Gran Rosellon. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. BCN Urban Hotels Gran Rosellon har en række middagsoplevelser. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Adagio Gastronòmic
  Fra559krPr. nat

  Adagio Gastronòmicstars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Carrer de ferran 21 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 585 meninger fra rejsendeBaseret på 585 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger midt i Barcelonas kulturelle og historiske centrum kun 100 m fra teateret og bymidten. Diverse butikker, cafeteriaer, barer og restauranter ligger blot 200 m fra væk. Der er forbindelse med offentlig transport ca. 50 m fra hotellet, mens havet ligger ca. 1 km væk.Hotellet er bygget i 1850 og blev renoveret i 1992. Fordelt på 5 etager har det i alt 38 værelser, heraf 4 enkelt- og 34 dobbeltværelser. Det har en døgnåben reception med pengeskab og elevator. Derudover finder man på det klimatiserede hotel en tv-stue og en café, ligesom der er vaskeservice.De lyse og rummelige værelser er alle praktisk indrettede med eget bad/WC, hårtørrer, telefon, centralvarme og safeboks.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • BCN Urban Hotels Gran Ducat
  Fra936krPr. nat

  BCN Urban Hotels Gran Ducatstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda de sant pere 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 40 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 674 meninger fra rejsendeBaseret på 674 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Barcelona lige i nærheden af Ramblaen. Diverse forretninger finder man blot 50 m. væk, og der er kun 25 m. til de nærmeste restauranter og barer/pubs samt 500 m. til diverse diskoteker/klubber. Der afgår offentlige transportmidler lige foran hotellet. Der er ca. 2 km til stranden.Hotellet blev bygget i 2001. Dets 6-etagers hovedbygning råder over i alt 64 værelser, heraf 8 enkelt- og 56 dobbeltværelser. Receptionen er åben døgnet rundt. Hotellet har endvidere elevatorer, en café, en bar, en tv-stue samt en klimatiseret à la carte restaurant. Desuden er der en internetterminal, lige som der også tilbydes vaskeservice.De komfortable værelser har eget bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, king-size-seng, centralvarme og safeboks.Alle Triple room består af 2 senge + 1 opredning lilleorgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels
  Fra533krPr. nat
  3,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 150 meninger fra rejsendeBaseret på 150 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hostel er placeret i Camp Nou Area. Ferieboligen, der putter sig indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 100 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 7. 0 kilometer fra dette hostel. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 14. 8 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 12. 0 kilometer fra havnen. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels blev fuldstændig renoveret i 2015. Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Kæledyr må ikke medbringes til Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels. Alle der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Exe Campus
  Fra391krPr. nat

  Exe Campusstars

  Cerdanyola del Valles, Barcelona , Vila universitària campus de la uab, edifici blanc s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 194 meninger fra rejsendeBaseret på 194 meninger fra rejsende

  Det attraktive konferencehotel er beliggende på Bellaterra Campus (Cerdanyola del Vallés) ca. 20 km fra Barcelona. På universitetsområdet er der gode forbindelser med bus og tog til Barcelonas midtby.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er på 3 etager og har i alt 104 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, og elevator. Hertil kommer en café, en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har naturligvis også et konferencerum og en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool.

  Se mere
 • Rialto
  Fra850krPr. nat

  Rialtostars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Ferran 40-42 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1995 meninger fra rejsendeBaseret på 1995 meninger fra rejsende

  Dette populære, historiske byhotel ligger centralt i Barcelonas smukke, gamle midtby. Indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubs og diskoteker ligger blot få skridt fra hotellet. Undergrundsstationen Liceu ligger ca. 50 m væk. Stranden 1 km væk.Hotellet er bygget i midten af det 19. århundrede og blev renoveret i 1992. Det kan tilbyde sine gæster i alt 197 tiltalende værelser (16 enkelt- og 163 doppeltværelser) fordelt på 6 etager. Hotellet har en foyer med en døgnåben reception, elevator og vekselbørs. En café, en TV-stue, en klimatiseret restaurant, konferencerum samt room-, vaske- og medicinsk service er med til at forsøde opholdet.Standardværelserne er venligt indrettede med badeværelse, hårtørrer, telefon, internet, centralvarme og pengeskab.orgenmaden kan gæsterne selv sammensætte fra en buffet.

  Se mere
 • Onix Rambla
  Fra799krPr. nat

  Onix Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla de catalunya 24 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 643 meninger fra rejsendeBaseret på 643 meninger fra rejsende

  Hotellet står på Barcelonas vigtigste kommercielle og forretningsmæssige færdselsåre, Rambla de Catalunya. Bygningen ligger kun få meter fra nogle af de mest populære turistseværdigheder såsom Plaça Catalunya, Passeig de Gràcia og La Pedrera (Casa Milà). Ikke langt fra hotellet vil gæsterne finde metrostationerne Passeig de Gràcia og Plaça Catalunya såvel som busstoppesteder med forbindelse til forskellige city- og intercity-linjer og Aerobus (direkte transportservice til Barcelonas lufthavn), hvilket alt sammen garanterer nem adgang til alle dele af byen.Hotellet har en moderne arkitektonisk struktur, som genspejler kvarteret Eixamples gamle, statslige karaktertræk. Hotellet tilbyder 40 veludstyrede værelser og et privat spiselokale, hvor morgenbuffeten serveres om morgenen. Etablissementet er udstyret til at afholde alle slags møder, kongresser og seminarer i lokaler med forskellige kapaciteter og størrelser med et udvalg af serviceydelser. Af andre faciliteter på det klimatiserede hotel er der en privat parkeringsplads og garage samt en foyer med døgnåben reception, check-out service, elevator, wifi/internetadgang, morgenmadsrestaurant og mulighed for at bestille vasketøjsservice.Hotellet tilbyder gæsterne veludstyrede værelser med et stort udvalg af servicer, rummelighed, eget veludstyret badeværelse med badekar og hårtørrer, regulerbart klimaanlæg, centralvarme, telefon, satellit-tv, minibar, safeboks og internetadgang på alle værelser. Hertil kommer også en dobbelt- eller kingsize seng og en altan eller terrasse.Af faciliteter er der et fitness-studie, en udendørs swimmingpool og et solarium. Gæsterne kan benytte liggestole og parasoller, som er lagt ud på solterrassen og på den nærliggende strand (mod betaling på stranden).Der tilbydes en morgenbuffet.

  Se mere
 • Senator Barcelona Spa
  Fra668krPr. nat

  Senator Barcelona Spastars

  Camp Nou Stadion området, Barcelona , Carrer del cardenal reig 11 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 44 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1572 meninger fra rejsendeBaseret på 1572 meninger fra rejsende

  Dette byhotel ligger i et af Barcelonas bedre kvarterer i nærheden af Avenida Diagonal, 15 minutter fra lufthavnen Prat de Llobregat og hovedbanegården. Der er forbindelse med det offentlige transportsystem lige i nærheden (ca. 300 m) og der er ca. 6 km til den nærmeste strand.Luksushotellet er bygget i 2001 og er på 7 etager med i alt 213 værelser, herunder 34 enkelt- og 179 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en bar, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling samt en offentlig internetcomputer. Herudover står der også room- og vaskeservice samt parkeringsplads og garage (betaling) til rådighed.De luksuriøst indrettede værelser råder over bad/WC, hårtørrer, telefon, internetadgang og minibar. Der er endvidere centralvarme og safeboks.På dette område tilbyder hotellet mange muligheder. En swimmingpool, en sauna, et solarium og et fitness-studie tilbydes.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  504  Hoteller - Barcelona
Side  1  af  51
 

Beskrivelse af destination

  Byen Barcelona er hovedstaden i Catalonien og i provinsen Barcelona i Spanien. Byen ligger på middelhavskysten, mindre end 100 kilometer fra Pyrenæerne og grænsen til Frankrig. Denne kosmopolitby har en fremragende kontrast mellem det moderne med romerske bygninger, middelalderkvarterer og den moderne bys faciliteter. Yderligere findes der en række bygninger i Gaudí som er på listen over verdens kulturarv fra UNESCO, blandt andre kan vi nævne Casa Milá (La Pedrera), Palau Güell og Parc Güell. Vi anbefaler at besøge katedralen i Barcelona (Catedral de la Santa Cruz og Santa Eulalia fra Barcelona) som har en markant gotisk stil, det magiske springvand i Montjuic (1929) som fremviser et smukt show med lys, musik, vand og farver, yderligere kan du besøge huset hvor poeten Joan Maragall boede som den dag i dag er et museum. Du kan også besøge de forskellige parker og haver hvor du vil finde dejlige steder at slappe af. Oplev denne fantastiske by fyldt med attraktioner, besøg Barcelona!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Barcelona

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser