Hoteller i Barcelona

Find på kortet
Hoteller - Barcelona

BarcelonaFra  267kr

Anbefalede hoteller - Barcelona

 • Rialto
  Fra824krPr. nat

  Rialtostars

  Det Gotiske kvarter, Barcelona , Ferran 40-42 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 49 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2025 meninger fra rejsendeBaseret på 2025 meninger fra rejsende

  Dette populære, historiske byhotel ligger centralt i Barcelonas smukke, gamle midtby. Indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubs og diskoteker ligger blot få skridt fra hotellet. Undergrundsstationen Liceu ligger ca. 50 m væk. Stranden 1 km væk.Hotellet er bygget i midten af det 19. århundrede og blev renoveret i 1992. Det kan tilbyde sine gæster i alt 197 tiltalende værelser (16 enkelt- og 163 doppeltværelser) fordelt på 6 etager. Hotellet har en foyer med en døgnåben reception, elevator og vekselbørs. En café, en TV-stue, en klimatiseret restaurant, konferencerum samt room-, vaske- og medicinsk service er med til at forsøde opholdet.Standardværelserne er venligt indrettede med badeværelse, hårtørrer, telefon, internet, centralvarme og pengeskab.orgenmaden kan gæsterne selv sammensætte fra en buffet.

  Se mere
 • Hotel 1898
  Fra2.251krPr. nat

  Hotel 1898stars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 109 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 5181 meninger fra rejsendeBaseret på 5181 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger lige ved Ramblaen. Der er ca. 5 minutters gang til diverse indkøbsmuligheder samt forskellige restauranter og barer. Der er heller ikke langt til det nærmeste stoppested. Stranden ligger 2 km fra hotellet, mens der er ca. 20 minutters kørsel til Barcelonas lufthavn.Hotellet blev renoveret i 2005 og råder over en 6-etagers hovedbygning med 166 værelser og 3 suiter. Den klimatiserede bygning rummer en foyer med en døgnåben reception, safeboks, elevator, garderobe og café. Desuden er der en bar og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område og børnestole. Herudover har hotellet fem konferencerum samt en internetterminal med WLAN. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling). Slutteligt tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, minibar/køleskab, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling). Værelserne er inddelt i følgende kategorier: Classic-værelserne er roligt beliggende og er perfekte til de gæster, der gerne vil slappe af. Superior-værelserne har udsigt ud til Ramblaen eller gaden Pintor Fortuny, mens Deluxe-værelserne har en stor terrasse. Junior-suiten rummer en stor opholdsstue, mens Junior-Deluxe-suiten har egen whirlpool og terrasse. Colonial-suiten har egen whirlpool, terrasse og have.På de udendørs arealer finder man en opvarmet swimmingpool samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Herudover er der også en indendørs swimmingpool, en whirlpool og en sauna (mod betaling), ligesom der også er mulighed for at få diverse wellness-behandlinger. Sportsbegejstrede kan dyrke motion i fitness-studiet (mod betaling).

  Se mere
 • BCN Urban Hotels Gran Ronda
  Fra1.182krPr. nat

  BCN Urban Hotels Gran Rondastars

  Eixample, Barcelona , Ronda de sant antoni 49 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 26 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 784 meninger fra rejsendeBaseret på 784 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i hjertet af Barcelona blot få minutters gang fra Plaza Catalunya og Ramblaen. Lufthavnen "Aeropuerto Barcelona" ligger ca. 20 km fra hotellet.iddelklassehotellet blev åbnet i år 2005 og har i alt 65 værelser, heraf 16 enkelt- og 48 dobbeltværelser samt 1 suite. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med safebokse samt. Herudover er der en internetterminal. Naturligvis tilbydes der vaskeservice.De hyggelige værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar og en safeboks (mod betaling).

  Se mere
 • Hotel Sant Agusti
  Fra1.169krPr. nat

  Hotel Sant Agustistars

  Las Ramblas, Barcelona , Placa de sant agusti 3 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 63 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1109 meninger fra rejsendeBaseret på 1109 meninger fra rejsende

  Dette hotel befinder sig i de historiske ruiner af Sankt Augustins tidligere konvent (1720). Foran hotellet ligger der en rolig plads. Hotellet befinder sig direkte i centrum, 50 meter fra Ramblaen, i nærheden af operahuset Liceu og markedshallen Boqueria. Messehallerne ligger blot 10 minutter fra hotellet. Der ligger et parkeringshus 80 m. fra hotellet, og desuden ligger bus- og metro-stoppestedet Liceu kun 50 m. fra hotellet. Der er ca. 1,5 km til stranden.Hotellet blev bygget i 1728 og er dermed Barcelonas ældste hotel. I år 2001 blev det komplet renoveret og råder nu over 4 etager med i alt 75 værelser, heraf 6 enkelt- og 58 dobbeltværelser samt 8 suiter. Hotellets reception er døgnåben. Derudover er der en elevator, en klimatiseret à la carte restaurant, en tv-stue, en internetterminal samt et konferencerum. Naturligvis er der også roomservice og vaskeservice.iddelklassehotellets komfortable værelser råder alle over eget bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Desuden har alle værelser en king-size-seng, en safeboks samt centralvarme.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • K+K Hotel Picasso El Born
  Fra1.765krPr. nat

  K+K Hotel Picasso El Bornstars

  El Born, Barcelona , Passeig de picasso 26-30 - Kort
  4,7/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2986 meninger fra rejsendeBaseret på 2986 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i El Born. Placeret indenfor 1. 7 kilometer fra bymidten, er det nemt at gå fra ejendommen til en række interessante steder. Offentlige transportmidler findes 1. 7 kilometer borte. Hotellet ligger indenfor 1. 6 kilometer fra den nærmeste strand. K+K Hotel Picasso El Born har i alt 92 gæsteværelser. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Receptionen er åben 24/7. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Kæledyr er ikke tilladt på området. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan nyde et velsmagende måltid i stedets gastronomiske lokaler.

  Se mere
 • BCN Urban Hotels Gran Rosellon
  Fra1.363krPr. nat

  BCN Urban Hotels Gran Rosellonstars

  Eixample, Barcelona , Carrer del rosello 174-176 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 301 meninger fra rejsendeBaseret på 301 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til homomiljøet og er i Eixample. Beliggende indenfor 1. 3 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 250 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ferieboligen ligger indenfor 2. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 15. 5 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 13. 6 kilometer fra havnen. Stedet består af i alt 62 dejlige gæsteværelser. BCN Urban Hotels Gran Rosellon blev fuldstændig moderniseret i 2015. Alle der bor på denne ejendom, kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder BCN Urban Hotels Gran Rosellon vugger til småbørn efter anmodning. I denne feriebolig er alle badegæsteværelser handicapvenlige. Kæledyr må ikke medbringes til BCN Urban Hotels Gran Rosellon. Derudover kan dem, der rejser i bil, nyde godt af parkeringsfaciliteterne. BCN Urban Hotels Gran Rosellon har en række middagsoplevelser. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Pestana Arena Barcelona
  Fra1.116krPr. nat

  Pestana Arena Barcelonastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Consell de cent 51-53 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 19 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 763 meninger fra rejsendeBaseret på 763 meninger fra rejsende

  Cityhotellet ligger i kvarteret Sants-Montjuic i nærheden af messeområdet Fira de Barcelona og Plaza España. Fra hotellet kommer man hurtigt til byens vigtigste steder. I umiddelbar nærhed finder man diverse restauranter og barer samt en forbindelse med offentlig transport. Der er ca. 400 m til en busstation og banegården Barcelona-Sants. Stranden ligger omkring 3 km væk. Endeligt ligger lufthavnen i Barcelona ca. 15 km fra hotellet.Det moderne hotel hører til i den øvre middelklasse og består af en hovedbygning (7 etager) med i alt 84 værelser, heraf 3 suiter. Hotellet er ideelt for såvel forretningsfolk som turister. Det rummer en døgnåben reception med safeboks og elevator. Endvidere er der internetadgang, konferencerum, cykeludlejning, café, bar samt restaurant med børnestole. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads og en garage.Gæsterne kan slappe af på hotellets terrasse. Hotellet råder endvidere over en sauna, et dampbad og et fitnessstudie.Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast. Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet, mens aftensmaden serveres à la carte.

  Se mere
 • Serhs Rivoli Rambla
  Fra1.376krPr. nat

  Serhs Rivoli Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 128 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1808 meninger fra rejsendeBaseret på 1808 meninger fra rejsende

  Dette luksushotel ligger i den berømte fodgængerzone Las Ramblas. I de umiddelbare omgivelser (omkring 100 m) finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Offentlig transport, med hvilken man kan udforske hele byen, ligger kun få meter fra hotellet (ca. 5 m).Hotellet er bygget i 1925 og blev for nyligt renoveret. Fordelt på 7 etager har det i alt 129 værelser, heraf 12 enkelt- og 102 doppeltværelser samt 15 suiter. Til hotellets noble og moderne indretning hører en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, vekselbørs, garderobe og elevator. Hotellet kan yderligere tilbyde sine gæster en stilfuld bar samt en klimatiseret a la carte restaurant. Herudover kan man som gæst benytte sig af room- og vaskeservice samt hotellets medicinske service.De komfortabelt og moderne indrettede værelser har bad/WC med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio og internetadgang. Yderligere er de udstyret med minibar, pengeskab, centralvarme samt med væg-til-væg tæpper.Gæsterne kan som afslapning benytte saunaen og solariet. Endvidere står hotellets fitnessstudio gæsterne til rådighed.Gæsterne har mulighed for selv at sammensætte deres morgenmad fra en buffet.

  Se mere
 • Senator Barcelona Spa
  Fra951krPr. nat

  Senator Barcelona Spastars

  Camp Nou Stadion området, Barcelona , Carrer del cardenal reig 11 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 45 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1581 meninger fra rejsendeBaseret på 1581 meninger fra rejsende

  Dette byhotel ligger i et af Barcelonas bedre kvarterer i nærheden af Avenida Diagonal, 15 minutter fra lufthavnen Prat de Llobregat og hovedbanegården. Der er forbindelse med det offentlige transportsystem lige i nærheden (ca. 300 m) og der er ca. 6 km til den nærmeste strand.Luksushotellet er bygget i 2001 og er på 7 etager med i alt 213 værelser, herunder 34 enkelt- og 179 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en bar, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling samt en offentlig internetcomputer. Herudover står der også room- og vaskeservice samt parkeringsplads og garage (betaling) til rådighed.De luksuriøst indrettede værelser råder over bad/WC, hårtørrer, telefon, internetadgang og minibar. Der er endvidere centralvarme og safeboks.På dette område tilbyder hotellet mange muligheder. En swimmingpool, en sauna, et solarium og et fitness-studie tilbydes.

  Se mere
 • Abarco Apartments
  Fra734krPr. nat

  Abarco Apartmentsstars

  Santa Coloma de Gramanet, Barcelona , Avinguda pallaresa 66-68 - Kort
   

  Dette hyggelige lejligheds-hotel er placeret i Santa Coloma de Gramanet. Med en beliggenhed indenfor 500 meter fra bymidten giver lejligheds-hotellet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 500 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 4. 0 kilometer fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 28. 0 kilometer. Lejligheds-hotellet ligger indenfor indenfor 12. 0 kilometer fra havnen. Denne hyggelige bolig garanterer et stille ophold med sine kun 15 gæsteværelser. Derudover tilbydes der Wi-Fi på stedet. Denne feriebolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Denne ejendom har ikke børnesenge efter anmodning. Abarco Apartments har kørestolsadgang til fællesarealerne. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Abarco Apartments. Abarco Apartments vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  493  Hoteller - Barcelona
Side  1  af  50
 

Beskrivelse af destination

  Byen Barcelona er hovedstaden i Catalonien og i provinsen Barcelona i Spanien. Byen ligger på middelhavskysten, mindre end 100 kilometer fra Pyrenæerne og grænsen til Frankrig. Denne kosmopolitby har en fremragende kontrast mellem det moderne med romerske bygninger, middelalderkvarterer og den moderne bys faciliteter. Yderligere findes der en række bygninger i Gaudí som er på listen over verdens kulturarv fra UNESCO, blandt andre kan vi nævne Casa Milá (La Pedrera), Palau Güell og Parc Güell. Vi anbefaler at besøge katedralen i Barcelona (Catedral de la Santa Cruz og Santa Eulalia fra Barcelona) som har en markant gotisk stil, det magiske springvand i Montjuic (1929) som fremviser et smukt show med lys, musik, vand og farver, yderligere kan du besøge huset hvor poeten Joan Maragall boede som den dag i dag er et museum. Du kan også besøge de forskellige parker og haver hvor du vil finde dejlige steder at slappe af. Oplev denne fantastiske by fyldt med attraktioner, besøg Barcelona!

Steder af interesse

De mest populære områder i  Barcelona

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser