Hoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Hoteller - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFra  202kr

Anbefalede hoteller - Costa Brava - Maresme

 • Gran Hotel Monterrey
  Fra497krPr. nat

  Gran Hotel Monterreystars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. vila de tossa 27 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 428 meninger fra rejsendeBaseret på 428 meninger fra rejsende

  Dette storslåede hotel ligger på den sydlige del af Costa Brava i et roligt beboelsesområde i Lloret de Mar, tæt på centrum af landsbyen og den største strand. Strandklubben tilbyder gratis transport til stranden for alle hotellets gæster i sæsonen fra maj til oktober.Dette storslåede hotel blev opført i 1958. Feriestedet blev totalrenoveret i 2007/2008. På selve hotellet er der 197 komfortable værelser, herunder standardværelser og suiter. Endvidere råder feriestedet over familieværelser, værelser med forbindelsesdøre og specielt indrettede værelser. Der er også klimaanlæg, som arbejder sammen med centralvarmen og altid søger efter den ideelle temperatur. Der tilbydes desuden en safeboks, og der er trådløs internetadgang på alle værelser, overalt på hotel-komplekset samt i haveområdet. Hotellet rummer tillige et konferenceområde, hvor alle former for mødelokaler, et erhvervscenter og kontorer kan lejes.De komfortable værelser har eget badeværelse med hårtørrer. De er desuden udstyret med centralvarme, telefon, safeboks, minibar og internetadgang som standardindretning. Familieværelserne er på 33 m² med enten 2 queensize senge eller 1 queensize seng og 1 sovesofa til 2 personer. De rummer derudover klimaanlæg, centralvarme, satellit-tv, safeboks (mod betaling) og eget badeværelse med et separat toilet.Hotellet tilbyder sine gæster 1 indendørs swimmingpool, et børnebassin, en snackbar, liggestole, parasoller samt et spa-område med sauna, solarium og massageservice. Sportsentusiasterne kan desuden spille tennis, volleyball, bordtennis, billard, petanque og golf (2 km væk). Liggestole og parasoller står også til rådighed på den dejlige sandstrand.

  Se mere
 • Prestige Coral Platja
  Fra8.203krPr. nat

  Prestige Coral Platjastars

  Roses, Costa Brava - Maresme , De rhoda 28 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 451 meninger fra rejsendeBaseret på 451 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger i Santa Margarita (Rosas) lige ved den let skrånende sandstrand. Til Rosas bymidte med dens talrige restauranter, barer og forretninger er der kun ca. 300 m ad den dejlige strandpromenade. Ydermere afgår der offentlige transportmidler lige foran døren.iddelklassehotellet blev bygget i 1968 og blev renoveret i 1999. Det har på sine 4 etager i alt 167 værelser og kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med en døgnåben reception, elevator, vekselbørs og tv-stue. Herudover er der en hyggelig café, en bar og en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Det er desuden muligt at parkere uden for hotellet.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over et badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar og safeboks.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool samt et afvekslende aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger ca. 25 km væk. Man finder desuden en surf- og dykkerskole ca. 800 m fra hotellet.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Cap Roig
  Fra632krPr. nat

  Cap Roigstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Avenida andorra 18 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 620 meninger fra rejsendeBaseret på 620 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ved udgangen af byen på en hovedgade oven for havet. Til den lille, let skrånende sandstrand kommer man enten med en elevator eller til fods. Byens turistområde med de mange forretninger, barer og restauranter ligger mindre end 1000 m væk (ca. 10 minutters gang). Lige foran hotellet er der en forbindelse med offentlig transport (ca. 50 m).Det klimatiserede hotel har i alt 170 værelser. Den elegante foyer rummer en foyer med en døgnåben reception, en elevator, safebokse, en garderobe samt en vekselbørs. Herudover er der et spillelokale, en tv-stue, konferencerum, en café, en bar samt en klimatiseret à la carte restaurant. Der kan desuden bestilles roomservice. For børnene er der en legeplads på hotellets udendørs arealer (med en smuk parklignenede have). Der er desuden mulighed for at parkere bilen.Værelserne er indrettede i gammel spansk stil og råder over eget badeværelse og altan (med udsigt til havet, bjergene eller gaden). Derudover er de indrettede med telefon og satellit-/kabel-tv. Superior-værelserne har desuden en safeboks og et lille køleskab. Mod betaling har man endvidere mulighed for at bestille et værelse med klimaanlæg.Hotellet råder over en opvarmet indendørs swimmingpool, en pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der en sauna, ligesom der også tilbydes et sæsonafhængigt aktivitetsprogram med forskellige danseaftner. Der er endvidere mulighed for at spille bordtennis og billard samt mod betaling at spille tennis på tennisskolen ved siden af hotellet. Der ligger desuden en golfbane omkring 3,5 km væk.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Aparthotel Odissea Park
  Fra445krPr. nat

  Aparthotel Odissea Parkstars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Avd.del mar 15 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 282 meninger fra rejsendeBaseret på 282 meninger fra rejsende

  Situated at first line border, he enjoys a marvelous situation. To only few meters, we will find shops, supermarket, bars and restaurants.

  Se mere
 • Prestige Goya Park
  Fra569krPr. nat

  Prestige Goya Parkstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Av del port de reig s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 453 meninger fra rejsendeBaseret på 453 meninger fra rejsende

  Dette familiehotel ligger i et roligt kvarter ca. 1,5 km fra centrum. Rosas bymidte kan friste med et stort udbud af forretninger, barer og restauranter samt et meget alsidigt natteliv. Den nærmeste strand ligger kun få minutters gang fra hotellet (ca. 250 m). Lige foran døren afgår der endvidere offentlige transportmidler.Strandhotellet er bygget i 1973 og komplet renoveret i 2001. Det råder over i alt 246 værelser fordelt på 8 etager. Hotellets foyer rummer en døgnåben reception, tre elevatorer, safebokse samt en vekselbørs. Herudover er der en tv-stue, en café, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant.Værelserne rummer et komplet udstyret badeværelse. Derudover er de indrettet med telefon, safeboks (mod betaling), satellit-/kabel-tv, altan og centralvarme.I hotellets vidunderlige haveområde er der en swimmingpool med liggestole og parasoller (mod betaling) til fri afbenyttelse samt en poolbar (kun åben i højsæsonen). Endvidere er der mulighed for at spille bordtennis, boccia eller minigolf. Sidst, men ikke mindst, er der et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for børn og voksne med diverse sportslige aktiviteter samt dans, livemusik og shows.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Arenas Resort Giverola
  Fra716krPr. nat

  Arenas Resort Giverolastars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Crta. tossa a st feliu de guixols, km 5 apdo 330 - Kort
  4,5/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 651 meninger fra rejsendeBaseret på 651 meninger fra rejsende

  Denne charmerende lejlighed, som kan findes i Tossa de Mar, er en fantastisk mulighed for familier. Beliggende indenfor 4. 0 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 22. 7 kilometer fra stedet. Stedet ligger 4. 0 kilometer fra de vigtigste offentlige transportmidler. Boligen består af i alt 208 dejlige soveværelser. Dette sted blev etableret i 1988. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Endvidere tilbyder denne ejendom vugger til småbørn efter anmodning. Arenas Resort Giverola er ikke et kæledyrsvenligt sted. Dette sted har en række middagsoplevelser. Arenas Resort Giverola tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Arenas Resort Giverola tilbyder en række aktiviteter og underholdningsmuligheder, der er ideelle for dem, der elsker at dyrke sport eller bare nyde udendørslivet. Boligen omfatter et udvalg af forskellige sundheds- og wellness faciliteter, der er ideelle til gæster der vil genoplade mentalt og fysisk.

  Se mere
 • La Premsa by Pillow
  Fra328krPr. nat

  La Premsa by Pillowstars

  Arenys de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer escolàpies 4 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 28 meninger fra rejsendeBaseret på 28 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hostel er homovenligt og er placeret i Arenys de Mar. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 39. 7 kilometer. Med i alt 12 soveværelser, er det et dejligt sted at være. Denne ejendom blev renoveret i 2018. La Premsa by Pillow tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i La Premsa by Pillow. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Rejsende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • Estrella de Mar
  Fra326krPr. nat

  Estrella de Marstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Turismo 60 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 43 meninger fra rejsendeBaseret på 43 meninger fra rejsende

  Located in a residential area, this hotel is very close to the beach. Its pool (adults and children) is surrounded by trees and grass lawns. All rooms have a full bathroom and many have a balcony. Amenities include: a TV room, snack bar, safety box and parking facilities and a dining room with air conditioning serving buffet breakfast, lunch and dinner. This hotel is perfect for family holidays.

  Se mere
 • Checkin Sirius
  Fra423krPr. nat

  Checkin Siriusstars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Del mar 18 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 549 meninger fra rejsendeBaseret på 549 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Santa Susanas turistcentrum blot 150 m fra stranden og 100 m fra de nærmeste butikker og barer. Nabobyerne hedder Pineda del Mar og Malgrat del Mar. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er renoveret med moderne dekor og åbnede i år 2000. Det er på fem etager og råder over i alt 161 værelser. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception og en elevator. Herudover er der en lobbybar med havudsigt og en klimatiseret restaurant. Hotellet har desuden et konferencerum og tilbyder room- og vaskeservice.De tiltalende værelser har eget badeværelse med brusebad samt telefon, satellit-/kabel-tv og minibar. Til standardindretningen hører endvidere regulerbart klimaanlæg/radiator, safeboks (mod betaling) og en terrasse eller en altan.For hotellets gæster står der en pool og forskellige spa-tilbud såsom sauna, whirlpool, dampbad og solarium til rådighed. Herudover er der også et fitness-studie, ligesom det også er muligt at sejle med motorbåd, windsurfe og sejle med katamaran (mod betaling). Ca. 12 kilometer væk ligger der desuden en golfbane.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • H·TOP Royal Beach
  Fra333krPr. nat

  H·TOP Royal Beachstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda america 15-23 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2361 meninger fra rejsendeBaseret på 2361 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Lloret de Mar turistområde bare 400 m fra stranden og 1 km fra byens centrum. I området omkring hotellet finder man mange caféer, butikker, barer og restauranter. Til fods (50 m) kommer man desuden nemt til offentlige transportmidler.Hotellet blev renoveret i 2002 og rummer i alt 373 værelser fordelt på 6 etager, heraf 5 enkeltværelser og 386 dobbeltværelser. På hotellet er der en behagelig foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og en aviskiosk samt et lille supermarked og en café. Desuden er der en bar, en fjernsynsstue og en klimatiseret restaurant. Hertil kommer også internetadgang og spillelokale. Endvidere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice på dette hotel.De stilfulde værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Gæsterne tilbydes en swimmingpool og en snackbar samt en solterrasse med liggestole, parasoller og et boblebad. Ydermere tilføjer det sæsonafhængige underholdningsprogram endnu flere valgmuligheder. Omkring 2 km fra hotellet finder man endvidere den nærmeste golfbane.Gæsterne kan vælge deres morgenmad, frokost og aftensmad som buffeter. Hotellet imødekommer desuden gæster med særlige kostbehov. Gæsterne kan også reservere ophold med alt inklusive.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  165  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  17
 

Beskrivelse af destination

  Costa Brava er en region der ligger på gerundense kysten som starter ved åbningen af floden La Tordera (Blanes) og slutter ved grænsen til Frankrig. Regionerne i Costa Brava kendetegnes ved deres naturområder, deres behagelige middelhavsklima og deres smukke strande, en perfekt kombination for dem der ønsker at slappe af. En af de vigtigste attraktioner i områderne i Costa Brava er bugterne og stierne i området Begur; du vil blive overrasket over de imponerende klippeskrænter og se smukke bugter som ligger navn til dette smukke område. Du kan også besøge: Sa Tuna, Aiguablava og Sa Riera, som er nogle af de smukkeste bugter på Costa Brava. Et andet interessant sted at besøge er øgruppen las Medes, som ligger i midterområdet af Costa Brava. Den udgøres af syv øer og har et fantastisk inktakt flora og fauna, ud over fantastiske landskaber. Costa Brava er et område fyldt med gode hoteller, restauranter, barer, diskoteker, kasinoer og butikker som falder perfekt ind sammen med de smukke naturlige landskaber.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Costa Brava - Maresme

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser