Hoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Hoteller - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFra  175kr

Anbefalede hoteller - Costa Brava - Maresme

 • Mercé
  Fra240krPr. nat

  Mercéstars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Antoni doltra 2-4 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 32 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 781 meninger fra rejsendeBaseret på 781 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger ca. 600 m fra stranden og kun ca. 250 m fra Pinedas midtby. Her finder man et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden forbindelse med offentlig transport tæt ved hotellet. Nabobyerne er Calella de la Costa og Malgrat de Mar.Familiehotellet er bygget i typisk middelhavsstil. Da det ligger udenfor turistområderne garanteres et afslappende ophold. Fordelt på 2 bygninger rummer hotellet i alt 157 værelser, heraf 4 juniorsuiter og 2 lejligheder. Endvidere er der foyer med reception samt fjernsynsstue og mulighed for at bestille vasketøjsservice, ligesom der også er parkeringsplads og garage. Hertil kommer på det gastronomiske område en snakcbar og en restaurant.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine samt telefon, satellit-tv, altan eller terrasse og safeboks (mod betaling). Ved forespørgsel kan der reserveres værelser med udsigt over havet.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med dertilhørende solterrasse og bar. På stranden kan man desuden leje bananbåde og vandcykler. For de sportsbegejstrede er der herudover mulighed for at spille tennis mod betaling (tre tennisbaner ca. 500 m væk). Desuden kan man køre på cykler eller spille bordtennis, billard og minigolf. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Terramar Calella
  Fra330krPr. nat

  Terramar Calellastars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer de la diputacio 50 - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 498 meninger fra rejsendeBaseret på 498 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i centrum af Calella kun ca. 100 m fra stranden. I de umiddelbare omgivelser finder man forskellige forretninger, cafeterier, barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport. Til Mataró er der ca. 20 km, mens både Barcelona og Gerona med lufthavnene El Prat de Llobregat og Costa Brava ligger ca. 50 kilometer væk.Det klimatiserede og opvarmede hotel blev bygget i 1965 og blev delvist renoveret i 2004 og 2006. Det er på 6 etager og råder over i alt 205 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs og elevator. Hertil kommer en klimatiseret restaurant samt fjernsynsstue med stort fjernsyn, læse- og underholdningsrum, rygerlokale og musikalsk underlægning. Ydermere er der et bar-cafeteria, et konferencerum samt en miniklub og legeplads til de yngste gæster. Der er desuden mulighed for at bestille vasketøjsservice, ligesom der også er internetadgang (betaling).Dobbeltværelserne er udstyret med badekar, mens enkeltværelserne er udstyret med brusebad. Hertil kommer telefon, satellit-tv, centralvarme, altan og en safeboks (mod betaling). Endvidere råder hotellet over 5 handicapvenlige værelser.Hotellets gæster kan benytte swimmingpoolen med børnebassin, snackbar, liggestole og solterrasse. Herudover er der mulighed for at spille billard (mod betaling), ligesom der også er et afvekslende underholdningsprogram. Ved stranden udlejes der liggestole og parasoller (mod betaling). Ca. 5 kilometer væk ligger der desuden en golfbane.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Hotel Bernat II
  Fra1.141krPr. nat

  Hotel Bernat IIstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer del turisme 42 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 662 meninger fra rejsendeBaseret på 662 meninger fra rejsende

  The hotel benefits from an enviable location, being situated in the residencial district of Calella (only 100 m from the beach and 5 min away from the shopping centre). Its geographical situation, between Barcelona (50 Km away) and Girona (45 Km), marks this hotel an ideal starting-point for enyoing magnificent excursions all around Catalonia.

  Se mere
 • Golf Beach
  Fra515krPr. nat

  Golf Beachstars

  Playa de Pals, Costa Brava - Maresme , Platja de pals km. 4,00 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 261 meninger fra rejsendeBaseret på 261 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedshotel ligger i en livlig gade omgivet af pinjetræer kun ca. 900 m fra sandstranden. Lige foran hotellet er der forskellige restauranter. Der afgår offentlige transportmidler blot 200 m væk. Til diverse barer er der ca. 3 km, mens man finder forskellige diskoteker ca. 6 km væk.Komplekset, som ligger i et af de mest behagelige områder på Costa Brava Pals, blev bygget i 1988 og renoveret i 1999. Det ligger i en 800 m² stor have og råder over 3 etager med i alt 118 studier. Hotellets gård blev genåbnet i 2001 og rummer 22 huse med have og fælles swimmingpool. Det kan tilbyde en foyer med en døgnåben reception samt safeboks og elevator. På komplekset finder man desuden en café, en kiosk, et lille supermarked, en forretning, en frisør, en bar, et diskotek, et spillelokale, en fjernsynsstue, en klimatiseret restaurant og trådløs internetadgang over WLAN. Endvidere tilbydes der vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der også er mulighed for at leje cykler. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser, en garage samt en legeplads til børnene.De lyse og hyggeligt indrettede lejligheder rummer kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse samt eget badeværelse. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, centralvarme samt safeboks. Lejlighederne gøres desuden rene ved afrejse.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med børnebassin, poolbar og liggestole. Der tilbydes vandaerobic, solarium og massage. Ydermere kan sportsbegejstrede gæster dyrke aerobic eller ride på heste (ca. 1 km væk), ligesom der også er mulighed for at spille tennis, bordtennis, squash, billard, minigolf og golf (ca. 900 m væk). Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for børn og voksne.Der tilbydes morgenmad. Frokost og aftensmad kan vælges som menu.

  Se mere
 • Costa Brava Blanes
  Fra518krPr. nat

  Costa Brava Blanesstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Anselm clave 48 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  At Blanes on the Costa Brava, the luminous sandy beaches, the steep rocks and the town combine to form a very beautiful scene.

  Se mere
 • Comtat Sant Jordi
  Fra435krPr. nat

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 245 meninger fra rejsendeBaseret på 245 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nogle virkelig specielle omgivelser kun 150 m fra stranden med adgang til en af Costa Bravas smukkeste bugter, 'Cala de la Bella Dona'. Eftersom der kun er 800 m til centrum af Platja d'Aro, er stedet ideelt for gæster, der ønsker en afslappet ferie med familien eller som par langt fra hverdagens stress og jag og tæt på de kommercielle og rekreative dele af byens centrum. Endvidere er der 120 km til Barcelonas lufthavn og 40 km til Gironas lufthavn.Dette moderne lejligheds-hotel blev renoveret i 2006 og består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 167 lejligheder. Til faciliteterne hører også en vidunderlig have, en terrasse og en rummelig foyer med døgnåben reception, klimaanlæg og radiator i fællesområderne. Hertil kommer et supermarked med bladkiosk, fjernsynsstue, legeplads, spillelokale og fælles computer med internetadgang (mod betaling) såvel som WiFi/internetadgang (mod betaling) og en udendørs parkeringsplads til bilen (hvis der er ledige pladser og mod betaling på stedet). Ydermere tilbyder hotellet et møntvaskeri med selvbetjening (med kort).De hyggeligt indrettede lejligheder er inddelt i de 2 kategorier 2/4 og 4/6. Lejlighederne i kategorien 2/4 består af et værelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa, et køkken i amerikansk stil, et køleskab og en safeboks (som er valgfri og mod betaling på stedet), ligesom der er et veludstyret badeværelse, en møbleret terrasse, telefon, satellit-tv, klimaanlæg og radiator. Lejlighederne i kategorien 4/6 råder over et ekstra værelse med dobbeltseng. Der tilbydes lejligheder med udsigt til haven eller swimmingpoolen mod ekstra betaling på stedet.Komplekset har 2 udendørs swimmingpools, hvoraf den ene er for voksne og den anden for børn, og er omgivet af et haveanlæg og en solterrasse. Herudover tilbydes der aftenunderholdning for voksne og aktiviteter for børn fra den 16. juni til den 16. september.

  Se mere
 • Stella Maris
  Fra354krPr. nat

  Stella Marisstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Vila de madrid 18 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 234 meninger fra rejsendeBaseret på 234 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et roligt beboelseskvarter i Los Pinos kun ca. 300 m fra den lange sandstrand. Der er omkring 1 km til Blanes' bymidte. Fra lufthavnen i Gerona, der ligger blot 30 minutters kørsel fra hotellet, kan man komme videre til diverse, internationale lufthavne.Hotellet har et moderne indendørs design og blev omfattende renoveret i år 2002. Det råder over i alt 90 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception og vekselbørs. Desuden er der en restaurant med separat ikke-ryger-afdeling og børnestole. Herudover råder hotellet over en bar og et spillerum. Naturligvis tilbydes der vaskeservice, trådløs internetadgang og cykeludlejning. Mod betaling er der desuden mulighed for at parkere.De velholdte værelser sikrer gæsterne et behageligt ophold. Alle værelser råder desuden over eget badeværelse med badekar og hårtørrer samt satellit-/kabel-tv, telefon og safeboks (mod betaling). Værelserne har derudover enten altan eller terrasse samt en smuk udsigt ud over omgivelserne. Værelserne er ydermere centralt opvarmede.Gæsterne har mulighed for at slappe af i hotellets velholdte have, hvor der også er en swimmingpool og et separat børnebassin. Poolområdet er omgivet af en solterrasse med parasoller og liggestole. Sportsbegejstrede kan desuden spille bordtennis eller billard.Gæsterne har mulighed for at sammensætte morgenmaden, frokosten og aftensmaden fra en buffet. Herudover er der mulighed for at bestille halvpension og helpension samt Bed & Brakfast.

  Se mere
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  Fra392krPr. nat

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 61 Muligheder

  This hotel is located in the tourist centre of Lloret de Mar. The nearest beautiful stretch of sandy beach is Lloret, with its lively promenade. It lies just 500 m from the hotel while Fanals' beach. An abundance of shops and entertainment venues are located in the immediate vicinity and the nearest bus stop is only 400 m from the hotel.

  Se mere
 • Checkin Pineda
  Fra333krPr. nat

  Checkin Pinedastars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Esglesia 76 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Dette overnatningssted ligger 8 minutters gang fra stranden. Checkin Pineda is located 7 minutes' walk from the beach in Pineda de Mar, on the Costa del Maresme. It offers an outdoor pool and rooms with a private balcony.All air-conditioned rooms at the Checkin Pineda feature tiled floors and a simple décor. Each one has satellite TV and a private bathroom.Checkin Pineda has a restaurant which serves buffet meals. There is a poolside bar.There are 2 lounges with sofas and satellite TV, as well as a children's play area, a billiard table and an internet corner with computers and free Wi-Fi. In high season, Checkin Pineda offers free bicycles and kayaks (please note a deposit is required) and has a bouncy castle for children.Checkin Pineda is easily accessible from the AP7 Motorway. You can drive to Barcelona in around 45 minutes.

  Se mere
 • Gran Hotel Monterrey
  Fra560krPr. nat

  Gran Hotel Monterreystars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. vila de tossa 27 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 453 meninger fra rejsendeBaseret på 453 meninger fra rejsende

  Dette storslåede hotel ligger på den sydlige del af Costa Brava i et roligt beboelsesområde i Lloret de Mar, tæt på centrum af landsbyen og den største strand. Strandklubben tilbyder gratis transport til stranden for alle hotellets gæster i sæsonen fra maj til oktober.Dette storslåede hotel blev opført i 1958. Feriestedet blev totalrenoveret i 2007/2008. På selve hotellet er der 197 komfortable værelser, herunder standardværelser og suiter. Endvidere råder feriestedet over familieværelser, værelser med forbindelsesdøre og specielt indrettede værelser. Der er også klimaanlæg, som arbejder sammen med centralvarmen og altid søger efter den ideelle temperatur. Der tilbydes desuden en safeboks, og der er trådløs internetadgang på alle værelser, overalt på hotel-komplekset samt i haveområdet. Hotellet rummer tillige et konferenceområde, hvor alle former for mødelokaler, et erhvervscenter og kontorer kan lejes.De komfortable værelser har eget badeværelse med hårtørrer. De er desuden udstyret med centralvarme, telefon, safeboks, minibar og internetadgang som standardindretning. Familieværelserne er på 33 m² med enten 2 queensize senge eller 1 queensize seng og 1 sovesofa til 2 personer. De rummer derudover klimaanlæg, centralvarme, satellit-tv, safeboks (mod betaling) og eget badeværelse med et separat toilet.Hotellet tilbyder sine gæster 1 indendørs swimmingpool, et børnebassin, en snackbar, liggestole, parasoller samt et spa-område med sauna, solarium og massageservice. Sportsentusiasterne kan desuden spille tennis, volleyball, bordtennis, billard, petanque og golf (2 km væk). Liggestole og parasoller står også til rådighed på den dejlige sandstrand.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  105  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  11
 

Beskrivelse af destination

  Costa Brava er en region der ligger på gerundense kysten som starter ved åbningen af floden La Tordera (Blanes) og slutter ved grænsen til Frankrig. Regionerne i Costa Brava kendetegnes ved deres naturområder, deres behagelige middelhavsklima og deres smukke strande, en perfekt kombination for dem der ønsker at slappe af. En af de vigtigste attraktioner i områderne i Costa Brava er bugterne og stierne i området Begur; du vil blive overrasket over de imponerende klippeskrænter og se smukke bugter som ligger navn til dette smukke område. Du kan også besøge: Sa Tuna, Aiguablava og Sa Riera, som er nogle af de smukkeste bugter på Costa Brava. Et andet interessant sted at besøge er øgruppen las Medes, som ligger i midterområdet af Costa Brava. Den udgøres af syv øer og har et fantastisk inktakt flora og fauna, ud over fantastiske landskaber. Costa Brava er et område fyldt med gode hoteller, restauranter, barer, diskoteker, kasinoer og butikker som falder perfekt ind sammen med de smukke naturlige landskaber.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Costa Brava - Maresme

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination