Hoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Hoteller - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFra  274kr

Anbefalede hoteller - Costa Brava - Maresme

 • Gran Hotel Monterrey
  Fra771krPr. nat

  Gran Hotel Monterreystars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. vila de tossa 27 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 447 meninger fra rejsendeBaseret på 447 meninger fra rejsende

  Dette storslåede hotel ligger på den sydlige del af Costa Brava i et roligt beboelsesområde i Lloret de Mar, tæt på centrum af landsbyen og den største strand. Strandklubben tilbyder gratis transport til stranden for alle hotellets gæster i sæsonen fra maj til oktober.Dette storslåede hotel blev opført i 1958. Feriestedet blev totalrenoveret i 2007/2008. På selve hotellet er der 197 komfortable værelser, herunder standardværelser og suiter. Endvidere råder feriestedet over familieværelser, værelser med forbindelsesdøre og specielt indrettede værelser. Der er også klimaanlæg, som arbejder sammen med centralvarmen og altid søger efter den ideelle temperatur. Der tilbydes desuden en safeboks, og der er trådløs internetadgang på alle værelser, overalt på hotel-komplekset samt i haveområdet. Hotellet rummer tillige et konferenceområde, hvor alle former for mødelokaler, et erhvervscenter og kontorer kan lejes.De komfortable værelser har eget badeværelse med hårtørrer. De er desuden udstyret med centralvarme, telefon, safeboks, minibar og internetadgang som standardindretning. Familieværelserne er på 33 m² med enten 2 queensize senge eller 1 queensize seng og 1 sovesofa til 2 personer. De rummer derudover klimaanlæg, centralvarme, satellit-tv, safeboks (mod betaling) og eget badeværelse med et separat toilet.Hotellet tilbyder sine gæster 1 indendørs swimmingpool, et børnebassin, en snackbar, liggestole, parasoller samt et spa-område med sauna, solarium og massageservice. Sportsentusiasterne kan desuden spille tennis, volleyball, bordtennis, billard, petanque og golf (2 km væk). Liggestole og parasoller står også til rådighed på den dejlige sandstrand.

  Se mere
 • Blue Sea Montevista-Hawai
  Fra887krPr. nat

  Blue Sea Montevista-Hawaistars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de la roca grossa 15 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 593 meninger fra rejsendeBaseret på 593 meninger fra rejsende

  Det populære strandhotel ligger midt i turistområdet kun ca. 450 m fra stranden. Få minutters gang fra hotellet (200 m) finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Der afgår offentlige transportmidler ca. 50 m fra hotellet, og der er ca. 500 m ind til bymidten.iddelklassehotellet er bygget i 1970 og blev renoveret i 2003. Det ligger på en hovedgade og består af en 7-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 246 værelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception. Ydermere er der en café, en bar, et diskotek, en lille spillehal, en tv-stue, en klimatiseret restaurant, en offentlig internetadgang samt en legeplads. Endvidere tilbydes der vaskeservice (mod betaling).De dejligt indrettede værelser råder alle over eget badeværelse. Herudover er der telefon, flisebelægning, centralvarme og en safeboks.Hotellet kan tilbyde sine gæster en swimmingpool med børnebassin, en snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Der tilbydes desuden bordtennis og billard. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Ridomar
  Fra537krPr. nat

  Ridomarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de catalunya 49-51 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 125 meninger fra rejsendeBaseret på 125 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er specielt designet til familier og er i Lloret de Mar. Ejendommen, der putter sig indenfor 400 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 24. 2 kilometer fra hotellet . Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 700 meter fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. I alt 55 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Ridomar. Denne ejendom blev fuldstændig moderniseret i 2008. Ridomar tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24/7. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. De der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Rejsende der bor i denne feriebolig, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Ejendommen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de rejsendes behov. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Ridomar vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Metropol Hotel
  Fra695krPr. nat

  Metropol Hotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , De la torre 2 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder

  Dette lille familiehotel ligger direkte over for Lloret de Mars hovedstrand samt ved begyndelsen af palmepromenaden og i umiddelbar nærhed af den gamle bydel. I hotellets omegn finder man forskellige barer, restauranter og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i år 1962 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 7 etager og råder over i alt 80 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevator og café. Endvidere er der en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med børnestole. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De indbydende værelser har alle eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme samt safeboks.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Les Palmeres
  Fra695krPr. nat

  Les Palmeresstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer de la diputacio 1 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 280 meninger fra rejsendeBaseret på 280 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i Calella de la Costas bymidte kun ca. 100 m fra en skøn strand. Lige i nærheden finder man diverse restauranter, barer, pubber og diskoteker samt omfattende indkøbsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 800 m væk (den nærmeste banegård hedder Calella).Det fuldt klimatiserede strandhotel blev renoveret i 2002 og er bygget i typisk mediteransk stil. Det er på 4 etager og råder over i alt 96 værelser, heraf 8 enkelt- og 4 værelser med skilledør. Sidstnævnte er ideelle til familier. Hotellet råder desuden over en foyer med en døgnåben reception, elevatorer samt barer, en tv-stue, en legeplads og en miniklub. På hotellet finder man endvidere en indbydende, klimatiseret restaurant med et ikke-ryger-område og børnestole. Her er der mulighed for at se på, når maden tilberedes. For forretningsfolk står der et konferencerum med internetcomputer til rådighed. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage (mod betaling). Der er desuden roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom mod betaling.Værelserne har et komplet indrettet badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-tv og altan. Mod betaling kan man benytte minibaren og safeboksen.I haven finder man en lækker swimmingpool med børneområde, en solterrasse med whirlpool og en bar. Der er desuden mulighed for at slappe af i spaområdet, hvor der er sauna og indendørs, opvarmet pool, ligesom der også tilbydes massage på hotellet mod betaling.

  Se mere
 • Pierre et Vacances Estartit Playa
  Fra878krPr. nat

  Pierre et Vacances Estartit Playastars

  Torroella de Montgri, Costa Brava - Maresme , Avda roma 94 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 66 meninger fra rejsendeBaseret på 66 meninger fra rejsende

  Dette kompleks blev renoveret i 2011 og rummer i alt 200 værelser fordelt på 3 bygninger med lejligheder og villaer. Den centrale bygning tilbyder serviceydelser såsom reception, parkeringsplads, vasketøjsservice, natportier. Der er også safeboks, vekselbørs, elevator og en café. Ydermere er der mulighed for at bestille mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom der også er parkeringsplads til gæster i bil. De yngste gæster kan man sende en tur på legepladsen.

  Se mere
 • Prestige Goya Park
  Fra462krPr. nat

  Prestige Goya Parkstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Av del port de reig s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 459 meninger fra rejsendeBaseret på 459 meninger fra rejsende

  Dette familiehotel ligger i et roligt kvarter ca. 1,5 km fra centrum. Rosas bymidte kan friste med et stort udbud af forretninger, barer og restauranter samt et meget alsidigt natteliv. Den nærmeste strand ligger kun få minutters gang fra hotellet (ca. 250 m). Lige foran døren afgår der endvidere offentlige transportmidler.Strandhotellet er bygget i 1973 og komplet renoveret i 2001. Det råder over i alt 246 værelser fordelt på 8 etager. Hotellets foyer rummer en døgnåben reception, tre elevatorer, safebokse samt en vekselbørs. Herudover er der en tv-stue, en café, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant.Værelserne rummer et komplet udstyret badeværelse. Derudover er de indrettet med telefon, safeboks (mod betaling), satellit-/kabel-tv, altan og centralvarme.I hotellets vidunderlige haveområde er der en swimmingpool med liggestole og parasoller (mod betaling) til fri afbenyttelse samt en poolbar (kun åben i højsæsonen). Endvidere er der mulighed for at spille bordtennis, boccia eller minigolf. Sidst, men ikke mindst, er der et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for børn og voksne med diverse sportslige aktiviteter samt dans, livemusik og shows.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Tahiti Playa
  Fra805krPr. nat

  Tahiti Playastars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Paseo maritimo s/n - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1106 meninger fra rejsendeBaseret på 1106 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger nogle få meter fra stranden Santa Susanna på Costa del Maresme. I nærheden finder gæsterne restauranter, barer, pubs og indkøbscentre. Hotellet tilbyder en enkel, lys kultur og rummelige værelser. Der kører regelmæssigt tog fra Santa Susanna til Barcelonas centrum, og turen tager cirka en time. Illa Fantasia Water Park ligger omkring 40 km væk..

  Se mere
 • La Premsa by Pillow
  Fra1.099krPr. nat

  La Premsa by Pillowstars

  Arenys de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer escolàpies 4 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 29 meninger fra rejsendeBaseret på 29 meninger fra rejsende

  Dette uhøjtidelige hostel er homovenligt og er placeret i Arenys de Mar. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 39. 7 kilometer. Med i alt 12 soveværelser, er det et dejligt sted at være. Denne ejendom blev renoveret i 2018. La Premsa by Pillow tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Der er ikke børnesenge i La Premsa by Pillow. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette sted ikke tillader kæledyr. Rejsende kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • H·TOP Royal Star & SPA
  Fra386krPr. nat

  H·TOP Royal Star & SPAstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda vila de blanes 70 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 47 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2177 meninger fra rejsendeBaseret på 2177 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i et turistområde i Lloret de Mar. Der er ca. 250 m til stranden og 500 m til bymidten. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man desuden et hav af forretninger, butikker, barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport (ca. 75 m).Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret i 2001. Det er på 6 etager og råder over i alt 397 værelser, heraf 4 enkelt- og 393 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception samt en café, en souvenirshop, en bar, et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Endvidere er der mulighed for at bestille vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).Hotellet råder over en opvarmet indendørs pool samt to udendørs pools - sidstnævnte med snackbar, whirlpool og solterrasse. Desuden er der en sauna, et dampbad og et fitness-studie, ligesom der er mulighed for at spille bordtennis og billard/snooker. Sidst, men ikke mindst, har hotellet et regelmæssigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  245  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  25
 

Beskrivelse af destination

  Costa Brava er en region der ligger på gerundense kysten som starter ved åbningen af floden La Tordera (Blanes) og slutter ved grænsen til Frankrig. Regionerne i Costa Brava kendetegnes ved deres naturområder, deres behagelige middelhavsklima og deres smukke strande, en perfekt kombination for dem der ønsker at slappe af. En af de vigtigste attraktioner i områderne i Costa Brava er bugterne og stierne i området Begur; du vil blive overrasket over de imponerende klippeskrænter og se smukke bugter som ligger navn til dette smukke område. Du kan også besøge: Sa Tuna, Aiguablava og Sa Riera, som er nogle af de smukkeste bugter på Costa Brava. Et andet interessant sted at besøge er øgruppen las Medes, som ligger i midterområdet af Costa Brava. Den udgøres af syv øer og har et fantastisk inktakt flora og fauna, ud over fantastiske landskaber. Costa Brava er et område fyldt med gode hoteller, restauranter, barer, diskoteker, kasinoer og butikker som falder perfekt ind sammen med de smukke naturlige landskaber.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Costa Brava - Maresme

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser