Hoteller i Costa Brava - Maresme

Find på kortet
Hoteller - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFra  199kr

Anbefalede hoteller - Costa Brava - Maresme

 • Estrella de Mar
  Fra224krPr. nat

  Estrella de Marstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Turismo 60 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 43 meninger fra rejsendeBaseret på 43 meninger fra rejsende

  Located in a residential area, this hotel is very close to the beach. Its pool (adults and children) is surrounded by trees and grass lawns. All rooms have a full bathroom and many have a balcony. Amenities include: a TV room, snack bar, safety box and parking facilities and a dining room with air conditioning serving buffet breakfast, lunch and dinner. This hotel is perfect for family holidays.

  Se mere
 • Hotel Bernat II
  Fra426krPr. nat

  Hotel Bernat IIstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer del turisme 42 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 662 meninger fra rejsendeBaseret på 662 meninger fra rejsende

  The hotel benefits from an enviable location, being situated in the residencial district of Calella (only 100 m from the beach and 5 min away from the shopping centre). Its geographical situation, between Barcelona (50 Km away) and Girona (45 Km), marks this hotel an ideal starting-point for enyoing magnificent excursions all around Catalonia.

  Se mere
 • Golf Beach
  Fra441krPr. nat

  Golf Beachstars

  Playa de Pals, Costa Brava - Maresme , Platja de pals km. 4,00 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 29 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 261 meninger fra rejsendeBaseret på 261 meninger fra rejsende

  Dette lejlighedshotel ligger i en livlig gade omgivet af pinjetræer kun ca. 900 m fra sandstranden. Lige foran hotellet er der forskellige restauranter. Der afgår offentlige transportmidler blot 200 m væk. Til diverse barer er der ca. 3 km, mens man finder forskellige diskoteker ca. 6 km væk.Komplekset, som ligger i et af de mest behagelige områder på Costa Brava Pals, blev bygget i 1988 og renoveret i 1999. Det ligger i en 800 m² stor have og råder over 3 etager med i alt 118 studier. Hotellets gård blev genåbnet i 2001 og rummer 22 huse med have og fælles swimmingpool. Det kan tilbyde en foyer med en døgnåben reception samt safeboks og elevator. På komplekset finder man desuden en café, en kiosk, et lille supermarked, en forretning, en frisør, en bar, et diskotek, et spillelokale, en fjernsynsstue, en klimatiseret restaurant og trådløs internetadgang over WLAN. Endvidere tilbydes der vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der også er mulighed for at leje cykler. Sidst, men ikke mindst, er der parkeringspladser, en garage samt en legeplads til børnene.De lyse og hyggeligt indrettede lejligheder rummer kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse samt eget badeværelse. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, centralvarme samt safeboks. Lejlighederne gøres desuden rene ved afrejse.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med børnebassin, poolbar og liggestole. Der tilbydes vandaerobic, solarium og massage. Ydermere kan sportsbegejstrede gæster dyrke aerobic eller ride på heste (ca. 1 km væk), ligesom der også er mulighed for at spille tennis, bordtennis, squash, billard, minigolf og golf (ca. 900 m væk). Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for børn og voksne.Der tilbydes morgenmad. Frokost og aftensmad kan vælges som menu.

  Se mere
 • Reymar
  Fra621krPr. nat

  Reymarstars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Maritimo 96 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder

  Dette strandhotel ligger midt i et turistområde kun ca. 50 m fra sandstranden. Til bymidten med dens talrige indkøbsmuligheder, caféer, barer, restauranter og diskoteker er der ca. 700 m. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet.iddelklassehotellet er bygget i 1971 og renoveret i 2003. Det er på 7 etager og råder over i alt 222 værelser. Der er desuden en foyer med døgnåben reception, safe, vekselbørs og elevator. Herudover er der en café, en bar, et diskotek, en lille spillehal, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt en offentlig internetterminal, en parkeringsplads og en garage.De smagfuldt indrettede værelser råder over eget badeværelse. Hertil kommer satellit-/kabel-tv, centralvarme og safeboks.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med børnebassin, solterrasse, snack-poolbar og liggestole. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille beachvolley og golf (ca. 30 km). 75 km væk er der desuden mulighed for at køre på ski. På stranden tilbydes der bl.a. bananbåde. Prikken over i?et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Astoria Park
  Fra343krPr. nat

  Astoria Parkstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , C/hipolito lazaro 18 18 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 24 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 592 meninger fra rejsendeBaseret på 592 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel er centralt beliggende ved en markedsplads. Stranden ligger blot få minutters gang fra hotellet. I de umiddelbare omgivelser finder man forskellige forretninger, butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og diskoteker. Derudover afgår der offentlige transportmidler lige foran hotellet. Ca. 75 km væk ligger der et skiområde.Hotellet er bygget i 1970 og renoveret i 2003. Det er på 7 etager og råder over i alt 134 værelser, heraf 4 enkelt- og 130 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører bl.a. flere elevatorer, en café samt en hyggelig bar. Herudover er der en klimatiseret restaurant, en tv-stue samt en internetterminal. Gæsterne har desuden mulighed for at benytte hotellets vaskeservice. Personbiler kan parkeres på parkeringspladsen eller i parkeringsgaragen (mod gebyr).De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, internetadgang og safeboks. Derudover er der centralvarme.På hotellets tagterrasse er der en swimmingpool med liggestole. Gæsterne har desuden mulighed for at benytte hotellets solarium og for at spille billard. 3 kilometer væk ligger der en golfbane. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram.

  Se mere
 • Costa Brava Blanes
  Fra519krPr. nat

  Costa Brava Blanesstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Anselm clave 48 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  At Blanes on the Costa Brava, the luminous sandy beaches, the steep rocks and the town combine to form a very beautiful scene.

  Se mere
 • Checkin Sirius
  Fra350krPr. nat

  Checkin Siriusstars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Del mar 18 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 591 meninger fra rejsendeBaseret på 591 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Santa Susanas turistcentrum blot 150 m fra stranden og 100 m fra de nærmeste butikker og barer. Nabobyerne hedder Pineda del Mar og Malgrat del Mar. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er renoveret med moderne dekor og åbnede i år 2000. Det er på fem etager og råder over i alt 161 værelser. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception og en elevator. Herudover er der en lobbybar med havudsigt og en klimatiseret restaurant. Hotellet har desuden et konferencerum og tilbyder room- og vaskeservice.De tiltalende værelser har eget badeværelse med brusebad samt telefon, satellit-/kabel-tv og minibar. Til standardindretningen hører endvidere regulerbart klimaanlæg/radiator, safeboks (mod betaling) og en terrasse eller en altan.For hotellets gæster står der en pool og forskellige spa-tilbud såsom sauna, whirlpool, dampbad og solarium til rådighed. Herudover er der også et fitness-studie, ligesom det også er muligt at sejle med motorbåd, windsurfe og sejle med katamaran (mod betaling). Ca. 12 kilometer væk ligger der desuden en golfbane.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Safari
  Fra255krPr. nat

  Safaristars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Valldebanador 18 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 128 meninger fra rejsendeBaseret på 128 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i midten af Calellas turistcentrum i en stor velholdt park med et bredt udvalg af restauranter, barer og caféer. Til stranden er der kun ca. 200 m, mens der ca. er 500 m til Calellas gamle bydel samt diverse indkøbsmuligheder. Omkring 100 m fra hotellet finder man endvidere et stoppested.Lejlighedshotellet består af 5 etager med i alt 60 studier. Udover en døgnåben foyer med elevator er der også et lille supermarked og restauranten Teak House Safari. I pubben Gran Café de Calella kan man opleve en lystig aften i venlig atmosfære med karaoke eller sportsudsendelser. Mod betaling er der endvidere mulighed for at gå på Internettet, ligesom der også er en cykelkælder.Studierne råder over et veludstyret badeværelse, et køkken til 4 personer med køleskab samt satellit-tv og safeboks (mod betaling). Alle boligenheder rummer 2 enkeltsenge og en sovesofa til 2 personer. Hotellet, der rummer et skønt studie med alle behageligheder og hotelservice, er den ideelle løsning på et komfortabelt ophold.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for den gode underholdning. Der ligger endvidere en golfbane ca. 30 km væk.Gæsterne tilbydes kontinental morgenmad. Frokost og aftensmad kan vælges som menu. Der er mulighed for at bestille bad & breakfast, helpension eller halvpension.Fra lufthavnen i Barcelona skal man tage Ronda de Dalt rundt om byen. Fra motorvej C32 skal man køre mod Mataro. Efterfølgende skal man tage afkørsel 122 i retning af Calella. Fra Girona skal man køre mod Barcelona ad motorvej AP7 og tage afkørslen Lloret de Mar/Malgrat. Følg skiltene mod Malgrat de Mar og Calella.

  Se mere
 • Comtat Sant Jordi
  Fra371krPr. nat

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 245 meninger fra rejsendeBaseret på 245 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nogle virkelig specielle omgivelser kun 150 m fra stranden med adgang til en af Costa Bravas smukkeste bugter, 'Cala de la Bella Dona'. Eftersom der kun er 800 m til centrum af Platja d'Aro, er stedet ideelt for gæster, der ønsker en afslappet ferie med familien eller som par langt fra hverdagens stress og jag og tæt på de kommercielle og rekreative dele af byens centrum. Endvidere er der 120 km til Barcelonas lufthavn og 40 km til Gironas lufthavn.Dette moderne lejligheds-hotel blev renoveret i 2006 og består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 167 lejligheder. Til faciliteterne hører også en vidunderlig have, en terrasse og en rummelig foyer med døgnåben reception, klimaanlæg og radiator i fællesområderne. Hertil kommer et supermarked med bladkiosk, fjernsynsstue, legeplads, spillelokale og fælles computer med internetadgang (mod betaling) såvel som WiFi/internetadgang (mod betaling) og en udendørs parkeringsplads til bilen (hvis der er ledige pladser og mod betaling på stedet). Ydermere tilbyder hotellet et møntvaskeri med selvbetjening (med kort).De hyggeligt indrettede lejligheder er inddelt i de 2 kategorier 2/4 og 4/6. Lejlighederne i kategorien 2/4 består af et værelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa, et køkken i amerikansk stil, et køleskab og en safeboks (som er valgfri og mod betaling på stedet), ligesom der er et veludstyret badeværelse, en møbleret terrasse, telefon, satellit-tv, klimaanlæg og radiator. Lejlighederne i kategorien 4/6 råder over et ekstra værelse med dobbeltseng. Der tilbydes lejligheder med udsigt til haven eller swimmingpoolen mod ekstra betaling på stedet.Komplekset har 2 udendørs swimmingpools, hvoraf den ene er for voksne og den anden for børn, og er omgivet af et haveanlæg og en solterrasse. Herudover tilbydes der aftenunderholdning for voksne og aktiviteter for børn fra den 16. juni til den 16. september.

  Se mere
 • Xaine Park
  Fra334krPr. nat

  Xaine Parkstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda just marles vilarrodona 35-41 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 459 meninger fra rejsendeBaseret på 459 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i hjertet af Lloret de Mar midt i en skøn og velholdt have. Der er ca. 200 m til sandstranden. I de umiddelbare omgivelser finder man desuden utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Endvidere afgår der offentlige transportmidler lige foran døren.Det familievenlige hotel blev renoveret i 2003. Det er på 7 etager og råder over i alt 187 værelser. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, elevator, safeboks, vekselbørs, internetterminal (mod betaling) og en klimatiseret restaurant med separat ikke-ryger-område og børnestole. Der tilbydes endvidere vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse. De er desuden udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme, safeboks (mod betaling) samt en terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med liggestole og parasoller. Desuden er der whirlpool, solarium og et fitness-studie.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  109  Hoteller - Costa Brava - Maresme
Side  1  af  11
 

Beskrivelse af destination

  Costa Brava er en region der ligger på gerundense kysten som starter ved åbningen af floden La Tordera (Blanes) og slutter ved grænsen til Frankrig. Regionerne i Costa Brava kendetegnes ved deres naturområder, deres behagelige middelhavsklima og deres smukke strande, en perfekt kombination for dem der ønsker at slappe af. En af de vigtigste attraktioner i områderne i Costa Brava er bugterne og stierne i området Begur; du vil blive overrasket over de imponerende klippeskrænter og se smukke bugter som ligger navn til dette smukke område. Du kan også besøge: Sa Tuna, Aiguablava og Sa Riera, som er nogle af de smukkeste bugter på Costa Brava. Et andet interessant sted at besøge er øgruppen las Medes, som ligger i midterområdet af Costa Brava. Den udgøres af syv øer og har et fantastisk inktakt flora og fauna, ud over fantastiske landskaber. Costa Brava er et område fyldt med gode hoteller, restauranter, barer, diskoteker, kasinoer og butikker som falder perfekt ind sammen med de smukke naturlige landskaber.

Steder af interesse

De mest populære områder i  Costa Brava - Maresme

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser