Hoteller i Ampuriabrava

Find på kortet
 • APARTHOTEL XONS PLATJA
  Fra735krPr. nat

  APARTHOTEL XONS PLATJAstars

  Ampuriabrava, Costa Brava - Maresme , Carrer de fabra pompeu s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 64 Muligheder

  Denne charmerende lejlighed, som kan findes i Empuriabrava, er en fantastisk mulighed for familier. Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 14. 8 kilometer fra stedet. Indenfor 1. 3 kilometer finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 125 meter fra den nærmeste strand. Der er i alt 210 værelser på stedet. APARTHOTEL XONS PLATJA undergik en renovering i 2012. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alle der bor på denne ejendom, kan de få en børneseng i deres soveværelse, hvis de beder om det. Alle der bor her, vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er en dyrevenlig bolig. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved APARTHOTEL XONS PLATJA. Besøgende kan drage fordel af ejendommens catering. Ferieboligen tilbyder forretningsfaciliteter. Ejendommens underholdningstilbud sikrer, at der aldrig er et kedeligt øjeblik. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Comte d'Empuries
  Fra887krPr. nat

  Comte d'Empuriesstars

  Ampuriabrava, Costa Brava - Maresme , Av. pompeu fabra s/n - Kort
  3,3/5
  Kundevurderingaf 15 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 186 meninger fra rejsendeBaseret på 186 meninger fra rejsende

  Dette anlæg ligger i centrum i nærheden af sandstranden (ca. 150 m). I hotellets omegn finder man talrige indkøbsmuligheder, livlige barer og diskoteker, diverse restauranter samt et busstoppested.Komplekset er bygget i 1984 og renoveret i 2003. Dets 3-etagers hovedbygning har i alt 300 lejligheder, og desuden råder det over en smuk, ca. 2.000 m² stor have. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, café samt et lille supermarked og diverse andre butikker. Anlægget har endvidere en tv- og spillestue, en frisørsalon samt en hyggelig bar og en restaurant. Herudover er der internetadgang med WLAN, og der ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Der er ydemere mulighed for at leje cykler, ligesom der også er en miniklub og en legeplads.De praktisk indrettede hotellejligheder har alle kombineret stue/soveværelse samt 1-3 separate soveværelser. De er udstyret med eget badeværelse, tekøkken med køleskab samt centralvarme. Hotellets personale gør rent ved afrejse.I hotellets have finder man en swimmingpool og en snackbar. Herudover er der også mulighed for at spille bordtennis, billard og minigolf eller leje cykler. 12 kilometer væk ligger der desuden en golfbane. Sidst, men ikke mindst, sørger et sæsonafhængigt underholdningsprogram for afveksling.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Pierre & Vacances Empuriabrava Marina
  Fra1.118krPr. nat

  Pierre & Vacances Empuriabrava Marinastars

  Ampuriabrava, Costa Brava - Maresme , Cavall de mar 25-30 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 561 meninger fra rejsendeBaseret på 561 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger på Costa Brava 40 km fra den franske grænse. Stemningen er særdeles maritim, eftersom feriestedet ligger langs Empuriabravas vigtigste kanal og er en del af et netværk af 30 km vandvej. Det ligger ved siden af lystbådehavnen flankeret af restauranter og forretninger og 1,5 km fra stranden, som grænser op til hele bebyggelsen. Endvidere er der ca. 55 km til Girona lufthavn fra hotellet. Dette klimatiserede lejligheds-hotel blev bygget i 2010, er på 3 etager og rummer en foyer med elevator. Der er i alt 48 lejligheder, og hotellet er også udstyret med 20 ankerpladser til både (mod betaling), WLAN/internetadgang i receptionen (mod betaling) og parkeringspladser til hver enkel lejlighed (mod betaling). Lejlighederne er nye, klimatiserede, komfortable og smagfuldt indrettede. De rummer et lille fjernsyn og tekøkken med kogeplade, køleskab med fryser, mikrobølgeovn, almindelig ovn, opvaskemaskine og vaskemaskine/tørretumbler. Hver lejlighed har desuden eget badeværelse med brusebad og badekar. Herudover kan gæsterne anmode om udstyr til spædbørn i alderen 0 til 2 år. Denne service tilbydes mod betaling og skal reserveres på forhånd. Spædbørnsudstyret består af en børneseng, som kan foldes ud, en barnestol, et skiftebord, et badekar og en klapvogn. Hotellet har 2 swimmingpools, herunder ligger den ene på taget med en solterrasse og et udendørs boblebad. Den anden swimmingpool ligger i stueetagen. Mod betaling tilbyder feriestedet også minigolf, sauna og et fitness-studie. I området kan gæsterne desuden dyrke al slags vandsport, herunder sejlsport, windsurfing, vandski og jetski. Af andre sportsaktiviteter i området tilbydes faldskærmsudspring, tennis, dykning, gokart og golf. Endvidere kan gæsterne besøge de nærliggende byer såsom Roses, Figueres, Castelló d'Empúries, Els Aiguamolls de Empordà naturpark, ruinerne i Empúries, Cadaqués og klostret San Pere Rodes.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Ampuriabrava

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination