Hoteller i Begur

Find på kortet
 • Alta House Suites
  Fra652krPr. nat

  Alta House Suitesstars

  Begur, Costa Brava - Maresme , Sant josep 13 - Kort
   

  Denne dejlige lejlighed ligger i Begur. Med i alt 3 gæsteværelser, er det et dejligt sted at være. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Denne bolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Desværre er der ingen soveværelser, hvor besøgende kan bede om en vugge til de små. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Besøgende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde.

  Se mere
 • Alta House Begur
  Fra1.939krPr. nat

  Alta House Begurstars

  Begur, Costa Brava - Maresme , Francesc forgas 13 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Med sin beliggenhed i Begur, er dette komfortable hotel udelukkende for voksne. Med en beliggenhed indenfor 30 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 150 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. I alt 21 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Alta House Begur har ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge på dette sted. Alta House Begur omfatter nogle badeværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Alta House Begur tilbyder parkering og garagefaciliteter.

  Se mere
 • Cap Sa Sal Luxury, The Originals Collection
  Fra1.121krPr. nat

  Cap Sa Sal Luxury, The Originals Collectionstars

  Begur, Costa Brava - Maresme , Carretera d’aiguafreda - Kort
   

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Begur. De 50 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Cap Sa Sal Luxury, The Originals Collection har ikke 24 timers åben reception. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på denne ejendom. Cap Sa Sal Luxury, The Originals Collection har parkering til gæsternes bekvemmelighed.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Begur

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination