Hoteller i Begur

Find på kortet
 • Alta House Suites
  Fra1.006krPr. nat

  Alta House Suitesstars

  Begur, Costa Brava - Maresme , Sant josep 13 - Kort
   

  Denne dejlige lejlighed ligger i Begur. Med i alt 3 gæsteværelser, er det et dejligt sted at være. Bortset fra de services og bekvemmeligheder, der tilbydes, kan alle gæster der bor på denne ejendom, drage fordel af lednings- og trådløs internetforbindelse på området. Denne bolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Desværre er der ingen soveværelser, hvor besøgende kan bede om en vugge til de små. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. Besøgende der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde.

  Se mere
 • Alta House Begur
  Fra946krPr. nat

  Alta House Begurstars

  Begur, Costa Brava - Maresme , Francesc forgas 13 - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Med sin beliggenhed i Begur, er dette komfortable hotel udelukkende for voksne. Med en beliggenhed indenfor 30 meter fra bymidten giver ejendommen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Indenfor 150 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 2. 0 kilometer fra stedet. I alt 21 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Der er lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed. Alta House Begur har ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge på dette sted. Alta House Begur omfatter nogle badeværelser med kørestolsadgang for større bekvemmelighed. Besøgende vil ikke blive genereret under deres ophold, da dette ikke er et dyrevenligt sted. Alta House Begur tilbyder parkering og garagefaciliteter.

  Se mere
 • Hostal Ses Negres
  Fra1.291krPr. nat

  Hostal Ses Negresstars

  Begur, Costa Brava - Maresme , Carrer del mar, platja de sa riera 8 - Kort
   

  Dette uhøjtidelige hotel kan findes i Begur. Boligen omfatter 17 hyggelige gæsteværelser. Hostal Ses Negres blev fuldstændig moderniseret i 2019. Stedet tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Hostal Ses Negres har ikke 24 timers åbent. Visse typer soveværelser kan tilbyde børnesenge til de små. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Kæledyr er ikke tilladt på dette hotel. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • La Rectoria De Regencos
  Fra1.155krPr. nat

  La Rectoria De Regencosstars

  Begur, Costa Brava - Maresme , Plaça del reverend f. donadeu sn - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 20 meninger fra rejsendeBaseret på 20 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel kan findes i Begur. Dem, der vil slippe væk fra dagligdagens travlhed finder fred og ro på dette sted. Besøgende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse på offentlige områder. Der er ikke 24 timers åben reception. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne ejendom ikke tillader kæledyr. La Rectoria De Regencos vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • EETU Adults only
  Fra1.416krPr. nat

  EETU Adults onlystars

  Begur, Costa Brava - Maresme , Platja de fornells - aiguablava - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 618 meninger fra rejsendeBaseret på 618 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel, der er designet udelukkende til voksne, er i Begur. Beliggende indenfor 3. 9 kilometer fra bymidten giver ferieboligen nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 10. 0 kilometer fra ferieboligen. Den nærmeste strand ligger indenfor 400 meter fra ejendommen. Ferieboligen består af i alt 47 dejlige gæsteværelser. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed for yderligere komfort og bekvemmelighed. Receptionen er ikke åben døgnet rundt. Dette sted har ikke børnesenge efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Hotellet inkluderer en garage, der er ideel til brug for gæsterne. De der bor på denne ejendom, kan benytte sig af lufthavnstransportservicen. De der bor på ejendommen, kan forkæle deres smagsløg på stedets gastronomiske lokaler. Gæster vil måske værdsætte de sundheds- og wellness-services der udbydes i ferieboligen. Der er mange konferencefaciliteter til rådighed for forretningsrejsende. Stedets gastronomiske mulighed vil helt sikkert fortrylle gæsterne med et forfinet køkken og et fortryllende miljø. EETU Adults only vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Aiguablava
  Fra1.696krPr. nat

  Aiguablavastars

  Begur, Costa Brava - Maresme , Platja de fornells s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 770 meninger fra rejsendeBaseret på 770 meninger fra rejsende

  Dette charmerende strand-hotel ligger lige ved havet mellem de vidunderlige småstensstrande i Fornells og Aigua Blava. Der er kun 5 km til byen Begur, hvor der er en række forretninger, barer og restauranter.Hotellet blev renoveret i 2007, er klimatiseret og rummer 85 værelser samt en foyer med døgnåben reception, check-out service, garderobe, vekselbørs og en safeboks. Gæsterne tilbydes mad og drikke i hotellets café, bar og restaurant, mens de har mulighed for at slappe af i fjernsynsstuen. Forretningsrejsende kan benytte sig af hotellets konferenceindretninger, ligesom WLAN/internetadgang tilbydes gratis. Deslige er der en legeplads til børn og en parkeringsplads til gæster i bil. Med hensyn til velbehag og komfort tilbyder hotellet mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice.Værelserne er udstyret med eget badeværelse med badekar, brusebad og hårtørrer. Ydermere er der en telefon, satellit-tv, internetadgang og minibar. Værelserne er også indrettet med dobbeltsenge samt regulerbart klimaanlæg og radiatorer. De små bygninger, som værelserne ligger i er bygget midt i en smuk have. Udsigten over Middelhavet er virkelig fantastisk og gæsterne vil nyde de spektakulære solnedgange på deres egen altan eller terrasse.Gæsterne kan svømme en tur i swimmingpoolen med saltvand, hvor der både er liggestole, parasoller og en snack-/poolbar. Mod betaling tilbydes gæster, som føler sig lidt mere aktive, en bred vifte af vandsportsgrene såsom vandski, jetski, dykning, surfing, windsurfing og roning samt mulighed for at sejle med kano, motorbåd, skib, vandcykel eller dyrke vandaerobic. Til gæster, som foretrækker landjorden er der mulighed for at spille tennis, bordtennis, golf, minigolf samt for at forkæle sig selv med et af de mange massage-tilbud. Hotellet tilbyder ligeledes et underholdningsprogram for børn.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Begur

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination