Hoteller i Blanes

Find på kortet
 • Apartaments AR Espronceda
  Fra260krPr. nat

  Apartaments AR Esproncedastars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Espronceda 1 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 128 meninger fra rejsendeBaseret på 128 meninger fra rejsende

  Dette lejligheds-hotel ligger i byen Blanes i et roligt og nyt byggeri i kvarteret La Plantera, tæt på det populære kvarter Los Pinos. Blanes busstation ligger desuden kun 2 minutters gang fra hotellet, mens der til banegården er omkring 10 minutter til fods. Herudover er der fra lejligheds-hotellet blot 5 minutters gang til de mange forretninger i Los Pinos og stranden, mens der til centrum af byen Blanes er omkring 1,5 km og til Sant Francesc strand ca. 4 km. Endvidere ligger Girona-Costa Brava lufthavn ca. 25 km fra hotellet, og til Barcelona-El Prat de Llobregat lufthavn er der omkring 80 km.Hotellet tilbyder i alt 24 lejligheder og faciliteter såsom mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet, safeboks, elevator og en parkeringsplads (mod betaling).De meget lyse lejligheder rummer dobbeltseng og sovesofa i stuen med plads til mellem 2 og 4 personer. Ydermere tilbyder de et veludstyret køkken med keramiske kogeplader, ovn, køleskab, mikrobølgeovn, mulighed for at lave te og kaffe såvel som eget badeværelse med brusebad. Som en del af standardindretningen i alle lejligheder er der også regulerbart klimaanlæg (mod betaling) og safeboks.an finder en udendørs swimmingpool og solterrasse på hotelkomplekset. Gæsterne kan herudover spille beachvolley eller leje liggestole og parasoller mod betaling på den nærliggende sandstrand.

  Se mere
 • Pi-Mar
  Fra551krPr. nat

  Pi-Marstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Passeig s'abanell 8 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 444 meninger fra rejsendeBaseret på 444 meninger fra rejsende

  Det fuldt klimatiserede hotel blev komplet renoveret i år 2011 og har fordelt på 7 etager i alt 166 værelser. Det råder desuden over et fantastisk pool- og havelandskab, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. Sidst, men ikke mindst, er der gode parkeringsmuligheder.

  Se mere
 • Costa Brava Blanes
  Fra535krPr. nat

  Costa Brava Blanesstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Anselm clave 48 - Kort
  2,7/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder

  At Blanes on the Costa Brava, the luminous sandy beaches, the steep rocks and the town combine to form a very beautiful scene.

  Se mere
 • CHECKIN BLANES
  Fra305krPr. nat

  CHECKIN BLANESstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Enric morera 5 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 263 meninger fra rejsendeBaseret på 263 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Blanes, ved begyndelsen af Costa Brava og inden for kun 65 m af den 5 kilometer lange strandstrækning. Til den nærmeste busstation er der omkring 100 m fra hotellet og til banegården ca. 2 km.Dette renoverede strand-hotel bliver drevet af familien selv og råder over i alt 155 værelser. Stedet er desuden klimatiseret og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception. Af faciliteter er der også safeboks, vekselbørs og elevator samt en legeplads og en miniklub, hvor de yngre gæster kan boltre sig. Herudover kan gæsterne spise og drikke i restauranten og caféen og slappe af i baren og salonen, ligesom der er en computer med internetadgang og gratis trådløs internetadgang i både baren og receptionen. Gæster i bil kan parkere køretøjet på hotellets garage eller på parkeringspladsen (mod betaling), og man kan tilmed leje cykler på hotellet.Alle værelser vender ud mod gaden og råder over en terrasse samt eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Af yderligere behageligheder er der telefon, safeboks (valgfri), satellit-tv, radio og klimaanlæg.Hotellet har 2 udendørs swimmingpools, herunder et børnebassin. Herudover kan gæsterne gøre brug af stedets boblebad, liggestole og haven eller mod betaling spille tennis, minigolf, pool/snooker og bordtennis. Ydermere kan de leje liggestole og parasoller på sandstranden.Hotellet tilbyder en buffet til morgenmad, frokost og aftensmad.

  Se mere
 • Miranda
  Fra470krPr. nat

  Mirandastars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Carrer josep tarradellas 50 - Kort
  1,5/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 58 meninger fra rejsendeBaseret på 58 meninger fra rejsende

  Dette enkle hostel er specielt designet til familier og er i Blanes. Ejendommen, der putter sig indenfor 200 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Indenfor 100 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Dette hostel ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. Ejendommen er indenfor 100 meter fra havnen. Det samlede antal værelser er 39. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev denne ejendom fuldt renoveret i 2016. Besøgende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Desværre er der ingen soveværelser, hvor gæster kan bede om en vugge til de små. Store kæledyr må medbringes til Miranda. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for alle gæster der bor på ejendommen. Denne feriebolig følger miljømæssigt bæredygtig praksis. Gæster der bor på denne ejendom, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Miranda har en række middagsoplevelser. De forskellige typer underholdning, der tilbydes i denne ejendom, garanterer for, at de rejsende vil nyde deres ophold. Sportsglade mennesker kan drage fordel af de fritidsaktiviteter, der tilbydes på dette sted. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • APARTMENTS ELVIRA BLANES
  Fra215krPr. nat

  APARTMENTS ELVIRA BLANESstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Passeig s abanell 2 - Kort
   

  This cosy hotel is set in Blanes.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Blanes

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination