Hoteller i Calella de Palafrugell

Find på kortet
 • Calella de Palafrugell
  Fra1.324krPr. nat

  Calella de Palafrugellstars

  Calella de Palafrugell, Costa Brava - Maresme , Llado 40 - Kort
   

  Dette charmerende hotel er placeret i Calella de Palafrugell. Denne hyggelige ejendom garanterer et stille ophold med sine kun 13 værelser. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Desværre er receptionen ikke åben 24 timer i døgnet. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt på området. Alle gæster der bor på ejendommen, kan drage fordel af transportservice til lufthavnen. Ferieboligen vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Alga
  Fra839krPr. nat

  Algastars

  Calella de Palafrugell, Costa Brava - Maresme , Avinguda joan pericot i garcia 55 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 347 meninger fra rejsendeBaseret på 347 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er perfekt til familier og er placeret i Calella de Palafrugell. Med en beliggenhed indenfor 100 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 15. 0 kilometer fra stedet. Besøgende kan finde de offentlige transportmidler indenfor en afstand af 4. 0 kilometer. Den nærmeste strand ligger indenfor 200 meter fra ferieboligen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 50. 0 kilometer. Der er i alt 59 værelser på stedet. Alga blev fuldstændig renoveret i 2015. Alle typer gæster holder sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på Alga. Alga har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Endvidere tilbyder Alga vugger til småbørn efter anmodning. Denne ejendom forstår, at tilgængelighed er vigtigt for alle gæster. Derfor har det gæsteværelser med adgang for kørestole, og er fuldt tilpasset let adgang. Kæledyr er tilladt på denne ejendom. Alga har parkering til gæsternes bekvemmelighed. Gæster, der bor på Alga, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Denne bolig har en række middagsoplevelser. Repræsentanter kan holde et møde i denne bolig der er ideel til forretningsrejser. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne på Alga. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Garbi Calella Palafrugell
  Fra1.074krPr. nat

  Garbi Calella Palafrugellstars

  Calella de Palafrugell, Costa Brava - Maresme , Avinguda de baldomer gili i roig 20 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 302 meninger fra rejsendeBaseret på 302 meninger fra rejsende

  Det familiedrevne kompleks ligger i et af de smukkeste og roligste områder på Costa Brava. Der er blot 500 m til centrum af Calella de Palafrugell og dens bugter. Endvidere er der blot 300 m til stranden Port Pelegri og 20 minutter til de billedskønne landsbyer.Det klimatiserede hotel tilbyder gæsterne alle nødvendige serviceydelser for at få en fantastiske familieferie. Det rummer i alt 52 værelser, heraf 30 standard værelser som blev renoveret for 2 år siden samt nye værelser, herunder 4 dobbeltværelser, 6 internt forbundne værelser og 2 handicapvenligt indrettede værelser. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, elevator, restaurant, bar, café, internetadgang (mod betaling) og konferenceindretninger. Endvidere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling). Endelig er der parkeringspladser og mulighed få at leje cykler (mod betaling).På alle standardværelser er der et badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv, safeboks og altan eller terrasse. Alle nyere værelser er endvidere udstyret med radiator, regulerbart klimaanlæg, whirlpool, 21"" tommer satellit-tv og udsigt over vandet.Hotellet er omgivet af en stor fyrretræsskov og råder over en opvarmet, udendørs swimmingpool med liggestole. Endelig findes der 3 golfbaner 20 minutter fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. I hotellets restaurant finder man et fint middelhavskøkken.Nordgående: AP-7 Afkørsel 9 ? Vidreres. Følg C-35 som bliver til C-65 ved Llagostera i retning af Santa Cristina D'Aró. Følg C31 mod Sant Antoni de Calonge og herefter Palamos og til sidst Palafrugell. Sydgående: AP-7 Afkørsel 3 ? Figueras N. Tag N-II mod Girona, La Bisbal. Fortsæt på C-31 mod Albons, Ullá, Pals og til sidst Palafrugell. Fra Palafrugell skal man følge skiltene til Platges.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Calella de Palafrugell

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination