Hoteller i Calella

Find på kortet
 • Kaktus Playa
  Fra1.060krPr. nat

  Kaktus Playastars

  Calella, Costa Brava - Maresme , antoni gaudí 8 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 581 meninger fra rejsendeBaseret på 581 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Calellas nye hotelkvarter med kun ca. 100 m til stranden og en forbindelse med offentlig transport. Indkøbs- og underholdningsmuligheder finder man ca. 200 m væk.Der er desuden en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, safeboks, elevator, en café, en bar og internetadgang. Der er endvidere en klimatiseret restaurant.Værelserne har eget badeværelse med hårtørrer samt satellit tv, minibar, klimaanlæg, altan og en safeboks (mod betaling).For gæsterne står der en indendørs swimmingpool (mod betaling) såvel som en udendørs swimmingpool til rådighed - sidstnævnte med solterrasse samt poolbar, liggestole og parasoller. Desuden kan gæsterne spille bordtennis og billard eller besøge fitness-studiet.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Esplai
  Fra690krPr. nat

  Esplaistars

  Calella, Costa Brava - Maresme , C/ ramon y cajal 2-16 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 292 meninger fra rejsendeBaseret på 292 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i Calella landsbys feriested på Maresmes kyst. Der er kun 250 m til landsbyens hovedstrand. Lige ved hotellet er der barer, pubber og natteliv, ligesom der er omkring 800 m til nogle indkøbsmuligheder. Til lufthavnen Girona-Costa Brava og Barcelonas internationale lufthavn er der henholdsvis 44 og 72 km.Dette strandhotel blev moderniseret i 2008, som var en proces med at forbedre og udvide de seneste serviceydelser, mens man tilføjede muligheden for ophold med alt inklusive. Gæsterne bydes velkommen i hotellets foyer med døgnåben reception, klimaanlæg, elevator, vekselbørs og en safeboks. Hertil kommer en restaurant, en café, en bar og fjernsynsstue. Ydermere er der internetadgang samt en parkeringsplads og en garage til bilen (mod betaling). Endvidere er der en legeplads til børnene samt en miniklub.Der er eget badeværelse med brusebad/badekar, telefon, safeboks, regulerbart klimaanlæg og radiator. Desuden er der et satellit-/kabel-tv og en behagelig terrasse.Hotellets underholdningspersonale tilbyder en fremragende plan for de daglige aktiviteter med sport og spil: Løb, fodbold på stranden, beachvolley og trekking i bjergene er blot et udpluk af aktiviteterne. På hotellet er der et stort og komfortabelt pool-område med børnebassin og 2 whirlpools samt liggestole, parasoller og en snackbar langs swimmingpool. Som alternativ hertil kan gæsterne deltage i vandaerobickurser, træne i hotellets fitness-studie eller få sig lidt kulør på solterrassen. Ydermere er der mulighed for at spille pool/snooker. Et underholdningsprogram sørger for, at de yngste gæster er beskæftiget.Hver dag tilbydes en morgenmadsbuffet. En buffetservice tilbydes også til frokost og aftensmaden.

  Se mere
 • Casablanca Suites
  Fra637krPr. nat

  Casablanca Suitesstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Valldebanador 13 13 - Kort
  1,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 36 meninger fra rejsendeBaseret på 36 meninger fra rejsende

  Dette charmerende lejligheds-hotel ligger i Calella. Det ligger omkring 500 m fra byens centrum og dets turistattraktioner samt tæt på områdets hovedveje. Herudover er etablissementet omgivet af andre hoteller såvel som restauranter, supermarkeder og beværtninger. Stranden ligger kun 200 m væk, mens der til forretningsområdet og den billedskønne gamle by er omkring 500 m fra logiet. Det lokale busstoppested ligger 2 minutters gang væk, og til Calella banegård er der 15 minutter til fods. Af nærliggende attraktioner kan man nævne Marineland (10 km væk), Girona (45 km væk) og Barcelona (55 km væk). Girona-Costa Brava lufthavn og Barcelona lufthavn ligger desuden henholdsvis ca. 45 og 65 km fra logiet.Dette her er et lille strand- og lejligheds-hotel, som rummer 15 studier fordelt på 2 etager. Etablissementet blev totalrenoveret i 2009 og tilbyder et innovativt og originalt indendørs design samt faciliteter såsom døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og spisemuligheder såsom café, bar, beværtning og restaurant. Hertil kommer også WLAN/internetadgang (muligvis mod betaling).Alle studierne har et moderne og innovativt design. De er udstyret med et køkken med køleskab, mikrobølgeovn, køkkenredskaber, kaffemaskine, hårtørrer, strygejern og strygebræt. Alle senge er dobbeltsenge (queensize), og herudover er der af behageligheder fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv, WLAN/internetadgang og safeboks (mod betaling). Endvidere er der eget badeværelse med brusebad, og studierne er udstyret med regulerbart klimaanlæg og radiator. Det er ikke tilladt at ryge i studierne.

  Se mere
 • Apartamentos Neptuno Calella
  Fra608krPr. nat

  Apartamentos Neptuno Calellastars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Sant josep 84 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Det familievenlige hotel ligger i hjertet af Calella. Til stranden er der kun ca. 200 m. Til fods kommer man til diverse indkøbsmuligheder og et busstoppested samt nogle restaurant og barer. Geronas lufthavn ligger ca. 43 km fra hotellet, mens der er omkring 72 km til Barcelonas lufthavn.Det klimatiserede hotel blev renoveret i år 2004 og råder over i alt 110 værelser samt 11 lejligheder og en terrasse. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere rummer strandhotellet en café, et spillelokale, en restaurant, mulighed for at bestille vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom samt internetadgang (mod betaling), miniklub (på stranden), legeplads og parkeringsplads (mod betaling). Alt i alt sikrer det uddannede personale gæsterne et rekreativt ophold, som vil gøre ferien mindeværdig.Hotellet råder over 80 dobbeltværelser, 9 enkeltværelser, 11 familieværelser, 9 juniorsuiter, 1 bryllupssuite og 11 lejligheder. Alle værelser er udstyret med et komplet badeværelse, hårtørrer, fjernsyn, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling). 50 % af boligenhederne rummer en altan (mod betaling). Familieværelserne er på 45 m2 og rummer 5 senge. Hotellet råder over værelser, som er forbundet med interne døre, for familier på 4 eller 5 personer (2 værelser og 2 komplette badeværelser forbundet med interne døre). Juniorsuiterne er udstyret med komplet indrettet badeværelse med et halvcirklet badekar, dobbeltseng (1,5 m bred), en sovesofa, ventilator og klimaanlæg. Endvidere er lejlighederne udstyret med dobbelt soveværelse, spisestue med dobbeltseng (1,35 m), komplet udstyret badeværelse med hydromassage badekar, hårtørrer, klimaanlæg, centralvarme, satellit-tv og telefon.

  Se mere
 • Oasis Park Splash
  Fra844krPr. nat

  Oasis Park Splashstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Montnegre 54 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 640 meninger fra rejsendeBaseret på 640 meninger fra rejsende

  Situated in the cosmopolitan area of Calella de Mar, and only a few minutes away front the beach and nearly to the resort centre with bars, restaurants, shops and nice nightlife. The best of services are available from a hotel of this category.

  Se mere
 • Aparthotel Miami Park
  Fra664krPr. nat

  Aparthotel Miami Parkstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Monturiol 34 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 322 meninger fra rejsendeBaseret på 322 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i et rekreativt område i Calella de la Costa, hvor man finder talrige barer, restauranter og diskoteker. Der er kun få minutters gang (ca. 350 m) til stranden. Ca. 250 m fra hotellet er der desuden forbindelse med offentlig transport.Komplekset er bygget i 1988 og har i alt 102 lejligheder fordelt på 5 etager. Derudover rummer bygningen en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator, café/bar og kiosk. Herudover er der en tv-stue samt en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling og børnestole. Hotellet har desuden en internetterminal og en cykelkælder, ligesom der også er mulighed for at leje cykler. For de mindste gæster er der en legeplads, en miniklub og en lille spillehal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Slutteligt tilbydes der også hjælp i tilfælde af sygdom.De hyggelige lejligheder råder over en separat opholdsstue med altan samt eget badeværelse. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, minibar, køleskab, klimaanlæg/centralvarme og safeboks.Hotellet har en udendørs swimmingpool med snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Desuden er der mulighed for at spille billard, ligesom hotellet har et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Der ligger endvidere en golfbane ca. 15 km væk.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Safari
  Fra499krPr. nat

  Safaristars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Valldebanador 18 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 128 meninger fra rejsendeBaseret på 128 meninger fra rejsende

  Lejlighedshotellet ligger i midten af Calellas turistcentrum i en stor velholdt park med et bredt udvalg af restauranter, barer og caféer. Til stranden er der kun ca. 200 m, mens der ca. er 500 m til Calellas gamle bydel samt diverse indkøbsmuligheder. Omkring 100 m fra hotellet finder man endvidere et stoppested.Lejlighedshotellet består af 5 etager med i alt 60 studier. Udover en døgnåben foyer med elevator er der også et lille supermarked og restauranten Teak House Safari. I pubben Gran Café de Calella kan man opleve en lystig aften i venlig atmosfære med karaoke eller sportsudsendelser. Mod betaling er der endvidere mulighed for at gå på Internettet, ligesom der også er en cykelkælder.Studierne råder over et veludstyret badeværelse, et køkken til 4 personer med køleskab samt satellit-tv og safeboks (mod betaling). Alle boligenheder rummer 2 enkeltsenge og en sovesofa til 2 personer. Hotellet, der rummer et skønt studie med alle behageligheder og hotelservice, er den ideelle løsning på et komfortabelt ophold.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for den gode underholdning. Der ligger endvidere en golfbane ca. 30 km væk.Gæsterne tilbydes kontinental morgenmad. Frokost og aftensmad kan vælges som menu. Der er mulighed for at bestille bad & breakfast, helpension eller halvpension.Fra lufthavnen i Barcelona skal man tage Ronda de Dalt rundt om byen. Fra motorvej C32 skal man køre mod Mataro. Efterfølgende skal man tage afkørsel 122 i retning af Calella. Fra Girona skal man køre mod Barcelona ad motorvej AP7 og tage afkørslen Lloret de Mar/Malgrat. Følg skiltene mod Malgrat de Mar og Calella.

  Se mere
 • Santa Monica
  Fra704krPr. nat

  Santa Monicastars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Avda. del turisme 72-78 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 874 meninger fra rejsendeBaseret på 874 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger ca. 400 m fra den smukke strand. Der afgår offentlige transportmidler få minutters gang fra hotellet (ca. 400 m).Hotellet har i alt 216 værelser. Endvidere rummer bygningen en hyggelig bar og en dejlig restaurant.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse. Herudover er de udstyret med safeboks (mod betaling) og en altan eller en terrasse.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse.

  Se mere
 • Hotel Neptuno Calella
  Fra623krPr. nat

  Hotel Neptuno Calellastars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Sant josep 84 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 590 meninger fra rejsendeBaseret på 590 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel er specielt designet til familier og er i Calella. Hotellet , der putter sig indenfor 50 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Rejsende vil værdsætte ejendommens nærhed til hovedforlystelsesområdet. Offentlige transportforbindelser findes blot en kort gåtur borte. Den nærmeste strand ligger indenfor 250 meter fra ejendommen. Der er i alt 106 gæsteværelser på stedet. Endvidere er der en trådløs internetforbindelse til rådighed på stedet. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle gæster der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Alle gæster der bor her, behøver ikke efterlade deres små kæledyr under deres ophold på Hotel Neptuno Calella. Området har parkeringsplads og garagefaciliteter. Denne feriebolig har en række middagsoplevelser. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Apartaments Mar Blau
  Fra734krPr. nat

  Apartaments Mar Blaustars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Riera capaspre 75-77 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 27 meninger fra rejsendeBaseret på 27 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige lejligheds-hotel ligger i Calella. Stedet, der putter sig indenfor 350 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af lejligheds-hotellet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 350 meter fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 10. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 48 soveværelser på Apartaments Mar Blau. Dette sted blev moderniseret i 2005. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Denne ejendom har ikke 24 timers åbent. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Denne ejendom tillader kæledyr.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  18  Hoteller - Calella
Side  1  af  2
 

De mest solgte hoteller - Calella

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination