Hoteller i Calella

Find på kortet
 • Estrella de Mar
  Fra224krPr. nat

  Estrella de Marstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Turismo 60 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 43 meninger fra rejsendeBaseret på 43 meninger fra rejsende

  Located in a residential area, this hotel is very close to the beach. Its pool (adults and children) is surrounded by trees and grass lawns. All rooms have a full bathroom and many have a balcony. Amenities include: a TV room, snack bar, safety box and parking facilities and a dining room with air conditioning serving buffet breakfast, lunch and dinner. This hotel is perfect for family holidays.

  Se mere
 • H·TOP Amaika Adults Recommended
  Fra414krPr. nat

  H·TOP Amaika Adults Recommendedstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer de la diputacio 2 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 25 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1591 meninger fra rejsendeBaseret på 1591 meninger fra rejsende

  Dette hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger ikke langt fra diverse restauranter, barer og diskoteker. Stranden ligger ligeledes heller ikke særligt langt fra hotellet. Der er 100 m til de nærmeste indkøbsmuligheder, mens der er en forbindelse med offentlig transport ca. 500 m væk.Strandhotellet er bygget i 1967 og renoveret i 1998. Fordelt på sine 9 etager har det i alt 228 værelser. I hotellets foyer er der en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt elevatorer, en café, en tv-stue og en miniklub til børnene. Den indbydende à la carte restaurant er klimatiseret og råder over børnestole. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet og hotellets internetterminal, og personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der er desuden roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er alle belagt med væg-til-væg tæpper og har eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, centralvarme og safeboks.Gæsterne har mulighed for at benytte hotellets swimmingpool med snackbar og liggestole. Herudover kan man slappe af i saunaen eller på solterrassen. Aktive gæster har mulighed for at dyrke aerobic eller anden motion i hotellets eget fitness-studie.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Volga
  Fra493krPr. nat

  Volgastars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer de jovara 350 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 663 meninger fra rejsendeBaseret på 663 meninger fra rejsende

  Dette populære strandhotel ligger centralt og er kun adskilt fra den 3 km lange strand af en strandvej (ca. 150 m). På få minutter kommer man til den charmerende gamle bydel, hvor man finder gågader med et væld af butikker og forretninger (ca. 100 m), restauranter (ca. 100 m), barer (ca. 500 m) og diskoteker (ca. 600 m). Der afgår ligeledes offentlige transportmidler ca. 50 m fra hotellet.iddelklassehotellet er bygget i 1971 og renoveret i 2004. Det har på sine 5 etager i alt 173 værelser, heraf 8 enkelt- og 165 dobbeltværelser. Det råder over en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og 2 elevator. Desuden er der på hotellet en bar, et lille spillerum, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-område og børnestole, vaskeservice, en internetterminal samt og en garage (On Request).De hyggeligt indrettede værelser har alle badeværelse og hårtørrer, telefon, satellit-tv, centralvarme og air conditioning og safeboks.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool med børnebassin, liggestole, parasoller og solterrasse. Der er desuden mulighed for at spille billard (mod betaling), og der ligger en golfbane 8 km væk. På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for børn og voksne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Comfort Calella
  Fra351krPr. nat

  Comfort Calellastars

  Calella, Costa Brava - Maresme , C/monturiol 90 -92 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 8 meninger fra rejsendeBaseret på 8 meninger fra rejsende

  Dette dejlige lejligheds-hotel ligger i Calella. Med sin placering indenfor 800 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Indenfor 200 meter finder de rejsende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Lejligheds-hotellet ligger indenfor 500 meter fra den nærmeste strand. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 6. 0 kilometer. Stedet kan tilbyde i alt 27 gæsteværelser. Comfort Calella blev bygget i 2017. Ejendommen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på området. Denne feriebolig tilbyder ikke 24 timers åbent. Alle gæsteværelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Områdets fællesarealer er handicapvenlige. Ejendommen har også et handicapvenligt soveværelse. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da denne bolig ikke tillader kæledyr. Endvidere er der en parkeringsplads til rådighed på området for ekstra bekvemmelighed for gæsterne. Besøgende kan bruge transportservice til lufthavnen. Comfort Calella har en række middagsoplevelser. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.

  Se mere
 • H·TOP Calella Palace Family & SPA
  Fra257krPr. nat

  H·TOP Calella Palace Family & SPAstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer de maria cardona 9 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 51 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 2289 meninger fra rejsendeBaseret på 2289 meninger fra rejsende

  Det tiltalende hotel ligger i et boligkvarter i Calella ikke langt fra bymidten. Omfattende indkøbs- og underholdningsmuligheder samt offentlige transportmidler finder man kun ca. 300 m fra hotellet. Til sandstranden er der ca. 300 m.Det moderne og familievenlige hotel blev totalrenoveret i 2006. På 7 etager råder det over i alt 339 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception med vekselbørs og elevatorer. Herudover kan der tilbydes en forretning, et spillelokale, en fjernsynsstue, en hyggelig bar, en café samt en klimatiseret restaurant med børnestole. Der er desuden mulighed for at gå på Internettet i foyeren. Til de yngste gæster er der en miniklub og en legeplads. På hotellet er der endvidere mulighed for at leje cykler, ligesom man på afrejsedagen kan benytte hotellets opmagasineringsrum og separate brusekabine.Værelserne er indrettet med milde farvetoner og et moderne træmøblement. Endvidere råder de over to senge (1,35 x 1,90) til hver to personer et veludstyret badeværelse med sminkespejl, telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme, klimaanlæg, vækning, safeboks (mod betaling) samt en altan eller en terrasse.Gæsterne kan slappe af på hotellets 1.200 m2 store tagterrasse, hvor man også finder en bar, liggestole, parasoller og tre whirlpools. Herudover er der også en sauna og et fitnessstudie. Hotellet tilbyder endvidere sine gæster muligheden for at spille bordtennis und billard (mod betaling) samt en bowlingbane (mod betaling). Der er endvidere et underholdningsprogram om dagen og om aftenen. Omkring 5 km væk finder man en golfbane. På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed for gæsterne.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet med spanske, britiske og internationale retter. Der er mulighed for at bestille all-Inclusive og kinderbuffet, ligesom man også kan opleve show cooking.

  Se mere
 • Les Palmeres
  Fra315krPr. nat

  Les Palmeresstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer de la diputacio 1 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 286 meninger fra rejsendeBaseret på 286 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i Calella de la Costas bymidte kun ca. 100 m fra en skøn strand. Lige i nærheden finder man diverse restauranter, barer, pubber og diskoteker samt omfattende indkøbsmuligheder. Der afgår offentlige transportmidler ca. 800 m væk (den nærmeste banegård hedder Calella).Det fuldt klimatiserede strandhotel blev renoveret i 2002 og er bygget i typisk mediteransk stil. Det er på 4 etager og råder over i alt 96 værelser, heraf 8 enkelt- og 4 værelser med skilledør. Sidstnævnte er ideelle til familier. Hotellet råder desuden over en foyer med en døgnåben reception, elevatorer samt barer, en tv-stue, en legeplads og en miniklub. På hotellet finder man endvidere en indbydende, klimatiseret restaurant med et ikke-ryger-område og børnestole. Her er der mulighed for at se på, når maden tilberedes. For forretningsfolk står der et konferencerum med internetcomputer til rådighed. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage (mod betaling). Der er desuden roomservice og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom mod betaling.Værelserne har et komplet indrettet badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-tv og altan. Mod betaling kan man benytte minibaren og safeboksen.I haven finder man en lækker swimmingpool med børneområde, en solterrasse med whirlpool og en bar. Der er desuden mulighed for at slappe af i spaområdet, hvor der er sauna og indendørs, opvarmet pool, ligesom der også tilbydes massage på hotellet mod betaling.

  Se mere
 • Apartaments Mar Blau
  Fra425krPr. nat

  Apartaments Mar Blaustars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Riera capaspre 75-77 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 27 meninger fra rejsendeBaseret på 27 meninger fra rejsende

  Dette hyggelige lejligheds-hotel ligger i Calella. Stedet, der putter sig indenfor 350 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Hovedforlystelsesområdet er indenfor rækkevidde af lejligheds-hotellet. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ferieboligen. Indenfor 50 meter finder de besøgende transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Den nærmeste strand ligger indenfor 350 meter fra stedet. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 40. 0 kilometer. Ejendommen ligger indenfor indenfor 10. 0 kilometer fra havnen. Der er i alt 48 soveværelser på Apartaments Mar Blau. Dette sted blev moderniseret i 2005. Der er Wi-Fi internetforbindelse til rådighed på offentlige områder. Denne ejendom har ikke 24 timers åbent. Denne bolig har ikke børnesenge efter anmodning. Dette steds fællesarealer er handicapvenlige. Denne ejendom tillader kæledyr.

  Se mere
 • Apartamentos Neptuno Calella
  Fra291krPr. nat

  Apartamentos Neptuno Calellastars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Sant josep 84 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Det familievenlige hotel ligger i hjertet af Calella. Til stranden er der kun ca. 200 m. Til fods kommer man til diverse indkøbsmuligheder og et busstoppested samt nogle restaurant og barer. Geronas lufthavn ligger ca. 43 km fra hotellet, mens der er omkring 72 km til Barcelonas lufthavn.Det klimatiserede hotel blev renoveret i år 2004 og råder over i alt 110 værelser samt 11 lejligheder og en terrasse. Til faciliteterne hører desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere rummer strandhotellet en café, et spillelokale, en restaurant, mulighed for at bestille vasketøjsservice og få hjælp i tilfælde af sygdom samt internetadgang (mod betaling), miniklub (på stranden), legeplads og parkeringsplads (mod betaling). Alt i alt sikrer det uddannede personale gæsterne et rekreativt ophold, som vil gøre ferien mindeværdig.Hotellet råder over 80 dobbeltværelser, 9 enkeltværelser, 11 familieværelser, 9 juniorsuiter, 1 bryllupssuite og 11 lejligheder. Alle værelser er udstyret med et komplet badeværelse, hårtørrer, fjernsyn, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling). 50 % af boligenhederne rummer en altan (mod betaling). Familieværelserne er på 45 m2 og rummer 5 senge. Hotellet råder over værelser, som er forbundet med interne døre, for familier på 4 eller 5 personer (2 værelser og 2 komplette badeværelser forbundet med interne døre). Juniorsuiterne er udstyret med komplet indrettet badeværelse med et halvcirklet badekar, dobbeltseng (1,5 m bred), en sovesofa, ventilator og klimaanlæg. Endvidere er lejlighederne udstyret med dobbelt soveværelse, spisestue med dobbeltseng (1,35 m), komplet udstyret badeværelse med hydromassage badekar, hårtørrer, klimaanlæg, centralvarme, satellit-tv og telefon.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Calella

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination