Hoteller i Lloret de Mar

Find på kortet
 • Metropol Hotel
  Fra856krPr. nat

  Metropol Hotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , De la torre 2 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 11 Muligheder

  Dette lille familiehotel ligger direkte over for Lloret de Mars hovedstrand samt ved begyndelsen af palmepromenaden og i umiddelbar nærhed af den gamle bydel. I hotellets omegn finder man forskellige barer, restauranter og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er bygget i år 1962 og renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 7 etager og råder over i alt 80 værelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, garderobe, elevator og café. Endvidere er der en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med børnestole. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.De indbydende værelser har alle eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme samt safeboks.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Miramar
  Fra906krPr. nat

  Miramarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig de jacint verdaguer 6 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 22 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 278 meninger fra rejsendeBaseret på 278 meninger fra rejsende

  Det komfortable strandhotel ligger midt i et af Lloret de Mars rekreative områder lige ned til stranden (20 m) og kun få minutters gang fra bymidten. Området er en del af et turistområde og kan derfor tilbyde et hav af underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige i nærheden. I de nærmere omgivelser (ca. 50 m) finder man omfattende indkøbsmuligheder samt talrige restauranter, barer og diskoteker (ca. 500 m). Det tager ca. en halv time at spadsere ind til bymidten.Det fuldt klimatiserede hotel ligger på en strandpromenade, er bygget i år 2000 og råder over en 7-etagers hovedbygning med i alt 54 værelser. Det kan desuden tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Derudover er der en café, en bar, et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole.De komfortabelt indrettede værelser er klimatiserede og har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, centralvarme, altan (delvist med havudsigt) og safeboks (mod betaling).Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med snackbar, ligesom der er en solterrasse med liggestole og parasoller. På stranden er der desuden mulighed for at dyrke forskellige sportsgrene (mod betaling) som f.eks. bananbåd, vandski, vandcykel og parasailing.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Blue Sea Montevista-Hawai
  Fra586krPr. nat

  Blue Sea Montevista-Hawaistars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de la roca grossa 15 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 6 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 629 meninger fra rejsendeBaseret på 629 meninger fra rejsende

  Det populære strandhotel ligger midt i turistområdet kun ca. 450 m fra stranden. Få minutters gang fra hotellet (200 m) finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Der afgår offentlige transportmidler ca. 50 m fra hotellet, og der er ca. 500 m ind til bymidten.iddelklassehotellet er bygget i 1970 og blev renoveret i 2003. Det ligger på en hovedgade og består af en 7-etagers hovedbygning og en 4-etagers sidebygning med i alt 246 værelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception. Ydermere er der en café, en bar, et diskotek, en lille spillehal, en tv-stue, en klimatiseret restaurant, en offentlig internetadgang samt en legeplads. Endvidere tilbydes der vaskeservice (mod betaling).De dejligt indrettede værelser råder alle over eget badeværelse. Herudover er der telefon, flisebelægning, centralvarme og en safeboks.Hotellet kan tilbyde sine gæster en swimmingpool med børnebassin, en snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Der tilbydes desuden bordtennis og billard. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • The 15th Boutique Hotel
  Fra829krPr. nat

  The 15th Boutique Hotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Vicens bou 15 - Kort
  3,0/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 91 meninger fra rejsendeBaseret på 91 meninger fra rejsende

  Strandhotellet ligger lige i Lloret de Marc blot ca. 1 minut fra indkøbscentret og ca. 5 minutter fra stranden. Ca. 300 m fra hotellet finder man restauranter, klubber og diskoteker. Man kan uden problemer gå til det nærmeste stoppested, som ligger ca. 200 m fra hotellet. Banegården finder man endvidere ca. 6 km borte. Lufthavnen Gerona ligger endvidere ca. 30 km væk.Det klimatiserede hotel blev renoveret i år 2001 og råder i alt over 105 værelser og terrasse. Det råder over en foyer med en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs, foyer og 2 elevatorer. Herudover er der en bar og en spisesal på hotellet. Yderligere er der også internetadgang. Ydermere er der også mulighed for at få lægehjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling).Alle de skønne værelser er indrettet meget omhyggeligt med særlig opmærksomhed på detalje og komfort. Værelserne har eget badeværelse/wc samt terrasse, telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man 1 swimmingpool med pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Gæsterne kan desuden også spille billard. Desuden tilbydes der vandland såsom Water World, Marineland samt diverse vandsportsaktiviteter, windsurfing og volleyball kun 1-15 km fra hotellet.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der tilbydes halvpension eller helpension.

  Se mere
 • Gran Hotel Flamingo
  Fra767krPr. nat

  Gran Hotel Flamingostars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda just marles vilarrodona 25 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 28 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 40 meninger fra rejsendeBaseret på 40 meninger fra rejsende

  Dette populære strandhotel ligger midt i centrum ca. 150 m fra stranden. Lige foran hotellet er der et par barer. I hotellets omegn er der desuden talrige indkøbsmuligheder, restauranter og barer.Strandhotellet har en hovedbygning på 6 etager. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs og en elevator. Ydermere har det en café, et lille supermarked, en bar, et diskotek, en tv-stue og en restaurant samt en parkeringsplads uden for hotellet.De hyggeligt indrettede værelser råder alle over badeværele og centralvarme.Hotellets gæster kan slappe af i den udendørs swimmingpool med børnebassin, snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Der er mulighed for at spille billard, og desuden ligger der en golfbane 2 km væk. På den dejlige strand står der endvidere liggestole og parasoller til rådighed for hotellets gæster. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Alba Seleqtta
  Fra985krPr. nat

  Alba Seleqttastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de la senia del barral 46 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1012 meninger fra rejsendeBaseret på 1012 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i rolige omgivelser på en bakketop, men har alligevel en central beliggenhed. Der er kun 200 m fra hotellet til Lloret de Mars bymidte, hvor man finder et hav af indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt et meget livligt natteliv. Der er ca. 200 m til den nærmeste sandstrand. Der er et busstoppested ca. 500 m væk fra hotellet, mens Geronas lufthavn ligger ca. 40 km væk og Barcelonas 80 km væk.Det klimatiserede hotel råder over i alt 175 værelser fordelt på 2 bygninger. Hovedbygningen er på 6 etager og sidebygningen er på 4 etager. Hotellets velholdte foyer rummer en døgnåben reception, en elevator, safeboks samt en vekselbørs. Herudover er der et spillelokale, en fjernsynsstue med satellit-tv, en café, en bar samt en a la carte restaurant. For hotellets yngste gæster er der desuden en legeplads. Endvidere er der parkeringspladser og en garage (mod betaling).De hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse og altan. Derudover er de indrettet med telefon, safeboks (mod betaling), centralvarme og satellit-/kabel-tv. På superior-værelserne er der desuden klimaanlæg.Hotellet råder over en swimmingpool med to integrerede børnebassiner, pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Til hotellet hører endvidere en smuk og indbydende 500 m² stor have, hvor der er rig mulighed for at slappe af. Herudover tilbydes gæsterne også et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Der er endvidere en indendørs swimmingpool samt en sauna, ligesom der mod betaling er mulighed for at spille billard, minigolf og bordtennis. På sandstranden udlejes der mod betaling liggestole og parasoller. Der ligger en golfbane omkring 2 km fra hotellet.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Fenals Garden
  Fra981krPr. nat

  Fenals Gardenstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda.america 41 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 386 meninger fra rejsendeBaseret på 386 meninger fra rejsende

  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger midt i Lloret de Mars turistområde og bymidte. Kun få meter fra hotellet finder man forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer samt en forbindelse med offentlig transport. Der er ca. 350 m til stranden.Strandhotellet blev renoveret i år 2001 og har fordelt på 6 etager i alt 132 værelser, heraf 5 enkelt- og 127 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med en døgnåben reception med vekselbørs og garderobe samt to elevatorer. Mod betaling er der offentlig internetadgang samt en café og en legeplads i poolområdet. På hotellet finder man endvidere en indbydende, klimatiseret restaurant med ikke-ryger-område og børnestole. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling). Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vasketøjsservice samt få lægehjælp i tilfælde af sygdom.De flisebelagte værelser er storslået indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, klimaanlæg, centralvarme, satellit-tv, radio, dobbeltseng, safeboks (mod betaling) samt strygejern og strygebræt.Gæsterne kan benytte hotellets og solterrasse med liggestole og parasoller. Der er endvidere mulighed for at slappe af i whirlpoolen (mod betaling) eller få massage (ved forespørgsel og mod betaling). Herudover kan man spille billard eller dyrke motion i hotellets fitnessstudie.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet.

  Se mere
 • Gem Wellness & Spa
  Fra425krPr. nat

  Gem Wellness & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Josep maria sert s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 63 meninger fra rejsendeBaseret på 63 meninger fra rejsende

  The gardens, beautiful surroundings, pools, tennis courts, sports ground, solarium, gym, wide and comfortable facilites and lively terraces all make the Guitart Central Park II the perfect place to enjoy a diverse but relaxing holiday. Every day there is a different show and day and night blend into one with a myriad of diverse activities and entertainment.

  Se mere
 • Ridomar
  Fra766krPr. nat

  Ridomarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de catalunya 49-51 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 126 meninger fra rejsendeBaseret på 126 meninger fra rejsende

  Dette dejlige hotel er specielt designet til familier og er i Lloret de Mar. Ejendommen, der putter sig indenfor 400 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Ferieboligen ligger tæt på hovedforlystelsesområdet. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 24. 2 kilometer fra hotellet . Gæsterne har nem adgang til de offentlige transportmidler. Den nærmeste strand ligger indenfor 700 meter fra ejendommen. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 30. 0 kilometer. I alt 55 gæsteværelser er til rådighed for de besøgende på Ridomar. Denne ejendom blev fuldstændig moderniseret i 2008. Ridomar tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionen er åben 24/7. Ejendommens soveværelser er udstyret med faciliteter til børn som f. eks. en babyseng efter behov. Kæledyr er ikke tilladt på dette sted. De der bor på ejendommen, vil virkelig værdsætte ejendommens spisefaciliteter, der serverer mange slags retter og drikkevarer. Rejsende der bor i denne feriebolig, kan drage fordel af områdets wellness-faciliteter. Ejendommen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de rejsendes behov. Ejendommens middagstilbud har ry for at være et fremragende køkken og førsteklasses service. Ridomar vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Augusta Club Hotel & Spa
  Fra842krPr. nat

  Augusta Club Hotel & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Dels mestres 6 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 461 meninger fra rejsendeBaseret på 461 meninger fra rejsende

  Det moderne og elegante strandhotel ligger i et roligt område, som er perfekt for gæster i bil. Hotellet ligger blot ca. 1 minut fra centrum af byen Lloret og ca. 5 minutter fra stranden. Ca. 300 m fra hotellet finder man restauranter, klubber og diskoteker. Til fods kommer man hurtigt til et stoppested, ca. 300 m. Banegården ligger desuden ca. 2 km fra hotellet. Lufthavnen Gerona ligger endvidere ca. 30 km væk.Det klimatiserede hotel blev renoveret i 2010 og råder på 4 etager over 172 værelser samt en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og 2 elevatorer. Herudover er der en bar og en spisesal på hotellet. Endvidere er der internetadgang (mod betaling) samt mulighed for at bestille roomservice og få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Yderligere findes der også en cykelkælder og en parkeringsplads (mod betaling).Værelserne har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv og safeboks (mod betaling). Yderligere kan gæsterne selv regulere temperaturen på klimaanlægget og radiatorerne. Endvidere er alle værelser udstyret med en terrasse.På de udendørs arealer finder man 1 swimmingpools med pool-/snackbar, liggestole og parasoller. Lufthavnen Gerona ligger endvidere ca. 18 km væk. Desuden tilbydes der vandland såsom Water World, Marineland samt diverse vandsportsaktiviteter, windsurfing og volleyball kun 1-15 km fra hotellet.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  55  Hoteller - Lloret de Mar
Side  1  af  6
 

De mest solgte hoteller - Lloret de Mar

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination