Hoteller i Malgrat de Mar

Find på kortet
 • Sumus Monteplaya
  Fra1.113krPr. nat

  Sumus Monteplayastars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig maritim 50-52 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 939 meninger fra rejsendeBaseret på 939 meninger fra rejsende

  Det indbydende hotel befinder sig midt i et 2500 m2 stort og velholdt haveanlæg. Hotellet ligger midt i Malgrat de Mars turistområde. Den dejlige sandstrand ligger ca. 50 m væk, mens der er ca. 1 km til bymidten. Ydermere afgår der offentlige transportmidler lige foran døren.I foyeren finder man en døgnåben reception med elevatorer, hotelsafe, vekselbørs, garderobe, en lille spillehal, en tv-stue. Herudover er der en hyggelig bar, en café, en teatersal, et kasino og en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole til de mindste. Hertil kommer roomservice og vaskeservice. Udenfor hotellet finder man desuden en legeplads med miniklub samt parkeringsmuligheder.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. De er desuden udstyret med telefon, tv, centralvarme og safeboks. Alle værelser råder over en altan.Hotellet kan tilbyde sine gæster en swimmingpool med børnebassin, solterrasse.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Europa Splash
  Fra1.027krPr. nat

  Europa Splashstars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig maritim 76 - Kort
  2,5/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 747 meninger fra rejsendeBaseret på 747 meninger fra rejsende

  Det hyggelige hotel ligger midt i et turistområde i Malgrat de Mar lige ud til strandpromenaden samt kun ca. 50 m fra det fantastiske hav. Der er ligeledes kun få minutters gang til Malgrat de Mars bymidte (ca. 500 m).Hotellet er på 7 etager og har i alt 170 værelser. Bygningen rummer desuden reception, elevatorer, safeboks, tv-stue, diskotek, en hyggelig restaurant, en bar og en café samt diverse forretninger. Personbiler kan parkeres på hotellets garagen.De praktisk indrettede værelser har eget badeværelse. Herudover er de udstyret med centralvarme, safeboks (mod betaling) samt en altan eller en terrasse.Hotellets gæster kan slappe af i poolen eller på solterrassen. For de sportsbegejstrede er der desuden tennis, ridning og beachvolley.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.

  Se mere
 • Sorra Daurada Splash
  Fra1.059krPr. nat

  Sorra Daurada Splashstars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Maritim 6-8 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 622 meninger fra rejsendeBaseret på 622 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel kan findes i Malgrat de Mar. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 4. 0 kilometer fra ejendommen. Ferieboligen ligger indenfor 50 meter fra den nærmeste strand. De 570 indbydende gæsteværelser tilbyder et perfekt sted til at slappe af ved slutningen af dagen. Sorra Daurada Splash blev fuldstændig moderniseret i 2000. De besøgende bydes velkommen i lobbyen 24 timer i døgnet. Sorra Daurada Splash er ikke et kæledyrsvenligt sted.

  Se mere
 • Amaraigua Adults Only
  Fra1.131krPr. nat

  Amaraigua Adults Onlystars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Av. de los pinos 7 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 4 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 503 meninger fra rejsendeBaseret på 503 meninger fra rejsende

  Dette familievenlige hotel ligger på hovedstranden Malgrat de Mar, Maresme Coast. Fra hotellet til centrum af landsbyen er der kun 400 m. Til vandet samt diverse forretninger, restauranter, barer og klubber er der desuden blot 50 m fra hotellet. Til floden Tordera og skoven Sant Genís de Palafolls er der endvidere kun 30 minutters gang. Herudover er der 10 minutters kørsel til Calellay, mens man kommer til Barcelona inden for 80 minutter med offentlige transportmidler. Til hovedbanegården er der desuden blot 450 m. Endvidere er der til Barcelonas internationale lufthavn (BCN) 69 km, mens der til Girona-Costa Bravas lufthavn (GRO) kun er 37 km fra hotellet.Dette hotel rummer 101 værelser. Det blev komplet renoveret i 2001/2002, men der foretages hvert år løbende opdateringer af de forskellige områder. Hotellet tilbyder gæsterne en restaurant, en bar og et rum til opmagasinering af bagage. I alle områder er der klimaanlæg, centralvarme, sikkerhedskameraer og brandalarmer. Hertil kommer foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere er der fjernsynsstue, miniklub og en legeplads til børnene. Endelig er der mulighed for at leje cykler mod betaling.På værelserne er der eget badeværelse. De er veludstyret med dobbeltseng, regulerbart klimaanlæg og radiatorer samt satellit-tv, rum til opmagasinering af bagage og en safeboks (ved forespørgsel). Alle værelser råder over en altan eller terrasse.

  Se mere
 • Iris
  Fra820krPr. nat

  Irisstars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , San esteban 84 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 28 meninger fra rejsendeBaseret på 28 meninger fra rejsende

  Lejlighederne ligger i gågaden i den smukke kystby Malgrat de Mar. De ligger centralt i et roligt erhvervsområde. Efter ca. 50 m kommer man til centrum og efter ca. 100 m kommer man til diverse restauranter, barer og diskoteker. Desuden er der ca. 300 m til stranden samt banegården. Til Geronas lufthavn er der ca. 35 km og til Barcelona er der ca. 66 km. Barcelonas lufthavn ligger ca. 82 km fra hotellet.Hotellet åbnede i 2005 og har i alt 12 lejligheder fordelt på 4 etager. Endvidere rummer bygningen en reception og en elevator.Lejlighederne er beregnet fra 2 til 4 personer. De råder over badeværelse, et soveværelse med 2 senge, en stue/spisestue med soveværelse og et amerikansk køkken med minikøleskab. Ydermere rummer lejlighederne WLAN- internetadgang, satellit-tv og TDT. Gæsterne kan selv indstille temperaturen på klimaanlæg og radiatorer. Desuden er der også en altan. Fra nogle af lejlighederne er der udsigt over vandet.På sandstranden er der mod betaling mulighed for at leje liggestole og parasoller.

  Se mere
 • Papi
  Fra749krPr. nat

  Papistars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. barcelona/paisos catalans s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 13 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 393 meninger fra rejsendeBaseret på 393 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel ligger ca. 50 m fra stranden og fra strandpromenaden. Ca. 400 m fra hotellet ligger byens centrum. Lufthavnen i Barcelona ligger 80 km fra hotellet, mens der er 40 km til lufthavnen i Gerona.Hotellet består af en 4-etagers hovedbygning og en 6-etagers sidebygning med i alt 231 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception og vekselbørs samt en lobbybar og elevatorer. Endvidere rummer bygningen en dejlig café og en restaurant. Hotellet har tilmed et spillelokale og en fjernsynsstue, ligesom man naturligvis kan gå på internettet.De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse. Desuden er der telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, safeboks (mod betaling) og altan.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin samt en solterrasse med parasoller og liggestole. Herudover er der en whirlpool. For de sportsbegejstrede er der ydermere mulighed for at spille billard/snooker.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Desuden arrangeres der til hvert måltid show cooking.

  Se mere
 • H·TOP Planamar
  Fra451krPr. nat

  H·TOP Planamarstars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig maritim, 10-12 - Kort
  2,9/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1135 meninger fra rejsendeBaseret på 1135 meninger fra rejsende

  Hotellet har en god beliggenhed i et roligt hjørne af Malgrat de Mar. Der er kun ca. 25 m til sandstranden samt ca. 200 m til bymidten. Lufthavnen i Gerona befinder sig ca. 29 km fra hotellet, mens der er ca. 70 km til lufthavnen i Barcelona.iddelklassehotellet er især populært blandt familier og har en hjemlig atmosfære og en venlig service. Det klimatiserede strandhotel råder endvidere over en reception med elevator samt en à la carte restaurant. Værelserne er udstyret med eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv og diverse sikkerhedsudstyr. Herudover er der safeboks (mod betaling), minibar og altan. Klimaanlæg og radiatorer bliver centralt reguleret. På de udendørs arealer finder man en swimmingpool.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Papi Blau
  Fra530krPr. nat

  Papi Blaustars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Av. països catalans, s/n s/n - Kort
   

  Dette charmerende hotel er i Malgrat de Mar. I alt 99 værelser er til rådighed for gæsterne.

  Se mere
 • H·TOP Cartago Nova
  Fra735krPr. nat

  H·TOP Cartago Novastars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig maritim 92 - Kort
  2,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 283 meninger fra rejsendeBaseret på 283 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel, som kan findes i Malgrat de Mar, er en fantastisk mulighed for familier. Med sin placering indenfor 1000 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra stedet til en række interessante steder. Rejsende finder lufthavnen indenfor en afstand af 29. 2 kilometer. Ferieboligen består af 214 soveværelser. H·TOP Cartago Nova blev fuldstændig moderniseret i 2015. Der er Wi-Fi på hele hotellet. Receptionen er åben 24/7. Babysenge til børn fås efter anmodning. Området tilbyder tilgængelige offentlige områder. Det er ikke tilladt at have kæledyr på området. Alle der bor på ejendommen, kan på egen hånd opleve madarrangementer der udbydes. Ejendommen tilbyder underholdning, der er skræddersyet til de rejsendes behov. H·TOP Cartago Nova vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

  Se mere
 • Luna Club Hotel & Spa
  Fra929krPr. nat

  Luna Club Hotel & Spastars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Cristobal colon 12 - Kort
  3,7/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 450 meninger fra rejsendeBaseret på 450 meninger fra rejsende

  Dette klimatiserede strandhotel er det rigtige valg, hvis man søger et behageligt og sikkert logi. Her finder man alle mulige kvalitetsstandarder på serviceområdet og får endvidere særlig opmærksomhed fra personalet uanset om man er feriegæst eller forretningsrejsende. Bygningen har i alt 128 værelser fordelt på 7 etager samt en have og en terrasse. Endvidere er der foyer med døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs og 2 elevatorer. Desuden er der en café, 2 barer, en restaurant med børnestole og en spisesal på det gastronomiske område. Mod betaling kan man benytte internetadgangen, bestille roomservice, benytte cykelkælderen og leje cykler. Der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom. De yngste gæster er hjertelig velkomne i miniklubben(4-11) / Kidsklubben(12-17), ligesom der også er mulighed for at muntre sig på legepladsen.Alle interessante pladser i Malgrat de Mar kommer man let til fra hotellet. Hotellet, som er et ressort bestående af hotellerne Luna Park og Luna Club, ligger i et roligt areal ca. 250 m fra stranden og ca. 200 m fra et område med forretninger. Til lufthavnene Gerona og Barcelona er der henholdsvis omkring 35 og 82 km.I hotellets 1.600 m² store have finder man en swimmingpool og en anden saltvandsfisk Svoemmebassin, og et separat børnebassin, en pool-/snackbar samt liggestole (mod betaling) og parasoller. Herudover har hotelanlægget en opvarmet indendørs swimmingpool, en whirlpool samt diverse massagetilbud. Til de sportsbegejstrede er der vandaerobic, bordtennis (mod betaling), aerobic, fitness-studie, volleyball, mulighed for at leje cykle og mountainbike, petanque og gymnastik. Prikken over i'et er aktivitetsprogram for børn og voksne, ligesom der også kan spilles billard. Der er ca. 1 km til strand Malgraten de Mar eller ca. 15 km fra hotellet til 2 forskellige vandland.

  Se mere
 
[x]
Hoteller  1 - 10   af  11  Hoteller - Malgrat de Mar
Side  1  af  2
 

De mest solgte hoteller - Malgrat de Mar

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination

Seneste anmeldelser