Hoteller i Palamos

Find på kortet
 • Trias
  Fra1.392krPr. nat

  Triasstars

  Palamos, Costa Brava - Maresme , Passeig del mar 4 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 527 meninger fra rejsendeBaseret på 527 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger på den centrale kyst i regionen Costa Brava foran stranden og 5 minutters gang fra havnen i den dejlige landsby Palamos. Der er forbindelse med offentlige transportmidler lige foran hotellet, mens der til den nærmeste lufthavn, Girona-Costa Brava, er 61 km.Hotellet blev bygget i 1900 og komplet renoveret og restaureret i 2005, herunder 84 værelser i såkaldt cosmo-stil. Med fokus på gæsternes komfort tilbydes klimaanlæg og WiFi internetadgang. Til faciliteterne hører en foyer med safeboks, elevator og konferenceindretninger. Hertil kommer café, bar og restaurant. Endelig er der mulighed for at bestille vasketøjsservice, ligesom hotellet også råder over en parkeringsplads.Værelserne er udstyret med dobbeltseng og badeværelse med brusebad og hårtørrer. Værelserne er indrettet med regulerbart klimaanlæg, centralvarme, telefon, satellit-tv, internetadgang og safeboks. Nogle af værelserne vender ud mod gaden og rummer altan og terrasse med havudsigt.Hotellet råder over en swimmingpool samt liggestole og parasoller på solterrassen.Hver dag tilbydes en morgenmadsbuffet, mens frokost og aftensmad kan vælges a la carte.I bil skal man tage afkørsel 9 på motorvej A7. Følg skiltene mod Sant Feliu de Guixols/Palamos og herefter Palamos søpromenade. I tog er den nærmeste station Caldes de Malavella (Girona), som ligger 35 km fra hotellet. Der er også en direkte busforbindelse med Palamos Village hos SARFA.

  Se mere
 • Royal S´Alguer Apartamentos
  Fra991krPr. nat

  Royal S´Alguer Apartamentosstars

  Palamos, Costa Brava - Maresme , Sant esteve 4-2 - Kort
   

  Denne dejlige lejlighed er placeret i Palamos. Beliggende indenfor 3. 0 kilometer fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Der er i alt 24 soveværelser på stedet. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Receptionsskranken er ikke åben om dagen. Endvidere tilbyder dette sted vugger til småbørn efter anmodning. Kæledyr er ikke tilladt i denne boligDer er parkeringsfaciliteter til rådighed for gæster.

  Se mere
 • La Malcontenta Hotel
  Fra3.283krPr. nat

  La Malcontenta Hotelstars

  Palamos, Costa Brava - Maresme , Paraje torremirona - platja del castell 12 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 236 meninger fra rejsendeBaseret på 236 meninger fra rejsende

  It located in the Paratge Torre Mirona in the area known as The Castle, the only virgin beach on the Costa Brava. This belongs to the municipality of Palamos included in the Plan of Natural Areas of Interest Castell-Cap Roig.All the room offer a full equipated bathroom, minibar, flat screen TV, HI-FI equipment, safes, head and air conditioner.

  Se mere
 • Aparthotel Ona Palamos
  Fra606krPr. nat

  Aparthotel Ona Palamosstars

  Palamos, Costa Brava - Maresme , C/provenca 5 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 180 meninger fra rejsendeBaseret på 180 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger centralt i Palamos turistområder. På få minutters gang (ca. 400 m) kommer man til et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Den historiske bymidte ligger endvidere ca. 400 m fra hotellet. Til det nærmeste strandafsnit er der desuden 150 m og 200 m væk er der forbindelse med offentlig transport.Lejlighedshotellet hører til i middelklassen og råder over i alt 144 boligenheder fordelt på den 4-etagers bygning. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safebokse og en elevator. Herudover er der 2 barer, et spillerum, et konferencerum og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling. For de mindste er der desuden en legeplads og en miniklub (4 ? 12 år). Indendøre er der et møntvaskeri med tørretumbler.De rustikalt indrettede lejligheder råder over eget badeværelse, kombineret stue-/soveværelse, et separat soveværelse, køleskab og en møbleret altan. Til de videre faciliteter hører en telefon.Hotellet har en swimmingpool med separat børnebassin og 2 whirlpools. Herudover kan man slappe af på solterrassen med liggestole og parasoller. Desuden kan man også deltage i aerobic- og vandaerobickurser. Mod betaling kan man endvidere benytte sig af tilbudene på saunaområdet med solarium og massageservice samt et veludstyret fitness-studie. I spillerummet finder man bl.a. et billardbord. Om dagen arrangeres der afhængigt af sæsonen et afvekslende aktivitetsprogram og om aftenen forskellige arrangementer med musik og dans. Den nærmeste golfbane ligger ca. 10 km fra hotelanlægget.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Palamos

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination