Hoteller i Pineda de Mar

Find på kortet
 • Sumus Stella & Spa
  Fra1.177krPr. nat

  Sumus Stella & Spastars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de les puntaires, apartado de correos 164 1 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 743 meninger fra rejsendeBaseret på 743 meninger fra rejsende

  Det attraktive middelklassehotel ligger centralt i Pineda de Mars turistområde kun ca. 150 m fra den dejlige sandstrand. Lige i nærheden finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Hotellet overbeviser specielt pga. sine gode trafikale forbindelser. Der er f.eks. busstoppested lige foran hotellet (150 m).Hotellet er bygget i 1963 og blev komplet renoveret i år 2001. Fordelt på 5 etager råder det over i alt 211 værelser. Det kan endvidere tilbyde sine gæster et 650 m² stort have- og poollandskab, en veludstyret foyer med elevatorer, pengeskabe, vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer en tv-stue, et opholdsrum, en lille spillehal, en café, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med en separat ikke-ryger afdeling og børnestole. Ydermere kan hotelgæsterne benytte sig af den offentlige internetadgang samt hotellets vaskeservice. Der kan desuden ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Hertil kommer at man kan leje cykler. Der er en cykelkælder, muligheder for at parkere, en miniklub for de mindste samt en legeplads.De smagfuldt indrettede værelser har badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme, pengeskab og altan med havudsigt.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at benytte hotellets spa- og wellnessområde med whirlpool og solarium. Herudover er der også mulighed for at sejle i kano, spille bordtennis, beachvolleyball, billard/snooker og boccia eller køre på mountainbike. Et sæsonafhængigt aktivitetsprogram sørger for underholdningen.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Checkin Pineda
  Fra610krPr. nat

  Checkin Pinedastars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Esglesia 76 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder

  Dette overnatningssted ligger 8 minutters gang fra stranden. Checkin Pineda is located 7 minutes' walk from the beach in Pineda de Mar, on the Costa del Maresme. It offers an outdoor pool and rooms with a private balcony.All air-conditioned rooms at the Checkin Pineda feature tiled floors and a simple décor. Each one has satellite TV and a private bathroom.Checkin Pineda has a restaurant which serves buffet meals. There is a poolside bar.There are 2 lounges with sofas and satellite TV, as well as a children's play area, a billiard table and an internet corner with computers and free Wi-Fi. In high season, Checkin Pineda offers free bicycles and kayaks (please note a deposit is required) and has a bouncy castle for children.Checkin Pineda is easily accessible from the AP7 Motorway. You can drive to Barcelona in around 45 minutes.

  Se mere
 • Apartamentos Checkin Beatrix
  Fra741krPr. nat

  Apartamentos Checkin Beatrixstars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , C/ arpelles 15 - Kort
   

  Denne charmerende lejlighed ligger i Pineda de Mar. Stedet, der putter sig indenfor 50 meter fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 10. 0 kilometer fra lejligheden. Der findes offentlige transportmidler indenfor en kort gåafstand. Lejligheden ligger indenfor 350 meter fra den nærmeste strand. Ferieboligen kan tilbyde i alt 32 soveværelser. Apartamentos Checkin Beatrix undergik en renovering i 2018. Besøgende kan nyde godt af Wi-Fi forbindelse overalt. Dette sted har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Apartamentos Checkin Beatrix tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Alle værelser på dette handicapvenlige sted, har adgang for kørestole. Små kæledyr må medbringes til Apartamentos Checkin Beatrix. Endvidere har denne feriebolig en garage til dem, der kommer i bil. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

  Se mere
 • Sorrabona
  Fra856krPr. nat

  Sorrabonastars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Paseo maritimo 10 10 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 7 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 124 meninger fra rejsendeBaseret på 124 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger tæt ved stranden Pineda. Endvidere er der også kun få skridt til bymidten, hvor man finder omfattende indkøbs- og underholdningsmuligheder samt det nærmeste stoppested.Strandhotellet blev renoveret i 2006 og råder over i alt 75 værelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og en elevator. Ydermere er der en bar, en café, et spillelokale, en fjernsynsstue, en restaurant, forskellige konferenceindretninger, internetadgang (mod betaling), parkeringsplads (mod betaling) samt legeplads til børnene. Naturligvis er der endvidere også mulighed for at bestille roomservice.Hotellet råder over komfortable værelser med eget badeværelse, altan (de fleste med havudsigt, dog gives ingen garanti), telefon, satellit/kabel-tv, regulerbart klimaanlæg og centralvarme. Superiorværelserne er imidlertid rummeligere og råder endvidere også over minibar, hårtørrer, safeboks (mod betaling) og radio.Hotellet råder over en swimmingpool samt en snackbar, en solterrasse med liggestole og en sauna. Gæsterne har desuden mulighed for at spille bordtennis og billard.Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokosten kan bestilles som menu.

  Se mere
 • Hotel Pineda Splash
  Fra1.011krPr. nat

  Hotel Pineda Splashstars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , De les puntaires 20 - Kort
   

  Dette komfortable hotel har beliggenhed i Pineda de Mar. Boligen har i alt 246 værelser. Ferieboligen tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på fællesarealer. Alle gæster der bor på denne ejendom, vil værdsætte, at der er åbent 24 timer i døgnet. Dette hotel accepterer ikke kæledyr. Gæster kan benytte parkeringspladsen.

  Se mere
 • H·TOP Pineda Palace
  Fra648krPr. nat

  H·TOP Pineda Palacestars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig maritim, 9 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 842 meninger fra rejsendeBaseret på 842 meninger fra rejsende

  Dette hotel hører til i den øvre middelklasse og ligger ca. 10 minutter til fods fra centrum af Pineda de Mar. Stranden ligger lige i hotellets umiddelbare nærhed, og der er kun 100 m til de nærmeste barer og pubber. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 150 m væk. Diverse indkøbsmuligheder og restauranter finder man omkring 200 m fra hotellet.Strandhotellet er bygget i 1978 og renoveret i 2003. Fordelt på sine 6 etager har det i alt 194 værelser. Hotellet råder over en foyer med en døgnåben reception, vekselbørs, elevatorer, en café, en bar, en lille spillehal, en tv-stue samt en miniklub til børnene. Der er ydermere en klimatiseret og indbydende restaurant med børnestole. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringskælderen. Naturligvis er der mulighed for at bestille roomservice.Værelserne har alle eget badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, centralvarme og safeboks.Gæsterne kan slappe af på hotellets solterrasse, hvor man også finder en swimmingpool samt liggestole og parasoller. Herudover kan man slappe af i whirlpoolen eller i saunaen. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at benytte hotellets fitness-studie. Hotellet kan endvidere tilbyde et alsidigt underholdningsprogram.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Checkin Montpalau
  Fra535krPr. nat

  Checkin Montpalaustars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Roig i jalpi, 1 1 - Kort
  3,2/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 151 meninger fra rejsendeBaseret på 151 meninger fra rejsende

  Dette charmerende hotel kan findes i Pineda de Mar. Den nærmeste strand ligger indenfor 400 meter fra hotellet . I alt 127 soveværelser er til rådighed for de rejsende. Denne ejendom undergik en renovering i 2012. Rejsende holder sig opdateret takket være lednings- og trådløs internetforbindelse, der er til rådighed på fællesarealerne. Receptionen er åben 24/7. Alle værelser fås med babysenge til de små efter anmodning. Små kæledyr må medbringes til Checkin Montpalau. Alle der bor på ejendommen, kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Checkin Montpalau, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Visse af disse services kan være underlagt ekstra gebyrer.

  Se mere
 • Sorrabona Apartamentos
  Fra1.155krPr. nat

  Sorrabona Apartamentosstars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Ignasi iglesias 44 10 - Kort
   

  Lejligheder ligger i Pineda de Mars bymidte med turistcentrummet lige i nærheden. Restauranter, barer, cafeer, diskoteker og forskellige indkøbsmuligheder samt en forbindelse med offentlig transport (den nærmeste banegård er Pineda de Mar) ligger kun få skridt fra hotellet. Til stranden er der endvidere ca. 250 m.Lejligheder sine 4 etager i alt 14 lejligheder. På hotellet er der en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer, en bar, en lille spillehal, en tv-stue, et konferencerum og en legeplads. Hertil kommer en indbydende, klimatiseret restaurant med et ikke-ryger-område og børnestole. Personbiler kan parkeres på kompleksets parkeringsplads eller i parkeringsgaragen (mod gebyr).Lejlighederne har alle 2 soveværelser med plads til 4 til 6 personer. I hvert soveværelse er der 2 enkeltsenge. Herudover er der et veludstyret badeværelse, kombineret stue/soveværelse med sovesofa, tekøkken med køleskab og en lille vaskekumme samt en altan.Hotel Sorrabona, som ligger ca. 200 m fra hotellet, råder over en swimmingpool, et børnebassin, en pool-/snackbar, en have og nogle liggestole. Der er desuden mulighed for at spille bordtennis eller billard. Om aftenen er der tilmed et underholdningsprogram.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Pineda de Mar

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination