Hoteller i Platja d'Aro

Find på kortet
 • Cap Roig
  Fra515krPr. nat

  Cap Roigstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Avenida andorra 18 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 9 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 651 meninger fra rejsendeBaseret på 651 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ved udgangen af byen på en hovedgade oven for havet. Til den lille, let skrånende sandstrand kommer man enten med en elevator eller til fods. Byens turistområde med de mange forretninger, barer og restauranter ligger mindre end 1000 m væk (ca. 10 minutters gang). Lige foran hotellet er der en forbindelse med offentlig transport (ca. 50 m).Det klimatiserede hotel har i alt 170 værelser. Den elegante foyer rummer en foyer med en døgnåben reception, en elevator, safebokse, en garderobe samt en vekselbørs. Herudover er der et spillelokale, en tv-stue, konferencerum, en café, en bar samt en klimatiseret à la carte restaurant. Der kan desuden bestilles roomservice. For børnene er der en legeplads på hotellets udendørs arealer (med en smuk parklignenede have). Der er desuden mulighed for at parkere bilen.Værelserne er indrettede i gammel spansk stil og råder over eget badeværelse og altan (med udsigt til havet, bjergene eller gaden). Derudover er de indrettede med telefon og satellit-/kabel-tv. Superior-værelserne har desuden en safeboks og et lille køleskab. Mod betaling har man endvidere mulighed for at bestille et værelse med klimaanlæg.Hotellet råder over en opvarmet indendørs swimmingpool, en pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. Herudover er der en sauna, ligesom der også tilbydes et sæsonafhængigt aktivitetsprogram med forskellige danseaftner. Der er endvidere mulighed for at spille bordtennis og billard samt mod betaling at spille tennis på tennisskolen ved siden af hotellet. Der ligger desuden en golfbane omkring 3,5 km væk.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Claramar
  Fra410krPr. nat

  Claramarstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Carrer pineda del mar 29 - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 2 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 117 meninger fra rejsendeBaseret på 117 meninger fra rejsende

  Hotellet har en fantastisk beliggenhed i centrum af Platja d'Aro med de mange forretninger og faciliteter i et elegant og roligt område med gågade. Det er mindre end 50 m fra stranden, hvor gæsterne kan nyde det dejlige, klare vand. Der er også talrige restauranter, barer, natklubber og forbindelser med offentlige transportmidler inden for gåafstand. Til Girona banegård er der omkring 30 minutters kørsel fra hotellet. Endvidere ligger Gironas og Barcelonas lufthavne henholdsvis ca. 30 km og 90 km væk.City-hotellet blev totalrenoveret i 2009 og består af i alt 36 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter på det klimatiserede hotel er der café, bar, fjernsynsstue, WLAN/internetadgang, elevator, safebokse, garderobe samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Desuden kan gæsterne også få afstressende massage. Mod betaling kan man også benytte en garage og leje cykler. Gæsterne kan herudover benytte den offentlige parkeringsplads 300 m fra hotellet.Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Af yderligere behageligheder på værelset er der telefon, satellit-tv, terrasse, klimaanlæg og radiator for at sikre gæsternes totale komfort.Der står liggestole og parasoller klar til brug på sandstranden i nærheden (mod betaling).Hotellet tilbyder en morgenbuffet.

  Se mere
 • Comtat Sant Jordi
  Fra333krPr. nat

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Kort
  3,6/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 245 meninger fra rejsendeBaseret på 245 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i nogle virkelig specielle omgivelser kun 150 m fra stranden med adgang til en af Costa Bravas smukkeste bugter, 'Cala de la Bella Dona'. Eftersom der kun er 800 m til centrum af Platja d'Aro, er stedet ideelt for gæster, der ønsker en afslappet ferie med familien eller som par langt fra hverdagens stress og jag og tæt på de kommercielle og rekreative dele af byens centrum. Endvidere er der 120 km til Barcelonas lufthavn og 40 km til Gironas lufthavn.Dette moderne lejligheds-hotel blev renoveret i 2006 og består af en hovedbygning og en sidebygning med i alt 167 lejligheder. Til faciliteterne hører også en vidunderlig have, en terrasse og en rummelig foyer med døgnåben reception, klimaanlæg og radiator i fællesområderne. Hertil kommer et supermarked med bladkiosk, fjernsynsstue, legeplads, spillelokale og fælles computer med internetadgang (mod betaling) såvel som WiFi/internetadgang (mod betaling) og en udendørs parkeringsplads til bilen (hvis der er ledige pladser og mod betaling på stedet). Ydermere tilbyder hotellet et møntvaskeri med selvbetjening (med kort).De hyggeligt indrettede lejligheder er inddelt i de 2 kategorier 2/4 og 4/6. Lejlighederne i kategorien 2/4 består af et værelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa, et køkken i amerikansk stil, et køleskab og en safeboks (som er valgfri og mod betaling på stedet), ligesom der er et veludstyret badeværelse, en møbleret terrasse, telefon, satellit-tv, klimaanlæg og radiator. Lejlighederne i kategorien 4/6 råder over et ekstra værelse med dobbeltseng. Der tilbydes lejligheder med udsigt til haven eller swimmingpoolen mod ekstra betaling på stedet.Komplekset har 2 udendørs swimmingpools, hvoraf den ene er for voksne og den anden for børn, og er omgivet af et haveanlæg og en solterrasse. Herudover tilbydes der aftenunderholdning for voksne og aktiviteter for børn fra den 16. juni til den 16. september.

  Se mere
 • Cosmo Apartments Platja D'Aro
  Fra10.353krPr. nat

  Cosmo Apartments Platja D'Arostars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Nuestra señora del carmen 12 - Kort
   

  Dette uhøjtidelige lejligheds-hotel kan findes i Platja d'Aro. De der bor på denne ejendom, vil nyde et fredeligt og roligt ophold på Cosmo Apartments Platja D'Aro, som kun består af 14 værelser. Bolig enblev opført i 2015. Der er både lednings- og trådløse internetforbindelser til rådighed på stedet. Cosmo Apartments Platja D'Aro har receptionsservice 24 timer i døgnet, så gæsternes behov kan blive opfyldt når som helst, dag eller nat. Cosmo Apartments Platja D'Aro tilbyder børnesenge til små børn efter anmodning. Cosmo Apartments Platja D'Aro forstår, at tilgængelighed er vigtig for alle besøgende. Af denne årsag er der gæsteværelser med kørestolsadgang, og de er fuldt tilpasset til nem adgang. Denne ejendom accepterer ikke kæledyr. De rejsende kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Gæster kan nyde de dejlige middagsmuligheder, der tilbydes i behagelige omgivelser. En række underholdningsmuligheder i verdensklasse er til rådighed for gæsterne. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

  Se mere
 • NM suites Hotel
  Fra839krPr. nat

  NM suites Hotelstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Avinguda onze de setembre 70 - Kort
  4,6/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 193 meninger fra rejsendeBaseret på 193 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger midt i en skøn og velholdt have kun ca. 300 m fra centrum af Platja d'Aro, hvor man finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er desuden ca. 150 m. til stranden. Der afgår endvidere offentlige transportmidler ca. 200 m væk.Hotellet hører til i den øvre middelklasse og drives af en familie. Det har en perfekt beliggenhed og råder over 2 etager med i alt 39 værelser. Bygningen rummer desuden en hyggelig bar, en internetterminal og en indbydende restaurant. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice. Uden for hotellet er der tilmed gode parkeringsmuligheder.Værelserne er smagfuldt og individuelt indrettede. De er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, internetadgang, minibar/køleskab, centralvarme og safeboks samt altan.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool og en solterrasse. Der er ca. 2 km til den nærmeste golfbane.

  Se mere
 • Aromar
  Fra807krPr. nat

  Aromarstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Maritimo 106 - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 57 meninger fra rejsendeBaseret på 57 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger midt i et turistområde kun ca. 20 m fra den smukke sandstrand. Ca. 150 m væk finder man forskellige indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Der afgår offentlige transportmidler ca. 200 m fra hotellet.Strandhotellet er bygget i 1963 og renoveret i 2001. Det er på 7 etager og råder over i alt 158 værelser, heraf 22 enkelt- og 136 dobbeltværelser. Der er desuden en foyer med en døgnåben reception. Herudover kan det tilbyde en café, en frisør, en bar, et diskotek, en tv-stue, en klimatiseret restaurant med børnestole, et konferencerum, en offentlig internetcomputer (WLAN).De lyst og indbydende indrettede værelser råder over badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, dobbeltseng, flisebelægning, centralvarme og pengeskab.Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool med børnebassin, snack-poolbar, liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at spille billard, og der ligger en golfbane 7 km væk. På stranden står der ligeledes liggestole og parasoller til rådighed, ligesom der er mulighed for at dyrke forskellige vandsportsgrene. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Platja d'Aro

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination