Hoteller i Playa de Pals

Find på kortet
 • Piverd Golf
  Fra637krPr. nat

  Piverd Golfstars

  Playa de Pals, Costa Brava - Maresme , Abeurador 26 - Kort
   

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger i midten af en pinjelund kun ca. 800 m fra stranden. Ca. 1 kilometer væk ligger byens centrum. Lufthavnen i Barcelona ligger ca. 150 km fra hotellet, mens der er ca. 60 km til lufthavnen i Gerona.Lejligheden ligger i et kompleks med i alt 75 2-etagers lejligheder. Køretøjer kan parkeres ved indgangen til komplekset.Den smagfuldt indrettede lejlighed er udstyret med eget badeværelse med brusebad. Endvidere er den indrettet med radiator, kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse, et køkken samt en møbleret tagterrasse med grill og græsplæne.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Endvidere kan gæsterne slappe af på den skønne græsplæne. Der ligger desuden en golfbane omkring 100 m fra hotellet.

  Se mere
 • Green Mar
  Fra915krPr. nat

  Green Marstars

  Playa de Pals, Costa Brava - Maresme , Calle del golf s/n - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder

  Det attraktive lejlighedskompleks ligger kun ca. 1 km fra stranden og bymidten. Barcelonas lufthavn ligger ca. 150 km fra hotellet, mens der er omkring 60 km til Geronas lufthavn.Lejlighedshotellet blev åbnet i 2000 og råder over 60 lejligheder. På anlægget forefindes elevatorer. De yngste gæster kan muntre sig på legepladsen. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads.Den smagfuldt indrettede lejlighed er udstyret med eget badeværelse med brusebad. Herudover er der kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse og et tekøkken med køleskab. Desuden er lejligheden udstyret med vaskemaskine, dobbeltseng og terrasse.På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Ca. 200 m væk ligger der endvidere en golfbane.

  Se mere
 • Mas Salvi
  Fra1.915krPr. nat

  Mas Salvistars

  Playa de Pals, Costa Brava - Maresme , Cl. carmany 13 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 136 meninger fra rejsendeBaseret på 136 meninger fra rejsende

  Det luksuriøse hotel ligger i hjertet af Costa Brava i det grønne område i Carmany i Pals. Der ligger en sandstrand kun ca. 3 km fra hotellet. Desuden er der kun ca. 1 km til de nærmeste restauranter, barer og diskoteker samt til det nærmeste stoppested. Lufthavnen El Prat de Llobregat ligger ca. 142 km væk, mens lufthavnen i Gerona ligger 44 km fra hotellet.Det charmerende og klimatiserede hotel blev renoveret i år 2002 og råder over i alt 6 elegante suiter og 16 juniorsuiter fordelt på 3 etager. I foyeren finder man en døgnåben reception. Derudover rummer bygningen en fjernsynsstue, en hyggelig bar og en restaurant. Forretningsfolk kan benytte diverse lokaler til konferencer, møder osv. Der er naturligvis også mulighed for at bestille vaskeservice (mod betaling). Hotellet har tilmed en parkeringsplads og en garage (mod betaling).De rummelige suiter har eget badeværelse. Herudover er de udstyret med telefon, radio, minibar, safeboks (mod betaling) og centralvarme.Hotellets gæster kan slappe af i saunaen (mod betaling) eller i den indendørs pool. Mod betaling kan gæsterne desuden spille tennis eller golf.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Playa de Pals

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination