Hoteller i Roses

Find på kortet
 • Prestige Victoria
  Fra881krPr. nat

  Prestige Victoriastars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Gola de l´estany, platja de sta margarida. s/n - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 14 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 395 meninger fra rejsendeBaseret på 395 meninger fra rejsende

  Dette attraktive strandhotel ligger direkte på Santa Margidas indbydende strand, kun ca. 1,5 km fra centrum. I nærheden finder man et shoppingområde med talrige forretninger, butikker, barer og restauranter. Der afgår offentlige transportmidler lige uden for hotellet. Der er desuden ca. 700 m til det nærmeste diskotek.Hotellet er bygget i 1969 og renoveret i 2001. Dets hovedbygning er på 8 etager og råder over i alt 208 værelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. På hotellet finder man desuden en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole. Ydermere tilbydes der vaskeservice, ligesom der er en miniklub til børnene.De tiltalende værelser har eget flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, dobbeltseng, minibar og safeboks (mod betaling) og centralvarme. Der kan max. bo tre personer på værelserne (og ikke tre personer med en baby).Desuden ligger der et skiområde ca. 21 km væk samt en golfbane (mod betaling) ca. 25 km væk. Prikken over iet er et sæsonafhængigt underholdningsprogram for voksne.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Prestige Coral Platja
  Fra1.040krPr. nat

  Prestige Coral Platjastars

  Roses, Costa Brava - Maresme , De rhoda 28 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 459 meninger fra rejsendeBaseret på 459 meninger fra rejsende

  Det charmerende hotel ligger i Santa Margarita (Rosas) lige ved den let skrånende sandstrand. Til Rosas bymidte med dens talrige restauranter, barer og forretninger er der kun ca. 300 m ad den dejlige strandpromenade. Ydermere afgår der offentlige transportmidler lige foran døren.iddelklassehotellet blev bygget i 1968 og blev renoveret i 1999. Det har på sine 4 etager i alt 167 værelser og kan tilbyde sine gæster en veludstyret foyer med en døgnåben reception, elevator, vekselbørs og tv-stue. Herudover er der en hyggelig café, en bar og en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Det er desuden muligt at parkere uden for hotellet.Værelserne er smagfuldt indrettet og råder over et badeværelse med hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar og safeboks.Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool samt et afvekslende aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger ca. 25 km væk. Man finder desuden en surf- og dykkerskole ca. 800 m fra hotellet.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Almadraba Park
  Fra1.062krPr. nat

  Almadraba Parkstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Avd.diaz pacheco -platja de l'almadraba n/a - Kort
  4,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 308 meninger fra rejsendeBaseret på 308 meninger fra rejsende

  Hotellet har en privilegeret beliggenhed i det nordlige Costa Brava, på et forbjerg ved havet og Almadraba Strand. Det er let tilgængeligt ad vejnettet eller søvejen og ligger kun 5 minutters kørsel fra centrum af byen Roses. I Roses kan gæsterne tage på en kulturel rundtur, besøge den mest moderne lystbådehavn på den catalanske kyst, finde stier langs kysten og skjulte bugter. Parque Natural del Cap de Creus starter kun omkring 500 m væk, og til området Aiguamolls de l'Empordà er der omkring 8 km. Herudover er der ca. 15 km til byen Cadaqués og ca. 30 km til Figueres og byens Dalí-museum El Teatre-Museu Dalí. Til den nærmeste busstation i Roses er der omkring 4 km, til den nærmeste banegård i Figueres omkring 30 km, til Girona-Costa Brava lufthavn omkring 50 km og til Barcelona lufthavn ca. 200 km.Dette hotel, som blev renoveret i 2008, tilbyder 66 værelser, panoramaudsigt og fredelige omgivelser, hvor gæsterne kan nyde komforten og den fine service. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der en foyer, døgnåben reception, check-out service, safeboks, vekselbørs, garderobe, elevator og en fjernsynsstue. Hertil kommer en café, bar og restaurant med et kvalitetskøkken og regionale specialiteter. Der er også en grill-restaurant ved kanten af swimmingpoolen. Desuden er der også konferencefaciliteter, WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice såvel som en parkeringsplads, en garage og udlejning af cykler.Værelserne tilbyder eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer, ligesom der er elektronisk safeboks, telefon, gratis og trådløs internetadgang, stereoanlæg, satellit-tv, radio og minibar. Ydermere er der også dobbelt- eller kingsize senge, regulerbare klimaanlæg og radiatorer såvel som en terrasse.

  Se mere
 • Prestige Mar y Sol
  Fra1.070krPr. nat

  Prestige Mar y Solstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Placa de catalunya 20 - Kort
  3,9/5
  Kundevurderingaf 12 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 233 meninger fra rejsendeBaseret på 233 meninger fra rejsende

  Det attraktive hotel befinder sig Rosas turistområde, blot 100 m fra den indbydende sandstrand. Der er forbindelse med offentlig transport få meter fra anlægget. I de umiddelbare omgivelser ligger der desuden diverse indkøbsområder med talrige forretninger, butikker, barer, pubber og restauranter.Lejlighedshotellet er bygget i 1978 og renoveret i 1998. Dets hovedbygning er på 5 etager og har i alt 37 lejligheder. Anlægget kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs, elevator og café. I huset finder man desuden en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Ydermere tilbydes der room- og vaskeservice.De tiltalende lejligheder har eget badeværelse, opholdsrum, telefon, satellit-tv, safeboks og centralvarme. Der gøres rent ved afrejse.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges á la carte.

  Se mere
 • Prestige Goya Park
  Fra835krPr. nat

  Prestige Goya Parkstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Av del port de reig s/n - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 462 meninger fra rejsendeBaseret på 462 meninger fra rejsende

  Dette familiehotel ligger i et roligt kvarter ca. 1,5 km fra centrum. Rosas bymidte kan friste med et stort udbud af forretninger, barer og restauranter samt et meget alsidigt natteliv. Den nærmeste strand ligger kun få minutters gang fra hotellet (ca. 250 m). Lige foran døren afgår der endvidere offentlige transportmidler.Strandhotellet er bygget i 1973 og komplet renoveret i 2001. Det råder over i alt 246 værelser fordelt på 8 etager. Hotellets foyer rummer en døgnåben reception, tre elevatorer, safebokse samt en vekselbørs. Herudover er der en tv-stue, en café, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant.Værelserne rummer et komplet udstyret badeværelse. Derudover er de indrettet med telefon, safeboks (mod betaling), satellit-/kabel-tv, altan og centralvarme.I hotellets vidunderlige haveområde er der en swimmingpool med liggestole og parasoller (mod betaling) til fri afbenyttelse samt en poolbar (kun åben i højsæsonen). Endvidere er der mulighed for at spille bordtennis, boccia eller minigolf. Sidst, men ikke mindst, er der et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for børn og voksne med diverse sportslige aktiviteter samt dans, livemusik og shows.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Hotel Carmen
  Fra559krPr. nat

  Hotel Carmenstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Trinidad 41 - Kort
  4,4/5
  Kundevurderingaf 10 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 373 meninger fra rejsendeBaseret på 373 meninger fra rejsende

  Ejendommen har en bekvem beliggenhed 50 m fra stranden i det centrale fodgængerområde i Roses midt blandt forretninger, barer og restauranter. Desuden ligger den nærmeste busstation ca. 150 m væk, mens der til banegården er omkring 18 km. Herudover ligger Girona-Costa Brava lufthavn ca. 50 km fra hotellet, mens der til Barcelonas lufthavn er omkring 150 km.Dette klimatiserede hotel blev bygget i 2010. Det er designet af lokale kunstnere og blevet forvandlet til et hyggeligt, tidssvarende middelhavshotel. Stedets kerne består af tre gamle fiskerhuse, som er blevet omdannet til at kunne tilbyde nogle moderne og komfortable omgivelser. Designet og beliggenheden vil få gæsterne til at føle sig som en del af Roses og Costa Brava. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, ligesom hotellet tilbyder safeboks, vekselbørs og en garderobe. Herudover er der konferenceindretninger og masser af fælles områder såsom et spillelokale, fjernsynsstue, café, bar og restaurant. Ydermere er der WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Desuden vil gæster af yngre årgange helt sikkert nyde legepladsen. Endvidere kan gæster i bil parkere på hotellets parkeringsplads eller i garagen.I kraft af den unikke bygning varierer værelserne med hensyn til form, størrelse og farve. Dog deler de alle et moderne middelhavsdesign, ligesom der er fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv, telefon, WLAN/internetadgang, klimaanlæg og radiatorer på værelserne. Hvert enkelt værelse tilbyder også en dobbeltseng med madrasser af høj kvalitet, en safeboks og en minibar. Der tilbydes ydermere eget veludstyret badeværelse med brusebad, hårtørrer og håndklædevarmere som standardindretning.Gæsterne kan benytte solterrassen med liggestole og parasoller. Der kan desuden lejes liggestole mod betaling på stranden.Hotellet tilbyder kontinental morgenmad eller morgenbuffet, mens både frokosten og aftensmaden er til rådighed som buffet eller menu.

  Se mere
 • Nautilus
  Fra791krPr. nat

  Nautilusstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Berganti 15 - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 171 meninger fra rejsendeBaseret på 171 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet ligger i den rolige bydel ""Santa Margarita"", i nærheden af bymidten. Man kan gå ned til sandstranden, som ligger ca. 300 m væk. I hotellets umiddelbare nærhed finder man talrige indkøbsmuligheder, hyggelige værtshuse, livlige diskoteker samt forskellige restauranter. Forbindelse med offentlig transport finder man desuden lige foran hotellet.Strandhotellet er bygget i 1962 og blev renoveret i 1999. Fordelt på de 2 etager har det i alt 64 værelser. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks og vekselbørs samt elevatorer, en café, en bar, en lille spillehal og en tv-stue. Der står endvidere en klimatiseret restaurant, en offentlig internetcomputer med WLAN og en aflåselig cykelkælder til rådighed. Herudover kan gæsterne benytte sig af hotellets roomservice og vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringskælderen.Værelserne råder over eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv og dobbeltseng.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en solterrasse med liggestole og snackbar. Der er desuden solterrasse og sportsplads (mod betaling). Ydermere kan man benytte sig af fritidstilbud som bordtennis, billard og tennis (mod betaling). Der er desuden en golfbane ca. 15 km væk. Slutteligt arrangerer hotellet også et afvekslende aktivitetsprogram.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • Hostal Rom
  Fra551krPr. nat

  Hostal Romstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Trinitat 35 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 173 meninger fra rejsendeBaseret på 173 meninger fra rejsende

  This guest house is situated in the pedestrian area in the centre of Roses, only 50 m from the beach and the fantastic Roses promenade. The Dali Museum is 18 km from the hotel. The local bus station is just 5 minutes away by foot, whilst the train station lies 18 km from the hotel. The nearest airport is Girona-Costa Brava Airport (50 km).

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Roses

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination