Hoteller i S'Agaro

Find på kortet
 • Van der Valk Hotel Barcarola
  Fra501krPr. nat

  Van der Valk Hotel Barcarolastars

  S'Agaro, Costa Brava - Maresme , Carrer pablo picasso 1-19 - Kort
  5,0/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 460 meninger fra rejsendeBaseret på 460 meninger fra rejsende

  Dette attraktive strandhotel ligger i byen S'Agaró (området Sant Feliu de Guíxols), blot 50 m fra stranden Sant Pol. Sant Pol er Costa Bravas mest romantiske strand, der er kendt for sin centrale beliggenhed. Fra hotellet er der blot få meter til det herlige, turkisblå hav. Lige i nærheden finder man et væld af restauranter samt en forbindelse med offentlig transport. Lidt længere væk (ca. 3000 m) finder man omfattende indkøbsmuligheder samt diverse barer, pubber og diskoteker. Det tager ca. en halv time at spadsere ind til bymidten.Hotellet er renoveret i år 2000 og råder over en 3-etagers hovedbygning og en 3-etagers sidebygning med i alt 44 værelser. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, garderobe og elevator. I huset finder man desuden en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Der er endvidere et konferencerum og en internetterminal, ligesom der også tilbydes vaskeservice samt cykelkælder, parkeringsplads og garage.De moderne indrettede værelser råder over et flisebelagt badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, centralvarme og pengeskab.Gæsterne kan benytte hotellets swimmingpool med dertilhørende liggestole.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

  Se mere
 • Hostal del Sol
  Fra489krPr. nat

  Hostal del Solstars

  S'Agaro, Costa Brava - Maresme , Carretera de palamós 194 - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 169 meninger fra rejsendeBaseret på 169 meninger fra rejsende

  Dette komfortable hotel er i S'Agaro. Lokaliteten har 40 indbydende soveværelser. Dem, der ikke bryder sig om dyr, kan nyde deres ophold, da dette hotel ikke tillader kæledyr.

  Se mere
 • GHT S'Agaro Mar
  Fra7.579krPr. nat

  GHT S'Agaro Marstars

  S'Agaro, Costa Brava - Maresme , Sa caleta s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 18 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 405 meninger fra rejsendeBaseret på 405 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger ved Sant Pols bugt midt i et velholdt haveanlæg. Det er kun adskilt fra den lavvandede sandstrand af en vej langs vandet (blindgyde). Hotellet ligger i nærheden af de fleste af S'Agaros seværdigheder. Ydermere er der ca. 100 m til stranden og diverse restauranter samt ca. 2,5 km til byens centrum. Tilmed ligger der inden for en omkreds af ca. 5 km en busstation, nogle diskoteker, et mødested for turister og indkøbsmuligheder. Til Geronas lufthavn er der omkring 36 km og til katedralen samt Det Jødiske Kvarter ca. 37 km. Der er ca. 80 km til Dalis Museum. Til den hellige families kirke er der ca. 100 km og til Barcelonas lufthavn er der omkring 120 km.Hotellet blev renoveret i år 2001. Det råder over en 5-etagers hovedbygning og en sidebygning på 2 etager samt i alt 76 værelser. Det klimatiserede hotel råder endvidere over en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere er der restaurant og WLAN Access Point (mod betaling) på dette strandhotel. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads (mod betaling).Værelserne er elegant udsmykket og indrettet for at kunne tilbyde gæsterne behageligheder og fuldende det samlede indtryk. Der er badeværelse/brusebad/toilet, telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling). Klimaanlægget og radiatorerne kan reguleres fra værelserne.På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin. Gæsterne har mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Der tilbydes halvpension eller helpension.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - S'Agaro

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination