Hoteller i Santa Susana

Find på kortet
 • Aparthotel Odissea Park
  Fra860krPr. nat

  Aparthotel Odissea Parkstars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Avd.del mar 15 - Kort
  4,1/5
  Kundevurderingaf 3 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 287 meninger fra rejsendeBaseret på 287 meninger fra rejsende

  Situated at first line border, he enjoys a marvelous situation. To only few meters, we will find shops, supermarket, bars and restaurants.

  Se mere
 • Alhambra
  Fra747krPr. nat

  Alhambrastars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Avinguda del mar 20 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 1 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 256 meninger fra rejsendeBaseret på 256 meninger fra rejsende

  Dette hotel ligger i kommunen Santa Susanna, i turistområdet ved promenaden og i anden række ud til havet. Til banegården er der desuden 150 m. Herudover ligger Girona-Costa Brava lufthavn ca. 45 km fra hotellet, mens der til Barcelonas lufthavn er omkring 60 km.Strand-hotellet blev bygget i 1967, renoveret i 2009 og har bevaret noget af sin arabiske stil. Det har 6 etager med elevator og klimaanlæg overalt. Der tilbydes 238 værelser, og stedet er ideelt til familieferier. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af andre faciliteter er der en safeboks, vekselbørs, fjernsynsstue, legeplads og en miniklub. Der er tilmed også en café, en bar, et diskotek og en restaurant på stedet. Gæsterne kan også benytte stedets internetadgang (mod betaling) og bestille roomservice og vasketøjsservice.Alle værelser er indrettet med dobbelt- eller kingsize senge og har egen altan samt fjernsyn med internationale kanaler, telefon og safeboks (mod betaling). De rummer også eget badeværelse med brusebad og et badekar. Hertil kommer regulerbart klimaanlæg og regulerbar radiator som en del af standardindretningen i alle boligenheder.Hotellet tilbyder dagligt underholdning for både børn og voksne om sommeren. Det har også en dejlig terrasse, hvor gæsterne kan nyde live-dans med et ensemble eller orkester hver aften. Gæsterne kan desuden tage en dukkert i den udendørs swimmingpool, og der også er et børnebassin. Endvidere kan man få forfriskninger i snackbaren langs swimmingpoolen, ligesom der står liggestole og parasoller klar til brug på solterrassen. Herudover kan gæsterne træne i fitness-studiet eller slappe af i saunaen og spille bordtennis (sidstnævnte mod betaling). Ydermere kan man leje liggestole og parasoller på sandstranden (mod betaling).orgenmaden, frokosten og aftensmaden tilbydes som buffeter på hotellet. Hertil kommer også en særlig børnebuffet.

  Se mere
 • H·TOP Royal Sun
  Fra732krPr. nat

  H·TOP Royal Sunstars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Passeig marítim s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 20 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 1254 meninger fra rejsendeBaseret på 1254 meninger fra rejsende

  Strandhotellet ligger i byens turistområde direkte ved stranden. I hotellets umiddelbare omgivelser (højst 300 m) finder man omfattende indkøbsmuligheder, barer, restauranter, diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport.Det populære middelklassehotel er bygget i 1987 og har i alt 216 værelser fordelt på sine 6 etager. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator og café. Der er desuden bar, pub og tv-stue samt en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område og børnestole. Hotellet råder endvidere over en legeplads, en lille spillehal og en miniklub for de mindste gæster. Herudover tilbydes der en offentlig internetcomputer, vaske- og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.Værelserne er rummelige og råder over badeværelse med brusekabine, telefon, kabel-tv, stereoanlæg, minibar, klimaanlæg, centralvarme, altan og en safeboks (mod betaling).Der står swimmingpool, snackbar, liggestole, parasoller og solterrasse til rådighed for gæsterne, ligesom de også har mulighed for at spille bordtennis og billard. Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for afveksling.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

  Se mere
 • Caprici
  Fra948krPr. nat

  Capricistars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Passeig maritim s/n - Kort
   
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 345 meninger fra rejsendeBaseret på 345 meninger fra rejsende

  Dette strand-hotel har en privilegeret beliggenhed i et roligt område ved havet. Forretningerne i Santa Susanna og Malgrat de Mar ligger lige i nærheden, og etablissementet tilbyder gode forbindelser via vejnettet. Den lokale banegård ligger kun 50 m væk, og gæsterne vil finde et antal barer, beværtninger og mødesteder med natteliv inden for 500 m af hotellet. Restauranterne finder man endvidere ca. 1 km væk i Malgrat.Dette moderne hotel baserer sin service på filosofien om at ville tilbyde gæsterne en behagelig atmosfære at nyde serviceydelser og faciliteter i samt om at sikre en uforglemmelig ferie. Det klimatiserede strand-etablissement rummer i alt 238 værelser fordelt på 5 etager. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, og af faciliteter på stedet er der elevator, spillelokale, fjernsynsstue og miniklub samt spisemuligheder, herunder en café, bar og restaurant. Der tilbydes desuden internetadgang mod betaling, og gæster i bil kan efterlade køretøjet på den nærliggende parkeringsplads.Værelserne er indrettet med eget badeværelse med brusebad/badekar samt telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks, klimaanlæg og centralvarme. Herudover er der altaner, og visse værelser er også handicapvenligt indrettet.Hotellet råder over 2 swimmingpools, herunder en udendørs swimmingpool og et børnebassin. Gæsterne kan få forfriskninger i snackbaren langs swimmingpoolen og slappe af på solterrassen i liggestolene under parasollerne. Ønsker man at holde formen ved lige, er der et fitness-studie, ligesom man også kan gå i sauna mod betaling. Herudover tilbydes et underholdningsprogram for voksne, og på den nærliggende sandstrand kan man leje liggestole og parasoller (mod betaling).Hotellet tilbyder en buffet-restaurant med kokkeopvisning.

  Se mere
 • Riviera
  Fra852krPr. nat

  Rivierastars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Avinguda del mar 21 - Kort
  3,5/5
  Kundevurderingaf 17 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 522 meninger fra rejsendeBaseret på 522 meninger fra rejsende

  Dette middelklassehotel befinder sig midt i et turistområde blot ca. 100 m fra stranden. Det tager kun få minutter at gå ind til bymidten, hvor man finder et væld af indkøbsmuligheder, caféer, barer, restauranter og diskoteker. Ydermere afgår der lige foran døren offentlige transportmidler.Hotellet er bygget i 1970 og renoveret i år 2000. Det ligger i en smuk ca. 200 m² stor have og har fordelt på 6 etager i alt 600 værelser, heraf 10 enkelt- og 295 dobbeltværelser. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en restaurant med et ikke-ryger område, og desuden er der mulighed for at bestille roomservice.De hyggeligt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon.Hotellets gæster kan boltre sig i den udendørs swimmingpool eller slappe af på solterrassen. Der er desuden mulighed for at spille golf 20 km væk fra hotellet. Prikken over i et er et underholdende aktivitetsprogram.orgenmaden serveres som buffet.

  Se mere
 • Checkin Sirius
  Fra678krPr. nat

  Checkin Siriusstars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Del mar 18 - Kort
  4,3/5
  Kundevurderingaf 8 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 591 meninger fra rejsendeBaseret på 591 meninger fra rejsende

  Hotellet ligger i Santa Susanas turistcentrum blot 150 m fra stranden og 100 m fra de nærmeste butikker og barer. Nabobyerne hedder Pineda del Mar og Malgrat del Mar. Til fods kommer man hurtigt til en forbindelse med offentlig transport.Hotellet er renoveret med moderne dekor og åbnede i år 2000. Det er på fem etager og råder over i alt 161 værelser. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception og en elevator. Herudover er der en lobbybar med havudsigt og en klimatiseret restaurant. Hotellet har desuden et konferencerum og tilbyder room- og vaskeservice.De tiltalende værelser har eget badeværelse med brusebad samt telefon, satellit-/kabel-tv og minibar. Til standardindretningen hører endvidere regulerbart klimaanlæg/radiator, safeboks (mod betaling) og en terrasse eller en altan.For hotellets gæster står der en pool og forskellige spa-tilbud såsom sauna, whirlpool, dampbad og solarium til rådighed. Herudover er der også et fitness-studie, ligesom det også er muligt at sejle med motorbåd, windsurfe og sejle med katamaran (mod betaling). Ca. 12 kilometer væk ligger der desuden en golfbane.Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet.

  Se mere
 • H·TOP Summer Sun
  Fra446krPr. nat

  H·TOP Summer Sunstars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Avenida del mar s/n - Kort
  3,4/5
  Kundevurderingaf 16 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 325 meninger fra rejsendeBaseret på 325 meninger fra rejsende

  Det populære middelklassehotel ligger ud til havet ved den smukke strandpromenade i Santa Susana. Der er kun 50 m til en lang strand (groft sand). I de umiddelbare omgivelser finder man et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker. Nabobyerne hedder Pineda de Mar og Malgrat de Mar.Hotellet blev renoveret i 1999 og har fordelt på 5 etager 5 enkelt- og 158 dobbeltværelser. Det råder desuden over en foyer med reception (åben fra 8.00-23.00), elevator, tv-stue, bar, café og en klimatiseret restaurant. De lyst indrettede værelser har eget badeværelse samt satellit-/kabel-tv, telefon, klimaanlæg, centralvarme, safeboks (mod betaling) og en dejlig terrasse.Hotellet råder over en swimmingpool med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.Buffet for the 3 services.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Santa Susana

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination