Hoteller i Torroella de Montgri

Find på kortet
 • Picasso
  Fra688krPr. nat

  Picassostars

  Torroella de Montgri, Costa Brava - Maresme , Carretera de la gola s/n - Kort
  3,8/5
  Kundevurderingaf 5 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 125 meninger fra rejsendeBaseret på 125 meninger fra rejsende

  Middelklassehotellet har en rolig beliggenhed på Costa Brava. Området er kendt for sin høje kvalitet og den gode service. Hotellet ligger over for Islas Medas ca. 400 m fra stranden Gola samt i nærheden af naturreservatet Aiguamolls i Pals. Hotellet er et perfekt og roligt sted, hvis man ønsker at dyrke sport eller nyde naturen. Der er ca. 10 minutters kørsel til et turistområde. Lufthavnen El Prat de Llobregat ligger desuden ca. 147 km væk, mens lufthavnen på Costa Brava ligger 50 km fra hotellet.Det klimatiserede strandhotel blev renoveret i år 2004 og 2010 og har fordelt på sine 3 etager i alt 17 værelser. Hotellet råder endvidere over en have og en foyer med safeboks. Derudover rummer bygningen en fjernsynsstue, et spillelokale, en café, en hyggelig bar og en restaurant. Hotellet har tilmed en cykelkælder og en garage (mod betaling).De rummelige og totalt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er der telefon, satellit-/kabel-tv, radio, minibar, centralvarme og safeboks (mod betaling).På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole. Herudover kan man mod betaling spille golf eller billard samt windsurfe og sejle med katamaran.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges à la carte eller som menu.

  Se mere
 • Pierre et Vacances Estartit Playa
  Fra858krPr. nat

  Pierre et Vacances Estartit Playastars

  Torroella de Montgri, Costa Brava - Maresme , Avenida costa brava 94 - Kort
  4,0/5
  Kundevurderingaf 21 Muligheder
  De rejsendes vurdering af TripAdvisorBaseret på 66 meninger fra rejsendeBaseret på 66 meninger fra rejsende

  Dette kompleks blev renoveret i 2011 og rummer i alt 200 værelser fordelt på 3 bygninger med lejligheder og villaer. Den centrale bygning tilbyder serviceydelser såsom reception, parkeringsplads, vasketøjsservice, natportier. Der er også safeboks, vekselbørs, elevator og en café. Ydermere er der mulighed for at bestille mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom der også er parkeringsplads til gæster i bil. De yngste gæster kan man sende en tur på legepladsen.

  Se mere
 • Hotel Empordà Golf
  Fra1.142krPr. nat

  Hotel Empordà Golfstars

  Torroella de Montgri, Costa Brava - Maresme , Ctra. de palafrugell a torroella de montgrí km 345 s/n - Kort
  4,2/5
  Kundevurderingaf 23 Muligheder

  Dette hotel ligger i Gualta ca. 30 minutter fra Girona lufthavn. Byen Gualta støder op til en beliggenhed på en bakkeside i en af de historiske regioner af Catalonien, Empordá. Her ligger der mange naturjuveler tæt på hinanden, såsom Medas øer, de enestående klitter i Pals, Cabo Roig og Begur vige. Endvidere er der 5 minutter i bil til den nærmeste strand.På dette klubferiested kan gæsterne nyde en afslappet atmosfære i den rolige natur, men også med et udvalg af behageligheder på hotellet, som er helt i top. Helbredet og følelsen af veltilpashed i privilegerede omgivelser kan nydes her i hjertet af naturen. Dette hotel er omgivet af vidunderlige haver og tilbyder imponerende udsigt over havet. Det klimatiserede hotel åbnede i 2006 og består af i alt 87 værelser, hvoraf der er 3 juniorsuiter og yderligere 3 er tilgængelig for gæster i kørestol. Der er også en foyer med døgnåben reception, elevator, bar, restaurant, spisesal, konferenceindretninger og internetadgang. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice eller parkere bilen på parkeringspladsen.De rummelige, lyse værelser og suiter, som tilbyder udsigt til golfbanen og de vidunderlige naturomgivelser, er karakteriseret af visse farver (rød, blå og gul). Alle værelser tilbyder et badeværelse med badekar (bortset fra værelserne med kørestolsadgang), hårtørrer, telefon, fladskærmsfjernsyn med satellit-tv, stereoanlæg, internetadgang, fax, ADSL, cd og MP3-afspiller. Herudover rummer værelser en minibar, dobbelt-/kingsize seng, regulerbart klimaanlæg, radiator, safeboks og rummelig terrasse som standardindretning. Herudover tilbydes gæsterne et udvalg af forskellige hovedpuder. Endvidere er der gratis, friske aviser hver dag.

  Se mere
 
[x]
 

De mest solgte hoteller - Torroella de Montgri

Søg efter andre destinationer

Søg her, hvis du er interesseret i et bestemt område eller en bestemt destination